Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

7/4, 2016 kl. 20:18, av Sonic

Året var 1999

Del 1 av 2 i serien En Ölands-uppväxt.

Tänk dig att vara 17 igen. År 2000 närmar sig med stormsteg, du är omringad av rykten som säger att jorden går under vid 12-slaget och du är fortfarande oskuld.
Vad gör du för att bli av med oskulden? Eller snarare, vad gör du INTE...?

Året var 1999, millenniet närmade sig och vi var väldigt bestämda i vår önskan att inte gå in i det som oskulder. Vi var 17 år gamla och bodde i en by på södra Öland. Dagarna spenderades med jobb, bollspel, mopeder och planer på hur vi äntligen ska lyckas få ligga.

Jag och mina vänner Tristan och Jonathan bestämde oss under våren att vi skulle testa allt vi kunde komma på för att göra så det här året räknas, vi skulle inte bara bli av med våra oskulder utan vi skulle ligga med flera tjejer var. Vi hade fester i skogen med alkohol vi plockat från farsornas barskåp, vi byggde en egen liten stuga i en skogsdunge där vi ibland övernattade och drömde om tjejer. Flera kvällar i veckan åkte vi antingen ner till stranden där de äldre ungdomarna hade fester eller till campingen och kollade efter nya tjejer som kommit dit.

Vi brukade vara fyra kompisar men under sommarens första fest lyckades Limpan bli av med oskulden och fick en flickvän på köpet, så han hade aldrig tid att umgås längre. Han hette egentligen Martin men kallades Limpan, minns inte varför. Jonte brukade säga att vi åtminstone kan vara glada för att Limpan hittat någon, men i takt med att desperationen ökade i gruppen så blev glädjen mindre genuin.

Om denna grupp kommer det komma flera berättelser rörande galenskaper i den närmsta tiden och åren då våra upplägg lönade sig i slutändan. Men just denna berättelse handlar om när jag, William, för första gången fick uppleva en kvinnas närhet.

Sommaren hade precis övergått till sin andra halva och vi skulle återvända till gymnasiet ett par veckor senare. Julis mitt hade passerats och nätterna var inte längre ljusa rakt igenom.
Vi gasade runt på våra trimmade mopeder och var häftigast i världen. Vi gled högljutt in på campingen som just denna kväll var välbesökt. Det var dans och de vuxna roade sig på golvet, dans var inte vår grej men vi missade aldrig när det var. För oss betydde danskvällarna tonårstjejer utan föräldrauppsikt.
När vi parkerat drog vi direkt upp på den stora hoppkudden och showade för att dra uppmärksamhet. Det var ett lyckat drag för vi hann knappt upp innan de vinkade åt oss från en närliggande bänk. Anna och Julia var deras namn, så vackra namn. Vi vinkade tillbaka och Trisse tackade skämtsamt herren för att Jonte var tvungen att jobba och inte kunde följa med. Jag skuttade av kudden och Trisse snubblade efter när jag gick fram.

De var bästa vänner, deras familjer reste alltid ihop och bäst av allt... de var intresserade. Anna var äldst, hon var 16 år och fysiskt utvecklad för sin ålder. Långt blont hår, mulliga bröst, jämnlång med oss och inte pinnsmal men med en blick Trisse beskrev som ”kåt-blicken”. Han fick ta henne, min blick föll direkt på Julia. Kastanjehår, matchande ögon, tunn och en tajt rumpa. Lyckligtvis verkade det som att tjejernas ögon fallit rätt också då Anna frågade Trisse om de kunde ta en runda på hans drac.

Trisse gav mig en lätt armbåge i sidan innan han gav Anna sin hjälm, sparkade igång och drog iväg. Motorljudet dränktes av musiken och kvar stod jag och Julia, hjärtstoppande Julia. Hon hade ingen kåtblick, 15 år, oskyldig och ett leende som fick solen att verka blek. Hon bröt tystnaden och frågade om jag ville gå en promenad, jag sa att det finns en liten kulle en bit bort. Där fanns en grillplats med högt gräs och buskar runtom, en bra plats då buskarna gjorde att man knappt syntes nerifrån.

