Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • STORSÄLJARE
  • VÄLKOMNA

2/5, 2008 kl. 10:29, av Hannes II

Läkarkandidaterna

En änkeman får all anledning till att ompröva sitt hårda sörjande när han möter två läkarkandidater

Hade jag varit polis så hade det hetat att jag blivit suspenderad men nu hade chefen kallat min påtvingade ledighet för timeout. Givetvis hade hon rätt, jag hade arbetat med en frenesi som inte var hållbar i längden och så hade det varit de senaste två åren.

Tjugonio år och änkling, hur var det över huvud taget möjligt? Det hade gått två år sedan min hustru Maria gått bort i cancer. Hon hade varit min stora kärlek, min bästa vän och älskarinna. Det hade gått fort, på mindre än en månad, så jag hade aldrig haft någon chans att acceptera sjukdomen innan hon var borta. Jag hade reagerat med att arbeta och åter arbeta och när jag inte arbetade så tränade jag. Det var inte bara kroppen som tog stryk utan även själen. Det sociala hade långsamt tynat bort och jag svarade med att arbeta och träna ännu mer och den onda cirkeln var därmed sluten.

Till sist hade min chef ändå fattat det beslut som jag inte förmådde ta av egen kraft och beordrat mig att ta ledigt. Hon hade sett till så att mitt datorkonto spärrades och hon hade precis som i polisfilmer begärt in mitt tjänstevapen, mobiltelefonen. Jag kände mig fruktansvärt naken utan telefonen men hon hade givetvis rätt, jag skulle inte släppa arbetet om hon inte tvingade mig.
Min första reaktion på min påtvingade ledighet var "så långt ut i ödemarken som möjligt".

Givetvis helt fel reaktion eftersom det delvis var avsaknaden av det sociala som försatt mig i min ohållbara situation. På vinst och förlust så hade jag gått in på en resebyrå och köpt första bästa restresa. Det visade sig bli en vecka på Algarvekusten i Portugal nära den Spanska gränsen. Jag kunde ändå konstatera att det skulle bli skönt med ett miljöombyte så här på sensommaren och så att säga "bara fly fältet".

Själva resan var inget jag uppskattade eftersom jag ofta flög i arbetet och charterflyget framstod bara som en nödvändig plåga. Inte blev saken bättre av att jag reste ensam medan alla andra verkade resa i par. Hotellet visade sig dock vara en stor överraskning då jag förväntat mig att få bo i något annex eller annat fallfärdigt ruckel. Klart över normal standard utan att det för den delen gick över i lyx men trots det med balkong med utsikt över havet som bara låg ett stenkast bort.

Det var med stor tillfredställelse jag tidigt på morgonen vandrade barfota i vattenbrynet. Enstaka morgonpigga turister, mestadels pensionärer, strök utmed strandremsan och lokala skaldjursfiskare stod upp till midjan i havet och håvade upp skaldjur till ortens lokala restauranger. Jag hade avnjutit en kopp kaffe på balkongen innan jag tagit den välbehövda promenaden och jag njöt i stora drag av den friska havsluften som fläktade svalt.

Dagen var redan utstakad i min hjärna och efter en stadig frukost i hotellets restaurang så skulle jag tillbringa dagen på stranden i sällskap med en god bok och min MP3-spelare. Framåt eftermiddagen skulle det vara en guidad rundtur i den lilla staden, en tillställning jag för allt i världen inte ville missa med tanke på alla charterhistorier mina kollegor berättat om vid morgonfikat hemma på kontoret. Kvällen hade jag tänkt avnjuta på någon lokal skaldjursrestaurang för att sedan ta en välförtjänt drink i hotellbaren samtidigt som jag avnjöt hotellets underhållning.

Boken hade jag inte haft någon större nytta av eftersom min stresströtta kropp reagerat på solens läkande strålar med att omgående gå in i vad som närmast kunde klassas som stand-by läge. Jag hade glömt bort att det över huvudtaget var möjligt att slappna av så mycket och vara så tillfreds med tillvaron utan att behöva göra någonting. Gästerna på hotellet var av en blandad skara och rymde allt från pensionärerna till sönderstressade småbarnsföräldrar men likväl festsugna ungdomar. Jag log lite för mig själv när jag passerade hotellets poolområde på vägen tillbaka från stranden.
Ett gäng festglada killar redan väl förfriskade gjorde sitt bästa för att uppvakta ett inte alltför intresserat par unga kvinnor. Jag kände definitivt igen min egen ungdomstid i deras ungtuppsbeteende och jag log lite för mig själv när jag med erfarenhetens säkra blick snabbt kunde konstatera att de inte skulle nå någon framgång hos dom unga kvinnorna.

Det var en blandad grupp med gäster som skulle delta i den guidade stadsvisningen. Till min stora glädje kunde jag under visningen konstatera att det fanns ett flertal små restauranger som serverade mat enligt genuin lokal tradition och efter några små tips från guiden så bokade jag ett bord på en av dem.
 Till den Cataplana eller traditionella stekpanna full av skaldjur och fisk som jag blev rekommenderad att prova avnjöt jag ett helt fantastiskt lokalproducerat vitt vin och de båda lokala specialiteterna försvann snabbt på bordet framför mig. Det var med lätta och något runda fötter jag tillfredställd lämnade den lilla restaurangen och min rejäla dricks för att längsmed stranden promenera tillbaka till hotellet och där den utlovade underhållningen.

