Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Lustpirr för tjejer
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Inspireras

19/1, 2012 kl. 09:37, av nepp

Kerstins bekymmer

Del av 1 i serien Kerstins bekymmer

När Kerstin grubblade över sin ekonomi en dag på väg till jobbet kunde hon aldrig ana hur det skulle få en helt ny vändning redan samma kväll. Och på vilket sätt!

 

 

Kerstin bodde med sin son Erik i en två:a på Luthagsesplanaden i Uppsala. Hon arbetade som undersköterska på Akademiska sjukhuset och hade varit ensam med Erik sedan 10 år tillbaka då hon skiljdes från Eriks pappa som nu dessutom var död sedan två år tillbaka. Så detta innebar att hon inte fick något underhåll från sin exmake och levde därför ganska knapert.

Kerstin ville så gärna kunna göra sin son nöjd och ge honom allt han ville ha och skämma bort honom men det var i dagsläget ekonomiskt otänkbart.

En morgon när hon satt i köket och grubblade på hur hon skulle få ihop ekonomin kom Erik in och satte sig bredvid för att äta frukost. Erik som förövrigt är 16 år gammal och ca 185 cm lång hade det sista året mognat ordentligt och såg i alla fall ut att vara snarare runt 18. Han tittade på sin mamma och sa efter en stunds fundering:

   - Mamma?

   - Ja gubben?

   - Jag skulle behöva köpa ny allergimedicin och studiebidraget gick åt till linserna du vet....

Kerstin gav ifrån sig en uppgiven suck.

   - Ja jag ska försöka se vad jag har. Det är inte så lätt nu Erik. Sa hon och såg sorgset på sin son. Jag ska försöka ordna fram pengar på något sätt.

  - Ok tack mamma. Sa Erik men såg bekymrat på henne. Han förstod att hon hade det svårt med ekonomin, så att be henne om pengar tog emot och han kände lite dåligt samvete över det. Men han behövde verkligen den där medicinen nu när våren började titta fram.

Efter ett tag reste sig Kerstin upp och sa:

- Nu måste jag skynda mig till jobbet, vad ska du göra i kväll gubben? Ska du ut med kompisar?

   - Nej jag tror jag bara är hemma och chillar, du då?

   - Jag ska bara ut och ta en öl tror jag med någon kompis kanske. Hej då så länge!

 

Kerstin reste sig och gav sin son en puss på kinden.

På vägen till jobbet grubblade Kerstin och kände sig nedslagen. Hon mådde verkligen dåligt över situationen och hon kände att hon skulle kunna göra nästan vad som helst för att få in ett par tusenlappar extra varje månad. Men hur?  Den absurda tanken att sälja sin kropp hade till och med dykt upp. Hon hade faktiskt föreställt sig hur det skulle se ut. Hon skulle ta emot män på sitt sovrum någon kväll i veckan och på så sätt kunna få ihop de extra pengar hon så desperat behövde. Men sen insåg hon ju att det inte skulle fungera. Hon hade ingen aning om hur hon skulle börja. Hur får man kunder och hur skulle hon kunna dölja det för Erik? Nä, tänkte hon. Hon måste hitta nått annat sätt. Och så gick tankarna runt, runt i huvudet på henne hela dagen.

När hon kom hem den fredagseftermiddagen kände hon att hon bara ville ut och ta en öl och glömma allt, bara för ett ögonblick åtminstone. Så hon klädde upp sig med en tajt svart kjol som var i det kortaste laget, det visste hon om. Speciellt för hennes ålder, men för att vara 42 hade hon en riktigt fin och fräsch kropp och i kväll kände hon att hon inte brydde sig om hon fick konstiga blickar från jämnåriga kvinnor. Dessutom gillade hon i hemlighet uppmärksamheten hon fick av yngre män när hon var lite mer utmanande klädd.  För att känna sig extra ung och sexig tog hon på sig ett av de få par stringtrosor hon ägde. Hon kände hur de gled in mellan skinkorna och det gjorde henne lite pirrig. Så sa hon hejdå till Erik och bad honom inte vara uppe allt för länge.

Under tiden Kerstin var ute surfade Erik runt på nätet, bland annat på några porrsidor. Både Erik och hans mamma var väldigt öppna om saker och ting så Kerstin visste att han kollade på porr då och då. Men bara för det så betydde det inte att han inte ville vara ostörd när han tittade så därför passade han på nu när hon var ute. Han gillade amatörsidor där folk skickade in sina egna bilder och videoklipp. Nu hade han hittat en medelålderskvinna som la ut nakenbilder på sig själv via en sajt. Han noterade att webbsidan annonserade om fler amatörklipp och foton. När Erik tittade närmre på sidan såg han att den hade som funktion att köpa billiga klipp från amatörer och sälja de vidare till större bolag som då fick rättigheterna för dom.  Det var ganska små summor för foton men om man skickade in en film kunde man få mellan 500 och 10000 kr. Erik surfade vidare och tiden gick. Plötsligt så hörde han hur någonting prasslade i hallen och han vände sig om för att se ut genom dörren. Där ser han att hans mamma står och försöker ta av sig skorna vänd med ryggen mot honom. Hennes kjol har åkt upp en bit och när hon böjer sig ner ser han att hon har stringtrosor på sig. Han betraktar sin mamma och konstigt nog så blir han lite tänd av att se hennes nakna skinkor när hon böjer sig på det där viset.

