Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Inspireras

13/3, 2011 kl. 20:28, av Ellen-Karin

Jesper och Jonte – modevisningen

Del 11 av 13 i serien Kärleksjakten

Jonte vill att Jesper ska vara med när hans examensvisning ska äga rum.

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

8 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#4

Ellen-Karin

Jenita: Jag skojar inte när jag säger att min ena arm smärtade igår, och jag har fortfarande ont! Det blir till att skriva för hand ett tag framöver …

Verkligen roligt att du gillade den. Det blev mycket mer än jag hade trott. Och åttan, ja, den blev mörk, men det kändes som om det behövdes. Dessutom är det intressant att skriva något helt annorlunda ibland även om jag var lite rädd att någon skulle bli upprörd. Hittills inga negativa kommentarer, och konstigt nog inga dåliga betyg heller.

ElakaTrollet: Tack! Och det kommer som sagt mer även om det kan ta ett tag. Jag har uppslag till åtminstone två delar till.

14/3, 2011 kl. 08:26

#3

ElakaTrollet

Lika bra som alltid. Jag kommer att sakna att läsa dessa noveller!

13/3, 2011 kl. 22:44

#2

Jenita

Jäklar Ellen-Karin, du måste ha träningsvärk i fingrarna eller nått, att det skulle komma såhär många avsnitt på så kort tid.. Underbart! Sitter med ett leende på läpparna nu :)

Jag har läst alla avsnitt och gett betyg till alla utom del 8, på något sätt kunde jag inte ge betyg även om det som vanligt var välskrivet.. blev lämnad med ngn sorts tom känsla.. vilket visar att jag blir berörd av hur du skriver och att jag tycker om de här karäktarerna :) Och det ska inte vara solsken i alla historier heller, det gör dem mer trovärdiga. Men du kanske förstår vad jag menar?

Ser fram emot fortsättningen när den än kommer :)

13/3, 2011 kl. 22:41

#1

Ellen-Karin

Pust! 93 sidor och dryga 57000 ord hittills i vad som bara var tänkt som en kortare triologi. Nu kommer det säkert dröja lite innan fortsättning följer, men än är inte sista ordet sagt om dessa pojkar. Det kommer mer!

13/3, 2011 kl. 20:30