Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

11/9, 2008 kl. 13:28, av Fröken H

Mats mamma

Del 1 av 14 i serien Mats mamma

Jimmy och Siv

'Jimmy är en kille på 16 år som så många andra killar vid den åldern fantiserar om tjejer och sex. En dag händer det som kommer att förändra hans liv för alltid.
Hans bästa kompis mamma tar initiativet och inviger Jimmy i kärlekens konst.

Där hade den här historien kunnat sluta.. men det blev bara början!'


*
Novellerna ni finner nedan består till största delen av
FÖRBJUDET sex! Ageplay och Bror / Syster
Vill att Ni ska vara uppmärksamma på detta innan Ni börjar läsa!
Och tillslut.. Hellre läsa / skriva än att utföra i IRL ! / H


© Fröken H/bubblan.nu 2007 -Att ligga halvdöd och glo på tv en lördagsmorgon, utan någon som skrek åt en att sänka eller dörrar som slogs igen.. Hmm finns det nå bättre? Det kunde i allafall inte Jimmy komma på. Det var perfekt det här, han hade fått låna soffan hos sin bästa kompis att slagga på nu några nätter medan hans föräldrar höll på att separera.

Att kompisen Mats fortfarande låg inne på sitt rum och sov var lugnt. Jimmy hade hängt hos Mats familj sedan han var liten och rörde sig som en familjemedlem i skåp och lådor. Och ingen brydde sig nämnvärt att han sov där titt som tätt.
Mats' familj bestod av hans äldre syrra Filippa som var 18 och hans morsa som var närmare 50. Hans farsa hade stuckit några år tidigare med sekreteraren så de var de tre som bildade Jimmys extrafamilj. Han gillade dem allihopa, mest Filippa, hon var ju så där jäkla sexig och söt som det borde vara förbjudet att vara. Men hon var ju två år äldre och såg bara honom som en liten kille som man kunde köra och retas med. Men Jimmy gillade även det, det visade ju bara att hon la märke till honom. Tyvärr så hade hon sovit borta några nätter hos sin pojkvän så han hade inte haft en chans att smyga och dregla över henne.

Jimmy vred på sig i soffan.. Läsken han och Mats tankat till filmen kvällen innan började rinna ner i systemet. Han stönade till och vecklade ut sin smala och rangliga kropp från soffan. Med enbart kalsonger på gick han trött mot badrummet. Då klockan bara var strax efter sju på morgonen så låg resten av huset och sov. Så Jimmy smög fram i hallen mot toaletten för att inte väcka någon.

Väl inne på toa stängde han dörren och tömde den sprängande blåsan, sedan klev han in i duschen, då duschdraperiet var trasigt och låg i en hög på golvet var han tvungen att vara försiktig att inte stänka så mycket ut på golvet. Medan vattnet rann över hans kropp ställde han sig och dagdrömde litet. Drömde om Filippa, Fia. Han hade sett hennes kropp nästan helt näck tidigare på sommaren, ok att hon hade haft bikini på sig, men faan va läcker hon hade varit. Jimmy greppade sin nu halvresta kuk och började dra lite. Kände hur den reagerade när han tänkte på Fia. Jimmy var oskuld men livlig fantasi hade han och han såg nu när han stod där i duschen hur Fia låg i hans säng med särade ben och väntade på honom.

Jimmy stönade till och drog snabbare på sin kuk.. Kände att han snart skulle komma. Precis då hör han som i dimma
- Ooh.. Förlåt.. !

Han kastade panikslaget upp ögonen och såg Siv, Mats och Fias mamma stå i dörren in till toaletten. Hon var nyvaken och hade endast ett par vita små trosor på sig, inget som dolde de stora tunga brösten. Jimmy blev blodröd i ansiktet när han nu såg hur Siv stirrade ned på hans kuk som han fortfarande höll i handen.
Utan att kunna låta bli drog han med handen ytterligare en gång över kuken och med ett stön slungades hans utlösning ur honom. Jimmy stirrade på Siv, som i sin tur nu med stora ögon stirrade på hans sprutande kuk. Jimmys kropp skakade till och han flämtade högt när hans utlösning nu pulserade ur honom och landade på golvet i duschen. Siv stod bara och stirrade på honom, efter en stund kom hon tydligen på vad det var hon stod och stirrade på och tog då ett steg tillbaka ut i hallen och stängde snabbt dörren till toaletten igen.

Jimmy bara stod där helt stilla, chockad över vad som hänt. Sedan kastade han sig ut duschen och slet till sig en handduk. Torkade sin kropp febrilt, kände hur den generade rodnanden täckte hans kropp. Sedan drog han på sig sina kalsonger och efter att ha dragit in ett djupt andetag öppnade han dörren och kikade ut i hallen. Den var tom.

Han såg hur dörren till Sivs sovrum var stängd och skyndade sig då snabbt bort till vardagsrummet och tryggheten i den gamla soffan.
En timme senare hörde Jimmy hur dörren till Mats rum slogs upp och hur hans kompis något ljusa röst ropade.
- Morsan? Har du sett min andra matchstrumpa? Faan jag hittar den inte.

Jimmy låg kvar i soffan när Mats ett par minuter senare kom in springande i rummet.
- Tjena Jimpa äru vaken?