Med en Manhattan i handen slog jag mig ner vid den lilla utomhusscenen och jag kunde nöjt konstatera att kvällen fortfarande var så varm att jag inte behövde ta på mig den tunna tröja jag hade hängande över mina axlar. Lätt road kunde jag konstatera att underhållningen var av skiftande kvalitet. Den något sliskige spanska trubaduren hade med största sannolikhet en alldeles för hög lön med tanke på hans prestation men jag kunde trots det ändå konstatera att han gick hem hos damerna i publiken. Av större intresse var den showgrupp bestående av tre vackra kvinnor och en man som framförde ett i mitt tycke mycket lyckat medley av 80-tals musik. Att sen även klädseln var tidstypisk förhöjde bara känslan i det hela.

Min blick drog sig gång på gång till en av kvinnorna i gruppen. Hon var otroligt begåvad och lyckades verkligen förmedla sin glädje vilket enligt min mening var en stor bedrift med tanke på att det var i slutet på säsongen och de hade framfört samma nummer under hela densamma. Jag kom på mig själv med att uppskatta den unga kvinnan som just kvinna och insikten formligen briserade i mitt medvetande. Ända sedan Maria gått bort så hade jag över huvud taget inte tittat åt någon annan kvinna och än mindre kastat uppskattande blickar på någon. Min första reaktion var en våg av dåligt samvete som sköljde genom min kropp tätt följd av en sorg och saknad efter min älskade Maria.

Innan hon hade gått bort eller för att vara riktigt korrekt på hennes dödsbädd hade hon avkrävt mig ett löfte om att jag var tvungen att leva vidare och att detta även inbegrep att träffa en ny kvinna och inte leva i det förflutna. Jag hade avgett löftet med tårarna rinnandes nedför kinderna och heligt och dyrt lovat att följa hennes sista vilja men givetvis så hade jag inte uppfyllt den utan istället beträtt den självdestruktiva väg som fört mig hit. Därför var upptäckten att den unga kvinnan berörde mig så en sådan revolution i mitt medvetande att jag var tvungen att lämna min plats.

När jag långsamt lämnade min plats fick jag ögonkontakt med den unga kvinnan och frågan i hennes blick gjorde ont i mig. Jag gick inte därifrån för att jag inte uppskattade deras prestation utan för att mina egna spöken från det förflutna tvingade mig. På något sätt så såg hon nog min förtvivlan för leendet hon skickade mig värmde långt in i min själ. Det var med tacksamhet jag snabbt svepte kvällens andra Manhattan i hotellbaren och till min stora glädje så kunde bartendern prata spanska vilket är ett av de språk jag hjälpligen kan göra mig förstådd på.

Ganska omgående var vi i samspråk om landets specialitet, portvin, och jag uppmärksammade aldrig den stora finalen nere på scenen och inte heller att det plötsligt blev mer folk i baren när den del i publiken som inte tillhörde kategorin småbarnföräldrar och pensionärer strömmade in.
Det var bartendern som fick påkalla mig uppmärksamheten om att han hade fler gäster att betjäna än mig. Jag bad givetvis om ursäkt och tittade mig omkring för att för att se om det fanns någon jag kunde vara social med när hela ensemblen kom in.

 Den sliskige trubaduren tog plats vid en liten scen och den kvinnliga delen av publiken drogs obönhörligen med glittrande blickar mot scenen. Plötsligt fick jag syn på en av de unga kvinnorna som varit uppvaktade av ungtupparna vid poolen. Det var den blonda av kvinnorna i duetten och när hon mötte min blick så belönades jag med ett vackert leende som jag tacksamt besvarade. Den vackra blondinen försvann i myllret av folk och jag svepte det sista av min drink och begav mig tankfull till mitt rum.

Utmattad och tillfredställd av dagens bara vara somnade jag så fort som huvudet träffade kudden och vaknade utsövd och pigg morgonen därpå av de portugisiska småfåglarnas ljuva sång. Snabbt tog jag mig en dusch för att sedan bege mig ner till frukostrestaurangen där jag i princip var ensam i den tidiga timmen. Efter en kort tur ner i stan där jag provianterade lite frukt, vatten och en flaska vin så begav jag mig ner på stranden och slog mig ner på samma plats som dagen innan. Jag dåsade snabbt bort och kroppen påbörjade sin läkande process när jag plötsligt rycks tillbaka till verkligheten av en mjuk kvinnoröst.

- Är det ledigt här?

Utan att egentligen öppna ögonen och studera vem som ställt frågan så besvarade jag den med ett kort "Ja" lite irriterad över att varför var någon tvungen att ta platsen precis bredvid min när hela strandremsan var mer eller mindre öde. I mitt dvalliknande tillstånd kunde min hjärna så där lite avlägset registrera ett litet fnissande och småviskande så slutledningen var att fridstörarna var minst två. Prasslet av tidningar och knarrandet från solstolarna fick mig slutligen definitivt att lämna mitt drömlika tillstånd för att ta reda på vilka som stört mig i min vila.

Den unga blonda kvinnan log mot mig bakom sina stora moderiktiga solglasögon och hennes byst svällde innanför den lilla bikinitoppen. Jag kände genast igen henne som en av kvinnorna vid poolen och som den jag fått ögonkontakt med i hotellbaren kvällen innan. Vid sidan om henne dök plötsligt hennes mörkhåriga väninnas huvud fram och jag kände även igen henne från poolen.

- Hoppas vi inte stör alltför mycket, sa hon och log.
- Ingen fara, svarade jag och lutade mig tillbaka igen.

