Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

4/11, 2016 kl. 11:05, av TheTenderPoet

När jag var 17 och grannfrun sexig. Förhinder

Del 3 av 4 i serien När jag var 17 och grannfrun sexig.

Ett litet missförstånd höll på att få otrevliga konsekvenser. Krävdes diplomati från Eva för att lösa det hela. Däremot råkade jag gå förbi en trädgård där en annan MILF behövde hjälp. Klart att jag ställde upp.


En liten varning: den här berättelsen tar lite tid på sig att komma till saken. Fortsätt inte läsa om det inte är din grej. Dessutom är den rätt så vanilj.

---
Nu när både Eva och Yvonne använt mina tjänster och Eva inte hade något emot att dela mig växte bara min sexuella aptit. Eva och jag fick inte möjlighet att släcka vårt sug efter varandra men vi tog varje tillfälle vi fick. Hade vi längre tid blev det mer ömhet och sensuellt, kortare tid gick vi rakt på. Snabbknull har också sin charm. Yvonne och jag träffades också fler gånger. Tacksam för varje ny tillfälle till erotisk praktik. 

Gick och fantiserade om Evas väninnor och hoppades att hon skulle lägga ett gott ord för mig. Eva föreslog att jag skulle kombinera mina erotiska tjänster med vanliga praktiska så att jag hade alibi om någon äkta man plötsligt skulle dyka upp. Så jag gjorde iordning en vagn med alla trädgårdsredskap jag behövde. 

En av Evas väninnor var Linnea. En stram och lite allvarlig mörk dam med naturlig pondus. Stark utstrålning. Lång och med mörkbrunt hår uppsatt i nacken. Lång och vacker hals. Elegant hela hon. Hon hade fått höra av en vanlig kund (det visste jag inte då) som bara ville ha gräset klippt att jag höll på med sånt. Linnea ringde hem till mina föräldrar och frågade om jag kunde jobba åt henne. Låg en lapp om att ringa henne när jag kom hem. Visste vem hon var och att hon kände Eva så jag blev nyfiken. Ringde henne och vi bestämde tid. Hon var väldigt formell. Det fick mig att tvivla på att hon ville ha något mer än vanlig trädgårdshjälp. 

Var hos henne på avtalad tid några dagar senare, rejält uppkåtad och med gott självförtroende sen mina tidigare trädgårdsaktiviteter. Hon mötte mig leende men utan uppenbar laddning. Tänkte att hon kanske var blyg. Hon sa flera dubbeltydigheter som man lätt kunde tolka erotiskt. Hon hade bara bikini på sig och den framhävde hennes slanka men välformade kropp. Den brukade se rätt tråkig ut i vanliga kläder men nu såg man hur sexig hon var. Hade mitt trädgårdskit med mig, en liten vagn med redskap. Hon visade mig till garaget och sa vad hon ville ha hjälp med och visade vad jag kunde använda av det som redan fanns på plats. Hon sa att jag skulle skynda mig på så vi kunde köra igång för hon hade en stressig dag och sa åt mig att ha mina verktyg redo om fem minuter när hon kom tillbaka så skulle hon visa resten. Det där med verktyg tolkade jag som att hon ville ha mig avklädd så jag skyndade mig att klä av mig och väntade otåligt och tänd. Och hård. Hon kommer plötsligt in och stannar chockad. 

- Vad fan tror du att du gör! Ditt pervo!

- Jag....jag...trodde.......förlåt...skit

Hon ser vansinnigt arg ut och fortsätter men utan att ta blicken från min stolta soldat som jag försöker skyla så gott det går. 

- Vad tänker du på? Trodde knappt du var könsmogen. Och här står du med...med...stånd. Vad fick dig till det här? Herregud jag har ju barn hemma och mina väninnor kommer hit snart. Jag ska nog sätta stopp för dina trädgårdsaktiviteter. Trodde du verkligen att jag är så lättfotad. Ut! Ut! 

