Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • Katalog att läsa i sommar
  • Lekfullt för paret
  • Lustpaket för henne
  • Skön beröring för Henne
  • STORSÄLJARE
  • Lustpaket för honom
  • PRISVÄRT!!

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#6

Ellen-Karin

Okej, ars amandi, nu hoppas jag att du belönar mig med många snälla kommentarer framöver för nu skrev jag klart mellanspelet bara för din skull! Nästa del kommer imorgon (eftermiddag/kväll troligtvis beroende på hur tidigt jag kommer hem).

Jenita! Kul att du också "ser" mina karlar i verkligheten! Jag är ju väldigt förtjust i Elias så det finns risk att han dyker upp lite nu och då en lång tid framöver. Jag brukar också se honom, senast häromdagen faktiskt pratade jag med en kille som påminde mig om honom. Övriga ser jag inte så ofta, men jag såg en bild på en kille som såg ut precis så som jag hade tänkt mig Johannes, inklusive det röda håret.

14/11, 2011 kl. 22:16

#5

Jenita

Den som väntar på något gott väntar alltid för länge, men det blir det värt det!

Tycker det är jättekul att du använder Elias och Johannes här, du gör det på ett väldigt bra och trovärdigt sätt (dvs inte bara här utan i allmänhet när du "återanvänder" karaktärer"). Åkte tunnelbana och såg ett killpar och tänkte genast på Elias och Johannes! Skadad? ;-)

14/11, 2011 kl. 20:59

#4

Ellen-Karin

Ledsen, ars amandi, men du får vänta ett par dagar innan det blir någon fortsättning! Jag vill få klart ett kort mellanspel ur Remis synvinkel innan jag publicerar fortsättningen och just nu är jag helt slut i huvudet efter att ha läst lagförslag och remissvar och diverse annat så det blir inte idag. Det kommer, men det kan dröja några dagar.

14/11, 2011 kl. 19:48

#3

ars amandi

Nu vill jag gärna ha nästa del innan jag ska till jobbet...

Har lusläst den här ett par gånger idag (Utan att hitta några slarvfel)

14/11, 2011 kl. 17:31

#2

Ellen-Karin

Det kommer mer, jag lovar! Tre-fyra delar till beroende på hur jag väljer att dela upp det. Men jag tänkte ge dem som inte hunnit läsa än en chans att göra det innan jag lägger upp nästa del.

14/11, 2011 kl. 08:21

#1

Jenita

Fasiken vad spännande!!! Mer!

13/11, 2011 kl. 23:14