Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • STORSÄLJARE
  • VÄLKOMNA

30/1, 2017 kl. 21:39, av Miss Dark

Oväntad vändning

Del av 1 i serien Oskyldig vänskap

Han vänder sig mot henne, utan att se henne i ögonen, för sitt vassa långfinger mot hennes hals.
Det är knapparna han vill åt, och några sekunder senare har han fått upp två extra knappar.

Bordet framför har börjat snegla mot dem.

Ina stod i köket när mobilen ringde. Med skummet från diskmedlet rinnande längs armarna tog hon irriterat upp telefonen. När det var Brecken som svarade mjuknade hon genast.
De hade varit vänner några år, trots flera försök att ta det till nästa nivå verkade det stanna där. (I alla fall från hans sida.)

Han bemödade sig inte med kallprat utan gick rakt på sak, som vanligt.
- Du, jag tänkte faktiskt ta en utekväll idag. Dem har en temakväll, och din klänning skulle passa perfekt. Än bättre ditt sällskap... Han fick det precis att inte låta som en komplimang, bara en vänskaplig kommentar.

Ändå bestämde sig Ina för att följa honom, redan med sina favoritunderkläder och vackraste smycken i åtanke.
________________________________________

Hon håller på att ringa honom för att veta vart hon skall gå, när han redan står i porten utanför och väntar.

Han ser framför sig en vacker kvinna med naturligt kvinnliga former, klädd i en svart korsettklänning med röda mönster, vackra långa örhängen och ett matchande långt hängsmycke som hänger ut en bit från hennes byst. 
Hennes blonda hår är uppsatt i en lång hög hästsvans, med en kromad metallring som håller den på plats på hjässan.
Hon har aldrig varit "för mycket", vilket faller honom i smaken perfekt. 

Själv har han klätt sig nästan komiskt "On the edge", med en lång svart tygkappa prydd med D-ringar och diverse metalldetaljer, med sitt mörka hår som mycket precis går att föra in bakom öronen. Han står i svarta grova kängor med snörning, utanpå sina mörka jeans.

När Ina kliver ut genom dörren i sina höga läderklädda skor med breda klackar, skrattar hon nästan vid åsynen av Breckens klädsel. Så olik honom, ändå klär det honom så mycket att hon nästan snavar rätt över honom. 

Det är rätt elakt att han bjuder ut henne som väninna på en fetischkväll lokalt, som berör just hennes fetischer. (Hon anar inte ännu..)

Hon kommer att betrakta honom som än mer elak när de gått en bit, och han ser hennes bekymmer med kullerstenarna, och räcker ut sin hand som stöd.
På sina annars oprydda, väldigt propra händer, sitter ett komplett set med helfinger ringar. Vassa klor av silver rispar hennes hand när hon trevar efter stödet han erbjuder.

Hon har tappat andan, synen går inte att slita undan, och hon förstår att han måste se hennes reaktion solklart. Det är då hon rodnar, ännu mer...

 

De kliver en stund senare in på en pub fylld med människor iförd ungefär samma kläder som de själva. 
Ina håller hårt i hans hand när de går förbi disken, upp för en av de små trapporna till övervåningen, och sätter sig i en lädersoffa runt hörnet. De sitter i ett stort öppet rum, med utsikt över nedervåningen.

Det är nu, när de sitter intill varandra, hon börjar fråga sig varför han egentligen bjudit med henne, ensam, till detta event?

De samtalar som vanligt om livet, vardagen, jobbet, allt och inget. Någon kommer och sätter sig med dem, någon går iväg, vissa bjuder på shots, andra vill bjuda med dem hem.

Det förvånar Ina när Brecken flera gånger tackar nej, utan att fråga henne.
Han visar tydligt att det är han som tar besluten, och hon kan nu nästan föreställa sig hur hennes drömförhållande med honom skulle kunna se ut. Hur han skulle kunnat vara hennes herre, hur hon kunde varit i hans ägo.. 

Det är precis då, när hon sitter där och drömmer sig bort, och de plötsligt blir lämnade ensamma i soffhörnet, som han räcker henne något ur fickan. 
Det är kallt. Hon ser ned på hans hand och ser ett koppel i metall, läderhandtaget är virat om hans handled. I änden av kopplet sitter ett halsband han nu försöker räcka henne.

