Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • STORSÄLJARE
  • VÄLKOMNA

7/3, 2011 kl. 12:12, av Jenny LW

Förbjuden Åtrå

Elisabeth blir erotiskt dragen till sin snygge styvson Felix.

FÖRBJUDEN ÅTRÅ  
Kapitel Ett  
 
Solen var som en stor gulvit eldfläck denna tidiga vårdag när Elisabeth Mikaelsson ledigt rattade sin nya suv på vägen hemåt. Trots nedfällt solskydd blev hon en aning bländad och lättade på gasen, tur att solglasögonen fanns tillhanda. Bredvid vägen töade de sista snödrivorna långsamt bort, snart skulle den långa vintern äntligen vara över och man kunde förneka dess återkomst, härliga våren var i antågande.  
 
En sommarmänniska, det var hon definitivt. Livet blev lättare då, bylsiga kläder försvann in i garderoben, istället kläddes kroppen i lätta tunna plagg. En topp, en kjol och ett par sandaler, sen var man redo att gå ut. Hur skönt som helst. Hon suckade längtansfullt. Varför valde hennes förfäder att bosätta sig här uppe i kalla, ruggiga norden en gång i tiden? Medelhavet skulle ha varit ett oändligt mycket bättre alternativ med sitt behagliga klimat, där vore gott att leva. Ja, ja, nu var det som det var, bara att finna sig i helt enkelt. Elisabeth skruvade upp volymen på bilstereon och tryckte ned gaspedalen lite grand, handen vilade lätt på ratten. Nu var det fredag och arbetsveckan var slut. Skönt. Under helgen fanns inget särskilt planerat, tid att slappna av och softa, låta saker och ting sköta sig själva.  
 
På vägen hem från sitt arbete på kontoret hade hon stannat till vid systembolaget och köpt en flaska rött, sen inhandlades matvaror på Konsum, ikväll skulle det bjudas på tacos. Elisabeths sambo Claes och hans son Felix gillade mex mat, ja hon med för den delen. Trettionio somrar hade hon hunnit bli nu, då var man väl vuxen? Som tur var led hon inte av någon åldersnoja. Att leva här och nu, vara närvarande, det var allra bäst. Gary, snyggaste killen på jobbet, och naturligtvis också väldigt gay, pratade alltid om att befinna sig i nuet. Först tyckte hon att det bara var larvig med allt tjat om mindfullness, men ju mer hon tänkte så framstod det allt vettigare. Genom att vara medveten i nuet kunde man bli friare att välja hur man agerade på det som hände i tankar, känslor och kropp i vart och ett ögonblick.   Känslor i kropp ja, det pirrade till rätt skönt när hon tänkte på Claes och hans läckra kropp. För sitt inre såg hon honom ligga naken på sängen med ett härligt stånd som hon mer än gärna ville grensla. Att få sig en kärleksstund vore behövligt nu, skönt och tillfredsställande sex. Att få bli tagen och samtidigt ta för sig. Alltför lång tid var förfluten sen deras senaste knull. Blev det alltid så efter några år tillsammans?  
 
I fyra år hade de varit ett par nu, de första tre som särbos och sedan ett år tillbaks som sambos i hans villa. Elisabeth hade haft en trea inne i stan och varit en smula undvikande till att flytta ihop. Tidigare erfarenheter av sammanboende var av mindre god karaktär, milt sagt. Men dagarna gick, och veckorna, till slut upptäckte hon att Claes hus var som ett andra hem. Hon levde med sina saker både här och där, nästan som en baglady. Efter tre år krävde Claes mer eller mindre att hon skulle flytta på riktigt. Ingen idé att slingra sig, förhållandet förtjänade en ärlig chans. Claes var en bra människa, Elisabeth trivdes utmärkt i hans sällskap. Han var fem år äldre, alltså fyrtiofyra. Snygg och stilig, bredaxlad, mörkt hår som fått gråa strimmor, karaktärsfast haka, pigga bruna ögon. Varken mager eller tjock, jämn hy och välskötta händer. Han klädde sig ledigt med en viss elegans som tilltalade henne och var omisskännligt maskulin. En skönt manlig kropp som sagt och utrustad med en fin kuk. Den som han använde alltför sällan på henne nuförtiden. Fast ikväll kanske?  
 
Båda arbetade på samma arbetsplats, Claes som teknikchef, hon som löneadministratör. Två skilda, vuxna människor som kikat och flörtat med varandra en god tid. På en personalfest tände det till riktigt ordentligt och de hamnade i samma säng. Ett aningen berusat samlag, men nog så tillfredsställande.  
 