Kvällen gick och vi satt där på kullen, skrattade och njöt översikten. Det var varmt i luften och man hörde dragspelets toner och glädjen från dansgolvet. Vi pratade, höll hand och elektriciteten var där mellan oss så fort våra blickar möttes. Hon pratade om sin häst där hemma när jag inte kunde hålla mig längre, jag la min hand på hennes kind och kysste henne. Hon besvarade mitt initiativ med passion och tryckte mig bakåt i gräset. Hon la sig över mig, hennes händer gled snabbt ner över min kropp och smekte utsidan av mina shorts. Den pulserande måste känts tydligt för hon slutade kyssa mig, mötte min blick och log. Sakta gled hon neråt och kysste min haka, min hals, mitt bröst... så hörde vi våra namn i sommarvärmen. Förtrollningen bröts och verkligheten gjorde sig påmind igen.

Trisse hade varit ute på dansgolvet med Anna och gjort ett intryck på hennes föräldrar, intrycket var att han inte kunde dansa men verkade harmlös. Ett gott intryck då vi blivit inbjudna på lunch nästa dag, något jag inte kunde brytt mig mindre om då två minuters ensamhet till kunde resulterat i en helt ny upplevelse. Anna ropade att deras föräldrar ville ha hem dem omedelbart, klockan hade tickat över midnatt när vi legat där på gräset och kollat upp i skyn. Vi gick tillbaka och jag fick en sista kyss innan vi åkte halvmilen hem igen. Vi sov hos mig den natten och pratade till fem på morgonen om hur nära det varit.

Dagen kunde inte komma snabbare! Vid tolvtiden svängde vi in vid deras stuga och möttes av glada miner. Väl framme kom Trisse med en suck ihåg att vi inte kunde stanna hela kvällen, vi skulle vara barnvakter åt hans 15 och 8 år gamla småsystrar. Men det skulle inte förstöra, det tog ingen tid alls att övertyga tjejerna men desto mer att övertyga deras föräldrar om att låta dem följa med hem till Trisse. Till slut gick de med på det förutsatt att de skjutsade och sen hämtade igen senast midnatt. Argumentet som övertygade var att det skulle vara en 8 åring där, inget händer då... nä visst...

Vad vi längtade till kvällen! Vi badade och hade roligt under dagen men Anna hade gett Trisse flera antydningar till var kvällen skulle innebära och Julia fortsatte lägga handen på insidan av mitt lår så fort ingen var nära. Jag ville kyssa henne så fort jag såg hennes tunna läppar men vågade inte ifall föräldrarna såg och blev misstänksamma. Klockan närmade sig halv sju och vi gjorde oss redo att åka. Men då hade föräldrarna precis gjort klart maten och ville att vi skulle sätta oss ner också. Anna, som var mer angelägen än vi var, röt åt sina föräldrar att de inte hann och Trisse lämnade sin adress med oskyldig min. Så gick det med första kravet, tjejerna åkte bak på våra mopeder över till byn och hem till Trisse.

Vi parkerade på hans garageuppfart och såg att bara ena bilen stod där så de hade redan åkt. Raskt gick vi in och hörde altandörren gå igen på andra sidan huset. Där kom Trisses äldre lillasyster Maja och la ifrån sig hustelefonen. Hon fick syn på Trisse och uppdaterade kort att Nillan låg och sov i sitt rum och att hon ska över till grannen på middag, hans blick mötte min och vi tänkte samtidigt ”Perfekt!”

