Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • NYHET
  • Lek och busa via mobilen
  • NYHET för tjejer
  • Träna och Njut
  • Skön BONUS för bubblans läsare

16/5, 2011 kl. 14:27, av Mrs_Robinson

Slavflickan Azura - första orgasmen

Del 1 av 5 i serien Slavflickan Azura

I svunnen tid i Arabien fanns en liten tös - Azura - som såldes för att ge njutning för Prinsar. Prisarna föredrog små pojkar och Azura riskerade livet tills hon blev upptäckt av en besökare...

 

Min moder sålde mig som slav när jag var omkring tio år gammal. Hon var fattig och såg en möjlighet när palatsens eunucker gjorde sina månatliga svep i fattigkvarteren. Egentligen var de på jakt efter unga pojkar som skulle bli de styrandes egna keldjur. Föräldrarna till unga pojkar, ibland blott spädbarn, försökte alltid erbjuda sina söner till eunuckerna. Palatstjänst var mycket eftertraktat och ärofullt. Långt ifrån alla pojkar dög åt de kräsna herrarna. Det var och är seden där jag lever – pojkar betraktas ge bättre njutning än flickor. Flickor var inte mycket värda. Min moder och jag var oerhört fattiga och min växt hade stannat på grund av dålig kost utan näring. Jag vet att jag hade vid flera tillfällen varit nära att dö för att moder inte hade råd för mat. Att hon lyckades sälja in mig som slav till palatset var både min och hennes räddning.
- Nu gör du som jag säger. Du blir en slags eunuck trots att du är en flicka. Jag lyckades övertala dem för att du har ett sött ansikte och späd konstruktion. Gör ditt bästa, alltid. Du kommer att få äta dig mätt och sova gott min dotter. Jag hoppas att du blir accepterad för tjänstgöring trots att du är en flicka. Min lilla flicka… Gå med Allah.

När prinsarna och de högsta tjänstemännen sökte efter njutning var det en pojke de vill ha och inte en värdelös flicka. Det var min första läxa när jag som tioåring anlände till palatsets avdelning för nya rekryter. Alla unga slavpojkar skulle skäras om så att de blev eunucker. Deras klagan var hjärtskärande och många dog av det också. Doktorerna klippte bort deras kulor, så som man gör med hästar och kreatur. Det hade jag sett. Palatsens huvudläkare, en skicklig arabisk doktor, tittade på mig förbryllat.
- Och vad ska vi göra med dig flicka? Till på köpet redan tio år! Vad ska du duga till? I Allahs namn, varför har ni köpt en flicka? Och så gammal! Det här duger inte, jag vet inte ens om hon går att använda.
Han formligen skrek ut till eunuckerna som hade släpat med sig mig. De hängde sina huvuden, skamsna, och kunde inte förstå varför de hade egentligen köpt mig. Det skulle inte hända igen.
- Nåväl, jag opererar henne nu trots att det kan vara för sent. Det går kanske att rädda lite av det om vi gör det omedelbart så hon inte växer mer. Hon kanske rentav behåller lite av sin pojkaktighet… får jag se på henne ordentligt? Ta av henne.
Eunuckerna klär av mig alla mina kläder. Nåväl, det var väl snabbt gjort då jag inte ägde särskilt många plagg. Doktorn kretsade omkring mig och klämde mig lite här och där.
Jag vågade inte säga någonting eller protestera. Jag visste min ställning. Jag var en slav och jag vet vad det innebär. Om han inte godkänner mig nu så kommer jag förmodligen bli av med huvudet.
- Tunn som en skrika. Tzzt… nåväl sätt fast henne på bordet.
Sedan inträffade det smärtsamma och jag minns inte särskilt mycket av det. Men docktorn gjorde mig till en kvinna som aldrig kunde få barn eller få den kvinnliga månadsblödningen. Jag har två nästan osynliga små ärr strax ovanför mina höftben som minne av operationen.
Jag stannade även i min kvinnliga utveckling och det resulterade i att jag inte fick särskilt stora bröst för mina bröst var endast något fylligare än en pojkes. Späd och liten är jag redan så det räcker, även nu, efter alla dessa år. Och lyckligtvis för mig är jag utan kvinnliga former.
De andra rekryternas helandeprocess tog längre tid än min operation, det kommer jag ihåg. Och docktorn penetrerade mig med en smal metallstav så att jag gick sönder inuti. Det blödde rejält och jag skrek, men han klippte till mig över munnen och röt att vara tyst. Det var väl ingenting jämfört med att bli eunuck. Jag skulle inte lipa.
- Och så kommer du hit i jämna mellanrum så jag ser till att du är redo för att användas. Du måste hållas öppen… fast jag inte begriper vem som någonsin skulle vilja ha en värdelös flicka. Du får gå och hjälpa till i köket så länge. Så schas!  
 
Så gick många år innan någon ville ha mina tjänster. Jag fick aldrig gå i eunuckernas skola så jag hade inte fått lära mig behagandets konst. Pojkarna som var mest eftertraktade visste hur de kunde behaga Prinsarna eller självaste Sultanen. Sultanen hade över hundra söner med sina fruar. Dessa söner var allt mellan spädbarn till vuxna män och alla, utan undantag ville ha eunuckpojkarnas tjänster när de sökte efter njutning. Inte ens fruarna hade egentligen så mycket att säga till i sängkammaren än dessa vildsinta små bestar, eunuckpojkar.
Pojkarna lärde sig snabbt att utnyttja situationen och de klemades och pjoskades kring dem och de kläddes i dyrbarheter. Det fanns mycket rivalitet bland pojkarna och ibland kunde en liten död eunuck hittas i palatset. Rivalen hade varit framme och säkrat någons gunst. För en tid alla fall.

När eller om en eunuck kom till målbrottet eller utvecklade andra för manliga yttre egenskaper blev han då placerad antingen som vakt eller en annan slav i palatset. Att få vara ett keldjur åt en prins var det högsta som fanns, allt annat var plåga och grämelse. Sedan fanns det dessa sällsynta eunuckpojkar och unga män som aldrig lärde sig att tycka om att skänka njutning. Det var i den kategorin även jag hamnade till slut. Dessa slavar var till för att Prinsarna skulle kunna tömma sig på morgonen när de vaknade med en hård erektion. Det är så männen fungerar, de enda riktiga männen i palatset.

Slavarna som inte kunde konsten att behaga kunde tjäna genom att Prinsarna kunde snabbt och behändigt bli av med sin erektion genom att sticka in sin mandoms dolk genom deras himlaport. Ja, det var egentligen bara männens bakre hål som kallades för himlaport. Vi kvinnorna hade ju också en himlaport och sedan hade vi honungskrukan eller snäckan som den också kallades på ett folkligt sätt.
Min snäcka hade varit redo för dolken ett bra tag innan jag blev vald av en Prins för att han skulle få tömma sig. Jag dög ju inte på långa vägar att delta i några njutningslekar. För det första hade jag inte blivit upplärd i konsten och för det andra var jag ju en värdelös flicka.
Det är brukligt för en Prins att han skall få tömma sig varje morgon så att han slipper gå omkring med en ohälsosam erektion. Särskilt de unga Prinsarna hade ofta erektioner och kunde behöva tömning många gånger under en dag. Det ansågs vara oerhört ohälsosamt att tvinga tillbaka en erektion. Bara en fattig oskuren man var tvungen att hålla igen. En Prins, aldrig. De eunucker som ständigt gick klädda med öppna haremsbyxor, det vill säga byxor som blottade deras underliv och bak, var de eunucker som vem som helst kunde använda för tömning. Det var ingen ovanlig syn att se en ung Prins snabbt släcka sitt behov med den sådan eunuck helt öppet på palatsområdet. Sådana eunucker sågs som en del av möblemanget, främst dock för att de var alltid helt uttryckslösa och passiva men ack så noga av att finnas till tjänst. Ingen ville ju bli av med sitt huvud i onödan.
Även jag kläddes i sådana byxor när jag förmodligen var kring tolv års ålder och redo enligt doktorn. Många var de stunder när en Prins närmade sig mig bakifrån men backade i avsmak när han såg att jag var en flicka. Vad jag skämdes för mitt värdelösa liv.
Doktorn var den enda mannen som prövade mig och även det för en enda gång bara för att han var så illa tvungen. Han hade troget hållit mig öppen, först med sin förhatliga smala metallstav och sedan med lite grövre stavar av polerat trä. Ibland använde han sitt eget finger och det var de gångerna jag själv föredrog. Han använde alltid mycket olja så att jag inte skulle ta skada av behandlingen. Hans jobb var att se till att mitt outvecklade underliv klarade av en mans lem. Alla små eunucker fick genomgå samma behandling med bara den skillnaden att i mitt fall behövde doktorn töja ut två hål.
 