Hon saktade in och körde in på uppfarten till villan där hon bodde. Claes bil var inte hemma. Hade han tvingats jobba övertid? Det hade blivit en hel del extra tid för honom på sistone.  
Elisabeth var en lång kvinna, en och sjuttionio över havet, blont hår med självfall, ögonen var klarblå och pigga. Figuren var slank och vältränad, hon gillade att hålla sig i form och körde varierande former av träningspass regelbundet. Att klä sig i lite figurnära kläder, både kjol och jeans hade hon inget emot, det var lite trevligt att visa sig vara fit. Lite fåfäng fick man väl ändå lov att vara? Papperskassen med matvarorna plockade ur baksätet och hon fiskade upp dörrnycklarna ur kappfickan. Antagligen var ingen hemma för tillfället, Felix var förmodligen hos sin flickvän.  
Claes son var sjutton år och gick på gymnasiet i stan. Som så många andra i hans ålder visste han inte vad han ville bli. Förresten, det visste inte hon heller, varken då eller nu, så vuxen som hon trots allt var. Konstigt egentligen, helt plötsligt var hon själv en av de äldre, mentalt kände hon sig fortfarande som tjugofem. En tjugofemåring som maskerade sig som trettionioåring. Långt inom sig mycket, mycket hemligt fanns en tanke, en fantasi som var mycket hemlig och tabubelagd när det kom till kritan, och inte gick att berätta för någon.  
 
Hon tyckte att Felix blivit en alltmer attraherande man, rent sexuellt till och med. En rent hopplös passion, värre än hopplös, den var förnedrande. Vad skulle folk säga om de visste om hennes tankar? Allt var så mycket tabu som det någonsin kunde bli. Snygg var han, Felix, lång, mörk, en mjukare kopia av sin far, med en del drag av sin mamma, som var en mycket vacker kvinna. Slank och rask men även med lättjefulla och loja rörelser, charmerande ung och säkerligen full med vilda hormoner. Det sista var Elisabeth otvetydigt säker på, Felix hade haft med sig tjejer hem och hon hade hört hur det stönades och stånkades från hans rum på natten. Avundsjukan och skammen över att ligga bredvid sin sovande sambo och lyssna på när hans son låg med en kvinna var plågsam. Tankarna var så förbjudna att de nästan fysiskt sved.  
Usch, hon var en usel kvinna. Drömma om att ha sex med sin sambos son! Skamlighet driven till sin spets. Fast ibland tyckte hon sig märka hur Felix kollade in henne, hans blick sökte sig över hennes kropps former, brösten, höfterna, rumpan och mellan benen. Han trodde honinte såg, och blev ordentligt generad då han märkte hennes avslöjande blick. Claes märkte ingenting.  
 
Elisabeth låste upp och klev in, tog av sig ytterkläder och skor. Gick till köket och plockade ur matkassen. Hon slog upp mineralvatten i ett glas och ögnade igen dagens tidning. Väldigt lite att läsa i den. Hon tyckte sig höra svag musik från övervåningen. Var Felix hemma? Han kanske var hungrig och ville ha lite mat? Med tassande steg gick hon uppför trappan och fram till styvsonens rum, dörren stod en smula på glänt, och mycket riktigt strömmade dämpad musik ut därifrån.  
 
Elisabeth sköt upp dörren och skulle just säga hans namn när hon blev gapande stående just i ögonblicket. Felix satt på stolen framför datorn, hans byxor var nedhasade till fotknölarna, med sin ena hand höll han sin styva och kladdiga kuk i ett stadigt grepp. Datorns bildskärm visade en bild av henne, i bikini, från semestern i Thailand förra året. Hon tappade helt målföret, hettan steg rasande fort längs kinderna, Felix vände sig hastigt och ryckte till när han ertappades i den prekära situationen.
”Eh…uh…oh…” var allt hon fick ur sig.  
 
Det här var nog den allra mest skruvat pinsamma situation Elisabeth någonsin varit med om. I hela sitt liv. Hon ville vända sig bort, gå därifrån, men fann sig stirrande på hans tilltalande kuk.  
 
Den var blodtyngd och ådrig, glänsande av hans försats. Samtidigt som hon blev generad kom en omedelbar och lustfylld känsla rusande från hennes kön. Han satt och onanerade till en bild av henne, hon gjorde honom kåt och hård. Förvirrad klev Elisabeth ut från rummet och drog igen dörren efter sig. Hon var snurrig, riktigt saligt snurrig. Från Felix rum hördes inget förutom den låga musiken, ingen rörelse, inget tal. Vad gjorde hon? Gick in och bad om ursäkt för sitt inklampande? Nej, det kunde hon inte, saken var alltför pinsam. Låtsades som om ingenting hänt? Helt omöjligt att göra.  
 
Smått velig dröjde hon några sekunder innan hon gick nedför trappan igen och in i köket. Knappt hade hon börjat laga iordning maten för att skingra tankarna förrän mobilen ringde, det var Claes.
”Hej gumman! Jag blir nog lite sen, mycket att göra vet du?”
”Åh..jaha…mm..mm..”
”Det är det där nya projektet, det måste vara igång om en vecka, vete fasen hur.”
”Åhum…ja….”
”Vad är det? Du låter så frånvarande.”
”Va? Nä…det är inget. Ingenting alls.”
”Okej! Vi ses sen! Puss!”
”Puss!” Elisabeth knäppte av och bet sig i underläppen.  
 