Jag dåsade bort en stund igen innan jag åter fördes tillbaka till verkligheten av de unga kvinnornas prat.

- Vi kanske skall presentera oss?
När jag slog upp ögonen tittade blondinen på mig och sträckte fram handen.

- Hannes, sa jag och fattade hennes hand.
- Viktoria, svarade hon och fyrade av ett förföriskt leende.
- Ella, sa den mörkhåriga och sträckte sig över sin väninna för att fatta min hand, - men jag kallas för Ellis.
- Angenämt, sa jag och lutade mig åter tillbaka i solstolen.
- Värst vad du var svårflörtad, sa kvinnan som jag nu kände igen som Viktoria.
- Jasså, sa jag och skrattade till lite, - det tycker ni?

Dom fnittrade till båda två bredvid mig när jag reste mig lite upp och tittade på dem. Jag hade kommit till slutsatsen att de verkligen sökte kontakt och om jag ville vara ifred så fick jag antingen be dom gå eller flytta själv. Men eftersom det delvis var just avsaknaden av social kontakt som försatt mig i min prekära situation så bestämde jag mig för att ta tjuren vid hornen och damma av min sociala kompetens.

- Så, sa jag, - vad har jag som ungtupparna saknar då?
Dom tittade frågande på mig båda två.
- Ja, era kavaljerer vid poolen igår, förtydligade jag.
Dom fnissade till båda två innan Ella besvarade min fråga.
- Äh sådana där småkillar intresserar inte oss, sa hon och log.
- Nähä, sa jag, - får man fråga hur stora ni är då?

Skämtsamt hade de bannat mig för min fräckhet att fråga efter deras ålder för så behandlade man ju inte en kvinna, men till slut så hade jag lirkat ur dem att Viktoria var tjugofem och Ella tjugosex och därmed var isen bruten. Det visade sig att de båda studerade till läkare på universitetet och att de tagit en veckas semester som belöning för att de båda klarat en omtenta. Hur jag missat dem på flyget var för mig en gåta men med tanke på mitt nergångna skick så var det kanske inte så konstigt ändå. Dom hade skrattat glatt när jag berättat att jag var jurist som reste världen runt för att likt en revolverman beträda scenen och leverera hårdhänta och otrevliga beslut som stackars veka lokala chefer inte förmådde ta.

Ganska snart dök frågan upp som jag hela tiden vetat förr eller senare skulle komma, varför var jag här själv? Det för mig så självklara svaret "änkeman" fick de båda vackra kvinnorna att formligen överösa mig med sympati och känslomässigt beklagande. Läkarstuderande som de var analyserades snabbt mitt destruktiva sorgearbete sönder och samman och domen var hård men synnerligen rättvis.

- Men något bra har det ju fört med sig, sa Viktoria.
Jag tittade lite frågande på henne innan hon fortsatte.
- Du har ju fått en grymt läcker kropp av all träning, sa hon och log illmarigt.

Jag satt nog bara och gapa över hennes kommentar. Min träning hade aldrig haft som mål att bygga en attraktiv kropp vilket jag förövrigt inte var medveten om att jag hade utan det enda målet jag haft var att få så mycket träningsvärk så att smärtan i själen inte skulle märkas.

Viktorias rättframma burdusa sätt kombinerat med insikten om att hon bokstavligen åt min kropp med blicken fick mig att känna mig som en fjunig oerfaren tonåring. Att jag till den så milda grad var så nergången av självömkan och sorg efter Maria att jag tappat förmågan att upptäcka deras flört och njuta av deras blickar på min kropp chockade mig. Insikten trängde hårt in i mitt medvetande och det var precis det här som jag heligt och dyrt lovat Maria inte skulle inträffa men mitt själdestruktiva sorgearbete hade förblindat mig. Den våg av tillfredställelse som sköljde genom min kropp hade jag inte upplevt sedan Maria levde och på något sätt så kändes det som om jag genomgått ett reningsbad.

För första gången kunde jag nu granska Viktoria och Ella som de vackra kvinnor de var och inte bara som vänliga medmänniskor. Viktorias fysiska behag hade jag ju redan tidigare noterat men det var först nu som reflektionen verkligen sjönk in och jag upptäckte hur läckra de båda kvinnorna verkligen var.

 Viktoria uppfyllde verkligen sinnebilden av kurvig blondin men det var Ella som verkligen fascinerade mig. Hon var i mångt och mycket Viktorias motsats, istället för att vara kurvig och fyllig var hon slank och vältränad. Höften var kvinnligt rund och bred men bysten var liten och fast under bikinitoppen. Det svarta håret var klippt i en klassisk bob och när hon emellanåt tog av sig solglasögonen för att granska mig eller skicka mig förströdda blickar så skickade hennes mörka ögon vågor av värme genom min kropp.

Vårt samtal löpte på och fördjupades allteftersom det pågick. Mitt arbete som jurist analyserades och värderades in i minsta detalj liksom deras ambitioner inom den medicinska professionen.

 Viktoria med sitt typiska "dum blondin" utseende utgjorde en underbar paradox när hennes skarpa intellekt med några snabba frågor från höften bokstavligen smulade sönder min patetiska självömkan och fick mig att känna mig som en femåring som blir påkommen med att nalla i kakburken. Ellas självmedvetna blick fick mig att känna mig som ett tunt silkespapper samtidigt som empatin formligen vällde ur henne. Jag kunde på intet sätt undgå att charmas och fascineras av de båda läkarkandidaterna samtidigt som deras underbara uppenbarelser väckte känslor till liv i mitt inre som varit slumrande under så lång tid.

