Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Inspireras

21/2 kl. 00:31, av Miss Dark

Fällandet

Del 5 av 5 i serien Bytesdjuret

När Betalningspåminnelserna börjar ramla in och katten kommer behöva ett veterinärbesök,
och då skrattar hon inte längre åt annonsen hon sett..

- Tänker du komma nu Slyna, jag har ta mig fan Ihjäl dig! Darrande tittar han uppfordrande på de andra.

Förord:
Denna Novellserie skrivs inte för de känsliga.
De skrivs för min egen skull, för att bearbeta mina tankar och få utlopp för allt som rymmer sig inom mig.
Har du problem med det som kallas för Edgeplay, ogillar inslag av tvång eller våld, bör du genast byta sida. Läs alltså inte ens. 
- Gillar du inte inledningar så hoppa över 25cm text.
______________________________________________________________

Ensam med dyra kostnader och ingen inkomst, börjar moralen tryta.

Jobbet hon skulle fått gick henne ur händerna, när arbetsplatsen fick nys om att hon varit med en fullfjädrad psykopat. Hon orkar inte längre påpeka för dem att han bara var en sociopat, det gör ingen skillnad.

I kylskåpet står inget mjölkpaket längre, snopet står hon med sin kopp te och stirrar på den tomma hyllan. Lampan i vardagsrummet behöver bytas, dessutom. Trött tar hon sin tekopp utan vare sig suketter eller mjölk och sätter sig vid köksbordet.

Tidningen hade hon fått gratis den här morgonen. "Bara för att vi ska bli lockade att börja betala för den" fnyser hon medan hon börjar läsa. Längst bak hittar hon en annons om en ny mötesplats för BDSM inriktade personer. 
Hon tar upp mobilen och kollar upp den. 

På dess framsida finns en annons om ett sällskap i hennes stad;
"För kvinnan som har svårt att få orgasm - vinn minst 5000 kronor!"

Hon skrattar först åt det. Men när betalningspåminnelserna börjar ramla in och katten kommer behöva ett veterinärbesök, skrattar hon inte längre.

Hon ringer upp kontaktpersonen för eventet, beredd att lägga på så fort det känns obehagligt. 
- Hej, jag är lite nyfiken på ert event här specifikt för kvinnor, kan du berätta litet om vad det här är?!
Personen i andra änden blir tyst en stund, sedan skrattar han litet.
- Du har alltså inte hört om det här förut? Vi har hållit några sådana här kvällar nu. Du kan läsa om det i forumet på vår sajt, men. Vi har en klubb, och vi vill locka kvinnliga besökare.

Hon börjar lägga tummen på den röda luren, men trycker inte riktigt än. 
- Männen får riktlinjer för vad ni gått med på och inte. Sedan får de göra allt de kan utifrån den listan för att försöka få er att komma. Det är därför vi söker er som har svårt för det!

Tveksamt skrattar hon, med en nervös ton som gör sig avslöjad lätt.
- Ptja, varför skulle ni ge oss 5000 för det? Vad tjänar ni på det?!
- Männen får betta, satsa pengar, på bland annat huruvida ni kommer att komma eller inte. Tricket här är dessutom att om de får er att komma, så får dem era vinstpengar, plus en del av de satsade pengarna.

Där trycker hon på den röda luren, stirrar i luften ett tag, och skrattar sedan chockat så att tårarna rinner. Det var det absolut dummaste och mest orealistiska hon hört!
Med ett hånflin kollar hon upp sajtens forumsektion, och tappar ansiktet när hon ser flera kvinnliga deltagare som faktiskt ställt upp. Användarnamn hon själv känner igen...
______________________________________________________________

Kvällen hon anmält sig känns allting overkligt. Hon har dubbelkollat så att det är okej att dra sig ur, vilket det skall vara fram till dess att handbojorna är på. Vad nu det innebär?

