Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

29/4, 2009 kl. 13:29, av Jesper

Den svarta pärlan

Del av 1 i serien Den svarta pärlan

En man får se efter kompisens 16-åriga adoptivbarn från Afrika

Min barndomskompis Rickard ringde en onsdagskväll i januari och undrade om jag och min tjej kunde ta hand om deras 16-åriga dotter Julia under en vecka i mars. Han och hans fru skulle på en "kärlekssemester" och ville inte lämna en vild 16-åring hemma på egen hand. Vi hade bara haft Julia på besök ihop med sina föräldrar tidigare, men hon verkade trivas med oss så vi gick med på det. Det kunde vara kul att spela "låtsaspappa" för en vecka.
Julia var egentligen inte Rickards egen dotter, utan hon var adopterad från Afrika. Hennes hudfärg var skimrande svart och det hade varit en jobbig period ett tag när hon insåg att hon tydligt skilde sig från sina kompisar i skolan. Nu hade dock den biten lugnat ner sig och Rickard berättade att det nu mest var olika problem med killar som var aktuellt. Vi bestämde att hon skulle komma en lördag och stanna till söndagen därpå.
Tiden fram till lördagen i mars gick fort och plötsligt stod jag på busstationen och väntade för at hämta Julia. När hon klev av bussen flämtade jag till! Hon hade verkligen växt till sig! Även om mycket doldes under vinterkläderna kunde jag se att den unga kroppen hade fått underbara kurvor, rejäla ungdomliga "putbröst" och en stjärt som var rund men ändå fast. Hennes mörka hår var uppsatt i en tofs och huden var en fin kontras till den vita dunjackan. Jag gick ur bilen och hälsade.
"Hej Julia! Välkommen hit!!"
"Hej Peter!!"
Hon log direkt och gav mig en kram. När vi packade in väskorna och under bilresan hem pratade hon på hela tiden. Det var skönt att hon inte hade blivit en dryg, sur och inbunden tonårstjej som inte brydde sig om något annat än sig själv, killar, smink och några andra ytliga saker. Direkt kändes det som om vi kom bra överens, trots att jag är runt 40 år. Jag kunde dock inte låta bli att snegla lite på henne i smyg på hemresan. De tajta grå träningsbyxorna skar in vid ljumskarna och jag kunde ana hennes former därunder.
Hemma hade min tjej fixat lite mat och vi satt oss ner och åt direkt. Julia hann bara slänga in väskorna i gästrummet och ta av sig ytterkläderna. Middagen blev också väldigt trevlig och jag slängde några blickar på hennes bröst som doldes av en ganska tjock vintertröja. Som jag anat redan under dunjackan var de rejält stora. Jag drabbades också av vissa moraliska betänkligheter när jag kom på mig själv med att småflirta med henne. Hon var ju inte så gammal och dessutom min kompis dotter.
När vi låg i sängen på kvällen kröp min tjej upp på mig och styrde in min kuk i sitt inre. Hon red mig långsamt och flämtade.
"Du är lite sugen, eller hur?"
"Vaa? Jaa, på dig naturligtvis!!", stönade jag tillbaka.
"På Julia så klart!! Hon är döläcker!!"
Min tjej och jag har ett öppet förhållande och jag har dessutom fått förmånen att vara med när hon utforskat sin bisexuella sida. Så hennes kommentar var inte helt överraskande.
"Men hon är ju Rickards dotter!!"
"Hon är i alla fall 16 år och hon är nog mer erfaren än vad du tror!! Imorgon är jag borta. Du får ta hand om Julia och om något skulle hända vill jag veta allt om det!!"
Grönt ljus alltså från min underbara flickvän och när hon red mig såg jag Julias mörka unga kropp framför mig. På några minuter hade vi båda kommit och hon somnade snabbt. Själv låg jag och funderade över morgondagen och Julia ett tag innan jag vaggades in i ett nät av oanständiga drömmar med en svart skönhet i huvudrollen.