Jimmy nickade och tittade på Mats som nu stod påklädd i ett par shorts och t-shirt framför honom.
- Vad händer Mats?

Mats hoppade upp i soffan bredvid Jimmy och började dra på sig en randig strumpa på sitt ena spinkiga ben.
- Jag glömde bort att jag hade turnering med innebandyn i dag. Hänger du med och kollar?

Precis då kom Siv in i rummet med den saknade strumpan i handen. Jimmy såg hur hon kastade en snabb blick på honom innan hon sträckte fram handen och gav Mats strumpan.
- Här Mats, den låg på golvet i ditt rum.

Mats log stort mot Jimmy och satte på sig den saknade strumpan.
- Du kan väl komma ned senare om du känner för det Jimpa? Du vet var det är någonstans va?
Jimmy nickade litet, sneglade samtidigt bort mot dörren till rummet där Siv stod med armarna i kors över bröstet och såg på de båda killarna där de satt i soffan. När hennes blick sedan mötte Jimmys kände han hur hans hjärta hoppade till nere i magen på honom.
' Hade hennes blick alltid varit så där genomträngande?' Jimmy ryste till, inte av olust utan något annat han inte kunde sätta namn på.

Strax efter slog ytterdörren igen och Mats var borta.

Jimmy låg kvar i soffan, hade ljudet lågt på tvn, tittade inte på den utan låg och tänkte på synen av Siv i dörren till toaletten. Han rodnade igen när han tänkte på att hon sett honom stå där och runka i sin egen lilla värld men samtidigt kunde han inte glömma synen av hennes bröst. Faan vilka tuttar hon hade. Jimmy hade bara sett sådana på bild tidigare. Han låg där i soffan och drömde om att få sätta sina händer över ett par så stora bröst få klämma och kanske borra ned huvudet i mellan dem.

Han kände direkt hur hans kuk började röra på sig i kallingarna. Plötsligt hörde han ett lågt rop och sedan en hög svordom, utan att tänka reste han på sig från soffan, ryckte åt sig en t-shirt och gick ut i hallen. Såg då hur dörren till Sivs sovrum stod lite öppen och gick försiktigt fram och puttade till dörren så den gled upp helt.

Han såg då Siv stå mitt på golvet endast iklädd en kort kjol och bh och med ena pekfingret i munnen. Hon såg upp när han stack in sitt huvud.
- Ooh Jimmy. Förlåt om jag skrämde dig med mitt skrik.

Jimmy bara stod och stirrade på henne, sög in hennes yppiga kropp i minnet.
- Jag stack mig!

Jimmy skakade på huvudet, förstod inte riktigt vad Siv menade.
- Jag håller på att nåla upp en kjol jag ska fålla upp, hade tänkt ha på mig den ikväll när jag ska på dans.

Jimmys hjärna började klarna och han såg nu hur fållen på hennes korta kjol hängde längre på ena sidan. Utan att tänka gick Jimmy längre in i rummet.
- Jag har haft syslöjd i skolan så jag kan hjälpa dig om du vill?

Sedan innan Siv hann svara sjönk Jimmy ned på golvet framför henne och tog med darrande fingrar upp en nål som han såg låg på golvet och satte den mot tyget i kjolen. Sedan tittade han upp och sa lite osäkert.
- Det är den här sidan som ska nålas va?

Siv var tyst en stund, sedan skrattade hon till ett nervöst skratt
- Jaa det är det, du är snäll du Jimmy som hjälper en gammal tant.

Jimmy log lite blygt upp mot henne
- Du är inte gammal Siv.

Siv skakade på huvudet och flyttade sig litet på golvet så att Jimmy nu skulle komma åt baksidan på hennes kjol. När Jimmy nu hade hennes rygg mot sig kunde han inte låta bli utan sänkte sig lite framåt och efter en liten tvekan ytterligare lite och kikade snabbt upp under den korta kjolen.Det han såg fick honom att dra efter andan. Hon hade endast ett par små stringtrosor på sig, han såg hur det tunna bandet försvann in mellan hennes fylliga skinkor. Han såg hur Siv flyttade sig lite och hur hennes ben då kom att säras mera, han såg då tydligt en fuktfläck på tyget mellan Sivs ben. Hans andetag stannade till och han satt som fastfrusen på golvet.

Jimmy hörde sedan hur Siv skrattade till ett lågt skratt och rätade då snabbt på ryggen, såg då i ögonvrån något som fick honom att stelna till. På en av garderobs dörrarna fanns det en stor spegel och i den tittade nu Siv ned på honom. Hon hade tydligt sett hur han sneglade upp under hennes kjol. När Jimmy då förstod att hon särat på sina ben, medveten att han tittade på henne började hans puls att dunka i hans kropp.
- Smyg tittar du på mig Jimmy?

Jimmy stirrade ned i golvet och kände hur hans ansikte blossade rött för andra gången den här morgonen. Siv sjönk ned på huk framför honom och tog ett grepp om hans haka och vred hans ansikte mot sitt.
- Se på mig Jimmy! Det gör inget, jag är inte arg på dig.

När Jimmy vände blicken mot Siv såg han att hon log och hennes ögon glittrade.
Han försökte sig på ett leende, det började bra tills han råkade sänka sin blick och då såg Sivs bröst som nu såg ut att vara på väg att hoppa ur hennes bh.

