Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

16/4, 2018 kl. 12:16, av Gardintroll

Cilla, Linda och Peter

Sommarvärmen får Linda att fundera på hur det egentligen står till med relationen hon har med Peter. Knakar det i fogarna? Kan det vara Cillas fel?

Det var varmt i solen så Linda flyttade in in skuggan under parasollet där den rutiga picknickkorgen stod. Hon bredde ut en extrafilt över gräsmattan och kisade mot vattnet där hennes pojkvän försökte lära sig surfa på de nästan platta vågorna. Hon vinkade åt honom och han gjorde misstaget att vinka tillbaka vilket medförde att han föll i vattnet och dök upp som en dränkt katt. Det stojades och plaskades från hopptornet och bryggan längre bort. Hennes fötter var numera randiga av att hon i en vecka gått omkring i sina badtofflor. Det var skönt här ute på landet och hon längtade inte hem till stan och dess hektiska tempo.

”Linda, du får ta emot här.”

Linda såg upp och tog emot mjukglassen som räcktes fram mot henne.

”Tack, Cilla.”

Hennes barndomsvän Cilla stod framför henne med två glassar.

”Ska inte Peter ha glass?” frågade Cilla. Linda ryckte på axlarna.

”Han verkar ha en romans med sin surfbräda. Ge glassen till mamman där borta så blir hon nog populär.”

Cilla såg sig om och gick iväg och skänkte den extra glassen till mamman några filtar bort som mycket riktigt blev dagens storfavorit.

Linda la sig på mage och lät vinden fläkta henne i ansiktet. ”Det är så härligt varmt.”

Cilla nickade. ”Jo, jätteskönt.”

Cilla snurrade ihop sitt blonda långa hår och satte upp det på huvudet. Linda såg på sin väninnas smala mage och små bröst som utan problem doldes av en bikini som hon själv aldrig skulle våga visa sig ute i. Cilla var nästan ett huvud längre än Linda själv och mycket mer vältränad. Linda vände sig över på sidan och såg ner på sin egen kropp. Hennes D-kupor passade hennes lite kurvigare kropp och hennes blonda hår var något kortare än Cillas. Hon suckade, alla var ju vackra på sitt sätt men Cilla var ju den som brukade få modellerbjudanden och inte hon. Ett plask från sjön sade henne att Peter inte hade lärt sig att surfa riktigt än. Hon såg på Cilla som med sin perfekta lilla mun lyckades att äta sin glass med en värdighet man annars sällan förknippar med glassätande. Cilla såg hur Linda tittade och gjorde en grimas som trots att den var tänkt att vara fånig bara blev gullig. Glassen smakade genast både sött och beskt. Cilla var inte bara vacker utan även mycket intelligent och vänlig. Hon pluggade till läkare och brukade jobba som volontär på ett hem för folk som behövde hjälp. Alla dessa egenskaperna gjorde Cilla, inte bara till en perfekt väninna utan även till en källa för avundsjuka. Hon var nästan för perfekt.

Linda mindes hur de båda hade träffats i femte klass. Linda som kommit ny till klassen hade blivit retad för sina glasögon och Cilla som redan då var klassens högsta höns hade satt stopp för det. Var det något som Cilla inte tålde så var det mobbing och hon hade tagit Linda i beskydd. Peter hade gått i deras parallellklass och hade trånat efter Cilla så länge Linda kunde minnas det. Han hade faktiskt lärt känna Linda när han hade varit ute efter Cilla. De hade blivit ihop samma sommar men Linda kunde inte släppa tanken på att det egentligen hade varit Cilla han hade velat ha. Hon hade under åren sett hur Peter spanade in Cilla när han trodde att hon inte såg.

Solen värmde och efter glassen gick tjejerna iväg till hopptornet och övade simhopp. De skrattade och plaskade på varann innan de sprang upp och hoppade om och om igen. Linda blängde inombords surt på Cilla som till skillnad från henne själv inte såg ut som en dränkt katt utan som en baddräktsmodell när hon kom upp ur vattnet. Problemet med Cilla var att hon var så trevlig att man omöjligt kunde vara arg på henne. Hon rådde inte för att hon var vacker och visste om att det gjorde andra tjejer irriterade. Hon hade berättat för Linda att hon hade svårt att hitta vänner just eftersom alla kände sig så underlägsna jämfört med henne. Cilla log mot Linda och hon kände hur all avundsjuka rann av henne och ersattes av en skön värme. Hon badade i Cillas utstrålning ett tag och kramade om sin bästis.

