Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • Lekfullt för paret
  • Lustpaket för henne
  • Skön beröring för Henne
  • STORSÄLJARE
  • Lustpaket för honom
  • PRISVÄRT!!

8/8, 2018 kl. 14:35, av Zanzibar

"Läder- Ängeln"

Jag har funderat över olikheter och tänkte - vad skulle hända om en Emo-tjej träffade på en Börsmäklare? Litet av förvecklingen i filmen "Pretty Woman", ni minns. Detta är vad som kom upp hos mig, i alla fall. Hoppas ni gillar den.

Ibland tvinnar livet ihop två udda karaktärer som annars aldrig hade mötts.

 

Dessa tillfällen är tyvärr få.

 

När det sker klamrar vi oss hellre fast vid det vi känner till än tar ett steg ut i det okända för att eventuellt tappa fotfästet, om så bara för en stund. Det okända är hotfullt, det okända är osäkert. Orsaken bakom våra misslyckade äktenskap och förhållanden ligger i att vi liksom tittar på oss själva som i en spegel för att finna livskamraten. Vi söker någon som liknar oss själva eller våra föräldrar. När vi sedan ledsnar är det för att vi märker den andre har samma egenheter vi hatar hos oss själva. Våra ideal och skeva preferenser styr våra val och ofta misslyckas vi - av samma orsak - grovt. Utseende är något som falnar, det är inte bara snack utan rena fakta. När utseendet inte längre finns där så återstår bara det du hela tiden negligerade - personen bakom ytan. Det kan vara en ängel men likaväl en djävul i förklädnad.

 

Men kanske... kanske, kanske finns det undantag. Det är vad den här berättelsen handlar om.

 

Torbjörn Wretling arbetar på börsen i Stockholm. Han är uppskattad av alla, chefer likväl som arbetskamrater. Man talar om honom som en kommande chefsstrateg på den svenska finanshimlen. En ny Anders Wall menar man han är. Han kommer alltid klanderfritt klädd, byxorna är välstrukna med knivskarpa pressveck, skjortan har inte minsta fläck och skorna kan du spegla dig i.

 

Hemma i lyxvillan i Lidingö går hans ruskigt vackra hustru Elaine. Eftertraktad av så många att det inte ens är lönt för mig att söka räkna upp alla de män som står på kö för att bara få hålla hennes hand. Hon är nyutexaminerad läkare med egen privat praktik i källarvåningen till villan. Elaine är väldigt medveten om både sitt utseende och sin status. Hon behandlar helst personer från socialgrupp ett. Undantag förekommer. Vid sådana tillfällen ser hon till att skrämma bort dem med pikar och oförskämdheter. Elaine har hög lön men också dyra, lyxiga vanor. Hon väljer vänninnor med omsorg, helst ska de vara miljonärshustrur men någon enstaka ingenjörsfru får duga. Gärna litet kungligheter eller fruar till grevar och baroner, ja du vet, sådana där med "af" eller "von" mellan för- och efternamnet. Att säga att Elaine är fåfäng är rena underdriften. Hon är begreppet "Femme Fatale" personifierat och undviker inte ens att kliva över lik för att komma dit hon vill.

 

För Torbjörn är Elaine absolut högsta vinsten. Han räknar det till sin absolut största bedrift någonsin. Han vill ha ett kärleksbarn med henne men hon vägrar bestämt. Ingen biologisk klocka tickar där utan det gäller att sätta fart på karriären så snart det bara är möjligt. Bli ansedd och respekterad och omtalad. Hon brukar säga: 

 

- "I'm a sucker for attention" (Jag är torsk på uppmärksamhet). Inget kunde vara sannare.

 

Skulle nu någon tro att Elaine gör livet till ett paradis för Torbjörn så tror ni fel. Hon är raka motsatsen. Ser enbart fel i honom och klagar över varför han inte är som hennes vänninors äkta män. De tycks vara som gjorda för Guinness Rekordbok snarare än att vara normala killar. Torbjörn söker nå upp till hennes krav. Han gör allt han kan, går ner i både split och spagat för att krusa lilla järnhandlardottern från Skövde. När han kommer hem är det på med förklädet sedan tvättar han, städar och diskar. Det ska vara med millimeterprecision för Elaine. Hon vill ha ett hem där t o m näsdukarna har pressveck.
Efter fullgjort värv brukar hon säga: - Nu har du varit duktig, Tobbe och du vet vad duktiga killar får?! En present! Kom upp till sovrummet om tio minuter! 

 

Sådana gånger skiner Torbjörn alltid upp. Han minns den där bländande skönheten han träffade på ett poolparty hos finansminister Anders Borg. Visst, hade han fått krusa henne innan hon följt honom hem och hamnat i hans säng. När han berättade att han jobbat ihop med Borg sken hon plötsligt upp och vände som på en femöring. Plötsligt skrattade hon åt minsta skämt han drog, t o m Bellmanhistorier. De hamnade i hans säng och hon strippade för honom utan knussel och flög formligen på honom. Han minns också hur vidunderligt skön hon var att knulla. Hur hon stönade på exakt de rätta ställena och hur det gick för henne stup i kvarten.

 

Som den dual-personlighet hon var hade hon växlat tillbaks till sitt frusna och ständigt otacksamma tillstånd efter giftermålet. Hon var den som skämde ut honom så fort de hade gäster. De skrattade gått åt hennes halvtorra poänger. Mestadels alla de lismande och inställsamma männen till väninnorna som gärna ville komma innanför hennes trosor. 

 

Torbjörn måste haft en panna av stål för det bekom honom inte alls. Tvärtom hade han vant sig vid att hon behövde få roa sig litet även om alltihop skedde på hans bekostnad. Han kom från ett hem där man lärt honom hans sanna värde och inget kunde rubba den grundtryggheten. Inte ens en bitch till fru. Samma grundtrygghet som gjort honom till den framgångsrika börsmäklare han blivit. Där gällde det att ha svart bälte i självkänsla och självförtroende annars gick allt åt helvete.

 

Vid ett tillfälle hade han besvarat piken så att alltihop vändes tillbaks till henne. Kvinnor i hennes sällskap älskade varje tillfälle som gavs att få skratta åt Elaine. De ville spy åt hennes uppblåsthet, skryt och andra vidrigheter som formligen skummade ur hennes rödmålade trut. Dessutom gick det ingen av dem förbi att deras makar satt och läskade sig i hennes stora bröst och vackra former. Så förståeligt nog skrattade de käkarna ur led åt Torbjörns formidabla vändning av hennes pikar. De kom och klappade om honom och kysste på kinden efteråt.

