Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Inspireras

10/8, 2009 kl. 18:07, av Ellen-Karin

Hanna och Erik I

Del 1 av 13 i serien Hanna och Erik

Ibland dyker han upp när man minst anar det, där man minst anar det. Men är det verkligen möjligt?

Hanna hade precis varit på toaletten och skulle nu återgå till resten av sällskapet på den fest som hon var på. Festen var hemma hos en arbetskollega. De hade ätit middag och nu hade sällskapet övergått till att inta flytande substanser. Det var en ganska uppsluppen stämning, men Hanna kände att något saknades för att hon skulle tycka att det var riktigt kul. Något. Eller kanske rättare sagt någon. För övriga gäster var alla tråkigt monogama, medan hon själv var ensam singel. Visserligen föredrog hon det framför att bli ihoptussad med någon annan stackars singel, men det skapade ändå en känsla av att vara utanför. Det hela förstärktes dessutom av att de flesta var betydligt äldre än henne och hade barn.

Hon svängde runt hörnet. Innan hon visste ordet av stod hon med näsan i någons bröst. Denna ”någon” visade sig vara Erik, värdparets son, som hade deltagit vid måltiden, men sen smitit undan. Han hade mest suttit tyst medan de åt och hon hade inte tänkt så mycket på honom, men nu var hans närvaro minst sagt påtaglig.

– Ojdå! stammade han fram. Förlåt. Det var inte mening …
– Äsch, det var lika mycket mitt fel, avbröt Hanna och log mot honom.

De blev stående framför varandra en stund. Erik tittade ner i golvet och såg ut som om han ertappats med fingrarna i syltburken. Hanna passade på att granska honom närmare. Han var runt 16 hade hon snappat upp vid någon av de otaliga gånger hans mamma pratat om honom. Han gick första året på gymnasiet, bild- och forminriktning, om hon inte mindes fel. Det kunde visserligen lika gärna ha varit någon annans barn, men hennes fördomar om esteter sa henne att det mycket väl kunde stämma.

Erik var lång, det fanns en anledning till att hon inte nått längre än med näsan in i bröstkorgen på honom, och då var hon själv inte kort. På överkroppen hade han en tajt, kortärmad rutig skjorta. Håret var mörkt  och var kammat i sidbena med en lugg som hängde ner i ögonen på honom när han stod där och tittade ner i golvet. Han var riktigt snygg, tänkte Hanna. Hade hon bara varit några år yngre så hade hon antagligen fallit pladask. Det var något lite mystiskt över honom. Något som gjorde henne nyfiken. Något som fick det att pirra lite i fittan på henne.

Men nu var hon ju inte några år yngre. Hon var ju gammalt nog, ja, kanske inte att vara hans mamma om hon inte varit en väldigt ung mamma, men att vara hans mammas kompis. Och det var ju precis vad hon var. Kompis, eller i alla fall arbetskamrat. Hon borde skämmas som stod här och tänkte orena tankar om arbetskamratens son, tänkte hon för sig själv.

– Nej, jag ska väl gå in till de andra, sa hon, men hon kunde inte låta bli att dröja kvar lite.
– Mmm … svarade han och tittade upp mot henne som om han glömt bort att hon stod där.

Deras blickar möttes och hans mörka ögon var förtrollande. Hanna kunde inte släppa honom med blicken. Vilka ögon! Vilken blick! Hon fick bita sig i tungan för att inte dra efter andan av hänförelse. Och sen fick hon hejda sig från att inte bara kasta sig över honom. ”Skärpning” tänkte hon och undrade om hon började bli gumsjuk eller om det helt enkelt gått för lång tid sedan hon senast träffade någon karl.

Med en lätt rodnad på kinderna började hon gå mot vardagsrummet. Hon kunde inte låta bli att vända sig om och titta efter Erik innan hon svängde av. Han stod kvar på samma plats och tittade efter henne och det var något i hans blick som hon inte riktigt kunde tolka. Det fanns något osagt, en outtalad fråga. Hon undrade vad som for genom hans tankar, men släppte det ganska snabbt när hon kom tillbaka till de andra som var i full gång med att diskutera ungdomsfylla och gamla skolminnen. De skrattade och stojade och snart var hon indragen i festligheterna och hade lyckats tränga bort tankarna på Erik.