- Va, du menar, alltså, hur... Hon letar chockad efter något att säga. Brecken avbryter henne med en klo mot hennes läppar, vasst tryckande mot det röda läppstiftet.

- Jag har sett dig längta efter det i ett år nu, varje gång vi träffas. Hur du rycker till, hur du tappar andan, dina tankar som flyger iväg, ögon som letar saker de inte borde.. Små leenden inför begrepp du inte borde förstå, skämt du inte borde plocka upp, knottrorna längs huden de gånger jag tagit runt dina handleder.. 
Jag är inte blind, Ina, och inte dum heller.

När hon inte svarar eller reagerar släpper han hennes blick och drar nonchalant hennes huvud bakåt, med hennes hår i handen, släpper greppet och spänner snabbt lädret runt hennes hals. 

Några i omgivningen vrider sina huvuden mot dem, andra märker knappt vad som sker. Ina hinner själv inte riktigt hänga med. 
De har varit "Bara vänner" i ett antal år, och nu?

- Du har möjligheten att säga ifrån när du vill, om du uttalar din gatuadress avbryter vi allting, och vi går hem med dig. Han tittar inte ens på henne när han säger det, men hon förstår lika väl. 

Kedjan är lång, han kan lägga läderhandtaget i fickan utan problem medan kedjan hänger från hennes hals ned på sittdynan mellan dem. Hon märker en skillnad i hans hållning, ton och blickfång. 

Det är nästan en helt annan person. Framför sig ser hon den vänliga unga mannen som alltid värnat om jämställdhet välmenande och rättvisa. Han, den hon aldrig hade trott kunnat besvara hennes mörkare sidor. Den hon inte trott varit intresserad, än mindre skulle kunnat förstå.. 

Han vänder sig efter en stund mot henne, utan att se henne i ögonen, för sitt vassa långfinger mot hennes hals, drar spetsen ned mot nyckelbenet, trycker litet så att huden buktar inåt, och väntar på reaktioner. 
Ina fryser till is, försvinner helt, och kan bara fokusera på känslan som nu för henne bort från verkligheten. Hon har längtat så länge att det inte går att rå för...

Han fortsätter, ökar trycket mot huden, och går nedåt mot urringningen på hennes klänning, ut längs ovansidan av hennes bröst. Han hör hennes utandning, som är på gränsen till ett tyst stön, och för utan förvarning ned klon innanför kanten, ned mellan brösten. 
Det är knapparna han vill åt, och några sekunder senare har han fått upp två extra knappar. 

Bordet framför har börjat snegla mot dem, och hon minns tydligt att det stått på tavlan i trappen på väg upp att sexuell utlevnad inte varit önskvärt i denna lokal.. 
Hon skäms, men förmår sig inte att agera.

Hennes bröstvårtor går att se om man ser ned litet innanför tygets kanter, halva hennes bröst är fullt synliga utåt.
Han åskådar henne, där hon sitter med slutna ögon alldeles stilla framför honom. Han förstår precis vad som händer inuti hennes huvud, och ler förnöjt åt sig själv.

Flera av hans fingrar leker över de mjuka kullarna som nu visar sig framför honom, de kalla klorna spelar över dem och han känner sig så barnsligt road av hennes ryck och små andetag.
Ina tänker inte ens på vad som sker längre, när hon hör en av servitrisernas fotsteg i trappen. Panikslaget slår hon bort Breckens händer från sina bröst och försöker snabbt knäppa de fånigt små knapparna igen. 
Vilket såklart inte går med fumliga fingrar och fullbordad panik. 

- Är du rädd att någon ska se dig? Är du känslig för sådant? *dova skratt* Brecken retar henne för reaktionen, och tar ett tag med armen runt hennes rygg för att föra henne närmre sig, medan han ser upp mot servitrisen. 

Hon ser dem inte ens, och med Inas kropp tryckt mot Breckens ser ingen något misstänksamt längre. Servitrisen ger två par sina drinkar, och väljer tydligen att sitta kvar på övervåningen med dem. 

Ina blir besviken, och försöker åter sig på de små knapparna, när Brecken tar tag i hennes handleder, sådär som han bara inte får göra. 
Han har gjort det förut, när hon bitit på naglarna. Varje gång rusar kåtheten fram och hon får hejda sig inför honom. 