”Ska vi fika?” Cilla såg frågande på Linda som nickade.

De satte sig på filten och dukade fram sin retropicknick bestående av mandelkubb och ljummen blandsaft.

”Ingen lyx kanske, men gott”, sa Cilla och skrattade sitt klingande skratt.

Linda höll med, vissa saker behövde inte vara dyra för att vara toppen. Vid vattnet drog Peter upp sin surfbräda och kom upp till dem.

”Får man vara med och fika?”

Tjejerna makade på sig och han slog sig ner och tog en mandelkubb. De började prata om surfteknik och det visade sig att Cilla kunde surfa, naturligtvis kunde hon det. Linda såg hur Peter spanade in Cillas bröstvårtor som avtecknade sig mot bikinitoppen. Lite svartsjukt klämde hon ihop sina D-kupor som hon visste att Peter gillade och insåg att Cilla vände bort blicken. Linda skämdes, hon hade inte velat göra Cilla ledsen, hon hade bara velat visa att hon också hade åtminstone något att visa upp. De fikade klart och samtalet blev något mindre muntert under promenaden hem till Cilla där de skulle sova över i några dagar. På kvällen kom Peter in i gästrummet där han och Linda delade och ville ha sex. Han bad Linda strippa för honom och hon dansade lite sexigt medan han runkade till. Det hela slutade med att Linda såg på honom och argt fällde en kommentar om någonting obetydligt som hon inte ens kom ihåg när bråket väl var över. De började att bråka och Linda visste att hon inte bara var arg på Peter. Hon var även svartsjuk på Cilla som hade allt serverat och inte ens visste hur det var att vara en vanlig människa med fel och brister.

”Men fan, tänk på Cilla då och runka till det för fan!”

Linda skällde ut Peter och han svarade på samma sätt.

”Hon kan nog fan i alla fall få kuken att stå utan att man behöver fantisera om andra!” skrek han tillbaka.

Förolämpningarna haglade tills Peter bestämde sig för att sova på soffan och klampade ut med täcke och kudde i famnen. Linda låg kvar och funderade över allt det orättvisa som hade sagts. Visst hade Peter varit dum men det hade hon också. Hon förstod att han inte kunde slita ögonen från Cilla, det kunde hon knappt själv. Cilla var som ett konstverk.
Hon läste ut kapitlet i boken och såg ut mot soffan, hade Peter somnat? Hon trodde inte det eftersom lampan vid soffan lös. Hon tassade ut, kanske kunde hon få honom att komma och lägga sig igen. Hon kom fram till soffan och där låg han inte. Hon slogs av en hemsk tanke. Tänk om han låg inne hos Cilla! Hon sköt försiktigt upp dörren till Cillas sovrum och kikade in men Cilla låg och sov ensam i sin stora säng. Hon var förnedrande vacker även när hon sov och Linda kände avundsjukan komma smygande. Hon smög ut igen på jakt efter Peter. Hon letade igenom huset och hittade honom i tvättstugan. Han stod med ryggen mot henne med något i handen. Hon insåg att han hade ett foto av Cilla liggande framför sig på tvättmaskinen och runkade över det. Hon var nära att gå fram och skälla ut honom på en gång men hejdade sig. Vad var det han gjorde med andra handen? Hon såg honom plocka upp ett par av Cillas trosor ur tvättkorgen och föra dem till ansiktet. Han luktade på hennes smutsiga trosor medans han runkade över hennes fotografi. Fotot var från deras studentexamen några år innan och Cilla log oskyldigt upp från fotoramen som låg på rygg på tvättmaskinen. Linda blev rasande. Hittills hade Peter inte sett henne men snart skulle han få veta att han levde. Linda laddade upp och blev stående med hakan hängande ner till marken när Peter plötsligt talade.

”Linda...” viskade han utan att vända sig om.

Linda såg förskräckt på honom. Hade han vetat att hon var där hela tiden?

”Linda, vill du också prova att slicka Cilla?”

Linda insåg att han fantiserade och inte alls hade upptäckt henne. Han lindade Cillas trosor runt snoppen och runkade med dem.

”Åh, Cilla, slicka Lindas sköna fitta medans jag knullar dig.”