Kerstin har inte noterat att hennes son spanar in hennes stjärt utan koncentrerar sig fullt på att försöka ta av sig klackskorna som verkar ha blivit till en väldigt svår uppgift nu efter bara ett glas vin och ett par öl.

   - Mamma behöver du hjälp? flinade Erik efter ett tag.

   - Vadå? Jasså, ja kanske det, det skulle faktiskt vara snällt.

Kerstin skrattade lite åt sin egen fumlighet. Jag är nog ganska lättpåverkad när allt kommer omkring tänkte hon.

Erik satte sig på knä och tog försiktigt av henne skorna. Han tittade upp under kjolen på sin mamma och i samma stund kände han att han inte borde gjort det för Kerstin sa plötsligt.

   - Och vart tittar du nånstans då lilla gubben? Hon skrattade till och log mot sin son.

  - Äh ingenstans, sa Erik med ett litet leende.

Så tillslut hade han fått av henne skorna och gick tillbaka till sitt rum. Kerstin gick in efter honom och satte sig på sängen. Hon tittade sig omkring i sin sons sovrum. På nattygsbordet låg ett nummer av Moore. Hon log när hon såg framsidan som visade en svankande tjej med förförisk blick.

   -Vad gör du för nåt då, spelar du data? Men så såg hon genast dataskärmen och utbrister:

   - Men Erik kollar du på sånt där nu igen?

   - Ja vadårå spelar väl ingen roll? Sa han lite surt.

   - Nä det är kanske sant. Alla killar i din ålder gör väl det.

   - Nå får jag se vad det är som gäller nu förtiden då, sa Kerstin och gick fram och satte sig bredvid Erik vid datorn. Hon betraktade alla bilderna på skärmen och drog efter andan när hon såg vissa som var riktigt grova.

   - Men oj är inte hon lite gammal? Frågade Kerstin och pekade på en bild på en kvinna som stod och tittade mot kameran och särade på skinkorna.

  - Som du ungefär mamma, men om du tycker det är så gamalt så…, sa Erik med ett flin.

   - Nähe då, det tycker jag visst inte. Sa hon och puffade till honom.

   - Men jag trodde inte porrstjärnor var äldre än typ 30.

   - Jo de kan de vara men hon där är ingen porrstjärna. Hon är en vanlig hemmafru typ som tjänar lite extra på att lägga upp nakenbilder och filmer på sig själv när hon har sex.

   - Va, kan man göra det, hur då? Frågade Kerstin och böjde sig nyfiket fram.

   - Ja det är bara att registrera dig här, sa Erik och pekade på en länk - Sen skickar du in bilder eller filmer och får pengar beroende på vilken nivå eller genre det är, eller vad man ska säga.

   - Men vill de verkligen att alla ska kunna se vilka det är, dom där kvinnorna? Sa mamma undrande.

   - Ja vissa bryr sig väl inte men det är många som är anonyma också och döljer sina ansikten med T.ex en sån där brudslöja eller liknande. Eller så censurerar de bara ansiktet eller har ögonbindlar.

Erik såg att hans mamma blev väldigt nyfiken nu och hon började fråga mer och mer.

   - Men hur mycket tjänar dom då på en sån där bild T.ex, sa hon och pekade nu på en bild som var beskuren så att ansiktet inte kom med. Fotografiet var en närbild på en kvinna som tryckte upp sina bröst mot kameran.

   - Inte så mycket tror jag, det finns en tabell här som visar vad man får. Ja du ser, 30 - 40 spänn för en sån där bild, men kolla, så fort det blir en kuk med så stiger värdet. Och filmer kan de tjäna bra på. 500kr - 10000 spänn beroende på hur lång den är och vad det är för innehåll.

   - Oj då och de behöver inte ens visa ansiktet? Sa hon och lutade sig nu fram ordentligt när hon betraktade hemsidan.

   - Nä men det är lite bättre betalt om de visar men inte så stor skillnad faktiskt. Jag antar att det bara är lite knepigare att spela in en film utan att visa. Måste ju hålla på med vinklar eller ha nåt för ansiktet, förklarade Erik.

   - Hmm men vadå, ett par såna där bröstbilder och man får typ 100, 120 spänn? Det är ju rätt värt. Sa Kerstin och pushade upp sina bröst en aning.

Erik tittade på sin mamma och hon såg undrande ut.

   - Vadå tänker du skicka in en bild på dig själv eller? Frågade han, som inte riktigt var säker på att han tolkat rätt.

   - Tja ….Eller nej, jag bara tänkte att vi behöver ju pengar och om det var så lätt och att man inte behöver visa vem man är….Men nej det är klart jag inte ska, sa Kerstin och kände sig dum.