Vi satte tjejerna på att välja en film och gick själva ut i köket för att fixa snacks. Trisse föreslog att vi skulle erbjuda något från barskåpet men jag skakade på huvudet och påminde att de skulle hem igen på kvällen, dumt att riskera att vi inte får träffa dem igen då de skulle vara på campingen i två veckor. Han höll med och vi tog upp skålarna och drickan till andra våningen.
Av någon anledning valde tjejerna Scream och så fort masken syntes kröp de väldigt nära, i efterhand ett mycket bra filmval. Dock såg vi rätt lite av den, knappa halvtimmen in var båda paren för upptagna med varandra för att se filmen. Vi hörde Maja komma tillbaka på nedervåningen men brydde oss inte, vi var inne i en trans av kvinnlig värme, filmskrik och sexuell spänning. Julia knäppte upp mina jeansshorts och smekte bulan under tyghöljet. Våra tungor fortsatte dansa när jag fällde ner axelbanden på hennes gula sommarklänning och möttes av en svart bh. Hennes värme spred sig snabbare över mig och hon kysste min hals. Jag slängde en snabb blick på den andra soffan där Anna grenslade en extatisk Trisse med händerna under hennes blus.

Då händer det igen! Dörrklockan, någon rycker i den låsta dörren, bankar och ropar efter oss. Jonte var hemma igen och han hade kommit på att vi skulle hänga.
Värmen som några ögonblick tidigare fyllt mig blev till is och Trisse sprang ner till dörren för att få iväg honom.
Där satt jag kvar och försökte småprata men blev tystad av Anna, som utan förbehåll stal Julia från mig för att ”kolla sminket”. Trisse återvände med Jonte i släptåg, han hade inte haft hjärta att säga till på skarpen. Jag försökte förklara för Jonte att vi träffat tjejerna kvällen innan och att han inte kan vara där för vi är på väg att äntligen få ha sex.

Jonte envisades med att vi borde ”fixat” en tjej åt honom också och Trisse surnade till och begick kvällens fatala misstag. Han höjde sin röst och röt åt Jonte att han inte kan vara där när vi ska knulla! Sekunderna som gick mellan hans utbrott och hennes harklande kändes eviga. Där stod tjejerna och Anna, verbal som hon var med rejält humör, hade eld i blicken och laddade för en utskällning av klass. Jonte sprang snabbt därifrån och Julia satte sig hos mig i soffan. Stämningen var förstörd och trots lite mer än tre timmar tills de skulle åka ringde Anna hem och en ursäktande Julia följde med sin bästa kompis när deras bil stannat utanför en kort stund senare.

Julia kom tillbaka in i huset och kysste mig en sista gång innan hon rusade till bilen där Anna hittat signalhornet. Bilen åkte och Trisse blandade tusen ursäkter med dödshot rörande Jonte. Jag ljög för honom och sa att det var okej, lämnade min hjälm i deras hall och började gå hem. Vi bodde rätt nära varandra, en liten fotbollsplan och en skog med ett joggingspår längs utkanten skiljde oss åt. I skogen fanns vår stuga, dold av några välväxta träd.
Vid den här tiden var skogen tyst och jag föredrog ofta att gå igenom istället för att köra långa vägen runt.

Hade det inte varit för att skogen varit så tyst så hade jag inte hört mitt namn ropas. Först trodde jag det var en inbillning men jag stannade till och hörde mitt namn åter igen. Jag vände mig om och överraskat såg jag Maja komma mot mig. Hon hade hört bråket från ovanvåningen och sett när jag kysst Julia farväl. Hon närmade sig, la armarna om mig och viskade i mitt öra att hon först då insett hur snygg jag var. Jag kollade på henne och tankarna flög omkring. Å ena sidan var hon min bästa väns syster och jag hade känt henne hela mitt liv. Å andra sidan hade hon utvecklats till en väldigt vacker jänta med sin fylliga men tränade kropp, jag hade ju kollat på henne så ofta när hon spelat fotbollsmatcher men aldrig som jag såg henne i det ögonblicket.

Hon drog in mig och tryckte sina läppar mot mina, det blev en explosion av det förbjudna inom mig. Jag avbröt kyssen nästan omedelbart, det var så fel att kyssa henne men kändes så rätt. Hon verkade förstå och frågade om jag dragit mig undan på grund av hennes bror, jag nickade. Hon stred närmre och viskade att han aldrig behöver veta, sen var det trots allt hans fel att Julia var tvungen att åka... Jag log mot Maja och besvarade hennes nästa kyss med större entusiasm.

