Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

8/3, 2018 kl. 12:20, av sammet

Den där dagen Bok 1 Kapitel 5 Början

Del 5 av 65 i serien Den där dagen...

Kapitel 5

Jag vaknade av fågelkvitter, drömmen jag hade haft var inte så farlig, det fanns värre i mitt videobibliotek i huvudet. Jag sträckte på mig och upptäckte att Rebecka inte var där.

Jag rullade ur sängen och började ta på mig mina träningskläder. När jag var färdig så gick jag ut ur rummet och styrde stegen mot toaletten. Dörren var stängd men inte låst så jag öppnade dörren och Rebecka stod därinne.

-       God morgon

-       God morgon hjärtat sovit gott

-       Jodå ganska lugna drömmar i natt

-       Va bra

-       Är du redo frågade jag?

-       Mm skall bara hoppa i träningskläderna.

-       Kalas

Jag blev klar på toaletten och gick ut, Rebecka stod vid dörren och tog på sig sina löparskor. Jag reagerade lite det var inte vanliga gymnastikskor utan riktiga joggingskor. Hon hade lite slitna träningskläder på sig, detta var inte första gången hon sprang

-       Klar?

-       Jadå

Vi gick ut och jag stretchade lite för att få igång musklerna.

-       Hur långt frågade jag?

-       Bestäm du sa hon med något okynnigt i ögonen

Jag hade ett par rundor jag sprang beroende på humör och väder. Jag hade tänkt ta min korta runda men något sa mig att det inte skulle behövas.

-       Ok då kör vi

-       Mm

Jag startade i ett för mig bra tempo, jag sprang aldrig över 80% av min kapacitet, nu höll jag kanske 65 - 70% fart för att kolla om hon hängde med. Hennes löp steg var lätt och mycket bättre än mitt.

Jag blev väl inte direkt orolig men det var något hon inte berättat, jag log lite och ökade takten, hon hängde med. Jag valde min långa runda på 1.5 mil jag brukade springa den på lite över timmen i 80%

Jag kom in i andra andning ganska tidigt och flöt bort i mina tankar och hade blicken riktad rakt fram det enda jag hörde var vår andhämtning, svetten rann i sköna strömmar längs med ryggen, benen kändes lagom mjuka.

Det hade regnat under natten så det var fuktigt som bara den och det gjorde andningen lite tung men samtidigt så var det lite befriande tyckte jag. Det kändes som att vi var de enda människorna på jorden.

Fåglarna kvittrade och för mig var det ett tecken på att livet började om. Efter halva vägen så vände vi tillbaka hem igen och Rebecka hade fortfarande samma lätta steg. Hon liksom flöt fram på marken och det var en fantastisk syn att se henne springa.

Jag önskade att jag kunnat springa med så lätta steg. Min blick sökte dig till hennes rumpa som studsade så himla sexigt i hennes shorts. Fokus fick jag säga till mig själv och log.

Vi närmade oss slutet på rundan, och sen var vi hemma jag sänkte farten stegvis, och utan ord så gjorde Rebecka detsamma. Vi kom fram till porten och jag fiskade upp nycklarna och låste upp porten och vi gick in.

-       Detta har du gjort innan?

-       Vadå?

-       Sprungit, löper du ofta

-       Nä bara en gång i månaden sa hon med en road glimt i ögat

-       Jag kopplade inte först men sen skrattade jag till och sa. Ja så är det ju

-       Jo jag har tränat förr. Jag höll på med friidrott fram till förra året

-       Ok vilka grenar?

-       Löpning, medel och långdistans

-       Det märks, vilket fantastiskt löp steg du har

-       Tack sa hon med ett leende. Håller du alltid det tempot du höll idag?

-       Ja 80% för att bygga kondition. Jag tränar inte för att vinna i löpning utan för att bygga kondition

-       Mm märkte det. Ditt löpsteg är inte så dåligt för att vara otränad

-       Jag kände mig som en elefant bredvid dig

-       Nä inte som elefant, det såg bra ut. Du väger 88 - 90 kg?

-       87.5 så bra gissning

-       En logisk sådan, du har förvisso långa muskler med de är egentligen för stora för löpning, men du höll ett bra tempo

-       Hur var det för dig i %

-       Ungefär samma som du 70 - 75%

-       Ok, var du duktig?

-       Mm helt ok varit med på SM och vunnit en del medaljer där och en del andra tävlingar

-       Varför slutade du?

-       Det blev tråkigt jag tappade sugen. Men jag gillar att springa, men nackdelen med att sluta träna är att man lägger på sig lite.

-       Mm så är det men det du lagt på dig är väldigt klädsamt. Jag älskar din kropp

-       Smöris sa hon med generat leende

-       Säger bara som det är.

Vi hade stretchat medan vi pratade. Jag hade inte ljugit när jag sa det jag sa om hennes kropp att stå och titta på henne när hon stretchade. Att se hennes muskler som spelade under hennes hud gjorde mig kåt.

-       Jag hade tänkt köra lite styrka med sa jag

-       Ok sätt igång.

Jag satte igång med mitt vanliga program och hon hängde på och gjorde samma övningar som jag men inte lika många och inte lika många repetitioner. Efter 45 min var vi klara.

-       Frukost?

-       Mm verkligen

-       Gröt?

-       Mm det hade suttit fint,

-       Duscha du så fixar jag med frukosten

-       Nä jag duschar efter frukosten vi hjälps åt

-       Ok

Vi gick mot dörren in till trapphuset och höll varandra i handen, när vi kom fram till dörren så öppnades den och grannen kom ut

-       God morgon

-       Mm god morgon

Jag tittade efter nu när jag blivit påmind av Rebecka och visst såg jag att hon såg svartsjuk ut. Märkligt tänkte jag

-       Vad tittar du på?

-       Hm jag förstår vad du menade igår sa jag

-       Vadå?

-       Angående hennes blick. Hade de kunnat döda så hade varken du eller jag levt

-       Mm jag sa ju det

-       Märkligt

-       Vadå märkligt?

-       Ja att hon är svartsjuk?

-       Ha, ha du är för go, sen sa hon inte mer utan skakade bara på huvudet

Jag öppnade dörren och vi gick in. Hon sparkade av sig skorna och gick. Jag böjde mig ner och satte dem bredvid varandra på skohyllan tog av mina egna. Jag satte dem bredvid mina, det såg trevligt ut. Jag log lite och blev nästan rörd. Hon gick ut i köket, jag kom efter

-       Nu får du visa var du har dina saker

-       Ok

Jag gick igenom köket med henne och visade var jag hade allt.

-       Jag fixar kaffe så fixar du gröten

-       Absolut

Jag tog fram min grötpanna och mätte upp havregryn. Det kändes konstigt att göra gröt till två personer. Jag fokuserade på att röra i gröten så att den inte skulle bränna fast i botten av pannan. Rebecka fixade med kaffet. Hon plockade fram socker, mjölk och sylt till gröten. Sen satte hon sig vid bordet och väntade

-       Tallrikar sa jag

-       Oj det glömde jag

Hon tog fram tallrikar och varsin sked. Hon satte sig igen, jag kunde ana att det var en fråga i luften så jag sa

-       Vad är det?

-       Stör det dig att jag är slarvig

-       Vad menar du?

-       Ja du satte mina skor till rätta när jag bara sparkade de av mig, och en massa andra smådetaljer

-       Nej det gör det inte verkligen inte. Det är bara trevligt att du inte bryr dig. Som jag sa igår med tvätten. Att sådana saker har inneburit vissa ”belöningar” som min rygg vittnar om bland annat.

-       Ok så det stör dig inte?

-       Nej verkligen inte. Du får gärna säga till mig att låta bli att springa efter och plocka upp efter dig, jag tänker inte på det. Men jag skall erkänna att det kändes rätt på något vis att våra skor står tillsammans i hallen.

Hon reste sig upp och gick ut i hallen och kom tillbaks och pussade mig i nacken

-       Mm förstår vad du menar sa hon och log. Du är en riktig romantiker vet du det

-       Nej det är inget jag tänkt på faktiskt men säger du det så

-       Mm det gör jag

Vi fokuserade på att äta upp vår gröt och drack ur kaffet. Jag reste mig upp och dukade av och började diska, jag kände hur hon kom upp bakom mig och kramade mig runt magen och lutade kinden mot min rygg.

Hennes händer letade sig upp under min tröja och hon smekte min mage. En av hennes händer letade sig innanför mina shorts och hon började smeka min kuk. Jag stönade till och hade svårt att fokusera på diskandet

Hon började runka min kuk och nu kunde jag verkligen inte fokusera längre, jag la ner diskborsten i vasken och vände mig om. jag lyfte upp henne i min famn, hon slog benen om min rygg och kysste mig och viskade

-       Ta mig, ta mig hårt

Jag la ner henne på köksbordet. Jag drog upp hennes T-shirt så att jag kunde slicka hennes bröst. Hon luktade och smakade träning och det tände mig, det kändes djuriskt på något vis.

Jag tog hennes ena bröstvårta i min mun och sög in den. Jag pussade och slickade mig nerför hennes mage och smakade på henne. Jag drog ner hennes shorts, hon lyfte på rumpan för att det skulle gå lättare.

Jag borrade in mitt ansikte i hennes kön och slickade henne, hon stönade och vred på sig. Jag attackerade hennes klitoris och slickade och lapade och höll hårt om hennes höfter. Jag slickade och slickade det var inget finlir det var rå passion. hon lyfte på ryggen och rumpan från bordet och skrek rakt ut när hon kom.