Hon är högröd i ansiktet och pekar bestämt mot dörren, konstigt nog får jag association till en ryttarstaty när hon pekar. Det är inget som känns särskilt taktiskt att nämna i detta läge. Jag hade redan snabbt fått på mig kläderna igen och skyndar ut med min vagn så snabbt det går, stammande ursäkter hela vägen ut. Har aldrig känt mig så här bortgjord och förödmjukad i hela mitt liv. Det klockar snabbt in som det pinsammaste jag nånsin varit med om. Herregud jag är utskämd för resten av mitt liv tänker jag. Totala skammen. Hur kunde jag tro så fel?! Nu i efterhand omtolkade jag allt, jag borde verkligen förstått. Tankarna snurrade i huvudet. Skulle mina föräldrar få veta, kompisarna, klasskompisarna, släkten, fotbollslaget? 

Dagarna direkt efter är hemska och nattsvarta. Vågar knappt visa mig ute av rädsla att det redan är ute. Bara väntar på att Linnea ska avslöja allt.

Får en chans att berätta det för Eva. Hon säger att hon ska prata med Linnéa, försöka släta över, att hon gjort Linnea tjänster så hon kanske kan övertala henne om det inte redan är för sent. 

- Jag ringer direkt, säger hon. 

Innan bryter hon ihop i ett skrattanfall. Med tårarna rinnande säger hon: 

- Kan inte låta bli att tänka mig pryda Linnea i den situationen. Tror det var precis vad hon behövde. Men jag ringer nu. Vänta här så får du besked nu med en gång. 

Hon har ett sjå att få någon syl i vädret först, håller luren en bit från örat, jag hör hur Linnea skriker. Hon lugnar ner sig lite efter en stund. Sedan säger Eva åt Linnea att vänta några sekunder, hon håller handen för luren och säger:

- Jag tror att bästa sättet att övertala henne är att tala om vilka tjänster du gjort mig och andra kvinnor, att det då blir lättare att förstå situationen för Linnea. Det är ju en risk samtidigt, men jag tror inte hon skulle hänga ut mig. Vad säger du? 

Tänker en liten stund men litar på Evas omdöme. 

- Kör! 

Kan knappt tro hur öppenhjärtig Eva är om sexet. Hon skryter om mig som älskare, säger att jag är både ömsint och energisk. Säger hur ofta hon kommit. Att jag får henne kåt. Blir generad, och lite orolig. Tänker att det kanske gör det hela ännu värre. Sedan säger hon att det är fler som använt mina tjänster och varit mer än nöjda. Eva avslutar med att säga: 

- Du skulle pröva honom också, jag lovar att du inte blir besviken. 

Eva vänder sig mot mig och säger: 

- Hon kommer inte gå vidare och har inte hunnit säga något än men hade funderat på att göra det snart. Hon var inte helt övertygad ännu men tillräckligt för att släppa det. Tror faktiskt hon blev en aning kåt av att höra mig berätta, men det skulle hon aldrig erkänna. 

- Tack snälla du! Du har räddat mitt rykte. 

Går lättad hem efter att Eva och jag hånglat några minuter. Hon skulle iväg sen. 

Tänker att jag ska lära mig något av incidenten med Linnea. Att aldrig någonsin tro något innan det är tydligt. Vill inte vara med om det här igen. Aldrig. Ever. 

Några dagar senare när jag är på väg från ett vanligt trädgårdsarbete hos ett äldre par går jag förbi en flådig stor vit villa där Evas väninna Veronica bor. Har stött på henne i olika sammanhang. Det är en kvinna med mycket personlighet, säreget och sensuellt kroppsspråk, vild humor, stora ögon, inte utmärkande bröst vad man kan se, höga höfter, ser vältränad ut, mellanblont halvkort hår. Ett ansikte vars utseende växer med tiden. Kraftig näsa, men den sitter perfekt i hennes ansikte. Hon är ute och rensar rabatter precis intill vägen där jag bor. Hon vänder sig upp när jag går förbi med min vagn och säger: 

- Hej! Är du ledig och obokad för tillfället? Hinner du med ett jobb till idag? 

