Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

15/6, 2018 kl. 15:43, av Tao

Mitt livs kryssning part 2

Del 2 av 3 i serien Mitt livs kryssning

Hej här är fortsättningen på mitt livs kryssning part 2 läs part 1 först

 

Jag hörde nu hur dörren öppnades till hytten och stängdes. Jag kände doften av en frisk parfym.  En mjuk kvinnoröst sa hej jag heter Linda. 

Min vän Ulrika sa att de var ok för dig att träffa mig? Ja vad skulle jag svara det kändes att det ända svar var ja. Vilket jag gjorde. 

Hon berättade att hon var gift och att hon älskade att binda sig själv men hon sa att det hon drömde om vara att ha känslan att vara helt bunden utan någon möjlighet att fly. Hon hade inte berättat för sina tjejkompisar om detta. 

Så hon sa att hon tänkte binda sig själv och när hon gjort det skulle jag göra det sista så att hon inte skulle kunna ta sig loss. Hon fråga de om det var ok hon skulle hela tiden tala om vad hon gjorde efter som jag inte såg något med masken på. Jag sa att jag skulle göra mitt bästa.

Jag fundera på om min halskedja som fortfarande var kedjad i fotgaveln på sängen i hytten skulle räcka till dessa övningar. Jag hörde hur hon stökade runt i sin väska.

Ja nu har jag satt handbojor på mig så mina händer är låsta bakom ryggen sa hon. Kan du nu klä av mig. Jag reste mig från sängen och förde händer framåt och kände hennes armar jag följe dem ner ock dom sluta på ryggen med ett par handbojor som hon sagt. 

Jag följde nu med min händer hennes armar åt andra hållet och kom till axlarna. Jag förvänta mig nu att känna en klänning men det var  bar hennes mjuk hud. Hade hon något på sig tänkte jag händerna fick nu söka sig ner mot hennes bröst.

När mina händer kom ner en bit träffade på klänningskanten det var en fest klänningen med paletter. Jag bad henne att vända sig med ryggen i mot mig. När hon vänt sig tog hon tag i min lilleman med sina händer ock började massera honom min reaktion ut blev inte. Min händer hitta till blixtlåset som satt på hennes rygg. Jag drog ned blixt låset och klänningen föll till golvet. Hon tog  nu min lilleman och körde in i lillasyster samtidigt som hon tryckte upp mig mot sängen. Hon viskade med sin sensuella röst att jag skulle föra ner händerna till hennes storasyster och föra in ett finger samt  smeka stora systers huvud. Man gör som man bli tillsagd efter en stund sa hon stoppa in alla fingrarna. Hon tryckte sig ännu mer mot mig och exploderande i orgasm. 

När hon hade lugnat sig sa hon att nu skulle hon göra sig färdig för nästa steg. Jag hörde hur hon låste upp handbojorna och hur hon gick i sin väska och packade upp saker. Efter stund börja hon beskriva vad hon gjorde.

Jag sätter nu en dilos i storasyster som vibrerar slumpmässigt i lillasyster stoppar jag in en rad kulor på ett band som också vibrerar slumpmässigt för att hålla allt på plats sätter jag på mig ett kyskhetsbälte i stål och låser det. 

På mina armar sätter jag på varje arm tre spännband ett runt handleden ett ovan för armbågen och ett nedan för armbågen. Nu har jag ett riktigt långt spännband som jag trär genom all de sex små spännbanden på armarna sedan trär jag den ena ändan genom låset på spännbandet efter som det sista bandet är så lång hindra detta inte mig för att röra mig fritt.  

Jag tar nu en stång som jag placera mina fötter på den är konstruerad så att med spännband sätter jag fast mina fötter så att de inte går att röra samma sak gör jag med bena två band nedanför knäet och två ovanför i de rör som går upp från fötterna. Nu är benen fast i ett utspänt läge stora syster är helt utlämnad. 

Nu vänder jag mig på mage sätter fast rören som håller mina ben utspända i kyskhetsbältet jag spänner fast det sista bandet så att jag inte kan böja ryggen. Nu är under delen av min kropp helt fast låst. 