Min kuk stod som ett hammarskaft han var redo, jag drog ner shortsen och drog henne närmare mig, jag satte kuken mot hennes fitta och tittade henne i ögonen sen så körde jag in kuken i henne.

Jag höll i hennes höfter och pumpade på jag bara körde på i ett högt tempo, det var djuriskt. Vi knullade som om det var sista gången, hårt, fort och nästan desperat.

Jag ökade takten ytterligare, hon förde ner sin hand mellan benen och började smeka sin klitoris, hon lyfte på rygg och rumpa igen och skrek ut sin andra orgasm.

Jag kände att nu kommer jag med, jag tog ut kuken ur henne och runkade ut min sats över henne, den landade på hennes bröst mage och fitta. Hon tittade fascinerat på mig när jag runkade min kuk och fortsatte att smeka sin klitoris i en rasande takt och kom en gång till. Jag lutade mig fram och kysste henne.

-       Så jäkla skönt

-       Mm det var det, jag gillar verkligen att älska med dig

-       Detsamma

-       Så fantastiskt porrigt det är att se dig runka och komma

-       Mm detsamma jag går som sagt igång på att se dig smeka dig själv

-       Duscha?

-       Duscha

Vi reste oss upp och gick in i duschen. Vi tvålade in varandra och smektes och lekte med varandra. När vi var färdiga så torkade vi av varandra, vi gick in i sovrummet och klädde på oss.

Vi var tysta och kände av att det snart var dags att lämna vår lilla bubbla och återvända till verkligheten.

-       Jag får snart köra

-       Mm sa jag, jag kommer sakna dig

-       Och jag dig, men jag ringer ikväll

-       Mm jag längtar dit

-       Kan jag köra dig någonstans?

-       Mm om du vill så skulle du kunna släppa mig vid köpcentrumet

-       Absolut

-       Jag behöver handla lite av varje så jag tänkte passa på att göra det innan förhöret så har jag det gjort.

Hon började packa ihop hon gick på toaletten och jag följde efter henne,

-       Du kan lämna tandborsten om du vill

-       Säkert?

-       Säkert så slipper min stå ensam

Hon tittade på mig och log med hela ansiktet. Det leendet kunde fått mig att stanna upp med allt jag gjorde var som helst och när som helst.

-       Jag är kär i dig

-       Och jag i dig

Jag lutade mig fram och pussade henne. Hon pussade mig tillbaks, vi stod där med läpparna mot varandra.

-       Dags nu?

-       Mm det är väl det

Vi tog hennes saker och gick ut. Jag låste dörren och vi gick till hennes bil, vi lastade in hennes saker. Vi hoppade in i bilen och körde iväg. Jag satte mig lite på sidan och tittade på henne när hon körde. Jag insöp varje liten detalj av henne, försökte pränta in varje liten fräkna så att det blev inetsat i mitt minne.

-       Vad tittar du på?

-       Dig

-       Varför?

-       För att jag tycker att du är vacker

-       Smöris

-       Mm säger bara vad jag tycker

-       Mm jag får vänja mig vid det

Vi kom fram till shoppingcentret. Vi satt tysta och höll varandra i handen, jag smekte med min finger över hennes handrygg. Jag lutade mig fram och kysste henne, vi kysstes länge. Sen tittade vi på varandra och sa

-       Hej vi hörs ikväll

-       Vi hörs ikväll

-       Saknar dig

-       Saknar dig med

Jag hoppade ur bilen och hon körde iväg. Jag tittade länge efter henne, sen gick jag in på köpcentrumet och styrde stegen mot en guldfyndaffär. Jag tog en nummerlapp och det var ett par stycken före mig så jag gick runt och tittade på sakerna som låg där. Jag hade aldrig handlat smycken förr till någon, vad ger man till någon som man är kär i?

-       Nummer 4?

Jag kastades tillbaka till verkligheten

-       Det är jag

En ung tjej kom fram och sa

-       Vad kan jag hjälpa dig med?

-       Ja du jag har inte en aning har aldrig gjort detta innan

-       Vad?

-       Handlat till någon som jag är kär i

Hon log och såg lite generad ut

-       Så söt sa hon tyst

Jag tittade på henne och rodnade lite jag med

-       Förlåt om jag var framfusig

-       Ingen fara, vill du ha hjälp

-       Ja verkligen

-       Kan du beskriva henne och vad är det för typ av present?

Jag sa som det var det var en studentpresent. Men samtidigt så ville jag att det skulle vara lite mer, men inte för mycket utan mer bara mellan henne och mig. Jag beskrev Rebecka ner till minsta fräkna

-       Jag önskar att någon kunnat beskriva mig så sa hon med längtan i rösten

-       Ok för mycket information?

-       Nä det var nästan poetiskt, hon har tur

-       Ok sa jag men jag ser mig som den lyckosamme i denna relationen

-       Smöris

Jag hoppade till.

-       Skrämde jag dig?

-       Nä det är bara det att hon använder samma ord mig emellanåt, när jag säger vad jag känner.

-       Ett tips?

-       Javisst, sluta inte med det

-       Ok antecknat

-       He, he bra, nu så skall vi se. Hur mycket pengar vill du lägga på presenten?

-       Vet inte är det rätt sak så löser jag det.

-       Ok kom med här

Hon gick fram till en glasmonter med armband och visade upp olika kedjor och berlocker. Men inget passade, jag tittade i montern bredvid och såg ett annorlunda armband som var tvinnat.

-       Vad kostar det?

-       650 kr

-       Jag tar det. Med den där berlocken, jag pekade på en berlock som var två hjärtan som satt samman.

-       Bra val

-       Mm det hoppas jag

Hon plockade ihop sakerna och packade in dem jag betalade och tackade för hjälpen. Jag gick ut från affären och gick vidare, jag hade fått en ingivelse i affären jag ville klippa mig.

Jag hade väldigt långt hår, det var jämnlångt ner till axlarna. Jag fick ofta ha pannband eller sätta upp håret i en svans i nacken när jag tränade. Just nu så hade jag en snusnäsduk som höll uppe håret från pannan. Jag gick bort till frisören som fanns på shoppingcentret och gick in

-       Hej har du tid?

-       Ja absolut du hade tur jag fick precis ett återbud

-       Kalas

Jag satte mig i en stol och lutade mig tillbaks

-       Hur mycket skall jag ta?

-       Jag vill ha väldigt kort på sidorna, och kort uppe på så att det står upp

Hon tittade tvekande på mig

-       Säker?

-       Helt säker sa jag

-       Ok då kör vi

Hon tog fram en trimmer och körde över mitt hår. Hon la undan trimmern och började klippa med sax efter en stund sa hon

-       Mer?

Jag kände på sidorna

-       Mer sa jag bestämt

-       Ok

Hon fortsatte att klippa och efter ytterligare klippande och putsande sa hon

-       Nu då?

Jag kände efter på sidorna och var nöjd med längden där eller hur kort det var

-       Mer uppe på sa jag

-       Ok

Hon klippte lite till uppe på och sa

-       Nu då?

Jag kollade mig spegeln och kände efter, det var ungefär 2 cm långt

-       Perfekt

-       Ok

Hon tog gelé och en massa andra produkter i mitt hår och drog fingrarna genom det lilla hår jag hade kvar.

-       Så färdigt

-       Kalas tack

-       Jag måste säga att det blev snyggt. Fast att jag var tveksam när du föreslog denna frisyren. Men den klär dig väldigt bra, nu ser man dig.

-       Tack sa jag

Jag hoppade av stolen och vi gick till kassan jag betalade och sa hej och gick iväg. Jag gick ut från köpcentrumet och styrde stegen mot ”mammas” hus, de bodde c: a tio minuter från shopping centrat så jag valde att gå.

Jag gick där i mina funderingar där jag funderade på de senaste dagarna med Rebecka och samtalet med min moster och resan till campingen och Camilla. Jag var så uppslukad av mina tankar att jag höll på att gå förbi deras hus. Jag knackade på och gick in

-       Hej sa jag

Familjen satt i vardagsrummet och tittade på mig när jag kom in, det var helt tyst och jag undrade vad som var fel

-       Vad är det?

-       Du har klippt dig sa Ante

-       Ja sa jag och kom på att de aldrig sett mig i kort hår

-       Fy fan vad coolt sa Jörgen

-       Tack sa jag, fick ett ryck och klippte mig, jag trodde att frisören skulle börja gråta när hon skulle klippa av allt mitt hår.

-       Mm det kan jag tänka mig sa ”mamma” du ser ut att ha hälsan?

-       Mm jag mår oförskämt bra

-       Jaså det gör du?

-       Mm sa jag

Jag missade hennes biton i det hon sa jag hade tankarna kvar på det som hänt under de senaste dagarna huvudet var inte riktigt på plats.

-       Köket nu

-       Ok sa jag och suckade

-       Var det något

-       Nej då

-       Bra

Hon reste sig och gick före mig, Ante mimade

-       Lycka till

Jag mimade tillbaks

-       Tack

Vi kom ut i köket och hon stängde dörren. Ok det skulle bli ett sådant samtal, jag stålsatte mig och skakade på huvudet. Det gällde att vara redo. Jag skulle sätta mig ner på min plats. Men innan jag hann göra det så kom hon fram och kramade mig.

-       Grattis Niklas

-       Tack sa jag lite osäker på vad hon menade

-       Jag är så glad att det är din tur nu

-       Ok sa jag fortfarande tveksamt

-       Att bli kär första gången är berusande

-       Mm sa jag, jag har svårt att tänka klart emellanåt och det skrämmer mig litegrann. Samtidigt som det är berusande

-       Mm så är det, men nu berätta och lämna inte ute någon detalj

-       Allt?