När timmen blivit sen och några av gästerna redan gått hem, blev det dags också för Hanna att bryta upp. De två par som var kvar bodde åt samma håll och skulle dela en taxi. Olov, värden, skulle gå ut på en nattrunda med familjens hund och passade på att vinka av dem. Hanna tänkte precis ringa efter en taxi åt henne själv när Karin, värdinnan avbröt henne och sa att hon kunde väl stanna kvar. Hon var ju bara en så det var inga problem, sa Karin.

Först irriterade sig Hanna lite över den där ständiga påminnelsen om att vara ensam, men sen kände hon att det skulle vara rätt skönt att slippa kuska över halva stan för att ta sig hem. Dessutom var det lite trevligt med sällskap och Karin och hennes man var väldigt sympatiska.

– Du kan sova i Eriks rum, sa Karin och Hanna höll nästan på att tappa hakan när hon hörde det. Tankarna från förut gällandes den unga pojken gjorde sig genast påminda och fantasin rusade genast iväg.

– Ja, så kan han sova på soffan. Han har säkert inte gått och lagt sig än, jag hör att han fortfarande spelar musik uppe i rummet.

Hanna rodnade över tanken hon först tänkt och hoppades innerligt att Karin inte skulle upptäcka hennes generade uppsyn. Hon sa i alla fall inget om det och när Hanna tackade ja till erbjudandet sa Karin åt henne att hon kunde gå upp till ovanvåningen och prata med Erik så skulle hon själv gå och plocka fram rena lakan.

Hjärtat bultade när Hanna gick uppför trappan. Tankarna snurrade i huvudet och hon skämdes lite över vad hon kände. ”Han är ju bara ett barn!” tänkte hon, men gång på gång for tankarna iväg till hans vackra ögon och hans snygga kropp och hur varmt det hade varit att stå så där nära honom när de krockade. Hon hade nästan hjärtat i halsgropen när hon försiktigt knackade på hans dörr.

– Ja!? hördes det lite irriterat inifrån rummet.

– Det är Hanna, sa hon. Din mamma sa att jag skulle fråga om du kunde tänka dig att sova på soffan i natt. Om det är okej alltså...

Hon hörde några oidentifierbara ljud bortom musiken, som mycket riktigt stod på. Erik sa ingenting, men precis när hon tänkte fråga om hon kunde komma in öppnade han dörren lite grand och stod i dörröppningen framför henne. Han var delvis skymd av dörren, men hon kunde se att han hade en mörkgrå kortärmad tröja och boxerkalsonger på sig. Han var lätt flammig om kinderna och håret var rufsigt.

– Jag väckte dig väl inte? sa Hanna lite oroligt.

Han flackade med blicken och tittade ner i golvet igen samtidigt som en rodnad steg över hans kinder.

–Nej då, det är ingen fara, svarade han och han såg återigen så där generad ut som om hon kommit på honom att göra något otillåtet.

Han öppnade dörren lite till för att släppa in henne i rummet och när hon såg hela honom såg hon också att han hade ett rejält stånd innaför kalsongerna. Nu var det hennes tur att rodna. Det var uppenbart vad han hade sysslat med och hon kunde inte slita blicken från hans skrev, som om det var en magnet. Hon kom på sig själv att undra hur stor hans kuk var. Hur den såg ut. Hur den skulle vara att ta på. Hur han såg ut när han tog på den. Och stopp! ”Nu räcker det!” tänkte hon. ”Det här är inte klokt, jag kan ju inte stå här och fantisera om min arbetskamrats son!”

Hon tittade på Erik som tittade uppfordrande mot henne som om han väntade på att hon skulle säga något.

– Va? frågade hon lätt förvirrat.

– Jo, jag undrade varför morsan ville att jag skulle sova på soffan? upprepade Erik.

Hon rodnade igen och förklarade. Erik sa det inte var några problem och i samma stund dök mamma Karin upp med rena lakan. Hon hade hört det sista och gick direkt mot Eriks säng för att bädda.

– Stopp! Det där kan jag göra! sa Erik och blev röd som en tomat.

Hanna log lite för sig själv. Han hade uppenbarligen haft en väldigt trevlig stund. Hon kunde inte låta bli att tycka att det var sött. Och han var söt när han var generad. Genast vandrade tankarna återigen iväg och bilder av hur han smekte sig själv liggandes i sängen dök upp på näthinnan.

