Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • REA
  • REA REA

26/6 kl. 09:43, av RuterEss

In your dreams ...

Del av 1 i serien I huvudet på Sabina

Jag såg honom. Han stod med sidan mot fönstret. Med fullt stånd. Hon satt framför honom, lade en hand vid kukroten och tog honom i munnen.

 

Ni tjejer som läser den här - var inte för hårda mot mig om jag är "ute och cyklar".

I huvudet på Sabina ( eller " In your dreams..." )

Dag 1

Jag tänkte jag skulle berätta om två dagar, för tre år sedan, som blev en milstolpe i mitt ännu inte så långa, liv.

Jag och min familj var på den årliga husvagnssemestern, dvs min mamma, min "plast-pappa" och min lillebror. Ja, fast  egentligen är vi bara halvsyskon, brorsan och jag. Jag är mammas, från ett tidigare förhållande. Brorsan är deras gemensamma, vilket gör att pappa (jo, jag kallar honom så) och han är ganska tighta. Båda är väldig aktiva, håller igång och tränar mycket. Mamma tränar mycket hon också, men mest för att hålla jämna steg med dem. Hur som helst så ser hon mycket bra ut för sin ålder. Kortklippt, blond, muskulös, inte ett gram överflödigt fett men ändå kvinnlig. Kan bara hoppas att jag ser ut som henne när jag blir så gammal.

Jag då. Vem är jag? Jag heter Sabina och är 19 år. Då var jag 16, blont, axellångt, lite sjävllockigt hår. Jag började få lite former, men var fortfarande lite flickaktigt, både kroppsligt och mentalt. Som för de flesta tjejer i den åldern så stod inte träning högst upp på "att-göra-listan". Visst, jag gymmade en del, men mest för att spana på killarna vid frivikterna (och låta dom spana på mig), och inte alls som resten av familjen, så jag hakade sällan på alla deras aktiviteter. Satt mest och hängde hemma.

I vilket fall. Vi hade stannat på en liten camping nära västkusten. Mina föräldrar tyckte att de vid havet var för dyra och och att det därför blev billigare att ta bilen sista biten om man ville till strand, bad eller shopping. Vi hade stått där en vecka och alla utflyktsmål var i stort sett avklarade, så nu hängde vi mest och tog det lugnt. Campingen var liten och ganska "sömnig". Inget hålligång alls, och definitivt inga gäster som var jämnåriga med mig. Dom var väl nere vid kusten allihop.

Jag deppade. Det var så tråkigt. Mamma sprang i skytteltrafik mellan vagnen och servicehusen för att tvätta, diska, skala potatis, ja allt som måste göras men som inte går att göra i vagnen. Pappa och brorsan var iväg och badade i den närliggande insjön har jag för mig. Så där satt jag ensam ute i det helt öppna förtältet, drack läsk och läste samma inlägg på "Insta", för säkert 70:e gången den dagen, när en bil med vagn kom inrullande. Och ni vet hur det är. Om något rör sig så tittar man. I synnerhet på en liten camping, där det normalt sett inte händer någonting alls. Det går liksom inte att låta bli. Det är dessutom lite spännande att se hur dom som kommer ska klara att ställa upp vagnen. Det är inte alla som kan, typ.

Där satt jag alltså inne i skuggan och spanade. Först lite besviken att det inte var några jämnåriga med. Det var ett äldre par, nånstans 40-50 sådär. När dom ställt upp vagnen försvann kvinnan in medan han fortsatte pyssla med elen och slaskvattentanken. Det var någonting med honom som lockade min blick, men jag kunde inte sätta fingret på vad det var. Han var inte snygg på det viset att man hajade till. Det var något annat. Hållningen utstrålade styrka och ett inre lugn. Allt han gjorde verkade självklart och enkelt. Kvinnan, som troligen var hans fru, dök upp i dörren igen och räckte honom en öl. Han mötte henne på det lilla trappsteget, tog burken, kysste henne samtidigt som han med vänsterhanden smekte henne längs ryggen, över rumpan och knep till lite i vecket där låret möter skinkan. Hon vände leende in i vagnen igen och hans hand följde henne in en bit, samtidigt som han vände sig om för att gå ut.