Ritualen, som pågick varje eftermiddag, gick till så att doktorn kallade på mig från kökstjänsten. Jag fick komma in i hans rum och han brukade inspektera mig med en rynkad panna. Han drog upp min korta tröja och klämde på mina platta bröst och mumlade gillande. Sedan stirrade han på honungskrukan och nickade accepterande. Mitt hår hade inte börjat växa där. Jag var förmodligen för ung. Sedan brukade han vända på mig så att jag stod med ryggen mot honom och kommenderade mig att böja framåt. Han kallade det för bjudning. Efter de allra första gångerna gjorde det inte längre ont och det kände jag tacksamhet för. Han brukade lägga en rejäl klick specialsalva som blev mycket halt.
- Från och med nu skall du smörja dig med den här salvan varje morgon. Och se nu till att du börjar rena dig varje morgon i eunuckernas badhus. Och kom ihåg att låta dig ansas så fort ditt hår börjar växa. Du måste alltid vara alldeles slät och bar kring honungskrukan och himlaporten. Månaderna gick och docktorn hade till slut blivit nöjd med sitt arbete med min honungskruka och himlaport.
Troget hade han töjt ut mig så att jag kunde vara redo för användning. Om nu någon bara ville se åt mig. Som sista försäkran hade han själv prövat mig genom att trycka in sin mandom i båda mina håligheter. Det var väl inte precis skönt men det gjorde inte så mycket.
Jag hade blivit så van av att få hans behandling och hans stavar och fingrar i mig. Mandomen gjorde inte större skillnad. Att vara naken och bjuda upp var min vardag, det enda jag kände. Oberörd av situationen tog jag emot min fösta tömning. Doktorn mumlade för sig själv när han drog ut sig från min snäcka och trängde in genom himlaporten.
- Intressant känsla… man får olika stimuli beroende på vilket hål man är i… intressant, faktiskt. Sedan klippte han till mig på bakhuvudet.
- Fördömda jänta, du ska använda dina muskler och klämma min mandom när jag är inuti dig. Jag kunde lika gärna sticka min stake i en trave med ull. Förstår du ingenting? Schas där! Knip! Mer! Ja, mer kan du! Du måste öva på detta varje dag, från och med nu.
Jag knep för allt jag kunde och det verkade som han blev nöjd eftersom han tömde sig knyckigt stönande i min himlagrotta strax därefter.
- Jag vill inte se dig mer. Jag har gjort för dig vad jag kunnat och du kan nu användas för tömning utan att du tar skada av det. Se nu till att du varje morgon, tidigt innan Prinsarna vaknar, går och renar dig i badhuset. Ja, du vet den som nattslavarna håller varm för eunuckerna. Du går dit varje morgon vid gryningen och sköljer himlaporten invändigt med en spruta och tar ett bad. Sedan smörjer du din himlaport och snäckan invändigt med salva. Och sedan får du finnas på plats för service om nu någon skulle vilja slösa sin säd i en flicka, vilket jag tvivlar. Har du förstått dina sysslor?
- Ja docktorn, tack doktorn. Jag ska följa era instruktioner genom att rena mig, smörja mig och öva knipningar.
- Gå med Allah.
En dask över mina bara skinkor var det sista jag kände av den skickliga arabiska läkaren.  
 
Dessa ändlösa månader blev till år. Varje morgon gick jag till badhuset och sköljde min himlagrotta ren. Jag badade och jag ställde mig för ansning av könshåret. Och sist smörjade jag mig för att kunna vara redo för att ta emot en tömning. De äldre eunuckerna hade redan börjat viska sinsemellan att jag borde halshuggas för jag gick där till ingen nytta. Ingen ville ha mig, inte ens för tömning. Jag blev rädd och fruktade för mitt liv så jag försökte tafatt göra små inviter. Det var förgäves. Men sedan en dag på min femtonde sommar fattade en man tycke för mig. Det var bara det att han var en utlänning på besök. Kungen av Siam hade skickat en liten delegation och en av dessa män ville då äntligen ha mig och mina tjänster. Han hette herr Tzien Lau och var uppemot femtio år. Han hade vana att snörpa sin mun.
- Flicka där, kom hit!
Jag skyndar fram till den viktiga besökaren och bugar.
- Är du en av dessa… vad kallas ni, eunucker?
- Ja herr Tzien, jag är den enda flickan bland eunucker. Önskar ni min service? Jag står till ert förfogande helt och hållet herr Tzien.
- Hur gammal är du flicka?
- Jag är femton herr Tzien.
- Åh, och så pojkaktig! Låt mig se, inga bröst?
Han klämmer hårt över mina obefintliga bröst och jag känner mig stolt när jag säger.
- Våra läkare är duktiga, de har hejdat tidens tand på mig. Och späd är jag precis som min mor.
- Du är verkligen liten. Så vad kan du flicka? Är du upplärd på eunuckernas vis?
Jag rodnar av förlägenhet.
- Tyvärr herr Tzien, det enda jag kan och duger till är tömningen. Men jag är oerhört duktig på att knipa. Vill ni känna?
- Nåväl, du får duga ändå. Jag kan inte fördra pojkar, hur skickliga de än må vara. Våra seder är annorlunda i Siam. Men oh, du kan verkligen knipa duktigt flicka. Vad heter du?
Han har stoppat in sitt finger i min välsmorda snäcka och jag klämmer den så hårt jag kan för att behaga honom.
- Jag heter Azura herr Tzien.
- Azura, kom in i mina kvarter ikväll efter middagen. Kan du stanna hela natten?
Det här var långt mer än vad jag någonsin hade hoppats på. En hel natt! Jag känmer mig nästan yr av glädje. Han har i och med detta räddat mitt liv.
- Ja det kan jag. Jag är er och vill göra allt för att behaga er.  
 