Det var med stor tillfredställelse som jag accepterade erbjudandet om att ta ett dopp i havet och det svala havsvattnet var välbehövligt mot min heta kropp. Det salta vattnet fick mig att flyta lätt och det var med stor förvåning jag kände hur ett par armar greppade mig bakifrån och drog ner mig under vattnet. Viktoria och Ella fnittrade glatt åt min förvånade och troligen ganska dumma uppsyn när jag frustande fick huvudet över vattenytan igen.

Det var med stor målmedvetenhet jag lekfullt hämnades på deras bus genom att ge tillbaka med samma mynt och beröringen med de båda vackra kvinnornas kroppar skickade formligen en sensation av värme genom min kropp. Viktorias mjuka fylliga kropp kontrasterade underbart mot Ellas slanka vältränade och fnittrande hade de måttligt engagerat försökt fly undan min hämnd.

Blickarna de smekte min kropp med och värmen som därmed skickades in i min kropp när vi våta med vattnet droppande gick upp ur havet fick mig på alvar att inse att min självpåtvingade och mycket hårda sorgeperiod definitivt var avslutad. Dom hade väckt en åtrå som inte funnits på många år och som nu likt en knoppande blomma slog ut i blom. Att min uppskattning över mina nya vänners blickar var besvarad kunde de knappast missa för stämningen hade med ens övergått till att bli mer närgången och kontaktsökande.

Samtidigt var jag lite förundrad över deras oblyga flörtande för de verkade inte konkurrera med varandra och detta faktum skickade olustiga signaler in i min hjärna. Om de inte konkurrerade med varandra så borde det betyda att de antingen lekte med mig eller att de var beredda att dela på mig. Slutsatsen av min analys fick mig att bli osäker för inte kunde väl dessa gudinnor verkligen behöva dela på någonting över huvudtaget? Och därmed så borde de enligt min logik bara leka med mig.

Viktoria och Ellas uppträdande gav mig inga fler ledtrådar utan de började utan att fråga mig plocka fram en enkel lunch ur en korg dom haft med sig. Glatt accepterade jag deras inbjudan att delta i måltiden och glada tillrop mötte mig när jag drog fram flaskan med vin som jag haft med mig.

Kombinationen av vin, värme och de vackra kvinnorna fick mig snart att känna av vinet trots att jag inte konsumerat så stor mängd och det var inte bara på mig som vinets ljuva berusning märktes. Viktoria och Ella blev efter en stund mycket fnittriga och deras menande blickar och viskningar till varandra fick mig att på samma gång känna mig osäker och upphetsad. Det var först när Ella undrade var vi skulle äta under kvällen som jag återvann lite av min forna självsäkerhet och kunde slänga mina bryderier över deras intentioner överbord. Vinet hjälpte säkert till men på något sätt så skärptes mina sinnen och avslöjade de svaga signaler som deras kroppsspråk sände ut och de pekade alla i en riktning som fick mig att bli varm inombords.

Det var med två mycket vackra och attraktiva kvinnor jag promenerade ner i den lilla staden för att beträda en av de små restaurangerna. Viktoria var strålande vacker med håret uppsatt i en liten tofs, hennes mjuka kurvor framhävdes av den korta sommarklänningen som generöst visade upp hennes fylliga byst. Ellas långa brunbrända ben exponerades maximalt av den korta kjolen och det var fullkomligt uppenbart att hon inte hade någon behå på sig under den kortärmade skjortan som retligt hade några knappar uppknäppta så att hennes lilla byst bara kunde anas därunder.

Avståndet mellan oss där vi gick var sådär retligt lagom att vi ibland krockade lite mjukt med varandra och kontakten med de vackra kvinnornas armar, höfter och ibland rumpor fick luften att nästan dallra av attraktionen oss emellan.

Givetvis var det lokala specialiteter som gällde och den lilla fiskrestaurangen låg mysigt precis intill stranden. Att avnjuta havets läckerheter med ljudet av havet brusandes i bakgrunden tillsammans med två om än olika skönheter måste tillhöra bland det bästa en man kan få uppleva i livet.

Samtalet böljade fram och tillbaka och täckte in livets alla stora frågor men på något sätt kom vi hela tiden tillbaka till den attraktion som var så påtaglig och som var så tät att den nästan gick att ta på. Viktoria och Ella signalerade alla de medvetna och omedvetna signaler som en attraktion kan framkalla och jag var pinsamt medveten om mina egna.

På något sätt dök ändå mitt bryderi om hur de tänkt dela mig upp för jag var nu övertygad om att attraktionen var äkta och att vilken av kvinnorna jag än skulle närma mig så skulle vederbörande bokstavligen kasta sig över mig. Jag vet inte hur de uppfattade mitt bryderi men Ellas kommenterade som i förbigående att "goda vänner delar allt" samtidigt som Viktoria och Ella bedyrade att de verkligen var goda vänner. Det indirekta klargörandet av hur de hade tänkt sig att tillbringa natten fick mig att bli helt mållös och nästan retligt hade Viktoria lutat sig mot mig och viskat:
- När du inte orkar mer så hjälper vi varandra.

Kommentaren fick mig att rodna och deras klingande skratt fick mig att känna mig som en Cromwellsk puritan. I mina vildaste fantasier hade jag inte ens tänkt tanken att lägra två så vackra kvinnor samtidigt och tanken fick det att flimra för mina ögon. Det var med silkeslen stämma som Ella framförde sin önskan om att få dra sig tillbaka för att få njuta av älskogens sötma.