Jag borde skämmas, tänkte hon. Det här är skamligt! Javisst, var det skamligt, och samtidigt så mycket mer. En och en halvtimme senare var Claes hemma, han var på ett strålande humör och hade köpt med sig en blombukett som ursäkt för den sena hemkomsten.
”Älskling!” sa han leende och pussade Elisabeth på kinden. ”Allt väl?”
”Jodå…bara bra…det blir tacos.”
”Smaskens! Är Felix hemma eller?”
”Jo, jag tror det, han är nog på sitt rum.”  
 
Claes gick till trappavsatsen och ropade upp till Felix. Elisabeths hjärta tickade extraslag när hon hörde honom öppna dörren och komma nedför trappan. Det här kunde bli oerhört pinsamt. Och visst blev det pinsamt, både Elisabeth och Felix undvek ängsligt varandras blickar under middagen. Vid ett tillfälle sneglade båda samtidigt och blickarna möttes, lika snabbt som mötet lika snabbt vek ögonen undan. Hon kände hur det hettade i ansiktet och visste att en förarglig rodnad spred sig i ansiktet som en utbredd hand. Claes pratade på som vanligt, han märkte inte alls av den lite underliga stämningen som rådde vid köksbordet.
Efter middagen försvann Felix kvickt iväg till sitt rum. Elisabeth pustade ut.  
 
Senare på natten låg hon vaken i sängen, hennes sambo småsnarkade bredvid. Att somna verkade helt omöjligt. Felix intresse var ingen inbillning, det hade hon sett med egna ögon. Han fantiserade om henne, onanerade till en bild, hon gjorde honom febrig och kåt, hon – Elisabeth. Vart skulle det här ta vägen? Den natten sov hon med armen intill huvudet på kudden och drömde erotiska drömmar om hur hon Felix berörde varandra. Hon vaknade med samvetskval.
 
Nästa dag reste Elisabeth och Claes till hennes föräldrar som bodde några mil bort.   Hon kände sig märkligt frånvarande hela dagen, sinnet splittrades upp av allehanda funderingar över sin roll som sexobjekt. När de kom hem syntes intet av Felix. Elisabeth tog sig en dusch medan Claes såg på fotboll på teven. Efter duschen granskade hon sin bild i spegeln ovanför tvättstället. Brösten höll fortfarande en fin rund form som tur var. Drömmande fattade hon med båda händerna om sitt våta glänsande hår och lät det sakta sila mellan fingrarna. I hennes inre snurrade det av bilder, skarpa och gnistrande som vågor i en flod. Att hejda dess flöde var omöjligt.  
 
Lördagskvällen förflöt stilla, de såg en halvbra film, åt lite snacks och drack vin. Claes skulle jobba extra på söndagen så han la sig före Elisabeth. Hon satt kvar i soffan ett tag, knäppte runt bland teve kanalerna där inget av intresse visades. När hon vaknade på morgonen kände hon sig utmattad, hon hade sovit tungt. Plötsligt blev hon medveten om någons närvaro i sovrummet. Vid sängen stod Felix och såg på henne.  
 
Hon, Elisabeth Mikaelsson som uttryckte sig intelligent och sammanhängande blev mållös i hans närvaro. Helt paff och fick inte fram ett ord. Hon var däremot intensivt medveten om varje drag i hans ansikte och ögon som granskade henne. När han såg uttrycket i hennes ansikte log han och den underliga stämningen försvann för ett ögonblick.  
”Åh..hej Felix…” sa hon. ”Har du stått där länge?” Han skakade på huvudet.
”Nej…inte alls…jag tycker bara om att se på dig Elisabeth, ja det vet du väl vid det här laget?”
”Ehum…” hon rodnade klädsamt.
”Ibland blir man kär utan att ens veta om det, utan att inse det. Sen är det för sent att göra nåt åt det,” sa han och satte sig ned på sängkanten.
”Men snälla Felix…” Elisabets satte sig upp och kom i samma stund på att hon inte hade någon behå på sig, kvickt drog hon upp täcket för att dölja sin byst. ”Vi kan inte…det…”   ”Du sa vi.”
”Ja…”
”Du tänker alltså på oss som vi? Du och jag? Tillsammans.”
”Jag tror du läser in lite för mycket Felix.” Innan hon riktigt hann begripa lutade sig Felix framöver, stödde händerna på varsin sida av hennes kropp och gav henne en mjuk kyss på munnen.
Hon blev så överrumplad att hon höll på att slå armarna om honom. Efter kyssen blev hon tvungen att skärpa till sig för att inte fastna i betraktandet av hans ögon. Istället fastnade blicken på hans förföriska läppar, läppar som gjorda för att kyssas, läppar som gjorda för att bli kyssta.  
 
De var ensamma och hon var fullt medveten om Felix som man och på hans fysiska närhet till henne. En gräns var passerad.
”Det här går inte an Felix…” sa Elisabeth med en märklig tvekan i rösten. Varningsklockorna ringde nästan öronbedövande i huvudet. Till sin egen förvåning ignorerade hon dem fullständigt.
”Kyss mig igen!” Felix gjorde villigt som han blev tillsagd och gav henne en kärleksfull kyss, av en lite pojkaktig karaktär. Läpparna möttes, varma, förföriska, hon darrade av beröringen. Kyssen förlängdes, hans hand formades om hennes nacke, tungorna nuddade lätt vid varandra. Hettan spred sig fort i hennes kropp, hon blev ljuvligt våt.  
 
