Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • STORSÄLJARE
  • VÄLKOMNA

12/6, 2018 kl. 11:03, av sammet

Den där dagen Bok 2 Kapitel 1 Grekland

Del 24 av 65 i serien Den där dagen...

Historien om Rebecka och Niklas fortsätter

Bok 2

Kapitel 1

Jag sitter på bryggan och tänker på hur saker och ting kan bli. Jag ler lite när jag tänker tillbaka på hur naiva vi var när vi gav oss iväg på vår Greklandsresa. Eller naiva är kanske fel ord men vi hade väl inte riktigt rätt konsekvenstänk.

Vi var unga, hade vi gjort samma resa idag med samma mål som vi hade då. Så hade vi gjort det på ett helt annat vis. Vi hade gjort en grundligare bakgrundskontroll och tagit reda på mer vad som skulle vänta oss på vår resa.

Men samtidigt så var det på denna resa som vi lärde oss vikten av att ha gjort en grundlig bakgrundskontroll innan vi kastade oss rakt ut i det okända. Visst idag finns det andra tekniska hjälpmedel tillhands. Men vi hade kunnat göra så mycket annorlunda.

Frågan är dock om vi hade haft lika kul och om resultatet hade blivit detsamma. Jag tror inte det. Jag minns hur vi for runt hemma för att packa med allt som vi behövde. Hur vi älskat passionerat när vi var färdiga. Jag minns hur trötta vi var när klockan ringde på morgonen och vi ringde efter en taxi som skulle ta oss till flygbussen.

Hur vi lät ödet styra från vilken flygplats vi skulle resa. Vi hoppade på första bästa buss och åkte iväg. Jag minns hur vi tittade på tavlan över avgångar och gick till incheckning med första bästa plan till Grekland. Vi hamnade på ett plan till Kos. Jag minns hur vi somnade båda två på planet och att vi inte vaknade förrän planet landade på Kos. Jag minns kaoset vid bagageutlämningen. Jag minns….

 

-       Har du koll på vilket hotell vi kan bo på?

-       Vi kan välja på två olika. Vi går ut till bussen och frågar reseledaren vilket de rekommenderar

-       Absolut sa jag med ett leende

Vi tog våra väskor och gick ut utanför dörrarna. Vi möttes av en mur av värme. Jag kände hur jag blev svettig direkt. Vi såg en reseledare från det bolag vi hade bokat med och gick fram till honom

-       Hej sa jag

-       Hej kan jag hjälpa er med något?

-       Ja vilket av dessa hotellen skulle du rekommendera frågade jag

-       Det beror på vad ni är ute efter?

-       Hur menar du sa Rebecka

-       Ja vill ni sova så skall ni ta det andra hotellet. Vill ni festa och inte bryr er om att det dunkar musik 24/7 så skall ni välja det första

-       Ok då tar i det andra sa vi samtidigt

-       Smurf sa reseledaren

Vi skrattade alla tre och vi hoppade på bussen. Bussen lämnade av folk vid olika hotell. Vi kom fram till vårt hotell sist. Det låg ca 2km utanför centrala Kos stad. Reseledaren följde med oss in till receptionen och pratade med hotellägaren.

Vi fick vår nyckel och blev placerade i ett tvåvåningshus på förstavåningen. Hotellet bestod av ett högre hus på 7 våningar och det tvåvåningshus som vi blev placerade i.

Det fanns en pool med solsängar runt och en bar vid poolen. Vi tog våra väskor och gick till rummet och vi gick in. Det var rätt stort med en dubbelsäng, ett litet bord och två stolar. Det fanns en rymlig toalett med en dusch. En garderob där vi kunde hänga in våra kläder. Vi packade upp våra kläder och tittade på varandra

-       Det var en bra början sa jag hotellet verkar helt ok

-       Ja absolut, det verkar vara ett familjehotell

-       Mm sa jag litet och diskret och inte inne i smeten. Visst vi kommer att få gå en del men det gör inget

-       Nej det tycker inte jag i heller. Hur många dagar skall vi stanna?

-       Vet inte en max två dagar sa jag

-       Mm det låter som en bra ide

-       Ja jag tycker vi låter ödet driva oss vi gör som gjorde i morse

-       Ja jag håller med sa jag

Vi tittade på varandra, vi var framme äventyret kunde börja. Vi hade inte en aning om var vi skulle börja men vi var på gång.

-       Bada? frågade Rebecka

-       Javisst sa jag

Vi bytte om och gick ut ur rummet och rakt ut i hettan. Det måste ha varit minst 35grader varmt. Jag var glad att det varit ok väder hemma så att jag kunnat grundat med lite sol innan vi åkte. Men jag smorde in mig för säkerhetskull. Vi hittade varsin solsäng och la våra handdukar på dem. Jag var fortfarande lite trött så jag la mig ner på rygg och stängde ögonen.

-       Trött frågade Rebecka

-       Mm lite, jag känner mig seg i kroppen

-       Mm jag med det är väl för att vi inte tränat idag

-       Det kan det säkert vara, jag tror även att det är lite anspänningen som släpper

-       Mm så är det säkert, förresten hur gör vi med träningen?

-       Skall vi träna så får vi göra det tidigt med tanke på värmen eller sent på kvällen. Vilket kanske är att föredra om vi skall träna med våra svärd

-       Ja sa hon det blir nog bäst. Fy fasen vad det är varmt

-       Mm vi får tänka på att köpa vatten, framförallt om vi skall träna. Vi lär få dricka massor med tanke på hur varmt det är och hur mycket vi kommer att svettas

-       Mm så är det

-       Vill du bada?

-       Ja gärna

Vi reste oss upp och gick fram till poolen och hoppade i. Det var säkert 27 – 28grader varmt i vattnet men med tanke på hur varmt det var i luften så var det svalkande i vattnet.

Vi simmade runt en stund och bara njöt av att svalka av oss. Jag ställde mig upp och tittade mig omkring. Det var inte många gäster vid poolen, antingen så var resten vid havet eller så hade de inte stigit upp än. Eller så var det inte så många gäster här.

-       Skall vi gå upp frågade jag

-       Mm det gör vi

-       Vill du ha dricka?

-       Ja tack gärna

-       Vad vill du ha?

-       Vatten

-       Ok med eller utan bubblor?

-       Gärna med

-       Jag fixar

Jag gick bort till baren och hälsade på grekiska, bartendern hajade till och log

-       Talar du grekiska

-       Ja hjälpligt svarade jag

-       Ok det var ovanligt sa han. Inte många turister som kan det

-       Nej jag kan tänka mig det sa jag. Jag har en god vän som är grek som lärde mig när jag var yngre

-       Ok där ser man, men som sagt trevligt, vad önskas?