Dagen efter försvann min tjej tidigt och eftersom det var söndag gjorde jag mig ingen brådska att stiga upp. Jag hörde Julia stöka inne i gästrummet och när hon försvann in i duschen tog jag mig i kragen och gick upp jag med. Medan hon duschade tog jag på mig min morgonrock och gick ut i köket och dukade fram kaffe, te, juice, smörgåsar, ägg och yoghurt. Sedan hämtade jag dagens tidning och satte mig ner, väntade och läste.
I grå mjukisbyxor och en bylsig tröja släntrade hon nyduschad in i köket och jag satte fram kylvarorna och värmde på tevattnet. Hon åt glupskt av frukosten och vi pratade om allt möjligt under tiden. Hon var verkligen trevlig att umgås med! Jag kunde inte undgå att i smyg beundra hennes sammetsmörka hud och känna en viss spänning av att fantisera hur det var att röra vid henne. Under morgonrocken kände jag hur jag började styvna och jag drog ihop den lite till för att inte oavsiktligt avslöja mitt tillstånd.
"Vad är det du läser?", undrade Julia nyfiket.
"Vad…?", sa jag förvirrat.
När jag tittade ner såg jag att uppslaget hade stannat på en artikel om skönhetsideal för kvinnor. Jag hade inte ens läst artikeln, utan mest förstrött bara bläddrat medan vi pratade.
"Det är så orättvist!!", sa Julia upprört.
"Vadå??"
"Alla krav som vi har på oss… killar har ju nästan inga alls!!"
"Hur menar du?"
"Jaa… att vi ska vara smala, sminka oss, raka oss och ha obekväma kläder på oss!! Det är inte rättvist!!"
"Nej, det kanske ligger något i det!!", höll jag med. "Vad tycker du är värst?"
"Jag är ju inte smal direkt…"
"Stopp ett tag!! Du är inte tjock Julia!! Det får du inte säga! Du har en perfekt kvinnlig kropp! Många i din ålder skulle mörda för den!!", protesterade jag.
"Tack!!", rodnade hon och fortsatte. "Det behövde jag höra…"
"Det är fullständigt sant!!"
Hon såg belåten ut och tog en ny smörgås medan hon funderade.
"Sedan är det rakningen som alltid tar sådan tid…"
"Att raka benen menar du…? Måste du göra det så ofta då?"
"Jaaa… benen är det inte så farligt med, men stubb hmm… lite högre upp är nästan förbjudet hos tjejer i min ålder."
Jag svalde och höll på att bita mig själv i tungan, men kunde inte hejda mig.
"Du är helrakad…"
"Jaa… det är alla i min klass…"
Här satt jag med en söt liten negress på 16 år och pratade om att hon var rakad! Hur var jag funtat egentligen? Samtidigt pirrade mitt underliv ordentligt och jag kunde känna ståndet växa mot mitt lår.
"Hmm…okej! Det kan ju vara jobbigt att hålla efter så klart!"
Jag visste inte vad jag skulle säga mer och för första gången blev det en pinsam tystnad. Julia bröt den efter ett tag.
"Sedan har ni mycket skönare kläder med!"
"Hur menar du?"
"Jag menar, bh och stringtrosor är väl inte något jag har på sig helt frivilligt om jag fick välja…"
"Nej, det kan jag tänka mig. Jag vet ju inte exakt, men jag skulle tro att det inte är så skönt!"
Vi fortsatte att diskutera ett bra tag över frukosten och när vi dukade av kom jag på en helt galen idé. Jag vet inte var den kom ifrån och hade jag funderat mer över följderna hade den nog aldrig blivit av.
"Julia… vad säger du om att byta roll för en dag? Bara på kul?"
"Hur menar du?"
"Ja, idag får du vara kille och ha på dig killkläder. Bekväma byxor och boxerkalsonger. T-shirt och en skön tröja. Utan bh, om du vill förstås… Du får låna kläder av mig!"
Hon tittade skeptiskt på mig. Rynkade ögonbrynen. Funderade.
