Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • REA
  • REA REA

28/6 kl. 10:53, av RuterEss

På djupt vatten

- Imorgon försöker vi hitta nån egen badvik. Jag orkar inte med en dag till med "Miss Bikini". Jag har ju haft stånd så mycket idag så det gör ont.
- Du får väl göra nånting åt det då.
-Ähhh! Runka menar du? I en stuga med bara ett rum? Med dig där?

Förord

1. Eftersom jag aldrig praktiserat annat än hetero (vaginalt, oralt, manuellt) sex så har jag ingen aning om allt detta ens är genomförbart. Det är mina fantasier. Om det inte funkar för er så välj något annat att läsa.

2. Detta började som ett tankeexperiment. Jag har alltid definierat mig som hetero - fram tills nu.
                          *********

På Djupt Vatten.

Vi hade hängt ihop sedan mellanstadiet, min bästa kompis Robban och jag. Nu var vi strax över 50, jag var relativt nyskild och Robban hade varit singel hela livet, frånsett ett par korta förhållanden. Vi hade hyrt en stuga vid en av älvarna i södra norrland. Planen var att fiska och softa, men sommaren blev den varmaste i mannaminne, fisken högg dåligt och det var skönare att vara vid sjön än att stå fullt påklädd nere vid älven och blöta ner flugorna. Kort sagt tillbringade vi i stort sett hela den veckan vid traktens badsjö, inte långt från älven och stugbyn.  Där fanns den allmänna badplatsen med brygga, kiosk, liv och rörelse. Dessutom gick en stig runt sjön med ett flertal undanskymda små badvikar.

Det var sista heldagen på vår vistelse och där låg vi nu, en bit från bryggan och spanade in all den kvinnliga fägring som dukades upp framför oss. Den ena bikinin mindre än den andra.

- Herre Gud!!! De döljer ju knappt nånting! Kunde lika gärna gå omkring nakna! Vet dom vad dom gör med oss?
- Ja det gör dom. Tiderna förändras Robban. Kvinnan får visa sin kropp, vara stolt över den. Tror till och med att de njuter av att se effekten.

Jag tittade ner på mig själv och sen på Robban. Vi satt båda med badbyxorna uppspända som tält. Det var bara att lägga sig på mage, blunda och försöka tänka på korpfotboll tills ståndet lagt sig, vilket var lättare sagt än gjort. Dels så snurrade minnesbilderna av kvinnokroppar för min inre syn. Dels så låg min uppsvällda kuk så skönt mellan min kropp och den varma sanden. Dessutom så gick det inte att ligga så hur länge som helst. Risken att bränna sönder ryggen var alldeles för stor, så det var bara att vända runt igen.

När solen nådde trädtopparna samlade vi ihop våra pinaler och drog oss tillbaka till vår stuga, varma, trötta och med värkande kulor. Vi käkade lite och satte oss sen, med varsin öl, på verandan och njöt av kvällssolen.

- Vad är det som har hänt med världen?

Robban lät nästa lite bitter när han fortsatte.

-Det är lite som att vi är för gamla. Våra värderingar gäller inte längre. Men så jävla gammal känner jag mig inte. Ändå kan jag inte hjälpa att jag blir upprörd när jag ser hur andra bär sig åt.
- Det är en generationsfråga. Vi som är uppfostrade av 40-talister har fått alla "gamla idéer" med modersmjölken. Det tar ett tag att vänja sig. Det är trots allt bara att tugga i sig att det är ok att visa mycket hud och att man kan ha sex med vem som helst, när som helst och nästan var som helst, bara det finns samtycke.
- Hmm. Imorgon försöker vi hitta nån egen badvik. Jag orkar inte med en dag till med "Miss Bikini". Jag har ju haft stånd så mycket idag så det gör ont.
- Du får väl göra nånting åt det då.
-Ähhh! Runka menar du? I en stuga med bara ett rum? Med dig där?
- Utedasset då? flinade jag.
- Tack så mycket. Skitmysigt.
- Bara ett förslag. Förresten så har jag hört att det finns dom som runkar tillsammans.
- Tillsammans? Du menar att dom gör det på varandra? Killar?
- Ja, eller framför varandra. Och tjejer med för den delen.