Med hennes händer utom räckhåll talar han till henne med en bestämd stämma.
- Ina, ikväll vill jag att du låter mig bestämma. Tänker du låta mig göra det, vill jag att du bestämmer dig för det nu. Om du inte tänker låta mig göra det, tala om det på en gång..

När han inte får något svar blir han bekymrad.
- Om du blir tyst får jag tolka det som att du inte vågar ge ditt medkännande, så. Jag ger dig en stund att resa dig upp och ta av dig halsbandet, gör du inte det har du lämnat all kontroll åt mig. Okej?
Han ser på henne, men hon svarar inte. 

Hon reser sig heller inte för att ta av sig halsbandet, och när det gått fem minuter tolkar han det som att hon är med på vad som sker. 
- Du vill alltså inte prata när vi gör det här, Ina?
Hon skakar nekande på huvudet. 
- Okej, men du är okej med det, du vill det här? 
Han får ett stort glatt nickande till svar, följt av det vackraste leende han sett på länge. 

Vissa vill inte samtala under utlevnad, vilket han vet och förstår. 
Han förstår även att hon gett sitt samtycke och att hon förstått att det är han som skall ha kontrollen, och han vet att hon fått gatuadressen som stoppord.. 

- Sätt dig där du satt innan. 
Ina flyttar sig en bit ifrån igen, i samma ställning som innan.
Brecken drar ut tyget från brösten med ett finger och låter tyget gnidas mot bröstvårtorna på insidan. Hans hand går från höger till vänster flera gånger.
När han ser hur de styvnar flinar han mot henne, och hon ser det. Hennes röda kinder bränner strax aningen värre. 

Han låter sina spetsiga fingrar fånga vårtorna mellan varje tumme och pekfinger, och drar mjukt i dem. Ina skruvar sig rejält framför honom och han anar att hennes skrev börjar värma en aning.. 

- Du har känt såhär länge, eller hur? Och du har trott att jag inte ville ha dig, eller hur?
Ina öppnar ögonen och ser upp på honom, med fuktiga ögon. Han visste?

När han fått ögonkontakt med henne brister det för honom. Hans fingrar nyper tag i hennes bröstvårtor som kommer litet i kläm mellan metalldetaljerna, samtidigt som han lutar sig fram och biter tag i hennes underläpp. 
Förvånat hinner hon säga AJ innan han kysser hennes läppar så hungrigt att de som tidigare sneglat på dem, nu vänder sig om. 

Det finns dock fortfarande folk som inte sett dem, och Ina lugnar sig en aning när dessa sitter still. 
- Sluta. Titta. På. Folket. 
Brecken greppar det han kommer åt av hennes mjuka klot mellan sina fingrar och pressar ned klorna i dem, tills han hör Ina kvida.

Ina känner klorna, luften blir tung och hon börjar andas genom munnen. I ögonvrån ser hon hur de är iakttagna, men efter några sekunder försvinner intrycken helt. 
Ögonen sluter sig och hon andas mot Breckens läppar när han börjat slicka längs läppstiftet med tungspetsen. 

Det är då hon tackar sig själv för att hon valde det dyrare, som torkat ordentligt.
När hon känner hur han reser sig litet och backar undan, är trosorna varma och våta. Kanske behövde hon på en toalett en snabbis?

- Får jag gå på toaletten? Hon ser vänligt upp mot honom. 
- Herre. Glöm inte i en enda mening att jag är din Herre. Hans hand om hennes haka visar att hon klantat sig.
- Oj, jag... Får jag gå på toaletten, Herre?
Han nickar glatt åt henne, och visar med handen att det är okej. 

I kön utanför toaletten hör hon två kvinnor samtala om Brecken. Hon hör dem kommentera hans bestämda röst, hur oförskämt det är att göra såhär på en offentlig plats, och att hans kvinna borde veta bättre. 
Ina skäms, och vill nästan gå ur kön, men hon måste verkligen ha en bit papper.. 

När dörren öppnas har halva kön gett upp, och Ina ser de två kvinnorna slinka förbi henne. 
- Jävla otyg, ni förstör festen.
Ina försöker att inte ta till sig när hon hämtar sitt papper, viker det till ett trosskydd och skyndar sig upp till Brecken igen. 