Svarar jakande på det. Drar in vagnen på hennes uppfart. Och ser lite chockad ut över hennes trädgård, mängden av möjligt jobb där. Den är stor och lite eftersatt. 

- Du ser lite tagen ut, förstår det, det är mycket att göra. Om du vill får du en veckas jobb här. Du kan dela upp tiden hur du vill. Är det OK? Du får nycklar till garaget och kan komma och gå som du vill. Jag bjuder på fika och mat om jag är hemma. 

- Låter bra för min del. 

- Då kör vi på det. Vad glad jag blir att det äntligen blir av. Vår trädgård behöver tas om hand. Och inte bara trädgården egentligen...Jag har hört så mycket gott om dig, att du är påhittig och energisk. Att du har gjort andra nöjda. På flera sätt. 

Nu ser hon lite blyg ut, ser mig inte i ögonen. Är lite röd. Säger åt min tanke att inte gå åt det hållet, att inte inbilla mig något. Hon har bara bikini på sig och jag försöker låta bli att spana in hennes snygga ben och små men toppiga bröst. Hon är nog i 35-årsåldern. Hon rör sig som en dansös. Fantastiskt att se. 

Hon visar alla redskapen som redan finns på plats. Hon står väldigt nära mig inne i garaget, försöker låta bli att känna hur oroväckande nära det är och hur varm och lockande hennes kropp känns. Hon står så nära det går utan att röra mig. Flyttar mig inte men gör själv inget. Mitt sätt att säga, jag gillar din närhet men inbillar mig inget. Hon darrar lite på rösten, skulle jag också göra om jag vågade svara mer än enstavigt. Så kommer hennes man hem och jag presenteras snabbt för honom. Han är artig men kort. Förtrollningen är bruten och jag börjar jobba.

Veronica kommer ut till mig efter nån timme och småpratar med mig medan jag rensar grusgångar. Hon är sällsynt intressant att prata med. Vi är syskonsjälar, märker det ganska snabbt. Hon gör mig rolig och smart, bra tecken för en samtalspartner. 

Det blir väldigt trevliga dagar med Veronica, intressanta samtal, lite retfulla och skämtsamma kommentarer till varandra även vid korta sammanträffanden. Hon gör mig knäsvag bara genom att finnas i närheten, efter några dagar är jag extremt tung i pungen. Trots att jag försöker intala mig att inte hoppas, att inte göra bort mig igen. Men det är inte ont om tecken på att hon vill utnyttja mina intima tjänster. Hon är flirtig, vilket är underbart. Ertappar henne ofta med att titta på mig när hon tror att jag inte ser. Hon tar ofta på mig när hon går förbi. Kanske oskyldigt alltihop. Och samtidigt: tecknen. Ibland finns det en alldeles påtaglig laddning mellan oss, Det blir svårt att prata och vi blir hesa och konstiga i rösten. Hon klär sig sexigare och sexigare. När hon bjuder på mat eller fika sitter hon ofta så nära hon kan, knän nuddar knän och viker inte undan, fötter stöter mot varandra och håller kvar. Vi börjar massera varandras axlar innan varje paus. Inbillar jag mig verkligen? Tycker det är en ohyggligt erotisk energi mellan oss vid varje massage. Som tur är håller sig hennes man borta det mesta av tiden. Hon ser inte ut att må bra när han är hemma. 

Fjärde dagen jag ska jobba där börjar Veronica arbeta efter semestern. Saknar henne mer än jag trodde under dagen. Enormt faktiskt. Hon kommer hem redan vid ett men går direkt in i huset. En halvtimme senare ropar hon att maten är klar. Något har hänt, hon ställer fram mat åt mig men äter inget själv. Sitter med både ben och armar i kors. Uppenbart sluten. Ser mig inte i ögonen, ser tankfull ut. Det är inget säger hon. Det stämmer inte, ett barn ser det. Jag insisterar, hon också. Jag äter under tystnad. Skjuter undan tallriken. Sedan frågar jag:

- Har jag gjort eller sagt något dumt? Nånting är det. 