Utan att tänka sträckte han fram en darrande hand och la den lätt på det glansiga tyget i hennes bh. Kände Sivs bröstvårta tydligt avteckna sig under hans fingrar. Siv flämtade till och drog sig lite bakåt så hans hand föll ned i hennes knä i stället. Låg där stilla på det nu spända tyget.
- Jimmy! Du.. Vi.. Nej !

Jimmy stirrade snabbt upp i Sivs ansikte, hon rodnade och flackade med blicken. Han lät sedan sin blick glida tillbaka på hennes bröst. Såg hennes bröstvårtor nu stå stora och toppiga under tyget. Jimmy kunde inte hålla sig utan lät åter sin hand lyftas och nöp då lätt om en av de styva vårtorna. Han hörde hur Siv stönade till och hur hon tog in ett djupt andetag som fick hennes bröst att tryckas hårdare mot hans hand. Jimmy tog då mod till sig och satte sin andra hand över det andra bröstet. Klämde fascinerat på dem. Kände hur de fyllde upp hans händer, precis så som han drömt tidigare. Han stönade till av känslan och klämde dem hårdare. Han hörde hur Siv stönade till och hur hon sedan drog sig lite bakåt, inte så mycket som tidigare men bara så hans grepp om hennes bröst lättade.

- Jimmy, inte så hårt. De är känsliga. Du måste smeka brösten försiktigt annars kan det göra ont.

Jimmy nickade och lät sina fingrar nu smeka över tyget, inte knåda som innan. Han såg de styva bröstvårtorna och kände hur det pirrade till i kroppen.

'Tänk att få ha en sådan i munnen, att få ha dem mellan läpparna och suga.'
Han kastade en snabb blick upp i Sivs ansikte, såg hur hon satt med ögonlocken sänkta och njöt av känslan av hans smekningar. Han lutade sig då snabbt fram och satte sin mun över en en av bröstvårtorna. Kände hur den styva knoppen blev mera erigerad nu när han blötte upp tyget som täckte den. Siv flämtade till och såg ned, mötte Jimmys dimmiga blick. Jimmy njöt av att känna doften av Sivs hud och hennes stora bröst mot ansiktet. Jimmy såg hur Siv tvekade litet sedan tog hon upp sina armar bakom ryggen och öppnade upp bhn.

Jimmy drog sig tillbaka, bara stirrade nu när Sivs nakna bröst blev synliga. Han svalde hårt, kände hur hans kuk stod rest och bultade mellan hans ben. Han tog försiktigt så att inte Siv skulle se, ned sin hand och klämde åt över kuken innan han sedan drog i sin tröja så att den skulle ligga över och dölja hans tydliga upphetsning.

Jimmy bara stirrade på de nakna, fylliga brösten som nu fanns framför honom. Med ivriga händer började han sedan smeka dem igen. Han kände hur varma de var, så lena. Sivs bröstvårtor var mörkt rosa, samma färg som vårtgården som omringade dem. Jimmy kramade och klämde fascinerat på dem och kunde sedan inte hålla sig, han lutade sig fram och satte sitt ansikte mellan dem och pressade på med brösten från båda sidorna. Hans ansikte var nu fyllt av Sivs mjuka hull. Han stönade till och nafsade sedan efter en av hennes bröstvårtor. När han kände den mot sina läppar sträckte han ut sin tunga och slickade försiktigt. Hörde hur Siv flämtade till och kände hur hon vred på sig där hon nu satt på knä framför honom. Sedan kände han hennes ena hand greppa om hans nacke och pressa honom mot sig.

- Sug in den i din mun Jimmy, sug hårt. Ooh! Jaa!
Uppmuntrad av hennes stönanden nafsade Jimmy hårdare, lät sin mun hoppa mellan de båda styva vårtorna. Han pressade brösten samman och kunde då nästan få dem båda i munnen samtidigt.

Sivs grepp om hans nacke var fast och hårt. Jimmy älskade känslan av hennes hand där, som visade genom tryck och masserande rörelser att hon tyckte om det han gjorde.
Efter en stund kände Jimmy hur Siv åter flyttade sig ifrån honom. Han lyfte då sin blick och såg frågande upp på henne. Hans nervositet var som bortblåst, nu var han bara nyfiken och så fruktansvärt kåt.

Siv såg lite oroligt ned på honom, hon bet sig i underläppen och Jimmy såg hur hon tvekade. Han reste sig då upp på knä så han kom i samma höjd som henne och lutade sig fram och satte sina läppar mot hennes och gav henne en snabb puss på munnen. Sedan drog han tillbaka sitt huvud och tittade in i Sivs ögon, han såg hur hon fortfarande tvekade och funderade. Han lutade sig fram igen, nu lät han sin mun stanna kvar längre över hennes men det var fortfarande bara en lätt puss, han hade aldrig kysst någon och visste inte riktigt hur man gjorde.