När brecken ser hennes bekymrade min förstår han att något hänt. 
- Om något besvärar dig berättar du det på en gång, jag försvarar dig. Jag vet hur man tar folk... Han ser upp på henne med en litet ironisk min och Ina vet att han har en tendens att få folk att ångra sina klagomål rätt snabbt. 
Men hon skvallrar inte. 

Han väntar tills Ina har satt sig innan han lägger sina händer på hennes lår och skjuter henne bakåt över skinnsoffan mot väggen. Hennes svankrygg böjer sig över armstödet så att hennes rygg hamnar platt mot väggen. 
Brecken ser sig snabbt om, ingen tittar. 
Därefter tar han ett stadigt tag om hennes högra knä, och för det upp i soffan bredvid sig. 

- Så.. Det är så jag vill ha dig, blunda så slipper du se hur alla kommer stirra på oss. Han skrattar skadeglatt så att hon hör det, och hon flämtar till när hon inser att han räknar med folks blickar. 

Hon blundar, och känner strax hans händer mot hennes överkropp, hur de smeker, sliter, drar, trycker, klämmer. Hon försöker hindra honom med händerna av skam, vilket leder till att han tar loss en av kedjorna från sin kappa och gör ett strypkoppel av den, trär den runt hennes händer och fäster änden i vägglampan ovanför. 

När hon är försvarslös drar han ned hennes korsett några centimeter så att bröstvårtorna vilar på dess tygkant. 
- Det här är ett test. Låter du mig hålla på i tio minuter går vi iväg och avslutar det här. Om du avbryter mig går vi hem och ser på tv utan att någon av oss avslutar något alls på ett bra tag. 

Det börjar kännas läskigt, sade han tio minuter?
Hon skruvar sig oroligt under honom vilket gör att hennes rumpa glider nedåt mot hans knä, och hennes händer spänns fast ännu mer i kedjans grepp. Hennes klitoris trycks mot knät och hon kan inte föreställa sig hur det vore att gå utan orgasm ikväll.

Brecken märker att hon reagerar på knät då hon slutar slingra sig och blir stilla. Retsamt håller han en stadig hand på hennes bäcken medan han rör på benet i stora runda rörelser mot hennes kropp. 
- Håå.. åh.. Du kan inte göra så.. 

Brecken tar tag i hennes hals med högerhanden så att klorna nyper henne.
- Jag bestämmer.
Ina älskar de korta meningarna som bara innehåller de viktigaste kodorden. Korta kommandon som tränger sig in i hjärnan likt definitiva sanningar hon inte kan låta bli att lyda. 

Hon ligger still med hennes klitoris som gnids mot hans knä, och hon råkar öppna ena ögat bara en liten sekund, vilket räcker för att se att många nu har vänt sig om för att se vad som händer. 
- Stäng ögonen! Brecken ryter åt henne dovt i hennes öra, medan han kysser hennes hals, slickar längs sidan av hennes nacke, andas mot hennes örsnibb. 

Pappret hon försökt lägga som skydd för trosorna är genomvått.

Servitrisen som valt att stanna på övervåningen kommer efter en stund fram till dem.
- Och vad händer här.

Brecken klämmer Inas lår som för att påminna henne om vad som gäller, och talar lugnt med kvinnan som nu står framför honom. Han förklarar att han känner kvinnan som anordnat kvällen och att hon vet om vad han gör. Servitrisen protesterar vilket Brecken inte låtsas om utan talar om för henne att de snart skall gå och att hon kan ta upp klagomålen med hans väninna istället. 

Ina kämpar hela tiden för att inte börjar slita ned vägglampan och vrida sig ur soffan för att gå, och när hon börjar treva för att ta loss händerna inser hon att det är förgäves. 
Istället vrider hon ut rumpan och glider ned på golvet framför. Hon öppnar ögonen och trasslar loss händerna, kedjan blir kvar på väggen. 

Brecken sitter kvar och bara iakttar hennes regelbrott. 
När hon är färdig ser hon att han redan sett henne, och skäms så pass att hon slår ned blicken i golvet. 
- Och eh. Du trodde att du skulle komma undan med det där hurdå? Han ser inte ens på henne längre utan torkar av bordet med en servett, tar ned kedjan, reser sig och går ned för trappen utan henne. 