-       Två mineralvatten sa jag

-       Det var en ovanlig beställning för att komma från turister, det brukar annars vara paraplydrinkar eller öl

-       Inte i denna värmen, jag är galen ibland men inte så galen sa jag med ett leende

-       Kloka turister är vi inte i heller vana vid sa han med ett leende. Förresten det går bra att dricka kranvattnet här på ön

-       Ok sa jag det var ovanligt

-       Mm vi har väldigt fina källor härpå ön så det går alldeles utmärkt. Så sparar ni pengar på att slippa köpa vatten

-       Kanon det är inte så att du har några tomma flaskor över?

-       Jodå hur många vill du ha

-       Två sa jag

-       Men här på hotellet vid poolen så ser vi helst att ni har egna flaskor

-       Lugnt vi skall ha dem när vi tränar

-       Tränar?

-       Ja tränar kan du rekommendera en bra löprunda på ca 5 – 7km

-       Oj tja strandpromenaden är c: a 4km nertill stan. Så fram och tillbaka på den skulle nog kunna funka

-       Perfekt hur hittar vi dit?

Jag fick en vägbeskrivning av honom och ett tips om att inte springa mellan kl. 12 - 18 på grund av värmen. Jag tackade för tipset och drickan. Jag gick tillbaka till Rebecka och satte mig. Jag räckte fram flaskan till henne och skålade.

Hon skrattade till och skålade tillbaka. Jag berättade om vattnet och pekade på de tomma flaskorna, jag berättade om tipset på löprunda och hon log. Vi bestämde att vi skulle testa rundan ikväll. Vi la oss ner och solade. Vi höll varandra i handen och njöt av att vara ensamma och värmen.

Vi låg där en stund och sa inget, varken med ord eller i tanken. Det började dyka upp fler människor vid poolen och det blev mer liv och rörelse. Jag låg där och studerade människorna runt omkring oss.

Där var en del äldre människor som satt och pratade. Framförallt ett äldre par fastnade min blick på. De var i 70årsåldern och såg nykära ut. De var helt upptagna av varandra. Jag log och önskade att jag och Rebecka skulle titta likadant på varandra när vi var så gamla.

-       Det kommer vi hjärtat sa Rebecka i mitt huvud

-       Säkert?

-       Mm säkert

-       Bra sa jag och log

Hon log tillbaka och tittade menade på mig. Jag kände igen blicken och jag reste mig upp och tog henne i handen. Vi gick tillbaka till vårt rum. Jag satte upp stör ej skylten på dörren och låste den. Rebecka gick före mig in i rummet och la sig på sängen.

Jag gick efter henne och la mig på sängen jag med. Vi började kyssa varandra och smekte där vi kom åt. Hon knuffade ner mig på rygg och började pussa och slicka på mitt bröst och arbetade sig ner mot min kuk. Hon tog tag i mina shorts och drog ner dem.

Kuken kom fram och hon tog den i sin mun och började suga mig. Jag slöt mina ögon bara njöt. Hon använde både mun och sin hand när hon lekte med mig. Hon lekte med sin tunga på undersidan av mitt ollon och varvade det med att suga mig djupt. Jag kände hur det pirrade till i pungen och jag avbröt henne.

Vi bytte plats så att hon hamnade på rygg och jag tog av hennes bikinitopp och började slicka på hennes bröst. Jag lekte med min tunga på hennes bröstvårtor och de stelnade till och blev hårda. Jag slickade mig nerför hennes mage och närmade mig hennes fitta.

Jag drog av hennes bikinitrosor, jag la min tunga på hennes fitta och började slicka henne. Jag lekte runt med min tunga och varvade med att slicka på hennes klitoris och köra in tungan djupt i henne. Jag hörde på hennes andning att hon njöt.

Jag öppnade mitt sinne och sökte efter hennes. Jag kände det hon kände och jag märkte att hon kom nära. Jag ökade takten med tungan och slickade henne över kanten. Hon stönade ut sin orgasm och jag märkte att hon höll igen med sitt skrikande. Jag kände hur hennes orgasm ebbade ut och jag reste mig upp kysste henne. Vi låg där och kysstes en stund sen sa hon

-       Du är fantastisk på att slicka hjärtat

-       Och du är en gudinna på att suga sa jag

Jag satte mig tillrätta mellan hennes ben och satte kuken mot fittan. Jag särade på hennes blygdläppar och gled in i henne långsamt. Jag kände hur hennes fitta värmde min kuk när den omslöt den.

Hon slöt ögonen och gav ifrån sig ett behagfullt stönande. Jag började ta henne i en lagom takt, vi var förenade i våra tankar. Jag ökade takten i knullandet och kände hur svetten började rinna längs ryggen på mig. Rebecka förde ner sin hand mellan sina ben och började massera sin klitoris. Vi kände hur orgasmen byggdes upp i henne och jag ökade farten i knullandet och sängen började gnälla.

Just där och då så brydde jag mig inte. Jag hade bara ett mål och det var att få henne att komma. Hennes fingrar fladdrade över hennes klitoris och hon kom. Hon stönade högt och i mitt huvud så hörde jag henne skrika ut sin orgasm. Jag sänkte tempot och knullade henne genom orgasmen.

När jag kände att den klingade ut så ökade jag tempot igen, jag la mina händer på hennes bröst och började krama dem. Jag ökade takten ytterligare och jag kände hur ilningarna började byggas upp i testiklarna. Jag tittade på Rebecka och jag såg hur hon njöt. Hon log sitt speciella leende och det fick mig över kanten.

Jag tömde mig i henne och fortsatte att knulla henne tills jag kände hur kraften rann ur mig. Jag la mig ner bredvid henne och kuken gled ur henne. Vi brydde oss inte att sperman rann ut i sängen. Vi bara pustade ut och andades. Vi fann varandras andhämtning och vår puls började slå som en.

-       Wow det var skönt

-       Mm det var det sa jag

-       Vi får kanske tvätta av lakanet i duschen

-       Mm sa jag, inte schysst att lämna det till städerskan

-       Nä inte direkt

-       Sängen lät en del poängterade jag

-       Mm sa hon. Jag höll på att börja skratta

-       Mm jag med. Vi får antingen sänka tempot eller börja använda fantasin

-       Mm sa hon och log

-       Vad skall vi göra nu sa jag och tittade på klockan den var 15

-       Käka lite kanske?