Peter var djupt inne i sin sexfantasi och Linda kunde inte bestämma sig för hur hon skulle reagera på den bisarra situationen. Peter stönade allt högre och sprutade snart över fotot av Cilla. Linda smög snabbt därifrån och upp till sin säng. Hon la sig under täcket och låtsades sova. Några minuter senare kom Peter in och tittade efter om hon sov. Linda blundade och gjorde allt för att verka sova. Peter gick snart ut och la sig i soffan. Linda låg vaken länge och funderade över hon skulle hantera situationen. När hon väl somnade lämnade tankarna henne inte ifred. I drömmen turades hon och Cilla om att slicka varann medan Peter runkade över dem. När hon vaknade förfasades hon över att trosorna var genomvåta. Försiktigt tog hon av sig dem och smög ner till tvättstugan för att lägga dem i tvättkorgen. Peter snarkade i soffan och Cilla var ute på sin morgonjogg. En ren nyck fick henne att föra sina trosor till ansiktet och lukta i dem. Det luktade inte så illa, det luktade sex. Hon såg sig om och tog upp trosorna Peter hade haft i handen igår. Hon provluktade i dem och insåg att Cillas trosor luktade ungefär som hennes egna. Hon la ner båda paren i korgen och fyllde en tvättmaskin.

Cilla kom tillbaka lagom till frukost och det rådde en mycket märklig stämning runt bordet medans de åt. Resten av dagen spenderade de med att plocka blåbär vid en liten insjö och med att inventera sina förråd till midsommarfesten om tre dagar. Cilla och Linda rensade ut i ett förråd på tomten och Peter bar bort sakerna som lades i en ”kasta-bort-hög” och en ”spara-hög”. När Cilla ville kasta bort en gammal moped hejdade han dock henne.

”Är inte det där Mackans gamla moppe?”

Cilla nickade. ”Jo, det är det men den har helt skurit ihop.”

Peter skakade på huvudet, ”inte då, jag lovar att jag får igång den innan imorgon.”

Cilla ryckte på axlarna. ”Visst, ha så kul. Har du lust att slå vad om det?”

Peter rätade på ryggen. ”Jag sätter ett helrör vodka på det.”

”Som jag får eller som du måste dricka om du förlorar?” Cilla log mot honom.

Peter funderade. ”Jag betalar och måste dricka halva om detsamma gäller dig om du förlorar.”

Cilla blinkade åt Linda. ”Vi säger det.”

De skakade hand och Linda och Cilla åkte till lanthandeln för att handla inför kvällen.

 

När de kom hem igen hade Peter plockat isär moppen och lagt ut alla sakerna på en vit handduk.

”Mäkta imponerande”, sa Cilla.

”Vad är det där?” Hon petade med tån på en underlig del.

”Det är en... ja, alltså, det är ju den där... som sitter...”

Peters självsäkra svar tappade fart när han insåg att han inte kunde namnet på delen.

”Lycka till med helröret”, sa Cilla och klappade honom på axeln.

Skrattande gick Linda och Cilla upp mot huset och packade upp varorna innan de tände eldstaden mitt på tomten. Det var en eldgrop som Cilla kallade den. Hennes farfar hade byggt den och lagt dit fyra enorma sittstockar i en kvadrat och snart hade tjejerna fått upp en ordentlig brasa. Peter torkade av sig på handduken och kom över och grillade korv med tjejerna. Samtalet var något kortfattat och när Peter hade ätit några korvar gick han ner till moppen igen. Cilla hällde upp ett glas vin åt Linda och åt sig själv. Linda grillade en korv och snurrade den sakta på pinnen tills den blev alldeles svart.

”Jag hörde hur ni bråkade igår. Har ni inte blivit sams än?” frågade Cilla.

Linda såg upp. ”Va? Hörde du det?”

Cilla nickade, ”ja, det var lite svårt att låta bli. Beror det på mig?”

Linda såg upp, ”nej, inte alls... eller det är inte ditt fel men...”

Cilla log sorgset, ”men du tror att Peter gillar mig.”

Linda nickade. ”Det har alltid varit så. Du anar inte hur det känns att vara kär i nån som man börjar tro har känslor för nån annan.”

Cilla nickade tyst. ”Jo, Linda, det vet jag. Jag har inte alltid haft det så lätt.”

Linda såg förvånat på Cilla. ”Du kan ju få vem du vill, vad har du för problem?”

Cilla skakade på huvudet. ”Jag kan få nästan vem jag vill men inte precis vem som helst. Kommer du ihåg att jag var jättekär i slutet av gymnasiet?”

Linda nickade, ”Ja, den där liraren du aldrig avslöjade namnet på.”

Cilla tog en klunk vin. ”Just precis den där liraren. Vi kan kalla den...” Linda tog en klunk vin hon med. ”Kalle, det är ett bra namn. Kalle.”