Långt innan middagen för gästernas ära var avklarat står jag framför hans dörr och väntar. Jag har varit och badat och sköljt min himlagrotta extra noga. Jag har smort mig med förhalningssalvan och tagit på mig doftolja. Jag har jagat efter minsta tecken på könshår och nypt bort vart enda en. Och jag har tjatat ihjäl eunuckernas huvudman att ge mig lite finare byxor. Till slut gav han med sig.
Här står jag nu med bar överkropp och de nya byxorna i glänsande purpur. Min snäcka känns lite svullen och jag tror att det är av upphetsning. Äntligen skall det hända. Synd bara att de inte stannar mer än en veckas tid. Men jag ska se till att nyttja veckan till fullo.
I hemlighet hoppas jag på att herr Tzien skulle vilja tömma sig offentligt i mig men jag misstänker att det vore alltför mycket begärt av den försiktige diplomaten. Man visste inte alltid med utlänningar och deras seder. En del av besökare var riktigt pryda av sig och sitt bara skinn. Jag förstod dem aldrig eftersom jag alltid gick med bar underliv och hade förmodligen känt mig konstig ifall jag hade skylt mig heltäckande. Tanken bringar fram en fnissning. Heltäckande kläder, ha! Jag skulle kunna missa en tömning på det. Nej, jag skakar på huvudet, heltäckande byxor kunde inte komma på fråga.
- Står du här och har roligt?
Herr Tzien har kommit utan att jag märkte det.
- Förlåt herre, jag var i mina tankar. Här är jag.
- Jag ser det. Vi går in.
Ångande bad har ställts till hans förfogande och han suckar belåtet.
- Kan du tvätta mig? Det kanske inte ingår i dina uppgifter?
- Absolut herr Tzien, jag gör allt ni vill. Skall jag klä av er?
- Mmm…
Jag tolkar detta som ett jakande svar och raskt börjar jag avlägsna hans främmande plagg. Han vet inte att en vanlig eunuckpojke aldrig skulle förnedra sig med badandet. Det fanns andra eunucker till det, äldre eunucker, de som hade mist sina ställningar och blivit obrukbara i njutningskonsten. Ingen kan dock se vad jag gör för tjänster för herr Tzien. Dessutom är han en viktig utlänning.
Jag vet av rykten att Sultanen sätter herr Tzien högt eftersom han är den äldsta medlemmen i delegationen och visst varit här redan tio år sedan. Han har en äldre herres seniga kropp. Jag märker att hans lår och skinkor har börjat skrumpna av ålder. Men hans mandom verkar fungera. Han haf en erektion.
- Herre, vill ni tömma er innan badet?
- Nej då Azura, jag är en gammal man och min erektion är långt ifrån pockande eller plågsam. Jag vill gärna vänta och få det skött efter badet, i sängen, så jag kan lugnt somna. Och jag ser gärna att du sover tillsammans med mig. Mina gamla ben har börjat frysa och värka om nätterna så jag behåller gärna en ung och varm kropp i sängen.
Nu skulle de andra eunuckerna se mig! Sova i hans säng minsann. Det är inte ens de mest eftertraktade pojkarna som får sova över natten i Prinsarnas säng. Jag är så stolt och rörd att jag inte kan mer än nicka till svar. Herr Tzien kliver in i det varma badet med en suck av hänförelse. Jag börjar tvätta honom så gott jag kan.
- Visste du att Alexander den Store kanske badade just i det här rummet bara hundra år sedan?
- Alexander vem, herr Tzien?
- Oh… du har förmodligen ingen bildning flicka lilla?
Jag skrattar som om han hade sagt någonting lustigt.
- Inte slösar de någon utbildning på en slavflicka. Det är knappt eunuckerna får bildning, tjah, om man inte räknar njutningskonsten till bildning. För i njutningskonsten är de fulländade.
- Men inte du?
- Å nej, jag duger bara för tömning… och knappt för det ens… man jag kan verkligen knipa herr Tzien. Jag skall tjäna er väl, det lovar jag.
- Så, du förväntar dig inte någonting i gengäld?
- Vad skulle det kunna vara herre?
- Smekningar?
- Smekningar? Varför skulle jag vilja det? Jag är hedrad att ni vill låta mig sköta om era behov. Och… att ens behöva konversera… det förvånar mig att ni vill höra mitt pladder herre och att ni svarar och att ni kommer ihåg mitt namn. Det är en stor ära för mig.
Herr Tzien suckar och skakar på sitt huvud lite uppgivet. Jag blir rädd att jag har sagt alldeles för mycket men hans ord lugnar mig.
- Flicka lilla… så annorlunda våra länder är och så annorlunda vi ser på små töser som du lilla Azura.
- Ja herre.
Jag är lite osäker på vad han menar och tänker bara hålla med honom. Han står upp i badet och jag börjar genast torka hans kropp med svepet.
- Nåväl, jag är trött och ser fram emot din tjänst. Jag somnar så gott efter en bra utlösning. Jag skall följa dina seder och låta dig sköta det hela. Bäst så för oss båda.
- Naturligtvis. Hur önskar ni er det? Bakifrån? Ska ja ge er bjudningen?
- Bjudningen Azura?
- Så här.
Jag vänder ryggen till herr Tzien och böjer mig framåt samtidigt som jag kröker ryggen och särar mina ben. Jag vet att denna ställning visar upp både snäckan och himlagrottans mynning eftersom baken putar ut. Och jag vet att jag glänser blöt av salva. Jag hoppas att detta skall verka inbjudande. Tänk om han får avsmak i åsynen av snäckan? Jag tittar på honom över axeln och jag ser att hans mandom har fått en erektion. Men han skakar på sitt huvud.
- Jag vill inte bli kall efter badet och ta dig stående här på golvet. Kan inte du sköta det i sängen samtidigt som jag kan vara nedbäddad?
 
Jag är lite osäker på hur jag förmodas gå till väga i en säng. Allt jag någonsin har lärt mig är att erbjuda himlaporten på stående fot. Han ser att jag är osäker.
- Kom Azura. Jag visar dig.
Han måste vara världens snällaste person. Herr Tzien lägger sig på rygg i sängen och drar filtarna över sina ben och överkropp. Hans erigerade mandom är fortvarande synlig och han håller den rakt upp med sin ena hand.
- Du kan väl sätta dig på den och rida mig? Du har väl sett hur man rider en häst?
Sedan flinar han åt mig.
- Jag kan vara din häst Azura och jag står här sadlad och klar. Du kan kliva grensle över sadeln och rida din häst tills han är klar. Kan du göra det?
 
Jag fnittrar åt hans lek. Ska han föreställa en häst? Detta är så lustigt att jag måste skratta. Men jag förstår också hur han vill ha min service. Fnittrande kliver jag i sängen och ställer mig grensle över honom.
- Vill ni tömma er i min snäcka eller i min himlagrotta herre?
- Snäckan blir bra Azura. Det räcker med snäckan.
- Som ni vill herre.
Jag tar tag i hans mandom och för den till min snäcka. Jag är väl förberedd och hal av salvan. Min snäcka känns fortvarande lite svullen och jag ser fram emot att föra in mandomen i mig. Herr Tzien kurar av behag under sitt täcke och sluter sina ögon. Sakta låter jag hans seniga dolk koma in i min slida.

Min ”häst” suckar hänförd.
- Ja, du är näpen… och ah, så du kniper flicka lilla… kan du sitta stilla i sadeln och bara knipa är du snäll?
Jag stillar alla mina rörelser och kniper ihop kring hans varma stav så duktigt jag någonsin kan.
Han verkar vara mycket förtjust i mina kunskaper när mitt underliv kramar honom sakta och rytmiskt.
Jag är mycket vältränad i underlivet och jag kan hålla på länge men det tar inte alltför lång stund då jag känner att herr Tzien vill att jag rör på mig igen. Hans höfter knycker under mig. Jag är så ivrig in min tjänstevillighet att jag hänger med i hans rörelser med kraftigt sugande knipningar.
Jag rider honom.
Jag har nu, efter lång tid, tänkt att herr Tzien förmodligen hade velat njuta i långsammare takt och föredragit att jag hade fortsatt att krama hans mandom med mitt underliv trots att hans höfter helt omedvetet började knycka. I min iver rider jag honom till en snabb utlösning. Han är en snäll man och låter mig hållas.
 
Den natten somnar herr Tzien snabbt efter att fått sin utlösning och han behåller mig nära sig hela natten. Det är knappt jag vågar sova för att inte missa ifall han ville ha mera av mina tjänster. Men tidigt på morgonen vaknar han och ler mot mig och klappar på mitt ansikte och säger god morgon. Jag är så hänförd att jag knappt får ut ett ord.
Herr Tzien kallar på en eunuck som ska sköta om hans övriga behov. En servant dyker upp och får stora ögon när han får syn på mig i herr Tziens bädd. Det är precis detta jag har drömt om. Jag har fått betydelse. Omedvetet lägger herr Tzien sin arm kring mig och tilltalar servanten.
- Jag vill gärna ha frukost till Azura och mig. Kan du ordna det?
- Ja herre!
- Och skicka hit Azuras föreståndare.
- Ja herre!
Eunucken bugar djupt och vänder på klacken. Jag har hållit andan. Ingen av keldjuren har någonsin fått äran att dela frukost med sin herre. Aldrig någonsin i historien. Jag är stel av spänningen och jag får tårar i mina ögon. Mitt liv är definitivt räddad nu, för gott. Herr Tzien är en viktig gäst. Jag undrar vad han kan vilja av min föreståndare.
Vi hinner knappt ta kläder på oss innan huvudeunucken redan står vid dörren. Han stirrar misstänksamt på mig som om jag har orsakat harm för en viktig gäst.
- Ni kallade herr Tzien. Har slaven varit till er belåtenhet?
Jag tolkar detta som det är menat, har jag på något sätt misshagat vår viktiga besökare. Eunucken kan se att jag inte har varit och tvättat mig på morgonen och rynkar med pannan. Hur skulle jag kunnat? Herr Tzien höll fast i mig när han sov. Men herr Tzien nickar med sitt huvud och klappar på min kind.
- Oh, Azura har varit alldeles underbar. Det är det jag skulle vilja dryfta med dig om. Har hon mycket efterfrågan?
Huvudeunucken ser förbluffad ut och vet inte vad han borde svara. Han skakar på huvudet.
- Det är nämligen så, om ni inte misstycker, att jag skulle vila lägga beslag på henne och hennes tjänster för resten av min vistelse här. Kan det ordnas? Jag skulle vilja ha henne till hands hela tiden.
Eunuckens ögon vidgar sig och han bugar djupt.
- Vi kan genast ordna det. Azura är ert så länge ni önskar detta herr Tzien. Men hon är inte särskilt lärd i njutningens konst… är ni säker att det är henne ni vill ha?
- Absolut säker. Hon är utmärkt och behagfull. Ni kunde kanske se till att hon fick gå lite i lära? Få lite variation?
Jag drar ljudligt in luft. Herr Tzien vill att jag ska få kunskaper i njutningens konst. Och jag förstår att huvudeunucken inte kan vägra honom detta. Mitt liv har med ens förändrats fullkomligt.
- Och medan ni håller på… det kunde inte skada om hon även fick lära sig konversera och andra nyttiga kunskaper om palatset och dess historia till exempel.
- Ursäkta?
Eunucken kan inte längre hålla sig. Ingen av keldjuren har någonsin behövt sådana kunskaper. De är rent djuriskt sexuella i sin natur och man vill absolut inte att de ska tänka på någonting annat är njutning.
- Förstår ni vad ni har här? Ni ska veta att i många andra kulturer föredrar man kvinnor och i vissa fall vill man kanske föra en enklare konversation med sin lilla konkubin. Ni skulle kunna ha henne här att ge service till era diplomatiska besökare. Jag måste säga att hon förgyller min vistelse här denna gång så mycket mer.
 