Hon försöker lugnande skämta med sig själv på vägen dit.
"Du behöver ju något som får dig att glömma honom, eller hur?"
"Hur många snubbar finns det där liksom, en av dem måste ju kunna överträffa honom?"
"Du kommer få dina pengar, det finns inte en jävel som får dig att komma!"

Utanför dörren är hon inte längre lika kaxig. Darrande sätter hon handen på handtaget, och kliver in på ett ställe som verkligen inte ser ut som mycket jämfört med vad det är...
Inredningen ser ut som någon gammal engelsk pub, piffad med mörka mörkröda tygmöbler.

Det är mestadels män här inne, som alla vänder sig om och stirrar på henne. Vissa vänder sig tillbaks och muttrar något om "mullig", medan andra nästan skulle ha kunnat sträckt ut handen efter henne. Det känns fruktansvärt obekvämt, men när hon kommer fram till arrangören glömmer hon det helt.
Trevligare ögon får man leta efter...
- Ja, vi har en kvinna före dig som nog snart är klar.. Sen är det din tur.
Hon skrattar och nickar till svar, litet chockad av vad hon ser bakom hans rygg.

I en omkullvält fåtölj sitter en kvinna fastspänd med handbojor, medan två stora män bearbetar henne mot en orgasm som låter oundviklig. "Sådär går det när man har lätt för att komma" tänker hon medan hon blir visad vart hon skall ta av sig ytterkläderna.

Hon blir hastigt informerad om att Stoppordet är Eiffel, som i Eiffeltornet, men att hon vid bruk av det förlorar pengarna helt. Hon hinner inte fråga något mer, innan två killar hämtar henne.
______________________________________________________________

Hon blir placerad mitt på golvet, medan killarna räknar upp det som står på hennes lista över saker hon inte går med på. När de läser upp den känns den fånigt fåordig och kort, nästan så att hon själv blir nervös av att höra den. 
Sedan försvinner tid och rum. 

Sekunden killarna släpper henne, drabbar eventet henne. Några män går raskt fram till henne, håller fast henne, sliter av henne kläderna så att vissa går sönder i processen. Ingen av dem ser henne i ögonen, vilket frustrerar henne enormt. Så känner hon lädret om hennes anklar och vrister, och kopplar bort allt i sin omgivning...

Någon knuffar henne framför sig, medan hon försöker hålla koll på sina fötter ställer någon i ordning fåtöljen innan hon strax blir hårt nedtryckt i den. ungefär som om alla trott att hon skulle fly och dra sig ur?
När hon väl sitter fastspänd i fåtöljen, fixerad utan en chans till minsta rörelse, verkar alla slappna av. Till hennes besvikelse. 

Hon ser någon sitta i ett hörn, iklädd jeans och en stor svart hoodie. Hans ansikte syns inte, men han verkar vara väldigt intresserad av det som händer, hur mycket han än av någon anledning försöker dölja det. 

En av männen går runt henne, smeker hennes hud långsamt, medan en annan kysser hennes tår så pass passionerat att hon automatiskt försöker dra bort dem ur hans grepp. De är tillslut så många att hon knappt kan värja sig eller hålla koll på vem som gör vad. Hon känner tungor, läppar, händer, kön som gnids mot hennes kropp, men allt som spelar roll för henne är att hon får ögonkontakt med en av dem, som långsamt börjar prata med henne några centimeter från hennes öra. 
Varma mjuka ord, om hur vacker hon är, hur åtråvärd alla ser henne som, hur de ser fram emot att få ta del av henne. Inget som egentligen tilltalar henne, men det väcker viss tillit till honom i alla fall.

"Varför kommer inte den där hoodie-typen fram om han är så nyfiken?!" tänker hon för sig själv när en av männen kommer över hennes lår, samtidigt som nästa kommer och torkar av henne med en handduk, omsorgsfullt som om hon vore en gudinna.