Ina springer efter när hon rätat till korsetten och stängt knapparna. 
När hon kommer ifatt honom ute på gatan räcker han ut handen och tar tag i henne. Med sitt vassa grepp i hennes blonda hår trycker han upp henne mot tegelväggen intill, utan att göra henne illa, ställer sig intill henne och talar om för henne att hon nu kommer få en väldigt tråkig vanlig kväll hemma framför tvn.

Det är då de två kvinnorna från toaletten kommer runt hörnet för att se det hela. 
- Jaså, nu är han på henne utanför på gatan också. Tänka sig vad unga luder underlåter sig till idag.

Ina känner greppet i hennes hår bli hårdare, hur hennes kjol långsamt dras upp, och hur en varm hand smeker hennes lår. Kvinnorna tystnar helt.
Hon kan inte avgöra om de gått eller står kvar, när Brecken tar tag om hennes trosor och drar ned dem till hennes knän. 

Oron för att bli sedd naken ersätts hastigt av förvåning när han gnider sina jeans mot hennes rumpa och kön, medan den andra handen smeker hennes bröst som är klämda mot väggen.
Det är en intensiv känsla som får henne att stå still, men när intellektet kommer ikapp säger hon åt honom att skärpa sig och försöker slita sig loss. 

Vilket inte går. Han trycker sin kropp mot henne så att hon är fastklämd, och hon hör hur kvinnorna intill viskar med varandra. 
Panikslaget inser hon att de är kvar, herregud, de kommer ju ringa polisen!

- Tänker damerna ringa snuten eller tänker de stå kvar och stirra?
De två kvinnorna tar förvisso upp telefonen, men lämnar platsen. 

Brecken rätar upp Ina och klär på henne trosorna igen. 
- Nu har vi bråttom hem ! Skämtar han medan han tar tag i hennes arm för att stötta medan de skyndar sig hemåt. 

I trapphuset tar Brecken henne ned i källaren istället för upp till lägenheten, 
fäster kedjan i ett av rören längs väggen och väntar tills lamporna släcks. 
Tystnaden när mörkret lägger sig är enorm, och Ina darrar av förväntning. 
Eller av att betonggolvet är så kallt...

Fyra klor gräver sig in under hennes käkben, med en femte mot hennes tinning.
Brecken håller upp hennes ansikte så att strupen rätar sig, medan han knäpper upp jeansen. 
- Du bröt reglerna, eller hur. 
Ina vet att han inte ser hennes rörelser, så hon svarar med ett "mm" istället.
- Och du visste att du inte skulle det, eller hur. 
Ännu ett "mm" kom från hennes hals. 
- Du förstår att du inte kommer få komma ikväll, på grund av det?
Ina blir tyst, fast än hon vet att det är så. Det känns orättvist. 

Brecken vet exakt vad hon tänker, han har känt det själv så många gånger. 
Nu väntar han bara på ett svar. 
När det inte kommer upprepar han frågan, nu med sitt våta ollon mot hennes underläpp. 

Hon känner lukten, den otroliga lukten en upphetsad man ger ifrån sig.
Hjärnan säger åt henne att slicka på den mjuka kuken hon har framför sig, men lyckas hejda sig precis. 

Ur hennes hals lyckas hon få fram ett svagt "mhh" till svar, och trots att det knappt hörs snappar han upp det. 
- Bra. Öppna munnen.
Ina öppnar mjukt munnen med sina läppar avslappnade mot hans ollon, när han utan minsta hänsyn skjuter sig in mot hennes gom, över hennes tunga, ned mot hennes hals. 

Ina väntar på att han ska ta omtag, som de flesta brukar, men det kommer inte. Han går ned mot hennes halsmandlar som sätter stopp, på en gång. Han känner stoppet, känner reaktionerna i hennes hals, känner musklerna som börjar rycka litet. 

Med ett leende ser han ned på henne i mörkret, han kan bara skönja hennes konturer, men det räcker för att ge honom upphetsning. Hennes armar som går upp mot honom är mjuka, och han använder den vänstra armen som handtag åt sig själv. 
Den andra håller hennes huvud fortfarande strängt på plats mot väggen, upp mot hans skrev. 

