Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • Lekfullt för paret
  • Lustpaket för henne
  • Skön beröring för Henne
  • STORSÄLJARE
  • Lustpaket för honom
  • PRISVÄRT!!

16/1, 2017 kl. 10:51, av TheTenderPoet

Två sektrymlingar ska introduceras

Del 2 av 2 i serien Grevinnan

Grevinnan bestämmer sig för att min bestraffning inte är över. Mitt nya uppdrag blir att introducera två unga kvinnor i erotikens värld. Eller rättare sagt så är jag helt utlämnad till dem. Bunden och utnyttjad medan de lär sig. De är sektrymlingar.

Den här novellen blir nog obegriplig om man inte har läst del 1 först. 

 

 

 

Några minuter efter att det gått för oss båda reser sig grevinnan och går bort till en dörr vid sidan av den stora spegeln. Hon går in och säger: 

- Ni kan komma ut nu. 

Ut stiger två unga kvinnor. Ganska lika varandra. 

- Det här är mina brorsdöttrar. De har rymt från en kristen sekt. När de började längta ut var min man och jag så långt de kunde tänka sig från den miljön så de stack hit för att vänta ut tills de blir myndiga, om några månader. De är nyfikna på livet utanför. De stod inte ut med den hämmade och repressiva miljön, så jag försöker visa dem en del av världen. De har sett oss ha sex nu. 

Kvinnorna ser både förlägna och upphetsade ut. De är snarlika varandra kroppsligt, 1.65, mellanblonda, välskulpturerade, näpna. De vågar inte titta på mig långa stunder åt gången. Röda i ansiktet. Fnissiga. Grevinnan föser fram dem till mig med armen om dem. Hon presenterar oss för varandra. Känner mig inte helt bekväm med att hälsa på två nya kvinnor fastspänd och naken. Men Sara och Lina är söta båda två. 

- Tyckte ni om showen? Frågade grevinnan. 

De nickar bara, både generade och upphetsade ser det ut som. 

- Nu är det så att den här unge mannen är vår för stunden. Han gjorde något mycket dumt och måste straffas så nu han är min sexslav för helgen. Ni kan också leka med honom om ni vill. Kan vara gott att utforska mannen på ett tryggt sätt. Vill ni kan det här bli er riktiga sexdebut, för vi räknar inte riktigt massagestavarna häromdagen, och ni kan ta det helt i er egen takt. De rodnar. 

De tittar fascinerat på min nakna kropp. I början bara korta stunder sedan längre och längre. Det verkar vara första gången de ser en man naken. Åtminstone i verkligheten. 

- Nu ska ni få se något fascinerande säger Grevinnan. Om en man har tillräckligt hög drift behövs det inte mycket för att han ska få stånd. 

Hon lutar sig fram mot mitt ansikte från sidan och kysser mig bestämt. Mycket riktigt, snabbt hård igen och systrarnas ögon blir större och rodnaden tydligare. 

- Vi låter honom slakna igen och sedan kan ni pröva om ni vill. 

Det är inte helt enkelt för mig att slakna igen med allt som verkar vara på gång här men jag försöker tänka på annat. Och efter några minuter så är jag mjuk igen. 

Systrarna har varsin träningsoverall som många hade på den tiden. Jag hoppas de tar av sig dem snart, jag är nyfiken på vad som finns under. Grevinnan säger: 

- Vem av er vill börja? 

De pratar lågt sinsemellan, jag hör bara mummel. Efter en stund säger Lina:

- Vi är både lite nervösa och förväntansfulla, men helt säkra på att vi vill det här. Det känns både stort och spännande. Om du är säker och inte känner dig utnyttjad...säger de och vänder sig mot mig. 

- Jag är säker, kör bara, säger jag. 

- Bra, då kör vi gärna igång men vi lottar om vem som börjar, säger Lina igen. 