Robban blev tyst. Satt och stirrade ut i det tilltagande mörkret som om han tänkte på något. Jag tänkte att det var bäst att jag också höll tyst. Jag hade kanske låtit munnen löpa lite för lätt. Efter skilsmässan hade jag bestämt mig för att vara mer öppen för idéer på det sexuella planet, testat leksaker, kollat på olika sorters porr, inte bara "straight", och upptäckt att jag gick igång på mer än jag trodde. Det stod ju ganska klart att Robban inte hade kommit lika långt i sin utveckling. Efter vad som verkade vara en evighet ställde han sig upp.

- Nä, jag tror det är dags att knyta sig.

Han gick in i stugan och jag följde strax efter. Vi klädde av oss under tystnad. Det kändes lite laddat i rummet och jag kunde inte låta bli att smygtitta lite på honom. Jag hade förstås sett honom naken förr. Vi var båda flitiga gäster på gymmet och jag vågar påstå att vi båda såg mycket bra ut för vår ålder. Nu stod han där med ryggen mot mig och drog av sig sina kalsonger och när han tog stegen bort mot sin säng såg jag hur hans kuk hängde halvhård lite snett mot ena benet. Jag tittade ner på mig själv och kunde konstatera att det stod likadant till med mig själv. Tyst gled jag ner mellan lakanen i min slaf och snart hördes bara våra andetag och hur han låg och vred och vände sig i sängen. Plötsligt sa han rakt ut i mörkret ...

- Killar? ... Runka ihop? ... Tror du killar kan ha sex med varandra utan att vara bögar?
- Vet faktiskt inte. Egentlige så borde det kunna vara så. Menar tjejer kan ju, eller jag inbillar mig att dom kan. Du vet ... i porren ... två tjejer som går loss på varandra ... och sen har sex med killar efteråt ... eller samtidigt.
- Jamen, det är ju porr. Det är ju riggat så.
- Jooo, men dom gör det ju. Och man har väl hört talas om hur tjejer, som annars är straighta, har hånglat upp varandra och fått ihop det på fest. Sen har vi ju killar som sitter på kåken ...
- Men det är väl typ en tv-serienmyt.
- Jag är inte så säker på det. Så, ja jag tror ... eller anser, att killar kan göra det med varandra utan att vara bögar. Sex handlar om att ha det skönt, göra det skönt för någon annan, att kunna känna upphetsning och njuta av sex, oavsett kön på ens partner. Och egentligen tror jag att alla är bisexuella och att normer och inlärda mönster får oss att definiera oss som det ena eller andra.
- Men skulle du kunna ta, eller ta emot, en kille i röven.

Han gick verkligen rakt på, men efter lite funderande bestämde jag mig för att svara ärligt.

- Det finns väl för all del fler sätt än i röven. Visst, jag har väl någon gång tänkt tanken att "köra på" någon där bak, men aldrig provat. Däremot har jag testat att massera prostatan, ibland med massagestav, och det är jävligt skönt. Så jag vet att jag teoretiskt sett skulle kunna ta emot en kille där ... och kanske rentav gilla det.

Det nästan hördes hur Robban funderade. Det hördes också hur något rörde sig där borta. Det frasade i hans lakan, sakta, försiktigt och taktfast. Han låg och runkade. Själv masserade jag en punkt precis ovanför kukroten mot blygdbenet, något jag lärt mig fick den att svälla.

- Skulle du vara okej med det?
- Ja, jag tror det.
- Och du är inte bög? frågade han.
- Inte mer än dig. Möjligen "bi" då. Men kom igen. Jag har varit gift i 20 år. Har hittills aldrig tittat åt en kille och blivit kåt. Det har väl inte du heller. Eller?
- Näääh.

Jag var ute på djupt vatten nu, men bestämde mig för att löpa linan ut. Blev det för pinsamt så fick det bli en tystlåten resa hem imorgon.