När han tar sats för att skjuta sig förbi stoppet i hennes hals, smäller en av dörrarna ovanför dem. Ina inser att någon är påväg någonstans. 
Tankarna rusar  - det kan ju vara någon av grannarna som ska ned till tvättstugan! 
Kroppen börjar kränga och hon försöker protestera, men med greppet om hennes käke och ena arm kommer hon bara snett med rumpan mot golvet.

Brecken följer obrytt efter hennes rörelser så att han inte åker ut, säger inte ett ord, utan tar åter sats för att trycka sig förbi hindret. Hon är så len och mjuk inuti, och han har aldrig längtat så efter en orgasm förut. Han hör stegen i trappupgången när han trycker sitt känsliga ollon nedåt, 
Det är trångt och känns överväldigande. 

Han vet att han borde vara tystlåten men andas ändå djupt, högljutt. 
När Ina sprattlar under honom och drar i kedjan på grund av reflexerna i halsen flåsar Brecken hårt, musklerna i hennes svalg bearbetar hans kuk så våldsamt att han nästan borde dra sig ur för att hålla sig. 

Hon känner halsen krampa, känner luften som långsamt tar slut, och magen som försöker vända sig ut och in. Hon öppnar ögonen helt och stirrar ut i mörkret. Efter en stund kan hon se hans uppdragna dragkedja som går parallellt på vardera sidan om hans kön, 
Känner den mot överläppen som ett vasst band, känner halsen som spänner och sträcks. 

- Du kommer vara så hes innan jag är färdig med dig, Ina...
När han uttalar hennes namn med ett stön sköljer vågor av upphetsning genom hennes kropp. Han drar sig äntligen ur hennes hals en stund för att skjuta ollonet fram och åter över hennes tunga, innan han går ned i henne igen. 
Nu med snabbare stötar där hon får en chans att nollställa sig en sekund mellan varje.
Hon suger med tungan så gott hon hinner medan hon ser upp mot honom under luggen. Det är mört, och hon ser bara hans axlar som är lika stela som två bergstoppar. 

När han drar sig ut en bit längre, får hon ett bra sug runt hennes ollon med främre delen av tungan som kupar sig runt honom som en sugkopp. Brecken stannar så och låter henne fortsätta leka litet med honom innan han trycker sig förbi tungan ned i hennes hals omildare än han någonsin vågat med någon innan. 

Ina försöker hosta, börjar vrida sig under kedjan som håller hennes armar kvar upprätt, och Brecken får hålla hennes ena arm mycket hårdare mot väggen för att hon inte skall komma undan. 

När paniken kommer försöker hon röra huvudet, vilket nästan lyckas. Han glider ur henne med några centimeter innan han hinner med att ta ett hårdare tag runt hennes käkben och pressa upp hennes huvut mot honom igen. 

Hon kommer få märken från hans klor under hakan, men just nu blir hon bara upphetsad av den stingande känslan. 
Det är första gången hon inte kan hålla sig från att dregla, det rinner ut ur hennes mungipor när hon flåsar efter luft runt hans kuk.

Han drar sig ur henne några gånger, pressar sig in igen några gånger, och när han är nära att komma hör hon honom nästan morra åt henne, med en bröstkorg som häver sig rejält ovanför.
Hon känner två vassa fingrar hålla igen hennes näsa när han trycker sig ned i hennes hals igen för att vänta rätt länge innan hans varma strålar rinner ned i henne. 
Kväljningarna kommer direkt, helt lönlöst i hans grepp, där hon blir kvar krängande under honom tills han är nöjd några långa sekunder senare. 

När han släpper henne andas hon för sitt liv, och ser desperat upp på honom. 
Han ser henne inte riktigt men vet mycket väl. 
- Slyna. 

Ordet som får stötar att gå genom hennes kropp ekar i källargången, så högt att någon måste ha hört det. 
- Tack, Ina. Han har en varm ton i rösten när han tackar henne, smeker hennes kind omsorgsfullt medan han böjer sig ned för att kyssa henne. 

Hon slappnar av och njuter av den belönande känslan av han varma fuktiga läppar mot hennes, när han tar tag om hennes hals och blåser ned luft i hennes lungor. Han trycker sina läppar så hårt mot hennes att det nästan gör ont, och hon kan inte andas vare sig ut eller in. 