Sivs läppar låg stilla mot hans, han kände hur hon spände dem som för att inte låta sig själv falla för frestelsen. Men när Jimmy sekunden efter lät sin ena hand kupa om det ena fylliga bröstet, stönade hon till mot hans läppar och öppnade sin mun. Sedan med sin hand bakom hans nacke vred hon lite på sitt huvud och stack ut sin tunga, lät den glida över hans läppar. Jimmy öppnade nyfiket sin mun och lät Sivs tunga glida in. När Jimmy sedan lät sin tunga glida ut och möta Sivs stönade båda två till samtidigt. Jimmy kände hur Siv nu pressade sin yppiga kropp mot hans och lät handen som låg bakom hans nacke smeka genom hans hår. Den andra handen lät hon glida upp bakom honom och greppa hans ena skinka. När Jimmy nu kände hur hans kuk kom att pressas mot hennes mage kved han till och kände hur kuken började pulsera i kalsongerna.' nej..neeej inte än' skrek han inom sig och drog sig snabbt bakåt. Siv som anade vad som var på gång såg på honom med glansig blick.
- Jimmy.. Är du oskuld?

Jimmy nickade, men svarade sedan snabbt
- Jaaa.. Men jag vill inte vara det!

Siv skrattade till och drog sig bakåt, reste sig sedan efter hon tagit stöd med handen på sänggaveln.
Jimmy satt kvar på golvet, rädd att han gjort något fel. Men Siv började sedan att le mot honom och räckte fram sin hand för att kunna dra upp honom från golvet.
- Det här är din och min hemlighet Jimmy! Förstår du? Ingen få veta det!

Jimmy nickade snabbt och lät sig ledas mot sängen.
Väl framme visade Siv med en nick att hon ville att han skulle lägga sig på rygg i sängen. Jimmy nästan slet av sig sin tröja och nästan kastade sig upp på sängen och låg där sedan och stirrade upp på Siv som nu stod där framför honom med sina bröst bara och den korta kjolen uppdragen till midjan.

Hon tvekade men drog sedan av sig kjolen så hon nu stod där endast iklädd de minimala stringtrosorna. Sedan kröp hon sakta upp på sängen och satte sig på sidan av hans smala kropp. Jimmy såg med stora ögon på hur hon sakta lät sina fingrar glida över han mage, smeka hans tydliga magmuskler för att sedan låta sina fingrar stanna till vid resåren till hans kalsonger. Så tittade hon upp på honom och log ett sorgset leende.

- Jag kan bara inte älska med dig Jimmy gubben, du är alldeles för ung och det är inte rätt mot dig.
Jimmy skakade snabbt på huvudet och nästan gråtfärdig stönade han till
- Jooo.. Snälla!

Siv skakade åter på sitt huvud, Jimmy såg hur hon nästan såg besviken ut när hon lät sina fingrar glida från linningen och smekande upp över hans mage igen innan hon så sakta började dra sig bakåt från honom.

Jimmy svalde ned klumpen som byggts upp i hans hals och såg upp på henne.
- Snälla Siv! Lär mig! Visa hur man ska göra!
Tydligen var det rätt ord att säga för Jimmy såg hur Siv stannade till. Hur hon såg ned på hans kropp som låg där framför honom. Orörd. Oskuld.

Efter en viss tvekan klev hon åter upp över honom och placerade sin ben på var sida om hans, lutade sig fram och lät sitt ena bröst läggas över Jimmys ansikte. Han stönade till och sög girigt in den stora, styva bröstvårtan i munnen. Samtidigt kände han hur Siv sänkte sitt underliv ned mot hans. Hans kuk låg hård i kalsongerna, vinklad upp mot hans navel. Jimmy var så upphetsad och kåt att hans kuk nästan smärtade, så erigerad var den. När han sedan kände hur Sivs varma underliv kom i kontakt med hans stönade han till och pressade sin underkropp uppåt mot henne. Han hörde hur Siv stönade till och kände sedan hur hon pressade sig ned och så sakta började gnida sig fram och tillbaka.

- Guud Jimmy.. Din kuk är så stor, känns så underbar.

Jimmy visste inte var han skulle ta vägen. Hela hans kropp skakade. Han lät sina händer glida upp och pressa på Sivs skinkor, pressa ned henne mot sin kuk.
Rörelserna Siv gjorde och den våta värme som så tydligt kändes genom det tunna tyget i hennes trosor fick snart Jimmys kropp att skrika till mot hennes bröst.
- Ooh.. Nuu.. Oo faan!

Han kunde inte låta bli utan juckade med ryckiga rörelser mot Sivs kropp. Pressade sin kuk så hårt han kunde mot hennes underliv. Han hörde som i dimma hur Siv stönade till och hur hon nu snabbare rörde sina höfter fram och tillbaka mot honom.
Plötsligt kom Jimmy!

Han kände hur hela hans kropp stelnade till och hur det spände och pirrade i ryggslutet.Sedan sprutade han..

Om och om igen tömde han sin kuk i sina kalsonger, till det underbara ljudet av Sivs stön och låga skrik.

Jimmy låg helt stilla i sängen, kände hur hans hjärta slog trumvirvlar i hans bröst. ' Guud vad underbart'. Siv låg ovanpå honom, tung men så varm och mjuk. Han kramade henne hårt mot sig. Han hörde hur hennes andhämtning var snabb och hur hennes underkropp skakade till ibland. Han var lätt chockad, hade det gått för henne också? Han tog ett djupt andetag och viskade sedan
- Siv.. Var det.. Var det skönt?