Hon fick verkligen anstränga sig för att släppa dem och försvann nog från verkligheten för ett ögonblick för hon ryckte till när Karin började prata med henne. Karin verkade dock inte märka något eller så utgick hon bara från att det berodde på trötthet.

– Jag tog fram en ny tandborste till dig, tandkräm finns i badrummet. Och en handduk i fall du vill duscha i kväll eller i morgon. Om det är något annat du behöver så är det bara att säga till! Känn dig som hemma och om du vaknar före oss i morgon ska du inte vara rädd att ta vad du vill ha till frukost.

Hanna log tacksamt mot Karin. Det kändes faktiskt mysigt att bli ompysslad på det här viset. Karin ursäktade sig med att hon tyckte att hon hörde att Olov kommit hem. Hon sa god natt och lämnade Erik och Hanna ensamma. De blev ståendes tysta en stund precis som tidigare på kvällen innan Erik mumlande ”god natt” och smet i väg.

Hanna såg sig om i rummet. Väggarna var ljusa. Det såg ut som om det var målat direkt på tapeten och hon antog att det var en del i att göra barndomens pojkrum lite mer vuxet. Han hade inga gardiner, men det var persienner för fönstrena. På fönsterbrädan stod två halvvissna krukväxter.

Framför fönstret stod ett skrivbord som var belamrat med högar med papper. Hanna kunde inte motstå frestelsen att kika. Det var teckningar som hon antog att Erik gjort och vissa av dem var riktigt bra. Det var varierande motiv, men en hel del människor och företrädelsevis nakna kvinnor. Hon rodnade när hon hittade ett par bilder som skildrade samlagsställningar och rättade generat till högen hon tittat i.

Eriks säng såg inbjudande ut, Hanna kände hur trött hon var. Hon gick till badrummet och gjorde sig iordning innan hon kröp ner under täcket. Hon skulle precis till att släcka när hon blev påmind om musiken som fortfarande stod på. Den var inte så påträngande att hon hade tänkt på den innan.

Hon tassade upp och lyckades hitta en i-Pod som var kopplad till en stereo. ”Nick Cave” läste hon på displayen och konstaterade att killen i alla fall hade bra musiksmak.

Hanna somnade nästan genast, men vaknade plötsligt av att hon hörde ljud. En lampa var tänd och någon var i rummet. Hjärtat hoppade upp i halsgropen, men sen såg hon att det var Erik. Hon lugnade sig.

– Oj, jag... jag... var uppe på toa och sen glömde jag bort att jag sov på soffan i natt, sa han och tittade ner i golvet.
– Ja, det är ju lätt hänt, sa Hanna och log mot honom, men hon tänkte att det lät som en lam ursäkt,

När hon såg upp upptäckte hon att han var naken. Hon blev först förvånad, men sen kände hon hur det pirrade till i fittan. Han var fin att se på och hennes blick drogs till hans kuk.  Hela kvällen hade hon försökt låta bli att tänka på Erik som ett sexuellt objekt, men nu var det verkligen omöjligt att låta bli. Hon ville inte titta, men något gjorde att hon inte kunde låta bli. Om han var läcker med kläderna på så var det inget emot vad han var utan.

Och kuken, den var något av det läckraste hon sett. Inbjudande. Oemotståndlig. Hanna satte sig upp och sträckte fram handen.  Som om det var en dröm, som om det var någon annan som gjorde det fann hon sig själv röra hans kuk. Han stönade och hon insåg precis vad hon gjort och drog snabbt undan handen.

– Förlåt! sa hon. Jag skulle inte gjort så.

Nu var det hennes tur att slå undan blicken. Hon skämdes. Hon skämdes för att hon inte tänkt klart och för att hon utnyttjat den unga kille som fortfarande stod naken framför henne. Han sa ingenting, men hans reaktion förvånade henne. Istället för att rusa därifrån, som hon hade förväntat sig, tog han hennes hand och la tillbaka den på hans kuk.

– Jag vill gärna att du fortsätter, sa han och den här gången tittade han rakt på henne. Egentligen var det därför jag kom … Jag har inte kunnat sluta tänka på dig. Jag ville… Jag kunde inte låta bli.

Han rodnade och tappade nästan hakan av förvåning. Tankarna snurrade och hon kunde bestämma sig för vad som skulle bli nästa steg. Hon visste inte vad hon skulle göra. Han var ju så ung, hennes arbetskamrats son. Men han var snygg och naken och kåt. Hur skulle hon kunna stå emot?