Vi hamnade liggande i gräset och för andra gången den kvällen fick jag mina jeansshorts uppknäppta av en varm hand som inte var min egen, för första gången den kvällen åkte tyghöljet undan. Min bultade juvel fick äntligen andas och jag fick uppleva första steget, hennes mjuka hand greppa tag om min stake och ovant dra fram och tillbaka. Det var inte himmelriket precis men dit skulle jag och förde in min hand under hennes svarta mjukisbyxor och in under troskanten. Jag gled sakta fram och började lika ovant smeka hennes redan våta mus, något måste jag ha gjort rätt för hon drog sitt huvud bakåt och stönade till.

Rädd för att åter igen bli avbruten drog jag ut handen ur Majas trosor och smekte lite utanpå istället. Jag funderade snabbt över vart vi kunde gå där det är mer skyddat för att slippa bli påkomna när hon lutar sig in och säger att hon vill känna min tunga mellan sina ben. Jag smilar och svarar att hon måste suga mig i så fall och hon kontrar med att hon tänkt göra det ändå. Men vart... STUGAN! Att det inte kommit till mig snabbare, den syntes knappt då det börjat skymma men där fanns både madrasser, sovsäckar och... kondomer.

Vi reste oss, jag tog Maja i handen och vi rusade till stugan. Jag gick in först och Maja hann knappt stänga dörren innan jag tryckte upp henne mot väggen och våra läppar möttes åter igen. Hon slängde av sig sin tajta blåa topp och denna gång var det jag som nästan aggressivt kastade av mig shorts och boxers. Hon la benen om min midja och jag nafsade på hennes nakna bröst. Enda gången jag sett dem innan var av misstag och då bad jag om ursäkt, det behövde jag inte göra nu. De var fylliga, de var spetsiga och mina läppar bekräftade att de var mjuka och helt underbara. Jag hann inte leka med hennes bröst mer än någon minut innan hon bet mig i örat och sa att hon ville till sängen.

Jag bar in henne till min alkov i stugan och la ner henne på täcket. Hon satte sig upp och kastade bort både täcke och sovsäck så det bara var bäddmadrassen mellan oss och marken under. Hon tog tag i min t-shirt och slängde även den åt sidan. Där satt jag på knä framför min bästa väns lillasyster, naken som dagen jag föddes och hennes bröst lätt synliga i ljuset som tagit sig in mellan plankorna. ”Jag vill känna dig, nu!”, hennes ord ekar än idag. Jag tog tag i hennes byxkant och drog av allt i en rörelse innan jag åter igen kysste hennes bröst. Nu var det bara centimetrar mellan mitt pulserande kön och hennes. Jag kämpade mot att tränga in i henne redan men hon hade önskat min tunga först och jag var nyfiken. Jag kysste hennes bröst gång, hennes mage och hennes innerlår en innan mina läppar mötte hennes...

Hon utbrast i ett högt stön och gav ifrån sig en svordom. Jag hade aldrig gått ner på en tjej förut, men det kändes naturligt. Ovant letade jag mig längre och längre in med tungan och kände hennes ljuvliga safter möta mina läppar. Enda tips jag fått om hur man gjorde var att slicka som på en mjukglass, ett uppskattat tips då Maja la sina händer på mitt huvud och tryckte mig hårdare mot henne. Hennes kropp vred sig och hon gnydde lätt innan hon skrek rakt ut i njutning. Jag drog handen över min mun innan jag kysste henne igen och jag behövde inte påminna om vad hon skulle göra. Hon skuttade upp och jag tog hennes plats på madrassen.