Siv reste upp sin överkropp från hans och såg ned på honom. Hon log och pussade lätt på hans mun.
- Det var så länge sedan Jimmy. Jaa det var skönt för mig också!
Jimmy kände glädjen rusa genom kroppen och skulle precis öppna munnen för att säga att hon var så mjuk och skön, så vacker på nå vis, när han hörde det tydliga ljudet av ytterdörren som slogs igen.
Siv i det närmaste kastade sig upp ur sängen, panikslaget stirrade hon på Jimmy.
- Det måste vara Filippa. Skynda dig Jimmy.

Men innan Jimmy han fly ut ur rummet, ja ens resa på sig från sängen hörde de båda en knackning på dörren
- Mamma ? Är du här?

Jimmy stirrade upp på Siv som stod där mitt på golvet endast iklädd de små trosorna, själv satt han i sängen med nedkletade kalsonger på sig. Siv pekade bortåt, Jimmy förstod och kastade sig snabbt ned bakom sängen. När han landade ville han bara skrika. Han landade rakt på Sivs kjol som var full av nålar men precis då åkte dörren upp och Fia stack in sitt huvud.
- Mamma! Du är ju här, varför svarar du inte?

Jimmy la sig tryckt mot golvet, vågade knappt andas. Han hörde hur Siv drog med sig Fia ut genom dörren medan hon satte på sig sin morgonrock.

Jimmy låg kvar, vågade knappt röra på sig. Efter en stund öppnades dörren igen och Siv kom in.
- Jimmy? Viskade hon - Gå till badrummet, jag kommer snart med dina kläder.

Jimmy reste snabbt på sig, Sivs kjol låg knölig kvar på golvet, nu med små röda prickar över tyget, Jimmy tog upp den och gav den till Siv på vägen ut.
- Förlåt.. Jag ..

Siv skakade på huvudet och log mot honom.
- Det gör inget Jimmy, seså hoppa i duschen nu. Kom sedan ut i köket så ordnar jag lite frukost.
Jimmy log och gick sedan visslande mot badrummet. Livet kändes helt jäkla underbart!!

*
Jimmy låg och vred på sig i soffan. Hans kropp vägrade slappna av. Det enda som flimrade i hans huvud var stunden med Siv i hennes säng, hennes bröst som låg tryckta mot hans ansikte.
Mats hade varit lite sur när han kommit hem från innebandyn. Jimmy hade ju inte dykt upp för att kolla in honom när han spelade. Jimmy hade kommit med någon dålig ursäkt om att han varit lite kass i magen. Mats hade nickat och tillslut var allt lugnt dem emellan igen. De hade suttit och glott på någon gammal film och käkat godis. Filippa hade efter morgonens snabba inträde bara bytt kläder och sedan åkt hem till sin pojkvän igen och Siv var iväg på dans. Hon hade kommit in i vardagsrummet innan hon åkte för att säga att hon antagligen skulle bli sen och att pojkarna skulle ha en trevlig kväll. Efter en snabb blick på Jimmy hade hon skrattat till ett nervöst skratt och tagit en klunk av vinet hon höll i handen.

- Blir ni hungriga finns det pizza i frysen och lite chokladpudding i kylskåpet.
Mats som varit helt inne i filmen hade bara muttrat till svar och glott vidare men Jimmy hade istället sett på Siv, sett henne stå där med rosiga kinder och uppklädd till tänderna i en kort kjol med tillhörande kavaj. Inte kjolen Jimmy förstört genom att landa på den utan en svart silkig sak som var kort, mycket kort och som visade mer än halva hennes lätt fylliga lår. Han hade låtit sin blick lite blygt glida över hennes kropp och när den fastnade på hennes bröst såg han hur styva hennes bröstvårtor var under tyget i linnet under kavajen. Siv hade då backat ett steg och dragit ihop kavajen över brösten och gått ut ur rummet. Strax efter hörde Jimmy hur hon ropade hej då och hur ytterdörren slogs igen.

Och nu låg han här och vred på sig, sömnen vägrade infinna sig. Han hörde Mats högljudda snarkningar tydligt trots att hans sovrumsdörr var stängd och låg en bra bit från vardagsrummet. Ljudet av hans tunga andhämtning och djupa sömn fick Jimmy att bara bli mer och mer vaken. Han kastade frustrerat täcket över huvudet för att utestänga ljudet. Låg där och muttrade för sig själv.' sov.. sov'. Plötsligt kände han hur en hand pressade mot täcket som låg över hans ben. Han slutade andas och låg helt stilla. Kände hur handen nu gled upp över hans knä och vidare upp på hans lår. Mycket sakta drog han ned täcket som låg över hans ansikte och såg då Siv stå bredvid soffan. Han hade inte hört henne komma hem.

Han såg att hon hade en djup rodnad i ansiktet och lätt glansig blick som nu låstes fast i hans. Hon slickade sig litet över läpparna innan hon hukade sig ned bredvid soffan.
- Förlåt. Väckte jag dig Jimmy?

Han bara skakade på huvudet och stirrade på henne. Hennes hår var rufsigt och hon hade tagit av sig kavajen. Hon stod nu på knä nedanför soffan med endast det tunna linnet på sig på överkroppen. Jimmy lät sin blick glida över tyget, spärrade upp ögonen när han såg att hon inte bar någon bh. Hans blick fladdrade till och han såg då fåtöljen som stod på sidan av. Där låg förutom Sivs kavaj hennes bh och ett par spets trosor. Han flämtade till och såg snabbt tillbaka upp på henne. Hon log mot honom och lutade sig fram så hennes ansikte bara var centimetrar från hans
- Jag har tänkt på dig ikväll Jimmy.