Trycket i hennes lungor känns enormt häftigt fram till dess att syret börjar ta slut.
Han slutar inte förän hon kvider, ger henne tio sekunder att andas och gör sedan om det igen med varma men retsamma dova skratt mot hennes öra.. 
- Du gillar det där..

Ina känner hur vätskan från hennes kön spridit sig ännu mer, och det dunkar i blygdläpparna av allt blod som samlats.
När hon börjat tänka på smärtan som kommer vara outhärdlig när de slutat leka, känner hon en hand mot sina trosor. 

Han trycker mot hennes ömma punkter och smeker hennes klitoris med två fingrar utanpå hennes kläder, tills hon börjar låta under honom. 
Ina börjar undra vad som hände med hennes straff, skulle hon inte bli utan orgasm?

Hennes trosor dras ned och hon hör hur han slänger dem på golvet intill. 
Mer folk börjar röra sig i byggnaden och Ina oroar sig på allvar, men har inga alternativ annat än att sitta still på det fortfarande kalla golvet. 

När Brecken sätter sig på golvet framför henne och lyfter hennes ben på sina axlar protesterar hon modigt. 
- Nej, du kan inte göra det här nu, här nere, vi går upp istället! Ta dig samman nu!

Han slår med en platt hand över hennes kön hårt, så att hon rycker till i hela kroppen. 
- Jag bestämmer.
Ina fortsätter protestera mer och mer högljutt. 

Brecken slår några gånger till, och ser henne rycka mer och mer. Sista gången ropar hon till litet och spänner hela ryggen av känslan. Han tycker det borde göra ont nu när hon är så pass svullen...

Hon ger sig dock fortfarande inte, så han bestämmer sig för att ignorera henne, flyttar kjolen och drar en klo över hennes ena blygdläpp, sedan den andra. 
Han hör hennes protester tystna litet en kort sekund, men också hur de återvänder så fort han slutat. 

När han lyssnat passivt på hennes protester en stund till sätter han varnande klon mot hennes venusberg ovanför klitoris. Hon slutar inte. 
När han för den ned mot klitoris för att visa planerad riktning, slutar hon inte då heller. 
Så han tar omtag från toppen igen, pressar ned klon hårt, och drar ett rakt och bestämt drag över hennes venusberg, ned över klitoris utan att vika en tum, mellan hennes inre blygdläppar, ut över hennes mellangård. 

Hon tystnar chockad, men börjar strax igen resonera om vad som händer om någon ser dem, så han gör om det. Ned över klitoris, läpparna, och mellangården. 
Klon lämnar röda irriterade spår som börjar kännas för Ina. 
Oroligt slutar hon protestera och funderar istället på hur ett tredje eller fjärde svep med klon kommer kännas, vilket hon inte behöver fundera kring. 

Det tredje svepet är snabbare och sliter nästan med sig huden av farten. Ina kröker ryggen och andas snabbt. När hon försöker ta sin hand och lägga för sitt kön inser hon åter att hon sitter fast i kedjan. 
- Ligg still.

Ina ligger still, och känner hur Brecken lyfter hennes klitorishuva med en av klorna, inspekterar den svullna röda lilla knoppen där under, blåser på den med munnen och ser hur hans lilla älskade offer rycker till kraftigt. 

Han böjer sig fram och slickar henne mjukt med sin våta tunga, hör hur hon börjar att smått yla av känslan. De små djävulshornen växer ut på Brecken, han funderar på hur högt han kan få henne att låta, här nere i källaren.

Ina känner hans tunga svepa över hennes klitoris flera gånger, och lyckas hitta en rytm i hans rörelse, vilket gör att hon lyckas vara tystare. 
Förtvivlat känner hon hur han ändrar rörelse och börjar svepa tungspetsen i cirklar istället, och ofrivilligt ylar hon lika illa igen. 
När hon tror sig hänga med i rytmen igen, byter han helt sonika håll på cirkeln. 

Brecken planerar att hålla på så länge, då det är tacksamt att bara kunna byta håll för att nå effekt. 
Ina svettas av ansträngning och försöker ta tag i kedjan för att få något att hålla i, när hon känner hans läppar mot hennes sköte. Innan hon hinner be honom att låta bli lägger han sugtryck på hennes lilla känsliga knopp, 
Och slickar på den om vartannat. 