Just då kom min mamma gående. Där jag satt såg jag henne på långt håll. Hon rundade snart deras vagn, och ni vet det jag sa ... "om nånting rör sig".... och mammas tighta knallgula solklänning gick inte att undgå. Jag såg hur han följde henne med blicken, uppifrån och ner, fastnade vid hennes fasta rumpa, samtidigt som han sippade på sin öl. Hon rundade mig på väg in i vagnen, och det var då han såg mig. Hans ögon mötte mina. Lite för länge. Han log. Och jag satte drickan i halsen.

Vad var det här för något? Varför höll jag på såhär? Långt ner i min mage började en tinglande känsla växa sig starkare. Varför reagerade jag som jag gjorde? På honom? Det var ju en gubbe!

- Älskling, hur är det?

Min mammas röst lät orolig.

- Får du luft?
- Det är Ok mamma. Satte i halsen bara.
- Grabbarna kommer strax och då skall vi äta. Dukar du fram?
- Okej.

Jag började dona med bord och stolar. Hämtade tallrikar, bestick och glas. Hela tiden med ett halvt öga mot den andra vagnen. De verkade redan ha ätit och kom nu ut med varsitt glas vin för att sitta en stund i solnedgången. Han fällde snabbt upp två stolar och ett litet bord, hela tiden med blicken på henne. Varje gång han kom henne nära gav han henne en lätt smekning någonstans på kroppen. Jag hade aldrig sett något liknande. Mamma och pappa visade aldrig varandra ömhet sådär öppet. Dom rörde inte ens varandra om någon kunde se. Det här paret utstrålade kärlek och lust. Dom rörde vid varandra, på ställen på kroppen som definitivt var laddade, och på ett sätt som fick tinglet i min mage att gå på högvarv. Jag insåg att jag ville vara där. Jag ville vara hon.

Jag avbröts i mina funderingar av att pappa och brorsan kom hem.

- Vad står du och funderar på?
- Eeh, va?
- Du verkade lite långt borta.

Pappa såg forskande på mig.

- Vaa? Nää. Det var inget.
- Nånting är det, flinade brorsan. Du är ju röd som en tomat i fejjan.
- Men för faan. Orka!!! fräste jag och satte mig vid bordet.

Utan att tänka på det hade jag satt mig så att jag såg åt "deras" håll under hela middagen. De satt med ryggen mot oss, och jag kunde se hur deras händer sökte varandra, retades, busade, klämde både här och där. Till slut hade solen sjunkit ner bakom trädtopparna och jag såg hur hon böjde sig över mot honom, viskade något i hans öra samtidigt som hennes hand sökte sig ner mot hans skrev (jag såg inte riktigt, men det måste ha varit så). Han nickade till svar och hon gick in. Genast började han plocka ihop deras stolar, bordet och stuva in dem i en av lastluckorna. Just som han var klar, och vred om låset, vände han på huvudet och såg rakt på mig. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Han höll min blick fången. Det kan inte ha varit mer än ett par sekunder, men det kändes som det var länge, väldigt länge. Till sist vände han undan huvudet och gick in. Jag drog ett djupt andetag.

- Gumman, vad är det?

Mamma lade sin hand på min arm. Jag tittade yrvaket upp. Alla tre vid bordet tittade på mig.

- Ja, du verkar lite off, sa pappa. Förut med. Stod bara och stirrade rakt ut i luften.

Inom mig drog jag en suck av lättnad. Dom hade inte förstått. Inte ännu i alla fall.

- Lite trött bara. Värmen.
- Tror jag det. Du badar ju inte eller någonting. Det blir varmare än man tror här i tältet. Imorgon är det du följer med ner till bryggan, sa mamma.
- Mmmm, vi får se.

Inne i den andra vagnen hördes hur en tv slogs på. Allsångsprogram. Såklart. De var ju gamlingar.

Vi hade ätit klart och mamma hade samlat ihop allt för att gå och diska.

- Ska du med? Det kommer göra dig gott att röra dig lite.
- Ok. Vänta. Ska bara ta en tröja.

Jag sprang in i vagnen och hämtade en vit och ljusblå luvtröja som jag själv tyckte passade bra till den korta veckade kjolen, ni vet en sån kjol som damtennisspelare har, och sprang ikapp mamma som hade gått i förväg. Vi diskade och torkade under tystnad, och när vi var klara hade det hunnit börja skymma lite.