Sakta började hon smeka hans kuk. Handen var fortfarande kvar där han lagt den. Kuken hade varit halvslak, men nu svarade den snabbt på hennes beröring och styvnade till. Han gjorde en ansats att krypa ner hos henne i sängen och hon vaknade återigen upp ur sin dröm.

– Men dina föräldrar? Vi kan inte… Jag kan inte… Tänk om de ser oss! sa hon och tittade oroat på honom.
– Deras sovrum ligger tillräckligt långt borta för att de inte ska kunna höra något om vi är tysta. De kommer inte märka något, sa han. Om du vill kan jag låsa dörren för säkerhets skull.

Hon nickade och undrade samtidigt vad hon gett sig in på.  Det kändes som om rollerna var ombytta. Det var hon som var den vuxna, men hon kände sig som en trånade skolflicka. Han var den som utstrålade säkerheten, det var han som verkade veta vad han gjorde. Nu var det han som satte upp spelreglerna och hon tillät sig själv bara följa med.

När han låst dörren la han sig bredvid henne i sängen. Han smekte henne över håret och kysste henne sen ömt.

– Jag har längtat efter det här… sa han. Det var som om det var meningen att du skulle stanna här i natt. Det var som om det var meningen att detta skulle hända…
– Har du tänkt på mig förut? frågade hon förvånat.
– Mmm ... Sen jag såg dig första gången. På morsans jobb. Och under middagen ikväll. Jag kunde ju knappt få ner en bit. Jag ville bara titta på dig.

Han varvade sina ord med mjuka kyssar och hon kunde inte låta bli att tänka att det var mysigt att ligga här med en varm stor kropp så nära intill.

– Det var dig jag tänkte på förut. När jag … Ja, du vet. När du kom upp, viskade han och han såg med ens generad ut.

Hannas hjärta bultade. Det var smickrande, uppmuntrande. Hon tillät sig själv att smeka honom. Hans hud var len och mjuk.

– Så, du tänkte på mig. När du… När du runkade förut, sa hon.
– Mmm ...
– Var det skönt? fortsatte hon samtidigt som hon lät ena handen glida ner och omsluta hans kuk igen. Var du lika hård som du är nu?

Han svarade med ett stön och hon började känna sig varm i kläderna.

– Tänkte du att jag kanske skulle hjälpa dig att smeka kuken? Ungefär så här? sa hon.

Han fortsatte att stöna och de slingrades ihop i ett virrvarr av händer och tungor. Smekningar och våra kyssar. Härligt. Skönt. Underbart. Gott. Men så förbjudet. Och mitt i alltihop kunde Hanna inte låta bli att tänka på vad som höll på att hända. Hon hejdade en kyss och tittade på honom.

– Är du säker på att du vill det här?

Han tittade rakt mot henne och nickade.

– Jag är inte så oerfaren som du kanske tror. Det är inte precis första gången, sa han.

Nu var det hennes tur att bli generad över sina antaganden. Han var visserligen ung, men han var inget viljelöst våp bara för det.

– Jag är säker. Jag vill, fortsatte han. Om du vill ha mig.

Det sista sa han med en blinkning och hon svarade honom med ett leende.

– Det kan du lita på att jag vill, sa hon och ledde ner hans hand till hennes fitta som vid det här laget var drypande våt.
– Jag är övertygad, sa han och log. Och det blev kyssar och smek och händer på naket skinn. Hon förvånades över hur självklart det kändes. Jämlikt. Enkelt. Han smekte henne på alla de rätta ställena. Han tog för sig samtidigt som han lyssnade på vad hon verkade vilja.

Helt plötsligt glömde hon bort att han var så ung. Nu var han som vilken annan man som helst. En man som hon ville knulla med. Nu.

– Har du skydd? frågade hon honom.

Han gick upp och rotade i en av skrivbordslådorna. Han var så snygg där han stod med  rufsigt hår och kuken rakt ut. Snart kom han tillbaka med en kondomförpackning. Han tittade på henne för att liksom ”be om lov” och hon nickade.

– Inte för att du verkar behöva det, men jag tänkte att jag kunde hjälpa till lite … sa hon och sträckte sig efter hans kuk.

Han flyttade på sina händer och hon rullade på kondomen den sista biten.

– Kom här, sa hon och drog honom till sig.

