Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Inspireras

30/7, 2009 kl. 22:15, av Kid

I ett tält för sex

Bengt och Kerstin följer sina vänner ut på tältcamping. Kerstin förvånas över Bengts plötsliga öppenhet, när det gäller sex.. Hon utmanar sin man för att se hur långt hon kan gå.

      
Bengt och Kerstin håller på med att packa bilen. De ska ut med sina bästa vänner och campa. Medan Kerstin packar in kläder och matvaror, går Bengt in i garaget och hämtar tältet. När han kommer tillbaka till bilen, står Kerstin huvudstupa in i bagagerummet och packar in väskorna. Han ställer ner tältet på marken och går fram och ställer sig tätt bakom henne. Han smeker händerna över hennes stjärt, ner över låren och upp under kjolen. Han pressar underlivet mot hennes stjärt och smeker handen mellan hennes ben.
- Du gör mig galen när du står med stjärten i vädret så där, viskar Bengt.
- Vad gör du? ropar Kerstin. Grannarna kan ju se oss.
- Låt dem titta, svarar Bengt. Du har inget att skämmas för.
Kerstin rätar på ryggen och tar bort hans hand. Hon ger honom en kort kyss och säger:
- Lugna dig lite, älskling. Vi har ju hela helgen på oss. Nu hämtar jag det sista.
Han tittar efter henne när hon går in. Han älskar sin fru. Speciellt hennes stora bröst och lite breda stjärt. Hon är med på allt utom analsex. Det vägrar hon kategoriskt. Med en suck lyfter han upp tältet och lägger det i bagaget.

En halvtimme senare är de på väg, tillsammans med sina bästa vänner, Jens och Anita, som kör i bilen framför dem. Kerstin lutar sig tillbaka och kopplar av medan Bengt kör. I tre dagar har hon varit på konferens. Tre dagar innebär två nätter som hon har tillbringat med en annan man. Hon älskar Bengt men när tillfälle ges, så tvekar hon inte på att älska med en annan man. Ett par nätter tillsammans med en annan man, ger henne den kick hon behöver, för att livet ska kännas lite extra spännande. Hon tittar på sin man och smeker handen över hans lår. När hon smeker handen över hans kuk, sprids ett leende i hans ansikte.
- Jag ser fram emot att få älska med dig i ett tält, älskling, säger Kerstin och ler. Det ska bli spännande. Det har vi aldrig provat förut.
- Om du inte tar bort handen, säger Bengt och ler, så stannar jag på närmaste parkering.
- Ooops, säger Kerstin och skrattar. Du lovar och lovar.
Hon tar bort sin hand från låret och smeker hans kind.

I tre timmar kör de innan de kommer fram till en liten camping som de sett ut i campingtidningen. Det är en idyllisk camping som ligger vid en sjö. Två servicehus med toaletter, dusch och kök finns det.
- Kolla, säger Jens. Det finns bara husvagnar här. Vi har hela campingen för tält, ensamma.
- Skönt, säger Anita. Då slipper vi ta hänsyn till andra tältcampare.
- Vilken fin camping, säger Kerstin.
- Jag vill ha en öl, säger Bengt.

De plockar fram var sin öl och sätter sig på gräset. Vädret är perfekt. Solen lyser och värmer kropparna. De sitter och småpratar medan de dricker sin öl.
- Åh, vad härligt det ska bli, säger Anita. Jag älskar att tälta.
- Vi verkar få tur med vädret, säger Kerstin. Jag älskar att ligga i solen och steka min kropp.
Jens, som sitter bredvid Kerstin, lägger sin hand på hennes knä och smeker handen upp över hennes lår, ända upp till ljumsken. När handen glider ner igen, ligger kjolen kvar runt midjan och visar hennes vackra lår och delar av den vita trosan.
- Du kan börja med att sola benen, säger Jens.
- Jens, vad gör du, säger Kerstin och ler. Tafsar du på mig?
- Nej, jag hjälper dig att sola dina ben, svarar Jens.
Kerstin tittar på sin man som skrattar gott åt deras käbbel.
- Skrattar du när han tafsar på din fru, frågar Kerstin.
- Jag är helt övertygad om att du klarar dig själv, skrattar Bengt till svar.

Hon tittar på sin man och fångar in hans blick. I stället för att ta bort handen, särar hon lite mer på benen. Jens ser utmaningen mellan dem och utnyttjar situationen. Han smeker handen fram och tillbaka över hennes lår. Handen glider allt högre upp. När den når upp i ljumsken, stannar han av med handen och smeker henne med fingrarna. Kerstin säger ingenting. Hon tittar hela tiden på sin man som inte visar någonting. Han tittar lugnt tillbaka i hennes ögon. Jens kan inte låta bli att utnyttja tillfället. Han lägger handen över hennes fitta och kramar ömt. Kerstin skälver till lite grann, men visar i övrigt inte sina känslor. Det gör inte Bengt heller. Han sitter lugnt tillbakalutad på gräset och tittar sin fru i ögonen. Inte för en sekund viker han ner blicken mellan hennes ben. Kerstin lägger sin hand över Jens hand och kramar hårdare över handen. Det glittrar till i ögonen när hon känner hur det rinner till mellan benen. Jens smeker handen fram och tillbaka över fittan med Kerstins hand över sin. När ett finger smeker längs fittskåran, utanpå trosan, rycker hon till. Hon lyfter bort hans hand och drar ihop sina ben. Hm, intressant, tänker Kerstin men säger ingenting. Hon ler mot sin man och får ett leende tillbaka. Kerstin tittar på Anita för att se hur hon reagerar. Anita ler med hela ansiktet och blinkar med ögat till Kerstin.

Efter ölen är det dags att sätta upp tältet. Bengt går till bilen och öppnar bagageluckan.
- Neej faaan, säg inte det, ropar han.
- Vad är det, Bengt, frågar Kerstin.
- Jag tror inte det är sant, säger Bengt och stirrar ner i bagageluckan.
- Vad är det som har hänt, frågar Kerstin igen.
- Jag har glömt pinnarna till tältet hemma, suckar han. Jag måste åka hem och hämta dem.
- Det kan du inte, säger Kerstin. Det är 6 timmars resa, fram och tillbaka. Dessutom har du redan druckit en starköl.
- Det är ingen fara, säger Jens. Vi har ett tält för sex personer. Ni kan sova i vårat tält.
- Ja, ni kan ju inte fara hem nu och hämtar pinnarna, säger Anita. Skit i erat tält, så hjälps vi åt att sätta upp vårat.

Jens och Anitas tält är uppdelat i två delar. Först ställer man upp det inre tältet. Det är fyrkantigt och pinnarna sätts upp i varje hörn, inne i tältet. Sedan sätter man upp det yttre tältet som ligger över det första och ger samtidigt takt till ett yttre rum, utanför sovkabinen. På så vis blir det ett stort tält med en sovkabin och ett yttre rum med tak. Jens kryper in och sätter upp pinnarna i hörnen. Anita och Bengt står beredda med snören för att sträcka upp tältet.
- Jag behöver hjälp härinne, ropar Jens.
Kerstin som inte har någon uppgift ännu, kryper in.
- Ställ dig här och håll fast pinnen så den inte faller ner. Kerstin ställer sig på knä och griper tag i pinnen med ett stadigt grepp. Jens tittar på henne bakifrån. Hon står på knä med särade ben och håller i pinnen med båda händerna. Han ställer sig tätt bakom henne.

Innan Kerstin hinner med, smeker han handen uppför hennes lår, upp över magen och ner i trosan. Den andra handen glider in under hennes topp och smeker över hennes bröst. Han kysser henne ömt på halsen.
- Du vet hur du ska utnyttja tillfällena, viskar Kerstin.
Hon känner hur ett finger smeker hennes blygdläppar. Fingret glider upp och hittar den känsliga knappen. Safter börjar rinna till. Tungan slickar försiktig över hennes hals.
- Åhhhhh, så skönt, viskar Kerstin.
Ett stön kommer över henne då ett finger glider in i fittan. Hon blundar och njuter av hans härliga finger. Ytterligare ett finger glider in. Han rullar en bröstvårta mellan fingrarna medan tungan slickar över hennes hals. Kerstin orkar inte stå emot den åtrå som sveper över henne. En tumme smeker hennes klitoris. All denna stimulans blir för mycket. Hon känner att en orgasm är nära.