Männen avgudar hennes kropp utan något resultat, ju längre de håller på, ju mindre upphetsad tycks hon bli, och det märks på deras frustrerade försök att de tänker ge upp. Hon har vunnit sina pengar alldeles strax! ;) 

Då reser sig hoodie mannen och sätter sig längst fram bland åskådarna, utan att avslöja vem han är. Efter en stunds ytterligt iakttagande höjer han sin röst.
- Ni måste för det första se henne i ögonen, och för det andra kan ni inte vara sådär försiktig med henne.

Alla stannar upp, ser på honom och sedan på varandra, och kommer ivrigt tillbaks till henne. "Åh gud nej, vem är den där vidriga typen?!" tänker hon argt och ser sina pengar avlägsna sig en bit mentalt.

Någon försöker få henne upphetsat genom att bita litet i hennes örsnibb, varpå hon känner den första stöten av njutning pirra försiktigt. De har helt plötsligt börjat bemöta hennes blickar, och hon ser själarna, personligheten på de som har hand om henne. Värme sprider sig i hennes kropp mot hennes vilja och hon försöker desperat tänka på något hemskt.
Någon drar sina fingrar genom hennes hår rätt hårdhänt, men drar inte i det. Med en besviken suck försöker hon bemöta hans blick, men tänker inte säga någonting alls. Hon skall vinna det här!

Otåligt lägger hoodie mannen armarna i kors, och hon känner instinktivt på sig att han tycker de andra männen vara patetiska.
- Jag menade inte att ni skulle sweet-talka henne till en orgasm, ni måste ta i för fan!!

Åter vänder sig männen om, denna gång litet kortare, och återgår till aktiviteterna med litet hårdare tag. Någon sliter tag i hennes ben och särar dem, medan hon känner tänder smått reta hennes blygdläppar. Någon öppnar hennes mun och stoppar in sina fingrar försiktigt så att hon nästan får kräkreflexer, men ger sig alldeles för snabbt. 
Ändå känner hon hur det spritter litet i henne, och hon försöker treva efter något att hålla i. Någon biter litet hårdare, och hör inte hennes djupare andetag, utan börjar ursäkta sig med varma smekningar. 

Hoodie mannen fnyser åt vad han ser, men säger intenting. 
"Vem tror han att han är, varför kommer han inte hit om han vet så bra?!" tänker hon medan hon hör några män längst bak i baren börja sätta pengar på att hon inte kommer att komma. Av någon anledning lyssnar Hoodie mannen noggrant på dem. 
När summan når 3500 reser sig håren i nacken på henne, vad får dessa män att slänga så mycket pengar redan nu?!

En av männen kryper upp ovanpå henne, och för med en van tumme ovanpå sin kuk in sitt ollon i henne, leker litet i öppningen medan han ser ömt på henne, och för långsamt in sitt varma mjuka kön i henne. Hon känner hur hon töjs, frustrerad att han inte tar i mer, men tackar honom för pengarna som snart är hennes. De måste ge upp, annars får hon inga pengar. 

- Sug min kuk gumman, här... En tatuerad snubbe försöker mata henne sin kuk som om det vore en godisrem, och hon spelar lojt honom i händerna medan hon fokuserar på att inte bli upphetsad av någonting alla runt om henne gör. Tatueringen föreställer en svan med kedjor, och hon börjar fundera på dess innebörd på en sådan mjukis...

- Vill ni att det där halvhjärtade ni håller på med ska ge effekt bör ni nog täcka för hennes ögon först. Hoodie mannen talar efter att någon satsat en tusenlapp extra på att hon inte kommer nå klimax den här kvällen. 

Sagt och gjort, någon hämtar en ögonbindel och binder för hennes ögon. Hon blir mest irriterad på att hon inte längre kan se vad hoodie mannen har för sig, varför hon nu bryr sig så mycket om honom.. Det männen gör med henne får henne ändå ingenstans. 
Visst, några tänder här och hårda händer där retar henne, men det är ändå inte mer än så. Hon suger en till kuk, slickar några kulor med sin mjuka lilla tunga, någon försöker suga hennes bröstvårtor vilket gör att hon tappar fokus helt och måste tänka på att inte upphetsas av något..

