Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Lustpirr för tjejer
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Inspireras

15/5, 2011 kl. 13:28, av Ellen-Karin

Julian och grabbarna

Del 4 av 11 i serien Grabbgänget

Det kan vara svårt att hitta sig själv.

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

9 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#5

Jenita

Jens kände jag faktiskt igen sen kom jag på, jag bara har glömt att han heter det för i de första novellerna var han namnlös tror jag.. Linus kom jag inte ihåg förrän nu! Den novellen var ju jättebra!! Var tvungen att läsa om den och uppdatera mig om det jag inte riktigt kom ihåg :P

19/5, 2011 kl. 21:29

#4

Ellen-Karin

Jens är ju en av huvudpersonerna i min första serie "Vännerna": http://bubblan.nu/user_article.php?list&search_series=%22V%C3%A4nnerna%22. Han förekommer också en del i serien "Konstnärsdrömmar", som fokuserar på Jens lillebror Anton och hans kompis Isak: http://bubblan.nu/user_article.php?list&search_series=%22Konstn%C3%A4rsdr%C3%B6mmar%22
Novellen om Jens och Linus heter "Komm schlaf bei mir": http://bubblan.nu/user_article.php?view=850 Den handlar om deras förhållande och berättar det som Linus berättar ovan – inklusive när de träffas senare – fast ur Jens perspektiv och något mer ingående.

18/5, 2011 kl. 06:57

#3

Jenita

Linus och Jens känns så bekanta men jag kom faktiskt inte på vilken novell de är ifrån! Man har det på tungan men det kommer inte fram..

Kan tänka mig att det behövs en tabell för dessa, ca 150pers, herregud! Jag gillar att du återanvänder för jag vill också veta mer om dem :)

Kram and keep up the good work ;-)

17/5, 2011 kl. 23:33

#2

Ellen-Karin

Vad kul att du gillar att jag återanvänder mina karaktärer! Vissa blir jag så fästa vid att jag har svårt att släppa dem. (Då antar jag att du kände igen Linus och Jens från tidigare noveller?) Jag har en stor tabell över karaktärerna numera så jag inte blandar ihop dem och inte låter dem göra något som går stick i stäv med tidigare händelser (även om det finns en del gamla "misstag"). Trots att jag gärna återanvänder karaktärer är listan ändå ganska lång, ca 150 personer – föräldrar och barn oräknade. En anledning till att jag återanvänder är för att jag själv vill veta mer om dem.

Och jag blir verkligen jätteglad av dina kommentarer och att du gillar mina noveller!

17/5, 2011 kl. 23:07

#1

Jenita

Jag gillar den här serien och dessa grabbar, och personligen tycker jag att du alltid väver in karäktarer från andra serier på ett väldigt snygg sätt! Medan jag läser tänker jag - vänta, den här personen känner jag igen! (hehe, jag har koll på dina noveller ;-))

Jag gillar din berättarstil och blir som alltid lika glad när jag ser att en Ellen-Karin novell har kommit ut! Fast jag har lärt mig att inte kolla på morgonen, du har orsakat att jag kommit senare än tänkt till jobbet några ggr för att jag blir så nyfiken att jag måste läsa! :)

17/5, 2011 kl. 22:54