De singlar slant och det blir Sara som börjar. Lina suckar besviket. Men stannar kvar framme hos oss. Sara går försiktigt och tvekande fram. Hon tar mitt huvud mellan sina händer och börjar försiktigt dra fingrarna genom mitt hår, smeker mig över axlar och armar sedan böjer hon sig långsamt fram och kysser mig valhänt, ingen tunga. 

Under tiden står Lina kvar och ser fascinerat på. Jag låter Sara ta för sig och väntar in henne. Låter henne upptäcka i sin egen takt, kyssandet först, erotiken sedan. Hon tar ett steg tillbaka och ser på mig hungrigt några sekunder sedan kysser hon mig igen och sticker trevande in sin tunga, jag särar villigt på läpparna och möter mjukt med min tunga, hon går på utflykt i min munhåla. Drar med tungan över alla mina tänder, utforskar allt. Våra tungor leker med varandra, tar tid på sig, det är ömt och försiktigt. Vi kysser i 10 min innan systern harklar sig. Hon avbryter motvilligt.

Under hela tiden av kyssandet har Lina sett på, följt oss, storögt och fascinerat noterat mitt snabbväxande stånd. När Sara avbryter kan hon inte komma fram fort nog. 

- Nu är det min tur säger Lina ivrigt. 

Hon är röd i ansiktet och darrar lite när hon sätter sig i mitt knä och börjar kyssa mig. Hon är lika oerfaren och gulligt klumpig som sin syster men lite ivrigare. Hon kysser hetsigt och det tar ett tag innan vi hittar en bekväm rytm och synkar läppar. Hon tar av sig tröjan men har BHn kvar, kramar mig hårt och jag känner hennes hud mot min. Fortsätter kyssas, nu med tungor, vi virvlar tungorna mot och om varandra, hon stönar njutningsfullt. Hon kysser mig nerför halsen, bröstet, magen, närmar sig kuken när hennes syster avbryter: 

- Jag tror det är min tur igen, säger Sara. 

Lina drar sig sakta från mig med hunger i blicken som vandrar mellan mina ögon och kuk. Hon ger kuken en snabb puss innan hon reser sig upp och ger plats åt sin syster. Även Sara tar av sig tröjan men stannar inte där, efter en kort tvekan tar hon av sig byxorna också. Nu klädd i trosor och BH avslöjar hon vilken makalös kropp hon har. Ett ärr efter blindtarmsoperation, man anar en riktig bullfitta under trosorna, ganska nätt kropp men ändå kvinnliga höfter, brösten ser härliga ut. 

Det tänder mig att vara en del i de här unga kvinnornas sexutbildning. Det känns gott för deras skull att de får ta det i sin egen takt när de har den bakgrund de har. Även om jag inte är särskilt många år äldre än dem är de så oerfarna att de känns yngre än vad de är. 

Grevinnan är aktiv i bakgrunden, ger uppmuntrande kommentarer hela tiden. 

- Om ni vill skulle ni kunna smeka brösten och leka med dem framför honom båda två. Bara ett förslag. 

- Det låter utmärkt tycker jag, säger Sara. 

De tar båda av sig sin BH. De tittar på mig medan de utforskande och nyfiket smeker sina bröst. De är mycket känsliga för sin egen beröring. Förmodligen är detta första gången de gör detta, det ser så ut. Magiskt att se deras ivriga upptäcktsfärd i njutning och erotik. De börjar bli simmiga i ögonen och säkert jag också. När de smeker sina fasta, unga och välformade bröst vill jag själv vara där med händer och tunga. De rycker eller darrar till då och då när de smeker sina bröstvårtor.

- Vill ni att Micke ska hjälpa till, att ge er njutning? Frågar grevinnan. 