Med två fingrar drog Felix ned det skylande täcke och såg på henne med ett spjuveraktigt leende. ”Du är så fin Elisabeth.” En hand strök undan blonda lockar från hennes ansikte, Felix kysste hungrigt hennes hals, hon suckade och böjde huvudet bakåt, njöt av ynglingens sköna uppvaktning. Vansinne, hon var drabbad av ett komplett vansinne! Felix fortsatte kyssa Elisabeths hals ned mot axeln, han andades tungt och sniffade i sig hennes doft, hans fingertoppar smekte nacke och hals, fortsatte lustfyllt vidare över nyckelben och bröst.  
 
Elisabeths fingrar greppade girigt om hans nacke när hon mötte hans läppar, kyssen flammade hett och vilt, tungorna lekte dansande och deras kroppar pressades intill varandra. Hans hand gled över hennes rygg, hon önskade intensivt att han smekt brösten, handen hamnade till slut vid troskanten och rumpskåran. Hon åmade sig upphetsat, en snabb titt avslöjade att han hade en attraktiv bula innanför sina byxor. Det gjorde henne glad, hon gjorde honom kåt, han kände begär till henne. Hon gav till små stön och fortsatte utan betänketid sin passionerade dårskap.
”Du är underbar…” viskade han  
”Vi-vi kan inte hålla på så här….” flämtade hon i närheten av ändlöst. ”Det…” Hon tystnade tvärt, blundade och bet sig i underläppen då Felix började kyssa hennes bröst. Med lätta rörelser cirklade han runt hennes styva bröstvårtor med tungan. Täcket for åt sidan och snart hade han lirkat av trosorna, hon föll mjukt på rygg och han fortsatte sin hetsiga upptäcktsfärd över hennes febriga kropp.
Våta kyssar över brösten, magen, höfterna och vidare, händerna kupades över hennes byst. Läpparna smackade mot hennes lår och hon skälvde av kättja. Hjärtat for runt i bröstkorgen. Varsamma fingrar smekte virvlande och retfullt. Lågans intensitet ökade i styrka.  
 
Felix pussade kärvänligt Elisabeths venusberg och hon särade villigt på sina ben, handen lät hon löpa genom hans kalufs. För några sekunder avbröt han sig och förstod att han granskade hennes sköte. Denna hemlighetsfulla kvinnlighet som utgjorde det allra mest innersta i hennes väsen, gjord för och till njutning. Utan att skämmas eller med minsta ånger visade hon honom hur hon var skapt.
”Åh…en så vacker fitta du har Elisabeth…den är helt underbar…” sa han. Orden var inte plumpa utan härliga när de kom från hans mun.  
 
Förnuftet var som totalt bortblåst, herregud hon låg helt naken i sängen med sin sambos son. Vettet spelade en mycket lite roll i nuläget. Allt hennes kropp ville var att förlusta sig och brinna i den här ljuvliga lustens flammor. Ljumskarna bultade av lust. Hans fingrar gled över hennes våta skåra, kelande och sökande, hon stönade lycksaligt och särade mera på sina lår. Felix ansikte snuddade vid lena innanlår, en kyss utdelades mitt på fittan, och en till. Smackande ljud vid fortsatta ömhetsbevis, hans tunga gled över blygdläpparna, hetsade och manade på kåtheten, spetsen av tungan mot en styv klitoris, hans mun slöt sig om den, han sög och lät samtidigt två fingrar glida in hennes kladdiga öppning.  
 
”Åhh…guuud…”kved hon. ”Åh..åh…jag vet att jag är he-hemsk….borde inte…”
”Du är så skön…” sa Felix n och lade händerna mot låren, slickade in henne i en beslutsam rytm. Han blev nedkladdad av safter runt mun och kinder, slickade med erfarenhet hennes kön, fingrarna for in och ut, klämde upp mot det släta innandömet. Flödet drevs på mer och mer.  
 
Elisabeth slängde med huvudet, det blonda håret for över hennes lustfyllda anlete, små stön blandades med uppskattande obegripliga ord. Felix fortsatte njutningsfyllt sin mission. Hon gnällde och kved, han hade henne helt i sitt välde. Hon lyfte sitt huvud, såg ned på honom, gav till ett halvkvävt skri och kom sen i en ljuvlig orgasm. Hennes händer gjorde spastiska rörelser i luften och benen darrade.
”Vi…får inte…ligga med varandra…” kved hon ur sig. Felix reste sig, torkade sig runt munnen med baksidan av handen. Med hänryckta ögon såg Elisabeth hur han knäppte upp sina jeans, tog av sig både dem och boxershorts. Hans unga kuk var så bedårande vacker. Hennes båda händer slöt sig kring den varmt pulserande staken och han grymtade belåtet.  
”Smek dig själv,” sa han. ”Smek dig och slicka på mig…” Deras glansiga ögon möttes, Elisabeth kasade sig lite framåt, halvt sittandes på knä, Felix runkade långsamt sin kuk, hon såg upp på honom igen, slickade på honom och smekte sin fitta.
”Så ja..smek den..slicka den…mmm…”  
 
Det heta kärleksparet flämtade och stönade när de fortsatte sin passionerade lek. Hon lapade längs hela hans hårda skaft, runt ollonet och tillbaks igen. Kluckande våta ljud hördes från fittan som hon hetsigt masserade.
”Uhn…du gör mig….tokig…”stönade han.  
 