- Tar du baljan upp till vagnen så snyggar jag till lite efter oss. Tror jag skall passa på att gå på toa också, när jag ändå är här.
- Japp. Ses där uppe sen.

Jag tog baljan och traskade mot vår plats. Det lyste i grannvagnen. När jag kom närmare kunde jag urskilja gestalter där inne. Jag skulle precis passera när en rörelse fångade min blick. Jag såg honom. Han stod med sidan mot fönstret. Med fullt stånd. Hon satt framför honom, lade en hand vid kukroten och tog honom i munnen. Jag stod som fastvuxen i backen och såg den försvinna in i hennes mun, gång på gång på gång, långsamt, långsamt. Hon med händerna på hans höfter, han med händerna på hennes huvud. Vet inte hur länge jag hade stått där när hon började vända huvudet åt mitt håll. Jag sprang. Hann precis in i förtältet när deras dörr öppnades. Pappa hade satt upp alla sidorna nu så jag var säker. Dom kunde inte ha sett mig. Jag ställde in baljan på diskbänken, gick ut i tältet igen och satte mig i en av solstolarna. Det var alldeles tyst där ute.

Mamma dröjde längre än jag trodde att hon skulle göra. Men så hördes steg i gruset utanför, hon kom in genom tältdörren och tvärstannade när hon såg mig. Jag är inte säker, men jag tyckte hon såg lätt rosig ut om kinderna.

- Sitter du här i mörkret. Ska du inte gå in?
- Tror jag stannar här en stund om det är ok?
- Visst. Ska jag stänga tältet?
- Nej, låt det vara öppet. Jag behöver svalkan.

Hon gick in i vagnen med ett "Ok". Så var jag själv. Jag tog av tröjan och lade den i knät. Satt och lyssnade i tystnaden. Blundade och såg för min inre syn hur hans kuk försvann in i hennes mun. Bilden spelades upp för mig igen och igen. Omedvetet sökte sig min högra hand neråt. Fingrarna letade sig ner under tröjan, lirkade undan kjolen och hittade troskanten. Nu hördes ljud utifrån. Ett lågt hummande med korta pauser. Nu blev det lite högre. En kvinnoröst. Var dom igång där inne igen? Men jag hörde bara henne. Vad gjorde dom? Det var ju uppenbart att han gjorde något med henne. Det var ju bara henne man hörde. Hummandet blev ännu högre och övergick i ett utdraget "Åååååååååååå". Slickade han? Pullade han? Jag lyfte ena benet över armstödet och lade handen utanpå trosorna, direkt över fittan. Det var varmt och fuktigt. Gned lite försiktigt. Kände ilningar i hela kroppen. Mina bröstvårtor stod rakt ut, hårda som polkagrisar, och så känsliga att t-shirten kändes som sandpapper. Handen sökte sig via ljumsken in under trosan. Där var plaskvått. Bara vetskapen om vad de gjorde där inne hade gjort mig så galet upphetsad att jag inte längre kunde styra mig. Jag blundade och föreställde mig honom med huvudet mellan hennes ben, och gned mig själv i samma rytm som hennes stegrande hummanden. Min hand ökade stegvis tempot och till slut stack jag in två fingrar. Det var vått, varmt och halt, och lite längre in hittade jag ett ställe som kändes så sjukt bra när jag gned. Jag hade inte varit mycket för att onanera tidigare, men nu var jag som förbytt.

Från den andra vagnen hördes nu ännu högre stön och till sist....

- Åååååååååååååhhh!!! Gud!!! Ta mig!!!

Nu kom hans röst in i kören också. De stönade båda högt och utan hämningar. Tv- antennen vajade kraftigt. Gud! tänkte jag, han sätter verkligen på henne ordentligt där inne. Jag fortsatte pulla mig i takt med dem. Slöt ögonen och fantiserade fram en bild där hon låg i sängen och han stod, med hennes ben över sina armar, körande kuken i henne i ett ursinnigt tempo. Då hördes hans röst.

- Vänd dig om.

Det blev tyst ett ögonblick, sen började det igen om möjligt ännu värre än innan. De stönade, och vagnen skramlade. Min andning blev tyngre, sedan snabbare och snabbare. Jag pullade min fitta så det slaskade. Så bröt deras röster igenom mörkret i ett gemensamt ...

- OooooooAaaaaaaaaahhhhhMmmm!!!