Huvudeunucken stirrar på mig helt fallen ifrån skyarna. Det hela har inte sjunkit in i hans hjärna. Jag är lika chockerad.
- Verkligen? Men hon kan ju ingenting.
Herr Tziens ögon smalnar till små springor.
- Ja, då har ni gjort dåligt arbete med henne. Desto större anledning att ni genast börjar lära henne.
Eunucken förstår att han har försagt sig och bugar undergivet.
- Naturligtvis herre. Vi ska genast sätta henne i skola.
- Men trötta inte ut henne helt, jag vill gärna njuta av hennes tjänster under hela min vistelse. Det skulle vara mycket trevligt för mig.
 
Jag vågar inte titta på dem längre. Dels har eunucken förlorat ansikte framför denna viktiga man så jag vågar inte visa på att jag ler när han blir uppläxad. Det kunde bli kostsamt för mig senare. Mitt i detta virrvarr av händelser kommer servanten tillbaka med en dinglande frukost till två. Fyra olika slavar dukar fram en enorm måltid framför oss och mitt framför deras näsor leder herr Tzien mig till bordet och ber mig att sätta mig. Jag är paralyserad av skräck. Ska jag sitta och före honom? Jag sneglar på eunucken som nickar åt mig att lyda och jag sätter mig med gråten i halsen. Detta är nästan som en dödsstraff. En slav får aldrig sitta vid herrens bord eller sitta över huvudtaget i herrens närvaro.
Men herr Tzien verkar vara på gott humör för han klappar sina händer och inspekterar frukosten böjd över min axel.
- Titta så gott Azura. Nu ska vi äta gott, du och jag. Nåh, finns det något där som du gillar min lilla sötnos?
Han nyper min kind och ler åt mig.
Jag blir yr i huvudet av all uppmärksamhet och jag ser hur slavarna stirrar på mig med stora ögon. De kan inte förstå vad som händer. Huvudeunucken har dock hunnit vara med om både det ena och det andra under sina år i tjänst och är inte lika handlingsförlamad.
- Utmärkt herr Tzien. Då lämnar vi er för att njuta av frukosten. Jag kommer att hämta Azura när det är dags för ert möte med Sultanen.
Skyndsamt vallar han ut slavarna och dörren stängs. Herr Tzien och jag blir kvar ensamma. Jag sitter stelt på min stol och herr Tzien står kvar bakom mig. Han lägger sin hand på min axel och jag hoppar till.
- Var bara lugn Azura. Jag vet att era seder inte tillåter dig att sitta vid min närvaro. Jag ville bara skaka om den där eunucken lite. Det var roligt. Tyckte du inte det?
Han har skratt i sin röst. Jag får inte ut ett ord ur min mun. Herr Tzien kommer runt mig och sätter sig vid bordets huvudända. Han tittar på mig och klappar min hand.
- Du tar hand om mig lilla Azura och jag tar hand om dig. Så låt oss äta.
 
Efter ett tag lugnar jag mig så pass att jag kan börja njuta av vad som bjuds. Det visar sig att herr Tzien är en pillemarisk liten man. Han får mig att skratta och vi har mycket roligt åt eunuckens min i all hemlighet oss emellan. Maten är helt otrolig. Det är rätter där som jag aldrig har smakat på tidigare. Det smakar himmel för mig.
Jag vet att vid det här laget vet hela palatset om, Prisarna och Sultanen inkluderat, att jag har höjts still skyarna från att varit i stort sett dödsdömd. Livet har tagit en spännande vändning för mig. Jag ska få lära njutningens konst. Kanske skulle jag få lov att tjäna alla de otaliga besökare vi alltid har i palatset och ibland var delegationerna enormt stora. Jag hade sett hur huvudeunucken hade förstått vad herr Tzien sade. Det är bara det att ingen har tänkt på att utlänningarna kanske ville ha kvinnor. Herr Tzien är den första som har lagt märke till att det faktiskt finns en kvinna bland alla eunucker och utnyttjat situationen.
Jag kommer ihåg att det var ofta utlänningarna inte ville ha någon som helst hjälp med utlösningar. Alla hade trott att de inte var så manliga av sig men det kanske var att de föredrog kvinnor. De kanske hade lidit om avhållsamhet och ingen hade förstått deras behov. Ja, jag har en helt ny karriär framför mig. Jag är faktiskt helt plötsligt viktig. Sedan kommer jag ihåg min plats.
- Herre, önskar ni en utlösning innan ni går till er viktiga dag?
Han tittar på mig värderande.
- Azura, jag har några önskemål.
- Ja herre? Vad som helst.
- Kan du be att du ska få lära dig konsten att ge mig njutning med din mun?
- Absolut. Jag skall framföra er önskemål till huvudeunucken. Är det något mer?
- Ja faktiskt, kan du lära dig prostatamassage samtidigt som du tjänstgör med munnen?
- Jag framför detta också.
- Det blir utmärkt. Och nu…
- Ja herre?
- Skulle jag få bjudningen?
Jag ställer mig upp och böjer mig framåt med min bakdel pekandes mot honom och kröker med ryggen så att båda mina hål öppnas inbjudande. Mina byxor håller mig blottad och jag hör hur herr Tzien suckar hänförd.
- Ja, det är onekligen inbjudande. Men… jag tror inte du är så oljad längre.
Detta får mig att andas förskräckt. Jag är inte heller sköljd och helt ren. Jag har inte fått möjlighet till det. Men han klappar min skinka med en lugnande hand.
- Var inte orolig, jag ska se till att du är beredd. Kan du komma till mig så jag kan sitta kvar på min stol?
Jag gör som jag blir tillsagd och han placerar mig mellan sig och bordet så jag kan stödja mig mot det. Sedan putar jag med mitt underliv igen med särade ben. Jag känner hur han pillar med min snäcka och ett finger kittlar mig däri. Vad i all sin dar gör han? Men det känns oerhört skönt för mig. Jag visste inte att jag kunde känna det på det här viset. Herr Tziens finger kittlar mig i min snäcka och det får det att dra ihop sig i min mage. Det känns otroligt upphetsande. Jag tycker väldigt mycket om det han gör med mig. Det bygger upp en spänning i mig och jag andas djupare.
 