Kuken hittade snabbt rätt och hon stönade till när han nådde hennes öppning. Han tittade på henne med dimmig blick. Hon tog ett fast tag i hans höfter och tryckte till så att han skulle komma in i henne med en gång. Helt in. Snart var hans kuk helt inbäddad i hennes mjuka varma inre. Taktfast rörde han sig in och ut ur henne och hon följde efter. De möttes i en intensiv kyss och hon höll händerna runt hans nacke och smekte honom ner över ryggen.

De rörde sig mot varandra. Hans kuk gled in och ut hennes våta fitta. Kuken smekte hennes innersta och hennes fitta kramade skönt hans lem. Det var så skönt. Deras kroppar hade laddats med så mycket erotisk elektricitet under kvällen att minsta beröring, minsta rörelse kändes i hela kroppen. Varje kyss var mer än en kyss. Varje smekning mer än en smekning. Det var så skönt att äntligen få släppa på allt och bara njuta. Bara knulla.

Hon la upp benen på hans axlar för att få känna ännu mer av honom. Han stönade högt, men efter bara ett par stötar drog han sig ur henne. Han viskade till henne att han behövde vila lite för att det inte skulle ta slut riktigt än. Hon var förstående och förlåtande, speciellt eftersom denna ”vila” visade sig innebära att han smekte hennes fitta med mjuka blöta kyssar.

Han slickade över hela fittan med bred tunga för att liksom mjuka upp. Sen övergick han till lätta smekningar med tungspetsen över klitoris samtidigt som han med fingrarna smekte hennes öppning. Hon stönade högt och vred sig av njutning. Det var så skönt, men samtidigt så plågsamt. Hela hennes kropp skrek efter mer. Hon stötte sitt underliv mot hans fingrar för att han skulle komma längre in, men för varje stöt drog han sig retsamt längre och längre bort.

Så bytte han och lät fingrarna smeka klitoris och området runt om medan han stack tungan så långt in i henne som han kunde. Nu höll han inte undan utan han knullade henne ordentligt med sin tunga. Och hon njöt. Hon fick bita sig i läppen för att inte skrika ut högt.  Men till slut fanns det bara en sak hon ville ha: kuk. Hans kuk. Hans kuk inne i henne igen. Genast. Med en gång. Hon försökte dra honom upp, men förgäves. Inte ens när hon tog tag under hans armar följde han efter, han fortsatte att retas.

Kåtheten var alldeles för stark för att hon skulle kunna hejda sig. Hon drog sig undan från hans tunga och fingrar och närmast välte ner honom på rygg i sängen. Efter en snabb kontroll att kondomen fortfarande var på plats och verkade intakt gränslade hon honom och sjönk ner över hans fortfarande styva kuk. Hon såg ett leende på hans läppar  och viskade till honom att det här var straffet för att han retats med henne. Han stönade fram att hon fick ge honom vad han förtjänade och hon svarade att det kunde han vara säker på.

Hon varken ville eller kunde hålla igen. Hon red ohämmat hans kuk. Gång på gång på gång smekte den härliga styva kuken så skönt hennes inre. När Erik med ena handen började massera hennes ena bröstvårta och med andra letade sig ner till hennes klitoris var det allt vad som behövdes för att orgasmen skulle komma farandes. Det ilade i hela kroppen när hon kom i en omtumlande orgasm. Fittan kramade spasmiskt hans kuk som fortfarande var begraven i henne och Erik hjälpte henne och smekte henne igenom hela orgasmen.

Efteråt var hon för känslig för att orka fortsätta. Nu var det hennes tur att behöva en liten paus. Hon kunde konstatera att hon hunnit först och att han fortfarande var kåt till bristningsgränsen. Hon gled ner mellan hans ben, rullade av kondomen och började slicka hans kuk. Till en början smakade det mest gummi, när den smaken var bortsköljd smakade det bara precis så där ljuvligt som kuk smakar.  

Och hon smakade på alla delar av hans kuk, från ollonet ner till pungen. Hon kysste den. Hon slickade den. Hon smekte. Hon sög. Han njöt. Han njöt rejält. Andhämtningen var tung. Stönen var många. Han mötte hennes smekningar med motjuck. Hans kuk var stenhård och hon fövånades över att han inte hade kommit redan.