 

- Du satte na' allt på plats nu, Tobbevännen. Bra jobbat! Viskade Gurli, en av dem i hans öra då de gick hem.

 

Veckorna därefter var Elaine så förbannad på Torbjörn att hon ville strimla honom till kebab. Hon pratade inte med honom under följande tre, fyra veckor och han fick sova konstant på soffan i nedervåningen. Sex? Skämtar du?! Kom inte på fråga ens. Nu var hon likt den Antika sagans Sisyfos tvungen att återigen rulla sin sten uppför berget tills hedern åter var restaurerad och hon tordes visa sig bland sina vänninnor.

 

Nåväl, efter att Torbjörn uppfyllt Elaines "lydnadsprogram" kommer han upp och ser att hon dragit upp nattlinnet och ligger med brisade ben.

 

- Belöningen är att du får slicka mig till orgasm innan vi går till sängs. Efteråt måste du givetvis borsta tänderna noggrannt innan du lägger dig bredvid mig. Litet after Shave kan du väl kosta på dig också då du väl är igång, älskling.


Torbjörn tittar frågande på henne. Hon noterar det och säger: 

 

- Du tror väl inte att vi skulle.... nää vet du... 

- Jamen jag tar på mig kondom...

- Då får det vara dubbla för jag vill inte ha några barn, absolut inte nu, det går bara inte. Du får ta tredubbla kondomer!

- Va?! Då stryper jag ju kuken för tusan hakar!!

- Ska det låta så då får det vara! Kom och lägg dig nu! Här! säger hon och slår på kudden som om han vore en hund som skulle ligga där.

 

Men, det måste finnas någon välvillig ängel som ser ner på en del. På dessa få som inte har någonting att bevisa för sin självkänslas skull utan är trygga i sig själva och vet vad de har att komma med. Som vet att fastän du ljuger om att du varit klasskamrat med prinsessan Madeleine så är du ändå du och ingen annan. Det är ingen idé att komma ståtande med lånta attribut och tro att något av stjärnglansen skulle gnuggas av bara man befinner sig några meter ifrån en celebritet.
Det är i själva verket sådana som Torbjörn som för det här landet framåt.

 

Hans morgonrutin ser alltid likadan ut. Han passerar kiosken intill Stockholmsbörsen, köper en latte, low fat givetvis för att Elaine sagt åt honom att göra det. Sedan ett ex av varje finanstidning som finns, SvD, DI, The Economist och Wall Street Journal. Bäst att hålla sig á jour med marknaden. Väl uppe på sitt kontor slänger han sig över datorn och kollar genast upp aktiekurserna. De går upp och ner som en jo-jo men han vet och kan hantera sådana "skrämskott". Dessa som ger andra magsår av nervositet. Torbjörn på jobbet - är rena "killern". Han tar över, han äger och han har en precision som är rakknivsvass i sina bedömningar. Kollegorna kallar honom för "Profeten" för att det han säger slår oftast in. Han vet när man ska köpa och när man ska avstå.

 

Så har det i alla fall vart... men på sista tiden har hans förutsägelser mer och mer klickat. Det är något han inte är van vid. Han känner sig alltmer ur gängorna. Osäkerheten har börjat gröpa sig in under skinnet på honom. Skammen blir än större på honom då chefen allt oftare börjat uppmana honom att ta ledigt en stund.

 

- Alla har haft stunder som de du nu upplever, Tobbe. Det är helt och fullständigt - NORMALT! Gå hem och ladda batterierna. Krama din vackra fru vet jag!

 

Tobbe visste att "gå hem" inte var något alternativ. Elaine var rasande om han kom hem innan uttalad tid. Hon skrek och levde håle så att munnen skummade av saliv. Det ville han inte uppleva. Istället tog han tillflykten till Stadsbiblioteket där han kunde samla sina tankar. När han sen kom hem...? Tja, då var det bara att ta på sig förklädet och börja dammtorka efter att ha bytt ut blombuketten mot den nya han har med sig. Sedan hitta på något tillräckligt lyxigt och tilltalande för den svårkrusade järnhandlardottern... ehhh... förlåt... läkaren.

 

En av dessa dagar då han går till kiosken hajjar han till. Uppflugen och med ena benet uppdraget på den gröna returtidningslådan vid gaveln och det andra utsträckt sitter en tjej av ett slag han aldrig stött på under sitt liv. Man kallar dem visst för "Emo" och "Goth" och de lyssnar oftast på dödsmetall och Heavy Metal. Ser också ut som flyktingar från helvetet, sprungna ur någon melankolisk sångtext. Visserligen var han fullt medveten att sådana finns, Han har bara inte haft "nöjet" att få träffa en i verkliga livet. Nu sitter hon framför honom och verkar ha uppmärksamheten riktad direkt mot honom. Hon säger inte ett ljud men han känner hur hon scannar av honom som en metalldetektor på Arlanda på jakt efter bomber o dyl.

 

Hon har en läderjacka som går i rosa och svart. Den är fullmålad och späckad med nitar och konformade spikar. "Okuvlig - För Gott" står det bak på ryggen av läderjackan. Ställena där hon inte har piercings är få. Ändå förfular det henne inte på nåt sätt. Hon har rena och vackra ansiktsdrag med en perfekt benstruktur. Ögonskuggan växlar mellan ljusblått och lila. Näsan är rak och vacker. Läppstiftet är körsbärsrött och glänser. Håret är blont och litet yvigt med blå, lila och rosa stripor i den långa luggen hon ständigt blåer upp eller sveper bort från ansiktet. Ögonen skyms av ett par svarta solglasögon. Hennes läppar glimmar när hon tuggar sitt tuggummi. Hennes kropp är välformad och kurvig. På fötterna har hon kängor med stålhätta och stålklackar. Jeansen är stripiga med hål längs med benen på olika ställen. Hon har kavlat upp dem så att kängorna ska synas extra tydligt. På händerna har hon handskar där fingrarna är bara. Höga metallspikar och stålkulor sticker upp på knogarna. Flera kedjor hänger från bröstfickan ner till jeanshällorna.

 

- Fan, den här bruden skulle kunna ge mig en omgång rejält stryk tror jag... tänker han medan han ser på henne.

 

- Skulle jag nog kunna men inte idag, svarar hon. Torbjörn stirrar förvånat på henne. Hon ler snett och lägger huvudet på sned.

