Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • REA
  • REA REA

21/10, 2013 kl. 16:32, av Gollum

Oskyldig - Jag sov bara

En berättelse över vad jag råkade ut för efter en utlandsresa, med en nyfiken dotter och hennes kompis. Jag har ju inte gjort något olagligt eller incest för jag hade ju inte gjort något, jag sov ju hela tiden.

Hade varit på vanlig jobbresa och taxin körde hem mig nu från flygplatsen efter några dagars arbete, jag skulle egentligen kommit direkt från USA men arbetet var avklarat två dagar i förväg så jag lyckades boka om flyget så jag fick övernatta i Köpenhamn. Det var skönt för dessa långflygningar gör att man blir helt urlakad när man kommer hem igen, men nu kände jag mig rätt utvilad, det kändes skönt för sommaren var varm och semestern var snart i antågande.

Jag funderade på om Mia min dotter på 14 år skulle vara hemma, jag visste att hon skulle ha sin klasskompis Filippa hos sig under de dagar jag var borta. Jag och min dotter har levt så här i några år sedan min fru flyttade för 3 år sedan, jag jobbar några dagar utomlands varje månad och min dotter brukar då ha kompisar som sover över.

Det var varmt och skönt ute så jag gissade att de skulle vara vid polen och sola sig som ungar gör, taxin stannade och jag kollade runt huset men såg att ingen var hemma, tänkte det kunde vara lika bra att ta en kopp kaffe och sedan sträcka sig en stund i sängen. Mitt sovrum är på markplan av huset för det är skönare och svalare där än på övervåningen. Det kändes lite instängt så jag öppnade fönstret lite för att få in lite skön sommarluft.

Jag vet inte hur länge jag slumrat men vaknade av rösterna både från min dotter och Filippa, tänkte att det var lika bra att gå upp och berätta att jag redan var hemma, men just som jag skulle slänga benen över sängen hörde jag ordet kuk, och stelnade till, jag lutade mig tillbaka och försökte lyssna på vad de pratade om.

De hade tagit fram två solsängar och lagt sig att sola just nedanför mitt fönster så jag hörde dem prata, hörde deras ingående diskussioner om när de var hos några kompisar under gårdagen. Filippa berättade om hur hon hade hånglat med Erik som var en klasskompis och hon lät lite missnöjd på rösten – han ville bara ned med handen i byxorna och försökte köra in sina fingrar men när jag skulle ta honom kuken så var han skygg och försökte undvika det, men till slut fick jag ned handen, jag kände inget hår och jag tror det var därför han inte ville jag ta på hans kuk, för när jag fick grepp om den var den stenhård men oj vad tunn den kändes den var jätteliten och smal fast den var härligt hård. Men jag fick känna på den försökte dra lite i den fram och tillbaka men det gick inget bra.
Min dotter berättade vad hon hade gjort nämligen varit med Lasse och de hade dragit sig undan till ett sovrum, de hade kommit överens om att hon skulle få suga av honom, för han hade aldrig varit med om det och det var en sak hon gärna ville prova, hon hade ju bara läst om det och sett det på film på internet.

Så fort de kommit in i sovrummet hade han hade tagit fram sin kuk, och när hon tog tag i den för att runka några tag i den så stönade han till och det gick för honom innan hon ta den i munnen, och det kom ingen sperma alls, han hade blivit alldeles röd i ansiktet och var väldigt förlägen, och när hon skulle försöka att ta kuken i munnen så ryggade han tillbaka och sa att den var för öm. Han hade dragit upp byxorna och ville inte vara med längre utan ville ned till festen i stället. Så blixtsnabbt så stod jag där själv och kände mig lurad.
Jag hade ju läst om att det kan gå fort för pojkar hörde jag Mia besviket säga. Jag lågt spänt kvar i sängen och lyssnade på deras diskussioner och om deras besvikelser att ingen av dom fått till det kvällen före.

Hörde Filippa säga att hon skulle vilja se och känna på en riktig kuk istället för de där småkukarna, då hörde jag till min förfäran min dotter säga att hon minsann har sett en riktig kuk och även känt lite på en. Berätta sa Filippa, Mia fortsatte, du vet farsan är ju mycket ute och reser och förra gången när han kom från USA var han jättetrött på grund av tidsomställningen och när vi ätit tog han sömntabletter och lade sig för att kunna sova ordentligt till morgonen därpå.
Senare under kvällen skulle jag gå in på hans rum och hämta den bärbara datorn för att sitta ute på altan och chatta lite. Jag öppnade dörren och gick in, då såg jag att han låg på rygg och täcket hade glidit ned, han sover alltid naken och jag såg bullen av kuken under överlakanet.