Jens tar bort sin hand från bröstet och vrider hennes huvud åt sidan. Där möter hans läppar hennes. Han kysser henne intensivt och Kerstin svarar på kyssen. Fingrarna löper snabbt fram och tillbaka i hennes fitta. Hon kysser honom hungrigt och kramar hans fingrar med sina våta läppar.
- Vad håller ni på med därinne, ropar Anita.
- En pinne krånglar, svara Jens till synes oberörd. Jag är strax klar.
Han trycker sin styva kuk mot henne stjärt och gnider.
- Jag vill älska med dig, viskar han i hennes öra.
- Nej, det går inte, viskar Kerstin till svar. Jag vill inte såra Bengt.
- Jag måste få älska med dig, viskar Jens och smeker hårt med tummen över klitoris.
- Åh gud, stönar Kerstin tyst.

Jens smeker fingrarna snabbt fram och tillbaka. Kerstin känner att hon är nära. Hon står lutad mot hans kropp och njuter enormt av smekningarna.
- Jag vill inte komma nu, vädjar Kerstin. De hör oss. Sedan, vi tar det sedan.
Jens tar bort sina händer och kysser henne. Han smeker sin tunga in i hennes mun. Kerstin suger lätt på tungan och känner hur åtrån sakta drar sig tillbaka.  
- Herregud, suckar Kerstin och förvånas över att hon blev så snabbt kåt.
När Jens väl ägnar sig åt tältet, så är det snart uppsatt. Madrasser, täcken och kuddar läggs in och fullbordar uppsättningen.

- Det gick ju bra, säger Bengt. Nu är vi värda en öl, eller hur.
- Det har du rätt i, svara Jens och kramar handen diskret över Kerstins stjärt. Hon känner hur det pirrar till i underlivet, bara av den lilla smekningen. Hon suckar och sätter sig ner bredvid Anita.
- Vad ska vi dricka då, frågar Kerstin.
- Jag har ett gott vin med mig, svarar Anita. Vi öppnar en flaska nu.
- Okey, svarar Kerstin. Jag har också vin med mig. Det kan vi ta sedan. Men först tänker jag byta om till bikini. Jag tänker sola så länge solen är uppe.
- Samma här, säger Anita. Vi byter om i tältet.

Kerstin och Anita hämtar sina väskor och byter om i tältet. När Kerstin tar av sig klänningen sneglar hon på Anita. Hon vet inte om hon vågar ta av sig naken. Det problemet har inte Anita. Hon sliter av sig kläderna och står naken framför henne. Kerstin kan konstatera att hon har en fantastisk figur. Vågar hon, så vågar jag, resonerar Kerstin och tar av sig kläderna. När hon har tagit på sig bikinibyxorna, är Anita redan ombytt. Hon går fram till Kerstin och lägger en hand över hennes ena bröst.
- Vad fina bröst du har, säger Anita. Den som hade sådan här ändå.
- Tycker du jag har fina bröst, frågar Kerstin förvånad.
- Ja, jag skulle vilja ha sådan här stora och fina bröst, svarar Anita och smeker med fingret över hennes ena bröstvårta.

Kerstin känner hur det drar ihop sig i underlivet då bröstvårtan styvnar.
- Mina är så små, säger Anita. Jens säger att de är fina, men jag tror han säger det för att göra mig glad. Han skulle säkert vilja att jag hade sådana här.
- Visserligen har jag inte sett dina bröst, men så små tror jag inte de är, säger Kerstin.
- Titta här, så får du se, säger Anita och drar ner bh´n så brösten blottas.
- De är väl fina, säger Kerstin och ler.
- Känn på dem, säger Anita.
Hon tar hennes hand och lägger den över hennes ena bröst. Kerstin kramar lätt över bröstet.
- De är som tomma påsar, säger Anita.
- Gud, vad du överdriver, säger Kerstin. Jag tycker de är fina. Det är definitivt inte tomma påsar.
- Jag föredrar sådana här, säger Anita och fortsätter att smeka Kerstin bröst.

Kerstin känner att vällusten sprider sig i kroppen på henne då Anita smeker hennes bröst med försiktiga fingrar. Kerstin gör likadant på Anitas bröst och smeker med fingret över bröstvårtan.
- Jag älskar att smeka stora bröst, säger Anita. Passa dig, jag kanske kommer över i natt och smeker dina bröst.
- Vad tror du karlarna säger då, skrattar Kerstin.
- Ingenting, svarar Anita. Jag väntar till dess de somnat.

Plötslig böjer sig Anita fram och suger in en bröstvårta i munnen. Kerstin blir alldeles stum av förvåning. Hon tittar mot tältöppningen så ingen av karlarna tittar in. Hon känner Anitas tunga smeker över hennes vårta som styvnar. Hon vet inte hur hon ska reagera. Hon vill inte säga till henne. Hon vill inte såra Anita. Dessutom så njuter hon av hennes smekande tunga. Anita slutar smeka bröstet och tittar upp i Kerstins ögon.
- Förr eller senare, när vi är ensamma, vill jag smeka dina bröst länge, säger Anita.
- Eeeeh….jasså, säger Kerstin. Jag vet inte vad jag ska säga.
- Är du arg på mig, frågar Anita ängsligt.
- Nej, nej, verkligen inte, svarar Kerstin. Jag är bara inte så van att kvinnor gillar mina bröst.
- Jag älskar dem, säger Anita. Kom nu, så går vi ut till karlarna.
Efter att ha klätt sig färdigt, gå de ut till sina män. Kerstin är förbryllad över Jens och Anitas beteende. Så här brukar de verkligen inte uppföra sig, men hon klagar inte. Det är underbart med uppskattning.

Under resten av dagen, fram till eftermiddagen, ligger de i solstolar och slappnar av. En flaska vin och ett antal öl, förbrukas under tiden. En stund mitt på dan, avbryter de solandet och går en runda på campingen och dess närhet. När klockan närmar sig 4 på eftermiddagen, säger Bengt:
- När ska vi äta? Jag börjar bli hungrig.
- Samma här, säger Jens. Nu ordnar vi lite mat.
Anita tittar på Kerstin och säger:
- Vi har nog inget val. Vargarna behöver matas.
- Stackarna, säger Kerstin och skrattar. Då får vi väl ordna lite mat till dem.
- Jag hämtar grillen, säger Bengt och springer upp ur stolen.
- Vi äter maten vi har med oss, säger Kerstin, så kan vi äta er mat i morgon.
- Det låter bra, säger Anita. Vad bjuder du på?
- Jag har gjort det lätt för mig, svarar Kerstin och skrattar. Jag har köpt färdiglagad gratäng. 20 minuter i ugnen så är det klart. Det finns väl en ugn?
- Det finns en ugn i servicehuset där borta, säger Anita. Det är bara till för tältcampare, så vi har ett helt servicehus för oss själva.
- Perfekt, säger Kerstin. Då hämtar jag maten. Det blir fläskfilé och sallad till gratängen. Blir det bra?
- Min mage skriker av lycka, svarar Jens.
- Din mage skriker jämt, säger Anita och kysser honom.

Bengt har på nolltid tagit fram grillen. Han hämtar några öl och räcker över en till Jens.
- Grillen startar inte utan en öl, säger Bengt.
- Jasså, ni har en likadan grill som vi har, säger Anita skrattar. Jens påstår nämligen samma sak om våran grill.
- Så är det, säger Jens. Ni kvinnor förstår inte hur viktigt det är med en öl när man grillar.
- Jodå, det vet vi visst det, säger Kerstin som precis har kommit tillbaka med en kylbox, full med mat. Det har vi lärt oss under alla år tillsammans med er.
Bengt får fart på grillen. Snart sprider sig lukten av grillat kött över campingen.
- Då går jag och sätter in gratängen i ugnen, så skär jag upp salladen under tiden den värms upp.
- Då dukar jag och Jens så länge, säger Anita. Jens, hämta bord och stolar.
- Ja, chefen, säger Jens och reser sig upp från viloläge.