 

- Tror du på ödet, "Torbjörn"? Du borde det för nu kallar det på dig. Nu stirrar han ännu mera förvånat på henne. Hur fan kunde hon veta vad han heter?!? Innan han får ett ljud ur sin mun svarar hon:

 

- Jag tror på ödet, Torbjörn... det säger mig att du kommer att bjuda mig på något att äta inom en sisådär tre minuters tid. Givetvis står du nu och funderar hur en tjej som jag kan veta vad du heter och att du... (hon flinar medan hon håller för munnen och hostar till menande)  jobbar på Stockholmsbörsen och att det just nu går litet knaggligt för dig. Pappa heter Dan och mamma Eva. De bor i Stocksund och är pensionärer. Du var ju sladdis och kom sist av syskonen så det var femton år mellan dig och din närmaste syster. Hon är väl... var det apotekare? Storebror är Elingenjör och jobbar för svenska Ericsson... ?!?... som utvecklare av... drönare?!? WOW!

 

- Okej, du har alltså googlat på mig nu? Vem som helst kan ha tagit fram det där på nätet... på... typ Wikipedia... 


Torbjörn sväljer nervöst. Detta kan vara en test från någon av hans excentriska chefer. Han har hört talas om sådana "test" förrut och varnats för dem. Han går in i mental försvarsposition nu, har alla sina sinnen på helspänn. Väntar på nästa drag och förbereder motdragen.

 

- Okej... Torbjörn.... ser jag ut som en som har råd med en mobil? Förresten så finns du inte på Wikipedia..... än.... men du kommer att göra det om sju och ett halvt år... ganska precis. Vid det laget kommer du att va skild från den där skatan du är gift med och dessutom flyttat ut till en ö i skärgården. Du har ju gott om pengar. Det är därför du kommer att bjuda mig på middag nu. Jag har inte ätit på snart fem dagar och jag är så förbannat röksugen att jag skulle kunna döda för en cigarett. Va en hygglo nu, va?!!

 

Hon kisade mot solen och blåste en bubbla.

 

- Jag kan ge dig en avsugning efteråt. Har ett ställe i tunneln där Uppsalapendeln går där vi kan vara ostört. Jag vet att du behöver det. Knulla? Njaeee då får du nog bjuda till litet mer tror jag...
Nu stod Torbjörn och såg ut som om han träffats av blixten och skulle upplösas i ett moln av aska. Han sökte få ett ljud ur strupen. 

 

Hon ställde sig upp, gick fram till honom och grävde i hans vänstra byxficka. Kände kuken som vilade där intill och gav till ett sus av förtjusning. Klämde om den medan hon fiskade upp femtiolappen han fått i växel efter sitt besök på Pressbyrån innan han tog bussen hem. Elaine hade ju lyx Mercan och Teslan för sig själv.

 

- Snart tillbaka! sa hon leende och stegade fram till kiosken och köpte ett paket cigarretter. Tände sedan en och blåste röringar vid kiosken lutande mot väggen med korsade ben. Sakta kom hon fram till honom elegant gående, skorna till trots där klackjärnen ljöd mot kullersstenarna.

 

- Torbjörn... alltså... sa hon och skakade på huvudet. Hon tog av sig glasögonen och visade de vackraste blå ögon han någonsin sett. De var nästan onaturligt blå och sprudlade av liv.

 

- Torbjörn... du är så förbannat rövknullad just nu att jag inte vet var jag ska börja helt enkelt. Jag menar alltså bildligt... Dina kollegor har snott dina förslag du tänkt presentera för VD:n. De har hackat in sig på din laptop genom att betala Challe på IT-avdelningen. Sedan har de snott varenda förbannade idé du kommit upp med de sista elva månaderna. Inte undra på att du upplever det motigt och stretigt?! Bossen har redan flyttat upp dem några pinnhål och premierat dem med löneförhöjningar. Vartenda jävla dugg du skriver på din laptop syns på deras skärmar. Sorry.... Torbjörn.

 

Hon drar ner hans underläpp med pek- och långfingret. Smeker sedan Torbjörns kind och ser medlidsamt på honom.

 

- Kanske vi borde ta avsugningen redan nu? Hon står intill honom och klämmer åter om kuken.

- Fan... detta visste jag dock inte om dig Torbjörn... du är ju för fan välutrustad.... ja, rent av välhängd! 

- Sluta....

- Reggie...

- Okej, sluta Reggie... vi är mitt på en offentlig plats för fan...

- Jamen det var ju därför jag bad dig följa med ner till tunneln, Smartsson...

- Jag känner dig ju inte. Du kan ju för fan vara vem som helst, en spion som någon konkurrent skickat eller någon privatdetektiv min fru skickat för att kunna få hela huset och allt som tillhör det... 

- Nu var du jävligt orättvis, nej, riktigt jävla otrevlig, Torbjörn. Men jag tänker inte tillräkna dig det där. Du är bara i ett chocktillstånd.

- Vem är du? Någon dotter jag knullat till på någon blöt fest jag inte minns och som nu vill ta hämnd på mig för att jag låtit henne växa upp på gatan eller vad faan... är du? Någon medlem i nån jävla sekt som käkar bebisar på offeraltare gjort av en bildörr från en gammal PV...?

- Men för faaaan!! Ge dig nu, Torbjörn!! Nu inser jag att du tamme fan behöver en avsugning. Kom! 
 

Reggie drar Torbjörn nedför en trappa som leder ner till en tunnel väl nere vid en nisch drar hon upp hans gylf och fiskar fram kuken.

 

- Ja jag säger då det, Torbjörn, Torbjörn, Torbjörn... vet du hur många kvinnor du skulle ha kunnat glädja med denna om du inte gängat dig med den där skatan från Mellansverige? Var det Skövde?!? Och vad gav gnällbältet dig - om inte en gnällig kvinna? Go figure för fan.

 

Reggie började runka Torbjörns kuk medan hon ömsom blickade upp mot hans ögon och ler brett. 

- Nu ska jag göra det skönt för dig, Torbjörn, för du har en jobbig dag framför dig och behöver relaxa.
 

Tjejen har ett underbart handlag, klämmer inte för hårt och inte heller för löst. Hon följer bara kuken längs med skaftet tills den står som ett baseballträ drypande av försats.

 

- Fan Torbjörn... den är ju lika lång som min skollinjal!! Wow!! Jag måste bara.... (gluff! schlurf!!) Uhmmm.... ååhh vad god den är!! Blir ju blöt mellan benen av en kuk i den här sajsen. Du kanske får sätta på mig... vi får se...

