Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • REA
  • REA REA

16/6, 2019 kl. 16:15, av blåögd

En åktur i två akter

Doften av svett, bensin och kvinnlig upphetsning en tidig sommareftermiddag, kan det vara något? Till ljudet och vibrationerna av en kraftfull... motorcykelmotor? Vibrationer och fantasier skall inte underskattas.

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

18 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#12

Smajlis

Men jisses den var sextät! Multipla textklimax skulle jag säga. Ypperligt!

22/7, 2019 kl. 20:25

#11

grogg

Jösses blåögd!!! Helt... fullständigt... underbart skrivet... känner så väl ;-) igen den erotiska känslan att sitta på en hoj bakom en man.. väl fångat, underbar läsning! Och numera kör jag själv också ;-)

7/7, 2019 kl. 13:23

#10

blåögd

Tack Jaca! Glädjer mig oerhört!

Jag har en kluven inställning (skevande?) till MC. Donationshoj, som de brukar kallas om de går fort (då förarna utgör bra bas för organdonationer). Och de där som är dyra och bullriga och kräver att man måste se ut som en läderbög med skägg och väst för att få vara med i gemenskapen. Nja. Samtidigt. Det är en fantastisk känsla att glida fram på dom. Vinden viner. Landskapet far förbi. Frihet. Leva. Jag förstår dom som gör det till en livsstil.

29/6, 2019 kl. 14:36

#9

Jaca

Jag säger som en viss person brukade säga "Äntligen"
Då därför att Du äntligen har lagt ut en novell igen.
Även om jag personligen inte tilltalas av "skrevraketer" (MC) så fann jag storyn mycket trevlig att läsa, fastnade i den och kunde inte låta bli att läsa den en gång till.

22/6, 2019 kl. 18:16

#8

blåögd

Oh la la, tack för era fina ord! De träffar precis rätt och jag tror minsann att jag ska borsta av mig tvivlen och se om den nyvunna inspirationen kan resultera i något mer. Ni anar inte, ingen nämnd men ingen glömd, hur glad jag blir. Eller jo, kanske. :)

Hoppas midsommaren varit bra och precis så... somrig som den skall vara.

21/6, 2019 kl. 23:39

#7

Morgonrodnad

Men jävlar, blåögd. Det här var en novell helt i min smak! Inte nog med att jag har en fäbless för läderklädda karlar i sjal och rispig skäggstubb a la vilda västern, jag åkte faktiskt MC bakom en total främling på MIN student. Också oskuld och också en mycket erotisk upplevelse, om än inte lika starkt avslut som den du skildrar. Minnen väcktes till liv och ja, gjorde läsningen alldeles, alldeles underbar. Faktiskt. Tack för det!

Ditt språk är fantastiskt. Du verkar hitta rätt ord i precis varje mening och jag håller med Huldran och erkänner att du inte tappade mig en enda gång. Tvärtom - jag sög åt mig orden rakt igenom! Jag älskade kemin som uppstod mellan de båda, att de kunde läsa varandra och vågade vara uppriktiga med sina känslor och intentioner. Att de vågade chansa. Samt att ord allt som oftast inte behövdes. Jag gillar sådana historier, när det liksom är menat att hända, som om utomstående krafter för två (eller fler) själar samman och det inte behövs mer än några blickar eller väl valda ord för att få saker i rullning.

Så tack, blåögd. För en mycket trevlig läsning och en ännu trevligare start på midsommar!

21/6, 2019 kl. 00:41

#6

Gardintroll

Du ska inte känna att du inte kan underhålla. Dina texter är bra överlag och jag läser dem gärna.

20/6, 2019 kl. 12:00

#5

blåögd

Glada tillrop känns helt underbart att få, tack! Inte minst för att det är det första jag vågat mig på att publicera på ett år och det med stora tvivel på förmågan att underhålla. Så pass att jag ratat flera tidigare försök.

Ja, visst blir man sugen? På att åka... motorcykel menar jag. I denna berättelse var det dock fokus på män som kör hoj och vad en passagerare kan tänkas... tycka. .. eventuellt...

Återigen, tack! Jag blev så glad att jag raskt påtade ihop en till novell, på helt annat tema. Se där! :)

20/6, 2019 kl. 11:08

#4

Deep

Varför gjorde jag mig av med hojen? Nå ja, det var absolut inte det sämsta att få läsa om en resa heller. Så stort tack! ;-)

20/6, 2019 kl. 08:46

#3

Huldran

Jag säger, "Oj Oj Oj!" Jag känner mig nästan medtagen och har garanterat en förhöjd andningsfrekvens.

Att ha möjligheten att kunna leva sig in i vad någon annan har skrivit, vet jag inte om alla kan. Dock har jag nyss både åkt motorcykel bakom den läderklädda mannen i Blåögds novell och därefter fått mig en riktig omgång vid sidan av vägen. Inte bokstavligt men ändå känns det så!

Välskriven så det förslår och behåller greppet om läsaren till sista raden. Det heter ju, att den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Inte på den här orgasmen. Eh... Novellen, skall det naturligt vara! Skäms på dig, Huldran att säga så!
Tack!

19/6, 2019 kl. 15:03

Läs in fler