Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#9

Ellen-Karin

Bromma! Stort tack för din kommentar och sorry för att jag förstörde din nattsömn. ;-)

4/1, 2012 kl. 09:46

#8

Bromma

Hm, är dålig på att kommentera, men nu har jag sträckläst till denna del och kan inte stänga av! Skulle bara läsa en liten kortis och ja det är väl obegåvat att läsa något a´v dig då.... men du skriver ju så förbaskat bra! Medryckande och med en enorm känsla... Att det pirrar till och jag igentligen är alldeles för trött för fortsätta stoppar inte hjärnan från att fortsätta fantisera... Försökte gå o sova men det s--t sig så nu är jag igång igen o läser! Tur att jag har semester imorgon nu när man blir så indragen i din fantasivärld! 7+ på en femgradig skala! Kram

4/1, 2012 kl. 04:16

#7

Ellen-Karin

My-sa! Jag tog verkligen inte illa upp av att du skrev att Torsdag inte var lika bra. Jag uppskattar kritik, även om den inte bara är positiv. Alla kommentarer är värdefulla (förutom de som bara är ute efter att vara taskiga) och om någon påpekar att något är dåligt ger det ju möjlighet att göra det bättre till nästa gång.

När jag skriver på engelska eller översätter gamla noveller brukar jag ha hjälp av någon betaläsare som kan hjälpa mig med det språkliga. Det bästa är om hen är hård och petig. Ofta kan jag själv känna att något inte är så bra, men om ingen pekar ut det är det lätt att missa. En betaläsare som bara rättar stavfel är rätt poänglös, det kan jag använda ett rättstavningprogram till (även om det så klart kan vara till hjälp det också).

En riktigt bra betaläsare ställer frågor och är uppmärksam på "faktafel" (som om jag skulle råka påstå att Elias är mörkhårig helt plötsligt eller blanda ihop personers tidigare relationer). Jag har inget emot att något ifrågasätter det jag skriver så länge det görs konstruktivt, då är det tvärtom bara till hjälp för mig!

5/12, 2011 kl. 16:22

#6

My-sa

Ellen-Karin, Jodå,jag har läst "Grabbgänget"-skitbra,rent ut sagt!!!!!
Jo,det är väl tur att Maja fått vara med lite:). Precis,Elias är väldigt älskvärd:). Kul att jag kunde hjälpa till,även om jag inte gav dig en julklapp:).

Klart den inte avskräckte mig,så dålig är den inte!!! Den är bra,bara inte riktigt lika bra som andra...Klart att allt inte kan bli lika bra.Jag menar inget illa med det,vill ju bara vara ärlig.Är väl inte kul om allt bara kommenteras som bra.Du & ditt arbete förtjänar mer än så.

Hinner inte läsa "fredag kväll" nu,men den blir en godisbit att komma hem till ikväll :).
Kram på dig!

5/12, 2011 kl. 12:38

#5

Ellen-Karin

Förresten My-sa, jag kan hålla med om att Torsdag är lite trist. Jag hade tappat fokus när jag skrev den och visste inte riktigt vad som skulle hända. Ibland går det lätt att skriva, andra gånger är det betydligt segare. Men tur att den inte avskräckte dig!

5/12, 2011 kl. 11:45

#4

Ellen-Karin

Helena! Jag behövde bara läsa om det snälla erbjudandet för att få massor av inspiration! Tack på förhand!

Och tack My-sa, dina ord – och slängkyssarna – hjälpte också till! Visst är det lite synd om Maja, men hon har ju fått vara med när Gustav har lekt med pojkar andra gånger. Och Elias, vem är inte kär i honom?! Har du förresten läst de andra novellerna om Elias och Johannes och de andra grabbarna?

Det finns två ganska långa noveller om Elias och Johannes. När de först träffades i "Kärlek vid första ögonkastet" http://bubblan.nu/user_article.php?view=942 om när de gjorde slut i "This boy" http://bubblan.nu/user_article.php?view=1018 och sen några kortare som mest handlar om sex: http://bubblan.nu/user_article.php?list&search_series=%22Nya+erfarenheter%22 Grabbarna, framför allt Gustav är med i serien Grabbgänget: http://bubblan.nu/user_article.php?list&search_series=%22Grabbg%C3%A4nget%22

5/12, 2011 kl. 11:42

#3

My-sa

Hej Ellen-Karin.Som du har jobbat :). Nu har jag läst & ska försöka kommentera om än lite i alla fall;).
"Festen" var helt klart underhållande att läsa. Kul idé med ett avbrott från serien, som ändå hörde till & som handlade om sex,mums:). Tycker dock lite synd om Maja som inte ens fick titta på ;).
"Torsdag" är inte den del som är bäst (enligt mig),kan inte riktigt "ta på" vad det är,kanske kändes den lite som en genomfart.Men med det sagt är den absolut inte dålig.Den fick mig ändå att vilja läsa mer.Du skriver bra! Målande,med humor (även om det är allvar) & med en sexuell underton...
"Fredag" är som många andra,en 5:a. Jag väntar & längtar efter nästa del,snälla skriv:).

( Kul att Johannes blir mer och mer självsäker och blommar ut. Tror jag är kär i Elias:)

Skickar slängkyssar till fina dig som motivation!
/Kram från My-sa

5/12, 2011 kl. 10:08

#2

PLEASME

Kan en julklapp locka dig att knyta ihop säcken Ellen-Karin? Hoppas så!
Skicka din adress till fröken H så kommer lite uppmuntran som ett paket på posten under veckan.
Frågan är bara vad som lockar till bäst rosett på knuten till säcken?? Julklapp med vibb? smak? skoj? :-)

/ Helena - PLEASME.se

5/12, 2011 kl. 00:17

#1

Ellen-Karin

Okej, nu har jag skrivit nästan nio sidor på nästa del (som inte kommer bli lördag utan fredag kväll. Fredagen blev så lång att den fick bli två delar) och jag behöver lite pepp för att göra den färdig. Inte en kommentar på de senaste tre delarna, bättre kan ni! Jag har lyckats få ihop mer än hundratusen ord i den här serien (japp, det är sant) och då kan ni väl få ihop några stycken. Det är inte långt kvar nu, men jag behöver lite uppmuntran för att ha lust att knyta ihop säcken.

4/12, 2011 kl. 22:43