Hon tittade på mig och log

-       Nej inte allt det kan bli lite pinsamt men allt annat som du tycker att jag behöver veta

-       Ok sa jag och andades ut lite

Jag började berätta vad som hänt sedan jag träffade Rebecka på festen. Jag pratade oavbrutet i c: a en halvtimme och jag var torr i munnen när jag var färdig. Jag reste mig upp och tog ett glas med vatten. Jag drack ur det och sen tittade jag på henne och försökte tolka hennes ansiktsuttryck. Hon såg fundersam ut

-       Nog har du trillat dit alltid sa hon med leende. Jag måste träffa den tjejen som fått dig att släppa så på dina murar. Jag hörde att du till och med tog med henne till träningen, det om inget annat övertygade mig om att det är allvarligt. Det du berättade om din moster blir jag också glad över. Vi kommer också på din utspark bara så du vet

-       Tack

-       Hur mycket har du berättat?

-       Svårt att säga, men en hel del inte allt långt därifrån men hon har en ganska klar bild av vad som hänt

-       Ok pressa inte för hårt bara så att du skrämmer henne

-       Nej jag försöker hålla balansen. Det är svårt men jag gör mitt bästa

-       Bra, som sagt jag vill gärna träffa henne

Det var ingen fråga utan bara ett konstaterande.

-       Och jag vill att ni skall träffa henne. Vi kan se om vi kan få ihop det i veckan.

-       Mm nästa söndag

-       Ok

-       Bra kommer du förbi mer i veckan?

-       Jag vet faktiskt inte men jag kommer att ringa. Återigen jag ber om ursäkt för att jag glömma ringa häromdagen, jag gjorde annat

-       Jaså?

-       Mm sa jag lite generat

-       Aha ok, och du är säker på att hon skyddar sig?

-       Ja det är jag, jag har sett henne ta sina piller

-       Bra

Jag tittade på henne och hon tittade på mig och sen log hon

-       Det var en riktigt fräsig frisyr den klär dig väldigt bra. Nu kan man se ditt ansikte och framförallt dina snälla ögon

-       Tack ja som jag sa jag fick en ingivelse att jag startat ett nytt kapitel. Då fick det bli en ny Niklas, förresten jag har köpt en kostym till tisdag. Jag ville bara förvarna dig så att du inte får hjärtsnörp på studenten. Men berätta inget för de andra.

-       Har du köpt kostym? Jisses som sagt jag vill verkligen träffa henne

-       Mm sa jag det förstår jag

-       Mm Ante beskrev henne för mig. Hans tjej hörde beskrivningen och blev inte glad för hur detaljerat han kunde beskriva henne. Det blev lite liv, om jag skall gå på hans beskrivning så är hon en riktig skönhet.

-       Ja jag tycker att hon är vacker

-       Oj vacker minsann

-       Mm vacker

-       Det var inte direkt Antes beskrivning. Den var mer i termerna sexbomb

-       Ha, ha, jaså? Då kan jag tänka mig att det blev liv hon är ju ganska svartsjuk av sig hans tjej

-       Ganska det var veckans underdrift. De har inte pratat ordentligt sedan i fredags

-       Ante är väl inte den smidigaste killen alltid. Men hon är en surkart av sällan skådat slag.

-       Det var två bra beskrivningar av dem.

-       Så är vi färdiga?

-       Mm för stunden. Återigen jag är otroligt glad för din skull Niklas och jag har förståelse om du inte kommer att komma hit lika mycket längre. I alla fall inte nu i början men lova att hålla kontakten och hör av dig om det är något.

-       Ja på tal om det jag måste ringa Soc.-tanten i morgon. Hur mycket skall jag säga till henne tycker du?

-       Inte ett skit, inte än i alla fall.

-       Ok, det kan bli ett spännande samtal med henne i morgon. Vi skall diskutera framtiden, jag vet inte vad jag vill. Jag kommer att jobba i sommar sen vet jag inte. Jag tror att de vill dra in mitt bistånd så att jag skall klara mig själv. Det kommer innebära att jag måste flytta. Jag kommer inte att ha råd med den hyran och alla andra räkningar. Jag är lite nervös inför samtalet

-       Ok jag ringer henne i morgon och tar ett snack med henne så får vi se om det hjälper

-       Tack det lär behövas

-       Vad vill du göra?

-       Det är det som är problemet jag vet inte. Du får inte säga detta till Ante men jag har fått erbjudande från 3 klubbar. De är inte i närheten, men det finns högskolor och universitet i de städerna. Två av erbjudandena är från och med nästa säsong och det är de som är intressantast. Så just nu ligger planen på att ta ett år till här i stan sedan söka in på högskola/universitet i de två städerna och se om jag kommer in

-       Ok det låter som att du har planer i alla fall

-       Ja det har jag

-       Rebecka då?

-       Mm hon var inte med i ekvationen innan och nu får jag börja om och göra en ny uträkning. Men jag har gjort klart för henne vad min idrott betyder för mig och att jag satsar fullt ut på den men…

-       Men? Nu vet du inte för att du är kär

-       Så kan man säga ja

-       Bra sa hon det är dags för dig att bli lite förvirrad

-       Ok?

-       Ja det tillhör livet att bli förvirrad ibland. Det är utvecklande sa hon med ett leende. Men som sagt jag ringer Soc.-tanten i morgon så får vi se var det landar

-       Kalas tack

-       Kaffe?

-       Absolut

-       Ut till de andra och snacka lite skit med dem så kallar jag när det är färdigt

Jag gick ut från köket och in i vardagsrummet, de andra satt och tittade på någon film. De var såg spända och nyfikna ut

-       Hur gick det?

-       Jodå förvånansvärt bra

-       Ok för hon var riktigt förbannad i förra veckan

-       Mm förstod det när jag ringde men det verkar som det lagt sig. Vad tittar ni på?

-       Någon skit film kommer inte ens ihåg vad den heter

-       Ok vad har hänt här då annars?

-       Inte mycket, jag och tjejen bråkar

-       Jo jag hörde det, klantskalle

-       Vadå?

-       Ja du har ungefär samma smidighet som en elefant i en porslinsaffär ibland. Du kan väl för fasen inte framställa en annan tjej som en för att använda ”mammas” ord sexbomb. När din egen tjej sitter där, jag är analfabet när det kommer till tjejer. Det har jag fått ett antal påminnelser om de senaste dagarna men jag hade inte gjort så. Ditt klantarsle.

-       Ok ja jag klantade mig men ”mamma” frågade vad skulle jag gjort?

-       Du skulle låtit din tjej berätta. Sen när hon gått så kunde sagt vad du ville

Det blev tyst i rummet jag kände att alla blickar var riktade mot mig

-       Sa inte du att du var analfabet på tjejer. Nu var det Jörgen som la sig i samtalet

-       Vadå?

-       Ja inte lät det som en som inte vet något om tjejer.

-       Nä sa Claus det lät som en som varit gift i 20 år och bränt sig ett antal gånger.

-       Må så vara men så hade jag löst situationen. Har du bett om ursäkt?

-       Nej

-       Varför?

-       Jag tyckte inte att jag gjort något fel

-       Ok klantarsle nu går du upp på ditt rum. Sen ringer du henne och ber om ursäkt på dina bara knän. Har du tur så lyssnar hon

-       Men…

-       NU

Han hoppade till i soffan. Jag kände mig lite skyldig till det som hänt. Jag visste att jag inte kunde hjälpa att Rebecka var vacker. Men någonstans så kändes det som mitt fel. Han gick upp på sitt rum

-       Bra att du sa till honom han har gått runt och surat i flera dagar nu patetiskt

-       Känns lite som att det är mitt fel

-       Hur då?

-       Svårt att förklara

-       Ok men bra ändå att du sa till honom han lyssnar på dig. Jag orkar inte med hans surande mer

-       Jaha hur har du haft det då Jörgen?

-       Bakis som satan var ute med gänget igår det tog på krafterna.

-       Jaså var, var ni?

-       Gamla vanliga stället, hela gänget utom du och Ulf, han är sjuk

-       Aha ok kusinerna med?

-       Jadå hela gänget det blev livat. Vi firade att du skaffat tjej

-       Ha, ha kul att ni hade mig att skylla på

-       Ja vad fan något får man ju fira. Men seriöst jag är glad för din skull och jag ser framemot att träffa henne. Ja hela gänget ser framemot att träffa henne, ja inte tjejerna då. De var rätt sotis

-       Sotis?

-       Japps, nu när du klippt så kanske du kan se omvärlden. Du har nog inte fattat det. Men du se väldigt bra ut och tjejerna har trånat efter dig ett tag

-       Ok sa jag lite ställd eller inte så lite

-       Snygg frisyr förresten den kanske man skulle testa

-       Ja den känns skön och så mycket pengar jag kommer tjäna på att inte använda så mycket schampo

-       Ha, ha, ha ja verkligen

-       Några skandaler då?

Jörgen tittade på mig sedan på Claus. Jag fattade det var inte för hans öron och att vi skulle ta det på hans rum sen.

-       Nä inte direkt det var det gamla vanliga

-       Ok låter spännande

Jag förstod vad han menade. När vi körde så körde vi hårt, ja inte jag numera men jag hade varit med när det behövts lättats på trycket. Och det verkade som de gått all in. Vi satt där och tittade på filmen en stund sen kallade ”mamma”

-       Kaffet är klart

-       Kommer sa vi i kör

Vi gick ut i köket och hämtade varsin mugg och gick tillbaka till vardagsrummet och såg vidare på filmen. Samtidigt som vi pratade om ditt och datt.

