Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • Katalog att läsa i sommar
  • Inspireras!
  • Halka & glid i sommar
  • Lustpirr för tjejer
  • För anala lekar Säker plugg
  • För sköna lekar på 2

20/8, 2014 kl. 16:16, av Ellen-Karin

Elias, grabbarna och jag

Del 20 av 20 i serien Elias äventyr

Elias trodde aldrig att det kunde hända. Inte så här. Inte honom. Och när det väl hände var det svårare än han trodde att hantera det.

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

4 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#8

Alexa

Jättefin och fängslande serie! Du skriver på ett sätt som verkligen får fram stämningar och känslor. Kramar till dig Ellen-Karin!

24/1, 2017 kl. 16:31

#7

Ellen-Karin

Tack för dina fina ord, Jenita! Och tack för kramen och kram tebax. :-) En liten Elias-bonus i din gästbok också.

27/1, 2015 kl. 19:07

#6

Jenita

Det var länge sen jag var härinne på Bubblan, men såklart jag började med att se vad du hade skrivit o blir så glad att det som vanligt är väldigt bra skrivna noveller som får mig att känna!

Elias är ju en av mina favoriter, och det var ledsamt att läsa det han upplevt, men även "glad" eller hur man kan säga att han ändå kunde hitta ett sätt att ta sig ur det hemska som hänt och inte sluta leva eller tro på andra.

Kanske konstigt, men du får en kram för du skriver så bra!

26/1, 2015 kl. 19:48

#5

Ellen-Karin

Men hjälp! Jag läste ju meningen både framåt och bakåt och måste helt ha ignorerat det där överflödiga intet. Du har helt rätt att det är ett för mycket!

26/8, 2014 kl. 07:24

#4

kattt

Kul att kunna förgylla tillbaks. Och jag vet hur det är när man vill mer än vad som får plats i klocktiden. Men någon gång kommer nog tillfällena och då....

Som jag tolkade meningen så hade du slängt med ett "inte" som borde strykas. Hon var kluven, både imponerad och besviken. Med den tolkningen så blir det lika galet även med omskrivningen men jag kan ju ha tolkat fel från början. "Jag imponerades av hans styrka, även om jag _inte_ kände en viss besvikelse över att kvällen troligtvis inte skulle sluta som jag hade hoppats på.

26/8, 2014 kl. 02:40

#3

kattt

Kommentaren raderad av artikelförfattaren.

26/8, 2014 kl. 02:25

#2

Ellen-Karin

Det är helt okej att vara fantasilös om det är så här fina saker som skrivs! Hade nästan börjat känna mig lite uppgiven. Har slitit hårt med denna och det känns alltid tråkigt att inte få någon respons. Dina fina ord förgyllde helt klart min kväll. Stort tack!

När det gäller att skicka in berättelser till förlag så är jag inte helt främmande för idén, men jag vet inte riktigt var jag ska börja. Känner att jag skulle behöva strukturera om och arbeta ihop en del texter för att ha något vettigt att gå vidare med. Och det är så himla mycket att jag helt enkelt inte vet i vilken ände jag ska börja! Men jag vill gärna och någon gång kanske jag kommer så långt.

Vände på satserna i den meningen du gav exempel på. Kanske inte perfekt, men tror att det blev lite bättre flyt med: "Även om jag inte kände en viss besvikelse över att kvällen troligtvis inte skulle sluta som jag hade hoppats på imponerades jag av Elias styrka."

25/8, 2014 kl. 20:19

#1

kattt

Alltså... om du inte redan har gjort det så sätt ihop dina berättelser och skicka in dem till förlag. Jag vet att jag har sagt det tidigare och att du inte ville då men jag hoppas att du någon gång kommer att vilja göra det. För du skriver så vackert, och i denna berättelse så hemskt, om viktiga saker. Respekt för sig själv och andra, att få ombestämma sig i varje ögonblick, vänskap, njutning. Och om saker som inte borde hända men som händer och som skapar ärr även hos de som är trygga från början.

(Det börjar nästan kännas fantasilöst att kommentera dina noveller, som om jag upprepar samma lovsång varje gång. Men det är lika sant varje gång.)

Jag har inte korrläst men tänker att jag nämner den passag som jag fick läsa om och då tappade rytmen.
"Jag imponerades av hans styrka, även om jag inte kände en viss besvikelse över att kvällen troligtvis inte skulle sluta som jag hade hoppats på."


25/8, 2014 kl. 19:25