Jimmy kunde bara stirra på henne, kände doften av söt drink i hennes andedräkt. Han svalde hårt, kände hur pulsen började skena i kroppen och hur en pirrande känsla gled från hans tår och stannade till som ett bultade i hans underliv.
Han öppnade munnen och flämtade till när Sivs hand sekunden efter greppade täcket som låg över hans kuk och tryckte till.

- Jag har funderat Jimmy. Jag tror jag gärna skulle vilja lära dig hur man älskar med en kvinna.
Jimmys luft i lungorna tog slut och han kom på sig själv med att hålla andan. Han drog in ett djupt darrigt andetag och slickade nervöst över sina nu torra läppar.

Siv såg ned på honom och log, sedan lutade hon sig fram och satte sina läppar mot hans och började pussa honom. Lätt beröring som kittlade i Jimmys kropp. Han öppnade munnen för att kunna dra in ett nytt andetag, då passade Siv på att sträcka ut sin tunga och lät den glida över hans framtänder. Jimmy flämtade till och stack ut sin så den mötte hennes. Kände smaken av någon söt frukt från hennes mun. Siv stönade till och tog upp en hand och greppade honom om nacken och pressade hans mun hårdare och mer bestämt mot sin. Lät sin tunga pressas in i hans mun. Jimmy kände suget i magen. Hur hans kuk genast reagerade på henne.
Siv kysste honom krävande en bra stund innan hon drog sig ifrån honom. Jimmy såg hur hennes blick var alldeles glansig, om det var av alkohol eller upphetsning visste han inte men av de styva bröstvårtorna som nu syntes tydligt genom tyget att döma antog han att det var det sistnämnda. Siv viskade lågt
- Har du fått kuken avsugen någon gång Jimmy?

Jimmy var i chock, men skakade sedan på huvudet
- Neej.

Siv log ned mot honom och höjde på ett välplockat ögonbryn.

Jimmy flämtade till och kastade snabbt av sig täcket som gömde hans kropp. Såg sedan på när Siv böjde sig fram och började att smeka honom över magen, kände med fingrarna över hans hud. Han såg ned och såg hur hans kuk nu spände ut tyget i kalsongerna till max, ollonet som låg upp mot hans mage stack ut genom linningen och Jimmy såg tydligt en våt droppe på toppen. Hans kropp spände sig av förväntan när han såg hur Sivs hand nu smekte närmare och närmare det blanka ollonet. När hennes fingertoppar nuddade honom ryste han till och blundade. Han kände hur Siv greppade linningen på hans kalsonger och började att dra ned dem. Han lyfte på underkoppen, kände hur sval luft nu fläktade över hans kuk när kalsongerna försvann.

När han sedan kände Sivs andetag mot huden öppnade han snabbt ögonen, det här måste han se. Jimmy såg då fascinerat på hur Siv försiktigt greppade hans nu lätt klibbiga kuk med ett mjukt tag om skaftet och började smeka den ömt. Jimmy flämtade till, låg bara och njöt av synen av Sivs hand som nu gled upp och ned. Hon tittade upp på honom och log
- Vad fin den är Jimmy. Du måste verkligen vara stolt över den!?

Jimmy kunde bara nicka till svar. Han viste att han var ganska stor, han hade ju jämfört kuken med killarna i duschen på skolan. Okej då bara i slakt tillstånd men ändå. Han stirrade nu på Siv, såg hur hon slickade sig om läpparna och sedan sänkte ned sitt ansikte mot hans kuk. Med sin blick fortfarande låst i Jimmys lät hon tungan glida ut och nudda toppen på kuken. Jimmy frustade till och stötte uppåt med höfterna. Siv log mot honom och skakade på huvudet
- Inte än Jimmy. Det är mycket kvar jag vill göra.

Jimmy bet ihop sina käkar och frustade till. Såg hur Siv sedan öppnade sin mun och tog in ollonet i munnen. Hennes mun var så varm och kramande. Han kände hur hennes läppar omslöt nederdelen på ollonet och hur hennes tunga pressades mot den känsliga strängen på undersidan. Siv började sedan låta Jimmys kuk glida ut och in mellan sina läppar. Jimmy kved och knöt båda händerna, efter en viss tvekan lyfte han sedan armarna och satte sina båda händer på Sivs huvud. Pressade hennes mun ned över kuken. Han kände hur hennes salivfyllda mun tog emot honom. Hur hennes mun nu sög hårdare. Det blixtrade framför Jimmys ögon
- Ååhh.. Jaaa.. Snart!

Sivs händer som var runt hans kuk kramade hårdare och pressades snabbare upp och ned för att möta hennes sugande mun. Jimmy höjde underkroppen mot henne och stirrade på hennes mun. Såg sin kuk glida hård och glansig av hennes saliv in och ut i hennes mun.
Plötsligt svartnade det för Jimmys ögon, han kände hur pungen krampade till och hur hans kropp blev stel. Sedan sprutade han.