Hon hade en liknande teknik när hon testade sig fram på min soldat som fann sig i full givakt. Hon pussade lätt på toppen, tog den i sin hand och slickade på den som en marknadsklubba. Att hon behöll ögonkontakt rakt igenom fick mig nästan att spruta innan hon ens tagit den i sin varma mun. Plötsligt bröt hon kontakten och tog ansats för att få in så mycket som möjligt. Jag greppade tag runt mig och ryckte loss två stora nävar gräs. Jag kollade ner men ansiktet skymdes av hennes vågiga ljusbruna hår. Hon gled upp och ner ett par gånger innan hon tittade upp igen med min saftiga mellan sina läppar. Jag låg där med njutningen skjuta ner i mina tår när hon plötsligt slutade, log mot mig och kommenterade smaken som ”saltigt”.

De överväldigande fjärilarna i magen hade slagit till ro, nu fick det vara nog med väntan! Maja måste känt lika för hon kysste min haka och frågade med ett leende om jag hade en kondom. Jag var förberedd sen dagen vi byggde stugan och drog fram en från under kudden och gav den till henne. Hon kysste mig när hon tog ut gummit och rullade på det, åt fel håll först men fick sen på det riktigt. Hon gled upp på mig och endast hennes konturer syntes i ljuset. Hon sträckte sig mot bänken bredvid oss där det låg serietidningar och värmeljus, hon tände några av ljusen och jag klagade inte på väntan. Skenet från elden förtydligade hennes form och flammorna blänkte i hennes vackra ögon.

Jag tog tag i hennes hår och drog ner hennes huvud så våra läppar möttes igen. Hon reste sig lite lätt och riktade in mig in i henne, min puls sköt i höjden. Hennes nakna kropp på min, hennes värme mötte min, hennes kön greppade mitt och hon rörde höfterna fram och tillbaka. Trycket inifrån höll på att explodera men jag ville inte komma än. Så utan att glida ur henne välte jag Maja mot väggen och la henne på madrassen. Jag låg där stilla på henne, i henne, i en halvminut och kysste hennes hals, viskade i hennes öra hur jävla underbar hon var.

Maja log och la benen runt mig när hon svarade att hon vill ha mig hårt i henne, vi såg in i varandras ögon och det var först då jag förstod vad hennes bror menat med kåt-blicken.
Med mina läppar fast på hennes började jag sakta röra mig ur och trycka in mig i henne upprepat, innan hon bestämt sa åt mig att gå snabbare. Så jag ökade takten, varje stöt blev en stöt av lycka och Maja sa att hon ville ha det ännu snabbare. Hon stönade men höll igen, så jag räckte henne en kudde och vråla i. hon ville ha det ännu snabbare och jag var mest chockad att jag hållit så länge. Hon skrek ut herrens namn i kudden och jag kände hur det kramade åt i henne och då gick det inte längre.

Allt gick ur mig, jag kom hårdare än jag någonsin kommit när jag varit på egen hand och först när hjärtat slutat bulta så hårt märkte jag hur svettiga vi var. Vi låg där nakna i en stuga jag byggt med hennes bror och vår bästa kompis, på en bäddmadrass jag la beslag på när min gudfar köpte ny och jag hade äntligen haft sex. Hon log mot mig och hennes hår låg bitvis klistrat i ansiktet. Jag kysste henne igen och valde mina ord med omsorg. ”Så, Trisse behöver inte få veta?”

Slut och fortsättning följer.

10 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

~K~

Nostalgikick. Gillar.

22/4, 2016 kl. 09:00

#1

Sonic

Jag skulle vilja ha kommentarer, synpunkter och åsikter på novellen.
Min strävan är inte att skriva en novell man läser med en hand i byxan, man ska kunna läsa den för intresse som en vanlig novell. Jag vill berätta om vänskap, om strävan, om önskan och om hoppet vi alla känt.
Skriv-tekniken är att det ska kännas som att vi sitter i en soffa med något gott att dricka i handen och jag återberättar.
Har jag gjort missar så uppmärksamma de gärna så jag kan fixa dem.
I mitt huvud har jag tänkt mig fem delar, där denna är del 1.
Skicka PM om ni har några önskemål på vad som ska hända.

10/4, 2016 kl. 18:35