- Nej det är inte du det är...

Hon börjar storgråta och rusar iväg. Jag efter, hinner ifatt henne i sovrummet, tar tag i henne och kramar om henne, hon försöker säga något men hulkar för mycket. Jag hyschar och säger att hon ska fortsätta gråta, det gör hon ett tag sedan samlar hon sig och berättar. Hon hade kommit tidigt till lunchrummet på jobbet och sjunkit ner i en soffa som hade ryggen mot lunchbordet. Hon fick höra något hon inte skulle hört. Två kollegor som inte såg henne började snacka skit om henne, hennes stora näsa, enligt dem och annat trams. Hon gråter igen. Jag tar tag i hennes ansikte håller det mellan mina händer och ser henne i ögonen. Säger: 

- De har ingen aning vad de pratar om. Ren avundssjuka. Det här är den mest magnifika och ståtliga näsa jag sett. Den passar perfekt i ditt ansikte. Se här. 

Tar med henne bort till en spegel och visar henne med mina fingrar. 

- Se här hur näsan övergår i överläppen och harmonierar med haka och hals och skapar en vacker linje. Du är vacker, du är sexig, du är avundsvärd. Man vill bara äta upp dig. Täcker hennes näsa och ansikte med små, sabba och lätta kyssar. Kysser hennes varma tårar. 

- Mmm. Tycker du det?! Vad snäll du är som försöker trösta mig. 

- Bara ärlig. Och nu pratar vi ändå bara om ytan, säger jag och ler. Ditt ansikte är en underbar spegling av en enastående och vacker själ. Det är ännu viktigare. 

- Oj vilken smickrare du är. Och jag som trodde du inte såg mig så. Hade hört om dina...talanger och tänkte övertala dig att ta hand om mig. Behövde verkligen ömhet och uppmärksamhet. Sen visade du inget så jag blev tveksam om det var sant det jag hade hört eller att du bara inte tyckte jag var attraktiv. Att jag var för ful och gammal. 

Tyckte det var läge att förklara om "incidenten". Sa inte vem det var men berättade alla detaljer om händelsen med Yvonne. Hon försöker att inte skratta för att inte såra mig. 

- Det är helt OK att skratta, har nästan kommit över det. Nu. 

Hon bryter ihop av skratt och flämtar fram. 

- Förlåt men det var hysteriskt roligt. Ser det framför mig och kan föreställa mig synen. Åh jag behövde skratta. 

- Då förstår du varför jag var så försiktig med dig. Ville inte riskera att göra samma misstag igen. Och vågade inte riktigt hoppas på att en sån läcker kvinna som du skulle vilja...med mig. Om det inte är försent nu vill jag gärna att vi ägnar oss varandra ett tag. När kommer din man hem? 

Hon lyser upp i ett varmt leende. Säger:

- Det är inte för sent. Min man kommer inte hem förrän imorgon. Vad glad jag blir, och du är allt bra gullig du. Om du anar vad du kåtat upp mig. Du har redan kysst min själ och knullat min hjärna. 

Det kändes underbart att höra, blev varm i hela kroppen och hård mellan benen.

- Tack, känner samma sak. Nu vill jag bara ge dig den ömhet du är värd. Och att vi delar på den hetta som kan tänkas uppstå. (Ja, jag var nog lite lillgammal på den tiden men det var så jag uttryckte mig). 

Går fram till henne och börjar kyssa henne i ansiktet och halsen, småkysser medan jag klär av henne. Kysser hennes söta bröst, ner mot magen och naveln. Hon stönar och ryser. Reser mig upp. Hon klär av mig och kysser mig över kroppen nyfiket och lystet. Hon reser sig upp och våra läppar möts första gången, omedelbar reaktion. Nu släpps den totala lusten lös, våra tungor hånglar och vi är vilda munnar och läppar. Hon tar med mig bort till sängen. Vi lägger oss bredvid och mot varandra, smeker och kramas, fortsätter kyssas, saxar benen om varandra, åh att känna hennes läckra ben mot mina. 