Jimmy kände hur hans kropp pumpade ur sig hans utlösning in i Sivs fortfarande sugande mun. Hon riktigt sög utlösningen ur honom. Jimmys skakade där han låg, kände hur Siv kramade om hans pung lätt med sina fingrar. Han bara låg där och stönade och flämtade. Kände då hur Siv, efter låtit sin tunga slicka honom helt ren drog sig bort från honom och sedan sa med ett lågt skratt.
- Mmm du är god Jimmy.

Jimmy öppnade då ögonen och såg på henne där hon satt bredvid honom i soffan. Hon torkade sig lite om munnen och log mot honom.
Han rodnade, kände sig lite generad
- Förlåt…

Siv lutade sig fram och skakade på huvudet, fortfarande leende
- För vad Jimmy? För att du tyckte det var skönt ? Nej. Känn inte så, jag njöt lika mycket som du.

Jimmy såg hur hon sneglade på klockan på videon, sedan såg hon ned på honom igen
- Det är fortfarande mycket kvar av den här natten Jimmy..

Siv log mot honom och lutade sig fram och satte sina läppar mot hans. Jimmy ryggade först undan, kände doften av sin utlösning från hennes läppar men sedan öppnade han tveksamt munnen och lät hennes tunga glida in. Kände den speciella, lätt salta smaken av sin egen utlösning. Siv stönade till mot hans läppar och drog sig sedan från honom igen
- Har du slickat en fitta någon gång Jimmy?

Jimmy som fortfarande låg ned skakade stumt på huvudet mot kudden.
Siv log mot honom och reste sig upp. Hon ställde sig bredbent framför soffan och drog sakta ned dragkedjan i kjolen. Gungade sedan med sina höfter så att kjolen sakta började glida ned över hennes fylliga höfter och landa i en hög på golvet.

Jimmy stirrade mellan hennes ben, en smal sträng av mörkt lockigt hår visade vägen ned mot hennes blygdläppar. Siv flyttade sig och ställde sig med ena benet på soffans armstöd ovanför hans huvud. Jimmy såg då rakt upp mellan hennes särade ben, hur hennes svullna blygdläppar särade på sig och nu visade upp de mycket fuktiga inre. Han hasade sig snabbt upp i soffan så hans ansikte kom närmare henne.. Han kände doften av henne. Han kände hur hans kuk spratt till när han nu drog in ett djupt andetag av hennes upphetsande doft. Han lutade sig närmare, tvekade litet och drog sig tillbaka igen och såg upp på henne
- Hur? Hur ska jag göra?

Hans röst var hes och bröts lite i falsett. Siv log ned mot honom
- Sträck ut din tunga och låt den leka litet, gör precis hur du vill. Känn dig för.

Jimmy drog in ett djupt andetag och lutade sig åter fram, stack in sitt huvud mellan Sivs lår. Stäckte lite tveksamt ut sin tunga och vidrörde de mörka lockarna. Lät sedan tungan glida bakåt och slicka över de yttre blygdläpparna. Han hörde hur Siv stönade till och hur hon sänkte sig ned, närmare hans ansikte. Han blev modigare och lät tungan glida från de särade yttre och vidröra de mindre, lätt skrynkliga inre.

Han lät sin tunga glida våt och avslappnad över dem. Kände smaken av Sivs upphetsning. Han stönade till och tog upp sina båda händer och använde fingrarna att sära på Sivs veck. Han såg då tydligt ingången till hennes fitta. Han räckte ut sin tunga och lät den glida mellan de inre och över Sivs våta öppning. När Jimmy hörde Sivs uppmuntrande stön blev han modigare och slickade ivrigare. Han lekte med sin tunga fram och tillbaka i de hala mjuka vecken. Efter en stund hörde han hur Siv stönade till
- Lite mera framåt Jimmy.. Den lilla punkten.. Där jaaa… slicka över den.. Sug på den!

Jimmy hittade genast hennes klitoris och fladdrade med tungan, kände hur Sivs fitta bara blev mer och mer våt mot hans fingrar som fortfarande höll vecken särade. Han lät sina läppar omsluta den lilla knuten och sög till, inte hårt men lite försiktigt. Lyssnade till Sivs stön och flämtningar.
- Jaa... Snabbare Jimmy.. Nafsa.. Sug in den i din mun..åh!

Jimmys kropp skakade där han halvlåg i soffan. Så fruktansvärt kåt som han var nu hade han aldrig varit tidigare och det utan att röra sig själv, hans kropp hade återhämtat sig snabbt efter Sivs avsugning, han kände hur han kuk nu åter stod erigerad mellan hans ben. Jimmy var helt fascinerad över känslan att man kunde njuta så mycket bara genom att ge någon annan njutning.

Han slickade och nafsade snabbare och ivrigare, kände hur Sivs höfter juckade mot hans tunga. Plötsligt flyttade sig Siv, ställde sig med båda fötterna på golvet igen och såg ned på honom där han låg med blanka ögon och hennes väta över hela ansiktet.
- Älska med mig Jimmy!
Jimmys kropp skakade. Han satte sig snabbt upp i soffan och stirrade på henne
- Hu.. Hur?