Det var skönt att vara ”hemma” igen. Vi hittade våra roller snabbt och skratten haglade och samtalet flöt på. Ante kom ner springande från ovanvåningen

-       Jag drar till tjejen, jag käkar där och sover förmodligen över

-       Du har skola i morgon

-       Sista veckan det händer inget jag skall inte vara där förrän kl.10 så det löser sig. Vi ses på träningen Niklas och tack för tipsen och sparken i rumpan

-       Lugnt, ja vi ses i morgon på träningen

-       Kommer Rebecka?

-       Det vet jag inte men kanske det

-       Ok det var tjejen som undrade. Hon tyckte att hon var trevlig och då slipper hon sitta själv

-       Förresten tacka henne från mig. Hon tog hand om henne på förra träningen jag uppskattade det

-       Lugnt ses hej då

-       Hej då

-       Vad handlade det om?

-       Niklas förklarade ett och annat för min underutvecklade bror

-       Jaså?

-       Ja jag förklarade för honom att han var ett klantarsel

-       Aha inget nytt då

Vi skrattade gott åt den kommentaren

-       Skall vi gå upp på mitt rum? sa Jörgen

-       Visst sa jag, tack för kaffet och samtalet

-       Varsågod det är middag om två timmar

-       Ok sa vi båda

Vi gick upp på Jörgens rum och stängde dörren

-       Så ja berätta

Jag satte igång berätta vad som hänt de senaste dagarna. Här behövde jag inte hålla igen med vad jag sa. Jag gick inte in på närmare i detalj vad vi gjort. Men jag berättade mer detaljerat för Jörgen än vad jag gjort för ”mamma”. När jag var färdig så tittade han på mig

-       Jisses du har trillat dit rejält va?

-       Mm jag har nog det

-       Mm det har du och du skall veta att jag är väldigt glad för din skull, verkligen. Du är så värd det, men glöm inte dina vänner bara

-       Nej då jag skall göra mitt bästa för att inte göra det

-       Bra, jaså hon ville mäta dig fnissade han

-       Ja jag blev rätt ställd men sen tänkte jag va fan liksom

-       Ha, ha jag förstår dig va fan liksom

-       Mm

-       Sen han fjanten i skolan som tror att du är bög jisses, plockade du han?

-       Nej jag ville inte

-       Va fan har du vuxit upp?

-       Nä eller ja kanske det. Det ger mig inget längre att slåss

-       Bra fortsätt så

-       Skall försöka

-       Var du inte ens sugen

-       Nä faktiskt inte jag var mest förbannad på mig själv. Att jag satte mig ett läge där jag inte kunde backa men han retade mig duktigt. Men som tur var så löste det sig

-       Alkohol?

-       Ett glas vin till middagen i skolan annars så har jag legat lågt med det. Jag har berättat för Rebecka om mitt förhållande till den

-       Bra

-       Vad var det du inte ville berätta därnere?

-       Hm var skall jag börja

-       Från början kanske?

-       Ha, ha, kul

-       Mm

-       Ok vi gick ut igår hela gänget som sagt och en bit inpå kvällen så försvann Lisa och Uffe. De var borta en stund och det visade sig att de har legat med varandra ett bra tag. Men vad inte Lisa berättat är att hon legat med ett gäng killar till. Och att hon har dragit på sig en könssjukdom och nu var hon tvungen att berätta för Uffe. Det tog hus i helvete, det blev två läger i gänget. Ena sidan var på Uffes sida och andra sidan på Lisas. Eftersom vi var rätt dragna allihop så var det inte den vettigaste diskussionen i år. Jag höll mig ganska neutral fram till Annika det spånet kom med någon konstig kommentar. Då snedtände jag och skällde ut henne, sen var det igång rejält. Det slutade med att vakterna kastade ut oss. Då fick jag nog och drog hem

-       Jaså Lisa och Uffe den såg jag inte komma

-       Nä inte jag heller men, men

-       Ja ja de får göra vad de vill. Men att hon knullar runt förvånar mig

-       Mm mig med. Men du vet lugnaste vatten osv

-       Mm så är det kanske. Vet du vad det var hon fått? Inte HIV väl?

-       Nä fan det var nog klamydia eller gonorré eller nåt sådant

-       Ja jisses. Vad sa Annika då? Som gjorde att du gick igång

-       Ja du jag vet inte. Men jag har svårt för henne hon skall vara så jäkla präktig hela tiden. Och jag sa något typ olyckor händer och då gick hon igång med kondomer och killars ansvar osv. Då snedtände jag och sa att det var ju inte så jäkla noga när jag satte på dig

Jag stirrade på honom, det var en nyhet för mig

-       Du och Annika?

-       Ja det visste du väl

-       Nä sa jag hade inte en aning

-       Ok jo men så är det vi träffades ett par gånger och knullade. Sen började hon och prata om Villa, Volvo och vovve då tackade jag för mig

-       Ha, ha, jag kan tänka mig att det fick igång henne och alla andra

-       Ja det blev ett jävla liv

-       En vanlig lördagskväll då?

-       Mm vad gjorde du?

-       Ha, ha, vi tvättade, tittade på film, käkade pizza och älskade. Sen körde vi ut på stranden och satt och mös. Sen körde vi hem och gick och la oss

Han bara stirrade på mig

-       Du sitta på stranden och mysa jisses jag måste träffa den tjej som fått dig domesticerad. Herregud

-       Du kanske skulle testa det en gång. Du slipper huvudvärken, kanske med Annika

-       Far åt helvete sa han med ett leende. Men hålla handen på stranden, ja mycket skall man höra

-       Mm så är det. Det har blivit mycket sånt de senaste dagarna och jag måste säga att jag trivs med det

-       Ok?

-       Ja faktiskt det är riktigt mysigt

-       Ok vem är du och vad har du gjort med min ”bror”

-       Ät mitt snor

-       Hellre det än ditt bajs

-       Haha ja det kan jag förstå

-       Hur är det med kusinerna?

-       Jo då bara bra, Lukas filosoferar och Lisa är som hon är

-       Ok hur många killars hjärtan krossade hon igår?

-       Ja du jag vet inte. Men efter jag berättat att du träffat tjej så gick hon loss som en galning

-       Ok?

-       Mm ok

-       Lukas då?

-       Ja han skall lösa världsproblemen och propagerar sin kommunist skit för den som orkar lyssna

-       Du vet han har inte många rätt på sina ismer?

-       Va?

-       Han blandar och ger rätt rejält mellan ismerna. Jag har inte velat ”knäcka” honom för han tillhör familjen så att säga. Men han har inte många rätt på sina ismer, det låter klokt men det är det inte. Det är bullshit

-       Ok hade du kunnat få tyst på honom

-       Mm på 2 minuter så hade jag krossat honom

-       Fan jag glömmer alltid att du är en intelligent fan. Du är inte bara snygg, du är smart med. Om jag ger klartecken käkar du upp honom då?

-       Är det värt det?

-       Ja det är det. Han har börjat bli väldigt dryg och smockan hänger löst från vissa i gänget. Så ja han behöver sättas på plats

-       Ok då gör vi som vanligt då

-       Vadå?

-       Du håller och jag slår

-       Hahaha ja precis. Men det innebär att du måste hänga med ut en kväll. Kommer Rebecka att hänga med?

-       Ja det tror jag, jag har en känsla av att hon skulle vilja det

-       Kan bli intressant att se den katt fajten

-       Jag har fullt förtroende för hennes egenskaper att ta hand om sig själv. Hon har satt två av mina grannar på plats utan större problem. Och de är äldre än tjejerna vi umgås med.

-       Ok berätta

Jag berättade vad som hänt med grann tjejerna och när jag var färdig sa Jörgen

-       Det var som fan

-       Mm

-       Låna socker gick du på den

-       Mm tydligen

-       Haha amatör

-       Mm skyldig

-       Gick du på dricka te med?

-       Mm

-       Hahaha du valde vatten va?

-       Mm

-       Hahaha tomte

-       Japps så är det. Inget annat som hänt?

-       Nä inte direkt det gamla vanliga, jobbar, sover, tränar och festar. Det rullar på, studenten på tisdag hur känns det?

-       Skönt framförallt att slippa det förbannade stället. Det har varit tre års pina kan jag säga

-       Jag har förstått det. Jag är imponerad av att du inte rivet stället

-       Mm jag med

-       När går du ut?

-       16.27

-       Ok vi kommer bara så du vet

-       Ja ”mamma” sa det. Min moster kommer också

-       Ok det var en överraskning

-       Mm för mig med. Hon trodde att jag var död eller nåt, hon är tydligen min gudmor

-       Det var som fan

-       Japp

-       Hur känns det?

-       Jodå helt ok, eller rättare sagt bra faktiskt. Men jag missar träningen, hon är en sådan kvinna man inte säger nej till

-       Ok som morsan då

-       Mm det hade varit intressant att se de två i en stirra ut varandra tävling

-       Ok så pass

-       Mm så pass. Hon kommer att bjuda mig på restaurang efter utsparken, jag hade inget val

-       Jag är glad för din skull du förtjänar det. Jag vet inte allt som hänt men jag vet mer än du tror, och du förtjänar det och allt annat positivt som hänt.

-       Tack

-       Lugnt

-       Sen skall jag till Rebecka och fira henne. Ytterligare en kvinna som man inte säger nej till

-       Du har det inte lätt

-       Nä verkligen inte

-       Haha gnäll inte

-       Nä jag skall väl inte göra det

-       Nervös?