Kerstin bet sig osäkert i läppen. Vad höll hon på med egentligen? Prata om sånt här med sin egen son. Hon måste vara fullare än vad hon tror. Men det verkade bara som en sån tillfällighet, nu när hon hade gått så långt som att seriöst fundera på prostitution så verkade det här som en enkel och mycket bättre lösning. Hon tittade på Erik och han såg smått tagen ut och verkade fundera. ”Åh vad har jag sagt, vad ska han nu tro om mig?” Tänkte hon.

Erik såg nu mycket generad ut men sa till sist.

   - Ja du har ju mycket finare bröst än hon där i alla fall.

   - Tycker du sa Kerstin och blev alldeles varm i kroppen.

Hon glömde bort att situationen var lite konstig och började istället känna sig lite pirrig och spänd. Hon tittade på sina tuttar och tryckte fram dom lite så hon kunde jämföra med kvinnan på skärmen. Ja dom var helt klart rundare och fastare.

Tror du att de skulle vilja köpa bilder på mig om jag skickade in?

   -Ja lätt mamma. Det är jävligt populärt med mammor inom porrvärlden. Sa Erik men vågade inte riktigt se henne i ögonen, istället tittade han nu lite i ögonvrån på sin mammas bröst. ...

   - Så det är såna här du gillar att titta på alltså ? Sa Kerstin och tryckte upp sina tuttar framför sin son. Hon skrattade och

kände att hon egentligen inte borde prata på det här sättet med sin honom, men förmodligen var det alkoholen som gjorde att hon inte riktigt brydde sig. Hon var angelägen om att fixa pengar snabbt och nu började hon dessutom känna sig alldeles pirrig i hela kroppen. Hon hade svårt att förstå vad det var för känsla men när hon tog sina bröst i händerna och lyfte dom kände hon hur det gick som en våg ner mellan benen och hon var tvungen att kvävde ett litet stön. ”Herregud” Tänkte hon. Jag är kåt.

Erik vred på sig och skrattade lite tafatt.

   -Jo det är det väl, äldre tjejer är oftast bättre på sånt där, sa han och slängde med huvudet mot den nakna kvinnan på dataskärmen.

   - Mmm vet du vad? Jag ska skicka in en bild och se om jag får några pengar. Självklart en där man inte ser mitt ansikte. Det kan ju inte skada eller hur?

Kerstin såg hur förväntansfull hennes son blev och det gjorde henne modigare.

   - Nä det är klart mamma men vad ska du ta för en bild då?

   - På mina bröst tror jag, det känns lättast.

   - Jag vet bara inte hur jag ska göra, sa hon och tittade på bilden på datorn.

   - Hon där har ju tagit fotot lite ovanifrån. Jag har ju inget stativ så jag vet inte hur det ska gå till. Erik såg undrande på henne och verkade inte helt förstå vad hon menade.

Kerstin visste innerst inne vart hon ville komma men hade svårt att erkänna det för sig själv. Tanken på att hennes egen son skulle fotografera henne naken gjorde henne så ofantligt upphetsad.

   -Ja alltså jag tänkte att om jag hade ett stativ kunde jag använda självutlösaren men vi har ju inget....

Kerstin tryckte ihop sina knän och skruvade sig lite i stolen.

Till slut gjorde kåtheten och alkoholen sitt och hon sa tillslut.

   -Ja alltså det blir ju svårt för mig att fota mig själv...så jag tänkte om inte du kunde göra det?

Erik hade blivit lite röd om kinderna och såg på sin mamma och hans blick gled ner i urringningen. Kerstin såg det och log ett lite förstulet leende.

    Vi behöver ju pengarna....och du behöver bara ta några kort. Jag har ingen annan som kan hjälpa mig, sa hon och tittade sin son vädjande i ögonen. Erik harklade sig och sa:

   - Ja jag antar....ja okej det kan jag väl göra då.

   - Åhh tack älskningen min!, jag ska bara hämta kameran.

Hon reste sig och sprang ut i hallen.

Erik satt kvar med en stor utbuktning i jeansen.

När Kerstin kom tillbaka satte hon sig på Eriks säng och började ställa in kameran.

   - Kom och sätt dig, sa hon och klappade på sängen. Hon hade med sig ett vitt lite genomskinligt tygstycke.

   - Titta, en brudslöja. Jag tänkte att jag kunde ha den hängandes över ansikten. Tror du det funkar?

   - Sätt på dig den får jag se, sa Erik och förde den till hennes ansikte.

   - Ja men det där funkar nog, det ska väldigt mycket till för att man ska känna igen ditt ansikte igenom den där.

Kerstin log stort med sina röda läppar och gav Erik kameran.

   - Vad bra, sa hon och började knäppa upp blusen. Erik svalde när han såg sin mammas stora runda bröst i bara bh:n där hon satt och tittade på honom.

