Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

Information

Kön
Tjej

Senaste novellerna

30/11, 2016 kl. 12:45
Tvåsamhet i advent
28/10, 2016 kl. 07:48
Skandalen
31/8, 2016 kl. 12:50
Oanade höjder
5/5, 2015 kl. 20:36
I nattens sista timma.
24/1, 2014 kl. 00:43
En lektion i självkännedom.
27/10, 2013 kl. 23:17
En huskatt bland lejon.

Morgonrodnad Offline(Offline)

Ord är det jag tycker om och eftersöker. En tanke bakom, en känsla att förmedla, trovärdiga karaktärer... Det behöver inte vara långt och "pretentiöst", men gärna äkta och levande.

En passande uppbyggnad, en fängslande story och ett fint språk är min melodi. Jag gillar historier som berättar något, som engagerar och som är realistiska, även om de för den sakens skull inte behöver vara verkliga. Turligt nog finns det flera duktiga skribenter här på Frökens Bubbla vars texter uppfyller dessa kriterier.

Själv har jag svårt att avsluta berättelser, svårt att fullfölja, att sätta punkt. Jag börjar om, arbetar igenom, drar ut på det oundvikliga, tycker det kan bli ännu bättre. Ett annat ord här. En annan mening där. Kramar ur de sista dropparna, ni vet. Detta leder till många ofullständiga noveller, många påbörjade alster som bara ligger och skräpar här hemma i min digitala byrålåda. Den insiktsfulle inser att det även leder till få publicerade noveller här på Bubblan.

Så om någon undrar varför det tar sån förbannad tid för mig att lägga upp nya texter... there you go.

Men annars är det bra med mig, tack. Hoppas det är det med dig också.

Gästbok

Mrs_Robinson

Du skriver väldigt bra.

Du nämner också att du har massor av nästan färdiga noveller i din skrivbordslåda och du verkar inte kunna få avslut. Tänk om du kanske är en romanförfattare och det inte är meningen att dina noveller ska ta slut bara så där.

Ett tips: skriv inte för att få till ett slut. En novell kan du låta sluta precis hur som helst, i en cliffhanger kanske, och med tanke på att låta det ta slut när den själv vill.

Jag har också en himla massa oavslutade storyn i datorns byrålåda och ibland lägger jag bara ut en story som jag tycker ha blivit lagom lång (ibland väldigt lång) och tänker att den får väl sluta en vacker dag när den själv känner sig färdig med det. Vissa saker håller man på att skriva i åratal, för ibland tappar man helt plötsligt suget och kanske börjar på annat. Men rätt som det är, kanske efter många år, börjar den där storyn ropa efter en igen ;)

Så fortsätt bara med ditt fina skrivande.

11/9, 2016 kl. 09:51

Deep

Var så god. De var välförtjänta!

5/9, 2016 kl. 22:46

Skriv i gästboken