Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Lustpirr för tjejer
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Inspireras

8/1, 2011 kl. 15:27, av Ellen-Karin

En helg med grabbarna

Del 1 av 11 i serien Grabbgänget

När Olov föreslog att vi skulle spendera helgen i hans föräldrars stuga och glömma allt vad tjejer hette var det knappast någon som hade trott att det skulle bli så bokstavligt.

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

21 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#18

Ellen-Karin

Det var längesen jag läste den här själv, men nu gjorde jag det. Kan hålla med om det dåliga flytet, speciellt i början. Och personerna är definitivt betydligt plattare än de har blivit. Jag visste nog inte alls riktigt vad jag ville med dem, utom möjligtvis Elias. Det har hänt mycket med dem sedan dess. Och ja, det har nog hänt mycket med mig också, och med mitt skrivande. Om jag bara orkade skulle det vara fint att jobba vidare med en del av de gamla texterna, inte minst eftersom jag ibland – som till exempel nu – upptäcker en del "faktafel" där viss bakgrundsberättelse inte stämmer med senare grejer. Om du är mer nyfiken på karaktärerna finns det ju ytterligare en del korta berättelser på min blogg (länk finns på min sida, den uppdateras dock väldigt sporadiskt numera) med viss bakgrundsinfo. Framför allt Elias finns det mycket om, men även andra.

3/11, 2013 kl. 23:19

#17

kattt

Jag trodde att jag hade läst alla dina noveller här men inte. Gillar handlingen väldigt mycket! Först hade jag svårt att komma in i berättelsen, jämnfört med det du ha skrivit på senare år så kändes det här lite stolpit, inte alls samma flyt. Du har även blivit mycket bättre på personbeskrivningar, trots att jag kände till många av killarna redan innan så hade jag här svårt att hålla isär dem för tilltalet var samma på alla. Sätter inget betyg för det känns orätvist att jämföra denna med de noveller som du har skrivit när du är mycket säkrare i hur du skriver/beskriver. Kul att se hur mycket du har utvecklats. Hoppas du tar min kommentar om denna novells tillkortakommanden på just det sättet och känner stolthet över vad du har uppnått hittills författarmässigt. Ska helt klart läsa fortsättningen.

31/10, 2013 kl. 19:02

#16

Ellen-Karin

Mrs_Robinson: Vad kul att du gillade den! Det är en av mina personliga favoriter. Jag är väldigt förtjust i karaktärerna, framför allt Elias och Julian, som förekommer i en del andra noveller. Det kommer troligtvis en till novell med Julian i fokus (men med rätt mycket Elias också) och jag har också funderat lite på om det inte är dags för att alla grabbarna ska träffas igen på ett eller annat sätt. Vi får se.

10/5, 2011 kl. 08:14

#15

Mrs_Robinson

Smokin' hot!!!! Jag har imma på skärmen. Väldigt väl genomarbetad historia som bygger upp stämmningen & spänningen bit för bit. Trovärdig dialog. Väldigt tät med alla superlativ. 5 points.

9/5, 2011 kl. 15:06

#14

Coem

Ellen-Karin; Självklart! :) Många stjärnor där också!

21/1, 2011 kl. 22:27

#13

Ellen-Karin

Miia: Vad roligt att läsa! Hoppas att du gillade de andra delarna också! Jag kan avslöja att det troligtvis kommer en novell till. Den är fristående och berättad ur Elias synvinkel, men de andra grabbarna gästspelar även om den inte handlar om deras vänskap och lekar.

20/1, 2011 kl. 21:51

#12

Miia

Det här är nog en av de allra bästa novellerna jag har läst, ska läsa fortsättningen med en gång!!!

20/1, 2011 kl. 12:00

#11

Ellen-Karin

Coem: Vad glad jag blir av att läsa att du gillade den! Har du läst fortsättningarna också?

14/1, 2011 kl. 22:02

#10

Coem

Oj! Bra! Jag brukar kunna stänga av, men jäklar vad jag bidde fast i den här! :) Väldigt mycket bra! Många utropstecken och korta meningar och fem stjärnor. Lätt.!!!

14/1, 2011 kl. 00:14

#9

Ellen-Karin

Guardian: Tack för din mer ingående analys! Det skulle vara kul om du kunde läsa någon av mina andra noveller, t.ex. http://bubblan.nu/user_article.php?view=850 eller http://bubblan.nu/user_article.php?view=942 och höra vad du tycker. Den sista av de två har ju just nu ett snittbetyg på 3 och även om det kanske inte är min bästa novell är jag ganska nöjd med den.

12/1, 2011 kl. 08:51

Läs in fler