-       För vad?

-       Att träffa föräldrarna

-       Nej inte än i alla fall. Jag tar ett djupt andetag och försöker vara mig själv

-       Ingen alkohol

-       Nej ingen alkohol. Jag är dum men så dum är jag inte

-       Nä du är inte dum. Du har bara otur när du tänker

-       Haha den var bra, den snor jag. Själv då och kärleken?

-       Nä inget på den fronten. Jag kommer vara ungkarl resten av livet och bo hemma hos mamma och ta det lugnt

-       Ok det var ju också ett alternativ

-       Far åt helvete

-       Mm jag har varit där gillade det inte var för varmt

-       Besserwisser

-       Japp

-       Nä men seriöst jag orkar inte med det just nu. Kommer det så kommer det, det är inget jag jagar

-       Jag vet precis vad du menar så var det för mig. Hade jag inte gått på festen och hade inte Rebecka manipulerat bordsplaceringen. Så hade jag varit med ute igår och stått vid din sida i det vanliga kaoset. Och ridet ut stormen med dig men ett ögonblicks val ändrade på det. I stället så satt jag på stranden och höll handen och kontemplerade över livet.

-       Jisses lyssna på filosofen. Fan jag har saknat dina filosofiska utläggningar

-       Mm det kan jag tänka mig

-       Ödmjuk är du också

-       Beror på sällskapet

-       Käften

-       Käften på dig själv

-       Haha jag har saknat våra små samtal. Det var ett tag sedan

-       Mm sedan interventionen

-       Mm du fattar varför vi gjorde som vi gjorde?

-       Oja verkligen och jag är verkligen tacksam för det

-       Bra vi var rädda där ett tag

-       Jag med kan jag säga, och det som skrämde mig mest var att jag sket i konsekvenserna

-       Mm vi märkte det, när du sänkte han den siste. Så var jag rädd för att jag skulle behöva berätta för ”mamma” att du slagit ihjäl någon och att det var mitt fel

-       Ditt fel?

-       Ja jag har fått uppdraget att vara ditt förkläde och skulle se efter dig. Sen är det jag som uppviglar dig till en massa skit. Men jag drogs med i bara farten av din virvelvind, det kändes som att vi var odödliga. Hur mycket minns du av den kvällen?

-       Inte mycket. Jag minns att han stöddade sig och snodde min öl, sen blev det svart. Sen vaknar jag upp på toaletten av att kusinen tvättar av mig killens blod. Hon är väldigt skärrad och bara säger oh fan hela tiden. Hur du drar ut mig från toaletten och ut genom bakdörren och att vi åker hit och inte hem. Att du tog hand mina kläder som jag inte sett sedan dess. Sen vaknade jag med århundradets baksmälla dagen efter med en smak i munnen som att jag slickat alla askfat på hela jorden.

-       Ok det var en hyfsad sammanfattning. Det som hände var att jag hetsade dig rejält, jag riktigt jagade på dig. Jag vet inte varför dålig dag eller något, men i alla fall den killen som du sänkte. Hade limmat på både Annika och kusinen hela kvällen. Jag låg med Annika då så kanske var det svartsjuka jag vet inte men han skulle sänkas så var det bara. Jag hetsade honom rätt rejält och sa till honom att du hade sagt du hade sänkt honom hur lätt som helst. Sen ledde det ena till det andra och du skrämde skiten ur mig och alla andra. Jag har aldrig sett sådan kalkylerande ilska och ondska. Du var galen, han sa något om din farsa, sen gjorde du slarvsylta av honom. Jag har aldrig sett en liknande misshandel, den skrämde mig rejält. Sen så sänkte du två i gänget med som skulle gå emellan. Den som kunde prata ner dig var kusinen jag vet inte hur hon gjorde men hon lyckades

-       Jag slår inte på tjejer

-       Så kan det vara. Men nu vet du i alla fall det var mitt fel och det har käkat på mig kan jag säga. Jag biktade mig för mamma, hon blev skogstokig, det var hennes ide med interventionen.

-       Han klarade sig. Jag besökte honom på sjukhuset

-       Du gjorde vad?

-       Jag besökte honom på sjukhuset. Han är fullt återställd, jag vet hur jag skall slå. Jag bröt hans näsa, en av hans armar, två revben och sen fick han ett antal blåmärken. Men han klarade sig förhållande vis bra

-       Är du galen besökte du honom?

-       Mm galen eller ej men jag visste också att jag gått över gränsen och jag var beredd att ta konsekvenserna

-       Ok

-       Mm tur eller otur men han mindes inte mig. Utan han trodde att han blivit påkörd av en bil, och läkarna konstaterade det med. Jag sa aldrig att det var jag som slagit honom

-       Ok tur i oturen

-       Mm

-       Har du slagits sedan dess?

-       Nej och det är jag väldigt glad för. Bra att du påminde mig, jag måste säga till ”mamma” att jag kommer skolka i morgon. Jag vill inte bryta trenden med att behöva sänka Jonas

-       Klokt, hon kommer förstå. Hon kommer inte bli glad du vet vad hon tycker om att man skolkar men hon kommer förstå. Jag kommer backa upp dig

-       Som vanligt?

-       Ja

-       Tack för att du berättade om det som hände

-       Lugnt det har tuggat på mig

-       Inte ditt fel. Jag skyddar också familjen

-       Mm jag vet men Annika är inte familjen

-       Nä men kusinen är och jag fick reda på igår att det finns monster därute som behöver sättas på plats

-       Vadå?

Jag berättade om Camilla och vad hon råkat utför.

-       Mm det finns monster

-       Ja det gör det, jag är inte ett av dem

-       Nä för fan men slåss kan du

-       Ja tyvärr

-       Mm

Mat hörde vi nerifrån, vi reste oss upp.

-       Satan har du blivit större

-       Möjligt jag tränar rätt intensivt

-       Mm märker det

MAAAAT

-       Ja vi kommer ropade Jörgen

Vi gick ner och satte oss vid bordet. Vi käkade och pratade om allt möjligt, jobb, skola och livet i allmänhet. Det var mycket skratt och en del allvar men en helt vanlig söndagsmiddag hos en vanlig familj.

-       Kaffe?

-       Ja tack sa vi

Agnetha reste sig och gick ut i köket och lagade kaffe, hon kom tillbaka,

-       Jaha vem tar disken

-       Jag kan ta den sa jag

-       Då torkar jag sa Jörgen

Vi dukade av och jag satte igång med diskandet och Jörgen han torkade. De hade diskmaskin men de använde den aldrig av någon anledning som jag inte hade en aning om. Det var rogivande att diska tyckte jag.

När disken var färdig så dukade vi fram till kaffet, vi lastade en bricka och tog med oss in till matplatsen, vi dukade fram på bordet och satte oss ner.

-       Hej

Hörde vi från hallen

-       Vi är i matrummet ropade Agnetha

Ett blont yrväder kom in i matrummet. Det var Lisa som stormade in och var glad och sprallig som vanligt.

-       Hej här sitter ni och dricker kaffe

-       Ja som synes sa Agnetha, vill du ha?

-       Ja tack gärna    

-       Hej Lisa sa jag

-       Hej Niklas hur är det?

-       Bara bra själv?

-       Jodå bara bra, det var ett tag sedan

-       Ja det var det

Agnetha kom tillbaks med en kopp till Lisa och serverade henne kaffet.

-       Jaha hjärtat vad har du på hjärtat?

-       Jag vill prata med Jörgen

-       Ok sa han vad är det nu?

-       Kan vi ta det privat?

-       Javisst sa han

Han reste sig och Lisa gjorde detsamma. Han tittade på mig och himlade med ögonen och gick iväg med henne

-       Undrar vad det handlade om sa Agnetha

-       Säkert något som hände igår sa jag

-       Vad hände igår?

-       De vanliga komplikationerna en lördag på vanliga stället

-       Jaha sa hon och suckade. Var Lisa ute hon igår med?

-       Japp det var tydligen hela gänget förutom jag och Uffe

-       Ok

-       Förresten jag behöver prata med er om en sak

-       Jaså vad?

-       Jag kommer stanna hemma från skolan i morgon

-       Jaså sa Agnetha lite skarpt

Jag berättade varför jag behövde stanna hemma och jag sa som det var inga inlindningar osv.

-       Ok du vet vad jag tycker om att skolka men det är ett giltigt skäl kan jag tycka. Du har mognat

-       Så är det kanske. Men jag känner inte att det är värt det och jag vill verkligen inte avsluta min skolgång med att slå ner en pajas

-       Som sagt du har mognat, jag har inga invändningar Claus?

-       Va frågar du mig? Den var ny. Men jag håller med stanna du hemma och undvik vad kallade du honom? Pajasen

-       Mm pajasen, tack för att ni förstår

-       Nej tack för att du mognat

Vi drack kaffet under tystnad och sa inte så mycket mer. Agnetha frågade om jag hade mat hemma och om jag skulle handla i veckan och annat småprat. Efter en stund så kom Jörgen och Lisa tillbaks. Jörgen såg fundersam ut och Lisa ja henne kunde inte jag läsa.

-       Mer kaffe någon?

-       Ja tack sa både Lisa och Jörgen

-       Nå Niklas har du skaffat tjej?

-       Ja det har jag

-       Oh va kul, när får vi träffa henne?

-       Vet inte sa jag. Jag kände hur någon sparkade mig under bordet, jag misstänkte att det var Jörgen

-       Oh ok men vi måste ju godkänna henne

-       Jaså?