Jag sätter nu fast en stång som går från kyskhetsbältet en bit upp över huvudet. Huvudet spänner jag fast med en band mellan hakan och neder läppen och ett över ögonen så nu ser jag inget och huvudet är fast låst det går inte att röra åt något håll. 

Nu är det dags för armarna den långa bandet hakar jag fast i stången till huvudet nu tar jag låset till spännbandet och drar igenom bandet så att det blir kortare och kortare nu tar jag ett annat band som är fest i ben rören dra det igenom det långa bandet när jag inte kan spänna det långa mer spänner jag det som är fest i benröret. 

Det ända som nu går att rör av min kropp är händerna och min tunga sa hon. 

Nu vill jag att du sa hon och sluttade mitt i meningen för nu satte både dilon och kullorna igång att surar och jag förstod att hon höll på att explodera. När de slutade surra fort satte hon jag vill att du tar strumpan som ligger bredvid mig sätter den över mina händer sedan tar du eltejpen som också ligger bredvid mig och lindar runt mina händer så att de inte går att röra.

Åter igen gjorde jag vad jag blev tillsagd. Efter lite arbete efter som jag inte såg något så fick det ta en stund. Hon sa nu kan jag inte komma loss på riktigt jag har aldrig känt en sådan upphetsning förut jag tror att jag lämnar marken och  svävar. Vänd mig nu på rygg sa hon. Jag gjord det också. Jag skulle nu hjärna vill se henne synen måste vara sexig hon ligger helt uppspänd med bena isär och armarna bundna bakom ryggen och huvudet helt fast låst. 

Nu sade hon att jag skulle kyssa hennes bröst. Jag satte mig vid huvudet på henne och böjde mig ner och börja kyssa det ena bröstet bröstvårtan styvnade till en guldklimp reaktionen uteblev inte samtidigt satt surret igång och hon började stöna jag hoppades att hytterna var något ljudisolerade annars skulle nog någon personal komma och knacka på det vill jag absolut inte skulle hända. Hon exploderade i en trippel trippel orgasm.

När hon åter kommit till sans bad hon att jag skulle kyssa och slika hennes stora syster. Jag undrade hur skall jag göra det när hon har ett kyskhetsbälte på sig. Men vad gör man det jag gjorde var att böja mig fram för att känna efter. Det var ett hål i bältet så att den känsliga delen låg blottad. Jag böjde ned mitt huvud och kysste försiktigt hennes clitoris den växte och blev styv mot mina läppar. 

Jag tänkte inte på att när jag gjorde detta hamnade min lilleman ovan för hennes mun och hon använde sig av det ända hon kunde rör sin tunga som nåde min lilleman min reaktion utblev inte han växte till max. 

Hon sa att jag skulle börja slika hennes storasysters huvud (clitoris) men också samtidigt sticka in min lilleman så långt jag kunde i hennes mun. 

Nu hände något jag aldrig trott var möjligt. Hon började lugnt andas genom näsan samtidigt som hon svalde min lilleman hon knep till om den med halsmuskeln så den fastnade i halsen på henne sedan börja de hon behandla den med sin tunga. Behandlingen gjorde nästa att jag kom av mig från mitt jobb. Jag börja de slick hennes stora systers huvud i samma takt som hon slickade min lilleman när hon slutade slutade jag också. 

Jag kände hur hon närmade sig en explosion samtidigt som jag själv höll på att explodera. Jag kände att nu kunde jag inte stoppa längre jag ropa de ut att hon skulle släppa min lilleman annars explodera jag i henne. Jag kände inte att hon släppte taget så jag exploderade i hennes halls och svimmade. Jag hade aldrig nått denna höjd av orgasm förut när jag kom tillbaka till medvetandet igen hade hon släppte min lilleman. 

När hon återhämtat sig bad hon mig att befria henne från sina band jag gjorde detta vilket jag skulle ångra. När hon var befriad tog det inte lång tid innan hon tog ett spännband och fängslade min handleder bakom min rygg. 

Hon fortsatte med att spänna ihop mina armbågar med ett annat spännband nu var jag ordentligt fast. 