Kerstin hade nu glömt allt vad gränser hette och var otroligt spänd på vad dom nu skulle göra. Hon kände sig som en tonåring på nytt, ungefär samma känsla som när hon hade sex för första gången. Hon var våt mellan benen och kände hur hennes andhämtning förändrades. Tanken att hon skulle fotografera sig naken och skicka in sina bilder på nätet där killar över hela världen kanske skulle sitta och runka till dem gjorde henne vansinnigt kåt. Och att det var hennes son som skulle fota henne och få se hennes bröst gjorde det hela bara ännu mer upphetsande.

   - Ska vi ta en sån där bild som hon på datorn? Frågade hon Erik och la en hand på hans ben.

   - Ja visst, det kan vi göra. Vi kan ta en när du sitter på sängkanten och jag fotar uppifrån, sa Erik som nu verkade bli lite mera självsäker.

Kerstin knäppte upp bh:n och lät sina tunga bröst komma ut i det fria. Erik tittade storögt på dom och verkade glömma vad det var han skulle göra.

Kerstin fnittrade och höll upp dom mot honom.

   - Gillar du dom?

   -j..ja harklade Erik fram.

   - Dom är jättesexiga....

   - Åhh tycker du, vad snäll du är, då kanske vi kan få lite pengar för dom i alla fall, sa Kerstin och tittade upp mot Erik.

   -Ja det tror jag lätt att vi får, ta på dig slöjan nu så kan jag ta några foton.

Erik börjad knäppa av foton och blev efter en stund djärvare i sina instruktioner.

   - Nyp dig lite i bröstvårtorna, sa han när Kerstin låg ned på sängen med brösten mot kameran.       

   - Det kommer dom gilla, det är sjukt sexigt.

   - Tycker du verkligen att dom är fina? Är dom inte för hängiga?

   - Nej dom är perfekta mamma.

Kerstin kunde se hur hennes son hade stånd, för det låg snett mot låret och avtecknade sig tydligt genom hans byxor. Hon var vansinnigt kåt och att höra hur hennes son tyckte hon var sexigt var nästan för mycket. Hon försökte att förtränga det men det gick inte längre. Hon ville knulla. Hon ville knulla så jävla mycket. Och var värre var. Hon ville knulla med Erik, sin egen son. Hon kunde inte dölja det för sig själv längre, hon såg hans stånd genom byxorna och hon ville ha det, hon ville ha det i sin mun och mellan hennes ben och hon ville känna sperman spruta över henne. Åhh så hon längtade efter det! Hon föreställde sig hans ollon och hur det skulle kännas mot tungan.

Kerstin älskade verkligen att ge avsugningar. Det var nåt speciellt med känslan av ett varmt ollon i munnen som gjorde henne så tillfreds på något vis. Och när hon fick sperman sprutad mot gommen var det som att hon fick en liten orgasm. Men nu var det så väldigt länge sedan hon fick uppleva det. Hon hade inte haft en karl på flera år och nu fullkomligt översvämmades hon av kåthet. Hon kunde inte behärska känslorna, hon ville så gärna smaka på sin sons kuk. Hon undrade om han ville.... Om han skulle låta henne ta den i munnen....

Detta var vad som snurrade i hennes tankar medan hon poserade.

Tillslut sa Erik.

   - Nu har jag nog fått alla bilder. Ska vi skicka in dem och se om du får napp?

   - Ja det gör vi, sa Kerstin som nu var helt andfådd. Hon brydde sig inte om att ta på bh:n utan drog bara av sig slöjan och satte sig bredvid Erik i endast sin korta svarta kjol. Av reflex tog hon sig om ena bröstet och nöp tag i bröstvårtan. Hon öppnade munnen lite lätt i vad som såg ut som ett ljudlöst stön. Erik slutade att föra över bilder och tittade på sin mamma.

Kerstin märkte det och tog genast bort handen och rodnade.

Erik återgick till datorn men sneglade då och då mot hennes bröst.

   - Så där, nu är dom inne. Ska jag skicka in dem för godkännande?

   - Ja gör det, man ser ju inte att det är jag eller hur?

    - Nä det gör man ju inte. Du måste fylla i ditt kontonummer så att de kan sätta in pengar om de accepterar bilderna.

Kerstin fyllde i uppgifterna och sen satte de sig i vardagsrummet och pratade hela kvällen till dess att de somnade båda två i soffan.

Nästa morgon vaknade Kerstin först. Hon tittade sig omkring och såg sin son i soffan. Sakta började hon minnas gårdagen . Herregud hade hon drömt eller hade hon verkligen gjort det som hon trodde? Plötsligt vaknade Erik upp, han sa godmorgon och gick på toaletten. När han kom tillbaka hade han sin bärbara dator med sig. Vad gör du sa Kerstin och tittade nyfiket på skärmen.

   -Jag kollar om bilderna blev mottagna.

   - Jaha...

Kerstin försökte låta normal och inte chockad men hon kände sig väldigt konstig.

Hon hade alltså låtit sin egen son ta bilder på hennes bröst och skickat in dom till en porrsajt! Herregud....tänkte hon.