-       Mm jag frågar bartendern vart vi kan köpa något

Vi gick ut i duschen och tog lakanet med oss. Vi duschade av oss och lakanet. Jag klädde på mig ett par shorts och drog ett par flip-flops på fötterna och gick ut. Jag gick bort till baren

-       Hej igen sa jag på grekiska

-       Hej

-       Finns det någon restaurang i närheten eller en affär där man kan handla?

-       Vill ni äta nu?

-       Ja vi är hungriga och vi har fortfarande svensktid i oss

-       Aha ok jo det finns en liten restaurang runt hörnet till hotellet. Om ni vill handla frukt och grönsaker så finns det en liten affär 500meter bort

-       Ok tack

-       Men jag tror inte att restaurangen har något att servera nu. Det är för tidigt på dagen

-       Tack sa jag och köpte två flaskor mineralvatten

Jag gick tillbaka till rummet och när jag om in så stod Rebecka naken med ryggen mot mig. Jag stannade upp och beundrade hennes vackra kropp. Jag fattade inte att denna vackra och intelligenta kvinna ville ha mig.

-       Det är klart jag vill ha dig dumsnut sa hon och vände på sitt huvud mot mig. Solen träffade hennes hår och jag tyckte att hon såg ut som en grekiskgudinna. Mina ögon tårades när jag träffades av känslan av hur mycket jag älskade henne. Jag gick fram emot henne och tog henne i mina armar och kysste henne.

-       Jag älskar dig mer än livet självt

-       Detsamma hjärtat sa hon och tittade mig djupt i ögonen

Vi stod och tittade på varandra en lång stund och sa ingenting, ord behövdes inte. Helt plötsligt så kurrade det till i hennes mage. Vi skrattade till båda två

-       Hungrig?

-       Mm sa hon och log

-       Enligt bartendern så ligger det en affär 500meter härifrån

-       Bra då går vi och handlar

-       Du kanske skall ta på dig först sa jag och blinkade

-       Viktigpetter sa hon med ett leende

Hon klädde på sig och vi gick iväg. Jag vinkade till bartendern när vi gick och han vinkade tillbaka

-       Vart skall vi?

-       Ut på vägen sen till vänster sen skall vi följa den tills vi kommer till en större väg. Där skall vi ta till vänster, så skall där ligga en butik

-       Ok då går vi

-       Ja min sköna sa jag och log

-       Haha du är för go sa hon

Vi började gå längs den lilla vägen och pratade om allt möjligt. Hur skönt det var att ha kommit hemifrån, hur länge vi skulle stanna på Kos. Hur vi skulle gå vidare i vårt letande som egentligen inte ens börjat

-       Det är något med bartendern, jag får en känsla sa jag

-       Ok?

-       Mm det är något som pockar. Jag skall fiska lite sen när vi kommer tillbaka och har ätit. Jag vill att du är med nästa gång vi pratar med honom

-       Ok tur att jag läst dig då så jag kan grekiska jag med

-       Mm men fokusera på att känna av honom när jag pratar med honom. Låtsas som att du inte fattar ett ord av vad vi pratar om. Så kanske han slappnar av

-       Ok vi gör så

Hennes mage kurrade igen och vi skrattade till

-       Vi kanske skall se om de har havregryn sa jag med ett snett leende

-       Mm säkert sa hon och log

-       Nä allvarligt vi får nog hålla oss till frukt och bröd. Vi har inget kök på rummet

-       Mm det blir bra kanske lite grönsaker med

Vi kom fram till affären och gick in, vi handlade diverse frukt, bröd, grönsaker och köpte på oss mineralvatten. Vi betalade och gick tillbaka med våra påsar.

Vi gick in på rummet och vi började skölja av frukten och grönsakerna och jag bröt det stora brödet i bitar. Vi satte oss på den lilla balkongen och började äta. Utsikten var inte direkt upphetsande, där var lite olivträd utanför balkongen och brunbränd mark. Vi åt under tystnad till att börja med och när vi stillat den värsta hungern så började vi prata

-       Skall vi fira att du kom in på skolan ikväll?

-       Ja det tycker jag sa hon, sen kanske vi skall prata om vad du skall göra på dagarna när jag pluggar

-       Mm sa jag, jag vet inte ärligt talat. Jag hade ju planerat att arbeta men det behöver jag inte. I alla fall inte för ekonomis skull. Men att bara gå hemma hela dagarna och inte göra något är också segt, jag tror att jag skulle bli galen.

-       Du kanske skall kolla när du kommer hem. Om där är någon plats ledig på någon kurs på universitet där jag skall gå sa hon försiktigt

Jag tänkte efter en stund det var inte en tokig ide. Där kanske var plats på någon kurs som jag kunde hoppa på. I historia eller liknande, om inget annat så för att döda tid.

-       Det var ingen dum ide sa jag och log, varför lät du så tveksam?

-       Jag visste inte riktigt vad du skulle tycka om den. Du har ju varit rätt tydlig med att du skall satsa på din sport

-       Jo förvisso. Men att bara gå hemma hela dagarna. Det kommer som jag sa, nog att göra mig galen

-       Mm jag vet sa hon och log

-       Ja och jag kan inte bara dricka kaffe med Berit och Agnetha hela dagarna

-       Nä precis

-       Jag kan kanske be Berit eller min moster kolla upp det när vi hör av oss i morgon

-       Det låter som en alldeles lysande ide sa hon med ett leende

-       Du vet att jag funderat på att säga upp lägenheten, och att vi flyttar in i vår lägenhet på riktigt så att säga. Jag tycker att vi gör så. Jag kan prata med hyresvärden om Jörgen och Anna kan ta över den hur låter det?

-       Underbart sa hon och log

-       Sen så kommer jag att ”bryta” med soc. Jag har inget behov av dem mer

-       Nä du har ju inte det sa hon

-       Men om vi gör så, så är inte lägenheten hemlig längre och vi behöver ett hemligt ställe så frågan är om vi skall köpa en lägenhet till? Eller vi skall säga att vi flyttar hem till Berit för att spara pengar när du/vi studerar. Vad tycker du?

-       Som du vet så har jag tänkt på samma sak men inte den lösningen. Det hade kanske funkat. Men då så får vi blanda i Jesper i det här också

-       Jo men han vet ju redan om den andra lägenheten. Ja inte att den är vår men att vi varit där.

-       Jo förvisso

-       Vi behöver inte bestämma oss nu. Men det hade varit skönt att kunna sopa undan det

-       Mm sa hon jag håller med dig. Kan vi lita på att Jesper håller tand för tunga?

-       Ja sa jag utan att tveka

-       Bra då gör vi så

-       Ja sa hon

-       Skall vi ge oss på bartendern?