Med en kvinna på vardera sidan om mig flanerade vi i armkrok långsamt längsmed stranden mot vårat hotell. Utan att överhuvudtaget yttra några ord drog de med mig in på rummet och kyssen jag fick av Viktoria efter att hon dragit av mig min skjorta fick det att snurra mer i mitt huvud än vad någon alkohol någonsin fått det att göra. Åtråns heta berusning fyllde mig med en hetta som fick blodet i min kropp att dunka och likt ett virus sprida sig tills hela min kropp blivit hetare än någonsin tidigare.

Ellas halvnakna kropp gled mjukt in i min famn efter att hon mjukt knuffat bort Viktoria. Om Viktorias kyss fått min kropp att fyllas med njutning så var det inget emot vad Ellas fyllde mig med. Hennes lilla tunga var ljuvlig att kyssa och hennes heta kropp brände mot min nakna överkropp samtidigt som hennes händer i min nacke fick mig att stöna in i hennes mun. Det var knappt att jag märkte hur de befriade mig från resten av mina kläder innan de mjukt la ner mig i den stora dubbelsängen.

Viktoria kröp keligt upp mot mig medan Ella befriade sig från sina sista kläder innan även hon keligt kröp upp mot mig. På något vis så kände jag mig lite lurad på nöjet att få befria de vackra kvinnorna från sina kläder men besvikelsen bleknade snabbt bort när de böjde sig över mig och med öppna munnar kysste varandra.

 Blotta synen av deras tungor som virvlade runt om varandra fick mig att få full erektion. Viktorias mjuka fylliga kropp pressades mot mig och hennes stora fasta vackra bröst svällde ut över min bringa medan Ellas små fasta nästan retsamt strök över min arm. Deras händer greppade min hårdhet nästan samtidigt och beröringen fick mig att stöna högt och oregerligt. Ella log retsamt mot mig medan Viktoria försvann ner över min kropp samtidig som hon smakade på min hud och ritade långa våta streck med sin heta tunga.

När hennes tunga gled över min lem kunde jag känna hur Ellas heta tunga gled över min hals samtidigt som hon med en varm hand smekte mig över magen. Mjukt blottade Viktoria mitt ollon och jag kunde känna hur lemmen bokstavligen bultade i hennes mjuka hand samtidigt som den sega försatsen sipprade fram och bildade en liten droppe mitt på ollonet. Med fjäderlätt tunga fångade Viktoria upp den lilla droppen och omedelbart började en ny att växa fram alltmedan lemmen fortsatte att bulta.

Fjäderlätt lätt Viktoria förhuden glida några gånger fram och tillbaka över mitt ollon innan hon lik läppglans mjukt smörjde in sina läppar med mitt hala sekret. Hon log stort mot mig med glansiga läppar innan hon lät lemmen glida in i sin mun samtidigt som Ella sög in min tunga i sin mun. Vällusten välde som en våg in i min kropp när Viktorias mjuka läppar omslöt mitt ollon och hennes sträva tunga gled retsamt långsamt runt min fläns innan hon med tungspetsen stimulerade den känsliga strängen.

Jag smekte Ellas heta mjuka kropp där jag kom åt och hon stönade svagt in i min mun samtidigt som hon reste sig lite upp på knä så att jag skulle kunna komma åt bättre. Mjukt smekte jag henne uppför hennes slanka midja mot hennes små bröst och hon flämtade till när mina händer gled upp på de fasta små kullarna. Hennes bröstvårtor var hårda i mina handflator och jag smekte och masserade de fantastiskt lena små brösten mjukt. Ella la sin ena hand ovanpå min och hon drog den sakta mot sitt kön. Hennes heta hud gled under mina fingertoppar och när jag passerade genom en liten tofs av könshår så kunde hon inte längre kontrollera sig utan hennes läppar lämnade mina samtidigt som hon sköt fram höften för att möta min hand.

Hon kved till när mitt långfinger gled ner mellan hennes heta fuktiga blygdläppar. Vätan och hettan som mötte mig överraskade mig och jag kunde känna hur kåtheten slet mig till än högre höjder. Med sin hand fortfarande hårt om min handled så började hon att gnida min hand mot sitt kön och hennes väta rann över min hand som blev våt och hal. Plötsligt så hävde hon sig upp och smidigt gränslade hon mitt ansikte och med ett ben på vardera sidan om mitt huvud så sänkte hon sitt kön mot mig. Den mjuka doften av upphetsad kvinna fyllde min näsa och jag kunde se hur hennes blygdläppar gled isär och blottade hennes rosa inre när hon sänkte sig ner. Vätan rann ur Ella ner längsmed insidan av hennes lår och när jag satte tungan i hennes kön frustade hon till och spände hela kroppen. Hon suckade tungt och rörde sig mot min tunga när jag slickade mellan hennes hala blygdläppar och när min tungspets landade på hennes klitoris skrek hon till.

Hon rörde sig bara mer och mer oroligt och blev mer och mer högljudd allteftersom min tunga utforskade mer av hennes kön och hon signalerade tydligt att hon närmade sig höjdpunkten samtidigt som min egen utlösning närmade sig med stormsteg av Viktorias underbara behandling. Ella kved till dovt och stelnade till i hela kroppen när orgasmen kom och samtidigt utgjorde hennes orgasm den där lilla extra kicken jag behövde för att själv passera gränsen.