När Kerstin kommer in i servicehusets kök, startar hon upp ugnen. Hon ställer den på 200 grader och sätter in gratängen. Ugnen har en startklocka som hon ställer på 20 minuter. Sedan vänder hon sig mot bänken för att ta hand om salladen. Då öppnas dörren och Jens kommer in. När hon får se honom komma in, pirrar det till i underlivet. Hon har sina aningar om varför han kommer. Mycket riktigt, så ställer han sig tätt bakom henne och smeker sin hand över hennes mage medan han kysser henne på halsen.
- Hur går det, viskar han medan handen glider ner, innanför bikinibyxan.
- Det går bra, svarar Kerstin och suckar när hon känner fingrarna smeker hennes fitta.
Han kysser henne över hela halsen medan fingrarna smeker över klitoris. Hon står med lätt särade ben och njuter av hans smekningar. Hon vänder på huvudet och möter hans läppar i en kyss. När fingret glider in i hennes våta fitta, stönar hon i hans mun. Han avbryter smekningarna och tar henne i handen.
- Kom, säger han och går mot toaletten.

Kerstin vet vad som ska hända och följer med honom. Hon känner en åtrå efter Jens som hon tänker utnyttja. När de kommer in på toaletten, låser han dörren och vänder sig mot henne. Han kysser henne medan han spänner upp bh´n. Han smeker den av henne och fångar in brösten i sina händer. Han kramar med handen och nyper lätt i vårtorna. Kyssen blir allt mer intensiv medan han smeker hennes bröst. Kerstin, som har känsliga bröst, känner hur vällusten sprider sig i kroppen. Han avbryter kyssen och ställer sig på knä framför henne. Sakta drar han av henne trosorna. När trosorna inte är i vägen, särar Kerstin på benen och ger honom utrymme.

Han kysser sig sakta upp mot hennes kärleksgrotta. Tungan glider sakta in mellan blygdläpparna. Han slickar djupt inne i hennes våta värme. Safter rinner ner i hans mun och han sväljer begärligt. Kerstin känner hur åtrån griper tag i henne. Han slickar henne så skönt. Hon lägger en hand på hans huvud och pressar sig mot hans mun. Tungan glider ur värmen och slickar över den känsliga knappen. Åtrå skjuter fart i hennes kropp. Hon blundar och njuter av åtrån som sveper över hennes kropp som en varm sommarvind. Han slickar hårdare över klitoris medan två fingrar glider in i hennes fitta. Kerstin pressar sig hårt mot fingrarna och kramar dem med sina blygdläppar. Hon känner hur orgasmen närmar sig. Hennes ben skakar då underlivet drar ihop sig. Orgasmen kommer med kraft. Safter sprutar in i hans mun. Han ökar trycket på den lilla knappen medan fingrarna ökar i fart. Kerstins fingrar griper tag i hans hår och drar huvudet hårdare mot fittan. Hon biter sig i läppen för att inte skrika ut sin åtrå när orgasmen spränger sig fram i hennes underliv.

När orgasmen har bedarrat, står hon kvar och njuter av tungan som slickar i sig resten av hennes safter. Hon smeker hans hår och skälver i kroppen av njutningen. Jens ställer sig upp och kysser hennes. Hon lägger sina armar runt hans hals och kysser honom tillbaka. Efter kyssen ställer hon sig på knä och drar av honom byxorna. Kuken hoppar fram och ställer sig upp mot magen med en ljudlig klatsch. Hon griper tag i skaftet och slickar med tungan över ollonet. Tungan sveper över ollonet och sänder ljuvliga signaler ända ner till tårna. Hon tar honom i munnen och glider ner över skaftet tills hela kuken vilar inne i hennes mun.
- Heliga moster, så skönt, viskar Jens och njuter.

Hon suger honom med långa tag. Hennes hand smeker runt hans pung och sätter fart på adrenalinet. Jens, som har längtat efter att få älska med Kerstin, känner hur tungan smeker hans ollon innan munnen på nytt glider ner över skaftet. Han smeker hennes hår och pressar försiktigt sin kuk mot hennes mun. Han kan inte stå still. Njutningen är alldeles för stor. Han knullar försiktigt fram och tillbaka i hennes mun. När hon river lätt med naglarna över pungen, känner han att utlösningen är nära. Han trycker in hela sin kuk i hennes mun och håller fast hennes huvud. Kuken svullnar lite till strax innan den sprutar in sin säd i hennes mun. Kuken pulserar stråle efter stråle in i hennes väntande mun. Han stönar högt av vällust när han tömmer sig. Kerstin tar emot allt hon får och sväljer. Hon älskar att suga kuk och är van att ta emot sperma i munnen. Hon fortsätter att suga honom efter han har tömt sig. Jens håller kvar sin hand på hennes huvud och stöter försiktigt in sin kuk Det tar inte lång stund innan den står igen.

Kerstin ställer sig upp och kysser honom. Han svarar på kyssen med hetta. Det är länge sedan han var så här kåt. Inte ens Anita har väckt hans åtrå som Kerstin har gjort. Han vänder på henne och lägger en hand på hennes rygg. Kerstin vet vad han vill och ställer sig lutad mot väggen med brett särade ben. Hon skriker ut i hänförelse när kuken tränger sig in i hennes väntande fitta. Han stannar upp ett ögonblick och njuter att fittan som kramar runt hans kuk. Han börjar knulla henne med lugna, hårda stötar. Han trycker in kuken med kraft. För varje gång som han tränger in, stönar hon högt. Hon pressar sig bakåt varje gång som den glider in. Han smeker en hand mellan henens ben och hittar klitoris. Han smeker den känsliga knappen medan stötarna ökar i takt. Kerstin känner att hon är nära. Hon stöter bakåt med stjärten och känner hur kuken tränger sig djup in i hennes våta grott. När Jens smeker hårdare på klitoris, drar det ihop sig för Kerstin. Hon kan inte hålla tillbaka ett skrik när orgasmen på nytt sätter fart i hennes kropp.

Hon kramar hans kuk med sina blygläppar när orgasmen river omkring i hennes kropp. Jens känner av omfamningen som sätter fart på hans åtrå. Han ökar farten och knullar henne hårt. Han stöter kraftigt in sin kuk i henne några gånger innan han sprutar in i hennes våta fitta. Han håller hårt i hennes höfter och pressar sig in medan kuken spyr ut sin säd. När han har tömt sig, drar han sig ur och sätter sig på toalettstolen.
- Åh, så härligt det var, suckar Jens.
-  Det var underbart, svarar Kerstin och kysser honom. Men kan jag få låna toalettstolen och tömma ut floden du sprutade in i mig.
Jens ställer sig upp och överlåter toalettstolen till Kerstin.
- Ångrar du dig, frågar Jens.
- Nej, det gör jag inte, svarar Kerstin och ler. Det var så skönt.
- Jag hoppas vi får tillfälle att älska igen, säger Jens.
- Vi får se, svarar Kerstin.

När de har tvättat sig klart och klätt sig, går de ut och hjälps åt med salladen. Kerstin tar ut gratängen från ugnen. När de tillsammans går tillbaka till tältet, känner Kerstin sig lugn och harmonisk. Hon ångrar inte en sekund att hon älskade med Jens. Det är en upplevelse hon inte vill vara utan. När de kommer tillbaka, är köttet grillat och klart att serveras. Innan de sätter sig vid bordet, byter Kerstin och Anita kläder igen. Den här gången har de kjol och linne på sig. Jens och Kerstin sätter sig bredvid varandra på ena sidan bordet medan Anita och Bengt sitter på andra sidan.
Den här gången bjuder Kerstin på vinet medan Bengt och Jens håller sig till öl.
- Nej fan, säger Jens. Jag har snaps med mig. Ska vi ta en jäkel till maten?
- Så där ja, säger Kerstin och skrattar. Nu ska han supa oss fulla.
- Jag vill ha dig mera lössläppt, säger Jens och kysser Kerstin.
Automatiskt svarar hon på kyssen, som blir kort. Hon tittar på Bengt för att se hur han reagerar, men allt hon ser hos honom är ett leende. Hon blir förbryllad över att han inte reagerar på Jens smekningar och kyssar. Det trodde jag inte, tänker hon.