 

Reggie ger Torbjörn den mest mästerliga avsugning han fått i sitt liv. Det är som den munnen var helt och hållet specialdesignad för hans... kuk! Hon tar honom långt ner i sin hals trots hans storlek. Hon frustar och puffar och fnyser. Det hänger långa trådar längs hennes mungipor då hon emellanåt tar en paus och tittar upp in i hans ögon. Han känner sådan ambivalens. Han som aldrig varit innan varit otrogen mot någon flickvän han haft, är det nu och dessutom med en gatubrud! Hon kan ju ha alla existerande könssjukdomar som finns i lexikonet plus fler därtill!!

 

- Du det där var inte fint och jag kan berätta att jag är testad utan anmärkningar. Så det så...

 

Hon slukar strax kuken åter. Reggie är en mästerlig kuksugerska och Torbjörn kan slutligen inte hålla tillbaks sin sats. Han kommer som om man öppnat varenda dammlucka i Sverige. Det var så länge sedan. Han har enorma depåer av återhållna utlösningar. De står nästan på kö för att få komma ut och ge den befrielse man känner vid sådana tillfällen.

 

Sperman sväller ur mungiporna då hon inte kan svälja tillräckligt fort. Det rinner nedför hennes haka och nedför halsen. Ändå fortsätter hon suga av honom tills han är helt ren. Hon slutar inte där utan suger vidare tills kuken står på nytt. Sakta kränger hon av sig sina läderbyxor och skjuter ut baken medan hon tar spjärn mot cementväggen.

 

- Vad väntar du på? Behöver du karta och kompass? 

Reggie griper tag om hans väldiga ståkuk och för den till sin nu mycket blöta fitta. Torbjörn har nästan glömt hur skön en fitta kan vara. Den spänst och tajthet hon har är överväldigande jämfört med Elaines. De fittmuskler som aktivt kramar hans stake hela vägen in och kämpar om att suga honom tillbaks då han drar sig ut har han aldrig någonsin upplevt maken till. 

 

Nu släpper hans hämningar. Han griper tag om skinkorna och börjar knulla henne grundligt och metodiskt. Hon stönar så det ekar mellan cementväggarna. Tågen vrålar och han känner vindtrycket då de passerar. Det luktar bränd svetstråd om högspänningsledningarna. Runt om där de står ligger torkade, förvridna kondomer i olika färger. Han förstår att platsen använts för precis samma sak innan. Det är skitigt och slamrigt. Det är snuskigt och skämmigt. Det är fult... men fan... vad han gillar det motför de hermetiskt förseglade och luktfria finknull han fått ha med Elaine. Det är så här ett knull värt namnet ska vara. Dominant, brutalt, hänsynslöst, hårt, intensivt och fan så BELÖNANDE!!

 

- Spara inte på den... kör in hela i mig... jag går inte sönder.... jag tål hårda tag!!! Ge mig kuk för helvete!!! Damma in den bara! I botten!!

 

Nu är det som om vettet lämnat honom. Han slår henne hårt på skinkorna till hennes gäla skrik. Hennes ben darrar påtagligt. Han trycker henne mot den kalla väggen där hon står på tå i sina stålhättade kängor. Kinden är intryckt och läpparna ser ut som en kantarell. Det svarta nagellacket klöser in i porerna på cementväggen medan han nu dunkar sitt bäckenben mot hennes i fullt kåthetsraseri. Hon skriker och stönar men ber bara om mer, mer, mer och mer. Torbjörn kopplar ett halvnelson brottargrepp med armarna under hennes armhålor och händerna knutna bakom hennes nacke. Sedan knullar han på som en furié. Hon bad ju om det så nu får hon det - med råge.

 

Snart skriker hon att hon kommer... blicken är alldeles dimmig på henne och det känns som om hon ska svimma snart. Allt hennes uppmärksamhet vilar på är kuken som far som en trimmad pistong upp i hennes innersta. Det är som om någon slår henne hårt i magmusklerna nu... dunk! dunk! dunk! som skarvarna i en gammal järnvägsräls. Samtidigt är det som det blixtrar till var gång hon bottnar i henne. Reggie trodde det skulle bli enkelt och snabbt avklarat, typ som killar har en tendens att göra annars. Men här har hon en oxe på tiodubbel dos anabola steroider som verkar vilja parkera sig uppe i bröstkorgen på henne. Hon vet redan i förväg att han kommer att tömma sig i henne. Det är dock ingen fara, hon är skyddad, än är det inte dags. Hon vet precis när hon ska bli gravid och det är inte nu. Likasom att hon vet hur hon ska undvika även det.

 

Torbjörn drar bak hennes överkropp mot sig medan han tömmer sig i hennes fitta. Ett krigarvrål av det slag han aldrig trott sig förmå att avge flödar igenom hans lungor med full kraft. Han stöter ut det var gång det går för honom. Slutligen upphör det. Reggies armar hänger slappa där han forfarande håller henne med brottargreppet om nacken. Benen likaså. De hänger som kokt spaghetti. Han trycker henne upp emot väggen tills han drar ut kuken. Långsamt släpper han ner henne och hon kasar nedför som en trasa. Där blir hon kvar medan han stoppar in kuken och drar upp gylfen. Sakta går han tillbaks samma väg som de kom.

 

Han känner sig som vore han en före detta sektmedlem som nyss blivit avprogrammerad. Skallen snurrar av intryck medan han snubblar över singel på sin väg genom tunneln och upp till trappan. Han ser sig om men hon följer inte efter honom. Sakta går han upp och följer gatan mot Frihamnen. Som han behövde detta. Väl där inne nickar han och söker se ut som vanligt. Mötet med gatutjejen slog knock på honom. Vad fan skedde egentligen? Var hon ens på riktigt? Hade han drömt detta eller? Så mycket frågor och så litet svar.

 

Dagen gick och han åkte tunnelbanan till Lidingö. Folk som aldrig vågade ge varann ens en flyktig blick. Som satt omslutna av sin ljudvägg i sina hörlurar. Det enda skydd de har mot en hotfull omvärld. Unga flickor som skrämda såg bort och tryckte sig samman då han råkade titta åt deras håll. Gamlingar som surade då de inte fick någon plats. I sina egna ögon trodde det var en självklarhet att ungdomarna skulle resa sig och göra honnör för dem. Spelar ingen roll att de själva aldrig gjorde det på sin tid. Sedan väl hemma, på med förklädet och fixa till ännu en mirakelmiddag för "prinsessan på ärten".