Vi har ett långt långt förspel. Hon behöver ömhet och jag ger henne gärna det och har inget emot att ta emot ömhet själv och drar gärna ut på det. Vi rör varandras kön ibland och flämtar till. Men under lång tid är det sensuell och erotisk beröring av varandra. Ett hudens maraton. Så småningom vänder hon sig om och trycker upp baken mot mig, vänder huvudet mot mig och säger hest: 

- Nu snygging, jag vill att du knullar mig nu. 

- Min kuk välkomnas direkt av hennes småtrånga men varma och våta fitta. Hon ryser i hela kroppen och stönar högt. Hon är helt utsvulten och vi är båda rejält tända. Hon börjar skaka första gången efter nån minut bara. Sedan har vi ett långsamt men intensivt knull innan hon vrålande trycker baken mot mig några snabba gånger och exploderar. Det är så grymt sexigt att höra henne njuta så, kommer strax efter av orgasmkramperna, hennes fitta kramar min kuk. Hon vänder sig om ler lyckligt: 

- Åh Gud jag behövde det här. Hoppas ditt redskap tål att användas fler gånger. Vi kysser varandra och mitt spett är redo igen. Hon känner det mot sig, greppar det förtjust och säger: 

- Minsann, inte ska vi låta den här godingen vara overksam. Jag vill ha dig i mig framifrån. 

Hon lägger sig på rygg och jag glider långsamt in i botten. Mmm vad jag trivs i henne. Jag stöter och hon motjuckar i en rytmisk sexdans, hon ser större ut på utsidan än vad hon är. Bred i grenen och med stora pälsklädda fittläppar. Härligt att se mig själv tränga in i henne. Jag drar upp hennes ben och håller dem med mina armar medan jag fortsätter knulla. Hon njuter med hela kroppen. Varm kåtblick och små tjut. Hon greppar min skinkor. Vi ökar takten och flämtar snabbare, ännu fortare och andfådda, varma stönande kåtdjur är vi. Tar inte mer än 5-10 min tills vi kommer igen. Vi skriker rakt ut, rycker stötvis och faller ihop. 

Hon säger åt mig att ligga kvar och slappna av. Hon smeker mig länge över ryggen och säger att hon vill ta det lugnt några minuter. Vi byter plats, jag stryker henne över ryggen medan hon ligger över mig. Säger åt henne att ligga still och smeker henne sakta över hela kroppen, länge, mina händer är upptäcktsresande på hennes hud. Hon ler och ryser, Går över till hennes bröst, smeker dem försiktigt och ömsint, sedan masserar jag dem. De är ganska små men fasta och toppiga. Slickar de redan hårda vårtorna, slickar runt hela brösten, koncentrerat cirklande runt vårtgårdarna, på vårtorna, hon vrider sig i njutning. Vi vänder oss mot varandra liggande på sidan, våra kön hittar varandra och de är hungriga igen. Det är lite svårt rent tekniskt så här men det är en underbar närhet att knulla så. Vi tar det lugnt, det är ett långt och ömsint knull. Innan vi hunnit närma oss byter vi ställning, ägnar oss varandra i en 69:a i några minuter tills vi är tillräckligt upphettade. Hon vill bli tagen liggande bakifrån nu. Ser hennes inbjudande kropp bakifrån, sexiga ben och rumpa, pälsen mellan benen. Tränger in i henne och känner mig genast hemma igen. Hon kvider och möter mig. Nu är vi på upploppet och det går snabbt och hett, jag kommer först, men fortsätter efter en halvminut och hoppas att hon ska hinna komma innan jag slaknar och det gör hon i en lång skakning. 

Vi ligger länge och smeker varandra. Tycker hon är fantastiskt gullig, inte bara sexig, känner stor ömhet för henne. Somnar i den andres armar båda två. 
 

6 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.