Maten och drycken smakar utmärkt. Stämningen är på topp under hela middagen. Jens missar inte ett tillfälle att smeka händerna över Kerstins kropp. Bengt visar ingen svartsjuka. Han skrattar lika gott som Jens när Kerstin försöker freda sig.
- Nu får du ge dig, skrattar Kerstin. Jag har fullt sjå med att hålla reda på dina händer.
- Den som hade det problemet ändå, suckar Anita.
- Men lilla gumma, känner du dig övergiven, säger Bengt och kysser henne.
Han smeker med handen över hennes bröst medan han kysser henne.
- Du har ingen bh, säger Bengt förvånad och bryter kyssen.
Han knäpper upp henens blus och kysser hennes ena bröst. Han slickar med tungan över bröstvårtan och suger lätt..
- Åh, den sätter sig direkt ner i musen, suckar Anita.
- Få se, säger Bengt. Blev den våt?
Anita drar upp sin kjol och drar ut sina trosor. Bengt smeker handen innanför trosorna och känner sig för. Han tar upp handen demonstrativt och slickar av ett finger.
- Vad gott det smakar, säger Bengt.
- Du kan få det som efterrätt, skrattar Anita.
Kerstin skrattar lika gott, men känner ett litet stick av svartsjuka som hon döljer väl.

De sitter vid tältet och myser. Vin och öl slinker ner i halsarna och stämningen är på topp. De sitter vid tältet till dess mörkret kommer över dem.
- Nej, vi kanske ska lägga oss, säger Anita. Så orkar vi gå upp tidigt och möta solen.
- Ja, det är en bra idé, svarar Kerstin. Nu dukar vi undan och gör kväll.
Klockan är strax efter 11 när de ligger i tältet. Kerstin och Bengt ligger och kysser varandra medan de smeker varandras kroppar. De vet båda att de inte kan älska då de inte är ensamma så ganska snart kysser de varandra god natt. Tydligen är det också Anitas och Jens uppfattning så det tar inte lång stund innan det är tyst och stilla i tältet.

Kerstin är just på väg att somna när hon känner en hand över sin stjärt. Hon ligger på sidan, vänd mot Bengt. Hon förstår att det är Jens som smeker hennes stjärt. Han kramar hennes ena stjärthalva rytmiskt och försiktigt. Ett finger glider längs hennes stjärtskåra, ner mellan hennes ben. Allt hon har på sig är trosor. Fingret glider sakta fram och tillbaka, från stjärthålet ner till fittan. Fingret pressar in trosan mellan hennes blygdläppar. Fan också, tänker Kerstin som känner att hon blir våt. Hon försöker att inte bry sin om handen men misslyckas.
- Vad gör du, viskar hon mycket tyst men får inget svar.
Han smeker med hela handen över hennes skinka igen. Handen smeker upp över hennes rygg men när den smeker sig neråt igen, glider den in under trosan.
- Nej, viskar Kerstin som inte vill väcka Bengt.

Till sin fasa känner hon hur handen smeker hennes stjärt igen. Ett finger glider in mellan skinkorna och smeker längs skåran, ner mellan hennes ben. Fingret stannar inte upp utan fortsätter in mellan hennes blygdläppar. Kerstin, som redan är våt av smekningarna, känner hur fingret glider in i hennes fitta. Hon tittar desperat på Bengt, men han tycks inte uppfatta någonting. Han ligger på sidan med ryggen mot henne. Fingret smeker hennes klitoris försiktigt. Hon känner hur åtrån stiger i hennes kropp. Hon törs inte säga till honom högt av rädsla att väcka Bengt eller Anita. Handen försvinner från hennes stjärt och lägger sig över hennes höft. Försiktigt men bestämt, drar han ner henne på rygg. Innan hon hinner protestera, smeker han handen innanför hennes trosa, ner mellan hennes ben. Samtidigt som två fingrar glider in i henne, kysser han henne. Kerstin är alldeles för kåt för att nonchalera smekningarna. Hon kysser honom hett tillbaka. Fingrarna dansar fram och tillbaka i hennes fitta. Åtrån stiger i hennes kropp. Hon har inget motstånd kvar. När han drar ner hennes trosor, lyfter hon på stjärten för att underlätta avtagandet, utan att bryta kyssen.

När trosorna är avtagna, lägger sig Jens mellan hennes ben och glider sakta in i hennes våta fitta. Kerstin protesterar lamt och tittar på Bengt för att se om han är vaken, men han ligger orörlig. Hon vänder på huvudet och tittar på Anita, men hon ligger som Bengt, på sidan med ryggen mot dem. Jens kysser henne intensivt medan kuken sakta glider fram och tillbaka i henne. Hon lägger upp sina fötter på hans vader och njuter. Hon orkar inte stå emot den åtrå som kommer över henne. Hon vet att detta inte är rätt med det struntar hon i just nu. Nu vill hon släcka den brand som brinner mellan hennes ben. Han ökar takten och knullar henne hårdare. Hon kysser honom hetsigt, nästan brutalt, när orgasmen startar upp. Då drar sig Jens ur. Innan hon hinner protestera, lägger han henne på sidan. Han lägger upp hennes ben över hans egna och trycker in kuken med kraft.

Kuken når ännu längre in och ökar på Kerstins åtrå. Han kysser hennes hals medan han pumpar fram och tillbaka. Hon känner att orgasmen startar upp igen. Hon pressar sig bakåt och borrar in munnen i kudden för att inte skrika ut sin vällust. Hon kramar staken med sina våta läppar när orgasmen skakar om henne. Då drar han sig ur på nytt. Kerstin hinner inte reagera. Hennes orgasm håller henne i ett stadigt grepp. Därför märker hon inte att han sätter ollonet mot stjärthålet och trycker till. Halva kuken glider in i första stöten. Vid nästa stöt är hela kuken inne i henens stjärt. Hon stoppar in handen i munnen då hon känner smärtan. Ingen, inte ens Bengt, har fått knulla henne i stjärten. Det har hon bestämt varit emot. Nu, då hon inte kan protestera, av rädsla att väcka Bengt, ligger hon bredvid sin man och blir knullad i stjärten.

Jens ligger still och låter henne vänja sig. Han känner hur hon kniper med stjärten runt skaftet. Han kysser henne på halsen och börjar röra sig försiktigt fram och tillbaka. Hon känner hur smärtan avtar och en ny, hitintills okänd, känsla kommer över henne. Nu byts smärtan mot en åtrå hon aldrig förut har känt. Han knullar henne med försiktiga rörelser. Fram och tillbaka glider kuken i hennes stjärt. Han ökar takten och knullar henne hårdare. Hon känner hur hela underlivet är i brand. En ny åtrå, starkare än hon någonsin har känt, drabbar hennes kropp.
- Gud, så skönt, stönar Kerstin och blundar.
Hon känner hur åtrån går genom hennes kropp. Hon kramar med stjärten runt hans kuk och njuter som aldrig förr. Hon kommer på sig med att ångra att inte Bengt har på fått sin vilja igenom och provat på det här tidigare. Hon hade så gärna velat att Bengt skulle vara den första som knullade henne i stjärten.

