Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Inspireras

23/6, 2013 kl. 12:49, av Ellen-Karin

Tillfredsställda behov

Hur en helt vanlig fikadejt kan sluta i sex om det är Elias som man fikar med.

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

16 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#4

Ellen-Karin

Har faktiskt lyckats få ihop en liten grej till höstutmaningen. Helt nya karaktärer den här gången, för ovanlighetens skull! Det är dock inte alls omöjligt att det kommer mer om Olov, Elias och grabbarna. Och kanske även om Nick och Blixa, även om det inte är något jag planerar just nu.

Och ja, det Olov minns finns i novellform. "En helg med grabbarna" heter den första (av tre) och finns här: http://bubblan.nu/user_article.php?view=1005 (de andra kan du hitta via den novellen). Det var faktiskt den första novellen om dem. Det var liksom där allting började! Där de "föddes". :-)

Förutom utmaningsnovellen går det annars segt med skrivandet just nu. Lite mycket på jobbet etc. Men glada tillrop är alltid bra för skrivarlusten!

29/10, 2013 kl. 19:26

#3

kattt

Nu har jag läst om denna för tredje gången. Längtar så efter fler noveller från dig. Både om detta gäng och så mer fortsättning på den där kändisen och hans karl. Ska nog läsa om den igen.

Det som Olov minns här, om grabbgänget i stugan, är det också noveller? Vad heter de iaf. Jag tror jag har läst alla som du har här men kan ju vara kul att läsa om en som jag nu kan koppla till denna.

28/10, 2013 kl. 19:19

#2

Ellen-Karin

Vad glad jag blev av din kommentar kattt! Just nu går det trögt med skrivandet, men en sådan här kommentar gör ju att jag känner mig peppad att i alla fall inte helt lägga ner. :-)

29/7, 2013 kl. 21:12

#1

kattt

Älskar nyfikenheten i denna. Upplever personerna som öppna även i andra noveller men här får nyfikenheten mig att le rakt igenom hela novellen. Överlag många olika känslor som visas i handling istället för att beskrivas och det gör att de går rakt in i mig. Känns som lite ny vinkling från dig, jag gillar det!

25/7, 2013 kl. 19:33