Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Lustpirr för tjejer
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Inspireras

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#6

Ellen-Karin

Tack Jenita! Det blir väl kanske lite på gränsen till för sockersött där mot slutet, men ibland måste det få vara lite fluffigt. :-)

30/1, 2011 kl. 10:48

#5

Jenita

Säger som Guardian- ännu en gång en 5:a! Och håller med Ars amandi, du fångar känslor på ett så himla bra sätt, jag kände verkligen ångesten, sorgen och även glädjen sen. Tack för mkt bra läsning!

30/1, 2011 kl. 01:36

#4

Ellen-Karin

lasseman235: Jag förväntar mig inte att alla ska gilla det jag skriver, jag vet att jag automatiskt förlorar en del potentiella läsare på grund av temat (kanske vinner jag en del?). Och att göra som du gör, bara klicka bort en novell vars ämne man inte gillar är helt okej, men jag tycker inte att det är okej att ge konsekvent dåliga betyg till noveller man inte läst bara på grund av att det är två killar som är kära i varandra. Tyvärr tolkar jag det som om det är vad som ofta drabbar mina noveller, speciellt eftersom dessa ständiga ettor ges utan förklaring.

29/1, 2011 kl. 22:17

#3

lasseman235

jag tror att många gör som jag klickar på en ny novell och finner ut att det inte passar mig/dom
när jag ser att det är en bisex-killar eller homo -novell är den över för min del. jag väljer att inte rösta eftersom jag inte läser den och känner då att det skulle vara fel att då sätta ett betyg
som bygger på mina tankar om bisex-killar eller homo-noveller.
kan ju vara så att alla inte tänker lika vad det gäller betygsättning av sådant dom finner stötande och kanske inte ens läst.

29/1, 2011 kl. 21:34

#2

Ellen-Karin

Tack å tack, pojkar! Det här var en novell som behövde bli skriven, trist när det inte uppskattas, men jag börjar bli härdad. Och det är alltid roligt att läsa att ni är några som faktiskt gillar det! :-)

29/1, 2011 kl. 11:00

#1

ars amandi

Hur i hela friden kan den här ha en 3a i betyg?

Aja men min åsikt om den är att du återigen har fångat en massa känslor på ett helt otroligt sätt. Du har en förmåga att leka med ord som jag uppskattar mycket.

28/1, 2011 kl. 23:01