Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • REA
  • REA REA

27/3, 2012 kl. 20:58, av Ellen-Karin

Sms från Gustav till Bobo

Del 13 av 20 i serien Sms-serien

”Om vi inte har ett par till i sällskapet innan kvällen är slut blir jag väldigt förvånad. Och nej, jag försöker inte gifta bort dig med S även om jag vet att han skulle gilla det.”

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

12 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#6

Ellen-Karin

Tack snälla, söta Momill! Dina ord värmer verkligen.

30/3, 2012 kl. 19:56

#5

Momill

Så bra, och så fint, och så vardagligt, men så fantastiskt! Precis som man önskar att verkligheten ska vara! Du prickar alltid in den där rätta stämningen, förstår inte hur du lyckas. Ger förståss en femma, även om du svävar högt över den skalan :)

29/3, 2012 kl. 15:20

#4

Ellen-Karin

marianne: Det är lugnt, sånt händer! Men tack för att du sa till. Det är lättare att se den där otäcka ettan om jag vet varför. Speciellt när det var en sådan här anledning. Kul att du gillade berättelsen också!

ElakaTrollet: Det kommer mera! Snart, snart! Och en bonus är på väg till dig via sajberrymden!

ars amandi: Nej, jag vet att jag inte behöver varna! Jag tyckte mest bara att det var lite lustigt eftersom det är rätt ovanligt att det blir så. Och jag är glad att ni finns där, ni som gillar det jag skriver (även om jag blir ännu gladare när ni kommentarer också! ;-))! Jag har en liten skrivsvacka just nu, men dina ord peppade mig att kanske försöka komma igen. Ett par idéer ligger trots allt bland anteckningarna …

28/3, 2012 kl. 22:35

#3

ars amandi

Men lilla du... Inte behöver du skriva 500 rader som "varning" eller sådant skit... Du vet att vi gillar det du skriver oavsett om vi gillar gay eller inte. Ditt sätt att leka med ord är helt obeskrivligt. Du får oss som läser att verkligen förstå vad du vill förmedla för känsla. Det är inte bara PANG KNULL SPRUT UT utan en historia liknande dagboksanteckningar. Det gör att det alltid är en fröjd att läsa det du skriver.

Fortsätt och skriv. Du har en trogen läsarskara (som tyvärr är för dålig många gånger på att kommentera) som ser fram emot att du ska spräcka 300 gränsen snart också.

28/3, 2012 kl. 08:20

#2

ElakaTrollet

Åhhh, som jag har längtat! Äntligen har det kommit en ny novell. Mer, jag vill ha mer!

28/3, 2012 kl. 00:56

#1

marianne

Fel
Jag missade betyget. Det skall vara 5 stjärnor. Förlåt
En fint berättad historia med en underbar personbeskrivning.
Marianne

27/3, 2012 kl. 23:01