-       Mm sa hon med ett leende

Vi dukade undan maten som blivit över. Vi gick ut ur rummet och bort till baren. Det var samma bartender som innan och vi satte oss ner

-       Skulle vi kunna få två mineralvatten sa jag

-       Absolut svarade han och serverade oss

-       Talar du också grekiska frågade han Rebecka

-       Hon såg frågande ut så jag tolkade vad han sagt

-       Nej sa hon på engelska, det är bara han som gör det av oss

-       Aha svarade han på engelska vad synd

-       Mm han försöker lära mig. Men det går inte så bra tyvärr sa hon med en sorgsen ton

-       Han vet något sa Rebecka i mitt huvud, jag känner det sa hon

-       Ok jag håller med sa jag

-       Vi är inte här bara på semesterresa sa jag vi är här i studiesyfte med

-       Ok sa han vad studerar ni?

-       Vi är inne på släktforskning sa jag. Det visade sig att jag tydligen har släkt i Grekland. En gren av min släkt utvandrade hit från Rumänien, eller rättare sagt från Transsylvanien någon gång på 1500talet. Jag försöker hitta spår efter dem

Jag chansade, det var ju inte direkt osanning det jag sa. Jag hade släkt därifrån en ganska så speciell släkt men jag trodde inte att någon utvandrat därifrån. Både jag och Rebecka märkte att han blev nervös, hade jag tryckt för hårt

-       Oj det var en historia det sa han lite nervöst. Släktforskning sa du

-       Mm sa jag

-       Kan man studera det på universitet

-       Ja i Sverige så kan man det sa jag

-       Det var som fan

-       Mm, vet du något om det finns någon släkt med namnet…

Jag sa namnet på min ursprungssläkt. Nu hajade han verkligen synbart till och blev än nervösare

-       Nej tyvärr inte sa han

-       Vet du någon som vi skulle kunna fråga sa jag

-       Inte jag. Men om ni pratar med ägarinnan till hotellet. Så kanske hon kan hjälpa er

-       Ok sa jag med ett leende när kommer hon?

-       Hon är bortrest just nu sa han. Jag vet inte riktigt när hon kommer tillbaks

-       Han ljuger sa Rebecka

-       Mm sa jag

-       Ok det var ju otur sa jag. Vi reser antingen i morgon eller i övermorgon. Tror du att hon kommer tillbaka innan dess?

-       Nej det tror jag inte tyvärr

-       Det var ju synd. Tack för tipset vi kanske kommer tillbaka hit innan vi åker till Sverige

-       Ja det får ni göra. Så får vi hoppas att hon kommit tillbaks till dess

Vi tackade för drickan och gick till poolen. Vi la oss på en varsin solstol och började sola. Jag kunde se hur han tittade på oss och i synnerhet på mig

-       Han vet mer än han säger sa Rebecka i mitt huvud

-       Mm sa jag, jag kanske tryckte på för hårt men vi har bara två veckor på oss, så jag fick chansa lite

-       Du gjorde rätt, bra coverstory det med att vi är studenter

-       Ja det kändes rätt och det är ju inte en lögn direkt i heller. Ja inte i ditt fall i alla fall

-       Nä precis, jag får dock rysningar varje gång du säger ditt riktiga efternamn

-       Mm jag med, såg du hans reaktion?

-       Ja han höll på att kissa på sig

-       Mm det gjorde han. Jag har en känsla av att vi får sova med våra träsvärd nära oss

-       Jag tänkte precis på samma sak

-       Nu är bollen i rullning i alla fall så får vi se vart den rullar

-       Precis

-       Vad är klockan?

-       17 sa jag

-       Är det fortfarande för varmt för att springa?

-       Vi kanske skall vänta en timme till innan vi sticker. Jag vill hålla koll på honom en stund till sa jag

-       Ok jag tänkte bada

-       Det låter som en bra ide

Vi hoppade i vattnet och simmade lite fram och tillbaks. Efter ett tag så såg jag att bartendern pratade i telefon och hans blick sökte sig till mig. Jag fick en bestämd känsla av att han pratade med någon om oss.

-       Vi går upp sa jag i tanken till Rebecka

-       Ok?

-       Han pratar med någon på telefon om oss. Han är rädd och upphetsad

-       Ok hur gör vi

-       Vi går in på rummet och byter om sen springer vi en runda. Vi får hitta någonstans i rummet och gömma det som vi inte vill att andra skall hitta

-       Ok

-       Jag sa högt, skall vi gå in och byta om

-       Ja sa Rebecka

Vi gick upp och in på rummet, jag sökte av det snabbt och hittade ett fläkthål modell större. Jag tog fram en kniv och skruvade loss gallret och packade en av våra duffelväskor med det som vi inte ville att andra skulle se.

Jag satte in den i utrymmet och satte tillbaka gallret. Vi bytte om till träningskläder och drog på oss skorna och vi gick ut ur rummet och började springa. Vi sprang ner till affären och vidare ner på strandpromenaden.

Det var varmt så vi höll ett ganska lugnt tempo innan vi vant oss vid värmen. Vi sprang till promenaden tog slut.

Vi vände och sprang tillbaka. Folk tittade på oss där vi sprang och vissa vinkade, andra virrade på huvudet och undrade nog vad vi var för galningar. Vi kom tillbaka till hotellet och vi stannade vid poolen. Vi gick bort till baren och beställde varsin flaska mineralvatten.

Vi satte oss på en solstol och drack upp vattnet. Det var en ny bartender som serverade oss och han visade inte att han blivit informerad om oss av den förre bartendern. Vi drack upp och gick in på vårt rum. Jag sökte av rummet med blicken och det såg inte ut som om någon varit där.

Jag plockade fram vår väska allt var orört. Vi klädde av oss och gick in i duschen. Rebecka tvålade in mig och jag henne.  Vårt smekande övergick snart i regelrätt hånglande.

Hon vände sig om och satte händerna mot väggen och putade med rumpan mot mig. Jag tog tag i min kuk och satte den mot hennes fitta och hon tryckte sig bakåt.

Kuken gled in i henne, jag kände värmen från fitta omsluta mig och det var en underbar känsla. Jag tog tag om hennes höfter och började knulla henne. Jag höll ett ganska lugnt tempo, jag ökade takten efterhand som henne inre vidgades och vande sig efter min kuk. Jag kände hur Rebecka kom närmre och jag ökade takten.

Jag kände hur hon förde ner sin hand mellan sina ben och började smeka sin klitoris. Jag kände hur hon ökade takten i smekandet och jag kände i mitt huvud att hon snart skulle komma.