Utan att jag själv lägger märke till börjar jag stöna högt och jag knycker med mitt bäcken. Herr Tzien kittlar kraftigare. Helt plötsligt är det som om min värld slår kullerbytta. Jag ropar och stönar utan att jag kan hindra det. Aldrig har jag fått känna en sådan njutning. Jag känner hur det väller ut fukt i min snäcka och herr Tzien smackar nöjt.
- Det gick ju fort. Kära barn. Du är så het. Se så, sätt dig på min mandom och rid mig. Desorienterad försöker jag göra som jag blir tillsagd men han måste styra lite grand med sina händer. Jag verkar inte ha helt kontroll över vad jag gör och jag känner mig fortvarande upprymd och njutningen dröjer sig kvar i min kropp. När han styr mig till sin blottade mandom blir jag ivrig i att få den i mig. Då staken äntligen glider in i mig ropar jag till och stönar av behag. Den känns skön och den glider lätt.
Automatiskt kramar jag om staken. Knipandet ligger så djupt inbäddat i mig att jag gör det utan att jag tänker på det.
- Oh, tösen. Nu börjar du förstå vad det handlar om när man njuter. Visst känns det skönt?
- Ah herr Tzien…!
Jag vet inte ens vad jag ska säga men det verkar som han inte behöver höra om mina åsikter. Han daskar till mina skinkor och uppmanar mig att sätta fart. Jag gör det mer än gärna. Det här är någonting mer än en tömning, det här är någonting där jag är inkluderad för även jag får njutning av detta. Ju mer jag rider honom desto skönare känns det i mig.
- Stimulera dig själv. Kom med mig.
- Åh?
Jag förstår inte vad han menar men han tar resolut min hand och leder den till min snäcka. Han gör så att mina fingrar kittlar på det stället han hade kittlat mig tidigare.
- Där, du får stimulera dig själv. Det är helt okej för mig om du kommer med mig.
Jag vet inte vad han menar med att komma med honom men mina fingrar i snäckan samtidigt som jag har hans pumpande mandom i honungskrukan känns väldigt skönt. Jag rör mina fingrar mellan mina ben och allting börjar lösa upp sig omkring mig. Jag hör hur herr Tzien stönar i sin njutning och jag stönar tillsammans med honom. Jag är inte säker men det är möjligt att jag har skrikit. När jag till slut åter förstår var jag är har herr Tzien redan klätt på sig och står bredvid mig där jag ligger på golvet. Han ler vänligt.
- Så lilla Azura. Din första orgasm?
- Vad är orgasm?
- Det är njutningens höjdpunkt. För en man är det en utlösning och för en kvinna är det det du precis har upplevt.
- Har jag fått en utlösning?
- Ja flicka lilla, det har du. Du fick två.
- Men kvinnor kan inte…
- Det kan de visst. Hoppas att du får en intressant och lärofull dag. Jag vill se dig här ikväll igen.
- Ja herre, jag är här och väntar. Jag ska be om att lära mig hur man ger njutning med munnen och den där pros…
- Prostatamassage.
- Ja, prostatamassage… tack herre.
- Det blir bra Azura. Så, kila iväg nu.
 
När jag bugande hastar mig ut ur rummet kommer jag att tänka på att jag hade fått två utlösningar medan min herre bara hade fått en. Det får mitt ansikte att rodna av skam. Jag är ändå en dålig slavinna som själviskt njuter när hennes herre går utan. Men när jag för sista gången sneglar över axeln på herr Tzien ser jag honom stå vid fönstret med ett leende på läpparna. Han verkar inte vara arg på mig.
Utanför dörren står huvudeunucken och väntar. Han tittar på mig och verkar inte veta vad han ska göra av mig. Jag bugar djupt och meddelar herr Tziens önskemål om att jag ska lära mig ge njutning med munnen och prostatamassage samtidigt. Han beter sig som om han inte hör vad jag säger och bara stirrar på mig.
- Hörde jag rätt. Fick du utlösning din fräcka flicka?
Jag nickar förskräckt och viskar att jag fick två.
- Och vad tyckte herr Tzien om det? Misshagade du honom?
- Å nej, det var ju han som… han…
Jag har svårt att få ut det ur min mun så eunucken fyller i de osagda orden.
- Han gav dig utlösning?
- Ja. Han gjorde någonting med min snäcka och så helt plötsligt var det så… han kallade det orgasm herre.
Huvudeunucken skakar på sitt huvud och smackar.
- Jag förstår mig inte på dessa utlänningar. Men bara han är nöjd med dig så.
- Han är nöjd. Jag såg hur han log med ansiktet när jag gick. Han vill ha mig igen ikväll och över natten. Jag måste lära mig njutningens konster för att behaga honom mer.
Eunucken skakar på sitt huvud och vi går iväg.
 
Jag måste till badhuset för att rena mig. Jag har stränga order att genast inställa mig i Skolan för Njutningskosnten när jag blivit ren. Väl där diskuterar huvudeunucken och rektorn om mig som om jag inte var där.
- Förstår ni, hon har fått två utlösningar idag. Har ni hört på maken, en slavinna? Vi har kanske gjort ett misstag när vi inte gjorde större omskärning på henne. Men ingen kunde ju ana att…
- Ja, hon borde aldrig någonsin tänka på sig själv när hon tjänar en herre. Det får inte vara så. Slaven är för njutning, inte för att själv få njutning. Det är det som är tjänandets syfte.
- Men den där utländska ambassadören verkade tycka om det, det var ju han som gav flickan en utlösning.
Båda två ser allvarliga ut och vänder sig att titta på mig. Jag blir rädd. Jag vet inte vad det är för fel jag har gjort men det verkar vara allvarligt. Rektorn pekar på mig.
- Förstår du slav att du är till för njutning?
- Ja herre, jag förstår och jag lovar att jag alltid är till service. Jag sätter alltid en herres väl före allt annat.
- Ha aldrig några andra funderingar om det. Förstår du? Du ska inte börja propsa på att även du ska få njutning. Du måste alltid se till att din herre får full njutning.
- Ja mästare. Naturligtvis.
- För om du skulle glömma det går du till stupstocken genast. Är det förstått?
Jag blir rädd. Det här verkar vara mycket mer allvarligt än vad jag hade tänkt mig. Vad var det så farligt att jag hade fått utlösning? Även min herre hade fått och var nöjd. Jag förstår inte varför de är så oroliga. Men jag vet att inga av pojkarna någonsin kan få utlösning. De är skurna så av vår läkare. De allra duktigaste och mest efterfrågade kelgrisar blir erotiskt upphetsade men de skulle aldrig förolämpa en Prins genom att få en utlösning. Även en Prins skulle se det som en förolämpning gentemot sin person.
- Men vem vet, kanske finns det utlänningar som finner det roande. Vi får se utvecklingen an. Det går ändå inte att omskära henne nu. Herr Tzien vill nog inte ha en blödande mö.
- Jag tror vi behåller henne som hon är för våra besökare. Men hon behöver mycket arbete om hon ska sköta diplomater.
Jag får en grundlig genomgång hur man behagar en man med min mun och vad prostatamassage är för något. Min dagens examen avslutas med att jag skall behaga rektorn. Han är inte omskuren så han kan få utlösning.
Där jag suger och slickar honom ger han samtidigt instruktioner till mig och berättar utförligt hur det känns för honom så att jag ska veta. Jag uppmanas att noga iaktta min herre när jag gör min service så att jag ska läsa i hans ansikte hur min behandling känns för honom. Om jag gör det i mörker ska jag noga lyssna på andning och små rörelser min herre har. Det känns som jag instinktivt förstår mig på när jag gör någonting riktigt bra och rektorn får en utlösning i min mun. Jag har i förväg blivit instruerad hur jag ska dricka upp vart enda droppe som kommer. Herrens dyrbara säd skall inte falla i marken utan slaven tar emot och hyser den i sin kropp. Gåvan måste tacksamt tagas emot. Att kunna skänka njutning är belöning nog för en slav. Jag suger i mig säden och lärdomarna.
Rektorn tittar på mig med en outgrundlig min efter sin utlösning och skickar sedan iväg mig för att äta en bit samt vila upp mig inför kvällen. Jag har instruktioner om att rena mig åter innan jag ska inför min utländska herre. Det hela är någonting så ovanligt att jag bara stirrar på honom först innan jag kommer på att buga och avlägsna mig.
Jag har aldrig tidigare fått lov att lata mig på dagen, knappt så att jag får sova några timmar i vanliga fall. Jag förväntas vara tillgänglig till den sista som har somnat och när den första vaknar. Jag är van att gå med bara några timmars sömn.
När jag kommer ut från Njutningarnas Skola är den en liten folksamling där som väntar på mig. Till och med några Prinsar står där för att få se på mig, den konstiga flickan som utlänningen föredrar. Uppmärksamheten är både skrämmande och smickrande på samma gång. Slavarnas ansikten är outgrundliga, varken fientliga eller vänliga. Prinsarna döljer inte sin nyfikenhet utan de vinkar till sig mig. De står i en egen liten grupp. Jag skyndar mig fram till dem med ett böjt huvud och bugar vördnadsfullt.
- Där är hon nu. Visa fram bjudningen slav!
Jag vänder mig om och böjer mig framåt, särar benen och kröker med ryggen för att vara öppen inför deras inspektion. De står bakom mig och pratar i munnen på varandra.
- Ja, hon ser rätt så vanlig ut, eller nästan.
- Vad ser han i henne egentligen?
- Åh så fult! Jag skulle aldrig vilja tömma mig i henne.
- Nej usch, jag går. Fy så gräsligt.
- Det är en märklig syn tycker jag. Inte motbjudande, bara konstig.
- Jag undrar hur den känns.
- Vaddå?
- Ja, honungskrukan så klart. Jag undrar om den är annorlunda än himmelsporten.
- Ingenting är bättre än en ung pojkes lilla himmelsport. Det är sant som sagt. Ju yngre desto bättre.
- Det förstås, men jag undrar ändå.
Jag står kvar med bjudningen under tiden Prinsarna grälar bakom mig. Sedan upptäcker jag till min förvåning att en av dem vill pröva mig.
Jag ser slavarnas ansikten omkring mig och de uttrycker förvåning och en första glimt av fientlighet gentemot mig. Jag hoppas på att jag fortvarande är lika smord som jag var i morse. Jag känner hur ett hett organ trycker mot min öppning i min snäcka och jag gungar till med höfterna för att underlätta det hela. Jag vet inte vem av Prinsarna det är som har ärat mig och jag vågar inte titta efter. Jag kniper så hårt jag kan på hans organ för att stimulera honom.
- Åh Allah!
- Vad? Är det så hemskt?
- Åh nej, tvärtom. Hon är det bästa jag har stuckit mitt organ i. Jag lovar. Vad hon kniper! Jag behöver i stort sett inte göra något, hon kommer att krama mig klar på nolltid.
- Är det så bra?
- Hon är enormt duktig. Jag hade ingen aning om att en kvinna kunde vara så duktig. Det är jätteskönt.
Prinsen som är i mig känns trevlig och jag börjar känna hur det pirrar i min mage. En förstulen liten suck av njutning undslipper genom mina läppar och det blir alldeles tyst på gården. Prinsen stannar upp med sina rörelser inuti mig men jag slutar inte att krama hans organ. Jag vågar inte säga eller sucka mera men jag fortsätter jobba som om det bara var en slump att jag suckade nyss. Andra tittar på varandra förundrade. De vet inte om de ska tro på vad de nyss hörde att jag kunde känna behag.
Min Prins är nära sin utlösning nu och han pumpar några gånger kraftfullt och når sedan fram till sin belöning. Han tömmer sig knyckligt inne i min kruka och jag kramar hans organ metodiskt för att få ut allt och att han ska få det skönt in i det sista. Väl färdig drar han sig ur och backar.
Jag vet min plikt och lydigt fortsätter att bjuda så länge det kan tänkas vara intresserade omkring mig. Nu måste jag knipa duktigt för att inte låta hans säd komma ur mig på ett vanvördigt sätt. Prinsarna granskar mitt underliv kritiskt. Ingenting vanvördigt inträffar och jag behåller säden som sig bör. De rättar upp sig och daskar min skinka.
- Ja, hon verkar vara bra. Vad heter du slav?
- Jag heter Azura ärade Prins.
Jag vänder mig när jag blir tilltalad och pratar med huvudet nerböjt.
- Du går i skola nu?
- Ja ärade Prins. Herr Tzien vill att jag ska lära mig behaga honom.
- Du måste göra din bästa slav, herr Tzien är en viktig bundsförvant.
- Ja ärade Prins.
Jag bugar djupt. Sedan blir jag avfärdad och jag skyndar mig till badhuset för att rena mig. Jag känner mig upprymd som få. Inte bara en utlänning utan en av Prinsarna hade funnit behag i mig. Han hade sagt det högt till alla och fått sin utlösning i mig som sig bör när man får bra service. Det är så ovanligt att palatset kommer att surra som en bisvärm i veckor efter detta.
Jag måste se efter vad jag gör nu så jag inte slutar i ett undangömt ställe med en dolk i hjärtat. Kanske är det tryggaste för mig att koncentrera mig på de utländska besökarna för pojkarna ville ofta inte vara med dem även om de aldrig skulle vågat säga det eller visa det på något sätt. Min lycka är med dem. Och i att jag lär mig njutningens konst.
 