De nickar glatt och går fram till mig. Lutar sig in med överkropparna mot mig så jag kommer åt att slicka brösten. Jag börjar med långa lätta tag över hela brösten, sedan hårdare, nästan knådande. Jag ägnar mig åt alla fyra brösten och försöker fördela uppmärksamheten rättvist. Vågor av rysningar och välluststön går genom dem när jag slickar och nafsar i bröstvårtorna och slickar runt vårtgårdarna med ett lätt tryck på dem. Åh lukten av bröst, det gör mig ännu hårdare. Grevinnan kommer fram och tjejerna lämnar plats åt henne. 

- Nu är det dags att Micke får lite till av sitt straff, säger grevinnan. Vi ska reta honom lite. 

Jag anar vad som är på väg, mycket riktigt så använder grevinnan min kuk som dildo. Det verkar vara en favorit för henne. Hon ställer sig snett mot mig och vänder underlivet mot tjejerna. Sakta för hon upp mitt spett mot sin fitta, och trär på bara det yttersta av de inre blygdläpparna över mitt ollon sedan glider hon långsamt fram och tillbaka. Hon är välsmord, det är underbart halt. Min blick är fastnaglad på hennes fitta och jag försöker låta bli att tänka på hur skön den var att vara inne i. 

- Så här kan man göra. Eller så här säger grevinnan och för min kuk utmed fittan på utsidan. Fitthåret kittlar kuken skönt. 

Tjejerna ser upphetsat på och tar spontant av sig trosorna också. Äntligen får jag se deras sexiga, läckra fittor. Man anar ett släktskap även i underlivet, de har bullfittor båda på, men Sara allra mest. Mellanblont fitthår med en dragning mot rött hos Lina och mer renodlat mellanblont hos Sara. Nu kan de inte hålla sig, medan de tittar på hur grevinnan utnyttjar mig börjar de smeka sig själva med skälvande leenden och röda kinder. Mycket upphetsande att se på. Jag är uppvriden stålfjäder igen. Hela kroppen spänd och erigerad. 

Grevinnan stannar till ett tag i sina rörelser och funderar. 

- Jag undrar...säger hon dröjande. Jo förresten jag tror vi måste göra en kompromiss. Saras och Linas sexutbildning är viktigare än att straffa Micke. Han måste komma först innan ni får smaka på honom så han inte kommer för tidigt sedan, dessutom måste ni skärskåda hans ansikte när han kommer, hur det ser ut när en man är på väg att komma. Så här kan man hjälpa en man säger grevinnan och börjar runka mig. 

Äntligen...åh så skönt. 

- Ni måste prova också säger grevinnan till tjejerna. 

Hon behöver inte tjata. De kastar sig över varje moment i sexakten med iver, den här kvällen kryllar ju av första-gången-upplevelser för dem. De turas om att runka min stackars kuk med mer iver än finess. De lär sig snabbt genom att vara uppmärksamma på vilken effekt deras olika sätt att hantera kuken ger. Det blir allt skönare och jag låter dem få veta det. När jag är på väg att komma avbryter grevinnan. 

- Titta på hans ansikte nu. Nu är han nära men han ska inte få komma än. Det här är ett bra sätt att ge mannen njutning. Det kan också användas för att få igång mannen igen efter att han kommit. Tjuvstarta ståndet så att säga. Säger hon medan honbörjar slicka på ollonet och underkanten av det. 

Hon suger och slickar mig extra långsamt så att tjejerna ska hinna se. Allt för utbildningen tydligen. Inte är det mindre skönt för mig. Lusten utgår från kuken men det sprider sig i hela kroppen som värme och en pirrande glöd. Det byggs metodiskt upp en vulkan inom mig och när den äntligen får utbrott och lavan börjar välla förvarnar grevinnan lite innan så tjejerna ska vara med. Hon greppar kuken och riktar den så att det mesta av sperman hamnar på hennes bröst, det rinner långsamt nerför hennes kullar. Lina och Sara tittar fascinerat på. De går fram och tar upp lite sperma var, luktar coh smakar på det. 