Cilla såg upp. "Ja, Kalle, då. Kalle kändes helt rätt och så men fattade aldrig att jag var intresserad. Jag spelade lite safe och det slutade med att han blev ihop med en annan. Där förlorade jag Kalle som inte ens vet att jag var kär i honom. Sen dess har jag träffat Kalle lite då och då och det är jättetrevligt men jag blir alltid lite ledsen för att han har hittat sin lycka med nån annan.”

Linda la armen om Cilla. ”Cilla, jag hade ingen aning om det. Är han lyckligt gift och så nu?”

Cilla såg förvånat på Linda. ”Nej, inte alls. Han gifte sig aldrig, eller, inte än. Han är ihop med sin partner fortfarande men de har lite problem. Nu är det så att jag tänker att jag borde ta upp det nästa gång men det blir aldrig av.”

Linda la en filt om Cillas och sina egna axlar. ”Du behöver lite tröst och lite vin, det hör ju jag.”

Hon fyllde på Cillas glas och drog henne intill sig. ”Du borde visa för Kalle nästa gång så får han själv välja vem han vill vara med. Då har du i alla fall försökt.”

Cilla lutade sig mot Linda som strök henne tröstande över håret. ”Så vad ska jag göra då? Kyssa Kalle när vi är ensamma?”

Linda svepte sitt vin. ”Det låter väl bra, då slipper du tänka ut nåt smart att säga.”

 

Cilla begrundade det och nickade. ”Vad var det du och Peter bråkade om igår?”

Linda mös in sig i filten och såg på Cillas vackra ansikte som lystes upp av elden.

”Jag var mest bara avundsjuk på att han spanade in dina bröst på stranden igår. Så han skulle sova på soffan. Jag var faktiskt lite rädd att han skulle ligga inne hos dig så jag gick upp och letade.”

Cilla höjde ett bestämt finger. ”Det gjorde han inte.”

Linda höjde sitt glas så att Cilla kunde fylla på det. ”Nej, men han stod i tvättstugan och runkade till dina trosor och ditt foto så därför har jag varit ganska kort mot honom idag.”

Cilla slog handen för munnen. ”Han? Gjorde han det? Skällde du ut honom?”

Linda la handen på Cillas arm under täcket. ”Nej, och vet du varför? Han såg mig inte och han brukar stöna fantasier när han runkar. Han fantiserade om att du och jag slickade varann och att han knullade oss.”

 

Cilla blev helt tyst. ”Alltså, Linda, du måste ta upp det med honom. Ni verkar ha ett gemensamt problem.”

Linda nickade. ”Ja, eller vad då? Gemensamt, menar du att det är du och att vi ska sluta umgås?”

Cilla log. ”Nej, jag menar att jag var ju ute och joggade imorse och det var lite lerigt ute så jag tänkte gå in via tvättstugan. Det konstiga var att jag såg dig lukta i mina trosor genom fönstret i dörren.”

Linda bara gapade. ”Cilla, förlåt...” stammade hon, ”Det var inte alls så det var...jag skulle bara...”

Cilla såg på henne. ”Ni verkar ha ett gemensamt problem med att lukta i folks trosor.

Linda var högröd i ansiktet. ”Alltså, Cilla, jag är så ledsen för det här. Vi åker imorgon, jag förstår om du inte vill ha oss kvar här. Men får vi sova en natt till här, jag bör inte köra och...”

Cilla höjde handen och Linda tystnade. ”Det är inte alls så. Jag vill gärna att ni stannar kvar... Kalle...”

Cilla böjde sig fram och kysste Linda på läpparna. Linda mötte förvånat kyssen och insåg sen vad de höll på med.

”Kalle? Är det jag som är Kalle? Är du lesbisk?”

Cilla nickade. ”Ja, eller jag vet inte. Jag har haft sex med både killar och tjejer men jag har aldrig varit kär i nån annan än dig.”

Linda såg häpet på sin väninna som just erkänt att hon var kär i henne. Nu började allt att klarna, alla kommentarer om killar som inte dög eller om dejter som saknat det lilla extra. Kommentaren om obesvarad kärlek kändes nu så verklig. Hon hade avundats Cilla för att hon hade haft allt hon hade önskat sig men i själva verket hade hon aldrig fått det hon helst av allt ville ha, Linda själv.

Linda såg häpet på Cilla. ”Har du känt så här länge?”

Cilla nickade. ”Sen gymnasiet ungefär.”