Hon trycker sig bakåt mot kuken när hon känner att orgasmen närmar sig. Hon blundar och njuter av den åtrå som omfamnar henne. Det rinner av safter ur hennes fitta. Hon kan inte komma på att hon någonsin har varit så här kåt. Hon tycker bara det är synd att hon inte får skrika ut sin njutning. Nu måste hon ligga tyst och stilla för att inte väcka Bengt och Anita. Jens ökar takten och stöter in kuken lite hårdare. Hon kramar runt skaftet varje gång han glider in. Hon ligger fortfarande och blundar när hon njuter som mest. Hon känner hur det drar ihop sig i underlivet. Då öppnar hon ögonen och får sitt livs chock. Hon stirrar rätt in i Bengts leende ögon. Hjärtat är nära att stanna för henne. Hon känner hur tårar rinner ner för kinderna.
- Nej älskling, gråt inte, säger Bengt. Det är helt ok. Jag vill se dig njuta av det här.
- Förlåt, säger Kerstin. Det var…
Bengt tystar henne med en kyss.
- Det gör ingenting, säger Bengt. Jag vill se dig njuta, min älskling. Jag såg hur mycket du njöt tidigare. Koncentrera dig på Jens. Njut tillsammans med honom.
- Jag älskar dig, säger Kerstin.
- Jag älskar dig också, svarar Bengt. Slappna av och njut.

Bengt lägger sig tätt mot hennes kropp och kysser henne ömt. Kerstin kysser honom tillbaka med all sin kärlek. Allt eftersom åtrån stiger i kroppen igen, kysser hon honom ivrigare. Bengt har tagit av sig kalsongerna och pressar nu sitt stånd mot hennes underliv. Jens knullar henne sakta och försiktigt. Han har dragit ner på farten, för att orka längre. Han väntar på Bengts signal. Kerstin stönar högt medan hon kysser sin man. Åtrån stiger i raketfart. Hon pressar stjärten mot kuken som oförtrutet glider fram och tillbaka i hennes stjärt. Bengt avbryter kyssen och tittar på Jens, som nickar till svar. Bägge tar de tag i Kerstins höfter och lyfter henne över Bengts kropp, utan att kuken lämnar stjärten. Bengt siktar in sig och sänker henne sakta över sitt stånd.
- Åhhhhh guuuuuuud, skriker Kerstin när hon känner hur hon fylls ut med en kuk i vardera hål.

Hon står på knä över Bengt, utan att röra på sig. Bengt och Jens hittar snart en gemensam takt. Bengt stöter in sin kuk i den våta fittan och knullar henne hårt men sakta. Jens knullar henne på samma sätt i hennes stjärt. Kerstin skakar i hela kroppen av åtrå. Hela hennes kropp sjuder av en vild åtrå som hon aldrig har varit i närheten av.  Hon vet knappt vad hon ska göra av sig. Åtrån är så stark att den nästan smärtar. Dimmig i blicken av åtrå, ser hon hur Anita sitter bredvid henne och smeker hennes bröst. Kerstin orka inte bry sig om vad som händer. Hon är långt uppe i åtråns vilda svängar. Hela hennes underliv kokar av vällust. När hon kniper med fittan över kuken, så kniper hon även med stjärten över Jens kuk. Som på ett givet tecken, ökar de takten och knullar henne hårt. Kerstin skriker ut sin vällust. Hon skakar i hela kroppen då hon närmar sig en orgasm. Anita lämnar hennes bröst och smeker handen över hennes mage, ner mellan hennes ben. När hon smeker med fingrarna över klitoris, går Kerstin över styr.

Med ett vrål, långt ner från magen, vrålar hon ut sin orgasm Den spränger sig ut genom hennes underliv med en skrämmande kraft. Hela hennes kropp skakar då hon tar emot den enorma njutning som de ger henne. Hon känner hur orken tryter. När Anita trycker hårdare över hennes känsliga knapp, exploderar Kerstin i en våldsam orgasm. Hon känner hur hon blir besprutad i både fittan och stjärten på en gång. Det blixtrar framför ögonen på henne. Regnbågens alla färger passerar revy framför hennes ögon då hon ramlar ihop över Bengts kropp och blir liggandes. Han lägger sina armar runt sin älskade och håller om henne. Jens drar sig ur och lägger sig bredvid. Kerstin ligger livlös över Bengts kropp. Hon orkar inte röra på sig. Hela hennes kropp är tömd på krafter. Länge ligger hon över honom och känner hans händer som smeker hennes kropp i en lugnande gest.

Det har gått en bra stund innan Kerstin vaknar till. Hon lyfter på huvudet och tittar frågandes på Bengt.
- Det var underbart, älskling, säger Bengt.
Det var inte det som Kerstin sökte i hans blick. Hon vill veta om han var besviken på henne för att hon har älskat med Jens. I stället får hon en kärleksförklaring som sätter sig djupt inne i henne hjärta.
- Så då gjorde det ingenting då, frågar Kerstin.
- Nej, det gjorde det inte, svarar Bengt och ler.
- Jag älskar dig så mycket, säger Kerstin. Du får aldrig tvivla på det.
- Jag ska försöka komma ihåg det, svarar Bengt och ler.
- Nej, nu måste jag gå och ta en dusch, säger Jens.
- Samma här, säger Kerstin. Jag följer med dig.

Tillsammans går de till servicehuset. När Kerstin går mot dörren till duschen, går Jens vidare.
- Vart ska du gå, frågar Kerstin.
- Herrarnas dusch ligger på andra sidan byggnaden, svarar Jens.
Kerstin håller ut sin hand och säger:
- Kom, så duschar vi tillsammans.
Hand i hand går de in i duschen. Hon ställer sig under de ljumma strålarna och drar in Jens till sig. Hon tvättar hans kropp med smekande händer. Det går en stöt genom kroppen på Jens då hon ställer sig på knä och tvättar hans kuk. Den styvnar snabbt och reser sig upp. När tvätten är över, övergår smekningarna till att runka honom. Han stönar högt när hon tar honom i munnen och suger honom hårt. Hon runkar honom samtidigt. När den andra handen smeker över hans pung, känner han att en utlösning är på gång. Han knullar henne försiktigt i munnen och känner hur det ilar till i pungen. Han trycker in hela sin kuk i hennes mun och sprutar om och om igen, in i hennes sugande mun. När han har tömt sig, ställer hon sig upp och ger honom en schampoflaska.

Han tvättar hennes kropp noga. Han är extra noga i de nedre regionerna. Han sköljer hennes kropp med duschen så all tvål försvinner. Han slår av duschen och avslutar sin tvätt med tungan och fingrarna. Kerstin står med brett särade ben och tar emot hans smekningar. Det tar inte lång stund innan hon kommer i en härligt och lugn orgasm. Han står kvar en stund och slickar i sig av hennes safter.
- Åh, vad skönt, stönar Kerstin. Nu måste du tvätta mig igen.
Jens svarar inte. Han fortsätter att slicka i sig av hennes underbara safter.
- Nu räcker det, säger Kerstin och smeker handen över han huvud.
Jens avbryter och tvättar hennes kropp igen. När de är klara, går de hand i hand tillbaka till tältet. När Kerstin drar ner dragkedjan och kryper in, stannar hon upp i dörröppningen och stirrar. Hon ser hur Bengt ligger på rygg med Anita ovanpå sig. Hon rider honom sakta och lugnt. Hon ser hur båda njuter av varandra. För en sekund känner hon en svartsjuka som hon aldrig har känt förut.

Hon skakar av sig känslan och  kryper in. Hon kryper fram till Bengt och kysser honom.
- Är det skönt, frågar hon och ler.
- Det är helt fantastiskt, svarar Bengt och stöter upp mot Anitas kramande fitta.
Kerstin tittar på Anita och ser hur mycket hon njuter. Hon ställer sig på knä bredvid henne och suger in en bröstvårta i munnen. Med tungan smeker hon över bröstvårtan medan hon suger allt hårdare.
- Aaaaa, stönar Anita och rider honom hårdare.  
Kerstin fortsätter med sina smekningar över hennes bröstvårta. Hon smeker en hand över Anitas mage, ner till fittan. När hon hittar den känsliga knappen, masserar hon den hårt. Anita känner hur åtrån sätter fart. Hon rider så fort hon orkar. Det ilar av vällust när Kerstin suger hårdare på brösten. Bengt stöter allt hårdare in i hennes trånga fitta. Hon känner att en utlösning är nära förestående. När han ser hur Kerstin avbryter smekningarna av brösten och kysser Anita, orkar han inte hålla emot. Han trycker in sin kuk och sprutar in i hennes mjölkande fitta. Anita kommer samtidigt. Hon kramar hårt runt skaftet när orgasmen stormar genom hennes kropp. Hennes skrik drunknar i Kerstins kyss. Hon kysser henne hetsigt medan orgasmen håller henne i sitt grepp. När den avtar, avbryter Anita kyssen och lägger sig över Bengt. Det sticker till i Kerstins bröst när hon ser hur han lägger sina armar runt hennes kropp och kysser henne.