Med ansiktet fullt av Ellas kön tog min egen utlösning sats ur ett sedan länge glömt djup och under kraftiga konvulsioner pumpade jag all min säd in i munnen på Viktoria. Jag hörde som i en dimma hur hon hostade till som i förvåning innan hon började mjölka ur mig all min säd.
Kraften i min egen orgasm överraskade mig och det var som i en dimma Ella gled ner vid min sida och Viktoria kom krypandes upp över mig. Jag stelnade till och rynkade pannan en kort sekund när hon kysste mig med spermakladdiga läppar innan hettan i hennes kyss fick mig att dra henne intill mig och besvara hennes kyss fullt ut.

Nästan lättad tumlade jag runt med henne i sängen och hon fnittrade glatt när jag nafsade henne i ena örsnibben. Jag kom att stanna upp liggandes mellan hennes ben med ansiktet fullt av hennes vackra bröst. Försiktigt pussade jag lite på de stora bröstvårtorna som snabbt drog ihop sig och blev hårda. Mjukt och försiktigt lät jag tungspetsen cirkulera runt de nu hårda bröstvårtorna och hon gnydde svagt och roterade med höften mot mig.
- Snälla bit i dom, viskade hon.

Försiktigt gjorde jag henne till viljes och hennes stön uppmuntrade mig till att bli mer och mer hårdhänt. Hon pressade mitt huvud nedåt och med ett leende på mina läppar försvann jag ner över hennes heta kropp lämnandes långa våta salivstreck efter mig. När jag kommit så långt att jag kunde se hennes kön så stelnade jag till och stirrade en kort stund innan jag började skratta. Hon hade trimmat ner könshåret till en kort stubb och i vänstra ljumsken satt en liten tatuering av en figur som gick med en gräsklippare. Ett litet hack var rakat in i könshåret där gräsklipparen "klippt" huden slät och len.

- Vad tycker du om Viktorias secret? Frågade hon.
Jag var tyst i ett par sekunder innan jag fattade associationen med underklädestillverkaren.
- Jag älskar den, sa jag och satte tungan i hennes kön.

Hon kved till lite förvånat av min plötsliga manöver men fann sig snabbt och sköt upp höften mot mig. Viktoria var precis lika våt som Ella och mitt finger gled utan några problem in i henne. Mjukt krokade jag upp fingret mot det lite skrovliga området i hennes inre och jag hörde hur hon drog efter andan av min stimulering. Ella hade mjukt börjat smeka och kyssa Viktorias stora fasta bröst och jag kunde se att de gjort det förut för ingen av dem visade någon genans och Ella visade direkt att hon viste hur Viktoria ville bli smekt. Efter en stund kysste hon sig ner mot mig och när hennes ansikte var nära mitt så förenades vi i en het kyss.

 Viktoria frustade besviket till under mig när min tunga lämnade hennes kön men Ella var snabbt där och tillsamman slickade vi Viktoria och om vartannat kysstes vi. Jag ville föra Viktoria så nära orgasmens gräns jag kunde innan jag trängde in i henne för det jag verkligen längtade efter det var att få förena mig med Ella. Ellas heta kropp, mjuka kyssar och kättjefulla blick fyllde mig med ett begär som var utöver det vanliga.
- Ta henne, viskade Ella till mig.

Snabbt drog jag Viktoria tillrätta under mig samtidigt som jag mötte hennes upphetsade och förväntansfulla blick. Ella styrde mig rätt och mjukt började jag glida in i Viktorias heta våta kön. Långsamt arbetade jag mig in och hennes heta inre välkomnade mig och anpassade sig efter min lem allteftersom.

- Åh gud va stor och skön du är, stönade hon under mig.
Jag stannade nog upp lite förvånat innan Ella viskade i mitt öra.
- Du är härligt stor och jag längtar efter att få känna dig i mig.

Jag hade aldrig uppfattat mig som välutrustad och om det bara var ett sätt för de båda att få mig mer upphetsad kunde jag inte veta men oberoende av vad som var det rätta så ökade min upphetsning flerfalt. Viktoria var underbart skön under mig och älskogens ljuva känslor sköljde över mig. Jag hade glömt bort hur underbart det var att vara inuti en kvinna och hennes kön kramade min lem hårt. Målmedvetet förde jag Viktoria närmare orgasmens gräns och hennes kropp signalerade tydligt att hon var nära när hennes kön drog ihop sig och hon stelnade till i hela kroppen. Under ett svagt kvidande bröt orgasmen igenom i hennes kropp och hennes kön pulserade runt min lem samtidigt som skakningarna sköljde genom hennes kropp.

Ella drog mig nästan brutalt från min position mellan Viktorias ben och hon lade sig snabbt tillrätta under mig och lät sina långa heta slanka ben glida upp runt min midja. Med van hand greppade hon mig och förde mig till sitt kön.

- Försiktigt, viskade hon.
Långsamt gled jag in i henne och jag kunde se hur hon flämtade till av att fyllas upp av min lem. Hon var mycket trängre än Viktoria men hon var så våt och förbered som en kvinna behövde vara för att kunna ta emot mig utan problem. När våra blygdben möttes drog hon ner mig och kysste mig med hetta. Känslan att älska med Ella var om möjligt än mer underbar än den varit med Viktoria och vår älskog var inte lika hetsig som den med Viktoria. Som i perfekt symbios rörde vi oss i takt med varandra och Ellas heta händer smekte mjukt över min kropp alltmedan vi arbetade mot det gemensamma målet.