"Okej, men på ett villkor… att du tar på dig att vara tjej!!!"
Jag borde ha anat att det skulle komma!! Trots det var jag oförberedd.
"Hur menar du?"
"Ja,… om jag ska ha på mig killkläder måste du ta på dig tjejkläder!"
"Men vi ska ju ut på stan idag! Jag har planerat en utflykt!", protesterade jag.
Julia funderade ett tag.
"Okej, då får du göra sånt som inte syns utanpå!"
"Vadå?"
"Du får ta på dig trosor och…". Hon rodnade.
"Jaa…"
"…och raka dig…", viskade hon lågt.
Jäklar!! Vad skulle jag säga nu? Min tjej hade kommit med önskemål tidigare om en helrakning, men jag hade inte gjort det förut. Pungen däremot var så gott som alltid renrakad. Och så trosor… det kändes inte helt ok! Lite bögigt…men om jag vägrade skulle inte Julia heller göra sitt.
"Okej!", sa jag till slut. "Jag gör det om du gör det!"
Hon fnissade glatt och medan vi hjälptes åt att plocka av frukostbordet funderade säkert både hon och jag på vad vi bestämt.
"Jag hämtar lite kläder åt dig inne i vårt rum, så får vi se om de passar!"
Inne i min garderob letade jag fram ett par vita Björn Borg boxerkalsonger och en skön vit t-shirt. Sedan ett par jeans och en mjuk stor tröja. De gav jag till Julia. Hon försvann in i gästrummet och dök upp bara några minuter senare. Hon hade på sig allt utom jeansen.
"De passade inte alls, så jag tog på mig mina egna istället! De är sköna ändå!"
"Ok, men hur vet jag att du har kalsongerna på dig?"
Hon log och knäppte sakta och förföriskt upp jeansen och vek ut linningen. Utan tvekan hade hon mina kalsonger på sig.
"Hur känns det?"
"Det känns bekvämt! Varmt och skönt om rumpan!"
"Jaa, då var det väl min tur då. Har du några trosor åt mig så ska jag gå in och duscha och raka mig?"
"Din tjej har väl några…?"
"Ja, men om du har mina kalsonger på dig är det väl rättvist att jag har dina trosor på mig också?"
Julia nickade och gick in i gästrummet igen. Snart kom hon ut med ett par minimala svarta spetstrosor i stringmodell. Det här skulle bli för löjligt!
"Tror du jag går i dem där? Har du inga lite större?"
"Neej!"
"Men det kommer ju inte att gå…"
"Du får väl försöka, annars kan vi ställa in hela grejen!"
"Okej, okej! Jag provar!"
Efter att ha plockat upp lite andra kläder gick jag in i badrummet och ställde mig i duschen. Fram med hyvel och rakskum och började arbetet. Jag var redan lite uppkåtad av Julia och när hyveln befriade mitt kön med hår blev huden allt känsligare. Ju mer jag rakade, desto mer växte min kuk. Till slut stod jag med ett bultande fullväxt stånd i handen och tittade ner på den släta känsliga huden runt om. Det var häftigt och en sensationell känsla. Att jag aldrig provat det här förut!
Jag tog en dusch och torkade mig. Hela tiden vippade kuken styvt mellan mina ben. Klädde på mig Julias stringtrosor och kände det glansiga tyget mot mitt släta underliv. Det var klara problem att få på sig dem, men till slut lyckades jag lägga kuken och pungen tillrätta. Drog ett par byxor utanpå och klädde på mig resten. Sedan gick jag ut till Julia som väntade.
"Hur ska jag veta att du har mina trosor på dig?", fnissade hon.
Jag tog ett tag under linningen på byxorna och drog upp stringen så att hon kunde se.
"Är det skönt?"
"Det känns ovant och de är inte precis gjorda för killar!"
"Men för idag går det bra?"
"Bara idag…", log jag mot henne.
"Hur vet jag att du rakat dig då?"
"Det får du lita på bara! Herregud Julia, jag är ju din barnvakt!!"