När Anita kliver av från Bengt, passar Kerstin på att kyssa sin man. Hon kysser honom ömt och försiktigt som om hon vill markera vem han tillhör.
- Kom nu, Bengt säger Anita. Nu är det våran tur att duscha.
- Jag kommer, säger Bengt och studsar upp för madrassen. Jag ska bara ta på mig något.
- Strunt i det, säger Anita. Vi är ensamma på den här delen av campingen. Jag tänker gå naken till duschen.
- Då gör jag det också, svarar Bengt och tar henne i handen.
Kerstin känner en liten svartsjuka när hon ser sin man gå till duschen, hand i hand med en annan kvinna. Hon lägger sig ner och väntar på att Bengt ska komma tillbaka.

Hon rycker till när hon känner Jens läppar över hennes mun. Hon svarar på kyssen och njuter när hon känner hans händer smeka över hennes kropp.
- Du får inte kåta upp mig igen, säger Kerstin och ler.
- Jag vill bara ligga tillsammans med dig och njuta av kyssar och smek, säger Jens. Vi ska inte älska.
Kerstin drar ner hans mun till sin mun och kysser honom. Hon njuter av hans kyssar och smek. Men det är bara tills Bengt kommer tillbaka.
- Det var värst vad det tog lång tid att duscha, säger Kerstin då de äntligen kommer tillbaka.
- Bengt vet verkligen hur man tvättar en kvinnokropp, säger Anita och ler.
- Jasså, säger Kerstin och tittar på Bengt.. Det har du aldrig visat.
- Du har aldrig frågat mig, svarar Bengt.
Hon kryper ihop mot hans kropp och kysser honom. De kysser och smeker varandra till dess sömnen tar över.

Kerstin vaknar av att någon kysser hennes bröst. Hon öppnar försiktigt ögonen och ser att der är Anita som har lagt sig bredvid henne. Hon blundar igen och låter henne hållas. Hon räknar med att Anita strax ska lessna så hon kan somna om. Hon smeker händerna över hennes bröst samtidigt som tungan sveper över vårtan. Hon suger in vårtan i munnen och smeker med tungan. Händerna kramar hennes bröst rytmiskt. Efter 10 minuters intensivt smekande av brösten, är Kerstin för kåt för att somna om. Hon öppnar ögonen och smeker med handen över hennes hår. Anita lyfter på huvudet och ler. Hon böjer sig ner och kysser henne ömt. Händerna fortsätter sin behandling av hennes bröst.
- Jag kunde inte hålla mig, viskar Anita. Är det ok?
- Det är underbart, svarar Kerstin och ler .
På nytt möts deras läppar i en öm kyss. Hon smeker handen ner mellan Kerstins lår. Ett finger glider in mellan blygdläpparna och smeker.
- Jag har alltid önskat att få ha en naken kvinna bredvid mig som jag kan smeka när jag får lust, viskar Anita. Nu har jag det.
Kerstin stönar när två fingrar glider in i hennes våta fitta.
- Har du älskat med en kvinna förut, frågar Anita.
- Jag har kysst en kvinna men inte älskat förut, svarar Kerstin.
- Då är det dags, säger Anita och lägger sig i en 69:a över Kerstin.

Kerstin smeker med händerna över hennes skinkor. Hon känner hur det går en stöt genom kroppen då Anita slickar över hennes klitoris. Kerstin tittar upp mot fittan som glänser av safter. Hon slickar mellan blygdläpparna och känner smaken av henne. Tungan glider djupare in och smeker hennes inre. Det rinner rikligt med safter i hennes mun, som hon sväljer. Tungan glider ur och hittar klitoris. Hon slickar hårt över den lilla knappen och känner hur Anita pressar sig hårt mot hennes mun. Anita bearbetar i sin tur Kerstins klitoris. Hon trycker in två fingrar i hennes fitta och pullar henne snabbt. Hon drar ut ett finger ur fittan och smeker runt stjärthålet.  Hon ökar trycket på fingret tills stjärtmuskeln slappnar av och släpper in fingret. När Kerstin känner fingret glida in i hennes stjärt medan tungan slickar ivrigt över hennes klitoris, kommer hon. Hon pressar sin fitta mot hennes mun och sprutar in sina safter i hennes mun.

Under tiden slickar hon ivrigt, djupt inne i hennes våta innandöme. Anita pressar sig hårt mot munnen när hon orgasmen sätter fart. Kerstin får svårt med andningen, men fortsätter sina smekningar med tungan. Hon slickar i sig av de safter som rinner rikligt in i hennes mun. Anita slappnar av och ligger kvar över hennes kropp. De slickar varandra en stund innan Anita kliver av och lägger sig bredvid henne. Hon kysser Kerstin ömt medan handen smeker hennes kind.
- Vad jag har längtat efter det här, suckar Anita.
- Har du? frågar Kerstin förvånad.
- Jaa, svarar Anita. Ända sedan vi lärde känna varandra.
- Varför har du inte sagt någonting, undrar Kerstin.
- Det är inte något man bara kastar ur sig, säger Anita. Jag ville inte riskera att förlora dig som vän. Därför vågade jag inte fråga,
- Men nu vet du, säger Kerstin.
- Ja, nu vet jag, svarar Anita, och det gör mig så glad.
Anita trycker in sin näsa mot hennes hals och lägger sig tillrätta. Det tar inte lång stund innan de båda somnar.

Bengt vaknar av att någon skakar i honom. Han tittar upp och ser att Jens redan är uppe. Han sätter sig upp och tittar på Kerstin. Han ler för sig själv när han ser Anita ligga tätt mot Kerstins kropp, med armen runt hennes midja. Han tar på sig kläderna och kryper ut ur tältet.
- Jag tänkte att vi kunde fixa frukost till våra kvinnor, säger Jens.
- En bra idé, svarar Bengt. Har vi missat något i natt?
- Det verkar så, svarar Jens och skrattar. De verkar trivas tillsammans.
- Det kan man lugnt säga, svarar Bengt.
- Det verkar gå vägen, säger Jens. Tror du hon anar att du lämnade tältpinnarna hemma med flit?
- Nej, det tror jag inte, svarar Bengt.
- Ska du berätta det för henne, frågar Jens.
- Jag vet inte, svarar Bengt. Så småningom kommer jag att berätta det.
- Nej, nu fixar vi frukost, säger Jens.

- Jag går inte och väcker våra damer, säger Jens när frukosten är klar.
- Ok, svarar Bengt och ställer fram det sista på bordet.
Jens kryper in i tältet. Han stannar upp innanför öppningen och tittar på kvinnorna. Kerstin ligger på rygg med lätt särade ben. Hon är naken och täcket döljer henne från midjan och ner. Jens drar försiktigt undan täcket och beundrar hennes kropp. Han känner hur det rycker i kuken. Blicken vandrar över till Anita. Han känner hur värmen sprider sig i kroppen på honom, när han ser sin älskade hustru sova. Försiktigt lägger han händerna på hennes höft och drar ner henne i ryggläge. Han särar på hennes ben och beundrar hennes kropp. Han kryper in på knä mellan hennes ben. Han kysser hennes knä och vidare upp mellan benen. Hon slickar med tungan över hennes lår. Anita särar automatiskt på benen utan att riktigt vakna till. Jens fortsätter sin vandring upp mot hennes fitta. Tungan slickar fram och tillbaka mellan hennes blygdläppar. Ett svagt stön kommer över Anitas mun då hon särar ytterligare på benen.