Själv kände jag hur mitt underliv knöt sig runt mina fingrar och jag kved ut min orgasm så tyst jag kunde.

Genomsvett satt jag med huvudet kastat bakåt och smekte mig själv helt stilla. Jag hade precis lagom hunnit komma någorlunda till sans när dörren till vår vagn öppnades bakom mig och mamma stack ut huvudet.

- Gumman. Vad gör du?

I panik svarade jag...

- Ingenting.
- Jag tyckte jag hörde något.
- Jag tror det var några som tjoade nere vid servicehusen, ljög jag oskuldsfullt.
- Okej, men ska du inte komma in och lägga dig nu?
- Visst, jag kommer.

Den natten drömde jag om honom. Och om kukar. Massor av kukar. Hans kuk som gick in och ut i henne, in och ut i mig.

Dag 2

Nästa dag mådde jag jättebra - och hade värsta ångesten samtidigt. Vad var det som hänt? Vad hade jag gjort? Varför? Hade nån sett? Och varför kändes det så jävla bra? Min kropp dansade på små lätta moln, men ett mörkt hängde över min själ. Satt och hängde utanför vagnen efter frukost. Det skulle bli en solig dag, men det var ännu tidigt. Mamma kom uthoppande från vagnen och började röja i tältet.

-  Det blir inget bad idag. Vi tänkte ta en tur ner till Ljungskile i stället, för att handla lite nu på förmiddan. Vill du åka med eller stanna här? Du kan ju gå ner och bada själv om du vill.
- Jag stannar gärna här, om det är okej.
- Visst. Nemas problemas.

Resten av familjen packade in sig i bilen och åkte. Skulle vara tillbaka runt lunch sa dom. Väl ensam slog jag mig ner utanför tältet. Jag kan väl inte säga att jag hade någon plan, men att jag ville se honom igen det visste jag. Det gick väl nån timma så kom han ut för att göra något. Jag satt bara och stirrade på honom. Kunde inte låta bli. Jag tror han kände det på sig, för ibland slängde han ett öga åt mitt håll och han såg mer och mer sammanbiten ut. Som om han ville titta men försökte låta bli. Plötsligt bröt solen igenom på allvar och det blev jättevarmt. Tröjan och jeanskjolen blev absolut överflödiga, så jag sprang in i vagnen för att byta om till bikini. Om inte annat skulle mamma bli glad att jag fick lite sol, kanske rentav tro att jag hade badat, men innerst inne önskade jag att han skulle se mig. Jag valde min vita bikiniöverdel utan axelband, och på en ingivelse tog jag ett par stringtrosor som egentligen inte hörde till, men som var tillräckligt lika i material för att de skulle passa ihop.

Med fjärilar i magen puffade jag upp brösten i bh:n, gick ut och var noga att vända baken mot honom när jag, med så raka ben jag kunde, böjde mig framåt för att rätta till stolen innan jag satte mig. Med solglasögonen på, och med näsan mot solen, låtsades jag blunda när jag iakttog honom för att se om jag fått någon reaktion. Visst rodnade han lite grann, och det var definitivt en bula som växte lite innanför shortsen. Jag lutade solstolen bakåt precis så mycket att jag kunde fortsätta snegla på honom. Han verkade lite besvärad, men kunde inte låta bli att titta åt mitt håll. Hade han tittat noga hade han sett det leende som spelade på mina läppar.

Med nyvunnet mod tog jag försiktigt tag i trosorna och drog upp dem såpass att jag kände hur de skar in lite i grenen. Sen lät jag ena handens fingrar spela lite lojt i ena ljumsken samtidigt som den andra handen sökte sig upp mot mitt ena bröst och smekte med fingertopparna i klyftan. Han hostade till lite lätt och gick in. Inifrån vagnen hördes dämpade röster följt av ett "Nu???". Sedan mer mummel innan hon började stöna.

Jag vet inte vad som flög i mig, men jag måste se. Jag smög fram mot deras vagn, lite på avstånd, och hoppades få en skymt av vad dom gjorde där inne. Fönstren på vagnen var visserligen tonade, men ett stod vidöppet, det var ju så varmt. Och där var dom. Jag såg dom från sidan. Hon stod lutad på armarna framåt över matbordet. Han knullande henne bakifrån i långa hårda stötar. Jag satte mig på huk vid ett par buskar, högra handen sökte sig omedelbart ner mellan mina ben och drog trosans framstycke åt sidan. Fittan var redan ordentligt blöt och snart hade jag två fingrar inne i mig. Buskarna dolde mig för resten av campingen men gav mig fri sikt in - och dom skulle kunna se mig - och det gjorde dom. Eller rättare sagt, hon såg mig.