Jag körde in kuken i botten och Rebecka kom. Jag sänkte takten och knullade henne genom hennes orgasm. Jag ökade takten igen när jag kände att hennes orgasm ebbade ut. Jag tog henne snabbt och hårt nu och jag kände hur det började ila i pungen. Jag skulle snart komma. Ett par juck till sen skulle jag komma

-       Jag kommer nu sa jag i henne huvud

-       Ja kom för mig hjärtat spruta mig full av din härliga varma sperma

Det fick mig över krönet och jag kom. Jag sprutade mig sperma i henne. Jag kände hur den pumpade ur mig. Rebecka tog över juckandet och förlängde min orgasm. Vi andades tungt båda två och fann varandras andning. Vi blev synkade med varandra.

-       Herregud va skönt sa jag

-       Mm sa hon det var det

Jag stod kvar med kuken i henne en stund och bara njöt. Jag drog mig ur henne och hon rätade på sig och vände sig om och kramade mig. Vi kysstes en stund och lät vattnet skölja bort spåren av det vi gjort.

Vi stängde av duschen och gick ut i rummet. Jag la mig på sängen och Rebecka kom efter och la sig hos mig i min famn. Jag vet inte hur länge vi låg där. Vi hörde en knackning på vår dörr. Vi satte oss upp och jag tittade på Rebecka, hon ryckte på axlarna.

-       Ett ögonblick sa jag på grekiska

Jag klädde på mig mina shorts och jag såg att Rebecka drog på sig trosor och en klänning. Jag gick bort till dörren och öppnade den. Utanför stod en kvinna i 45–50 års åldern

-       Hej sa jag

-       Hej mitt namn är Antonia och jag är ägarinnan till detta hotell

-       Hej sa jag, jag heter Niklas och detta är Rebecka sa jag

-       Hej sa hon på engelska

-       Hej. Du har pratat med Stavros angående din släkt sa hon

-       Stavros?

-       Ja bartendern

-       Aha han presenterade aldrig sig sa jag

-       Ok men som sagt du ställde frågor om din hm släkt

-       Ja det gjorde jag. Vill du inte komma in så slipper vi stå i dörren?

-       Nej helst inte. Kom till denna restaurang ikväll vid 22tiden så skall du få svar på dina frågor angående din släkt

Hon räckte mig ett papper med en adress på och ett namn på en restaurang

-       Ok var ligger den?

-       I Kos stad, ta en taxi och visa adressen så kör den er dit. Kom prick 22

-       Ok sa jag det skall vi göra. Kommer du att vara där?

-       Ja det kommer jag

-       Fler än du?

-       Mm ni får se när ni kommer dit

-       Ok sa jag vi kommer

-       Bra då ses vi då

Högt sa hon

-       Vi skall titta på sängen och vi återkommer. Vi vill ha nöjda kunder

-       Tack sa jag och spelade med

Hon gick iväg och jag tittade efter henne och såg när hon gick iväg. Jag följde henne med blicken tills hon gått in i andra delen av hotellet.

-       Jaha sa jag det var ju lagom mystiskt

-       Mm sa Rebecka hon var hm nervös?

-       Mm sa jag den känslan fick jag med, undrar för vad?

-       Ditt efternamn kanske

-       Kanske det. Jaha hur skall vi spela detta?

-       Ja du, skall vi gå på känsla?

-       Det får vi nog göra och vara beredda på allt sa jag

-       Mm de korta svärden?

-       Mm de får vi ta med oss. Jag vet dock inte hur vi skall gömma dem?

-       Det fixar jag sa hon och log

-       Ok sa jag och log tillbaka

-       Vad är klockan förresten?

Jag tittade på klockan den var 20

-       Den är åtta sa jag

-       Ok då har vi gott om tid att göra oss klara

-       Mm vi vet dock inte hur långtid det tar att ta oss dit

-       Förvisso inte sa hon och såg eftertänksam ut

-       Jag frågar i receptionen. Jag frågar samtidigt om det går att beställa taxi eller hur vi skall göra

-       Ok då börjar jag göra mig i ordning

-       Gör så. Strax tillbaka sa jag och pussade henne på näsan

Jag gick upp till receptionen och ringde på en klocka

-       Hej sa en ung kvinna som kom ut ur ett rum

-       Hej sa jag, nu är det såhär att vi har fått tips på en restaurang nere i stan. Vi skall vara där kl22 och vi vill ta taxi dit. Hur funkar det kan ni ringa en eller kan man beställa eller?

-       Vart skall ni?

Jag upprepade adressen och sa restaurangens namn, jag tittade på henne för att se om hon reagerade. Det gjorde hon inte.

-       Ok det tar ca 25 min dit. Jag kan beställa en taxi nu så är den här i lagom tid

-       Tack sa jag

-       Det är en väldigt fin restaurang sa hon och tittade lite nedlåtande på mig

-       Ok?

-       Ja de kräver hur skall jag säga formell klädsel

-       Jaså tack för tipset sa jag lite burdust kanske. Men jag gillade inte hennes nedlåtande ton

Jag gick tillbaka till rummet och gick in

-       Det är tydligen en fin restaurang vi skall till sa jag. Så det får bli formell klädsel

-       Mm jag hörde det sa Rebecka

-       Ok då får jag leta fram något formellt

-       Mm hjärtat det får du sa hon med ett leende

Jag packade upp min duffel och plockade fram en vit skjorta av finare märke, ett par lågskor och finbyxor

-       Kavaj med sa Rebecka

-       Måste jag sa jag lite gnälligt

-       Mm sa hon

-       Men inte slips sa jag bestämt

-       Nej det behövs inte sa hon och log

Jag började klä på mig, det var väldigt bra kvalité på kläderna och de satt bra. Jag gillade inte att spöka ut mig bara

-       Stackars hjärtat sa Rebecka och kom ut från toaletten

Hon var så vacker att jag inte kunde säga något. Jag bara stirrade på henne

-       Tack hjärtat sa hon och log. Detsamma

Vi gick upp till receptionen och ställde oss utanför hotellet. Taxin kom och vi hoppade in. Jag sa adressen och han körde iväg. Vi åkte genom en liten by innan vi kom ner till stan.

Taxin stannade utanför en restaurang. Jag betalade och vi gick ut ur taxin. Jag tittade på Rebecka och hon tittade på mig. Vi förberedde oss mentalt och sen gick vi in

-       Hej sa jag till en hovmästare som stod innanför dörren

Han synade oss och tittade på vår klädsel och vi blev godkända. Jag märkte att han blev överraskad och inte riktigt visste vad han skulle tro

-       Vi skall träffa en kvinna här sa jag

Jag uppgav ägarinnans namn och han höjde på ögonbrynen. Han böjde på huvudet, och han visade vägen in i restaurangen. Han gick uppför en trappa och knackade på en dörr och väntade på svar inifrån.