- Hur svårt ska det vara att behandla henne som en jävla leksak!? ÄG HENNE! Hoodie mannen börjar låta onödigt irriterad. Underligt nog går det i takt med att färre och färre satsar pengar på att hon kommer att få orgasm snart.

Några lägger pengar på att två kukar i hennes fitta skulle ge resultat, andra på att hon behöver ha något i urinröret som stimulerar extra mycket. Förtvivlat inser hon att det står alldeles för få saker på hennes lista, och innan hon hinner inse det har någon börjat försöka föra något smalt, kallt, i hennes urinrör. 

Tack och lov är det inte ett rör, utan en rundad metallpinne. Men den ger ingen effekt, och innan mannen hunnit upptäcka det är det för torrt för henne. Hon skruvar sig och han får dra sig undan, medan någon kommer för att slicka hennes sår med sin mjuka varma tunga. Hon får problem med upphetsningen igen, men lyckas tämja det när han blir för sträv och torr efter en stund. 

En av männen muttrar något om att kanske lyssna på hoodie mannen, och sliter tag i hennes hår så hårt att hon piper till. En elektrisk stöt går genom hennes ryggrad när hon ser hans ögon penetrera henne, som förlamad ser hon rakt in i dem och hör honom kalla henne för duktig.. 
- Vad du än gör, fortsätt, hon börjar bli våt! ;) 

Männen som satt sig och givit upp reser sig igen för att åter delta i leken, vissa hämtar redskap och provar att piska henne tafatt på låret.
Det tar henne bara så långt innan hon ledsnar igen, och känner orgasmen krypa längre bort. Det har gått två timmar och hon känner sig rätt matt vid det här laget. Pengarna i potten börjar bli skrämmande stor när någon lägger 2000 på att det kommer gå bättre om man lyssnar på Hoodie mannen. 

Då drar han fram stolen närmre, och frågar männen om de tänker lyssna. Med en överlägsen kroppshållning, som om han skulle sagt "vad var det jag sa", ser han på dem och förväntar sig ett svar, som han onekligen tycker att han kommer få.
Det är något hemtrevligt med den där snubben!

Männen instrueras till att göra alla möjliga ting, någon tar stryptag på henne medan nästa har sin kuk i hennes svalg, några försöker gemensamt pulla henne till orgasm och nästa har börjat massera hennes ringmuskel med diverse värmande oljor. 

De gör dock fortfarande inte riktigt som hoodie mannen säger. När han talar om för dem att de måste ge henne andnöd, och göra illa henne, blir det farligt mycket bättre. Någon för in ett finger i hennes anal, och hon känner en bekant kropp mot sin egen igen. Snubben med tatueringen ligger på henne, med sina händer om hennes handleder, andas henne i örat medan han kör ett hårt träningspass i hennes nu våta fitta som kramar honom likt inget han varit med om förut. 

Ändå kommer det till en punkt där hon inte blir mer upphetsad. Man smeker hennes klitoris precis som man blivit tillsagd, men det hjälper inte. Ett antal av männen har redan kommit upprepade gånger och sitter matt på stolar intill. Det är inte många som orkar mer nu, trots att instruktionerna de fått hjälper ovärderligt mycket. 

När hon tänker att hon har sina pengar, och hör en sista satsning på att hon inte kommer komma som ökar hela summan till 20 000, reser sig Hoodie mannen långsamt, ställer undan stolen och går fram till henne. Han drar våldsamt av henne ögonbindeln och slänger den på golvet.