Hon kysste Linda igen och den här gången med tungan. ”Du verkar inte ha så mycket emot det...”

Linda som fortfarande hade armen om Cillas axlar insåg att hon hade dragit Cilla till sig under kyssen.

”Jag har aldrig tänkt på att man kan... Jag har aldrig kysst en annan... Alltså, det är ju trevligt...”

Cilla såg sorgset in i elden. ”Trevligt... Är mina kyssar trevliga...?”

Linda strök henne över ansiktet och kysste henne tillbaka. ”Alltså, jag är helt ny på det här och du har ju redan tänkt på det. Det är lite mycket. Jag drömde att vi hade sex inatt...”

Hon bet ihop munnen, det där sista hade hon inte tänkt säga.

 

”Alltså, Cilla, du är sexig nog att förföra en straight tjej, det är väl inte konstigt...?” De såg på varann och Cilla log sitt sötaste leende och Linda kände hur något brast i hennes bröst. ”Men vad fan, varför inte? Jag är attraherad av dig också. Du är något av min hemliga lesbiska fantasi som jag inte ens vågat erkänna för mig själv. Vi kan väl börja där och se vart det leder?”

Cilla nickade och de satt tysta ett tag.

”Fan, skit samma”, utbrast Linda och drog Cilla till sig.

 

Hon kysste henne mitt på munnen och släppte inte förrän Cilla och hon hånglade i eldskenet. Hon satte sig grensle över Cillas ben och kysste hennes varma tunga medans Cilla smekte hennes rumpa. Cilla nafsade henne i örsnibben och slickade henne i örat. Linda stönade tyst och kysste Cillas hals. Cillas blick blev alltmer förälskad och Linda kände hur motstridiga känslor flydde inför hennes blossande kärlek till Cilla. De kysstes ömt och Cilla trevade under Lindas t-shirt. Linda stönade svagt och smekte Cilla i håret när Cilla drog fingrarna över hennes bröstvårtor. Linda bet Cilla i örat och viskade något som fick Cilla att flämta till av upphetsning. Cilla drog av Linda tröjan och BH:n så de stora D-kupebrösten hängde framför hennes ansikte. Hon sög in en bröstvårta i munnen och Linda kämpade med att få av Cillas kläder medan hennes bästis sög och slickade på brösten. Det pirrade till i hela kroppen när hon kände Cillas söta mun och tunga bearbeta brösten och hon tryckte sig närmare henne. Hon kysste Cilla i pannan och smekte henne över håret. Cilla släppte brösten med munnen och lät Linda klä av henne toppen. Hennes små bröst stod rakt ut från kroppen och Linda kysste Cilla strax ovanför byxlinningen. Hon kysste och slickade sakta hela vägen uppför Cillas mage och började att smaka på hennes toppiga bröst. Cilla smekte Linda över huvudet medan Linda sög på brösten.

 

”Känns det bra?” viskade Cilla.

”Underbart”, svarade Linda och de krånglade av sig byxorna.

Cilla särade på benen, ”Vill du slicka mig?”

Linda nickade och kastade ett öga mot moppen och Peter som var djupt försjunken i problemet.

”Ska vi ropa hit honom?”

Linda skakade på huvudet. ”Det här är en sak mellan dig och mig. Han kanske får vara med sen.”

Linda gick ner på knä och började slicka Cilla. Hon lekte med blygdläpparna och klitoris. Doften av Cillas kön gjorde henne mycket upphetsad. Hon njöt av smaken och började snart att slicka intensivare och kåtare. Cilla la benen om Linda och njöt av behandlingen.

”Inte så illa men jag ska visa dig hur man gör”, sa Cilla och bytte plats med Linda.


Cilla smekte först Lindas könshår och kysste sedan sakta hennes innanlår. Linda kunde inte låta bli att smeka sina bröst när Cilla sakta slickade längs hennes ben och med fjärilslätta kyssar längs hennes ena fot. Cilla kysste lätt Lindas tår och retades med tungan någon millimeter från huden.

”Smek dig”, viskade Cilla och Linda la handen i skrevet och började att onanera.