   - Jag går och tar en dusch så länge älskning, sa hon och gick till badrummet. När hon stod i badkaret och lät de varma strålarna skölja över henne släppte skammen en aning och minnena blev tydligare. I takt med att det blev varmt och behagligt började minnesbilder av hennes sons utspända byxor och hans kåta blick när hon tryckte upp brösten och åmade sig dyka upp och skammen gick över till ett mer pirrigt behag. Hon kände sig stygg och ung. Hon tog fram rakhyveln och rakade sig under armarna och mellan benen. Plötsligt blev hon väldigt nyfiken på hur bilderna vart och torkade sig snabbt, virade handduken runt sin kropp och trippade ut till vardagsrummet. Erik satt fortfarande framför datorn.

   -Hur gick det då? Frågade Kerstin

   - Jo de blev accepterade, det står att du har fått 8 dollar för dem, så de borde vara inne på ditt konto vid det här laget.

Hon satte sig bredvid sin son och tittade på skärmen. Hon drog efter andan när hon såg bilderna.

   - Men herregud så det blev. Är det säkert att man inte känner igen mig under slöjan?

   -Ja det är lugnt mamma.

   -Mmm men du tänk, då kan vi äta ute i kväll! Kerstin log och kände sig lycklig.

   - Hur ofta kan man skicka in bilder till dom tror du ?

   - Tänk om jag kunde tjäna typ ett par hundra i veckan, i så fall vore det ju fantastiskt!

   - Jo du kan nog skicka in hur mycket som helst men man måste nog variera sig annars blir det bara likadana bilder och då är de inte intresserade.

   - Ok men vi kanske kan hitta på nått nytt i kväll. Skulle du vilja det gubben? Jag skulle bli så glad om du kunde hjälpa mig igen. Hon tittade honom djupt i ögonen och lät handduken glida ner en bit så att ena bröstvårtan blottades. Hon såg hur Eriks blick fastnade där och han svarade långsamt:

   - jo det kan jag väl göra. Vi får hitta på nåt nytt bara.

   - Åhh tack!, sa Kerstin och böjde sig fram och gav honom en puss på kinden.

Senare den kvällen efter att de ätit middag på en billig restaurang och hade kommit hem och sjunkit ner i soffan tog Kerstin upp ämnet igen.

   - Jo Erik...

   - Mmm..

   - jo vi prata ju om att jag skulle skicka in några fler bilder i kväll. Tänk om jag kan få lika mycket pengar igen eller ännu mer..... och när jag nu ändå är anonym så tycker jag att det är en jättebra ide med den här sajten. Men jag vet inte vad jag borde ta för bilder. Vad tycker du? Har du någon ide?

   - Hmm jag vet inte... sa Erik och såg lite besvärad ut.

Kerstin antog att han inte riktigt vågade säga något eftersom det hela var väldigt tabubelagt.

   - Jag tänkte så här... att kan vi inte titta på den där hemsidan och se hur de andra har gjort och kanske få någon ide?

   - Jo absolut det kan vi göra sa Erik som nu verkade lättad över att hans mamma tog initiativ.

   - Bra! jag ska bara hämta ett glas vin, vill du ha?

   - Vadå? Du brukar väl aldrig bjuda mig på alkohol?

   - Du börjar ju bli vuxen nu så jag tänkte att du kanske också kunde få..

   - Okej jo jag vill gärna ha.

Erik slog på porrsidan och började bläddra bland olika kategorier och tjejer. Kerstin hällde upp två glas och gav ett till sin son.

   - Oj hon såg fin ut....och titta där är en kille med, ojojoj, se så han gör ..., mumlade Kerstin medan de smuttade på vinet och studerade porrbilderna.

   - Finns det filmer också? Frågade hon plötsligt.

   - Ja det finns många, kolla här, alla dom här är filmer.

   - Får jag se en?

Kerstin såg hur Erik rättade till sin kuk i byxorna innan han slog på en film.

Det var en kort filmsnutt med en kvinna som stod på knä i ett sovrum och runkade av en man. Hon var bara ett par centimeter ifrån den stenhårda kuken och hon runkade den långsamt. Mannen började stöna och det ryckte i kuken.

Kerstin tittade fascinerat och andandes tungt. Hon hade svårt att låta bli att ta sig mellan benen och hon såg hur Eriks andhämtning också hade förändrats. Hon sa:

   - Det ser skönt ut eller hur? Åh gud titta han sprutar....

Och mannen gav ifrån sig flera sprut av vit sperma rakt i ansiktet på kvinnan som stönade av välbehag hon också.

 

   - Åh wow vilket sprut, sa Kerstin med beundran i rösten. Drömmer du om det när du tittar på såna här filmer?

   - Va...Frågade Erik

   - Att spruta så där på en flicka menar jag.

   - Mmm jo det är det väl, sa Erik en aning osäkert.

   -  Ja jag förstår det sa Kerstin. Det såg underbart ut.

   - Hur mycket tjänar de på den filmen tror du?