Han öppnade dörren och visade oss in. Inne i rummet så fanns det fyra personer till förutom ägarinnan. Tre män och en kvinna, de såg förmögna ut och utstrålade makt

-       Samla dig sa jag till Rebecka, vi kör vår blandning

-       Ok sa hon och samlade sig

Vi gick in i rummet och fram till de som stod där. Hotell ägarinnan kom oss till mötes och hälsade

-       Välkomna sa hon i en vänlig ton

-       Tack sa vi

-       Vad vill ni ha att dricka?

-       Mineralvatten sa jag

-       Detsamma till mig sa Rebecka på grekiska

Hovmästaren bugade sig och gick ut

-       Så du kan grekiska sa hon till Rebecka

-       Ja det kan jag sa hon

-       Smart att hålla det hemligt sa hon med ett leende

-       Mm det tyckte vi med sa hon och besvarade leendet

Jag stod tyst och betraktade de övriga i rummet. De var i ungefär samma ålder som Antonia, de var propert klädda och de stirrade på oss. Kanske mest mig men även på Rebecka

-       Då är det väl dags presentationer sa Antonia, detta är Nikos han är överhuvud för vår familj här på Kos. Det där är Nikos bror Theo, detta är hans fru Nicosia, och det är min man Fernando, han är inte grek utan spanjor. Men han talar flytande grekiska

Vi hälsade på alla och bugade respektfullt. Vi sa de rätta fraserna och vi märkte att de slappnade av och pekade mot ett bord. Vi satte oss och där stod vår dricka framdukad

-       Drick inte sa jag till Rebecka

-       Ok

Vi satte oss och tittade på varandra. Jag tänkte låta dem föra konversationen, jag tänkte inte avslöja mer än vad som var nödvändigt

-       Stavros sa att ni släktforskade på universitet i Sverige?

-       Ja sa jag och det visade sig att jag är släkt med… och att en gren av släkten tagit sig till Grekland. När vi ändå skulle hit så tänkte jag att jag ville undersöka om det stämde. Och med tanke på detta sa jag så tror jag att vi hade rätt

-       Mm sa Antonia en gren av den släkten gjorde det. Vi tillhör den inte men vi blev nyfikna på en svensk som tillhör den släkten

-       Det kan jag förstå sa jag, jag blev överraskad jag med

-       Det kan jag tänka mig sa hon med ett leende

-       Vet ni något om dem och var jag kan finna dem?

-       Jo sa hon nog vet vi om dem alltid

-       Ok sa jag lite tvekande

-       Det har ett illa rykte här i Grekland

-       Ok?

-       Ja de tillhör maffian, eller tillhör. De är maffian

-       Oj sa jag det var inte bra

-       Nej sa hon det är det inte, visste du inte det?

-       Nej sa jag, det hade jag inte en aning om. Då hade jag inte varit så öppen med vem jag är

-       Klokt. Du hade tur att det inte var fel person som du öppnade dig för

-       Ok så illa?

-       Mm sa hon så illa, men vad är det du vill veta om dem?

-       Skall vi chansa frågade jag Rebecka?

-       Ja varför inte

-       Vilken släkt tillhör ni frågade jag med kall röst

De var inte beredda på mitt tonläge och de hoppade till

-       Vem är ni? Frågade Nikos

-       Svara på vår fråga sa Rebecka med samma tonläge som jag

De blev oroliga. Det såg ut som att Theo skulle agera

-       Jag skulle inte råda dig till det sa jag lågt

Han stirrade på mig och satte sig igen

-       Nå sa jag vilken släkt tillhör ni. Jag har ställt frågan och jag ställde den först, ni har sett signalerna, jag överser med er oartighet en gång men inte två. Så vilken släkt sa jag med samma låga röst

De hoppade till igen, de trodde inte riktigt sina ögon

-       Vi tillhör en gren av Medici, en av de som flydde från Florens när påven började jaga dem.

-       Ok sa jag i normal ton, har ni läst böckerna? Sa jag och tittade på Nikos, och förnedra inte er själv med att säga vilka

-       Jag har läst dem sa Nikos lågt

-       Tror du på dem?

-       Ja sa han det gör jag

-       Bra då vet du vad tvillingsjälar innebär?

-       Ja sa han osäkert

-       Lys hjärtat sa jag till Rebecka

Vi reste oss och började lysa, vi sa ramsan och tittade på dem. De såg förbluffade ut, Nikos ögon stod ut

-       Nå skall ni svara?

Nikos svarade automatiskt och rabblade fram svaret. Vi svarade som vi gjort innan till de andra och satte oss

-       Vi är de vi är sa jag, vi har alla släkterna i vårt blod så jag ljög inte när jag sa att jag var av det blodet. Det jag inte sa var att jag är i direkt nedstigande led till den förste av vår släkt. Precis som vi har Da Vinci och Medici i blodet och ett par släkter till men de är de dominerande

De såg skakade ut, de hade också hört skrönorna om vad tvillingsjälar kunde. Hovmästaren kom in med maten

-       Var snäll och byt ut våra glas sa jag, jag uppskattar inte att det inte bara är mineralvatten i mitt glas

Antonia höjde på ögonbrynen och stirrade på hovmästaren, han blev blek. De visste inte

-       Mina svärd sa jag till Rebecka

Hon trollade fram dem ur klänningen på en sekund och räckte dem till mig, jag reste mig upp och slog till. Hovmästaren hann inte reagera innan han låg på golvet. Resten av serveringspersonalen bara stirrade på mig. Jag lät blicken glida runt och tittade på dem

-       Någon mer som är i fickan på… sa jag med en brutal röst

Det var total tystnad

-       Nå sa Nikos och stirrade på dem

Jag anade en rörelse från Theo och snurrade runt och slog till. Han skrek till och försökte göra ett utfall. Jag slog till igen och igen sen låg han på golvet och vred sig i smärta. Nikos blev vit i ansiktet

-       Hur länge har du tagit emot deras mutor?

-       Far åt helvete spottade han ut

-       Svara sa jag lågt

-       Du får inte ett ord ur mig sa han

Jag gick fram till honom och satte mig på huk och tittade på honom, jag räckte svärden till Rebecka som tog emot dem. Jag tog tag i honom och lyfte upp honom på sin stol och tog ett av våra glas.