-       Ja det är klart inte vem som helst som får bli tillsammans med dig

-       Ok?

-       Så är det

Agnetha tittade på mig och himlade med ögonen, jag skrattade till och släppte det. Jörgen tittade på mig och skakade lite lätt på huvudet. Ett tecken på att jag skulle vara försiktig.

-       Jag måste handla snus sa jag, hänger du med Jörgen?

-       Javisst

Jag tackade för kaffet och reste mig upp och gick ut i hallen. Jörgen var precis bakom mig, vi tog på oss skorna och gick ut

-       Ok vad handlade det om?

-       Är inte riktigt säker men tydligen så hade Lisa pratat med Ante som sagt att du var här. Sen drog hon iväg med mig och höll ett tredje gradens förhör om dig men i synnerhet om Rebecka. Jag vet inte vad hon är ute efter men se upp, jag tror inte att det är något kul. Hon är intelligentare än vad hon ser ut för.

-       Ok jo det vet jag, jag är alltid försiktig med vad jag säger när hon är nära.

-       Bra

Vi gick till kiosken. Egentligen så behövde jag inget snus men jag fick ju handla när jag gett det som svepskäl. Vi gick tillbaka och Jörgen såg tankfull ut

-       Vad är det?

-       Va?

-       Ja du ser ut som att du tänker på något och det handlar inte Lisas planer om mig

-       Aha ja det var något annat. Tydligen så har Annika kärat ner sig rejält i mig och hon är otröstlig efter igår berättade Lisa hon vill inte prata med någon.

-       Klantarsle

-       Va?

-       Ja klantarsle,

-       Kanske det. Jag vet i fan vad jag skall göra?

-       Gillar du henne?

-       Vet inte, har inte tänkt på henne på det sättet

-       Det har du nog. Annars så skulle du inte bry dig nu, och du skulle inte fått mig att slå ner en kille. För att han limmade på henne eller hur? Klantarsle

-       Du gillar det ordet

-       Mm framförallt när det stämmer. Ring henne och prata med henne, och be om ursäkt och se var det landar

-       Tycker du det?

-       Ja det gör jag. Om inget annat så förtjänar hon en ursäkt

-       Hon gör väl det. Bara hon inte var så präktig hela tiden

-       Prata med henne om det med

-       Skojar du?

-       Nä ärlighet varar längst. Hon kanske inte är medveten om det

-       Ok

Vi gick vidare och kom hem igen. Lisa var kvar hon underhöll Claus och Agnetha med någon historia. Jag kunde se på Claus hur han led, han tittade på mig och sa

-       Niklas jag måste visa dig en soffa jag fått in

-       Absolut sa jag

Han skickade mig en tacksam blick. Han reste sig och tackade för maten och kaffet.

Vi gick ner i källaren och in i hans rum där han har sina möbler

-       Tack för att du förstod piken

-       Lugnt, var är soffan?

-       Det finns ingen soffa det var bara ett svepskäl för att komma undan

-       Aha listigt

-       Mm hur är det med dig Niklas?

-       Det är oförskämt bra

-       Bra, bra jag är glad för din skull att du hittat en tjej. Framförallt utanför gänget

Jag blev lite häpen. Jag trodde inte att han brydde sig så mycket om vad som hände runt oss andra. Men jag fick omvärdera min åsikt.

-       Vad menar du?

-       De är inte bra för dig i det gänget. Jo Jörgen och Ante förstås men de andra de är inget bra

-       Ok det var kategoriskt

-       Kanske det. Men det är så jag ser det

-       Ok jag skall tänka på det

-       Bra, skall vi gå upp igen mina öron har vilat lite nu.

Vi gick upp igen. Jag hade fått en del att tänka på och jag kände att jag behövde reda ut ett och annat. Vi kom upp och satte oss i soffan vi tittade på TV och pratade och förde liv. Det blev mycket skratt en del allvar. Jag tittade på klockan det började bli dags att bege sig iväg. Jag reste mig upp och sa

-       Nu mina kära vänner så skall jag åka hem. Jag väntar telefonsamtal

Det sista var riktat åt Lisa för att se hennes reaktion. Hon mörknade lite

-       Ok jag kan köra dig sa Jörgen

-       Ok tack

-       Lugnt

-       Glöm nu inte att ringa i morgon sa Agnetha

-       Nej då

-       Bra

Jag gick ut i hallen. Hon och Jörgen följde med jag tog på mig skorna och kramade om Agnetha

-       Tack för idag

-       Tack själv då ses vi på tisdag sa hon i lite lägre ton

-       Absolut

-       Bra

Jag sa hejdå till Claus och Lisa sen gick vi ut. Vi hoppade in i Jörgens bil och körde iväg. Vi sa inte så mycket till varandra under resans gång. Utan vi bara satt där var och en i sina tankar. Vi kom hem till mig jag hoppade ur bilen och sa hej

-       Vi ses på tisdag

-       Det gör vi glöm nu inte ringa

-       Nej det skall jag inte

Han körde iväg och jag gick in i min lägenhet. Det var ovanligt tyst och ensamt som om det saknades något eller någon. Det var en ny känsla för mig och jag visste inte riktigt hur jag skulle hantera den.

Jag tittade på klockan det var en stund kvar till Rebecka skulle ringa så jag gick och hämtade en film laddade videon och satte mig i soffan. Jag tog in telefonen i vardagsrummet så att jag hade den bredvid mig.

Jag tittade på filmen men hade svårt att koncentrera mig jag satt och längtade efter att hon skulle ringa. Minuterna rörde sig långsamt. Jag fick nästan ont i ögonen av att stirra på den hela tiden.

Tankarna surrade i huvudet på mig och jag blev nervös att hon glömt mig eller att hon bara spelat ett spel osv, osv.

RING

Jag lyfte på luren och svarade innan första signalen dött ut.

-       Niklas

-       Hej

Hennes röst lät som sammet. All min oro försvann och jag blev varm i kroppen.

-       Hej hur är det?

-       Jodå det går själv?

-       Jodå det går. Det är ensamt, tyst och ensamt

-       Det var mycket ensamt

-       Mm

-       Sugen på sällskap?

-       Absolut, jag fick fjärilar i magen

-       Då kommer jag strax

-       Puss

-       Puss

Vi lade på telefonen. Jag hade anat en ganska uppgiven ton i hennes röst, eller resignerad. Lite som efter att man bråkat med någon. Jag försökte klura ut vad det handlade om.

Jag kom fram till att hennes föräldrar nog inte var så glada över att hon skaffat pojkvän så där bara. Jag kom på att jag inte förvarnat henne om min nya frisyr. Jag blev lite nervös över det.

Men gjort var gjort så det var som det var. Efter en halvtimme hörde jag hur det knackade på mitt fönster. Jag gick dit och jag såg henne, hon log mot mig hennes speciella leende och pekade mot dörren.

Jag gick ut i hallen och ut genom dörren och släppte in henne, hon kastade sig i mina armar och pussade mig,

-       Äntligen

-       Mm äntligen

Vi gick in i lägenheten och jag stängde dörren. Hon sparkade av sig skorna och jag stod emot impulsen att sätta upp dem på skohyllan. Hon vände sig om och stirrade på mig

-       Vad har du gjort?

-       Klippt mig, gillar du det

-       Herregud när jag inte trodde att det var möjligt så blir du bara snyggare. Om jag gillar det, jag älskar det. Nu ser man dina vackra snälla ögon så mycket bättre

-       Tack det var en ingivelse, det var dags att göra upp med det gamla

Hon gick fram till mig långsamt la sina händer runt min nacke och ställde sig lite på tå och kysste mig

-       Jag var bara tvungen

-       Mm jag med, säkert att du gillar frisyren?

-       Absolut säkert det är riktigt snyggt

-       Va bra sa jag med ett leende. Hur är det, du lät lite konstig när vi pratade i telefonen, är det föräldrarna?

-       Både och sa hon och suckade

-       Både och?

-       Ja det är föräldrarna. Men mest av allt så saknade jag dig och var lite rädd för att du inte skulle vilja att jag kom hit

-       Ok ungefär så kände väl jag också att du inte skulle vilja komma hit igen. Eller ringa mig osv.

-       Töntiga båda två

-       Kära kanske

-       Kanske det

-       Föräldrarna då?

-       Ja du vad skall jag säga. De är väl inte gladast i stan, men det bryr jag mig inte om för nu är jag här.

-       Vad hände?

-       Jag hämtade dem på flygplatsen. Sen körde vi hem, min mamma hittade en av dina strumpor som du glömt

-       Oppps

-       Mm Oppps. Sen gick cirkusen igång, det blev utskällning, tårar, skrik, smällande i dörrar och drama. Mamma kan vara väldigt teatralisk emellanåt, hon höjde på ögonbrynen och himlade med ögonen. Pappa sa inte så mycket han vet bättre än att lägga sig i när vi bråkar. Så han packade upp deras saker. Vi fortsatte bråka jag och mamma och tillslut så sa jag ett och annat som jag kanske inte skulle sagt men hon irriterade mig

-       Vad sa du?

-       Att vi knullat som kaniner

-       Oj fan

-       Mm oj fan. Då satte bråket igång på allvar, det slutade med att jag stormade ut och sprang in till Lina det var därifrån jag ringde

-       Ok så dina föräldrar vet inte vart du är?

-       Nej

-       Ring och berätta

-       Va?

-       Ring och berätta är du snäll

-       Varför sa hon trumpet

-       Det vet du

-       Ring och berätta

-       Ok om du envisas

-       Ja det gör jag

Jag lutade mig fram och pussade henne.

