Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#12

Ellen-Karin

ElakaTrollet: Har du några speciella önskemål om fortsättning? Jag behöver lite inspiration om jag eventuellt ska skriva vidare. Som sagt, jag lovar inget, men det är inte omöjligt om jag får några bra idéer/förslag.

21/11, 2011 kl. 19:21

#11

ElakaTrollet

Man vet ju att man inte ska förvänta sig något ändå kan man inte låta bli att logga in och se om det kanske mot förmodan skulle råka ha kommit upp något...

21/11, 2011 kl. 14:26

#10

Ellen-Karin

Okej, jag säger inte att jag kommer börja skriva något nu med en gång, men jag överväger att påbörja en fortsättning lite längre fram. Så, ni som har gillat serien, vad vill ni läsa om i en fortsättning? Några ouppnystade trådar från deras förflutna som ni vill se lösa? Några önskemål om framtiden? Jag lovar ingenting, men lite inspiration skadar sällan.

20/11, 2011 kl. 19:53

#9

Ellen-Karin

Roligt att du gillar den, Yrsa!

20/11, 2011 kl. 11:40

#8

Yrsa

Jag blir imponerad av din novell serie. Skriver så fängslande.

19/11, 2011 kl. 22:35

#7

Ellen-Karin

ars: Jag blir nästan alldeles rörd av dina ord! Det betyder otroligt mycket, ska du veta. Och som svar på din fråga så har jag faktiskt inte jobbat så länge på själva texten. En dryg vecka kanske? Jag vet inte riktigt, men om en idé känns bra brukar det oftast inte ta så många dagar (men så brukar jag i och för sig skriva varje ledig stund, långt in på nätterna i de lägena och det blir något mindre studerat de perioderna). Det är dock inte ovanligt att jag har gått och fnulat på vissa idéer en längre tid. Så var det den här gången. Vissa scener har legat och grott utan att jag riktigt vetat vad jag skulle göra med dem, saker som jag själv upplevt som jag ville skriva ner. Jag jobbar ganska snabbt, sitter sällan och filar på formuleringar och sånt. Ibland skulle jag vilja att jag var mer tålmodig, jag tror att det kunde göra många texter ännu bättre, men jag är otålig och vill veta hur det går. Berättelserna växer fram under tiden jag skriver, och många gånger personerna också. Jag skriver snabbt eftersom jag själv är nyfiken på hur det ska gå! Så så är det. :-)

19/11, 2011 kl. 18:15

#6

Ellen-Karin

ElakaTrollet: Tack själv – för att du har läst och gillar den! Det är alltid roligt när läsare tar sig tid att visa sin uppskattning. Jag har sagt det förut, men det tål att upprepas: trevliga kommentarer går det inte att få för mycket av.

19/11, 2011 kl. 18:09

#5

ElakaTrollet

Ritkigt stort tack för denna serien. Blir alltid så glad när jag ser att du lagt upp något nytt =)

Helt underbar läsning!

19/11, 2011 kl. 17:13

#4

ars amandi

Har nu suttit och plöjt hela serien ett varv till och jag vet inte vad jag ska säga riktigt.

Du har en förmåga att berätta en historia som är helt makalös. Du påminner inte om någon annan här på bubblan och du förgyller min tillvaro med dina noveller.

Men en sak som slog mig nu. Hur länge har du finslipat på den här serien? Det är ju inte lite text att plita ner samt att du har lyckats att få historien att hålla ihop. Skulle jag ge mig på ett försök med nått liknande så skulle det vara som om några som just börjat spela instrument skulle försöka spela jazz... Att det inte finns mer språkliga fel i än vad jag har hittat ser jag som helt otroligt! Du måste ju ha lagt ner ett par veckor bara på att finslipa språket i den. Hur hinner du med både ditt skrivande och pluggande? Är du av den modellen som har 14 dagar i veckan och 30 timmar på ett dygn eller?

18/11, 2011 kl. 11:24

#3

Ellen-Karin

Ja, jag har lärt mig vid det här laget att jag inte ska säga blankt nej till en fortsättning. Elias är en av mina favoritkaraktärer och det är inte omöjligt att Remi och Sarah åtminstone kan figurera om det blir fler noveller med honom i huvudrollen; det är inte heller omöjligt att det blir fler texter ur Remis och/eller Sarahs synvinkel. Det är dock helt omöjligt att jag kommer ha några trista föreläsningar för min utbildning är alldeles för bra för det! (Trista resor och promenader till/från föreläsningar är dock en helt annan femma …) Jag lovar ingenting, men jag säger alltså inte heller nej. Vi får se! Men tack till er som hejat på under tiden, jag kan inte nog poängtera hur mycket roligare det blir att lägga ut när jag vet att någon väntar på texten. <3

17/11, 2011 kl. 22:33

Läs in fler