Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#7

Ellen-Karin

Aha, då förstår jag bättre! Och ja, det är helt okej att gay-berättelserna inte är din grej. Alla kan inte gilla allt. Själv läser jag i stort sett aldrig heteronoveller, men jag har inget emot straighta människor! ;-)

Och tack igen för dina fina ord! Det är verkligen uppskattat!

22/11, 2011 kl. 22:42

#6

~K~

Ser att jag hoppade över några steg i min tankegång i vad jag skrev ovan.

Alltså, jag har, med uppskattning, läst en del av vad du tidigare skrivit. Dock har det inte passat min smak sådär riktigt exakt, jag tror i alla fall att det var gay-approachen som fick delar av min upphetsning att utebli, kan man skriva så utan att bli missförstådd?

(Jag uppskattar både bögar, lesbiska, bi eller vad människor nu kan vara, som vänner. Men för att jag ska uppskatta deras erotiska upplevelser är det en smalare balansgång än om jag läser om straighta upplevelser. Fast totalt otänkbart är det väl inte att man nån gång i livet skulle få erfarenhet av annat slag än enbart straihgt :-) )

Och det var nog snarare en del av dina tidigare berätteler jag avsåg när jag nämnde "gay-approach". Och jo, jag håller med, den här är ovanligt straight.

Mina STÖRSTA komplimanger till en fullständigt fantastisk berättelse. Önskemål på utveckling i en eventuell framtida fortsättning kommer när jag klurat färdigt. :-)

22/11, 2011 kl. 22:02

#5

Ellen-Karin

~K~: Verkligen roligt att höra att du gillar min berättelse! Hoppas att du kan slita dig och få lite nattsömn i alla fall. Och att du gillar fortsättningen när du väl får möjlighet att läsa den. Den här serien är avslutad, men det kan tänkas att det blir en fortsättning. Om du har några speciella önskemål kring vad en sådan fortsättning skulle kunna tänkas innehålla får du gärna berätta. Jag lovar inget, men inspiration och glada tillrop ökar chanserna!

En nyfiken fråga bara, när du skriver att gaystorys inte lockat dig tidigare, tänker du att den här är en gaystory? För den här är ju betydligt mer straight än mycket av det jag skriver. Även om jag är medveten om att det finns många karaktärer som är bi eller gay så är ju inte huvudkaraktärerna det och huvudstoryn är ju – i mitt tycke – väldigt hetero. Det är ingen kritik eller så, jag är bara nyfiken eftersom jag – trots att det blev mer gay än jag kanske egentligen hade tänkt mig – räknar det här till en av mina straighta berättelser. :-)

21/11, 2011 kl. 19:35

#4

~K~

Alltså... Saknar ord för att beskriva vad jag tycker/tänker/känner...

Lite bakgrund; gaystorys har aldrig lockat mig i nån större utsträcknning tidigare, känslan vill liksom inte "lyfta" riktigt...
Men det här!!!! "Gudars skymning", eller vad säger man???
Att trycka "5 stjärnor" känns så futtigt på nå vis.

Man kan ju inte släppa datorn ens när man har tider att passa! Det blir nog ingen nattsömn inatt...

21/11, 2011 kl. 11:20

#3

Ellen-Karin

Sorry ars, men det kommer mera! 55 delar i "grundstoryn" (inte 55 delar till utan allt som allt) och minst två, troligtvis tre ytterligare ur Remis synvinkel.

Mats: Ja, det är väldigt synd om Remi, mer synd än vad som redan har framkommit. Men han är en bra kille och det kommer bli bra, det är jag helt övertygad om. Om jag orkar kommer kanske nästa del redan ikväll. Annars förmodligen imorgon. Vi får se.

15/11, 2011 kl. 20:59

#2

Mats R


Stackars Remi !!
Jag tycker att jag känner igen mig själv i honom. Men det skall säkert gå bra när du kommer att glädja oss med nästa avsnitt. Hoppas att det inte dröjer så länge, men hittills har du ju varit väldigt snabb!

Tack / Mats

15/11, 2011 kl. 20:39

#1

ars amandi

Glädjen av att hitta ett nytt avsnitt visste inga gränser men byttes mot förtvivlan när jag insåg att det tog slut åt skogen för tidigt...

15/11, 2011 kl. 18:02