-       Rebecka sa jag håll honom

-       Nej sa han med darr på rösten

-       Håll honom sa jag lågt

Rebecka gick runt honom och tog tag i hans armar. Hon band fast dem med hans livrem, sen satte hon sin arm runt hans hals och klämde till. Jag gick fram till honom med glaset i min hand. Det var dödstyst i rummet alla stirrade på oss

-       Nå svara mig eller så kommer du att få dricka vad det nu än är i detta glas sa jag

-       De dödar mig om jag berättar

-       Och vad det nu än är i detta glas kommer att göra vad det nu kommer göra med dig så du har egentligen inget val. Antingen så dör du senare eller så dör du nu sa jag med låg röst men jag skall ha reda på sanningen. Så hur länge har du varit lierad med dem?

-       I 10år sa han

-       Ok sa jag och hur mycket vet de om mig?

-       Inget sa han

-       Varför försökte du då döda oss?

-       Det är inte gift i glaset, det är en stark drog

-       Ok sa jag och vad var syftet med det?

-       Jag tänkte droga er och ta er med till dem. Sen hade de fått avgöra ert öde

-       Ok sa jag lågt, finns de här på ön?

-       Nej de är på Santorini

-       Ok sa jag då vet jag vart vi skall sen

-       Skall ni sätta er upp mot dem sa Antonia lågt

-       Nej sa jag vi skall titta på en tavla som vi misstänker att de har

-       En tavla?

-       Mm en tavla sa jag föreställande den förste av Medici klanen som de stal för 450år sedan

-       Är du säker frågade Fernando? Det var det första han sa

-       Har vi inte rätt Nikos sa jag

-       Jo enligt legenderna så är det så

-       Vi har fått det bekräftat i de böcker vi läst sa jag av de andra släkterna. Att en av släkterna i Grekland skall ha den och den släkten verkade vara den mest logiska sa jag

-       Det kan stämma sa Nikos, jag känner de andra och de har inte den. Vi gör vad vi kan för att bekämpa den släkten. Jag be om ursäkt men de är svin

-       Du behöver inte be om ursäkt jag är inte så förtjust i den själv, det var inte min anfaders mening att det skulle spåra ur som det gjorde och har gjort. Men nu är det som det är och jag skall försöka ändra på det.

-       Har du den makten? Frågade Theo

-       Faktum är att jag har det eftersom vi är de vi är och att jag är den jag är. Jag har tittat rakt in i hans ögon och överlevt sa jag med farligt låg röst. Jag har utmanat honom och jag vann. Och det kan jag lova dig att de inte hade gjort sa jag och spände ögonen i honom. Han ryggade tillbaka och Rebecka la en hand på min arm för att lugna mig

-       Det är lugnt hjärtat jag bara spelar sa jag med lugn röst i hennes huvud

-       Du kunde lurat mig sa hon leende tillbaka

-       Du har tittat på tavlan sa Nikos med låg röst

-       Ja det har jag sa jag och Da Vincis med och jag överlevde

-       Ni är de utvalda sa han lågt

-       Vad?

-       Ni är de utvalda sa han lite högre. Du har också tittat på tavlor sa han till Rebecka

-       Ja sa hon

-       Allt jag äger är ert sa han enkelt och böjde på huvudet. Vi kommer göra allt vi kan för att hjälpa er ni vördnadsfulla

-       Nu är vi utvalda med sa jag med en ironisk röst som om det inte räckte med allt annat

-       Klaga inte hjärtat sa Rebecka leende

-       Vad pratar du om Nikos? Sa Antonia klart skakad

-       De är de utvalda, de som skall hela eller förstöra oss. De har alla de ursprungliga bloden i sig, de är tvillingsjälar och de har överlevt utmaningarna och de är ett

Jag hoppade till inombords, jag ville läsa de böcker han hade tillgång till och jag ville läsa dem nu.

-       Jag med sa Rebecka

-       Nikos vi måste läsa dina böcker och vi måste göra det nu

-       Givetvis sa han enkelt allt mitt är ert

-       Tack sa jag och böjde på huvudet

-       Tack vördnadsfulle äldre sa Rebecka

-       Nikos log och besvarade med tack själv du utvalda

-       Vad vill ni göra med honom? Frågade Antonia och nickade mot Theo

-       Det överlämnar vi åt er, min rekommendation är att ni utnyttjar det ni vet nu. För att skaffa information om den andra släkten för att förgöra dem. Vad ni sen gör med honom är helt upp till er

-       Bra sa hon med en hård ton och stirrade på honom så att han drog sig tillbaka

-       Skall vi äta

-       Vågar vi det sa jag och tittade på glaset

-       Jisses sa Nikos och tittade på sin bror. Han skakade på huvudet

-       Vi åker hem till mig sa Nikos

Han reste sig och vi andra gjorde likadant. Han pratade med två vakter utanför dörren och pekade på sin bror. De kom in i rummet och tog honom med sig och gick ut med honom i varsin arm.

Han var besegrad och kämpade inte emot. Vi gick nerför trappan och ut genom en bakdörr. Det stod tre bilar där och vi gick in i en av dem tillsammans med Antonia och hennes man. Han stirrade på oss

-       Vilken släkt i Spanien tillhör du?

-       Va? Sa han

-       Jag frågade vilken släkt du tillhör i Spanien

-       Navarro

-       Ok sa jag och vad säger era historier om oss?

-       Samma som Nikos men jag trodde aldrig på dem

-       Ok varför inte?

-       Jag vet inte det verkade så otroligt bara

-       Och du blev tagen på sängen när sägnerna stod livs levande framför dig?

-       Ja lite så sa han med ett osäkert leende

-       Tro mig vi är också överraskade sa Rebecka avväpnande

Han skrattade till och stämningen lättade

-       Vart skall vi? Frågade jag

-       Till Nikos egendom sa Antonia

-       Ok vart ligger den? Frågade jag

-       En bit inpå ön ungefär en timmes bilresa

-       Ok sa jag och log

-       Ni kommer att bli imponerade sa Antonia

-       Ok sa Rebecka

Bilresan fortsatte och vi pratade om allmänna saker som väder och vind. Efter ca en timme så svängde vi av vägen. Vi rullade in på ett privat område och kom fram till ett gigantiskt hus. Vi steg ur bilarna och Nikos kom fram till oss och böjde på huvudet

-       Snälla sa jag gör inte så du kommer att få nackspärr

-       Han log och sa välkomna till mitt enkla hem

-       Tack vördnadsfulle fader sa vi med en röst och böjde på våra huvuden

-       Kom in så äter vi och pratar

Vi gick in i huset och kom in i en gigantisk hall, vi gick genom den och ut på baksidan av huset och kom ut på en enorm uteplats. Där det fanns en stor pool, ett pool hus, två gästhus och en massa möbler och vi satte oss till bords.