   - Hmm jag kan kolla...De fick 57 dollar för den. Alla dom här filmerna är exempelfilmer som visar hur mycket man tjänar på att skicka in.

   -Oh det var mycket! Men kan man inte tjäna så mycket på att bara visa sig naken?

  - Nej, men du kan nog tjäna mer än det du fick på dina bröstbilder om du visar dig helt naken och poserar och sådär....

   - Vad tycker du jag ska ta för bilder då nu när jag redan tagit på brösten

    - Du kan väl ta på din rumpa, det är populärt. Det finns sajter som bara har rumpbilder så den här sajten kan nog sälja bilderna till en sån.

Erik visade en sajt som bara hade bilder och filmer med rumpor i stringtrosor och tjejer som putade med sina nakna stjärtar så de runda rumphålen syntes.

 

   - Åh jösses, ja, tror du att min rumpa duger till det då?

   - Ja lätt mamma. Utan tvekan.

   - Kerstin lyste upp och gav Erik en blöt puss på kinden.

   - Tack älskningen min.

   - Ska vi ta bilderna här ?

   - Ja det kan vi väl göra.

  Kerstin hällde upp mer vin till Erik. Hon kände att dom här bilderna skulle bli ännu mer intima och var lite rädd för hur Erik skulle reagera.

Kerstin tog tag i Eriks hand när han hade druckit upp vinet och sa.

   - Du gubben....du förstår att jag måste vara naken på de här bilderna ?

   - Jag förstår om du kanske tycker att det känns konstigt eftersom jag är din mamma och så, men vi behöver ju verkligen de här pengarna. Och jag skulle bli så glad om du kunde hjälpa mig.

   - Ja mamma det är lugnt sa Erik och log. Du är dessutom grymt het.... Åtminstone för att vara över 40 i alla fall, sa han och skrattade.

   - Haha hörru du din liiille mört, fnittrade Kerstin och kittlade honom i magen. Nu kände hon sig säkrare. Dessutom kunde hon se att Eriks kuk låg ganska styv i byxorna han hade på sig, så lite måste han gilla det dom höll på med i alla fall.

 

   - Vi kan väl ta en bild bakifrån när du står på alla fyra i soffan? Sa han.

  - Okej....sa Kerstin och började dra av sig kjolen. Erik Spanade in hennes kropp och hajade till när han såg att hon hade stringtrosor på sig. Kerstin lade märke till hans blickar.

  - Duger det?

   - Ja det är jättesexigt!

Hon fnittrade och snurrade runt ett halvt varv och böjde sig fram så att stringen sjönk djupare in mellan hennes skinkor. Erik suckade

  - Wow du är het mamma.

  - Du är inte så pjåkig du heller skrattade hon samtidigt som hon ställde sig på knä i soffan och svankade. Hennes rumpa var stor och rund och den smala tygremsan på stringtrosorna dolde nästan inte hennes rosa lilla rövhål. Eriks kuk pulserade i byxorna och han rättade till den så att den stod upp så att ollonet stack fram. Kerstin putade och vickade på sin stjärt och vände på huvudet för att fråga hur det såg ut:

   - Är det fint...men oj Erik din...du kanske ska dölja den där, sa hon och pekade på hans ollon som stack upp ur byxorna.

Erik verkade vara för kåt för att riktigt bry sig utan sa bara:

   - Det är obekvämt att ha den på nåt annat sätt

   - Men gud Erik ja jag antar att det är bäst så. Sa hon och vände sig om igen.

Kerstin darrade. Hon var så upphetsad och medan hon stod där och riktade sitt bakre hål, endast dolt av en tunn stringtrosa, mot sin son fick hon en vild och vansinnig längtan. Det var som att hon bara väntade på att han skulle föra in sin kuk mellan skinkorna på henne, in i hennes fitta. Åh, hon rös och hjärtat dunkade som aldrig förr. Bilden som hon hade i huvudet var så stark och verklig att den var på vippen att framkalla en orgasm. Hon kunde inte få den ur huvudet. Hur hennes son juckade henne sakta och bestämt bakifrån, hur hans händer höll tag om hennes höft medan hans unga kropp slog emot hennes med tydliga stötar. Hon kunde känna hur kuken kittlade henne mellan benen, in och ut och gled den och masserade henne så vansinnigt skönt. Allt detta kände hon, fast hennes son i själva verket stod på en meters avstånd och knäppte kort. Till slut lyckades hon behärska sig och skaka ur den erotiska bild som tagit över hennes sinnen. Hon vände sig om och frågade.

   - Hur blev bilderna?

   - De blev skitbra men vi borde ta några utan trosor också annars får du nog inte så mycket pengar.

   - Okej, sa hon bara och ställde sig upp.

Nu kände Kerstin att vinet och hennes åtrå hade gjort sitt och hon drog med lätthet av sig trosorna och slog ut lite lätt med armarna.

- Vola! Hoppas det duger för den store fotografen.

Mmmm mumlade Erik medan han tittade som förhäxat mellan benen på sin mamma.

   - Vänd dig om och puta med rumpan...