Plötsligt kände hon hans hand mot hennes. Han förde hennes hand ner mot hans rumpa och han ledde henne in mellan sina skinkor och in mot hans anus. Hon blötte sina fingrar med saliv och när hon började sin massage stönade han om möjligt ännu högre. Mer. Och högre. Han vred sig och åmade sig och det dröjde inte länge innan han kom i hennes mun. Sprut efter sprut av varm sperma fyllde henne samtidigt som han rös i hela kroppen och stönade högt.

De låg utmattade och tillfredsställda bredvid varandra och pustade. Hon förvånades över hur skönt det hade varit. Många av hennes mer jämnåriga älskare hade varit mycket mer tafatta och betydligt sämre på att kunna tillfredsställa henne. Erik verkade veta precis hur han skulle göra. Han var lyhörd, men tog också egna initiativ och tog för sig. Hon undrade hur erfaren han egentligen var och hon kunde inte låta bli att försöka stilla sin nyfikenhet.

– Du sa förut att det här inte var första gången för dig, sa hon. Men något säger mig att det inte var andra heller. Eller tredje. Du är rätt bra på det du gör, ska du veta.

Han skrattade lite och hon såg att han rodnade lätt.

– Man tackar, man tackar, sa han och gjorde en liten bugning. Nej, lite har man väl hunnit träna, fortsatte han.
– Och hur lite är lite? frågade hon, fast besluten att försöka få ett mer exakt svar.
– Vill du ha siffror eller? sa han och skrattade igen. Jo, det blir väl en…

Han gjorde en paus och verkade räkna efter innan han fortsatte.

– Det blir väl åtta stycken. Tjejer  alltså, inte gånger. Där har jag tappat räkningen, tillade han.

Hon fick anstränga sig för att inte bokstavligen tappa hakan och tänkte på sig själv. Efter några år som singel hade hon visserligen hunnit med ett antal sexpartners, men några stora mängder var det inte. Och när hon själv var sjutton var hon inte bara oskuld utan dessutom okysst.

– Men hur har du hunnit med det!? sa hon och det var en ärligt nyfiken fråga.
– Är du avundsjuk, eller? sa han och log mot henne.

Hon rodnade och bannade sig själv för att hon ställde så dumma frågor.

– Ja, alltså… sa hon tvekande. Jag har ju inte med det att göra, men jag är väl bara lite nyfiken.
– Det är ingen fara! sa han. Jag har inget att skämmas för. Första gången var jag knappa femton. Jag var ihop med en jämngammal tjej och vi hade varit ihop ett tag när det hände. Vi var båda rätt blyga och sexet var väl inte speciellt bra, men när vi väl börjat kunde vi inte sluta så det blev ändå ganska många gånger under den tiden. När det tog slut mellan oss dröjde det rätt länge innan nästa gång eller i alla fall några månader. Det var på någon fest. Jag minns inte riktigt. Inte heller någon höjdare. Sen hade jag en annan tjej som jag var ihop med lite längre och vi vågade exprimentera lite mer tillsammans, hon var lite äldre och hon har nog lärt mig det mesta. Vi var ihop ett halvår ungefär. Och sen har det varit några one-nights efter det. Eller i alla fall tillfälliga förbindelser. Några har varit mer än en gång. Ja, ungefär så. Något mer du vill veta?

Det sista sa han med en blinkning och hon blev återigen generad. Hon var fascinerad av hans berättelse och hon hade ingen anledning att tro att den var annat än sann. Han kanske var lite blyg i sociala sammanhang, men han hade självförtroende i sängen. Och det med rätta. Han hade gjort det så skönt för henne. Riktigt skönt. Det pirrade i fittan när hon tänkte på det och hon lät handen glida ner och krama hans ena skinka.

Hon kysste honom och han besvarade hennes kyss. Hon lät handen fortsätta och nuddade hans kuk. Den låg slak mellan hans ben, men den vaknade till direkt av hennes beröring. Han stönade lätt och omfamnade henne.

– Jag tyckte att du sa att det var bra. Ändå är du inte nöjd... viskade han skämtsamt i hennes öra.
– Jag vet ju inte när eller ens om jag får chansen att göra det igen så det gäller ju att passa på, svarade hon och skrattade till innan hon kysste honom igen.
– Ja, jag är inte den som tänker säga nej, sa han och smekte hennes bröst. Tvärtom ...