Jag hade sjunkit ner på knä med benen brett isär, bakåtlutad, stödd på en arm och pullade mig i takt med hans stötar, när hon med rynkad panna, slutna ögon och öppen mun vände på huvudet. Jag förstod att hon var nära att komma, och det var jag också. Så öppnade hon ögonen och såg rakt in i mina och vi kom tillsammans, jag med ett kvidande, hon med ett högt "Aaaaaaaaahhhhh!!!". Hela tiden med våra blickar låsta i varandra. Så log hon, ställde sig upp och rättade till solklänningen (hade hon inga trosor?), vände sig om och gick "ner" på honom. Med munnen runt ollonet började hon runka honom med båda händerna i skruvande rörelser. Han stönade "Nu!". Då gick hon så djupt på honom att näsan tog i hans könshår. Jag kunde inte tro mina ögon. Gick det att göra så??? Han stönade och jag såg hur det ryckte i honom och hur pungen drogs ihop. Så drog hon sig tillbaka till toppen, samtidigt som hon svalde. Hon stannade precis på ollonets spets, svalde igen, samtidigt som hon mjölkade ur honom det sista och sög honom ren. Sen slickade hon sig om munnen med en blick på mig, där jag satt och smekte mig själv i efterdyningarna, innan hon åter ställde sig upp och gav honom en kyss.

Nu tyckte jag att bikinin hade spelat ut sin roll, den hade på sätt och vis haft den effekt jag ville, så jag gick in för att byta om. När jag fått av mig den kände jag efter mellan min ben. Jag brukade på den tiden bara raka bikinilinjen, och det lilla hår jag hade höll jag väldigt kort. Nu tog jag hyveln och frilade blygdläpparna helt. Sparade bara lite ovanför skåran. Klädde mig sen. En vit kort tight solklänning - och hoppade över trosor och bh. Så gick jag ut. Att känna den friska luften mot mitt kön var underbart. Det pirrade skönt där nere och bröstvårtorna avtecknade sig styva genom det tunna tyget. Såhär skulle jag gå oftare.

Jag hade precis satt mig när min familj kom hem.

- Halloj! Har du haft det bra?
- Jaadå! (Dom skulle bara veta).

Hela gänget gick in i vagnen, men jag satt kvar i skuggan av tältet och höll span på grannvagnen. Efter en stund kom han ut med en diskbalja, och gick ner mot servicehusen. Än en gång var det mitt underliv, inte min hjärna, som styrde mina handlingar.

- Jag går en sväng mamma!
- Visst! Vi käkar om en timma!
- Ok!

Jag smög mig iväg efter honom, kom ner till diskrummet, spanade lite genom fönstret om han var ensam, eller om där var någon mer. Han var själv, så jag slank in genom dörren. Han tittade upp och hälsade tyst. Man gör det på camping. Jag stod bara där. Han sneglade lite på mig och jag stod som förstenad. Vad tänkte jag egentligen. Vad trodde jag skulle hända. Till slut harklade han sig.

- Ville du mig något? Är det något jag kan hjälpa dig med?
- Mmmmmm.

Det var dags att ta tjuren vid hornen.

- Du vet att jag har kollat in dig, sa jag. Och du har kollat på mig.

Jag klev fram till honom. Lade en hand på hans bröstkorg.

- Du är så fin. Och du får din fru att må så bra. Det låter så skönt när ni håller på. Jag vill också ha det så. Jag vill ha dig, att du blir den förste.

Han rodnade, men förblev tyst och stilla. Jag tog hans ena hand och lade den direkt på min nyrakade fitta och viskade.

- Ta mig.

Han höll handen stilla ett ögonblick. Den var blöt och kall av sköljvatten, och samtidigt varm och mjuk. Sen skakade han på huvudet och tog bort den.
- Vad heter du?
- Sabina.
- Sabina. In your dreams ... and in mine, but not in this lifetime, svarade han och log. Snabbt samlade han ihop koppar och glas i baljan och gick.

