Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • REA
  • REA REA

1/3, 2012 kl. 07:33, av Ellen-Karin

Sms från Pontus till Johannes

Del 9 av 20 i serien Sms-serien

”Tre saker jag inte vill höra från din syster: 1. att du har en stor kuk 2. att din pojkvän har en tatuering som bara syns när han är naken. 3. att du och din pojkvän har hett sex. I min säng. Byt lakan innan ni åker!”

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

9 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#8

Ellen-Karin

Ja, jag kan tänka mig att det återkommer även i andra ordalag. Jag ska se om jag kan göra några ändringar så det inte blir lika uppenbart. En annan dag dock. :-)

7/3, 2012 kl. 23:21

#7

kattt

Du har ibland varierat orden men själva scenen återkommer i olika positioner.

Håller med om att det är lätt hänt att det slinker med lite upprepningar och dylikt som man inte själv ser. Dina texter är i grunden bra och har ett flyt, tror det är första gången jag har hakat upp mig i denna serie.

7/3, 2012 kl. 23:06

#6

Ellen-Karin

Tack kattt! Det är jätttebra om du (och andra) säger till om ni hittar språkliga missar eller saker ni hakar upp er på. Jag antar att du syftade på "hålla sig upprätt", vilket jag hittade ett par. Hittade inga andra ställen vid en snabb ordsökning, men ska kolla när jag har lite mer tid. Texterna blir ofta rätt långa och ibland är det lätt att missa vissa saker även om jag läser igenom.

7/3, 2012 kl. 22:59

#5

kattt

Innehållsmässigt lika underbar som övriga. Dock hakade jag upp mig i texten då det blev ett antal "hålla i sig för att inte tappa balansen."

7/3, 2012 kl. 22:39

#4

Ellen-Karin

ElakaTrollet: Det är tur att det finns sådana som du! Det blir så mycket roligare för mig att skriva om det då. Och det kommer mer redan i nästa del och i nästa efter det (Jag som hade tänkt köra varannan hetero. Så bra gick det …). Inte Johannes/Elias dock även om de är med på ett litet hörn. Nästa är lite speciell kanske, men del 11 är min absoluta favorit så här långt. Den handlar om Majas lillebror Eddie.

xxkiwiixx: Roligt att du gillade den! Och jag vill också smyga in mellan Johannes och Elias! Kramas lite bara. Eller mer. Jag är inte den som är den. ;-)

1/3, 2012 kl. 22:13

#3

xxkiwiixx

Riktigt riktigt bra =) Skulle inte ha något emot att smyga in emellan dem i sängen.

1/3, 2012 kl. 18:00

#2

ElakaTrollet

Och jag älskar det =)

1/3, 2012 kl. 17:36

#1

Ellen-Karin

Lägger ut nästa del lite tidigare än planerat eftersom jag inte kan motstå när någon önskar mer killsex, hur indirekt det än sker. Så lite hett Elias/Johannes-sex för dem som uppskattar det!

1/3, 2012 kl. 07:34