 

Torbjörn vaknade under natten med en kuk så stenhård att han var tvungen att smyga ner till toan i källaren och dra av sig. Direkt kom bilden av han och tjejen på näthinnan. Hur obegripligt och outsägligt härlig hennes fitta känts. Hur tajt och gensvarande hon var i minsta juck och rörelse. Hur han känt dem som ett där i nischen vid tågtunneln. Hur det känts som om han kände henne fastän det var helt omöjligt. Hur sammanlänkad och fri han känt sig då han knullat henne. Hur det kände som om ett par osynliga handbojor, han måste ha burit på, omedveten att de fanns där, plötsligt föll av hans handleder. Han hade knullat sig ut i FRIHET!! TAMME FAAN!!

Han blundade och stönande när han sprutade tvärs över kakelgolvet. Det var som om något hade hänt, plötsligt kändes utlösningarna inget påtvingat som han behövde göra på tid. Eller något som krävdes av honom för husfridens skull. Han sprutade för att det kändes så överjävligt SKÖNT!!

 

Följande dag gick han till kiosken i  förhoppning om att finna henne där. Han beställde sin latte - utan fett tills han insåg det och tog en cappucino, drällande av kolhydrater. För sakens skull bad han om extra socker och kände sig sådär helt korrekt olydig idag. Efter att han kommit in på sitt kontor tog han med sin laptop och ringde efter Sven. Det han inte kunde om bakdörrar och kryptering det visste ingen. Han spärrade genast igen bakdörren. Torbjörn tog sedan med sig en annan som han proppade full med felaktig information. Smög sig sedan förbi kollegornas kontor och såg dem pilla frenetiskt på tangentborden. Ett tvärbrett flin spred sig över hela ansiktet på honom. Sedan hade han ett ärende och åkte med en kollega till Swedbanks huvudkontor för att tjänstgöra som rådgivare.

 

Det kändes som om hans gamla andar var på väg in igen. Han kunde andas luften på nytt och tänka klart.

 

När han kom tillbaks berättade receptionisten att hans syster kommit förbi på besök och satt på hans kontor och väntade.

 

- Vilken trevlig tjej det är. Så välklädd och fin hon är. Dessutom trendig som få.... hi, hi, hi, hi, hiii....

- Länge sen syrran hälsade på... faktiskt flera år sedan. Undrar vad hon kan ha på hjärtat? 

 

Kollegorna nickade åt honom med roade och menande leenden då han gick in i kontoret. Bakom den höga stolsryggen såg han ett ljust hårburr skymta. Har syrran tonat håret? Hon är ju brunett? Plötsligt svänger stolen och där sitter hon igen - Reggie! 

 

Skillnaden är som natt och dag, rent av kuslig. Framför honom sitter nu rena fotomodellen i kristrecksrandig kostym och sladdriga byxor i samma stil. Vit blus med broderad, vid krage som hänger ner. På fötterna har hon högklackat. Rött nagellack pryder både tå- och fingernaglarna. Det fullkomligen vrålar "lyxig" och "dyr" om henne. Hon suger på en klubba.

 

- Måste ju ha något annat att suga på ibland, säger hon och blinkar med ena ögat. Tack för senast förresten... så jävla häftigt!! Mannen...!! Du kan verkligen K-N-U-L-L-A!!!

- Hyssch!!! Reggie...

- Idag är det Regina... som jag... typ... heter. Hur är det brorsan!? Gör du nåra "klipp"? Förresten... visst ser jag snygg ut? Fick några polare som var skyldiga mig en gentjänst att ta en tur till NK och Åhléns och fixa mig litet mer ståndsmässiga kläder. Man kan ju för fan inte komma in på Stockholmsbörsen och se ut som emo eller punkare. Tycker du inte jag är snygg? Behöver inte svara på det. Det syns över hela fejset på dig.

- Reggie....

- Regina...

- Okej... Regina... du måste gå nu...

- Jag sa till receptionisten att du skulle ta mig ut och äta. Har du inte tid med det nu då syrran kommit hit och hälsat på dig? Kom nu, vi går till Dino's och tar en Quattro Formaggio tillsammans. Sedan litet vitt vin till det så ska jag berätta en del saker för dig. Ja, jag kan t o m dra min snyfthistoria för dig om läget tillåter det.

Graciöst som en supermodell går hon fram till honom. Drar honom i slipsen till stående.

 

- Nasdaq kommer att stiga till rekordhöjder idag, Tobbe. Slutresultatet blir rekordhöga 8.321. Det beroende på en uppkomling inom trådlös kommunikation D-Face. Köp aktierna idag och du är snuskigt rik imorgon. Ja, AMD är också på väg att köra om Intel med hästlängder. Den köper du på torsdag för på fredagen kommer den att vara uppe i en hänsynslös nivå. Tror du mig inte? Köp några aktier och kolla vad som sker. Jag betalar tillbaks om det inte slår in.

- Du? Du har väl inga pengar, Regina...

- Vad vet du om det? Vet du vad den här utstyrseln kostade flis. För att inte säga manikyren och pedikyren plus spat...


Hon stod bredbent med händerna vid sidan av höfterna. Sedan brast hon bara ut i ett brett leende. 

 

- Kom nu då larvpotta! Du hinner köpa aktien då du kommer tillbaks. Jag lovar att jag har rätt.

 

Regina utmanade hans stolthet på ett sätt Elaine aldrig lyckats. Hon tog på någon öm punkt han aldrig vetat om funnits. Hur fan kunde hon veta allt detta? Nasdaq, kurserna och AMD?!? Innan han hunnit samla sig tog hon honom under armen och styrde kosan ut från kontoret. En av hans kollegor kom till honom och viskade:

- Fixa mig en dejt med din syrra om hon är ledig. Hon är ju för fan hetare än het!! 

 

Torbjörn såg menande på honom och han lommade iväg. De gick utmed hamnen och slank in på Dino's. Servitören kom med notan. Såg ut som han kände Regina. De log mot varandra då han plötsligt sa: 

 

- Tack, Regina. Från djupet av mitt hjärta. Tack! Vill ni ha någonting? Huset bjuder.

- En Quattro Formaggio vore inte dumt, Dino.

- Vin till?

- Vore enormt snällt av dig.

- Inget emot vad du gjorde för mig, Reggie. Ingenting i jämförelse. Dino kysste henne på handen och lade den andra ovanpå hennes handrygg och såg oerhört tacksam ut. Hon såg generat neråt bordet med blicken men han lyfte upp hennes haka.

