Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Lustpirr för tjejer
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Inspireras

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#4

Ellen-Karin

Kul att du blev glad, kattt! Hoppas att det håller i sig när du har läst delarna också! Och hoppas att du gillar det som finns på bloggen. Har inte uppdaterat personporträtten efter den här serien så det är lite inaktuellt.

7/3, 2012 kl. 23:00

#3

kattt

Vad glad jag blev när det låg så många nya delar uppe! Gillar alla personerna och vill läsa mer om dem alla. Hittade din blogg också idag så där kommer jag nog förlora mig ibland. Gillar sätter du väver ihop personporträtt med härligt sex. Jag vill också vara kompis med det här härliga gänget av människor som du skriver om.

7/3, 2012 kl. 21:19

#2

Ellen-Karin

Tack för kommentaren! Du vet att det är kommentarer, oavsett hur obetydligt det kan tyckas vara när man skriver dem, som gör det värt att fortsätta skriva. Det blir så ensamt om man inte får någon feedback. Så fortsätt gärna kommentera! (Så fortsätter jag att skriva!)
Och Elias, ja, han är lätt att tycka om! Jag har nog en crush på honom också. Jag vet inte om du har sett det, men på min blogg (länk finns i min presentation bland annat) så finns det en icke-sexnovell om hans uppväxt, från födseln och fram till att han träffar grabbgänget ungefär. Och jag kan garantera att han kommer tillbaka även i den här serien. Det är åtminstone en del till om honom och Johannes, och de kan tänkas göra ytterligare några gästspel i några av de andra delarna. :-)

27/2, 2012 kl. 08:35

#1

xxkiwiixx

Riktigt bra serie, ja allt du skriver ar riktigt bra:) har en liten crush I alla personer, speciellt Elias. Fortsatt garna skriva, valdigt uppskattat av mig. ( min forsta kommentar som jag gett ever btw)

26/2, 2012 kl. 23:42