Jag stod ensam kvar. Jag kände mig såååå billig. Vad var det jag hade gjort? Bjuda ut mig på det viset. Skamsen gick jag tillbaka till vagnen. Tankarna malde. Jag satt tyst hela middagen. Kvällen kom och det började kyla på så vi gick in. Fortfarande kunde jag inte slå bort honom ur huvudet, och vad som hade hänt, och inte hänt. Kände att jag behövde "lätta på trycket" och bestämde mig för att gå ner till toaletterna. När mamma frågade vart jag skulle sa jag att jag skulle göra "2:an" (man undviker att göra det i vagnen, i den mån det går). Hon såg efter mig när jag gick.

I servicehuset skulle jag precis låsa om mig när någon kom in och ropade mitt namn. Det var en kvinna, det hörde jag, men det var inte min mamma.

- Vad är det?
- Har du lust att komma ut lite, Sabina. Jag vill ge dig något.

Jag klev ut igen. Där stod hans fru med en påse i handen. Jag rodnade.

- Gud! Såg du mig förut, med din man?
- Nej, han berättade själv faktiskt. Alltihop. Jag har förstått att det är dig jag har att tacka för förmiddagsskjutet, där du var med på ett hörn. Och han har berättat vad du sa i diskrummet.

Hon log ett varmt leende.

- Du är ung. Och du ska inte ha för bråttom. Men det skadar inte att lära sig vad man själv tycker om. Därför vill jag ge dig den här.

Hon räckte över påsen. Jag tittade i den och rodnade om möjligt ännu mer.

- Det är en avgjutning av Görans, sa hon. Vi gjorde den mest på skoj och jag har aldrig använt den. Jag kan ju få den äkta varan när jag vill, och behöver jag en leksak kan vi ju alltid göra en ny.

Med darrande händer tog jag upp den. Den verkade vara i någon sorts jelly- material, röd, glänsande blank, med markerat ollon och ådror som avtecknade sig tydligt.

- Den är stor, sa jag och stirrade på den
- Inte då. Han är rätt normalt utrustad, min Göran.

Så kom hon närmare, gav mig en kram och viskade i mitt öra.

- Vi far imorgon. Det blir bäst så. Men jag vill tacka dig. Vårt "ögonblick" tidigare idag kommer bli ett kärt minne för mig. Hoppas det blir det för dig med en dag. Ha det nu så skönt med "Göran".

Så pussade hon mig på kinden, vände sig om och gick ut.

För ett ögonblick hade jag svårt att ta in vad som precis hänt. Men här kunde jag inte stå. Jag gick in i mitt bås och låste om mig. Vägde "gummikuken" i handen. Skulle den verkligen få plats i mig. Jag lät ett finger känna efter där nere. Jodå, jag var blöt - igen. Så jag hissade upp solklänningen, satte mig på kanten på toalocket och tryckte den försiktigt mot min fittmynning. Det tog emot lite så jag tog upp den och smakade på den, testade hur det var att ta en kuk i munnen, provade att göra som hon gjort. Jag fick faktiskt in den rätt långt innan kräkreflexen stoppade mig. Jag tog ut den igen, spottade på den och gned ut innan jag försökte där nere igen. Den här gången gled den in lite. Det spände och stramade, inte obehagligt, bara ovant. Jag började jucka den lite försiktigt in och ut, och för varje gång gled den in lite längre. Till slut var hela inne, och känslan var något jag aldrig kunde föreställt mig. Det var så skönt med ådrorna som masserade insidan av min slida. Jag kände mig så fylld. Det var alltså såhär det kändes. En riktig, blodfylld kuk måste ju vara ännu bättre. Herre Guuud!!! Jag trodde jag skulle bi tokig. Jag slöt ögonen och lutade mig bakåt. Vänsterhanden körde dildon ut och in, höger hand bearbetade klitoris intensivt. Jag satt med slutna ögon, inne i min bubbla, inte en tanke på var jag var, vem som kunde komma in, hur mycket som hördes. Det var så underbart att ha fått fittan "öppnad", fylld för första gången. Jag skulle komma, nu, hårt, skit i vem som visste om det. Jag bytte till höger hand, stötte löskuken hårt in i mig, igen och igen och igen. Fittan rann av kåtsaft och det slaskande ljudet när den gick som en pistong ut och in fyllde hela rummet. Och till sist kom den, flodvågen. Jag kastade huvudet bakåt, drog efter luft och skrek ut min orgasm.