Hon stönade av hans smekningar. Han klämde. Rullade bröstvårtorna mellan fingrarna. Hon stönade. Han kysste. Han slickade och smakade på hennes bröst. Hon stönade.  Och mellan stönen lyckades hon säga till honom att hon ville ha honom. Igen. Kuken i fittan. Knulla. Nu. Han stönade och vände sig om. Han sträckte sig efter något på golvet och återvände med en ny kondom. Hon tittade förvånat på honom.

– Jag plockade fram några stycken förut. För säkerhets skull, sa han och log generat mot henne.
– Bra tänkt, sa hon och tog kondomförpackningen från honom.

Hon öppnade den och rullade på den på Eriks kuk som nu var lika styv som förut. Nu var det han som nästan välte ner henne. Och med henne på rygg särade han på hennes ben. Han såg på henne med kåt blick och smekte insidan av hennes lår. Sen kysste han på samma plats och fortsatte upp mot fittan där han fortsatte kyssarna för en kort stund innan han la sig till rätta och utan problem lät kuken glida in i henne.

De tidigare aktiviteterna och deras nuvarande kåthet gjorde att de inte behövde hålla på länge. Det var ett knull i högt tempo. Lustfullt. Hett. Skönt. Båda två tog för sig. Ingen höll tillbaka. Knulla. Knulla. Knulla. Det tog inte lång stund innan de båda, nästan precis samtidigt kom en andra gång. Och efteråt somnade de utmattade i varandras armar.

Det blev inte många timmars sömn. Klockan hade varit mycket redan när festen tog slut och det var inget emot vad den var när de äntligen somnade. Hanna vaknade med ett ryck av att hon hörde ljud i hallen. Hjärtat åkte upp i halsgropen och hon skakade liv i Erik.

– Vakna! Du måste gå upp. Dina föräldrar är redan uppe. Tänk om de ...
– Va? svarade Erik sömndrucket.
– Du måste gå upp! sa Hanna. Dina föräldrar...
– Mmm... Vad är det med dom? Det är väl ingen fara?
– Är du inte riktigt klok!? Dom kan ju inte få veta något!

Nu vaknade Erik till ordentligt och insåg situationens allvar. Han satte sig upp.

– Ligg kvar du. Jag smyger ner och om de upptäcker mig så kan jag hitta på någon ursäkt, sa han.
– Är det säkert?
– Mmm, jag fixar det här, sa han och gav henne en kyss.

Hon satte på sig trosorna och kröp ner under täcket igen. Erik gav henne en slängkyss innan han låste upp dörren. Han öppnade den lite försiktigt och smet sen ut i hallen. Hanna låg kvar i sängen. Hon kände att fjärilarna flög omkring i magen. Hon vässade öronen och försökte höra vad som hände på nedervåningen, men utan framgång. Efter en stund tänkte hon ändå att kusten borde vara klar.

Hon drog på sig tröjan från gårdagen, tog handduken som Karin gett henne kvällen innan och gick ut i hallen. Badrummet var turligt nog ledigt och hon tog en välbehövlig dusch. Nattens aktiviteter hade varit svettiga och det var skönt att skölja av sig även om en del av henne gärna hade behållit Eriks dofter ett tag till.

Efter duschen gick hon tillbaka in på Eriks rum. Hon fixade till sängkläderna lite och hittade då de använda  kondomerna med tillhörande förpackningar som hon slängde i en papperskorg under skrivbordet. Hon klädde på sig och gick sedan försiktigt ner för trappan.

Hanna hörde lågmälda röster från köket. Karin satt och läste tidningen medan Olov måttade upp kaffe i en presskanna bakom ryggen på henne. Hunden, Smulan, mötte henne med en svansviftning. Erik syntes inte till och Hanna hoppades att det var ett bra tecken.

– God morgon, sa Karin glatt. Hoppas att du sovit gott.

Hanna nickade och hoppades att hennes röda kinder inte var alltför framträdande.

– Jodå, jag somnade som en stock igår, sa hon och var glad att hon i alla fall ännu inte behövt ljuga.
– Sätt dig och ta något att äta, kaffet är snart klart om du vill ha, sa Olov.

I samma ögonblick som Hanna slog sig ned mitt emot Karin kom Erik in i köket. Hannas hjärta bultade och hon vågade nästan inte titta på honom. Han hade samma grå tröja och boxershorts som kvällen innan, men helt plötsligt såg han annorlunda ut. Lite äldre kanske. Och snyggare, eftersom hon nu inte bara behövde föreställa sig hur han såg ut naken utan faktiskt visste.