-       Var är telefonen?

-       I vardagsrummet

-       Ok sitter du med mig?

-       Om du vill

-       Mm det vill jag det kan bli dramatiskt

-       Ok

Vi gick in i vardagsrummet. Hon satte sig ner med handen på telefonen och tog ett djupt andetag. Hon lyfte på luren och slog numret, det gick fram två signaler sen svarade någon på andra sidan

-       Hej

Jag hörde inte så mycket av samtalet jag stod bredvid henne och jag ville inte tjyvlyssna på vad de sa. Det var mellan henne och hennes föräldrar. Samtalet pågick i 5 minuter sen lämnade Rebecka över luren till mig.

-       Niklas

-       Hej detta är Rebeckas mamma

-       Hej

-       Är det du som är Rebeckas pojkvän?

-       Ja det är det

-       Ok var du det som fick henne att ringa

-       Ja det var det

-       Tack

-       Ingen fara, jag tyckte inte att det var bra att ni skulle oroa er för vart hon var

-       Nä ibland så blir det tokigt när man bråkar

-       Ja sa jag det kan bli riktigt tokigt

-       Rebecka säger att du bor själv stämmer det?

-       Ja det gör det, jag bor ensam i en lägenhet

-       Ok det gör mig orolig

-       Ok det kan jag förstå att du känner. Er dotter är hos en för er okänd person som ni inte vet något om eller inte har träffat. Så ja jag kan förstå er oro

-       Hur gammal är du?

-       19

-       Ok säkert?

-       Ja det är säkert sa jag med ett litet skratt

-       Ok jag kommer inte kunna sova om jag inte vet att hon är säker

-       Jag kan lova dig att hon kommer att vara säker med mig. Inget på hela jorden kommer att kunna göra henne illa så länge hon är med mig. Det svär jag på.

-       Hur kan jag lita på det?

-       Du skulle kunna ringa till en person som står mig väldigt nära och prata med henne. Sen kan du ringa tillbaka skulle det funka för dig? Hon kommer att antingen övertyga dig om att jag är att lita på. Eller så kommer hon inte att göra det.

-       Ok sa hon lite tveksamt. Vem är denna person?

-       För att göra en väldigt lång historia kort så är hon min skyddande ängel

-       Ok det var kryptiskt

-       Mm du får helt enkelt lita på mig. Vill du ha numret?

-       Ok. Får jag numret

-       Jag gav henne numret sen sa jag ring tillbaks när du pratat med Agnetha

-       Ok hej så länge

-       Hej

Vi la på och jag andades ut. Jag tittade på Rebecka och hon tittade på mig och log lite osäkert,

-       Nu kommer det att smälla sa jag

-       Vadå?

-       Din mamma kommer ringa Agnetha

-       Agnetha?

-       Ja just det ”mamma”

-       Oj

-       Mm oj

-       Varför?

-       Fullt naturligt så litar hon inte på mig. Hon har aldrig träffat mig och skall jag vara helt ärlig så var de nog beredda att ringa polisen

-       Ok

-       Mm men jag tror att jag lyckades prata mer henne. Så nu får vi se om hon ringer Agnetha, så nu kan vi bara vänta.

Vi satte oss i soffan och sa ingenting, mitt hjärta bankade rätt rejält. Det var inte riktigt såhär jag tänkt mig att presentationen av mig skulle gå till. Tiden gick långsamt

RING

Jag svarade direkt

-       Niklas

-       Rebeckas mamma här

Hon lät lugnare på rösten tyckte jag

-       Hej

-       Hej nu har jag pratat med Agnetha, trevlig kvinna

-       Mm det är hon

-       Vi kom fram till att Rebecka stannar hos dig i natt sen så träffas vi hemma hos Agnetha i morgon och pratar igenom situationen.

Jag frös till lite och svarade

-       Ok det låter som en bra ide.

-       Mm det tyckte vi med får jag prata med Rebecka?

-       Visst

Jag räckte fram luren till Rebecka. Hon tog den och när hon svarade så lät hon lite ynklig på rösten. Jag gick ställde mig vid fönstret och tittade ut och försökte reda ut vad jag kände. Jag kom fram till att hela situationen var lite komisk och kaotisk.

-       Hej då mamma

Rebecka la på luren. Jag gick fram till henne och kramade henne och pussade henne

-       Är du arg på mig

-       Nej sa jag inte för en sekund

-       Säkert?

-       Säkert sa jag med ett leende jag är bara glad att du är här hos mig och att det löste sig. Men nu så måste jag ringa Agnetha och det samtalet kan bli spännande

Jag lyfte luren och slog numret till Agnetha och Claus. Det gick fram en signal sen svarade Agnetha

-       Hej

-       Hej Niklas här

-       Förstod det

-       Ok hur förbannad är du?

-       Det var rakt på sak

-       Ja du känner mig

-       Jag är inte förbannad ett dugg faktiskt. Jag är glad att du löste det som du gjorde. Jag är dock lite förbannad på Rebecka

-       Ok?

-       Mm men det tar vi i morgon

-       Ok tack

-       Ingen fara vi ses i morgon

-       Det gör vi god natt och tack igen

-       God natt och händerna på täcket

-       Du vill väl inte jag skall ljuga?

-       Ha, ha sov gott din pellejöns

-       Detsamma

Jag la på luren och var lite förundrad

-       Vad sa hon

-       Ja vad sa hon. Hon är inte förbannad på mig i alla fall

-       Ok det var kryptiskt

-       Mm men hon är lite irriterad på dig. Varför sa hon inte men ett tips inför i morgon är att säga. Ja Agnetha och nej Agnetha och förlåt Agnetha

-       Ok

-       Ja du kommer aldrig att vinna mot henne. Om du tyckte att min moster är tuff så är hon ett lamm jämfört med Agnetha

-       Ok nu blir jag lite nervös

-       Hon lät inte arg så jag tror att hon skojade. Men med henne vet man aldrig

-       Ok

-       Men skönt att det löste sig

-       Jag är hungrig handlade du något gott

-       Erh jag glömde handla. Ja i alla fall mat

-       Ok vad handlade du då?

-       Vänta lite

Jag gick ut i hallen och rotade i min ficka och gick tillbaks in i vardagsrummet. Jag räckte över paketen åt henne och sa jag handlade till dig

-       Till mig?

-       Ja till dig

-       Får jag öppna det nu?

-       Absolut sa jag

Hon slet upp paketet och öppnade lådan som armbandet låg i. Hon tittade på mig med tårar i ögonen och satte på sig det.

-       Tack

-       Varsågod jag hoppas att du gillar det

-       Det är den finaste presenten jag fått någonsin

-       Det trodde jag att jag var

-       Ok näst finaste då

-       Säkert att du gillade det?

-       Säkert

-       Bra

Jag lutade mig fram och kysste henne. Hon kysste mig tillbaka och vi stod där och kysstes i vad som kändes en evighet.

-       Fortfarande hungrig frågade jag

-       Mm

-       Pizza?

-       Mm bara det är mat

-       Samma som igår?

-       Japps

Jag ringde och beställde två pizzor. Vi gick och hämtade pizzorna och gick hem igen. Vi satte på en film och tittade på den samtidigt som vi åt. När vi ätit färdigt så mös vi in oss i soffan och tittade färdigt på filmen.

-       Sugen på att gå ner på stranden idag?

-       Absolut har du bil?

-       Mm jag tog bilen hit

-       Ok har ni mer än en?

-       Ja det har vi

-       Ok

-       Skall vi köra då?

-       Japps

Vi tog på oss skor och jacka det var lite svalare idag. Jämfört med dagen innan. Vi gick ut till bilen och körde iväg. Vi körde en stund under tystnad

-       Tycker du att jag är en drama Queen

-       Nä varför frågar du det?

-       Ja efter idag så

-       Nä det gör jag inte. Jag vet egentligen inte vad jag tycker, hade jag haft en normal relation med mina föräldrar. Så hade jag kanske berättat för dem på ett annat vis att jag hade sex med någon. Men jag var inte där så jag kan inte uttala mig.

-       Hehe ja det var lite offensivt kanske

-       Kanske?

-       Ok men jag var förbannad och de sa saker som gjorde mig irriterad

-       Förstår det

-       Jag är över 18 de bestämmer inte över mig

-       Nä förvisso inte men

-       Inga men

-       Ok men jag hade löst det på ett annat sätt kanske

-       Mm jag med i normala fall, men det var inte normalt. De gick på som bara den med barn och framtid osv. Hon har själv fixat P - pillerna åt mig. Jag fick visa att jag är duktig flicka och sköter mig. Det blev lite förnedrande, och sen en massa snack om att jag missbrukat deras förtroende osv. Till slut så blev det för mycket bara och jag exploderade. Det är första gången jag gjort det så de blev nog lite tagna på sängen av det.

-       Ok de gick på rejält

-       Mm

-       Men för att svara på din fråga igen. Så nej jag tycker inte att du är en drama Queen, jag är mer kär i dig än någonsin.

-       Smöris

-       Mm

-       Jag är mer kär i dig än någonsin med.

Vi kom fram till stranden och vi gick ut ur bilen och började promenera hand i hand, vi pratade om dagen. Jag berättade om mitt besök hos familjen, om Antes klantighet.

Mitt samtal med Agnetha, med Jörgen och Claus. Det tog en stund att berätta allt och vi hann gå en bra bit innan jag var färdig. Jag berättade inget om Lisas uppträdande för jag var inte säker på vad det betydde.