Hon knuffade fram mig till en av sängarna. Innan jag han reagera hade hon tryckt in en stor ring i munnen som hon fäste runt mitt huvud. Hon satte sig nu på mitt huvud så jag fick hennes stora syster över min mun hon böjde sig framåt så jag fick ingen luft. Jag var tvungen att hasa mig neråt på sängen för att få luft. Hon flyttade sig bakåt så jag var tvungen att göra detta ett par gånger. Jag låg nu ganska lång ner i sängen. 

Hon reste sig nu upp och satte sig på ansiktet så att lilla syster hamnade över min näsa och mun jag för sökte komma undan men det gick inte jag var glad att hon var ny duschad när hon kände att jag inte fick någon luft lättade hon lite på trycket så jag kunde dra in lite luft. 

Hon var inte helt overksam där hon satt hon tog ett spännband och satta runt min fotled och gjorde likadant på andra fotleden kände jag. 

Jag kände att hon gjorde något annat också men kunde inte riktigt fatta vad det var. Plötsligt reste hon sig från mitt ansikte. Jag tog  chansen att andas normalt en stund. 

Men plötsligt kände jag hur mina ben drogs uppåt och helt plöstligt hade de dragits så långt att min lille man gled igenom ringen jag hade i munnen. 

Ringen som jag hade runt Lilleman som jag fått dit satt av kvinna i baren satt ju kvar låst. 

Så det hon gjorde nu var att fästa en tunn fiskelina i ringen på två sidor sedan drag hon dem genom ringen i munnen så att Lilleman åkte längre in i munnen. Sedan knöt hon i hop linan. 

Mitt läge var nu att  jag hade en mask på mitt ansikte med ett kombinations lås i nacken så endast munnen var fri.

Kvinnan som satte på den var borta så jag såg inget. I min mun hade jag en ring som kvinna som hade mig i sitt våld nu satt dit sedan hade hon bundet min Lilleman så jag hade den långt in i munnen utan att kunna få u den.

I munnen hade jag smaken av hennes stora och lillasyster och nu smaken av min egen Lilleman. 

Mina armar och handleder var ihop fästa med spännband bakom min rygg som jag låg på och mina ben var berätt isär och fästa i vad jag tror var sänggaveln. Så min rygg var böjd maximalt åt fel håll annars hade inte min Lilleman kunnat hamna i min mun. 

Hon frågade om det var ok jag gurglade något till svar. Hon sa att hon tog det för ett ja. 

Hon berättade att hon hade uppfunnit en grej som hon nu ville testa på mig. Hon sa att hon antog att det var ok. 

Hon tog nu vaselin och bearbetade mitt stjärt hål med det. Hon satte nu ett spännband runt min mage. 

Hon skörde nu in ett föremål i mitt stjärthål och tog ytterligare några spännband och spände fast i det spännband hon satt runt magen. Så nu satt det hon stoppat in i stjärthållet ordentligt fast och kunde inte glida ut. 

Hon sa nu att hon skulle lämna mig men innan det skulle hon sättaigång det hon stoppat in och hon vill att jag skulle räkna hur många gånger jag kommer att spruta min egen sperma i munnen tills hennes kompis kommer.

Hon trodde att detta inte skulle bli så länge då hon skulle hämta henne på dansgolvet. 

Hon gjorde något det lät som ett klick sedan lämnade hon hytten. Jag kände inget så jag hoppades att hennes uppfinning inte fungerade. 

Men efter en stund börja jag känna något hända i mig något macererade samtidigt som det vibrerade och jag fick små elstötar detta hände tydligen på en punkt inne i mig som var erotisk mycket känslig. 

Jag kände utan att jag behärska det att Lilleman växte och rusade mot en explosion. Jag för sökte hålla emot men maskinen ökade takten och Lilleman exploderade rakt i min mun. 

Maskin sluta de tvärt jag tänkte det var det. Men efter en stund började den igen men jag tänkte nu händer inget men den påverkade åter igen Lilleman till den grad att den exploderade i munnen igen nu var det så mycket sperma i munnen så jag var tvungen att svälja efter ytterligare fyra gånger hörde jag att dörren öppnas.

1 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.