Hans mörka spretiga, tjocka hår döljer ansiktet innanför huvan, besviket försöker hon se honom, möta hans blick. Han ser inte på henne. Istället drar han åt hennes bojor hårdare, stramare, tar fram en ridpiska och ställer sig bakom henne. Hon känner snabba hårda smällar över hennes innerlår, som ökar i intervall, för att tillslut träffa på exakt samma punkt upprepade gånger tills hon försöker dra sig undan. Med en hand om hennes bröst slutar han, och när hon slappnar av sätter han naglarna i hennes bröstvårtor så det tåras i hennes ögon. 

Hon känner hur det bultar i henne, hur kroppen brinner.. Hans hårda händer tar i henne så hårt att hon kan känna de blåmärken han kommer lämna ifrån sig. Njutningsfullt stönar hon, ömsomt gnyr. Rummet snurrar lätt och luften blir tung när han sätter sitt kön mot henne, genom sin öppna gylf, och tar henne stenhårt från första sekunden han nuddar henne. Hon kan känna hur hon töjs och töms om vartannat i ett intervall hon inte trodde var möjligt, fittans muskulatur hinner knappt med och hon krampar om honom om om hon hade haft en orgasm redan. 

Förtvivlat inser hon att hon kanske för första gången i sitt liv kommer få en vaginal orgasm, och ser upp på honom med en skrämd blick. Det är först då han inte längre lyckas dölja sig, ett öga syns bakom det nu svettiga håret under hoodien... Ögon som skär sig in i hennes varelse så hårt att hon tappar luften, slutar tänka och bara stirrar.
Det är han...
- "Det är bra nu, Pappa är här..." reciterar han medan han fortsätter som om ingenting skett.

Hon försöker låtsas att hon inte sett vem det är, medan hon funderar på om ett stoppord är på sin plats. Han ser på henne, och säger ett enda ord till henne, med ansträngd upphetsad röst. 
- Pengarna.

Han behövde inte säga mycket mer, åter igen var de i krig mot varandra om vem som vinner. Samtidigt är hon förvånad att han gör det såhär, han vet ju att hon inte kan komma på det här viset?

Männen har börjat resa sig för att se på, faschinerad av det de ser när hoodie mannen för sina båda händer runt hennes hals, med en mordisk blick som tränger sig igenom allt och litet till, samtidigt som han knullar henne som om det vore ett rivningsarbete där nere. 
Hon kan inte vara tyst under honom, så onaturligt för henne, men hennes små ljud kommer ofrivilligt fram trots hans hårda grepp. 

Minnen från tidigare gånger då han menat allvar, då hon fruktat för sitt liv spelas upp för henne i huvudet, medan hon känner upphetsningen stiga långt utöver vad hon visste möjligt. Han ger sig inte, fram tills hans armar darrar och benen ger vika under honom. 
De andra männen drar efter andan, alla deras pengar hänger ju på den här snubben!

- Du har alltid varit mig en jävla slyna! Hans ögon spärras upp kolsvarta och hon känner igen hans blick från så många gånger förr, när han tappat kontrollen och gjort oförlåtliga saker. Skräcken sprider sig som en kall kår som når genom hela kroppen, ut och in.

Hon känner hur han drar sig ur henne, flyttas hennes handbojor så att hon sjunker ihop något i fåtöljen, och sätter sig på huk. Fortfarande med sin ena hand hårt om hennes hals, för han in tre fingrar i henne, och masserar hennes stänkvåta klitoris med tummen. Mjukt, metodiskt, bestämt. Hon skall komma bara. 
Pressad försöker hon förtvivlat krypa ur hans grepp och fly beröringen som tar henne uppför njutningens skalor med en ohygglig fart.  

- Kan någon jävel hålla för hennes luftvägar så hon inte får luft!? Han ser aggressivt upp på de andra männen, som om han mördar varenda en av dem om de inte agerar. De börjar se nästan litet skrämda ut, men går fram och sätter händer och fingrar för hennes mun och näsa. 
- Kan någon ta halsen kanske?! Säger han till resterande som inte rört sig en centimeter. 