Siv frustade till och såg sig omkring i rummet, gick sedan fram till fåtöljen och ställde sig på knä i den och lutade sig fram mot ryggstödet. Jimmy såg på henne med uppspärrad blick. Såg hur hon nu stod där och putade med sin fylliga rumpa mot honom. Han såg fukten glänsa mellan hennes ben. Han reste sig på skakiga ben och gick fram mot henne.
Tog försiktigt fram en hand och smekte över den lena huden på hennes rygg. Siv svankade mera och stönade till
- Knulla mig Jimmy. Stoppa in din kuk och knulla mig!

Jimmy blev chockad över hennes språk men kände hur hans kropp reagerade. Hans kuk bultade mellan hans ben. Han klev närmare, satte sitt underliv mot Sivs skinkor. Kände hennes värme. Han stod så en stund och bara njöt av känslan och vetskapen att det nu skulle hända. Äntligen!
Plötsligt kände han hur Sivs ena hand gled upp mellan hennes ben och greppade hans kuk, hur hon sedan riktade in den mot sin fitta. Hon frustade till
- Du behöver inte vara försiktig Jimmy. Knulla mig bara, gör det som är skönt för dig!

Jimmy drog in ett djupt andetag och greppade sedan om Sivs höfter, såg ned på sin kuk som nu låg väntande utanför hennes våta mynning. Sedan pressade han sig in. Långsamt!
Att äntligen få känna en kramande, varm och fuktig fitta omsluta kuken fick Jimmy att flämta och stelna till. Såå han hade drömt om det här. Han drog in ett darrigt andetag och började att dra sig ur. Han försökte röra sig sakta, känna varje millimeter av Sivs fitta mot kuken.

Men när hennes hand åter gled upp mellan hennes ben och nu började massera hans känsliga pung igen frustade han till och pressade sig hårt in. In till botten av hennes fitta innan han snabbt drog sig bakåt så hans ollon blev synligt mellan hennes veck. Han stirrade ned mellan deras kroppar. Såg hur hans kuk nu pumpade mellan hennes skinkor. Den var så blank av hennes safter. Jimmy stönade nu högt i takt med sina rörelser
- ååh.. Jaaa.. Såå skönt.. !

Han kände hur Siv lät handen som masserat hans pung nu försvinna för att börja strax efter börja massera över sin klitoris. Jimmy kände hur hennes fitta stramade mer runt hans kuk i takt med att hennes fingrar vidrörde huden i cirkulerande rörelser. Jimmy hörde Siv flämta mot tyget i fåtöljen
- Jaaa.. Gud jaaa.. Knulla mig hårt Jimmy!

Jimmy frustade till och stötte hårdare upp i henne.. Kände hur hans kuk gick till botten av hennes fitta vid varje juck.

Siv vred sig nu framför honom, hennes höfter hade ett eget liv, de gungade mot honom och i sidled, retade honom. Han greppade hennes skinkor och höll henne fast medan han nu knullade henne snabbare.. Kände hur det började kittla till i ryggslutet, en känsla som snabbt spred sig ned till hans pung. Jimmy andades ryckigt, flåsade nästan
- Siv.. Faaan .. Jag kommer.. Jag kommer att spruta…

Siv stönade
- Jaaa.. Nuu!

Jimmy kände hur Sivs kropp stelnade till under hans. Hur hon kom med ett långdraget lågt skrik som blev dämpat av stoppningen i fåtöljen. Jimmy blundade och pressade sig in en sista gång i hennes nu så trånga och kramande fitta. Kände hur Sivs fitta pulserade fram hennes orgasm. Hans utlösning kom.. Han kände hur kuken började spruta. Han drog sig snabbt ur Sivs fitta och greppade om det nu så fuktiga skaftet på kuken, runkade den sakta och stirrade ned på de strängar av sperma som landade på Sivs skinkor.

Han stod helt stilla, helt tom på tankar i huvudet. Bara såg hur Sivs kropp skakade till framför honom och hur hennes andetag fick hennes rygg att häva sig snabbt upp och ned.
När han så stod där med kuken i handen och såg ned på Siv som nu helt slut i koppen låg lutad i fåtöljen stelnade han till.. Det var helt tyst i huset.

Onaturligt tyst. Mats snarkningar hördes inte längre. Jimmy vred snabbt på huvudet och såg bort mot dörren.
Där med ögon stora som tefat och med vidöppen mun stod Mats och stirrade på dem.

27 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#6

Huldran

Jag vill ge den 5p, men det ville inte fastna! // Huldran.

6/3, 2015 kl. 22:20

#5

Huldran

Hela denna serie känner jag verkligen för. Det förbjudna, som få förstår sig på irl. Det underbara att bli beundrad och eftertraktad av en yngre man. En kille, som aldrig kommer att glömma det han fått vara med om. Nice feelings, Frk H! Nice.

6/3, 2015 kl. 22:17

#4

karlsaklart

Görbra!

11/11, 2013 kl. 15:32

#3

hej hopp,

man kan läsa denna om och om för den är bra.

28/12, 2011 kl. 13:46

#2

knuten

Har börjat att läsa denna serie för tredje gången. Och den är helt klart den bästa serien jag har läst i alla kategorier.
Av 5 poäng så får den 7, så bra är den.
Tack o åter tack FrökenH

9/12, 2010 kl. 14:53

#1

mycket v
bra konstigt att ingen har sagt något om vad de tycker om "Mats mamma"jag tycker mycket om novellsviten tack

31/12, 2009 kl. 12:13