Huvudeunucken tar mig först till klädförrådet och väljer ut de mest utsökta små eunuckkläder han kan hitta. Det är en av de tunnaste plagg jag någonsin sett av rött genomskinligt tyg med broderier av guld kring höfterna och vristerna. Jag får en huvudprydnad av guld och pärlor. I vanlig ordning får jag inget på överkroppen samt att byxorna lämnar underlivet helt bart. Det är min vanliga utstyrsel utom att det är det vackraste jag någonsin haft på mig.
- Du måste behaga även ögat. När du gör det ökar din herres njutning. Var följsam och lyhörd och rygga inte inför någon uppgift. Då blir din herre nöjd med dig och Sultanens förhandlingar löper bättre.
- Ja herre.
- Vi har beslutat att du skall bli alltid presenterad till våra besökare. Vi har faktiskt blivit böjda att tro att många av dem föredrar kvinnor. Märkligt nog.
- Tack herre.
- Vi har till och med dryftat om inte vi borde ta in fler flickor så att det inte skall uppstå brist när en större delegation är på besök. Herrar ska inte behöva stå utan betjäning hos oss.
- Nej herre.
- Ta reda på så mycket du kan och lär så mycket du kan så att du sedan kan berätta för oss vad utlänningarna vill och tycker om. För då kan vi skaffa det till dem.
- Ja herre. Jag skall lära och iaktta.
Jag har fått en mycket viktig uppgift och är stolt över den.
- Det är väldigt synd om att du inte är mer lärd ännu, men vi ska få ordning på dig. Du verkar ha gott huvud alla fall.
- Ja herre.
- När vi skaffar fler flickor ska du bli deras mentor.
Jag gör stora ögon och bugar tacksamt. Jag blir en föreståndare. Jag har en säker plats.
- Du har fortvarande många år framför dig som du kan jobba med att ge service och njutning till våra besökare.
- Naturligtvis.
- Vi kommer att lära dig små saker om de länder besökarna kommer från och du tar reda på det sätt de utför njutningen. På så sätt kommer vi att kunna vara det bästa palatset i hela världen att ge njutning till vem som helst.
- Allah vare prisad.
- Ja… så du får en stor ära. Men låt det inte stiga dig i huvudet flicka för det finns fler flickor därute som kan ta din plats. Bli aldrig uppstudsig.
- Nej herre, jag ska komma ihåg detta.
- Herr Tziens möte för dagen är snart över och ni kommer att ha mycket mera tid idag. Ge honom njutning och försök sedan prata med honom. Fråga om honom om deras seder och om vad han tycker om och vad är det som behagar deras herrar mest. Inte bara honom utan gemene man i hans land.
- Ja herre.
- På det viset kan vi träna dig och de andra flickorna att göra saker som behagar utländska gäster. De ska få uppleva mer än bara betjäning i sängen. De ska få uppleva vårt palats som ett ställe för mirakler och de ska alltid få längta tillbaka.
Jag förstår att vi har fått förnyade uppdrag och uppgifter. Det låter som ordern kommer från en högre ort. Kanske självaste Sultanen har beslutat om detta. Jag kan inte förstå min nya lycka. Jag är räddad bortom all beskrivning för all framtid om jag sköter mig rätt nu. Jag är fast besluten att locka ut ur vår besökare allt han kan berätta om sitt lands njutningsseder.
 
Iförd i vackra kläder står jag spänd i herr Tziens rum och väntar på honom. Mina tankar vandrar till morgonens händelser och minns herr Tziens skickliga fingrar i min snäcka och hur jag hade fått utlösning. Det är så oerhört att en herre har gett en sådan ynnest till en slavinna.
Jag tittar ner på mitt kön. Den är ren och plockad helt slät. Den ser ut som en lite rumpa i miniatyr med två släta kinder och en springa däremellan. När jag tittar på den börjar det pirra i min mage och jag känner hur någonting varmt och fuktigt flödar till i snäckan. Min längtan går i att få sig ett organ i honungsgrottan och få krama den. Jag minns hur Prinsens organ hade känts i mig. Det var precis samma sköna som herr Tziens lite mindre stake. En fast och hård stav men så pulserande varm och inbjudande.
Jag längtar så att få en stake som glider in i snäckan och får sin njutning där. Jag minns mina egna fingrar som fick mig till utlösning samtidigt när herr Tzien fick sin i mig. Skulle jag kunna känna samma sak nu? Jag måste knipa ihop mina lår men det blir inte bättre av det, det är nästan som om det känns ännu mer plågsamt när låren kniper ihop min snäcka. Förstulet låter jag min hand smyga sig ner till snäckan och mina fingrar möter en springa som är blöt, het och hal som en ostekt fisks skinn. Nu går det inte längre hejda sig, jag måste få utlösning.
 