Hon fnittrade förtjust och slöt läpparna och kukhuvudet, smackade till och slickade längs hans tjocka blodåder. Kättjans drog var underbar, glansiga ögon möttes, kvinnliga läppar mot manlighet, en drypande våt fitta som trängtade efter att bli penetrerad. Om det här fortsatte skulle hon bli fullständigt galen. Hon skulle förinta alla sina tidigare gränser, lägga sig ned och villigt ta emot hans lem, låta honom knulla henne, knulla honom. Begäret var helt osläckbart.  
 
Elisabeth höll omsorgsfullt om hans pung och gned kulorna, tungspetsen läppjade på den svullna staken. Felix ryckte till och frustade, sen grimaserade han och kom. Tjocka varma strålar av säd sköt ut, en rakt över hennes kind, hon blinkade förvånat och glatt, en till över kinden och landade i håret, fler över halsen, och skvättande droppar över brösten. Hon fnissade, såg upp på hans sammanbitna ansikte och sedan ned på den söliga kuken, runkade ur den allra sista skvätten.
”Oj…det var…..mycket….” sa hon och pillade med pekfingret längs kinden och smetade ut sperman. Felix ryckte åter till.
”Åh…det….” sen tystnade han.  
 
Båda insåg tyst och intuitivt det fullkomligt absurda i belägenheten. Styvmor och styvson, två personer som var belagda med strängeliga och oskrivna förhållningsorder att aldrig ägna sig åt erotiska eskapader, tillsammans vill säga. Nu hade de brutit denna regel, visserligen hade de inte legat med varandra, men haft mer än lovligt oralsex, skillnaden kunde ses som hårfin. Elisabeth reste sig upp, slängde en blick på det nedsölade lakanet och såg sedan på Felix. Han såg virrigt på henne, lade sin hand mot hennes kind och gav henne en kyss.  
 
”Jag tycker om dig Elisabeth,” sa han och såg ut som en skolpojke.
”Vi-vi får aldrig göra om det här….”
”Att se dig här varje dag….du gör mig tokig…förstår du det?”
”Det här är omöjligt…fel…”
”Det kan aldrig vara fel…”
”Vi greps av ett sorts…..sinnesförvirring….”
Felix stoppade in sin slaknande lem i byxorna.
 
”Gå nu!” sa hon nästan onödigt bryskt. ”Gå nu! Jag måste fixa iordning här…städa upp så att inte din-din…”
”Pappa får se…” fyllde han i.  
 
Herre-min-skapare, hon hade varit otrogen mot Claes, med hans son. En sansad vuxen kvinna, rationell och självständigt tänkande, hon borde vetat bättre, hon borde veta hut! ”Det här får du aldrig, aldrig tala om!” sa hon och såg på honom.
”Jag lovar…” svarade han tyst.  

 
Kapitel Två  
 
En vecka hade passerat sen Elisabeth haft oralsex med sin svärson. Sju dagar med gnagande samvete. Skulden kunde emellertid inte enbart läggas på henne, Felix var minst lika delaktig. Det var hennes veka försvar. Under tiden som förflutit spelade båda, eller åtminstone hon upp ett ganska skickligt teaterstycke, nämligen att allt var som förut, inget hade hänt. Bara i deras ögon syntes sanningen. Fast mestadels undvek de varandra så gott det gick och var möjligt. På ett vis var hon glad över att inget fullbordat sex ägt rum och på andra sidan förtärd av längtan att ha honom i sig.  
 
Någonstans längtade hon att någon skulle säga att inget var hennes fel, men då måste hon förstås berätta hela historien för denne någon. Vilket var omöjligt. Elisabeth hade gjort ett försök att tala med Gary, en av hennes bästa vänner, men det visade sig omöjligt. Claes verkade inget märka, han var ungefär som vanligt, fast han tycktes jobba hela tiden numera. Projektet tog visst aldrig slut. Deras samliv gick på sparlåga, det var minst två månader sen de legat med varandra. Fantasierna om Felix höll i sig, fåniga romantiska drömmar om hur de låg med varandra på sommarängar, sandstränder och hotellrum med fladdrande gardiner. Hon var förvandlad till en Harlequin roman!  
 