Berätta mer vad hände sa Filippa hänförd.
Jo jag hörde han sov djupt och jag sa försiktigt pappa, men han reagerade inte och då kom jag på att han tagit sömntabletter så han var som helt död.
Jag såg att överlakanet glidit ned lite och tänkte att jag skulle försöka titta under det, jag tog tag i kanten och lyfte upp det lite. Det bara pirrade i mig av nyfikenhet, den var stenhård och vad mycket hår det var. Jag tittade en liten stund på den men tänkte det var bäst att smyga ut, jag släppte försiktigt ned lakanet igen och började smyga ut, men när jag kom till dörren såg jag att han inte rört sig ett dugg, det var lugna andningstag så jag smög mig fram igen, jag lyfte undan lakanet, tydligen drömde han om något för det var stenhård, jag tog försiktigt med ett finger och kände på den, den var så len och hård samtidigt och ollonet glänste.
O vad mysigt, jag önskade att jag sett det sa Filippa, men din pappa kommer ju hem i kväll, vi kanske skulle kolla lite då om han lägger sig.

Nu tyckte jag att jag hört tillräckligt, jag smög upp ur sängen, och gick till altandörren och ropade på Mia, jag är hemma nu, och min dotter rusade upp och gav mig en kram.
Vi satt och småpratade lite och kom sedan överens om att vi skulle grilla lite till kvällen, jag påminde ungdomarna att jag var ganska trött så det skulle inte bli sent för min del.

Vi hjälptes åt att fixa till grillningen, och vi pratade lite om vad jag sett på min resa, men nu började det bli lite sent sa jag och det är bäst att jag tar några sömntabletter och sover ut till morgondagen.
Jag så att tjejerna tittade på varandra och de log mot varandra, jag låtsades att jag tog två sömntabletter och hoppade sedan in i duschen, gick sedan ut till flickorna och sa god natt och att påminde dom att de inte vara uppe för länge. När jag kom in i sovrummet tände jag lampan i fönstret och lade mig ned och drog upp lakanet över kroppen, samtidigt som jag lade en uppslagen tidning över ansiktet så det skulle se ut som jag somnat med att läsa tidningen.

Jag hörde tjejerna stökade runt lite i rummen intill, kände att kuken växte med tankarna vad som kanske skulle ske utifrån vad flickorna tidigare pratat om, Jag smålog lite för jag har bara en normalstor kuk som är 16 cm när jag har stånd. Men med alla tankarna så kände jag att den var så hård att det gjorde lite ont.

Men efter ca en timme hörde jag hur dörren sakta gled upp, och flickorna smög in. Mia först och hon viskar försiktigt ”pappa”. Jag andades fortfarande lugnt under tidningen, de trodde jag sov djupt nu, jag hörde dom smyga fram till sängen, hörde min dotter säga att han sover jättedjupt nu. Titta här sa hon till Filippa och jag kände att hon försiktig drog ned lakanet så jag låg naken från magen och nedåt. Jag hörde både Filippa och Mia flämta till, Filippa viskade -Oj vad häftig och vad hård den ser ut, det var skillnad mot Eriks. Törs vi känna på den sa Filippa, jadå sa Mia, han sover djupt när han tagit sömntabletter, och jag kände fingrar som försiktigt rörde sig på skaftet, efter en kort stund tog hon sin hand runt om den, och försiktigt runkade några tag upp och ned, jag gissar det var Filippa, för jag hörde Mia stå en bit ifrån sängen.

Försiktigt sa Mia som verkade lite rädd för att jag skulle vakna, det är nog bäst vi går, nu har du ju sett den. Det är ingen fara sa Filippa som sakta fortfarande höll handen runt kuken och drog sakta upp och ned, titta en droppe högst upp, och så kände jag en nätt beröring på ollonet, hon hade tagit tungan och slickat upp droppen. Hörde Filippa viska -det smakade inte alls salt som alla säger.