– Nämen, ser man på, den förlorade sonen! sa Karin när hon fick syn på Erik.
– God morgon mor, replikerade han och medan han gav sin mamma en lätt klapp på axeln log han mot Hanna som fortfarande knappt vågade se på honom.
– Fick du sova något i natt? frågade Karin när han satte sig ner bredvid henne, fortfarande med fokus på tidningen framför henne.

Erik log lite menande mot Hanna, som helst av allt ville sjunka genom jorden.

– Jodå, jag fick allt sova lite, svarade han sen.
– Det var inga problem med soffan då?
– Nej, det var inga problem med soffan, sa Erik, fortfarande med ett stort leende på läpparna.

De åt frukost och Hanna gjorde sig bästa för att verka som vanligt. Hon kände sig dock inte som vanligt. Inte alls. Och varje gång hon tittade på Erik blev hon påmind om varför. Till slut kände hon att hon var tvungen att åka hem så hon ursäktade sig och sa att hon tänkte ta bussen hem.

Hanna erbjöd sig att hjälpa till att plocka av frukosten, men Karin sa att det inte behövdes, de skulle nog sitta ett tag till. Hon erbjöd sig istället att bädda upp Eriks säng, men nu var det Erik som hejdade henne och sa att det inte var nödvändigt. Hon hade ju bara sovit i de lakanen en natt. Blicken han gav henne fick Hanna att tänka att det fanns en annan anledning till varför han inte ville byta lakan.

– Om du väntar lite så kan jag ta Smulan med mig och följa dig till bussen, sa han sen.
– Vad snällt av dig, Erik, sa Karin och log mot sin son med en viss förvåning i blicken.

Hanna sa inget. Självklart ville hon inget hellre än att ha sällskap och snart kom Erik rusande ner för trappan. Han hade dragit på sig ännu en tröja och satt på sig ett par rutiga byxor som Hanna kunde konstatera inte bara var snygga utan satt väldigt bra på honom också. Han satte på sig ett par skor, plockade ner ett koppel från en krok och ropade på Smulan som genast kom springande. Hanna tackade Karin och Olov för gästfriheten och sen lämnade hon huset tillsammans med Erik och Smulan.

De gick nästan löjligt långt ifrån varandra första biten tills de kommit runt kröken då Erik drog Hanna till sig och kysste henne. Smått förskräckt protesterade hon, med invändningen att någon kunde se dem. Men hon kunde inte låta bli att tänka att hans kyssar var förbaskat goda och hon tillät sig själv att glömma bort omgivningarna för ett tag.

När Erik tog Hannas hand och de började gå mot busshållplatsen tittade hon sig noga omkring för att se så att det inte fanns någon i närheten, men sen hon konstaterat att de flesta troligtvis sov eller åt frukost eller var upptagna med annat så lät hon honom hålla kvar. Så snart de såg bussen komma släppte hon dock och det blev bara ett enkelt ”hej då och tack för att du följde mig och ingen orsak” som avsked.

I jackfickan, när Hanna skulle plocka upp plånboken och ta fram sitt busskort hittade hon en lapp. På lappen stod ett mobiltelefonnummer och ”Tack för i natt, E”.

Hanna tänkte att hon aldrig skulle kunna ringa till honom. Det var illa nog att det hade gått så här långt, något mer var uteslutet. Ändå behöll hon lappen, stoppade tillbaka den i fickan. Hon kastade en blick ut genom bussfönstret och kunde konstatera att Erik och Smulan stod kvar vid busshållplatsen. ”Hjälp, vad läcker han är!” tänkte hon och insåg med ens att hon inte skulle kunna låta bli att kontakta honom igen. Hon plockade fram sin mobiltelefon och skickade ett SMS med orden: ”Tack själv” och hoppades att han skulle lista ut vem som var avsändaren.

12 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

Ellen-Karin

Man tackar, man tackar! Just den här är lite "upp-piffad" jämfört med originalet. Jag har en IRL-kompis som ville läsa några och i samband med att jag skulle skriva ut på papper såg jag till att göra en ny genomläsning.

13/8, 2009 kl. 17:17

#1

WAMPyrellagirls

Välskrivet... som vanligt!

13/8, 2009 kl. 16:49