Mina fingrar darrar av upphetsning när jag stönande lutar mig mot sängen och särar på benen för att komma åt bättre. Jag sluter mina ögon och lägger ena handen i min mun för att hindra några ljud. Jag märker inte att dörren öppnas och herr Tzien kliver in i rummet. Jag märker inte att han står en stund vid dörren och ler förtjust. Jag ser inte att min herre blottar sin erektion och kommer fram till mig. Jag märker inte att han stirrar som en förhäxad rätt in i min blöta och svullna snäcka och slickar sina läppar. Jag ser inte att han väntar på rätt ögonblick för att tränga in i mig och det är ögonblicket då jag får min utlösning.
Då är han där och fyller mig. Jag blir förvånad att han helt plötsligt är där och fyller min innerliga längtan efter hans stav som nu energiskt pumpar mig. Det är så underbart att jag skriker högt. Min upphetsning lägger sig inte utan den fortsätter och ändrar karaktär.
Jag hoppas på att han inte skall vara försiktig utan vild och ohämmad. Jag lindar mina ben kring hans kropp och hjälper till med takten. Min rygg ligger mot herr Tziens säng och han är ovanför mig. Jag har aldrig sett en herres ansikte samtidigt som han är inne i mig och får sin njutning. Mitt i min sköna njutning tittar jag på honom och hur han njuter. Allting syns tydligt i hans ansikte och jag ler förtjust till honom. Han ler tillbaka, kramar mig och kysser mig på munnen.
 
Jag andas i samma takt som han. Han tittar på mig och kysser min nästipp.
- Du är skön Azura. Kom med mig, jag vill att du kommer igen, tillsammans med mig. Njut!
- Åh herr Tzien, ni är underbar.
Jag låter min hand smyga mellan oss och börjar kittla min snäcka samtidigt som jag kramar hans stake som pumpar honungskrukan. Herr Tzien begraver sitt ansikte i min hals och biter tag i mig. Det stinger och gör ont men det känns även spännande. Han morrar som ett djur och biter mig samtidigt. Det är tydligt att han tycker om det. Jag beslutar att också tycka om det och föreställer honom som ett vilddjur.
Jag kröker rygg och känner hur min utlösning är på väg. Jag stönar och ropar ut små kvidande ljud. Mina ljud verkar behaga honom för han stönar.
- Ja, ja, kom med mig. Jag kommer också snart. Kom Azura. Oh, känner du?
- Ja… jag känner, oh ja!
Den pumpande staken är skön. Skönare än någonting i mitt liv hittills. Jag eggar honom att komma och jag skakar okontrollerat när jag måste skrika ut min egen utlösning, det som herr Tzien kallar för orgasm.
Jag greppar hans kropp i ett hårt grepp med mina ben och trycker in honom när han löses upp i sitt ansikte mitt framför mina ögon. Jag känner hur hans organ pumpar ut säden i mig och jag kramar organet så kärleksfullt jag bara kan.
Herr Tzien drösar över mig och andas flämtande. Jag ligger kvar under honom och har fortvarande hans stake inne i min kruka som känns svullen och förnöjd. Skinnet mellan våra underliv är blött av min utlösning och kanske lite av hans säd. Jag lägger mina armar försiktigt omkring honom och smeker hans rygg lugnande. Han lyfter upp sitt huvud.
- Fick du lära dig detta idag?
- Åh nej herre. Jag lärde mig hur man ger njutning med munnen och prostatamassage samtidigt.
- Så, hur kommer det sig att du visste att jag skulle gilla att se dig smeka dig själv?
- Det visste jag inte herre. Jag var bara hemskt olydig. Förlåt mig herr Tzien.
- Nej, nej, be inte om förlåtelse. Det var faktiskt väldigt uppiggande att bli bemött av synen och att du var så redo att ta emot mig. Jag har tänkt på dig hela dagen.
- Oh, jag drömde om hur er stake skulle fylla mig herr Tzien. Det var det som fick mig att smeka mig själv. Jag kunde inte sluta. Jag drömde om er och det fick mig att göra det jag gjorde. Tanken om er fick mig få orgasm.
- Lilla flickan min, du gör mig så glad. Vet du varför?
Hans stake är fortvarande inne i mig även om jag inte känner den så väl längre då den är mjuk nu. Det känns tryggt att prata med honom samtidigt som jag får äran att härbärgera hans mandom.
- Nej, berätta herre. Jag vill gärna höra hur jag kan göra er glad. För ni gör mig så glad.
- Då ska jag säga det till dig min lilla fresterska. För en man är det bästa han kan veta att hans kvinna åtrår honom och bara honom. Och att hon blir påverkad av hans närvaro och att han kan få henne vild av lusta. Det stärker hans manlighet. När du sa att du fick orgasm bara när du tänkte på mig får mig känna mig som en man.

- Oh herre, ni påverkar mig. Jag åtrår er och vill dela njutningen tillsammans med er.
Hans ord får tårar att välla ur mina ögon. Jag tycker väldigt mycket om honom.
- Varför gråter du min lilla tös?
- För att ni gör mig så lycklig herr Tzien.
Han strör mitt ansikte med kyssar och jag ser hur han ler förtjust.
- Då är de lyckans tårar och icke av ondo. Jag är själv lycklig över att min gamla mans lekamen kan ge en liten tös som du sådan njutning. Du får mig att må så bra. Du är en alldeles bedårande liten kissemiss. Och så omedelbar och naturlig. Jag ser att du inte spelar teater utan menar vad du säger. Du gör mig till en ung man igen tösen.
Jag börjar förstå lite av det han säger.
- Är det så här ni delar njutningen i ert land herr Tzien?
- Jag tror inte att våra små kvinnor skulle bli så upphetsade över en gammal man som du är min lilla Azurblomma. Men ja, i stort sett går det till på detta viset om relationen är lycklig.
- Är vi lyckliga herre?
- Vi är mycket lyckligt lottade. Särskilt jag som har hittat en sådan liten ökenblomma som du. I en lyckad relation får båda partners utlösning i varandras armar. De åtrår varandra och vill skänka lycka till varandra. En väldigt ung flicka kan inte alltid fördra en gammal man och blir då kall inför honom. Du är sällsynt Azura.
- Oh, jag åtrår er hela tiden. Hela dagen har jag väntat bara på er.
- Skulle du kunna skänka mig mera nöje?
- Oh ja herre, vad som helst. Vill ni att jag ska ge njutning till er med min mun nu?
- Nej inte än, jag tror inte att jag kan så här fort efter min utlösning. Men jag vill gärna se att du får mer orgasmer. Jag gillar att titta på förstår du. Jag tycker att det är mycket upphetsande om jag får se hur en kvinna smeker sig själv till utlösning och ärar mig att bevittna hennes orgasmer.
- Verkligen? Ni tyckte om att se det?
- Ja, det ger mig mycket nöje. Och jag vet att en kvinna kan få hur många orgasmer som helst utan att det tröttar ut henne eller minskar njutningen framöver. Så jag skulle vilja ligga här bredvid dig och titta när du smeker dig själv och får orgasmer.
- Ni är märklig herr Tzien som vill se på när en slav njuter och ni bara tittar.
- Oh, tro inget annat, jag njuter också av det. Det eggar mig att se hur du smeker dig. Jag vill att du tar för dig. Du är så uppfriskande oblyg. Men kanske har det att göra med att du alltid går naken och är van vid att bli tittat på.
- Men det är klart herre. Hur ska jag annars kunna vara redo att bli använd omedelbart om jag inte var öppen och smord?
- Ja… där säger du något, kissemiss. Men låt oss nu inte prata om ditt liv här. Nu vill jag se dig få minst dussinet orgasmer.
Jag kuttrar djupt inne i halsen och vi hasar oss uppför sängen. Han vänder sig på sidan och stödjer sitt huvud mot sin arm och ler.
- Bred ut dina ben ordentligt. Så där ja. Så att jag ser allting. Oh, du är så blöt där nere. Du glänser av älskogens safter. Du glänser av mig och doftar av mig. Kan du doppa in dina fingrar i honungsgrottan?
 