   - mhm

Kerstin svankade och kände hur hennes fitta och rövhål nu var fullt synligt för hennes 16årige son som knäppte febrilt med kameran. Plötsligt kände Kerstin hur en hand tog tag i hennes högra skinka och drog lite åt sidan.

  - Måste bara få en lite bättre bild, hörde hon hur Erik mumlade.     

   - Det gick som en elektrisk stöt av njutning när hon kände hans hand och det enda hon fick ur sig var ett lågt stön. ”Mmmm”

En stund senare satt de i soffan och tittade på bilder från amatörporrsidan medan de väntade på att deras bilder skulle skickas iväg. Erik satt fortfarande med ett plågsamt stort stånd och Kerstin kunde inte slita blicken från det. Hon sneglade titt som tätt på hans stora blålila ollon som stack fram under kalsongkanten. 

  - Titta här är nån som har massa bilder på sig när hon har sperma över sig. Tror du att de tjänar bättre på såna bilder?  Frågade Kerstin.

   - Ja de gör de, ungefär dubbla priset om det är sperma med, om det är en kuk också så får de ännu mer pengar.

   - Mhm, Det är synd att jag inte kan tjäna dom pengarna. Att jag inte kan ta bilder med sperma och så...

Kerstin titta ner på sin sons kuk som nu dunkade genom byxorna. Hon log och la handen på hans lår.

   - Hörru du, ska du inte göra dig av med det där du har i byxorna ?

   - Det kan ju inte vara bekvämt att ha stånd så där länge utan att släppa på trycket. Hon fnittrade och tittade på honom.

   - Ja men vadå hur då? Sa Erik.

   - Ja men du vet.... som du brukar.

   - Vadå runka?

   - Ja då känns det väl bättre?

   - Jo men jag tänkte att jag skulle skicka iväg alla bilder först, för jag tänkte ju inte sitta och runka här direkt...

   - Nä det ä klart... Men du?

   - Ja?

   -Jo jag tänkte om du ändå ska göra det.....

Kerstin tystnade och verkade inte riktigt veta hur hon skulle uttrycka sig.

   - mm vadå?

   - Jo alltså om du ändå ska göra det och eftersom man tjänar mycket bättre med såna bilder så tänkte jag att....du kanske kunde spara din sperma i ett glas eller nåt så kan jag använda det i ett foto? Alltså att du runkar i ett glas och så kan jag hälla det över mina bröst eller rumpa och så tar vi ett kort?

Eriks kuk började pulsera extra intensivt och Kerstin såg att han blev lite generad.

   - Ja humm ja det kan jag väl göra.

   - Eller så sprutar du på mig direkt bara....det får du göra som du vill....

   - Då ser det mer naturligt ut också... om det är mer verkligt så är det väl större chans att de godkänner bilden och köper den? 

Kerstin höll andan. Nu hade hon sagt det. Nu väntade hon bara på vad hennes son skulle säga

   - mmhm alltså ska jag runka här då? 

   -  Ja eller så kan jag gå ut och när du känner att du är på väg att spruta så ropar du. Vi måste bara se till att ha kameran redo...

   - Då kan du lika gärna vara kvar om jag ändå ska komma på dig, sa han och blev röd i ansiktet.

   Åh Erik vad glad jag är för att du ställer upp. Utan dig skulle jag inte kunna ta såna här bilder och då skulle vi bara få småpengar. Det här är så mycket bättre!

  - Om du sitter bredvid mig när du runkar så kan du bara ställa dig upp sen när du kommer så blir det rätt höjd för dig att komma över mina bröst. Vi lägger kameran här bredvid. Och jo jag tänkte att det blir lite bökigt att ha slöjan så vi kanske bara kan censurera mina ögon sen efteråt?

   - Ja det kan jag nog fixa, sa Erik som nu verkade ha hämtat sig en aning från den lite skamfyllda situationen.

   - Åh du är toppen! Sa Kerstin och drog lite i hans mjukisbyxor så att ollonet, som nu hade gömt sig innanför kalsongerna, åter ploppade fram. Erik drog själv av sig resten av byxorna och försökte dölja att han tyckte det var pinsamt at visa sig naken för sin morsa.

   - Du behöver inte skämmas gubben, sa Kerstin och andades tungt.

   - Du ser väldigt bra ut.

Hon glodde nu storögt på hans kuk som stod rakt upp. Den var kanske 16-17 cm och ganska grov. Det var ollonet som hon blev mest fascinerad av. Det var stort och blankt och hon kunde inte hjälpa att hon så gärna ville böja sig ner och sluta sina läppar kring det.

   - mm det ser så gott ut , viskade Kerstin i en ofrivillig viskning.

   -Va? Sa Erik medan han långsamt började dra i sin kuk.

  - Åh nej ingenting sa Kerstin och försökte lägga band på sig.

   - Är det skönt? Frågade hon

   - Mmm sa Erik medan han tittade på sin mammas runda bröst.

Kerstin lade märke till det och fnissade. Erik vände sitt huvud hastigt åt ett annat håll.

