Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

20/12, 2013 kl. 22:14, av Emmiis

Oskulden ett minne blott

Del 2 av 6 i serien Blodapelsin

Denna delen fortsätter precis där den andra slutade så jag rekommenderar att ni läser den första delen först! :)

Om ni gillar vad jag skriver - tala om det för mig så får jag en glad julklapp! ;)

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

9 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#5

Mellors

Finstämt berättat med ett smakfullt språk. Dessutom känns historien trovärdig, något som bidrar till att helheten blir njutbar.

12/2, 2014 kl. 15:54

#4

Emmiis

Tack så mycket för era kommentarer! Det betyder mycket för mig som nybörjare, både med posititiv och negativ feedback. Är lite rädd för att lägga upp fortsättningen men jag ska ta mod till mig någon dag snart! ;)

24/1, 2014 kl. 19:11

#3

Mats R


Hej! Jag är mycket förtjust i novellen. Du får givetvis 5 stjärnor (trots att du som många ungdomar idag har svårt att skilja på "de" och "dem").

Jag ser fram emot fler alster från din sida!
Hälsn./Mats

10/1, 2014 kl. 11:04

#2

Deep

Denna del behåller stilen från den första. Men nu är den inte bara gullig utan också lite upphetsande.

Ditt historieberättande är det inget fel på men som med många av oss som skriver, gör du några små språkliga grodor här och var. Ta all den tid du behöver och så släpper du del tre när du är riktigt nöjd. Det ger dig möjlighet till att bli än bättre.
/Deep

30/12, 2013 kl. 00:37

#1

Mrs_Robinson

Det här går ju bra Emmiis :)
Jag vet att som nybörjar-publicerare läääängtar man efter minsta lilla kommentar, och ska jag säga dig så längtar man väl efter kommentarer som en garvad old-timer.
Du har mycket bra känsla för det där när och var du ska avsluta ett kapittel i en story så att säga.
Jag har en liten fundering ifall du har rusat för att få denna klar? Ett råd är att för del tre i denna serie, låt den mogna några dagar efter att du fått den färdig och försök att kika genom ditt alster med färska ögon. Inte för att du skriver dåligt, men för att du skriver så bra att jag gärna ser dig skriva ännu bättre :) Sök genom om du använder samma ord flera gånger i samma stycke till exempel. Ord som "stöna" eller "sucka" eller "flämta" osv. Det är lätt att fastna i uttryck om man inte är uppmärksam. Då är rådet att leta efter alternativa sätt att förmedla händelsen/känslan till läsaren.
Ja, nu råkade det här bli en skrivlektion och jag vet inte om Bubblan egentligen är för att vi ska bara fastna för hur... de flesta nöjer sig dock bara för att söka efter pirret i kroppen när man läser. (men det når man ju via duktig skrivande så det går ihop).

Så - nu när Robert har öppnat denna nyponrosknopp i full blom kan vi med spänning se fram emot hur hon tar för sig hoppas jag. Keep on the good work Emmiis!

29/12, 2013 kl. 11:29