Två män håller varsin hand om hennes hals, någon masserar och klämmer hennes bröst så hårt att hon ålar runt i fåtöljen, medan hoodie mannen för in fler och fler fingrar i henne, medan hans tumme bearbetar henne. Hon inser att han försöker härma hennes vibrator hon haft sedan de var ilag, när hon känner de första små sprittande varningarna i slidväggarna om en orgasm som närmar sig... 

Hennes pengar! Herregud, hon kan inte låta honom! 
Förtvivlat försöker hon rikta bort sin fitta från honom, knipa åt för att distrahera sig själv, allt för att hindra honom. Männen som står runt henne har börjat le åt hennes reaktioner när de ser hur väl det fungerar, någon börjar bita hårt i hennes bröstvårta  i omgångar medan hon kämpar för att få lite luft i lungorna. 
- Ni måste släppa något finger ibland... Hans dova kommentar låter något lugnare än innan, och de andra tycks slappna av. 

Pengarna som satsas i bakgrunden har gått långt över vad som är rimligt i hennes värld. Så länge hon lyssnar på dem, kommer hon inte att komma.. Men hoodie mannen ser vad hon tänker på, vart hennes huvud riktar sig.
- Jag vet att du är på gränsen slyna. Gör vad du är till för. Ingen är så överlägsen dig som jag är, ge upp! Med en hand griper han tillfälligt tag om hennes innerlår och gräver in sina fingrar i henne så att hon kvider, för att försäkra sig om att hon hör vad han säger. 

Det funkar. Orden går rakt in, och när han för tillbaks sina fingrar i henne igen har hon ingen kontroll över någonting längre. Ändå är det som att hon nu är för upphetsad för att komma. Eller är det som innan, att hon anser honom äga orgasmen? Det vore hennes räddning, hon tror inte han kommer säga orden som krävs för att hon skall känna tillåtelse!

- Har någon en kuk som når ned i halsen på den här horan? Darrande, med svett rinnande över näsryggen, tittar han uppfordrande på de andra som försöker hjälpa till från alla vinklar.

Mannen med svanen svarar honom och kliver fram för att knuffa undan de andra.
- jag tar över här, flytta på er. 
Han sätter sin hand om hennes hals så hårt att hans muskler krampar, medan han bänder upp hennes mun med den andra handen, och låter sin lem tvingas ned i förbi hennes svalg, ned i halsen. Något ingen varit stor nog för tidigare. 

Känslan chockerar henne, hon försöker hindra alla reflexer att hosta och kräkas, försöker göra fred med kuken som inkräktar hennes kropp, och medan hon sakta men säkert lär sig att samarbeta med honom, känner hon orgasmen vara så nära att hon vill skrika..
Tatueringen med den kedjade svanen känns plötsligt rätt passande på en snubbe hon inte längre upplever som lika mjuk...
Ur hennes mungipor rinner sega droppar saliv som letar sig ned för hennes hals. 

Då börjar han röra sig inuti henne. Först kippar hon efter luft, sedan försöker hon att inte kämpa emot varje gång han tränger sig in i hennes hals på nytt, och när han ökar intervallerna tappar hon kontrollen helt. Förtvivlat hulkar hon gång på gång och drar i sina handbojor. 

- Tänker du inte komma nu Slyna, jag har ta mig fan Ihjäl dig!
Hon hinner höra hoodie mannens ord mellan sina kramper, och känner hur kroppen genast slår över som på beställning, hela hennes sköte exploderar som ett fyrverkeri åt alla håll, och ur hennes hals hör man ett litet ylande ljud tills orgasmen ebbat ut långsamt. 

Alla män reser sig och klappar i händerna, alla avlägsnar sig för att hämta sina kläder, men Hoodie mannen sitter kvar och plågar henne med sin tumme mot hennes nu överkänsliga klitoris. Förvarslös försöker hon ta sig loss från honom. 
- Så, ska jag se pengarna som kompensation för att du förstörde allt? Jag skiter fullständigt i dig, du är värdelös för mig. Duperade lilla naiva skit. Du försåg mig med husrum och mat i några månader bara !