Vi skrattade och tog på oss mer kläder för utflykten på stan. Hela dagen var vi ute och hade hysteriskt roligt. Hon hade verkligen humor och vi pikade varandra hela tiden för varandras underkläder. Själv glömde jag nästan bort trosorna, men ibland kändes det hur stringen stramade till längs stjärtskåran. Fram emot eftermiddagen började vi dra oss hemåt igen, ordentligt frusna efter en lång vinterdag utomhus.
När vi var 500 meter hemifrån började vi tala om hur skönt det skulle vara att ta en varm dusch när vi kom hem och jag retades med Julia och sa att om hon ville duscha fick hon ställa sig i kö. Hon kontrade och sa att den som hann hem först borde få duscha först. Sedan sprang vi allt vi kunde mot dörren. Hon hann först, men jag hade nyckeln så jag tyckte att jag ändå kommit först in. Vi kastade av oss ytterkläderna och trängde oss in i badrummet samtidigt.
"Försten in i duschen!!", ropade jag och började kasta av mig kläderna på överkroppen.
Julia tog av sig byxorna och tröjan, men hejdade sig sedan. Jag själv vågade inte riktigt ta av mig byxorna, eftersom jag var väl medveten om att jag bara hade hennes trosor under. Istället sneglade jag på henne och såg hur läcker hon såg ut i bara vitt. De tajta kalsongerna stramade runt hennes fasta stjärt och smet åt runt hennes platta fitta. Min kuk började vakna igen och det skulle avslöjas när jag tog av mig byxorna.
"Vi kan väl duscha ihop… men med underkläderna på…?", sa Julia lågt och rodnade. "Om du vill?"
Om jag ville?? Gud, ja!! Jag nickade och tog fort av mig byxorna innan ståndet hade växt alltför mycket. Stringtrosorna kändes fåniga och alldeles för små. Snabbt ställde jag mig i duschen och vred på vattnet. Julia kom in till mig och jag delade med mig av de varma strålarna. Vattnet blötte ner de vita underkläderna och snart syntes hennes bröst tydligt genom t-shirten. De mörka bröstvårtorna lyste genom det tunna tyget och de ungdomliga stora brösten stod uppnosigt rakt ut. Samtidigt blev kalsongerna också mer och mer blöta och jag kunde se hur hennes rakade blygdben skymtade tydligt genom dem.
Julia var tyst och spolade vatten över sin kropp. Hon såg på mig och var medveten om att jag såg på henne. Min kuk reste sig snabbt och de små trosorna spändes ut över det hårda ståndet. Hon tittade fascinerat ner på det.
"Ska jag ta av mig dem?", frågade jag grötigt.
Hon nickade och jag drog ner trosorna och sparkade iväg dem i hörnet av duschkabinen. Min kuk var nu ute i det fria och Julia tittade på det nyrakade könet. Jag kunde märka att hon andades tyngre och blev lite glansig i ögonen. Hon började bli kåt!
"Du ser att jag fixade rakningen imorse…"
"Jaaa…"
"Kan vi ta av dig tröjan?", undrade jag och hon nickade.
Jag drog av t-shirten över hennes huvud och flämtade häftigt när de perfekta nakna brösten gungade fram. Kunde inte hålla mig utan böjde mig fram och tog en av hennes bröst i munnen direkt. Jag slickade och sög på det intensivt. Kysste den mörka huden och smakade på henne medan vattnet strilade över oss.
"Ooooo…", suckade Julia. "Fortsätt… snälla!"
Drog henne intill mig och kysste henne på munnen. Våra tungor möttes i ett hysteriskt kåtrusigt hånglande och våra händer smekte hetsigt varandras ryggar. Jag tog en klick tvål i händerna och vände på henne, masserade ut tvålskummet över hennes bröst och kysste henne i nacken och nafsade i hennes öronsnibbar. Min kuk trycktes mot hennes fasta stjärt som fortfarande var täckt av kalsongerna.