 Jag kände en outgrundlig längtan efter att få nå klimax tillsammans och samtidigt med den vackra kvinnan som låg under mig och skänkte mig sådan njutning. I Ellas ögon kunde jag se att hennes önskan överrensstämde med min och i tyst samförstånd så hjälptes vi åt att förverkliga den.

Ella rörde sig mer och mer oroligt under mig och hon signalerade tydligt att hon var nära. Hennes kvidanden och hennes blanka ögon lyfte min egen upphetsning till en höjd utöver det vanliga och när hennes kön drog ihop sig och orgasmen kom i hennes kropp så passerade jag omedelbart krönet för min egen njutning. Min utlösning var våldsam och det svartnade för mina ögon när orgasmens sötma svepte genom min kropp. Långsamt återkom jag till verkligheten med Ella liggandes under mig. Hennes ben låg fortfarande runt min midja och hon andades tungt mot min hals när jag försiktigt gled ur henne, rullade av och la mig bredvid henne.

Viktoria kröp upp vid min sida och mjukt placerade hon några kyssar på min mun som jag matt besvarade efter bästa förmåga. Hon log mot mig och jag kunde se tillfredställelsen lysa i hennes ögon vilket jag tacksamt noterade i mitt egna utmattade tillstånd. Ellas mjuka hand smekte mig lite förstrött på magen och emellanåt så lät hon de långa naglarna rispa mig lätt. Hennes mörka ögon var mjuka och varma och jag kunde se tacksamheten i dem. Gemensamt bäddade vi ner oss i den stora dubbelsängen och med en het kvinnokropp på vardera sidan om mig så somnade jag snabbt.

Jag vaknade till ljudet av en skvalande dusch. Ellas mörka kalufs låg på min arm och hennes ena långa slanka ben låg över mina. Hennes andetag var tunga och djupa och hon gnydde till lite i sömnen när jag försiktigt smekte henne över kinden. Plötsligt kom Viktoria utsmygandes ur badrummet omsvept av en handduk. Hon log stort mot mig när hon såg att jag var vaken och hon satte fingret framför munnen när hon såg att jag skulle säga "god morgon". Till min stora förvåning drog hon på sig kläderna innan hon smög fram till sängen och satte sig på kanten bredvid mig. Hon satt stilla och tittade på mig en lång stund innan hon böjde sig framåt och gav mig en mjuk kyss.

- Jag skall gå så att ni blir själva, viskade hon.

Innan jag hann säga något så la hon mjukt ena fingret på mina läppar och hyschade. Därefter reste hon sig och med en slängkyss försvann hon ut genom dörren som hon tyst stängde efter sig. Jag låg förundrad och tänkte en lång stund innan jag placerade en kyss på Ellas läppar. Hon rörde lite på sig innan hon slog upp ögonen och log mot mig.

- God morgon vackra kvinna, sa jag.
- God morgon, svarade hon, - Är vi själva?
Jag nickade som svar.
- Uppfattade jag det rätt? Frågade hon och jag kunde se osäkerheten i hennes ögon.
Jag nickade och log mot henne.
- Jag såg dig redan på flyget och det var jag som ville att vi skulle lägga oss bredvid dig på stranden, sa hon.
- Var du orolig att jag skulle uppskatta Viktoria mer än dig? Frågade jag.
Hon nickade och såg lite generad ut.
- Hur skulle jag kunna undgå att bli attraherad av en så underbar kvinna som du? Frågade jag retoriskt.

Jag såg i hennes ögon att det, hennes självmedvetenhet till trots, nog ändå var Viktoria som vanligtvis fick det mesta av den manliga uppskattningen och att Ella inte var så självsäker som hon gav intrycket att vara. Glädjen och tacksamheten över mitt svar syntes dock tydligt i hennes ögon och jag log mot henne och fick ett tacksamt leende tillbaka. Vi låg länge tysta och bara tittade på varandra och långsamt kände jag hur den heta kvinnokroppen vid min sida började påverka mig. Minnet av nattens övningar tillsammans med det mjuka lena benet som låg över mina var tillräckligt för att få blodet att pumpa fortare i min kropp. Långsamt kunde jag se hur Ellas ögon blev blankare och hon särade lätt på sina läppar för att låta tungan glida över sina läppar.

Synen av Ellas tunga var så klassiskt erotisk och upphetsande att jag nästan skrattade till för mig själv. Om det var hennes mening eller inte vet jag inte men det fungerade och jag kände hur min kropp reagerade på ett nedärvt och primitivt sätt. Ellas kyss var trevande och mjuk som om hon fortfarande tvekade på min reaktion. Min kropp reagerade automatiskt och ganska snart kysstes vi hetsigt samtidigt som Ella mer eller mindre lagt sig ovanpå mig. Bröstvårtorna på hennes små bröst låg hårda mot mitt bröst och hon gned sitt underliv sakta mot mig. Min lem stod hård mellan hennes ben och kontakten med Ellas blöta sköte fick det nästan att värka av upphetsning i min kropp.

Jag kunde känna hur kladdig och hård jag var och Ellas våta kön slaskade mot min mage när hon gled fram och tillbaka över mig. Långsamt reste hon sig upp innan hon greppade min lem och förde den mot sitt kön. Hon stannade upp med min lem precis vid slidmynningen och det var precis som om hon njöt av att reta mig för jag kunde se i hennes ögon hur upphetsad hon var. Så mjukt men bestämt gled hon ner över min lem och långsamt trängde jag in i hennes heta lena inre vilket skickade en våg av hetta genom min kropp. Hon satt stilla en stund och jag kunde känna hur hennes muskler arbetade i hennes inre när hennes kön anpassade sig efter mig. Långsamt började hon att rida mig och jag kunde se på henne hur svårt hon hade att behärska sig.

