Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • Skönt för mannen
  • Snygg och fartfylld
  • Lek & busa
  • Dubbel skön stimulans
  • Massera trötta höstmuskler
  • Fresta & Förför
  • Missa inte Bubblan-bonusen hos PLEASME

8/10 kl. 00:08, av Huldran

Uppbrottet.

Vi läser ofta om personer, vilka plötsligt upptäcker varandra. Sedan kär förening av heta kroppar och sprudlande känslor. Men hur ser det ut i den andra änden? När de varma känslorna börjar sina. Eller tvingas att upphöra.

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

11 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#12

Huldran

Jag niger och tackar, Blyerts och Jaca, för era fina kommentarer.
//Huldran.

5/11 kl. 11:24

#11

Blyerts

En novell som berör. På djupet!
En språkhantering som lovar mer! Jag väntar!

28/10 kl. 22:10

#10

Jaca

Du har inte bara ett underbart grepp om språket utan Du fångar den som läser på ett helt underbart sätt, tackar dig för en underbar stund av läsning....

28/10 kl. 13:33

#9

Huldran

Återigen TACK, för att ni läst och kommenterat det jag skrivit.
Språket, Caine59? Ja, men det har också blivit suddat och rättat några gånger. Allt för läsarna (och mig själv), you know...

26/10 kl. 20:11

#8

caine59

En mycket bra novell. Önskar att jag hade ditt grepp om språket.

25/10 kl. 22:37

#7

Pappi

Jag får någon typ av sociala medier betingad ryggmärgsreflex som gör att jag söker efter en ledsen gul gubbe eller ett hjärta att trycka på, oklart vad som passat bäst. Ovanlig, gripande och utlämnande på något sätt. Tack!

15/10 kl. 07:45

#6

WAMPyrellagirls

"Jaha, ännu en novell med in och ut sex," NEJ! nu händer det mer och gör novellen så mycket bättre, än mycket annat som skrivs här på Bubblan. Tack Huldran... /Tina W

9/10 kl. 20:32

#5

Huldran

TACK, mina vänner för att ni tagit er tid att läsa mina rader. Trevligt att ni tog er tid. Ni får själv fundera över bakgrunden. //Huldran.

9/10 kl. 18:23

#4

Egentid61

Håller med tidigare kommentarer. Vi som läst alla dina alster blir nog lite förvånade. Ett större djup. Lite mer...allvar i de annars så härliga polyamorösa relationerna. Det finns kanske ett pris att betala ändå? Många läsare här skulle nog hålla med om att det är värt det så länge det bara gäller sina egna fantasier. Vi vet allihopa här varför vi är här och läser. Vi vill egentligen bara ha det roliga. Spännande att du skruvar till det. Som Blåögd skriver: "Du fångar båda känslorna...". Det stärker min tidigare känsla för ditt skrivande.

8/10 kl. 23:09

#3

LX

Väldigt bra tyckte jag, lite av en berg och dalbana.

8/10 kl. 15:37

Läs in fler