Tungan glider sakta in i hennes fitta som börjar bli våt. Han slickar ömt, långt inne i hennes våta inre. Anita börjar vakna till. Hon lägger en hand över hans huvud och pressar det mot sin fitta. Tungan glider ur och slickar över klitoris. Han spelar med tungspetsen över den känsliga knappen. Hon stönar högre. Safter rinner ur hennes våta grotta. Jens ställer sig upp på knä och tar av sig byxorna och kalsongerna. Han är kåt som aldrig förr. När han är naken, sätter han ollonet mot öppningen och glider sakta in. Han håller upp sin överkropp med händerna medan han pressar kuken mot botten. Anita slår upp sina ögon och tittar kärleksfullt på honom. När han sakta börjar stöta in i henne, ler hon med hela ansiktet och lägger upp sina fötter på hans höfter.

Kerstin, som har vaknat av stönen från Anita, blir kåt av vad hon ser. Hon kryper fram till tältöppningen och ropar på Bengt. När Bengt kommer in i tältet, ligger Kerstin på rygg och smeker sig mellan benen. Han stirrar på Kerstin med en kåt blick. Hans kåta ögon smeker över hennes kropp. Kerstin, som ser hans kåta blick, ler och vinkar med fingret till honom att komma till henne Han tar av sig kläderna och kryper fram till henne, som möter honom med en kyss.
- Skit i förspelet, stönar Kerstin. Ge mig allt du har.
Bengt tränger sig in med kraft. Hon skriker ut sin åtrå och lyfter på höften för att möta honom. Han knullar henne hårt och snabbt.
- Åh guuuud, så skööönt, skriker Kerstin, då Bengt knullar henne så hårt han kan.
Det tar inte lång stund innan hon når toppen. Hon lägger upp sina ben högt uppe på hans rygg och kramar honom närmare med benen. Hon kramar hans kuk med sina våta läppar när orgasmen skakar om henne rejält. Bengt kommer strax efter. Han stöter in kuken några gånger, innan han håller den intryckt och pumpar ut sin säd, långt in i hennes kramande fitta. Han lägger sig över Kerstin och njuter av hennes värme. Hon håller om och kysser honom.
- Du är otrolig, viskar Bengt i hennes öra.
- Det är du med, viskar Kerstin tillbaka.

Anita och Jens älskar betydligt lugnare. Det vill säga, Jens tar det försiktigare, Han vill njuta av hennes kopp så länge som möjligt. Anita pressar sig mot hans kropp och känner att orgasmen är nära. Han ökar takten då han inser att loppet är kört. Han knullar henne hårt och snabbt. Hon går över styr och vrålar ut sin orgasm, när den spränger sig fram i hennes underliv. Jens fortsätter att stöta in i henne medan kuken spyr ut sin säd. Han stannar inte upp förrän hans sista droppar har sprutat ut. Han kysser henne medan hon kramar ut de sista dropparna.
- Det här har varit den bästa helg jag någonsin upplevt, säger Anita. Jag menar det verkligen.
- Det har varit fantastiskt, säger Kerstin.
- Jag måste bara säga det här, säger Anita. Både jag och Jens har drömt om att få träffa er under en helg för att festa och älska med varandra. Jag hoppas verkligen att vi inte har skrämt er, för vi hoppas att vi kan träffas då och då och uppleva det här igen.
- Vad säger du, Bengt, frågar Jens. Kan du tänka dig att vi träffas under dessa former?
- Jag har trivts som fisken i vattnet, säger Bengt. Men det får Kerstin bestämma.
- Jag vill att du är ärlig nu, säger Anita och tittar på Kerstin. Vi är fortfarande bästa vänner, även om du säger nej. Om du inte vill, så ska vi inte ta upp detta igen. Er vänskap betyder mesta av allt för oss.

Kerstin tittar på Bengt för att få en vägledning. Han blinkar med ögat och skrattar åt henne.
- Du får bestämma, älskling, säger Bengt. Du vet vad jag vill men jag accepterar vad än du bestämmer dig för. Kerstin tittar på Anita och säger alvarligt.
- Vi kan träffas, men bara på ett villkor..
- Vad är det, frågar Anita ängsligt.
- Nästa gång vi tältar, så tar vi bara ett tält med oss, säger Kerstin och skrattar.
- Åhh gumman, säger Anita. Vad du skrämmer mig! Självklart ska vi ligga i samma tält.
Anita kysser Kerstin och smeker sin hand över hennes kind.
- Frukosten är klar, säger Jens.
- Åh, vad härligt, säger Anita. Har ni gjort frukost?
- Jag behöver en dusch före, säger Kerstin. Följer du med mig, Bengt?
- Självklart, säger Bengt, men den här gången tänker jag ha kläder på mig när jag går dit.  

Det blir inte mycket till tvättning till en början. Kyssar och smek avlöser varandra medan vattnet strilar ner över deras kroppar.
- Jag vill fråga dig en sak, säger Kerstin mellan kyssarna. Jag vill inte att du skämtar bort det.
- Okey, säger Bengt. Låt höra.
- Är du säker på att du vill att vi ska träffa Jens och Anita för att älska med varandra, frågar Kerstin. Har du tänkt igenom detta noga?
- Ja, jag har faktiskt tänkt noga igenom det, svarar Bengt. Jag vill gärna träffa dem om du vill, men du får inte acceptera det här, bara för att jag vill det.
- Är det ok att Jens knullar mig så ofta han vill, under våra träffar. Det gäller förresten även Anita.
- Ja, det är ok, svarar Bengt. Vi är ju där tillsammans. Dessutom så är det likadant för Anita och mig. Jag tror att det är en kick som vi kan behöva för att hålla vårat sexliv intressant.
- Det var bara det jag ville höra, säger Kerstin. Jag håller helt med dig.
Hon kysser honom med all den kärlek hon känner för honom och hon får likadant tillbaka.
- Nu får du bevisa din skicklighet på att tvätta en kvinnokropp, som Anita skryter om, säger Kerstin och skrattar gott.
När tvätten är över, pustar Kerstin ut.
- Hon har rätt, suckar Kerstin. Du är helt otrolig. Det här har du inte gjort för sista gången.
- Jag tvättar dig gärna, säger Bengt och skrattar åt Kerstins saliga leende.  

Resten av dagen går i solandets och vilandets tecken. Fram på eftermiddagen packar de ihop tältet och resten av packningen. De sätter sig ner på gräset över en kopp kaffe, innan de ska resa hem. Efter tillräckligt många kyssar och handslag, åker de iväg, efter det att de har bestämt sig för att träffas om tre veckor.

Två veckor senare är det dags för Kerstin att åka på tjänsteresa. Hon ska bara vara borta en natt. När första dagen har gått, går hon upp på sitt hotellrum och ringer hem till Bengt. De pratar lite med varandra om allt och ingenting innan Bengt säger.
- Jag hoppas att du saknar mig.
- Det är klart att jag gör, svarar Kerstin. Tvivlar du på det?
- Nej, inte alls, svarar Bengt. Jag försökte bara vara rolig. Jag saknar dig så otroligt mycket och ändå är du bara borta en natt.
- Jag kommer hem i morgon, säger Kerstin. Då är vi tillsammans igen.
- Det ser jag fram emot, säger Bengt. Sköt om dig.
- Jag älskar dig, säger Kerstin, innan hon lägger på.
 
En halvtimme senare knackar det på dörren. Kerstin går och öppnar.
- Hej Bosse, säger Kerstin och ler.
Han kommer in och stänger dörren. Sedan lyfter han upp henne i sina armar och kysser henne.  Kerstin lägger upp sina ben runt hans midja och kysser honom hetsigt. Hon har längtat efter honom och hans stora, underbara kuk. Han drar ner dragkedjan i klänningen medan kyssen varar. Han går sakta in i rummet och lägger ner henne på sängen. Han klär av henne naken och kysser hennes lår. Kyssarna avancerar sakta upp mellan hennes ben. Tungan glider in mellan blygläpparna. Bosse tar paus och tittar kärleksfullt upp i hennes ögon.
- Vad glad jag är som får träffa dig igen, säger Bosse. Jag blev ledsen när du svarade nej på mitt meddelande.