- Aaaaaaaaaaaaaaahhhhh!!!!!

Det tog en stund innan jag sansat mig, men till sist lyckades jag samla ihop mig, rätta till klänningen och torka av mig. På väg mot vår vagn passerade jag deras. När jag tittade åt det hållet såg jag att hon tittade på mig. Jag log med hela ansiktet och gjorde tummen upp. Hon log och vinkade, vände sig sen mot sin man och kysste honom.

Jag insåg nu att jag hade ett problem. Hur skulle jag smuggla in den här saken utan att någon såg. Jag hade ju bara min solklänning på mig. Det fanns enligt mig bara ett sätt. I mörkret utanför vagnen blötte jag den igen och tryckte upp den där jag visste att den fick plats utan att synas. Sen knep jag allt jag kunde när jag gick in. Familjen tittade på tv när jag kom in, så jag kunde slinka in på toa.

- Älskling, är du okej, ropade mamma över tv-ljudet.
- Jaaa. Jag måste bara tvätta av mig lite. Snubblade utanför servicehuset, svarade jag bakom den stängda dörren.
- Gjorde det ont? Var det du som skrek?
- Hördes det ändå hit? Nej, det är ingen fara. Blev sur bara.

Rodnande upp till hårfästet drog jag ut dildon, tvättade den och tryckte ner den i botten på min badkasse. Därifrån kunde jag flytta den vid ett senare tillfälle. Så baddade jag ansiktet, och musen, med kallt vatten. Jag behövde verkligen svalka av mig innan jag gick ut till dom andra. När jag kom ut från toan kände jag att jag verkligen inte ville se på tv.

- Jag sätter mig ute en stund, sa jag och klev ut i det svala förtältet.

Efter en liten stund kom mamma ut och satte sig. Jag noterade att hon hade solklänning, hon med, fast det var mörkt. Hon brukade annars byta till myskläder såhär dags. Hon satt  tyst en stund. Sen sa hon med låg röst ...

- Sabina. Jag har varit lite orolig. Du har varit så frånvarande sista två dagarna. Först trodde jag att du var sjuk, men nu tror jag att jag har förstått.
- Mmmm.
- Jag har sett dina blickar.
- Mmhmm.
- Och när jag hörde ditt skrik förut blev jag säker.
- Okej???
- Ja, det och att du rakat dig idag. Inte för att det gör mig nånting, men du måste städa efter dig.

Jag behövde inte se henne. Jag hörde att hon log.

- I vilket fall, du är inte den enda som blivit påverkad av hur de håller på där inne.

Hon nickade menande mot deras vagn.

- Jag antar att du såg vad dom höll på med igår.

Jag svarade inte.

- Det är inget att skämmas för, fortsatte hon. Jag stannade själv och tittade en stund. Jag har gått och varit lite småkåt mest hela tiden sen dess. Pappa kommer få när vi kommer hem.
- Mamma!?!
- Ja! Vaddå? Det är väl inget konstigt med det? Hur som helst ... om det är något du vill fråga om...
- Näääää.
- Okej.

Hon blev tyst ett ögonblick.

- Jag har lite grejer....
- Grejer?
- Ja, leksaker. Om du vill låna ....

Jag såg på henne, sträckte ut handen och hon tog den.

- Det är lugnt mamma. Det är fixat. Om du vill kan du få låna "Göran".

Jag nickade, i min tur, menande mot deras vagn. Ett lågt hummande hördes därifrån. Mamma såg frågande på mig.

- Jag berättar nån gång när vi är helt själva och det inte är så lyhört, fortsatte jag. Kan vi inte bara sitt tysta och lyssna?

Mamma nickade och log. Hummandet stegrades till låga stön och suckar. Min vänsterhand hade omedvetet sökt sig ner till min fitta, med två fingrar på väg in. I ögonvrån såg jag att mammas högra hade gjort detsamma. Gick hon också utan trosor!?! Jag kramade hennes hand. Hon kramade tillbaka. Vi såg på varandra och fnittrade.

- Nu kör vi, viskade hon, log och slöt ögonen.

Grannens Tv-antenn började vaja.

 

 

(Fortsättning under arbete)

7 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.