Mina tvålindränkta händer rörde sig sakta men målmedvetet ner över hennes mage och nådde kanten på kalsongerna. Julia suckade och ställde sig lite mer bredbent. Visade tydligt att hon var villig och redo. Jag lät en hand glida in under linningen och ner över hennes släta blygdben. Kände hur hennes springa började och följde den våta skåran nedåt. Lät ett finger glida in i hennes inre och drog sedan ut handen och stoppade fingret i min mun. Hon smakade underbart! I mina armar vred sig Julia oroligt och flämtade högt av behandlingen och när hon såg mig smaka på hennes safter.
Sakta hasade jag ner kalsongerna över hennes höfter. De hamnade i en blöt hög på golvet och jag vände henne mot mig. Våra nakna våta kroppar möttes och min ljusa hud såg väldigt vit ut jämfört med hennes mörka. Min kuk trycktes upp mot hennes mage och hennes bröst mötte mitt. Vi hånglade vilt igen och Julia flämtade kåtrusigt. Hennes hand grep tag om min styva kuk och började runka den försiktigt. Mina fingrar letade sig ner till hennes rakade fitta igen och hittade den styva knoppen. Smekningarna blev allt intensivare under vattenstrålarna.
Efter en lång stund av sköna smekningar stängde jag av duschen och bredde ut ett stort mjukt badlakan på badrumsgolvet. Pekade åt Julia att lägga sig på det. Hon klev ur duschen och lade sig på rygg. Hon var så vacker! Jag ställde mig på alla fyra över henne och kysste hennes hals, nyckelben, de underbara brösten och magen. Fortsatte neråt och kysste och slickade insidan av hennes särade lår.
"Snälla… slicka mig!!", bad Julia.
Min tunga slickade till slut över hennes hårlösa springa och smakade på hennes safter. Jag följde öppningen ner och upp igen. Sög in den styva klittan i munnen och retade den med tungspetsen. Knoppen blev större och större av min behandling. Julia stönade och ålade runt med överkroppen på golvet. Hennes safter rann till ordentligt och jag slickade i mig allt. Avbröt ibland för att hon inte skulle komma för tidigt. Till slut var hon galen av kåthet och nära att explodera vid minsta beröring. Nu slickade jag henne hårdare igen med målet att hon skulle komma. Och det gjorde hon! Ordentligt!!
"Åhhhh!!! Jaaa!! Jag kooooommer…. Gud vad skönt!!!", skrek hon högt.
Julia höll hårt om sina bröst medan hon tryckte sin fitta hårt mot min mun. Hennes kropp var helspänd och varenda sena såg ut som att de ryckte och krampade.
"Ahhh….Peter…", flämtade hon.
Hon kastade överkroppen och huvudet bakåt och kastade sig från sida till sida. Jag var nästan rädd att hon fått ett anfall av något slag, men hennes skrik var njutningsfulla. Till sist slappnade hon av och låg nästan avsvimmad på golvet. Själv var jag fortfarande stenkåt och min kuk stod rakt ut mellan mina ben. Jag kunde helt enkelt inte vänta längre! Med ett mjukt men bestämt grepp vände jag över henne på mage och drog upp henne på alla fyra, Hon verkade inte ovillig på något sätt och svankade mot mig.
Framför mig hade jag världens utsikt! En 16-årig negress med underbara former. Hennes bröst pekade mot golvet och gungade lätt i takt med hennes rörelser. Den fasta runda stjärten alldeles nära mig och en rosaröd fittspringa som väntade på min kuk. Jag är ganska stor, strax över 20 centimeter, och lät först ollonet nosa mot hennes fitta. Min kuk såg verkligen vit ut i kontrast mot henne, men det var bara upphetsande att se. Långsamt trängde jag in i henne och kände hur hennes spända fittmuskler släppte efter steg för steg. Hennes safter blötte min kuk och våra rakade kön gled lätt mot varandra.