På nytt trycker han in tungan djupt inne i hennes våta fitta. Kerstin stelnar till när hon inser vad det är han säger.
- Vänta nu, säger Kerstin och drar sig tillbaka. Vilket meddelande?
- Sms:et jag skickade till dig för 2 eller kanske 3 månader sedan, svarar Bosse. .
- Vad stod det i det, frågar Kerstin.
- Jag skrev ordagrant; Tack för en underbar natt. Kan vi träffas igen?
Kerstin stirra på Bosse som om hon inte förstår ett ord.
- Du har väl för helvete inte skickat ett sådan t sms till min mobil, frågar hon.
- Förlåt mig, det kanske var dumt, svarar Bosse.
- Jag har inte fått ett sms från dig och  jag har definitivt inte svarat på det, säger Kerstin.
Bosse sätter sig upp och drar till sig kavajen. Han tar upp sin mobil och tar fram meddelandet.
- Jag har faktiskt kvar både meddelandet jag skickade och ditt kortfattade svar, säger Bosse.

Han räcker henne mobilen och visar hennes svar. Kerstin läser ett enda ord; Nej.  Hon ser att det kommer från hennes mobil. Hon känner kalla kårar strålar genom hennes kropp. 
- Jag måste på toaletten, säger hon och rusar in och låser om sig.
Hon sätter sig på toalettstolen och försöker samla tankarna. Om det inte är jag som har svarat på sms:et, så finns det bara en person som kan ha gjort det, tänker Kerstin.
- Det är Bengt som har skickat svaret, viskar hon tyst.
Hon vet med sig att hon aldrig slår av sin mobil. Om mobilen får ett meddelande och hon inte är i närheten, så kan mycket väl Bengt öppna meddelandet och läsa det. Han har säkert sett att det kom från Bosse och förstått att jag har varit otrogen, tänker Kerstin. Herregud, han vet att jag är otrogen!!
- Varför har han ingenting sagt, viskar hon till sig själv.

Nu faller 10-öringen ner. Nu förstår hon vad han syftade på under helgen de tältade med Jens och Anita. Hon förstod inte då, men nu förstår hon. Hon tänker på då de duschade tillsammans sista dagen. Hon frågade om han verkligen ville träffa dem under sådana förhållanden.
- Jag tror vi behöver den kicken, sa han, viskar Kerstin till sig själv.
- Gode gud, han visste då att jag träffade andra män, fortsätter hon att viska till sig själv. Han förstår att jag behöver en extra kick ibland. Om vi träffar Jens och Anita, så räknar han med att jag får den extra kicken. Då behöver jag inte träffa andra män. Det är så han resonerar.
Kerstin sitter på toalettstolen och pratar till sig själv, för att försöka förstå vad som hänt.

Hon sitter länge i tankar. Hon rycker till då hon hör Bosse ropa på henne. Hon tvättar bort sina tårar från kinderna och går ut till honom.
- Jag hoppas inte att du blir allt för ledsen nu, men jag måste be dig gå, säger Kerstin.
- Gå!? Varför det, frågar Bosse förvånad.
- Därför att jag har ställt till det för mig, säger Kerstin. Jag kan inte vara otrogen längre.
Trots ihärdiga försök, får Bosse ge sig och åka hem. Kerstin lägger sig förtvivlat ner på sängen.
- Varför har du inte sagt någonting, viskar Kerstin.

Hennes tankar rusar omkring. Till slut tar tröttheten över och hon somnar. Hon vaknar med ett ryck, någon gång mitt i natten. Hon tar mobilen och ringer hem. Han svarar på första signalen.
- Hej älskling, det är jag , säger Kerstin.
- Har det hänt någonting, frågar Bengt bestört.
- Nej, det har ingenting hänt, säger Kerstin.
Hon kämpar emot gråten som sitter i halsen.
- För helvete, kvinna. Ska du skrämma livet ur mig, säger Bengt. Jag trodde det hade hänt någonting.
- Förlåt, viskar Kerstin. Jag tänkte inte på att det är så sent.
- Det gör ingenting, svarar Bengt. Jag ville bara visa upp min manliga sida.
Han hör på Kerstins röst att det är någonting speciellt.

- Jag längtar efter dig, viskar Kerstin.
- Det gör du rätt i, svarar Bengt. En så jävla trevlig kille som jag.
- Bengt, snälla… viskar Kerstin och kämpar för att inte börja gråta.
- Du, vet du vad vi gör, säger Bengt. I morgon är det fredag. Jag tar ledigt och fixar mat och vin. När du kommer hem, spikar vi igen fönster och dörrar. Vi slänger ut telefonerna så vi får vara ifred. Sedan äter vi och knullar hela helgen. Vad tycker du om det?
- Bara du och jag, frågar Kerstin.
- Japp, bara du och jag, svarar Bengt.
- Åhh älskling, vad jag längtar, säger Kerstin. Jag älskar dig så mycket.
- Fattas bara, säger Bengt. En sån snygg grabb som jag…och så viril dessutom.
- Det finns ingen som dig, viskar Kerstin. Du vet väl att jag älskar dig?
- Jodå gumman, det vet jag, svarar Bengt. Jag älskar dig också. Du är den enda för mig.
- Förlåt att jag skrämde dig, säger Kerstin. Nu ska du få sova.
- Sova!? I helvete heller, säger Bengt. Nu ska jag söka reda på hammare och spik. Vi ses i morgon, älskling. Puss på dig.

Kerstin hör ljudet av telefonluren som läggs på. Hon känner sin man så väl. Allt det där om middag, knulla och spika igen fönster. Vad han egentligen säger är; Vi glömmer det som varit och går vidare.
- Jag älskar dig, Bengt, viskar Kerstin. Jag ska aldrig svika dig igen.

18 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#8

Huldran

Jag glömde att säg till,Gullet. Här får Du flera bilder att titta på. Även med en annan författare!! //Huldran.

15/5, 2014 kl. 23:57

#7

Huldran

Det här är en riktigt mustig novell Du har skapat, Kid! Sommar, camping och helt hämningslöst. Läsaren får bara inte fundera alltför mycket över de manliga atleternas uthållighet.
Tack för andfådd läsning. Jag höjer till en 5:a!

15/5, 2014 kl. 23:54

#6

Phoebe

Kort sagt en super bra novell!

3/3, 2011 kl. 14:21

#5

novellist

Håller med om att kommentarer är bränslet som håller motorn igång för oss som försöker skriva noveller. MEN - det är inte därför jag kommenterar här, utan helt enkelt för att novellen var så bra! =)

23/5, 2010 kl. 14:38

#4

Kid

Jag håller med fröken H. Då läsaren anstränger sig och skriver en kommentar om novellen eller novellserien, då är det värt all möda man lägger ner för att skriva. Tusen tack alla ni som kommenterat mina noveller. Ni är guld värda.
Kid

10/9, 2009 kl. 15:58

#3

Fröken H

Roligt att se att ni hittar till de 'äldre' novellerna och ger dem en kommentar.
Som jag skrev på 'gamla' bubblan, så har ju tyvärr alla gamla kommentarer dessa noveller ev fått, försvunnit när nya Bubblan skapades, så skriv och betygsätt dem gärna igen..
Vi författare uppskattar detta mer än ni tror! Kram

7/9, 2009 kl. 10:03

#2

Blyerts

Skandal var ordet!
Kanon go novell!
Kan vi få flera sådana?
Och när??

6/9, 2009 kl. 23:30

#1

Nils

Att denna fina berättelse inte fått någon kommetar är skandal.Vad mer kan man begära partnerbyte lesb.sex slick & sug vad mer ska hända under ett tältmöte på 4.

6/9, 2009 kl. 22:19