Vi vände och gick tillbaks mot bilen, vi fortsatte att diskutera vad morgon dagen skulle innebära. Jag kände mig inte direkt orolig för vad som skulle hända. Rebecka var lite mer orolig än jag.

Vi kom fram till bilen och hoppade in och körde hemåt. Vi kom hem och gick in i lägenheten och klädde av oss. Rebecka vände sig om och tittade på mig, jag kände igen den blicken nu och det ryckte till i min kuk. Jag tog av mig skorna och hängde upp jackan, hon gjorde likadant och släppte mig inte med blicken.

Vi gick i sovrummet vi sa ingenting till varandra vi tittade bara på varann. Jag började klä av mig mina kläder, hon gjorde detsamma. Vi stod snart nakna framför varandra

Jag gick mot henne och tog henne om nacken och böjde mig fram och kysste henne. En lång sugande kyss, jag la min ena hand på hennes rumpa och klämde till.

Hon la en hand på mitt bröst och smekte mig. Jag tog ett av hennes bröst i min andra hand och smekte det och knådade det. Jag lekte med hennes bröstvårta, hennes andra han letade sig ner till min kuk hon tog den i handen.

Hon började runka mig, och jag stönade till. Jag lutade mig fram och tog hennes bröstvårta i min mun och började suga på den. Nu var det hennes tur att stöna, hon backade och jag följde med.

Snart var vi framme vid sängen, vi la oss ner och fortsatte hångla och smeka varandra. Hon tog tag i min kuk igen och runkade den, jag letade mig ner mellan hennes ben och fann hennes klitoris och började smeka den.

Vi fortsatte att kyssas medan vi runkade och pullade varandra, jag tog bort hennes hand på och satte mig på hennes bröst. Jag tog min kuk i min hand och började runka för henne.

Jag satt på knäna så att hon hade fri syn på det jag gjorde, hon stönade till och jag anade att hon låg och pullade sig själv samtidigt som hon tittade på mig. Det var upphetsande att sitta med min kuk i handen och runka för henne samtidigt som hon pullade sig själv.

Jag slutade runka och vände mig om och lutade mig fram mot hennes fitta. Jag började slicka hennes fitta. Samtidigt så tog hon min kuk i sin mun och började suga mig, jag arbetade med tungan över hennes fitta.

Jag växlade mellan att slicka hennes läppar och klitoris, jag kände hur min kuk var i hennes mun och hur hon bearbetade den. Jag ökade trycket på hennes klitoris och sög in den i min mun

Jag hörde på hennes stönande att hon närmade sig klimax. Jag ökade trycket lite och hon exploderade, det blev ohörbart mummel från henne eftersom hon hade min kuk i sin mun.

Jag fortsatte mitt slickande fast i lugnare tempo och slickade henne genom orgasmen.

Jag reste mig upp och bad henne ställa sig på knä framför mig. Jag tog tag i kuken och riktade den mot hennes fitta. Jag höll kuken i en hand och satte min andra hand på hennes höft och tryckte till

Kuken gled in i hennes fitta, den var varm, blöt och trång. jag började ta henne i ett långsamt tempo. Jag hade nu båda händerna på hennes höfter och pumpade henne i en jämn takt och bara njöt

Jag kunde höra på hennes stönande att hon njöt hon med. Jag kände hur hon gled ner med sin hand mellan benen och började smeka sin klitoris. Jag ökade takten och tog henne djupare och hårdare

Jag tittade fascinerat på när min kuk gled in och ut ur hennes fitta, jag kände hur hon ökade takten i sitt smekande av sig själv. Jag bad henne vända på sig

-       bara lite till sen kommer jag stönade hon

Jag ökade takten lite till och jag kände hur hon kom hennes fitta blev trängre och hon stönade ner i sängen. Jag sänkte takten och knullade henne genom sin orgasm.

Hon vände sig och om och jag såg hennes leende. Jag lutade mig över henne, hon tog tag i min kuk och riktade in den mot fittan. Hon böjde på sina ben och satte sina hälar på min rumpa och tryckte till

Jag gled in i henne med ett ryck. Jag började pumpa henne och knulla henne i ett högt tempo, hon blundade och njöt. Hon log och sög på ett finger, andra handen letade sig ner mellan hennes ben och hon började smeka sin klitoris.

Jag fastnade med blicken på hennes hand som smekte henne. Jag ökade takten lite till och jag kände hur det pirrade i pungen.

-       Jag kommer snart stönade jag ut

-       Mm jag med lite fortare

Jag ökade takten och knullade nu henne hårt, hon smekte sin klitta som en galning nu. Jag kände att jag inte kunde hålla emot längre.

-       Jag kommer nuuuuuuuuu stönade jag ut

-       Jag meeeeeeed skrek hon

Sen skrek vi ut vår orgasm båda två, jag tittade på henne genom hela orgasmen. Jag kände hur jag pumpade henne full med sperma och det kändes som att det aldrig skulle ta slut. Hennes orgasm fortsatte i takt med min och jag fastnade nästan i hennes fitta.

Våra orgasmer ebbade ut och jag la mig försiktigt ner.

-       Herregud

-       Mm herregud

-       Det var magiskt

-       Ja det var det

Jag kysste henne och hon kysste mig tillbaks. Vi fortsatte att kyssas hetare och hetare. Jag låg fortfarande kvar i henne och kuken hade inte mjuknat riktigt och han svarade på kyssarna.

Han hårdnade och jag fick en nöjd blick av Rebecka. Jag började jucka igen och jag kände att kuken reste sig i fullstyrka. Jag låg kvar på henne och knullade henne igen.

Hon stönade till och viskade

-       Knulla mig igen hårt och bestämt, knulla mig nu

-       Jaså du vill ha mer kuk

-       Mm ge mig din kuk den är så skön

Jag reste mig upp på armarna och pumpade henne och stönade

-       Knulla mig knulla mig hårt

Jag ökade takten ännu och knullade henne stenhårt och hon stönade inte nu utan gav ifrån sig olika läten. Jag la upp hennes ben på mina axlar och tog henne hårt

-       Inte så du kommer för djupt

Jag stannade och la ner hennes ben igen

-       Sluta inte knulla mig stönade hon

-       Gjorde det ont

-       Det är ok, knulla mig nu

Jag satte igång igen och knullade henne hårt och snabbt. Hon började smeka sin klitta med ena handen och sitt ena bröst med den andra. Henne stönanden blandades med mina. Jag knullade henne ännu hårdare och jag kände att jag var nära igen

-       Jag kommer snart

-       Jag med fortare

Jag försökte öka takten lite till jag lyckades men det var inte så mycket snabbare än innan men det räckte för oss båda jag kom och hon kom och jag fyllde henne en gång till.

-       Wow

-       Mm Wow vad gör du med mig kvinna

-       Vet inte vad gör du med mig

-       Vet inte

Sen började vi skratta, vi låg där helt slut och bara njöt,

-       Jag får gå och göra något åt det där nere

-       Mm jag hänger med

Vi reste oss ur sängen och gick in på toaletten.

-       Jag är helt skakig i benen

-       Mm jag med, det var helt galet

-       Mm det var det. Jag trodde inte att du skulle kunna två gånger i rad så

-       Inte jag i heller men du gör något med mig,

-       Du med, med mig.

-       Förlåt om det gjorde ont innan

-       Det är lugnt, du glömmer att du är stor

-       Mm jag gör det, du måste säga till när det gör ont

-       Absolut det var inte så farligt. Men vi måste vara försiktiga om vi skall göra så fler gånger

-       Ja

Jag plockade fram våra tandborstar och tog tandkräm på dem. Jag räckte hennes till henne och började borsta mina. Jag blev färdig och sköljde ur munnen och tvättade av ansiktet.

Vi bytte plats hon ställde sig vid vasken och jag satte mig på toan och väntade. Jag satt där och beundrade hennes kropp och tittade på henne. Vi gick ut från toaletten och in i sovrummet. Vi la oss i sängen och kröp ner, hon la sig med huvudet på mitt bröst.

-       Du

-       Mm

-       Jag skulle vilja fråga dig om en sak som jag funderat på.

-       Vad?

-       Det är lite skämmigt

-       Ok det är bara du och jag här och efter allt vi gjort så är det bara att fråga

-       Skulle du vilja testa analsex?

Jag blev tyst en sekund

-       Jag vet inte sa jag. Jag har inte funderat på det faktiskt

-       Inte jag i heller förrän jag träffade dig. Jag känner att jag litar på dig att du skulle vara försiktig

-       Jag blir glad att du litar på mig. Är det ok om jag funderar på det?

-       Självklart sa hon med ett leende

-       Bra sa jag och log tillbaks

-       Jag är galet kär i dig viskade hon

-       Mm och jag i dig viskade jag tillbaks

-       Du

-       Mm

-       Jag får fjärilar i magen bara av att titta på dig

-       Mm detsamma

-       Det gjorde nästan fysiskt ont i kroppen när vi var ifrån varandra innan idag

-       Mm det gjorde det. Det är väl det som innebär att vara kär i någon

-       Mm det är väl det

-       Skall du träna i morgon?

-       Mm

-       Får jag hänga med?

-       Gärna

-       Tack

-       Lugnt

-       Skall vi sova?

-       Mm

-       God natt

-       God natt

6 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

sammet

Hej

Tack ???? fortsättning kommer

12/3, 2018 kl. 23:00

#1

~K~

Har nu sträckläst alla 5 avsnitten. Gillar skarpt. Nyfiken på fortsättning.

10/3, 2018 kl. 22:49