Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Lustpirr för tjejer
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Inspireras

11/1, 2011 kl. 22:03, av Ellen-Karin

Elias berättar

Del 2 av 11 i serien Grabbgänget

Vad Elias och Julian pratade om och vad som egentligen hände mellan Elias och Gustav när de andra hade gått och lagt sig.

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

15 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#3

Ellen-Karin

Guardian: Roligt att du gillade även denna. Också roligt att höra att du gillar mina karaktärer och vad jag gör med dem. Karaktärerna är viktiga för mig. Det är därför de ofta återkommer i olika sammanhang.

Och Anders Borg? Tja, han är väl lite stilig så länge han inte öppnar munnen. :-P Jag är inte något fan av hans politiska åsikter om man säger så, och jag tillhör de som faktiskt verkligen blir påverkad av vad personer säger när det gäller hur jag ser på dem. Visst finns det mer uppenbara erektionsdödare, men han var den första som dök upp i huvudet så det fick bli han. :-)

12/1, 2011 kl. 19:46

#2

Ellen-Karin

Vad kul att du gillade den! När jag väl "lärt känna" Elias var det ganska lätt att komma på vad han sa till Julian och Gustavs dolda sidor visade han rätt snabbt, vilket gjorde det till en lättskriven, och då också snabbskriven, novell.
Jag har del 3 åtminstone halvfärdig också, men den kan nog tänkas ta några dagar till på sig att bli klar.

12/1, 2011 kl. 08:46

#1

Jenita

Utan att veta om det så var det precis såhär jag hade tänkt mig fortsättningen (= som alltid välskriven), som kom snabbare än jag kunde ha trott! Men jag klagar inte, du gjorde min kväll!

12/1, 2011 kl. 00:05