 

- Du ska inte känna dig generad, Regina. Du räddade mig från total konkurs. Jag hade fått gå från hus och hem om jag gjort som jag tänkt och slagit mig i lag med de där bluffgubbarna.

Dino såg nu allvarsamt på Torbjörn.
- Vet du... om du gör illa den här tjejen...så...

- Det är ingen fara Dino... Torbjörn är helt okej... han är dunder schysst! Desssutom är han jävligt sexig...

 

Dino fnyste och gick därifrån. Kom strax därpå ut med en jättelik pizza som han slajsat i delar. Inför deras ögon korkade han upp en flaska vin, lagrad i över tolv år. Hällde upp varsitt glas och smekte åter Regina över kinden. Hon rodnade på allvar men han skakade på huvudet och hytte med pekfingret. 

- No, no, no. Sono io quello che ringrazio, piccola signorina.

- Mille gracie, Dino. Mille gracie. Dal mio cuore più intimo.

Nu fick hon en kyss på kinden varpå Dino lämnade dem ifred.

 

- Vad var det där om? frågade Torbjörn.

- Tjänster och gentjänster. Du hörde det mesta själv tror jag. Du vet, Tobbe, jag går dit min intuition och fötterna leder mig. Ofta kommer jag till någon som jag bara känner en stark attraktion till. Behöver inte handla om sex och det där utan mer... empati och medkänsla. Någon som verkligen sitter i skiten och behöver komma loss. Kvinnorna i raktnedstigande led har varit sådana i min släkt. Vi har alltid haft andra i åtanke mer än oss själva. En del kallar oss häxor, andra ska driva djävulen ur oss. Andra är avundsjuka och slutligen lögnarna hatar oss nog mest, för vi ser vad som egentligen försiggår bakom pannbenet på dem. Du skulle bara ana vad som försiggår hos en del... rena  mordplaner!

- En del har jag låtit ha sex med mig. För att de varit så jävla trasiga och behövt fly från sin kassa verklighet en stund. Dessa gånger har jag inget som helst anseende till person eller status. Det kan va alkisen i parken, en ensamkommande flykting, uteliggare. Finniga killen utan självförtroende som inbillar sig att han aldrig kommer att få en tjej någonsin i sitt liv. Tjejen som upptäckt att hon är lesbisk men inte vågar komma ut och visa det. Den hunsade hemmamannen, vars fru håller honom ständigt på mattan och är på väg att driva honom mot självmordets brant. Miffot, tröttmössan, utmobbade ADHD-personen.

- Du kanske ser ner på mig nu men vet du...? Jag står för det............

En lång tystnad följde. Hon hämtade andan som om hon gjorde sig redo att ta sats och komma över ett mycket högt hinder.

- Jag står för det... Torbjörn... nu föll tårar nedför Reginas kinder.

- ..... till skillnad från din fru.... som knullat din bäste vän Peter... ända sedan en månad efter att ni gift er... Regina såg ner i bordet och klämde ihop läpparna.

- Torbjörn... det bär mig emot att säga detta men det är dagens sanning. Jag sa åt dig att du blivit så rövknullad att jag inte visste var jag skulle börja. Det här är en av sakerna. Hon har skällt på dig då du kommit hem före angiven tid. Orsaken bakom det var för att Peter befann sig där då, liggande på er dubbelsäng med kuken pekande rätt upp i taket.

- De har ibland knullat dagar i sträck. Hon har ljugit ihop något om en påbyggnadskurs, sedan åkt raka spåret till ett hotell där de knullat som kaniner. Är det någon som den skatan verkligen älskar så är det din bästis... Peter.

- Vad värre är.... vet inte om jag ska våga säga detta... Elaine är med barn och de har gemensamt bestämt att du ska få stå för fiolerna. Går det inte så har hon tänkt röja dig ur vägen på ena eller andra sättet. Ricin är ett sådant. Det går ur kroppen efter ett tag och går inte sedan att spåra. Hon vill ha din förmögenhet som du samlat på dig och tänker inte stanna ens om det krävs att ta livet av dig, Torbjörn. Han har psykat ner sin fru så till den grad att hon nu sitter på psyket, så nerdrogad att hon är okontaktbar.

- Torbjörn.... finns det ett helvete så är det för denna typen av människor det är designat för. Tro mina ord.

- Okej... jag vill att du lyssnar uppmärksamt nu och plockar fram pennan du har i din bröstficka. Du behöver... 1). En portabel hårddisk 2). Kontakta Leif Silbersky som du har en gentjänst att begära efter en grej du fixade åt honom. Slutligen en jävla massa mod och ett pokerfejs utan like. Hon kommer vilja att ni ligger med varann den närmsta tiden men gå inte på det. Allt är för att hon ska kunna utpeka dig som far till barnet. När det kommer tänker hon ta det ifrån dig och göra det till en likadan hondjävul som hon själv är. Sedan är cirkeln sluten.

- Då hon somnat ikväll, gå ner till hennes laptop som finns i hennes kontor. Hon kommer att sova som en stock. Lösenord är "Eniale", likadant i hennes G-mailkonto, elaineroyale@gmail.com. Kolla sedan hennes och Peters mejlkorresondens. Den är krypterad men kan öppnas via lösenordet "TruLove2018". Där kommer precis allt fram, deras kärleksförklaringar, den plötsliga graviditeten och planerna efteråt. När du kopierat den hårddisken, ta då med den till Silbersky och låt honom få del av den. Behöver jag säga att det kommer att ta hus i helvete efteråt? Men du behöver göra dig av med den kvinnan, Torbjörn. Hon är farlig som fan rent av. Hon har tillgång till alla sofistikerade droger du kan tänka dig. Hon kan göra en grönsak av dig om du låter henne. Arbogakvinnan är den typ av kvinna Elain närmast är besläktad med.

 

Regina satt och såg på honom med nildeltan av mascara under ögonen. Hon bara skakade på huvudet upprepade gånger. Tårarna fortsatte rinna utan att hon gjorde så mycket som en ansats att torka av dem.

 

- Du vet, Torbjörn... jag har träffat alla slags människor från alla möjliga samhällsgrupperingar och religioner. Jag har lärt mig att aldrig luras eller bedras av falsk reklam som lovar dig evigt liv och tillfredsställelse. Saker och metoder som ska utvidga ditt medvetande och annat Mumbo Jumbo. Men sedan finns det dessa...... som du, Torbjörn.... som jag ser en nästan regnbågsfärgad aura runt om.... den är nästan flourscerande och intensiv som inget jag brukar se annars. Dessa vet jag har ett särskilt uppdrag för det här samhället. Någon eller något har en plan för dem som är mycket större än andra individers.