Grevinnan torkar av min kuk med lite papper, sedan hinner hon inte ens bjuda in innan Lina har kastat sig över min stolte coh gör allt för att få upp den igen. När hon fått in knycket och fått den hård tar Sara över. Hon hinner bara någon minut sedan föser Lina undan henne och sätter sig gränsle över mig. Hon kysser mig innan hon lyfter sig upp för att sjunka ner på min kuk. Hon har lite svårt att hitta rätt men Sara för kuken rätt åt henne. Precis när Lina glider på mig suckar hon och darrar: 

- Nu äntligen händer det! Åh herregud vad skönt. 

Jag får vara med och se in i hennes ögon exakt i det ögonblick när hon får sin fitta fylld av en kuk för första gången. För dildosen häromdagen när grevinnan visade dem räknas väl inte?! Hon glider förvånansvärt lätt upp och ner medan hennes unga tajta fitta kramar om min kuk för varje drag. Jag är ju fortfarande bunden och kan inte annat än hänga med. Jag vill slicka på hennes bröst samtidigt men har lite svårt att komma åt.  
Minst sagt. Det går inte att ta miste på Linas njutning. Hon blundar och ler medan hon långsamt rider mig. Hon pausar och tar mitt ansikte i sina händer, kysser mig över hela ansiktet innan hon ser mig i ögonen och säger: 

- Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det kunde vara så här skönt. Är väldigt glad att det blev just du som fick ta min oskuld eller att jag fick våldföra mig på dig, hi hi. Var tvungen att pausa lite för att kunna ta in allt. Nu kör vi igen va?!

- Varsågod! Jag är också glad att jag får vara med om detta, säger jag och sneglar på grevinnan. Jag är rädd att hon ska tycka att straffet inte är något riktigt straff. 

Lina sätter igång sin ritt igen. Hon är ett med sin lust, ökar långsamt takten men hinner aldrig bli snabb förrän hon plötsligt kommer med en fruktansvärd skakning och ett tjutvrål. Hon faller smått chockad ihop med armarna om mig. Hon skakar till flera gånger och krampar till i nån minut. Jag hinner aldrig vara nära att komma. Lina kysser mig ett tag innan hon kliver av. 

- Oj, så DET är orgasm. Det kändes som en jordbävning, en glad jordbävning. Säger hon. 

Nu kommer grevinnan fram och kopplar loss mig. 

- Du måste få röra på dig ett tag för du kommer snart att fortsätta straffas, säger hon. Rör på dig medan du kan. 

Jag rätar försiktigt ut mina leder och stretchar lite innan jag gör lite lätta gymnastiska övningar för att få igång blodcirkulationen igen. Kuken står rakt ut som ett spett hela tiden. Jag är perfekt kåt. Upphetsad så att hela huden känns elektrisk. Grevinnan ger mig lite frukt och vatten innan hon binder fast mig på en ny bänk. Den ser stabil ut. Jag får lägga mig ner på rygg på den. Sedan ber hon Sara komma fram. 

- Titta nu hur man kan rida en man. Det har sina fördelar, man kontrollerar själv takten, är han inte fastbunden kan han motjucka men det blir en senare övning. Kan vara skönt att bara ha sin egen takt att hålla reda på. Jag ska bara visa lite lätt så kan du fortsätta sen Sara om du är redo. 

- Absolut! Jag är så sugen så jag kan dö. Nu ska det äntligen ske. 

Grevinnan hoppar raskt upp och grenslar mig. Hon håller i mina armar, som om det behövdes, de är ju redan fastbundna. Det är ljuvligt när hon sänker sig över min kuk och slukar den med sin fitta men det blir bara nån minut sedan avbryter hon med en viljeansträngning. Hon vill inte visa det för mig men jag ser att det tar emot. 