Arrangören kommer snabbt fram och sliter bort honom, lossar hennes bojor och lyfter henne ur fåtöljen.
- Det räcker nu. Grattis till vinsten, du kan prata med mannen i baren om pengarna, det blev ju en del ;) 

Hon blir buren till ett duschrum där han hjälper henne med det som behövs. Hon kan knappt stå själv, är full i blåmärken och skrattar hysteriskt som om hon vore svårt drogad. Så hög på alla hormoner i världen att hon knappt förstår vad som händer, får han duscha henne och ge henne sina kläder innan hon börjat komma tillbaks till verkligheten. 

När hon kan stå själv, undrar hon om någon sett Hoodie mannen. De säger att han gick för länge sedan, så hon går tryggt ut genom dörren.
Några meter bort går han plötsligt bakom henne och försöker se oberörd ut, men hon känner på sig vad det handlar om och snabbar på sina steg. Han följer henne genom halva stan, och när hon ser att han försöker ta in på henne litet, som för att få tag i henne, börjar hon nästan springa. 

När de kommer till en korsning står två polismän där och antecknar något om ett annat fordon. De ser henne komma springande med skräcken skriven i ansiktet, och hoodie mannen tätt bakom, med en mordisk blick fäst på henne. 

De väntar tills hon är rakt framför fordonet, och hoodie mannen vräker omkull henne på marken, sedan sliter de tag i honom och ställer honom mot fordonet. 

- Jaha, är du okej? Vad händer här? Polisen hjälper henne upp. 
- Jag tror det, jag är lite chockad..  Hon ser på honom med en yr blick som svajar. 
- Är det här killen vi tog förut, som dömdes till misshandel och olaga tvång?
- Ja... Det är han.. 
- Ja men dåså, då tar vi med honom. Har ni kontaktförbud än? polisen tar fram en penna.
- Nej det gick ut..
- Vill du göra en anmälan på det här i alla fall då? anteckningsblocket fälls upp.

Han ser henne tveka, och knuffar henne i sidan medan han mumlar 
- Det var inte länge sen det hände, straffet blir värre nu, och du behöver nog aldrig mer se honom efter det här...
- Jag.. älskade honom. Hon ser upp på polisen gråtande, med samvetskval.
- Tycker du att din medkänsla är värt allt det här? Hans granskande ögon når henne.
- Ja, jag vill göra en anmälan, jag vill faktiskt göra flera på samma gång. Hon ser på honom där han står i handbojor, med en död, grå blick som bara ser rakt förbi henne.

Hon lämnar hastigt sin anmälan och blir tillsagt att komma in på stationen för komplettering dagen därpå. 
Ikväll får hon åka hem, medan den goda samariten försvinner, denna gången sannolikt för gott.

I ett brev från kriminalvården meddelas hon senare om att han flyttats till en stad längre bort i Sverige och kommer att behöva ha fortsatt kontakt med kriminalvården.

Hon andas ut mot kylskåpsdörren. Äntligen är hon fri honom. 

På deras gemensamma sajt för BDSM intresserade ser hon att han avslutat sitt konto, och skriver upp datumet det avslutades som hans dödsdatum på anslagstavlan, där pengarna hon fick som tröstpris från några av männen sitter...


Miss Dark
16 03 2018
______________________________________________________________
Slutord: 
Denna Novellserie skrivs inte för de känsliga.
De skrivs för min egen skull, för att bearbeta mina tankar och få utlopp för allt som rymmer sig inom mig. Självterapi kan man säga. 

Har du problem med det som kallas för Edgeplay, ogillar inslag av tvång eller våld, borde du själv ha bytt sida! Kommentera alltså inte ens att du inte gillar ovanstående.

Tack för din läsning genom serien!
Vh

3 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.