Nöjd känner han hur hon börjar darra och vibrera i hela kroppen, och när hon börjar närma sig orgasm lyssnar han noggrant efter det där andningsstoppet många får sekunden innan. 
När det faktiskt kommer släpper han henne helt så att hon glider av axlarna och landar med rumpan i hans knän nedanför. 

- FAN BRECKEN vad gör du?! 
Argt sparkar Ina på hans bröstkorg med tårna av frustration och hoppas att det faktiskt skall göra illa honom, vilket det inte det minsta gör. 
Han skrattar glatt åt henne medan han med sina två händer lägger upp benen på axlarna igen och håller fast dem där, stenhårt. 

- Still! Ordet ekar mellan väggarna. 
Ina stelnar långsamt. 

Brecken lyfter åter hennes klitorishuva med ena klon, och ser nu på den stackars uppsvällda klitoris han har framför sig. 
- Den är min. Jag gör som jag vill med den.

Ina känner den där känslan i magen igen, fjärilarna som flyger runt inombords, en njutningsfull känsla som bara uppstår när hon känner lätt nervositet inför att någon annan har kontrollen. 
Hon älskar den, och blir plötsligt väldigt medgörlig. 

Han petar försiktigt på henne med spetsen av fingret, och ser henne studsa till.
Med ett roat läte följer han efter henne i rörelsen och pillar litet med spetsen ovanpå den, vilket får Ina att vrida och vända sig som en orm. 
Han fortsätter medan han ber henne skarpt att ligga still. 
När hon inte lyckas sluta sprattla drar han klon rakt över hennes klitoris med en omild snabb rörelse, som får Ina att ropa ut sitt aj.

Brecken vilar klon på hennes klitoris medan han lutar sig fram.
- Snart får vi nog hjälp, ska du se, om du säger aj fler gånger!
Han tar tummen och låter två klor massera hennes klitoris från båda sidor, i cirkulerande rörelser, mjukt. 

Ina kvider och gnäller länge, men tillslut tystnar hon och börjar röra sig mot hans fingrar. Det märks att hon nu istället njuter av den vassa känslan.
Han ökar takten, snurrar med klorna värre, och ser henne börja darra igen. 
När han hör uppehållet i hennes andning slutar han igen, 
Kysser hennes klitoris oskyldigt, tills hon slappnar av. 

Han märker att hon är frustrerad, hans kyssar kommer aldrig ge henne en orgasm, men retar hennes känsliga underliv till galenskap. 
Hans haka blir våt från henne, hon är alldeles kladdig överallt. 

- Ptja. Det är ju synd. Du hade kunnat få en häftig orgasm ikväll, men du bröt reglerna. Så nu skiter i i det. 

Brecken reser sig, tar loss kedjan, spänner av halsbandet från Inas hals, ser hur hon sjunker ihop på golvet, ger henne trosorna i handen, smeker hennes panna och tackar henne. 

- Nu har jag en tvätt tid hemma att sköta, vi hörs i morgon om du inte vill ringa ikväll. 

Med kängornas ljud mot betonggolvet hör hon honom lämna henne i källaren utan orgasm.
- Men om jag fixar min egen orgasm då? Ina ropar förhoppningsfullt mot honom.
Brecken stannar.
- Inte tillåtet. Hans röst är obeveklig.

Brecken hinner Gå några steg till innan nästa fråga kommer mot honom. 
- Får jag .. komma i morgon då..

Han kan höra hur hon rodnar, och trots att det är mörkt kan han nästan se hennes röda kinder.
Han svarar snabbt innan han lämnar källaren för kvällen.
- Du får en ny chans att göra som jag säger, i morgon, ja.

Allt som blir kvar efter att dörren stängts är tystnad.
Ina ligger kvar på golvet och funderar på hur deras relation kunde gå från "bara vänner" till det här, på en kväll. 

Det var länge sedan hon längtat likt ett barn efter att tiden skulle gå. 
Det tog sin tid att ta sig upp för trappen med den ömmaste fitta hon någonsin haft. Väl uppe i lägenheten fyra trappor upp, somnar Ina på sängen, med korsetten på golvet intill.

I morgon, en ny chans.

 

Dark_Solitude 
2017 01 29

2 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.