- Jag ska inte frälsa dig nu så du behöver inte hålla upp garden. Tänker inte ta betalt av dig eller förmå dig att gå i kloster. Men jag känner massor när jag umgås med dig. Oerhört mycket. Och jag frågar mig själv vad det är. Kanske är det vänskap eller kärlek, kanske är det empati, kanske är det... passion... eller så är jag kanske helt enkelt.... KÅT. Men besvärar jag dig så be mig bara gå så gör jag det. Nu har jag levererat det jag kom för att säga dig. Det finns mer men jag vill inte tynga dig med mer. Det orkar du helt enkelt inte idag.

 

Regina plockade upp en ask med smink och började bättra på sin makeup. Torbjörn hade mimiken som någon som fått ett fem tons betongblock rätt på skallen. Dino kom fram och hällde upp mera vin. Hans ögon betraktade Regina med outsägligt kärleksfull blick. Hon log tillbaks och flaxade med ögonfransarna.

 

- Du, jag skulle vilja ha nycklarna du har i vänstra kavajfickan. De till din övernattningslägenhet på Styrmansgatan. Vill inte sova ute inatt om jag får bestämma. Sedan använder du den aldrig så jag kan sova över där mer än en natt, okej? 
 

Han nickade utan att få ur sig minsta ljud. Hon böjde sig lätt över bordet och plockade fram dem. Portkod behövde han inte ge henne, den kunde hon redan. Sedan satte hon sig till rätta och höjde sitt vinglas mot honom.

 

- För dig, Torbjörn! För en välförtjänt, lycklig framtid. Chin, chin!

 

Han förde glaset till munnen utan att släppa henne med blicken. Han visste inte om han skulle bli allmänt rädd, skita knäck i spiraler eller helt sonika tro på henne fullt ut. Hon kändes som en gengångare från en svunnen, mer välvillig tid än vår. En sagans goda fé som just svängt sin trollstav och parkerat den gyllene karossen utanför. Klart är att Torbjörn nog aldrig varit så chockad i hela sitt liv. Det var som om en jätte höll honom kvar i stolen. Han kunde inte röra ett finger. Regina torkade av läpparna på en servett och gick därifrån. Dino kysste henne på kinden innan. Sedan gick han fram till Torbjörn och såg tillståndet han befann sig i.

- Tuffa bandage? Torbjörn nickade. Men tro mig kompis, du kommer att vara så tacksam till henne efter du följt det hon just sagt dig. Hon räddade mig från fullständig och komplett bankrutt. Först tänkte jag att vem är hon att komma här och komma. Sedan berättade hon mitt liv som om jag varit gjord av glas. Allting föll på plats efteråt. Allt hon sagt slog in. Alltihop hon förutspått skulle ske, det skedde... med besked. Och vet du vad jag tror, polarn? Hon är en ängel som gud har skickat till oss klantar. För att få oss på fötter så vi kan leva igen och känna tacksamhet till honom. Ville hon det skulle jag gifta mig med henne på stört utan att blinka. Så... grabben... släng inte bort det du nu fått... för helvete... släng inte bort det. Det kan rädda ditt liv rent av.

- Jag... jag... jag måste gå.... kan jag betala?

- Absolut inte... huset bjuder.

 

Torbjörn stapplade bort. Det var som om väggarna snurrade runt. Han var tvungen att stödja sig mot väggen utanför pizzerian. Där han stod kom plötsligt allting upp i en vid kaskad, pizza, sallad och vin. Det sprutade som en fontän ur hans mun. Han spydde som en katt. Det här var bara för mycket. Han styrde efteråt stegen mot kontoret. Öppnade laptopen och köpte raskt aktierna Reggie hade nämnt. Allting stämde med hårfin precision. Dagen efteråt kom chefen och bjöd på cigarr och cognac, något han sällan gjorde annars.

 

- Hur fan visste du? Ingen kunde ha förutspått att just det företaget skulle komma upp på tablån.... hur inåt helsikes visste du?! Du är ju helt otrolig, Tobbe, tamme faan helt makalöst otrolig!!

 

På kvällen efteråt hade Elaine klätt sig i en sexig baby doll klänning. Torbjörn klagade på huvudvärk och fick en giftig blick innan hon lade sig och somnade. Han steg då upp och tassade ner till kontoret på nedervåningen. Statade laptopen och lade in alla uppgifter Regina berättat om. Framför honom tornade sig hela scenariot upp i widescreen!! Hon hade fullständigt rätt. Så rövknullad och genomlurad han blivit. Så jävla naiv han varit då han ibland märkt dem röra vid varandra extra intimt men aldrig brytt sig om att ta notis om det. Så bombad han kände sig. Så bakom flötet.

 

Snabbt som ögat kopierade han alltihop. Lade hårddisken i sin väska och messade Leif Silbersky om att han önskade ett privat samtal med honom dagen därpå. Leif lyssnade uppmärksamt på hans berättelse och visade honom korrespondensen mellan de bägge makarna. Han kliade sig under hakan varpå han sa på sin skånska dialekt att de nog hade ett vattentätt fall som skulle kunna, om inte ge dem fängelse, så i alla fall göra dem totalt utfattiga för en lång tid framöver.

 

- Kör hårt! sa Tobbe och reste sig upp. Advokaten tittade upp och sedan åter ner på datorna medan han suckade tungt. Tobbe fortsatte som vanligt och skruvade upp sin totala sexvägran flera snäpp ytterligare. Slutligen fick Elaine världens frispel där hon bara skrek och hotade honom. Vid ett tillfälle höll hon i en förskärare och högg efter honom utan att träffa. Slutligen kunde inga kläder skymma det oundvikliga. Han frågade om inte hon lagt på litet. Hon bara fräste till svar och gick iväg. 

 

Torbjörn ringde sedan Peter. Så fort han lyft på luren sa Tobbe 

- Jag vet allt - du kan sluta med farsen nu... 'bästis' eller ska jag säga ett mer passande ord - kräk och skitstövel. Med polare som du behöver man inga fiender. Jag önskar att du far åt helvete och aldrig mer försöker ens komma tio meter ifrån mig. Då anmäler jag dig för allt du bara kan fantisera om. Ta nu hand om barnet du fuckat till, rövhål! (klick!).