Jag hörde min dotter svara, det är nog bara en kåtdroppe, men var försiktig så han inte vaknar, jag hörde nu att hon kommit närmare sängen. Känn här vad mysig den känns sa Filippa, och så kände jag att hennes hand släppte greppet och att en ny hand slöt sig runt den, vad varm och hård den känns sa Mia och titta vad ollonet glänser och så kände jag ett finger som smekte toppen. Bara han inte vaknar hörde jag hennes spända röst.
Ingen risk sa Filippa, jag vill prova att känna den i munnen sa hon och jag kände att hon flyttade sig närmare och att Mias hand samtidigt släppte greppet, sedan kände jag något mjukt och varmt gled över ollonet, men stannade upp och sedan tillbaka igen, mm vad mysigt hörde jag Filippa säga, och så slöt sig munnen igen över ollonet och jag kände hennes läppar smeka ollonet upp och ner några gånger.
Du måste känna du med sa Filippa när hennes mun släppte ollonet, det är hel mysigt och smakar gott, nä han kan ju vakna sa Mia med förskrämd röst det är nog bäst vi går nu. Kom igen sa Filippa, du måste ju kolla och känna, sådan här chans får du inte något mer.

Kände att flickorna bytte plats och sedan kändes en puss på toppen, du måste smaka ordentligt sa Filippa inte bara en puss, och då kände jag en mun som slöt sig om ollonet, det var nära att jag juckade emot för jag ville ju känna munnen ned över hela kuken, men jag låg blickstill och det värkte riktigt ordentligt av kåthet i kuken.

Hon sög in ollonet flera gånger och plötsligt kände jag att munnen gled ned över skaftet och ända ned till roten, jag trodde det skulle gå direkt det var jätteskönt. Sedan drog hon sig tillbaka och viskade till Filippa att hon fick in hela i munnen, tur den inte var så stor. Men sa stolt att nu hade hon minsann sugit en ordentlig kuk. Filippa sa att hon ville prova det med, och genast kände jag en ny mun som riktigt sög in hela, kände lite att tänderna rispade lite och kände att en liten försats kom, jag var rädd att det skulle gå vilken sekund som helst.

Mm vad gott hörde jag henne säga, jag tror det kom sperma hörde jag henne säga, nä det måste varit en försats som kom sa Mia för när det går kommer det jättemycket, men det är bäst vi slutar och går för nu har vi bägge fått uppleva att suga, han kan ju vakna och jag hörde henne sakta börja gå mot dörren.

Vänta lite sa Filippa, inte än jag vill se när det går, nej då vaknar han ju hörde jag Mias förskrämda röst, plötsligt känner jag hur jag omslöts av en varm mun. Tungan fladdrade hejdlöst, det var makalöst skönt och hon smaskade och slaskade och blötte ner mig ordentligt. Hörde att Mia kom närmare och att hon böjde sig ned hon med, och två tungor fladdrade en över ollonet och en över skaftet, kände bara att det inte gick att hålla tillbaka, det ilade ända nere i pungen och hela kuken pulserande när sperman sprutade i kraftiga fontäner, vem som hade ollonet i munnen vet jag inte men de två första spruten gick rakt in i en mun. De fortsatte att sakta bearbeta kuken, sperman flödade ur inga stora sprut men det gjorde det hela ännu halare, och jag kände hur sperman började rinna ner över kuken och pungen.

Bägge flickorna upphörde med bearbetningen, jag kände mig helt färdig och kunde knappast andas normalt, Oj sa Filippa vad gott det smakade men det är bäst vi hämtar papper och städar upp snabbt sa hon och smög ut på toaletten för att hämta papper, kände då att Mia som var kvar tog kuken i munnen och sög in hela kuken och fick den helt ren från sperman, så när Filippa kom tillbaka behövde hon bara torka upp det som hamnade på lakanet vid pungen.

Sedan drog dom upp lakanet och smög sig ut, hörde att de viskande sa till varandra att de skulle gå till duschen och mysa av sig.

Kände mig helt tömd och intalade mig själv att det var ju inte olagligt eller incest för jag hade ju inte gjort något, jag sov ju hela tiden. Funderade på hur stämningen skulle bli vid frukosten nästa morgon.
 

16 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#8

Joltcola

Detta vill jag uppleva ????

13/9, 2016 kl. 23:59

#7

Joltcola

Detta vill jag uppleva ????

13/9, 2016 kl. 23:59

#6

Eson66

Wow, vilken upplevelse!

8/8, 2016 kl. 14:09

#5

Nils

Vilka sköna tjejer du har hos dej.Det är inte så att de även provat på att få in den i sina oskulldsmusar också?Bekräfta gärna.

14/12, 2015 kl. 16:21

#4

Jossanbara

Wao den gillade jag mm

26/1, 2015 kl. 07:43

#3

antimas

Mmmmm

22/10, 2013 kl. 21:35

#2

Deep

Vilken självbehärskning! Eller inte ;-)

22/10, 2013 kl. 18:07

#1

MalmöLars

Sånna styggingar, göra så mot en hårt arbetande man......

21/10, 2013 kl. 20:10