Det dukades fram mat i överflöd och vi åt och drack i vad som kändes som en evighet. När vi ätit färdigt och Nikos berättat färdigt om Medici klanens öden på Grekland så tittade han på mig

-       Nå vad händer nu?

-       Vi måste läsa dina böcker sa jag. Sen efter det så fattar vi ett beslut

-       Ok när vill ni börja?

-       Nu sa vi med en röst

-       Nu?

-       Ja sa jag enkelt

-       Ok följ med mig

Vi gick efter honom, han ledde oss genom huset fram till en trappa som ledde ner i en källare. Vi gick genom källaren och fram till en dörr som han öppnade. Vi kom in i ett runt rum som påminde om vårt sanktum hemma i Sverige.

Han gick fram till väggen och öppnade ytterligare en dörr som var dold. Vi gick in och kom in i ytterligare ett runt rum som var belamrat av böcker från golv till tak. Det fanns en soffa, bord och två fåtöljer i rummet. En del tavlor föreställande delar av Medici klanen. Jag tittade på dem. Men inget hände så ingen av dem föreställde den förste Medici

-       Här är mitt bibliotek sa han

-       Hur många böcker frågade jag

-       Runt 9000

-       Ok jag tittade på Rebecka 1½ dag?

-       Mm ca

Nikos stirrade på oss

-       Vi har vissa fördelar sa jag kryptiskt. Men vi kommer att vara härnere i 1½ dag ungefär, vi behöver vatten och ostördhet

-       Ni får vad ni vill sa han och gick ut

-       Då börjar vi sa jag

Vi kastade oss över böckerna och började läsa. Vi sov inte det fanns inget behov av det. Böckerna uppslukade oss och vi plöjde igenom dem som vi hade gjort hemma. När jag slog igen den sista boken så tittade jag på Rebecka

-       Herregud om det stämmer som står här

-       Mm sa hon och log herregud

-       Att vi skulle bli mäktiga hade jag en aning om. Men inte på det viset som står här

-       Nej sa Rebecka jag håller med dig

-       Jaha hur skall vi göra nu?

-       Vi får tänka men jag förstår Nikos ödmjukhet mot oss. Han vill inte stöta sig med oss

-       Nej det förstår jag med, hade jag mött oss och vetat vad jag vet nu så hade jag sprungit sa jag

-       Mm verkligen, han är en modig man. Det måste vi säga till honom

-       Mm det måste vi

-       Nå är vi klara?

-       Ja det är vi, vi är klara med Kos med sa jag.

-       Vi måste kontakta mormor sa Rebecka

-       Ja sa jag vi får låna en telefon av Nikos, kom så går vi upp

Vi gick upp till första plan och gick ut i trädgården. Nikos satt för sig själv och tittade rakt ut över sina ägor och såg fundersam ut

-       Hej sa jag

-       Hej sa han redan klara?

-       Ja det är vi och vi tackar dig ödmjukast för din gästfrihet och kanske framförallt ditt mod

-       Mod?

-       Du har läst böckerna?

-       Jadå sa han, inte lika snabbt som ni men ja det har jag

-       Då vet du vad vi kan bli?

-       Mm sa han

-       Och du vet vad vi kunde varit om omständigheterna varit annorlunda? Om vi skall tro på det som står i många av de böckerna därnere

-       Ja sa han

-       Det är det vi menar med modig

-       Ok sa han och log

-       Kan jag låna din telefon frågade Rebecka vi måste ringa hem och rapportera

-       Javisst kom med här så skall jag visa var den är barn

De gick in i huset och jag stod och tittade utöver Nikos ägor. Det var vackert, jag skulle kunna tänka mig ett hus som detta. Nikos kom ut igen och ställde sig bredvid mig och vi stod där tysta och tittade ut i fjärran. Jag var mentalt slut i huvudet. Jag kände att den tiden vi tillbringat i källaren nu kom ikapp mig.

-       Var är din familj frågade jag

-       De är hos min frus föräldrar på Kreta, de tillbringar en del tid där emellanåt. Jag kan inte åka med dem på grund av mina affärer här på ön. Men de kommer hem i nästa vecka.

-       Ok sa jag har du många barn?

-       Nej jag har två barn och fyra barnbarn de är mitt liv

-       Vilka är dina affärer?

-       Lite av varje, hotell, restauranger, den vi var på igår bland annat. Lite inom export och import, tja lite av varje

-       Ok sa jag är det lukrativt?

-       Vi klarar oss sa han avvaktande

-       Förlåt min nyfikenhet. Jag bara undrade för jag vet inte vad jag skall bli när jag blir vuxen sa jag med ett leende

-       Haha ja du med era förutsättningar så lär det aldrig gå nöd på er

-       Nej vi har förstått det men jag vill ha roligt också

-       Haha ack om man vore ung igen

Jag log mot honom, jag kom fram till att jag gillade Nikos. Han kunde bli en stark allierad i framtiden. Rebecka kom ut till oss

-       Jag har pratat med mormor sa hon och uppdaterat henne

-       Om allt?

-       Ja jag tyckte att det var lika bra, hon blev rätt tagen

-       Det kan jag tänka mig sa jag

-       Nikos kan du ordna skjuts till oss till vårt hotell?

-       Ja visst sa han, jag kör er själv dit

-       Tack sa jag och böjde på huvudet

Vi gick ut ur huset och satte oss i hans bil, vi körde tillbaka till hotellet och hoppade ur hans bil. Vi gick in i receptionen och där var Antonia

-       Hej sa jag

-       Hej sa hon och böjde på huvudet

-       Kan vi stanna en natt till frågade jag

-       Givetvis sa hon och vart bär det sen?

-       Santorini sa Rebecka

-       Ok sa Antonia

-       Nikos vi tackar dig för din gästfrihet sa jag. Om vi kan och har möjlighet så kommer vi förbi här innan vi åker hem. Annars så finner jag en väg för att informera er om hur de har gått

-       Vi har kontakter på Santorini som ni kan utnyttja. Hotell att bo på osv. jag kontaktar dem idag och lämnar informationen till Antonia. Så får ni dem innan ni åker

-       Tack sa jag enkelt

Vi gick bort till vårt rum och vi gick in. Jag hoppade ur kläderna Rebecka gjorde likadant och nu kunde jag se att hon hade svärden längs med båda sina ben i två läderanordningar som följde låret.

-       Smart sa jag och tittade beundrande på henne

-       Mm sa hon jag köpte dem i affären där vi köpt våra träningssaker

-       Ok sa jag, sova?

-       Mm sa hon

Vi la oss i sängen och somnade direkt

3 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.