Till slut insåg hon att allt var ohållbart, hennes förhållande med Claes var omöjligt att hålla liv i. Det måste få ett slut. Hon var tillräckligt vuxen för att inse att det var fel att leva i den här illusionen, den var ansvarslös både mot henne själv och honom. Ett faktum och uppvaknande som var drabbande men som ändå kändes riktigt. På tisdagsmorgonen sa Elisabeth till Claes att hon var sjuk och tänkte stanna hemma. Egentligen var tanken att hon skulle ringa till bostadsbolaget för att höra om det fanns några lediga lägenheter. Av en väninna hade hon hört att det skulle finnas ett par stycken lediga bostäder i ett relativt hyfsat område. Bäst att höra sig för lite, någonstans att bo måste hon ju ha. I värsta fall skulle nog Gary låna ut gästrummet till henne. Sina föräldrar ville hon absolut inte flytta hem till, tänk vilket tjat det skulle bli då.  
 
Claes gav henne en puss på kinden innan han gick. Elisabeth kikade ut genom fönstret och såg honom åka iväg med sin bil. Klockradion visade sex femtiotvå, klockan sju öppnade bostadsbolagets telefontid. Hon svepte på sig morgonrocken och gick barfota på toan. Väl ute i hallen igen blev hon villrådigt stående utanför dörren till Felix rum. Vad höll hon på med? Svaret var givet fast hon försökte låtsas annat. Den största anledningen till sjukskrivningen var inte för att ringa till bostadsbolaget. Hon visste mer än väl att Felix hade sovmorgon, han började skolan först klockan halvtio då. Varför höll hon på med de här fullständigt dåraktiga sakerna? För att jag är en dålig kvinna, tänkte hon och strök sig över halsen i en sidledsrörelse.  
 
Elisabeth stegade fram till dörren, den var inte helt stängd. Med fingertopparna sköt hon försiktigt upp den, ljuset från hallen skapade en upplyst gata. I sängen låg Felix och sov, dova ljud hördes i stillheten. Tyst som en tjuv om natten trippade hon fram till bädden och såg på hans sovande anlete. Så vacker han var, fridfullt snusande i drömmens värld. Äventyret hon än en gång begav sig ut på var på ytan sett helt oöverlagt men styrdes av en inre vilja. Hon var på samma gång både byte och rovdjur. En skyldigt oskyldig part.   Elisabeth öppnade morgonrocken och lät den glida till golvet, lyfte på täcket och gled ljudlöst ned bredvid Felix. Hans lena, muskulösa kropp hade sömnens ljuva värme.
”Va-va?” sa han yrvaket. ”Vad är det här?”
”Schyy…” svarade Elisabeth och la pekfingret över hans mun, sen fick han en puss, sitt släta lår gned hon mot hans lätt håriga. Felix besvarade henne och de kysstes ömsint och kärleksfullt, klämde sig tätare samman och fortsatte sitt kyssande. Ståndet stretade mot kalsongerna och hennes ben  
 
Han kysste hennes hals, längs axlarna och ned till bysten. Hon kluckade lystet. Långsamt slickade han på de styva bröstvårtorna, nafsade lite grand, och sög sen mjukt, det fick henne att spinna nästan som en katt när munnen rörde sig från det ena bröstet till det andra. Elisabeth tråcklade händigt av Felix kalsongerna och grabbade tag i den blodfyllda lemmen, hon runkade honom ömsint och snurrade med handen över ollonet.
”Så hård du är….” viskade hon.
”För dig…” svarade han i samma tonläge.  
 
Med långa sensuella drag smekte hon över den ståtliga kuken, kände och klämde ända ned till pungen, han grymtade av vällust. Att få av Elisabeth trosorna var ingen större konst, hon liksom bara halkade ur dem. Kärleksparet såg på varandra i det skumma ljuset och kysstes. Ögon möttes svindlande djupt
”Jag vill ha dig…” sa hon. ”I mig….kom till mig…nu!”
 
Hon lade sig på rygg, beredd, villig, skälvande kåt. Felix kom över henne, hamnade naturligt mellan låren, kuken halkade fram och tillbaks över hennes hungrigt våta fitta. Kyssarna var underbara, tungorna lekte med varandra. Hennes händer for över hans kropp, smekte och sökte.  
”Det här är galenskap…” viskade hon.
”Ja…” Hans hand kupade sig över hennes ena bröst, hon klämde och masserade hans hårda kuk och suckade hänfört. Hon andades fortare och en rodnad spred sig över hennes kinder, sen styrde hon in honom i sig och kippade för ett ögonblick efter andan när han fyllde upp hennes kvinnligaste del.
 
”Åh…så…mmmm…” stönade han hänfört.  
 
I sakta mak började han gunga och stöta in och ut i den kramande vaginan. Tankarna och intrycken snurrade för Elisabeth. Han knullade henne, hon knullade honom. Hans varma pulserande stake fanns djupt inne i henne. Känslan var magisk och hon förlorade sig helt och hållet i lusten.
 