Jag gör som han önskar och sticker in två av mina fingrar i min grotta. Jag imiterar hans organ med dem och pumpar sakta fram och tillbaka. Jag ser hur han stönar och ormar sig men gör inget mera. Det får mig att förstå att synen av min ohöljda upphetsning får honom att bli upphetsad. Mina fingrar blir alldeles genomblöta.
Jag tar andra handen till hjälp och börjar gnugga i snäckan med den. Det är skönt. Jag ler mot honom och suckar förnöjt. Han ler tillbaka och verkar bli genuint glad över mitt leende. Han blir glad över att jag visar att jag är kär i honom och att jag åtrår honom och att han tillfredsställer mig. Jag börjar så smått förstå mig på hans sätt. Livet är härligt.
Jag får en rad orgasmer och min herr Tzien njuter tydligt att se mig få dem. Han smeker sig själv och hans organ är nästan erigerad.
 
Under den kvällen får jag höra mycket om olika länders sätt att ha njutning. Jag får höra att i vissa länder gillar männen fullvuxna kvinnor med stora bröst och breda höfter. Speciellt i de nordliga länder tycker männen om stora kvinnor. I Indien har de nyligen börjat utveckla en kärlekskonst som kallas för Kamasutra och går ut på att jaga den ultimata njutningen. I många länder är männen inte intresserade av att skänka njutning eller tänka på sin partner.
Herr Tzien är en mycket berest man och kan berätta otroliga historier beträffande många länder. Han har varit jorden runt, minst.
- Men ingen borde efterlikna andra länder. Det gäller att utveckla sin egen särart och konstform i njutningen. Tänk på att ni kanske kunde underhålla era gäster med dans och teater?
- Vad är det herre?
- Det kan vara väldigt varierande. Men till exempel i Kina är det en konstform att visa extrema akrobatiska föreställningar. Deras små kvinnor är så viga att de nästan kan slå knut på sig själva.
Jag börjar skratta vid tanken på en kvinna som slår en knut med sin kropp. Herr Tzien ler åt min förtjusning men jag ser att han är seriös.
- Ni menar det verkligen herr Tzien?
- Ja, det är deras sed.
- Jag har svårt att föreställa hur det ser ut.
- Jag förstår det min sköna. Men jag har sett några riktigt upphetsande saker här.
- I palatset?
- Nej sötnos, utanför. Jag har sett era svarta moriska slavar dansa på torget utanför. Deras kvinnor med sina gungande höfter och guppande bara bröst är mycket erotiska att se på.
- Verkligen? Ni finner det intressant?
- Oh, det är väldigt lockande att vidröra en sådan kvinna. De utger sig för att vara eldiga älskarinnor och heta i sängen.
- En som får… orgasm?
- Precis, nu förstår du. Om en kvinna njuter ohejdat så blir mannen mera man.
Det är så annorlunda än det sätt vi tänker på. Jag har fått enorma mängder information av honom. Han har besökt så många länder och sett hur de gör där. Jag skall lägga allt i minnet och berätta det jag fått reda på. Jag kan känna att informationen han så generöst ger mig kommer att befästa min position i palatset. Jag måste göra så här med alla besökare vi får in och som är villiga att prata.
 
Jag ger njutningen till herr Tzien med min mun och jag sticker in mitt finger i hans himlagrotta. Han får en mycket kraftfull njutning av detta och vill vila sig efter sin utlösning. Mot sena kvällen tar han in en lätt måltid för oss och proceduren från föregående kväll med bad och en ridtur på hans mandom avslutar dagen.
Han somnar snabbt efter sin utlösning och jag kurar mig förnöjt bredvid honom. Denna natt somnar även jag och sover ut i trygg förvissning om att jag inte behöver vakna rädd. Hela veckan berättar herr Tzien saker om andra länders seder och på vilket sätt de föredrar njutningen. Han vekar tycka om att lära ut en beundrande och läraktig elev.
 
På dagarna går jag i skola och får lära en hel rad saker om njutningen och hur man ger den. Det finns alltid några Prinsar som vill tömma sig i mig när jag dyker upp. Jag har blivit den nya grejen i palatset. Huvudeunucken låter mig dock inte slita ut mig utan jag måste hålla mig undan stora delar av dagen för att vara fräsch och aptitlig åt vår besökare.
Huvudeunucken lyssnar uppmärksammat på mina berättelser om andra länders seder. Han blir betänksam när han hör om hur herr Tzien är fascinerad av våra moriska slavinnornas dans. Han skakar på sitt huvud med en otrogen gest när jag berättar hur en del länders män gillar kvinnor med stora bröst och höfter men accepterar sedan tanken.
- Om de nu gillar kvinnor så varför inte kvinnor som ser ut som kvinnor. Det kanske finns något där.
Jag berättar om hur herr Tzien hade föreslagit att vi skall utveckla uppvisningar och dansnummer för att underhålla våra gäster.  
 
Eunuckerna söker efter flickor och kvinnor i staden och fyra nya anländer till palatset storögda och rädda. En av kvinnorna har redan guppande bröst. De hamnar hos doktorn och blir opererade.
En ny era är i sin gryning. Jag känner mig ledsen när herr Tziens avfärdsdag kommer. Han har mer än räddat mitt liv, han har tryggat min framtid för gott. Jag kramar honom hårt i hans rum. Han klappar min rygg och kysser min panna.
- Azura, så gärna jag hade tagit dig med mig men jag är rädd att det inte går.
- Jag kommer sakna er herr Tzien.
- Och jag dig Azura. Jag kommer minnas dig resten av mitt liv.
- Oh herre!
Tårar rinner ohejdat nerför mina kinder men till slut måste han gå.


- - - - - - - -

Slutnot: Jag har fått inspirationen till denna berättelse av Mary Renaults bok "The Persian Boy" (på engelska) som berättar om en ung eunuck som sedan blev Alexander den Stores älskare. Sederna var verkligen annorlunda på den tiden.
 
 

17 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#11

Smajlis

Tack för en intressant vinklad historia. Pulsen gick upp par snäpp. Jag känner mig lyckligt lottad att jag bor i en tid och kultur där det är helt normalt för män att sexa med kvinnor. ;)

26/2, 2017 kl. 17:19

#10

andersbara

Tack helt underbar speciellt det där att i vissa länder tar män bara för ej för egen vinnings skull
läser vidare nästa novell i serien

24/3, 2014 kl. 15:35

#9

Deep

Mycket bra!
En historia i en främmande tid och främmande värld. En lite otäck ock skrämmande, men också spännande och lockande.

24/10, 2013 kl. 23:07

#8

Mrs_Robinson

Ler förtjust över berömmet. Tackar och bockar.

31/8, 2013 kl. 18:53

#7

grodan

Kul med sex i annan tidsepok. Uppskattar att hon blev bra behandlad. Klar 5:a

20/10, 2012 kl. 23:09

#6

Vilken fantasi! Som en saga för vuxna. Fantastisk!

14/7, 2012 kl. 18:17

#5

pelleponken

Den här är så bra! Hoppas verkligen att du orkar skriva en fortsättning. Den uppfyller alla krav jag har på en njutningsfull upplevelse. Skynda dig med nästa del!

28/5, 2011 kl. 22:41

#4

Nils

Mycket bra.Men vi alla som läst det här vill så gärna ha en fortsättning.Tänka sej en slav som blir bas & fröken åt andra tjejslavar som ska tränas upp till att bli fullländade älskarinnor på just det palatset som hon är på.Att känna diplomater & rika.

22/5, 2011 kl. 15:48

#3

nata_

Oj, dethär var verkligen bra! Annorlunda än de flesta andra noveller här skulle jag våga påstå, men helt i min smak. Bra gjort, fortsätt skriva! :)

18/5, 2011 kl. 19:32

#2

Mrs_Robinson

Han nu reparerat detta minuset med "skänka". Tack för rättningen :) Det är inte alltid så lätt att skiva på Svenska när det inte är mitt modersmål.

Vill bara poängtera att naturligtvis är denna historia ytterst fiktiv om än att synen på med vem man hade mest njutning med har jag hört talas om t.ex. antikens Rom att "Pojkar är för njutning och kvinnor för att man är tvungen (för fortplantningen)".
Slaveri är ett annat fenomen som det kanske är svårt att föreställa sig egentligen hur det verkligen är.

Ta-ta

18/5, 2011 kl. 17:55

Läs in fler