Sara är inte sen att komma fram men hon drar ut på själva ögonblicket. Går runt bänken några varv och tittar på mig. Hon stannar till vid mitt huvud och drar fingrarna genom mitt hår, kysser mig, drar fingrarna utmed hela kroppen på mig innan hon greppar kuken, känner att den är hård och sätter sig upp på bänken med fötterna på varsin sida om mig på bänken. Sedan sänker hon sig vigt ner, missar första gången, grevinnan skyndar fram och hjälper till. Greppar kuken och för den rätt. Jag hinner tänka att detta är inte klokt, jag får vara med om att ta två oskulder idag. Magiskt. 

Sara ger ifrån sig ett underbart häpet ah...aaaah...aaah...aaaah. Hon blundar och njuter när hon sakta börjar röra sig upp och ner. Hon är ännu trängre än sin syster och det känns som att hela mitt nervsystem är satt på turbo. Det känns ännu mer i kuken är det brukar medan det samtidig fortplantar sig ut till resten av kroppen, även det starkare. När hennes hala och tajta fitta kramar och utnyttjar min kuk förstår jag att detta är ett one-in-a-lifetime-moment, allting bara faller på plats. För samtidigt som njutningen känns det som att det kommer dröja innan jag kommer. Men det tänker jag inte avslöja för grevinnan, hon skulle nog inte tycka det är straff nog. 

Då ser jag grevinnan, att hon står och ler lyckligt mot Sara, stolt, att hon är glad för hennes skull. Känns bra att se. De unga kvinnorna har varit i sån spänning och upphetsning att det inte tar lång tid för dem innan det roliga är över. Sara ser förvånad ut när hon är på väg att komma, spärrar upp ögonen och sen bara exploderar hon. Hon skakar till och ger ifrån sig ett lyckligt gny sedan lägger hon sig på mig, våra svettiga kroppar andas i takt. Våg efter våg av orgasmens efterskalv går genom henne. Av ren reflex försöker jag stryka henne över håret men kommer ingenstans med mina fastbundna armar. Grevinnan kommer fram och visar sig överraskande ömsint, hon stryker Sara över ryggen och håret: 

- Jag är så glad att ni fick vara med om detta flickor. Visst var det skönt gumman. 

Sara bara skrattar lågt och lyckligt, befriat. 

Nu har grevinnan redan nästa del redo. Hon ber flickorna vara beredda att bli slickade medan hon rider mig också. Jag är halvhård, hon behöver bara suga mig en halvminut så är jag på igen. Grevinnan drar ut på det lite, drar med fingrarna över min kropp och säger: 

- Du har visat beundransvärd uthållighet Micke, det måste jag ge dig. Hoppas det varit skönt för dig också. 

Jag nickar bara. Hon nästan svingar sig upp på mig som en van cyklist eller ryttare. Med ett raskt grepp för hon samtidigt in mitt spett i hennes varma inbjudande underliv. Ah jag känner igen känslan av hennes fitta runt mig. Ljuvligt. Hon ber Lina att sänka sig över mitt ansikte. Det tar en stund innan vi hittar rätt men sedan ger jag henne all den njutning min tunga kan ge henne. Det är bra att jag har cunnilingus att koncentrera mig på annars hade jag nog kommit ganska snart under den sköna behandlingen grevinnans ritt utsätter mig för. Lina sitter helt kontrollerat stilla, det är en fördel för själva slickandet. Lättare att hitta njutingens epicentrum. Hon låter desto mer. Små kåtgnyn, långa aaaaah med hackigt darr. Sedan det allt tätare oh.......oh.....oh...oh. Det rinner rikligt av hennes safter, de luktar frisk skog. 

Grevinnan har övergått i att svanka sig ur mig och sedan en kvartscirkel tillbaka, ser ut som att hon njuter mer av det. Ser sexigt ut. Väldigt skönt för mig med. 