”T-ta mig….” flåsade hon fram.
Takten ökades, hans bäcken stötte emot, smaskande ljud hördes från parets sammansmältande kön, Elisabeth höll om hans nacke, Felix stirrade hypnotiserat ned på sin kuk som försvann in, gång på gång. Hon lyfte höfterna i gungande rullningar mot honom för att få mer, och djupare in i fittan.   Felix begär var häftigt, omättligt, drivet i stötarna ökade frekvent, inträngningarna fick kropparna att daska samman i köttigt våta läten, hon kved, frustade högt, slängde med huvudet, hennes händer fäktade tomt i luften, han grymtade dovt och vällustigt. In och ut, in och ut, hon kunde nästan inte begripa sensationen och den underbara påverkan akten hade.
 
Det sinnliga i två människor som oförfalskat gav sig hän att älska, lusten i att låta köttet få sitt. Att knulla gjorde henne helt enkelt hög.
”Åh..du…åh…du..” flämtade hon.  
 
Elisabeth var vigt följsam när Felix fattade tag om hennes smalben och placerade dem på sina axlar, sen böjde han sig framåt och fortsatte jucka. På det här viset kom han längre in och gjorde henne fullkomligt galen.
 
”Ååh…Elisabeth….” undslapp han sig och knullade henne med full kraft. Över kuken rann en ljuvt kladdig sav av fittans lubrikation.
”Ahh..ja,,knulla mig…åh…ja…” sluddrade hon ur sig.
Skamkänslorna var sedan länge borta, det enda som existerade var hettan, svettiga kroppar, kön som förenades och en otämjbar kättja. Hon försvann iväg, uppfylld av hans pulserande kuk som taktfast trängde in.  
 
I rummet hördes ett rytmiskt dunsande som tilltog i hastighet, och sedan avtog, tilltog och avtog. Lätena var gnyende, stegrande stönande.
”Åh..åh…jag kommer…jag kommer…” flämtade Elisabeth och gav sen till ett högt skri av lycka. Fittan krampade runt staken, hon skälvde och drogades fullständigt av orgasmen.
Felix drog sig ur och lade sig vid den yra Elisabeths sida, lyfte upp hennes ben och styrde in sin kuk i hennes trånande fitta. Resolut började han knulla henne i skedställning.  
 
Sängen knakade och knirrade av parets rörelser, kropparna var våtvarma av svett, rummet doftade av kön och sexaktivitet. Duon gnydde, stönade och kved i sin påträngande lust och knullade som i trance. Elisabeth rullade bakåt med rumpan, tog emot honom villigt, älskandet var rytmiskt, djuriskt och himlastormande skönt. Han klämde över hennes kropp, fattade tag i den gungande bysten, pillade med bröstvårtan, kysste hennes rygg, grimaserade och flåsade. Svettpärlor rann i hennes panna, munnen var halvöppen och ögonen nästan slutna.
 
”Åh..du…du…” stönade hon och kände kuken nästintill vibrera inuti sig.  
Plötsligt högg Felix tag i henne och ökade takten våldsamt, i sitt omtöcknade tillstånd förstod Elisabeth vad som höll på att ske. Han tryckte sig så lång som möjligt in i hennes, skälvde och utstötte gutturala läten samtidigt som han kom. Hon blev fylld av varm säd, kuken pumpade ut så mycket att sperma började rinna ur den välsmorda fittan och ned över låret.  
 
I ett sanslöst förvirrat ögonblick kunde Elisabeth absolut inte minnas om hon tagit sitt p-piller eller ej. Vore just snyggt om Felix gjort henne gravid! För det här sexets skull hade hon medvetet stuvat undan sin vanliga tillvaro, glömt sitt förflutna, sin samtid och ordnade liv och fullkomligt handlöst kastat sig in lusten. Det enda som funnits var ett närvarande ögonblick, om detta var besynnerligt och oroande var det underbart i alla fall. Felix bröt tystnaden.
”Du är härlig Elisabeth….mycket härlig….jag tror jag…”
”Tyst!” sa hon och lade handen för hans mun. ”Säg inget….” Han strök henne över håret och den känsliga huden i nacken, den slaknande kuken gled ur fittan, en mörk fläck bildades på lakanet av sperman.  
 
Elisabeth reste sig, fann sina trosor och repade till sig morgonrocken, sen gick hon på toan. Det första hon gjorde där var att kolla p-piller kartan, lättnaden var stor över att pillret verkligen var taget. Sen tog hon en snabbdusch, sköljde av sig sexdoft och tvättade sin fitta ordentligt. När hon kom ut stod Felix utanför.
”Det här går inte Felix,” sa hon. ”Jag måste flytta härifrån.”
”Måste du?”
”Ja, självklart måste jag. Jag kan inte ligga med dig och vara ihop med din pappa, det blir ju….”
”Galet, jo jag förstår.”
”Jag berättar för honom ikväll.” Felix såg förfärad ut.
”Om oss?”
”Nej! Är du tokig? Jag säger att vi måste separera.”
”Vart ska du bo då?”
”Det löser sig.” Han tog ett par steg fram och la händerna på hennes höfter.
”Jag vill träffa dig igen, jag vill vara med dig.”  
 
