Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • Katalog att läsa i sommar
  • Lekfullt för paret
  • Lustpaket för henne
  • Skön beröring för Henne
  • STORSÄLJARE
  • Lustpaket för honom
  • PRISVÄRT!!

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#8

Ellen-Karin

Snuttis: Hoppas att du sett mitt svar i din gästbok! Kan bara tillägga att om du har några önskemål eller idéer kring vad du skulle vilja veta mer om någon av mina karaktärer så får du gärna säga till. Kan inte lova något, men inspiration är alltid bra. :-)

19/3, 2013 kl. 15:10

#7

Snuttis

SKRIV MER KILL-SEX! (",)

14/3, 2013 kl. 15:42

#6

Ellen-Karin

ElakaTrollet: Du vet att jag kommer läsa din kommentar som "Skriv mer killsex", va? Jag som hade tänkt låta bli att skriva den där sexscenen mellan Johannes och Elias som liksom bara dök upp. Nu måste jag ju göra det. :-P Sorry alla andra, men killsexsgillarnas synpunkter väger lite tyngre än allt annat! ;-)

29/11, 2011 kl. 17:21

#5

ElakaTrollet

Jag vill ha mer! Jag verkligen bara älskar dina berättelser. Dom blir så levande. Sen att jag verkligen gillar att läsa om "killsex" gör det ju inte sämre liksom...

29/11, 2011 kl. 09:13

#4

Ellen-Karin

Jag tror att Johannes och Elias säkert kan komma på en bra plan. De har ju en del personlig erfarenhet av kärlekstrubbel, och är rätt smarta killar. Helt lätt kommer det säkert inte bli dock, vilket innebär att om jag skriver ner allt jag hade tänkt mig så är det några delar kvar.

När det gäller betygen så antar jag att mitt språk kan vara lite stelt. Akademikern i mig kan lätt ta över och göra det stolpigt även om jag försöker släppa det akademiska språket. Och så är det helt säkert så som nata_ skriver, att mycket beror på det där otäcka killsexet som jag envisas stoppa in lite nu och då. Men det hindrar inte att det är trist.

28/11, 2011 kl. 22:13

#3

ars amandi

Tja jag tror inte att Remi är så sugen på att prata om hon hur som så det kan nog bli lite problem.

En intressant fråga i det hela är hur det kommer sig att du får de betyg du får. Det sämsta betyg du någonsin fått av mig var en 4a och jag har svårt att komma ihåg vilken av de nära på 170 noveller du skrivit... Du håller en hög nivå på ditt språk och för en berättelse framåt. Kanske inte enligt "mitt livsnovell" men du för den framåt. Så jag är personligt väldigt nyfiken på hur det kommer sig att du får låga betyg...

28/11, 2011 kl. 21:59

#2

Ellen-Karin

Okej, då gör jag det! :-)

28/11, 2011 kl. 19:29

#1

nata_

Snälla fortsätt skriva, vill inget mer än att få veta hur det går! :) Dåliga betyg kommer från homofober som inte fattar att undvika noveller som innehåller Bisex-killar!

28/11, 2011 kl. 18:29