   - Du får gärna titta på mig Erik, du behöver inte skämmas. Du har väldigt fin kuk.

Kerstin bet sig i läppen, vad säger hon egentligen? Men Erik såg ut att bli upphetsad av vad hon sa och nu tittade han oblygt mot sin mammas fitta. Han öppnade munnen och blicken flackade över sin mammas nakna kropp. Plötsligt ställde han sig upp.

   - Ska du spruta? Frågade Kerstin och tittade upphetsat sin son i ögonen.

   - Aaaa fan jag kommer...

Han ställde sig bredbent framför sin mamma som satt på soffan framför honom.

   - Okej spruta på mig Erik.

   - MM AHHH Fuck....

Kerstin kunde inte tro det. Hon satt framför sin son som nu runkade sig till en orgasm. Hon insåg att hans kuk var riktad mot hennes läppar och inte brösten som hon hade tänkt men detta var för bra för att vara sant. Hennes ögon var fästa vid mynningen på sin sons kuk som gjorde sig redo att släppa iväg sin sperma. Hon gapade.

 

   - Åh gud spruta på mig Erik! Spruta vart du vill...

Erik spärrade upp ögon när han hörde vad hans mamma sa och det verkade göra honom vansinnigt kåt. Han tog ett steg närmare, tittade koncentrerat på sin mammas sensuella läppar och drog i sin kuk.

Ahhh fan åhhh.....Stönade Erik när hans kuk började rycka okontrollerat. Och så sköts den första vita strålen ut från kuken och rakt hans mammas ansikte. Och stråle efter stråle fullkomligt pumpades ut ur kuken och över Kerstins ansikte.

   - Åhhhh guuud spruta på mig....mmmmmm.

   -Ahh fan mamma...

Eriks kropp darrade när orgasmen ebbades ut och Kerstin slickade sig om läpparna och stönade.

   - Åh gud så det blev, sa hon med sperma i håret och över kinderna. Så det blev....

Erik bara pustade och satte sig ner i soffan

   - Jösses jag kom helt av mig när jag såg din snopp så där nära... Jag kunde inte hjälpa vad jag sa och gjorde, sa hon medan hon drog bort sperman från kinderna med fingrarna och förde dom till sin mun. Erik spärrade upp ögonen när han såg att hans mamma slickade upp hans sperma.

   - Guud vad mycket du sprutade. Jag har aldrig fått så mycket sperma i ansiktet förut. Nu har vi i alla fall inget problem att få fram sperma till bilderna. Sa hon och fnissade. Erik skrattade han med

   - Vi glömde visst kameran...

   - Ja det gjorde vi skrattade Kerstin

   - Nu har jag ju svalt det mesta..

   -  Ja jag skulle ju egentligen spruta dig på brösten men det bara blev i ansiktet jag kunde inte hjälpa det...sa Erik.

   - inte jag heller sa Kerstin.

   - Jag antar att det var så länge sen som någon gjorde så på mig. Jag kund inte hindra mig från att ta det i ansiktet. Guuud det var så härligt, så härligt, sa hon med en tillfredställd suck.

 - Men vi får inte göra så här egentligen Erik. Vi borde inte göra det här.

   - Nej egentligen inte men det är ju bara för att du ska tjäna pengar mamma, eller hur? Jag hjälper dig ju bara så att du kan få sperma till bilderna.

  - Ja jag antar att så länge du bara sprutar på mig kan det inte vara olagligt. Det är ju bara om vi har sex som det är förbjudet... och ingen får veta eller hur? Lova att inte säga nåt till nån?

  - Ja då, så klart att jag inte ska berätta för nån.

   - För i så fall kanske vi kan göra så här ibland och tjäna lite extra. Då kan du få lite nya kläder och vem vet, kanske vi får ihop tillräckligt för en dator också.

Erik lyste upp.

  - Ja det vore sjukt bra

29 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#8

Nils

Vad underbart när en mamma & en son är så hjälpsamma mot varandra.Men att hon inte sög av honom? Men det gör hon säkert nästa gång.Berätta gärna mer.

28/12, 2015 kl. 14:28

#7

Ronneby

Välskriven och enormt upphetsande novell.
En klar 5:a.

12/2, 2014 kl. 02:03

#6

Huldran

Jag tror jag gillar den här storyn också...

2/1, 2014 kl. 02:48

#5

skoghans

Superbra novell, eggande och trovärdig. Läser gärna fortsättningen.

1/1, 2014 kl. 23:14

#4

pjotor

Alla unga pojkars dröm! Mycket bra och nästan trovärdigt. Nästan!

28/11, 2013 kl. 00:43

#3

lp521813

Laddad och upphetsande. Bra skriven och sätter fantasin i rörelse.
Lennart

24/2, 2012 kl. 09:43

#2

jagkommer

Bra, när kommer fortsättningen?

11/2, 2012 kl. 13:02

#1

sir väs

Bra skrivet! Jag rycktes med av berättelsen, och skulle gärna läsa en fortsättning.!

23/1, 2012 kl. 17:36