Julia började flämta igen och jag knullade henne med hård och fast takt. Höll ett stadigt grepp runt hennes midja och såg de stora brösten gunga ordentligt. Hennes stjärt tog emot min kropp varje tag och vi möttes i botten av henne. Det var obeskrivligt skönt och jag kände hur min utlösning var på väg. Ville dra ut på det lite mer och valde att byta ställning. Vi ställde oss upp och jag lyfte upp Julia på en badrumsbänk. Perfekt höjd för att jag skulle kunna tränga in stående. Vi hade ögonkontakt och jag ser hur upphetsad hon är.
"Knulla mig Peter!! Knulla mig nu!!"
Mycket lättare än förut trängde jag in i henne. Knullade henne igen och smekte hennes bröst samtidigt. Hon jämrade sig och tittade uppmanande på mig. Hon ville komma en gång till! Samtidigt kände jag att jag är på väg att komma och visste inte om jag skulle klara av att knulla henne tillräckligt länge. Jag greppade tag i en eltandborste som stod intill och startade den. Surret var piggt och intensivt. Tur att den var fulladdad! Julia tittade fundersamt på mig när jag förde den mot hennes fitta. Samtidigt som den nådde hennes klitoris ryckte hon till och började flämta häftigt. Det gav effekt!
Med den 'hemgjorda' vibratorn mot hennes klitta fortsatte jag att knulla henne mot bänken. Vi var båda nära utlösning nu och när jag närmade mig tappade jag fokus på Julia och kände hur orgasmströmmen rann genom kroppen. Det är en varm intensiv känsla och innehåller oerhörda mängder skön energi, men samtidigt också en krampaktig nästan smärtsam upplevelse. Jag stötte några sista tag inne i Julia, uppfattade att hon var mitt i sin egen orgasm, och drog mig ur. Med min högra hand runkade jag min våtkladdiga kuk den sista biten mot utlösning.
Vita strålar av sperma landade på Julias mage och fitta. Den rann ner över det kala venusberget utan att fastna och fortsatte ner på bänken och golvet. Kvar fanns efter ett tag bara några våta ränder. Min utlösning var otroligt stark och det kändes som att den pågick i evigheter. Kuken ryckte krampaktigt när jag fortsatte att runka mig igenom utlösningen och till slut måste jag släppa taget då jag blev alldeles för känslig. Fantastiskt!
Min unga negress satt ihopsjunken mot väggen och andades häftigt. Hon fick en andra orgasm på kort tid och log utmattat mot mig när hon till slut öppnade ögonen. Vi var bägge mer än nöjda och ramlade ihop i varandras armar på badrumsgolvet. Efter några minuter tittade hon på mig med sina varma bruna ögon.
"Tack!!"
"Det är väl jag som ska tacka!!", skrattade jag.
"Du förstår inte!", sa hon allvarligt. "Det var det bästa jag varit med om!! Det var så fantastiskt skönt!!"
Jag sög i mig allt beröm, men fortsatte att ge henne fina komplimanger med.
"När blir det nästa gång?", undrade Julia. "Jag vill mer! Varje dag som jag är här!!"
"Det kanske blir svårt… har du glömt Cissi, min tjej?"
Hon blev alldeles knäpptyst och jag kände mig plötsligt som världens skitstövel. Tänk om hon trott att vi skulle bli ett par nu? Att det var hon och jag? Det fick bara inte hända!!
"Vi kanske kan smyga lite med det? När Cissi är ute?", föreslog jag.
"Det blir inte detsamma!!", klagade Julia trumpet. "Jag vill inte smyga!!"
"Vi får se hur vi löser det! På något sätt måste det gå!"
Jag var väl medveten om att min tjej skulle bli överförtjust att få dela Julia med mig, men hur skulle Julia reagera? Det återstod att se…
"Är du sugen på en dusch till? Vi måste nog tvätta av oss sperman i alla fall, mest du!!", retades jag och när vi klev in i den varma duschen och strålarna mötte våra kroppar kände jag hur min kuk styvnade till igen. Julias önskan om en nästa gång låg riktigt nära!

13 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#1

Fortsättningen på den här, när kommer den då?

13/11, 2009 kl. 11:17