Elisabeth log och skakade lätt på huvudet. ”Vi får se…” Hon fnittrade en aning nervöst, torkade sig i ögonen. Ett lätt pinsamt ögonblick uppstod och hon blev rädd för att antingen börja skratta eller gråta. Då skulle det bli verkligt pinsamt. Lyckligtvis gick det över.
 
Under dagen som följde tänkte Elisabeth ut hur hon skulle lägga fram sitt beslut till Claes. Det var bra mycket enklare att föreställa sig scenariot i huvudet än att genomföra det i praktiken, det var hon fullt medveten om. Naturligtvis skulle ingenting sägas om förhållandet med Felix. När hon tänkte efter så var nog katalysatorn till alltihop att hon sett honom onanera till en bild henne själv. Hur galet det nu än var – och det var det tvivelsutan – så var samlaget ett mycket konkret bevis för att hon verkligen inte älskade Claes.
Elisabeth satte sig ned i vardagsrumssoffan och väntade på att Claes skulle komma hem. Huvudet brusade som av elektricitet, minnesbilder blandade sig med varandra.  
 
Hon vaknade av att någon rörde lätt vid hennes axel.
”Hallå Elisabeth…”
”Uh…vad? Hjälp!” Claes såg en smula frågande på henne.
”Hur är det fatt? Är du fortfarande dålig?”
”Dålig? Ja, nej….det är ingen fara. Vad är klockan?”
”Kvart över tio.”
”Oj! Så mycket, måste ha slumrat in ordentligt. Jag ville prata med dig.”
”Och jag med dig…” sa han och såg skamsen ut. ”Vi måste prata nu Elisabeth. Om oss.”   Herregud, tänkte hon och blev alldeles iskall. Han har kommit på vad jag har gjort! Claes satte sig ned, hans blick irrade och undvek hennes först, sen tycktes han ta sig samman och såg på henne.
”Jag har träffat en annan.” Sen började han berätta.
 
Under en tid av tre månader hade han haft ett förhållande med en annan kvinna som han mött på en konferens. Nu ville han bryta upp för att vara tillsammans med sin nya kärlek.   Elisabeth satt tyst med nollställt ansikte, hon visste vem kvinnan ifråga var och föreställde sig dem utan kläder, inbegripna i en kärleksakt. Hon blev inte arg eller upprörd, den sorgliga sanningen var att lättnad var allt som kändes. Claes hade förekommit henne, hon behövde inte göra slut. All skuld på honom.
”Vad tänker du?” frågade Claes och kastade en skuldmedveten blick på henne.
”Jag håller mina tankar för mig själv. Om du undrar ifall jag är arg så är jag det inte. Det här kan hända vem som helst, vilka som helst. Nu har det hänt oss. Något agg finns inte.
”Du tar det värdigt…”
”Finns inget annat att göra.”  
 
Några månader senare stod Elisabeth i sin egen lägenhet och plockade iordning de sista böckerna till bokhyllan. Hon var singel nu. Ett annat liv tog sin början.
Dörrklockan ringde och hon gick och öppnade.
”Hej!” sa hon till mannen utanför. ”Jag har väntat på dig. Kom in Felix, känn dig som hemma.”  
 
 
 

31 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#13

Huldran

Du är duktig på att skriva. Varför lägger Du inte in dina andra tre noveller också?

29/12, 2013 kl. 03:39

#12

perrra

Mmmm....mera! =)

8/8, 2013 kl. 22:08

#11

jagkommer

Skriv mer på samma tema, eller vad som helst du skriver bra. 5p

2/12, 2012 kl. 22:34

#10

lp521813

Skön läsning! 5 poäng, och hoppas på fler noveller av dig. Bra!!

26/2, 2012 kl. 11:02

#9

Johannas noveller

Kommentaren raderad av användaren.

13/2, 2012 kl. 09:04

#8

Johannas noveller

Snubblade just över din underbara novell Jenny, du skriver fantastiskt! Tack för ett härligt uppvaknande! Solen skiner in genom fönstret, detta blir en fantastisk dag...

13/2, 2012 kl. 09:04

#7

Mycket bra novell...=) gärna en fortsättning..

12/11, 2011 kl. 19:07

#6

KåtErik

Klart 5+.
Erkänner att jag läst i tre omgångar, alltså tre rejäla sprut till din ära.

Du måste skriva mera, kanske trekant med någon klasskompis till Felix

5/11, 2011 kl. 18:25

#5

Nils

Härligt.Har du nu sagt a så kommer b där efter.Du har kanske hört det uttrycket förr.Vad jag menar är att nu kan ni älska eller om du så vill knulla utan att göra någon illa.Det är nu den härliga novellen eller vad du vill kalla den för tar sin början.Väntar med förtröstan på en fortsättning på en uppkåtade fortsättning.Det är väl upphetsade med unga hingstar de kan hur många gånger på rad som helst det känns som de har mycket som helst att fylla där det är som skönast.

13/3, 2011 kl. 17:51

#4

ese

Älskar novellen.

12/3, 2011 kl. 01:33

Läs in fler