Hela min kropp skrek efter utlösningen och Ellas ritt var plågsamt långsam men samtidigt underbart skön. När jag smekte hennes små bröst kunde hon inte behärska sig längre utan hon kysste mig hårt och hänsynslöst samtidigt som hon red mig hårt. Ella kved och stönade om vartannat och hennes extas smittade av sig på mig. Med en kraftansträngning av vilja drog jag henne av mig och hon gnällde till av besvikelse när min lem gled ur henne. Hon förstod snabbt vad jag ville när jag försökte rulla över henne på mage så hon snodde snabbt runt och ställde sig på alla fyra med rumpan vänd mot mig. Jag ställde mig tillrätta bakom henne och hon svankade djupt när jag tog tag i hennes höft med ena handen och med den andra förde min lem mot hennes kön. Hon gungade hårt och snabbt bakåt när hon kände min lem mot sitt kön och jag sjönk djupt in i henne samtidigt som jag stönade till lite förvånat.

Ella kved till när jag gick i botten och hon tittade på mig med vild blick. Mjukt men bestämt började jag att ta henne och hennes stön fick mig att ofrivilligt öka takten. Min blick följde höftens mjuka rundning ner över den smala midjan upp över hennes rygg och långa hals där jag kunde se den lilla gropen i nacken. Utsikten över Ellas kropp var otroligt erotisk och upphetsande och hon särade brett på sina slanka ben så att jag skulle kunna komma närmare och längre in i henne.

Hon vred upp huvudet mot mig och blicken jag fick sa allt! Jag har nog aldrig sett en sådan kåt och upphetsad blick någon gång och insikten att den vackra kvinnan framför mig var så upphetsad fick min egen upphetsning att nå än högre höjder. Min lem gled med ett slaskande läte in och ut ur den vackra kvinnan framför mig och ljudet var vackrare än den mest porlande bäck. Ella signalerade tydligt att hon närmade sig platån och hennes signaler fick mig att inse att jag själv hela tiden balanserade på gränsen till orgasm. Plötsligt stelnade hon till och hennes kön drog ihop sig och med ett lågt kvidande svepte orgasmen in i Ellas kropp. Den skakande och kvidande kvinnan framför mig var allt som behövdes för att min egen utlösning skulle ta fart och hårt pressade jag mig in i Ella enligt primitiva nedärvda instinkter.

Heta och svettiga flämtade vi hårt omslingrade av varandra och Ellas heta andetag brände mot min hals samtidigt som hennes silkeslena långa ben låg runt mig. Plötsligt såg jag Maria för min inre syn. Synen fyllde mig inte med ångest eller dåligt samvete utan som om hon önskade mig lycka till log hon mot mig och jag var fullständigt övertygad om att det verkligen var hon som talat till mig och godkänt Ella.

Jag tillbringade resten av veckan tillsammans med de båda vackra kvinnorna även om jag och Ella sov tillsammans. Uppskattningen över Ella växte sig bara starkare ju mer tid jag tillbringade med henne och jag kände ganska snabbt igen förälskelsens ljuva berusning men så kom ändå den där dagen när vi var tvungna att åka hem till vardagen igen. Det var ett tårfyllt avsked på flygplatsen hemma i Sverige och det var med tungt sinne jag satte mig i bilen för att åka hem till mig.

Det var som en ny människa jag anlände till arbetet när den nya veckan grydde och min chef log nöjt när hon undrade om semestern varit bra. Jag hade inte behövt svara på frågan utan min brunbrända kropp och nyförälskade ögon var svar nog på hennes fråga. Veckan släpade sig fram innan det äntligen blev helg så att jag kunde åka ner till Ella och hennes lilla studentlya. Passionen och förälskelsen fanns fortfarande mellan oss och vi fortsatte att pendla några månader innan Ella flyttade in till mig när hon skulle börja sin AT-tjänstgöring. Ella är numera min stora kärlek, min bästa vän och älskarinna även om jag fortfarande har ett litet foto av Maria, som för alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta, ståendes på mitt skrivbord.

67 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#8

arne06

Veldig bra - både kjærlighet og erotikk! Sol og varme tiltaler jo også oss her i kalde nord.

12/1, 2018 kl. 13:22

#7

denglade

Bra!

3/1, 2015 kl. 16:08

#6

traxx

Mycket bra!

13/4, 2014 kl. 22:16

#5

Mats R


Hannes,
Helt klart en av dina 5 bästa!
Tack / Mats

13/9, 2012 kl. 11:15

#4

snickaren

Dina noveller är så varma och kärleksfulla.
Jag kän läsa dina alster om o om o igen .

16/11, 2011 kl. 22:32

#3

Laura

Du skriver så otroligt bra och med ett språk som får mig att smälta. Sluta aldrig!

16/2, 2011 kl. 12:16

#2

Mats R


Numera, när jag loggat in, är det alltid samma ritual. Först gäller det att kolla om Hannes skrivit något nytt! Därefter kan man kolla alla andra.
Hannes, jag är en stor beundrare av din skrivkonst!

23/9, 2009 kl. 11:30

#1

yourfriendandmine

Väldigt vacker och känsligt skriven historia, jag önskar att den är sann

3/9, 2009 kl. 15:02