 

Torbjörn kom hem och lade skilsmässopappren på bordet framför Elaine där hon satt vid middagsbordet och läste tidningen. 
 

- Älskling, jag vet. Det är över nu. Ridån har gått ner.

- Du är så jävla rökt, Tobbe. Jag kommer att se till att du blir totalt ruinerad, kom du ihåg det!! Det här är ditt barn bara så du vet det!

- I helvete heller, det är ditt och Peters och jag har bevis för det genom smygfilmning av era amorösa möten i vårt sovrum dessutom. Ni har verkligen jobbat för att sätta er i den skit ni nu har. Nu förstår jag varför du aldrig ville ha sex då jag kom hem. Du hade ju redan fått kuk så du storknade!

 

Elaine tappade totalt målföret och stod med gapande mun.
- Syns i rätten då? svarade Tobbe med ett brett flin.

 

Silbersky gav Torbjörn en rungande seger i rättsalen. En del sa att han rent av sopade mattan med dem. Villan i Lidingö tillföll honom och Elaine fick flytta ut. Hon fick en fem procent av totala värdet då han sålde villan senare och flyttade ut till....? En ö i Stockholms skärgård. Den hade tidigare tillhört en mäktig finansman som renoverat den för tiotals miljoner med båtplats för en yacht utanför.

 

En dag då han kommer hem till ön sitter det en tjej i svart/rosa läderjacka fullsmäckad med nitar och dinglar med benen uppå muren längs med trappstegen.

 

- Hur är det med finansvalpen nu då? Ett jätteleende sprider sig över hela hennes ansikte. Hon börjar springa emot honom och han rusar emot henne. Papper flyger runt om som han tappat efter sig. När de möts hoppar hon upp i hans famn och saxar benen runt hans midja. Hon bara skriker av lycka och han hänger på.

 

- Jag sa ju det! Eller hur?! utbrister hon medan hela ansiktet skiner på henne.

 

- Torbjörn... jag vill göra något jag aldrig gör med någon jag inte känner mycket för... jag vill kyssa dig... om jag får.... okej?! Hon hann knappt avsluta sista meningen förrän deras läppar möttes i en lång, sugande kyss som tog andan ur dem bägge.

- Regina... du får säga vad du vill... men nu vill jag bara HA DIG! Hon sken upp i ett jätteleende.

- Jamen.. vad väntar du på? TA MIG DÅ!!

 

Torbjörn sparkade upp dörren bärandes på Regina i sina armar. Han såg sig om och beslutade sig att bära henne till dubbelsängen. Han klädde sedan av sig helnaken och gick fram till henne och viskade.

- Stackars lilla flicka.... vad jag ska knulla dig... bortom dina vildaste fantasier...

 

Regina hade redan greppat om han kuk och runkade den lika fantastiskt härligt som den där gången. Tobbe klädde långsamt av henne. Varje bit av hud som skymtade kysste han passionerat. När han kavlade upp Reginas tröja och fick se hennes bröst för första gången var det som om han ville gråta av lycka. De var helt och hållet rena drömmen till bröst. Vackra, klotrunda bröst med toppiga bröstvårtor hårda som hallonkart. Han bara stannade upp och skakade på huvudet av hänförelse.

 

- Flicka... du är ju en skönhet utan like!!

 

Han krängde upp jeansen och trosorna till knävecken och började slicka henne. Regina vrålade av lust där hon låg dubbelvikt med fötterna pekande ovanför huvudet. Hon sökte hålla spjärn emot hans underarmar men han var obeveklig. Slutligen kom hon med ett mullrande stön som växte till ett falsett-tjut. Han gav henne ingen vila utan körde in sin påle i botten direkt orgasmen började. Hon såg på honom med vidöppna ögon och kippade efter andan. Han var vildare än vild. Höll fast armarna vid handlederna medan han dängde in sin kuk i hennes trånga fitta.

 

Regina stötte ut de märkligaste tjut han hört en kvinna göra. Hon kramade med händerna runt om sängstolpar och kuddvar så knogarna vitnade. Allt var som en dimma för honom. Hjärtat slog på högvarv. Det enda som fanns i hans tankar var att ge denna ängel ett mycket välförtjänt grovknull! 

 

Slutligen vrålade hon så han trodde tapeterna skulle krulla sig på väggen. Tobbe var långt ifrån klar. Han vände henne och satte igång att knulla henne bakifrån. Vilken syn det var att få se kuken fara in som en brun timmerstock i den trånga fuktiga flickfittan. Han kände sig tio gånger starkare och virilare än någonsin innan. Det var ingen hejd på honom. Han hade längtat så efter denna sin välgörare och sanningssägare att han nästan känt hjärtat skulle brista på honom. Så står hon bara där, helt oskyddad och omedveten om det flera kiloton stora förråd av känslor som byggts upp inombords på honom. Han hade lovat sig själv att om hon någonsin korsade hans väg igen skulle han tamme fan inte släppa henne.

 

- Tobbe... du (pust!)... be-be-hööööver... inte känna... s-s-såååå... d-d-uuuu h-h-har mig... hur mycket du.... (uhnn!) vill....

 

De orden var som att trycka på den där röda avfyrningsknappen. Han trycker sig in i henne med hela sin kropps tyngd och frigör en hel vårflod av sperma. Hon tjuter till av förtjusning.

 

- Tror vi gått och samlat på oss en hel del sen sist, va...? stönar hon ut...

- Gissa tre gånger... svarade Tobbe innan han blundade och skakade i vålsam orgasm.

 

Efteråt låg de på sängen, höll i varandras händer och såg upp i taket.

- Regina...

- Uhmmm... 

- Den här gången skulle jag önska att du stannar... helst för gott...

- Är du allvarlig nu, Tobbe, för det är precis vad jag önskade du skulle säga. Hon lutar sig över honom och kysser honom ömt.

- Då har du det. Välkommen in i mitt liv, "Läder-Ängeln".

13 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

Huldran

Ovanligt format och story, men OJ så häftig! Spännande. Språket och hela historien går som ett rinnande vatten. Här blir det poäng, helt säkert! //Huldran.

26/8, 2018 kl. 19:32

#1

blåögd

Men åh! Den här gillade jag skarpt. En erotisk *och* spännande novell, som för mig andas lite "Milenniumtrilogin" (inte bara på grund av ena karaktären, nej, tänker faktiskt mer på storyn och språket).

Välberättat och med hög kvalitet! Skönt språk och flyt i berättelsen. Gillar dessutom storyn skarpt!

9/8, 2018 kl. 00:21