Lina har en väldigt tydlig väg till sitt krön. Andhämtning, stön, förskakningar, fort, fortare, fortare, ännu fortare och där skakar hon till i ryckiga konvulsioner, medan hennes safter rinner över mig. När hon hämtat sig går hon av och kysser mig i pannan efter en viss tvekan, känns väl inte naturligt att kyssa läppar med sina egna fittsafter. Sedan går hon över till grevinnan och tackar henne med en kram. Grevinnan har lagt sig ner på mitt bröst och övergått i att svanka sig ur mig och sedan en kvartscirkel tillbaka, ser ut som att hon njuter mer av det. Ser sexigt ut. Väldigt skönt för mig med. Efter en stund pausar hon innan Sara tar plats. Ligger ändå kvar och jag i henne. Jag passar på att överraska henne med att spänna och slappna av kuken, bara en en liten mikrorörelse medan resten av våra kroppar är helt stilla. 

- Oh det där gillar jag, säger hon. 

- Tro det eller ej, när jag var i tonåren kunde jag komma bara genom att göra så utan att ens röra min kuk. Säger jag. 

- Jag tror jag har hittat en riktig erotoman, säger hon och ler. 

Sara sätter sig över mig, hon bar sett sin syster skakas av lust. Nu är det hennes tur. 

- Oj vilka fjärilar i magen jag har, av förväntan. Jag såg ju hur skönt det såg ut. 

Hon hamnar nästan rätt direkt, ber henne flytta sig lite framåt. Så börjar jag sakta och metodiskt från väldigt långsamt till snabbare slicka hennes fitta för att sedan övergå till fladder. Hon njuter med låga djupa stön. Hackar till eller ryser ibland, jag närmar mig klittan långsamt, först bara tillfälliga visiter. 

Under tiden fortsätter grevinnan ligga kvar stilla och jag utföra mitt spänna-och-slappna- av-trick. Hon motjuckar så att säga genom att krama med fittan. Så kommer vi så småningom in i en erotisk minimalistisk dans. Det är första gången jag gör det i en kvinna. Det är mycket upphetsande. 

Sara rör sig lite mer än sin syster men hon ser snabbt till att inte ge sig utanför där jag inte kan hjälpa henne. Jag älskar att ge henne njutning att låta henne upptäcka sin egen lust. Det är magiskt att höra hennes kåtljud och känna doften av hennes köns safter. Det och sen att min egen njutning är på topp. Trodde inte det men det känns faktiskt som att jag skulle kunna komma bara genom grevinnans och min märkliga sexvariant. Och kanske hon också. 

Crescendot byggs taktfast upp och t o m grevinnan börjar stöna, vi hör även Lina stöna. Jag kan inte se henne med hennes systers fitta i ansiktet men jag hör henne, hon måste tillfredställa sig på nåt sätt. Vi faller naturligt in i en gemensam rytm, knullandets musik. Kåtstön, gnyn, suckar av vällust, hackande andning, ökad andfåddhet. Mina läppars fladder över en kättjefull fitta, Lina som fingerknullar sig själv, nu hör jag ett ljud av fladdrande våta blygdläppar och fingrar. Våra könsdofter i rummet. Tätare och högre alla ljud, ännu mer, nu stönar vi alla precis samtidigt några gånger och både Lina och Sara kommer samtidigt och skriker exalterat. Gud vad sexigt! Sara nästan kväver mig under kramperna men hon kommer till sans och ger mig luft precis när grevinnan är på väg att komma, i två kraftfulla men avgränsade spasmer. Hennes orgasmkrampande leder också mig till en megautlösning, jag känner en glödande känsla ända från ryggraden. Pumpar varma strålar rakt upp i grevinnan. 

Sara ger sin syster en kram och de ser utmattade men lyckliga ut, röda i ansiktet med några svettiga hårtestar fram i pannan. De kommer fram och kramar oss när grevinnan har släppt mig fri. Eller fri och fri. Hon säger att de behåller mig över helgen. Jag är inte ledsen över det. Vilken upplevelse bara hittills. 

 


 

6 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

TheTenderPoet

:-) Det kanske kommer en fortsättning.

19/1, 2017 kl. 16:07

#1

WAMPyrellagirls

Helgen är väl inte slut? ;)

19/1, 2017 kl. 15:12