Det gick som en blixt genom kroppen när Cilla sakta började slicka hennes tår med sin varma tunga. Linda hade aldrig förut känt nåt så sensuellt. Cilla flämtade lätt och Linda kände hur upphetsad hon blev av att slicka hennes tår. Cilla la sig mellan Lindas ben och började att kyssa hennes kön. Hon lät tungan glida upp och ner längs skåran och när Linda nästan fick sin orgasm slutade hon. Hon la ena benet över Lindas och gned sin fitta mot Lindas egen pirrande mus. Cilla och Linda började röra sig tillsammans och Linda kände hur kåt hon var. Utan förvarning tog Cilla Lindas andra fot i munnen och sög på tårna medans tungan spelade mellan dem. Det blev för mycket för Linda som skrek ut sin orgasm. Cillas orgasm kom någon sekund senare och när Peter kom springande för att se vad som  hade hänt fann han sin flickvän med fittan mot Cillas i färd med att få ut det sista av orgasmen.

Han ställde sig helt paff och bara stirrade. Linda blängde på honom.

”Det här är väl din dröm som går i uppfyllelse? Vad gnäller du för?”

Peter såg förskräckt på sin tjej. ”Men ni verkar ju kära... Vad ska jag gilla med det?”

Cilla och Linda hade satt sig upp och kysste nu varann ömt och kärleksfullt. Linda misstänkte att hennes eget ansiktsuttryck var lika fåraktigt förälskat som Cillas.

”Lugn, Peter, jag tänker inte bli ihop med Linda”, sa Cilla och Linda såg på henne. Hon smekte Cilla över kinden.

”Men det tänker jag, älskade Cilla. Du har väntat länge nog nu och jag får nog erkänna att jag älskar dig.”

 

Peter bara stirrade.

”Peter, du är min kille men finns det nåt som säger att jag inte även kan ha en tjej?”

Peter gapade av förvåning. ”Cilla, kan du dela mig med Peter?”

Cilla nickade. Linda såg på de båda två.

”Jag älskar er båda och om det här ska funka så måste ni lära er att älska varann. Jag vill ha ett svar nu. Den som inte kan acceptera att jag gör en tresamhet av tvåsamheten kan dra. Jag vill att vi blir en kärlekstrio.”

Cilla nickade och Peter skyndade sig att säga att han var med på saken.

”Du har ju alltid velat knulla Cilla, nu får du det.”

Linda kysste Cilla som nickade att hon var med på noterna. Cilla reste sig och gick fram till Peter.

”Du, du är faktiskt inte så dum, Peter.”

Hon kysste honom och han besvarade kyssen.

”Ursäkta om jag är lite framfusig nu men jag är redan på knullhumör och vill inte vänta på att du ska tänka klart.”

Cilla satte sig på huk framför Peter och drog fram hans slaka snopp. Linda satte sig på andra sidan snoppen och tillsammans arbetade de upp den i ett stånd. Linda tog kuken i munnen först och Cilla smekte pungen. Tjejerna kysste varann och turades om att ta kuken i munnen, varannan gång kände Peter Lindas läppiercing mot ollonet och varannan gång Cillas våta varma mun. Han insåg genast att hans tjej sög hårdare men att Cilla använde tungan bättre. Han stönade till och Linda insåg att till och med en avsugning blir bättre om man delar den med en väninna.

”Peter, du får ursäkta men jag vill slicka mer fitta.”

Linda satte sig på huk och började slicka Cilla som skrevade där hon stod framför elden. Peter ställde sig bakom Cilla och kysste hennes hals medans han tryckte in kuken mellan hennes blygdläppar. Linda upptäckte förvånat att Peters ollon ibland kikade fram mellan läpparna och slickade det också medan Cilla stönade av upphetsning. Cilla böjde sig framåt och Peter stack kuken i hennes fitta medan han såg Linda i ögonen. Linda nickade att hon också blev mycket upphetsad av att ha Cilla med. Cillas fingrar letade sig upp i Lindas fitta och började pulla henne. Linda stönade högt och Cilla flåsade upphetsat när Peters kuk ryckte i henne.

”Jag kommer snart”, mumlade han. Linda ställde sig bakom honom och slog armarna om honom.

Hon tog tag i Cillas höfter och drog ner henne över Peters kuk.

”Knulla henne hårt, som du gör med mig.”

Peter kände hur hans tjej tryckte på bakifrån och tvingade in hans kuk i hennes väninna och nu tydligen flickvän. Han lät de två tjejerna bestämma takten och snart sprutade han i Cillas fitta. Linda sög honom ren och slickade sen Cilla till en skön orgasm. Peter slickade Cilla medans hon gav Linda kvällens sista orgasm.

När de senare satt vid elden igen och drack nästa flaska vin enades de om att den här sommaren kunde inte ha gått bättre. De skulle ge kärlekstriangeln en chans och än så länge kändes den mycket lovande.

5 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.