- Dåså. Men om jag fattat det rätt så är du kåt nu. Du ligger ju och runkar.
- Mmmm.
- Men inte på grund av mig?
- Nä, det är alla brudarna idag ... och det här samtalet.
- Så tanken tänder dig lite i alla fall?
- Jooo.
- Du ser. Det är bara vi människor som har sex. För alla andra djur är det bara fortplantning. Att vara kåt är en längtan efter sex, njutning och en förväntan om utlösning - själva akten.

Jag hade försiktigt dragit av mig lakanet, svängt benen över sängkanten och satt nu och såg bort åt hans håll. Jag ställde mig upp och smög bort mot hans säng. När jag kom närmare såg jag att han också slängt av sig lakanet och låg och runkade helt öppet med blicken fastlåst på min kuk, som nu stod stenhård rakt ut. Jag satte mig på sängkanten i höjd med hans knän och vänd mot honom, sträckte sakta ut min vänsterhand och såg frågande på honom. Han nickade sakta och flyttade sin hand så att jag kunde ta över. Han var verkligen stenkåt han med. Jag masserade skaftet varsamt och ett lågt stön undslapp honom samtidigt som han lade huvudet tillbaka och blundade för ett ögonblick. När han öppnade ögonen igen sökte han min blick samtidigt som han sträckte fram handen mot mig. Jag nickade i samtycke, hans hand omslöt min bultande lem och började sakta bearbeta den upp och ner. Jag kom på mig själv med att stöna högt. Herre gud vilken skillnad mot att göra det själv.

- Du? viskade Robban. Vad faan gör vi med såsen?

Jag hade inte tänkt så långt. Vi hade inte något papper i stugan, och en rush ut till dass naken var inte alls lockande. Så det fanns två alternativ. Det första var att låta satsen gå ut på golvet och torka sedan. Jag valde alternativ två.

- Säg bara till så fixar jag det.

Jag lutade mig inåt och stödde mig på vänster armbåge mellan hans lår samtidigt som jag bytte runkhand. På det viset kom jag närmare hans kuk när det blev dags. Jag såg honom resa upp kroppen på sin vänstra armbåge, och också han bytte till att runka mig med högerhanden. Sen fixerade jag hans lem med blicken. Den var hård, ådrig och ollonet var blankt av försats. Jag böjde mig prövande framåt och skulle just till att gapa när jag kände hur jag omslöts av något varmt och mjukt. Satan så skönt.

Nu var det inget att hålla på. Jag gapade, slöt läpparna om hans stora, varma silkeslen ollon och lät honom sakta sjunka in i min mun. Det var trots allt rätt många timmar sedan vi badade, så smaken var salt, besk och lite syrlig samtidigt. "Så det är såhär det känns att suga kuk" for det genom mitt huvud. Jag låg helt stilla och sög lätt, kände hans puls mot min tunga, hur han prövande rörde underlivet mot mig. Han vred på sig lite för att vi båda skulle komma åt bättre. Tittade jag neråt såg jag hur hans huvud rörde sig, handen som följde hans mun uppåt och neråt, hela tiden med ett jämnt undertryck. Och sen den där växlande känslan av en varm mun och kylan från saliv som avdunstar. Varmt, kallt, varmt, kallt. Det här var den bästa avsugning jag fått på länge, om inte någonsin. Jävlar! Han var bra! Jag beslutade att imitera hans teknik och snart var vi som en enda gungande, flämtande kropp.

Jag hörde hur Robban, med min kuk i sin mun, stönade högre och högre. Han hade nog inte långt kvar, och inte jag heller. Knappt hade jag tänkt tanken när han stönade ännu högre.

- MmMmm. MmMmm. Mmmmm.

Hans kuk svällde ytterligare, pungen drog ihop sig och den första strålen träffade min gom följd av ytterligare två kraftiga sprut. Jag lyckades snabbt svälja satsen i den takt den kom, gick sen ner djupt på honom och mjölkade ut det sista innan jag släppte honom med munnen. Jag fortsatte runka honom mjukt och sakta ett ögonblick innan jag tog honom djupt igen. Jag visste ju, av egen erfarenhetjust, att man är som känsligast precis efter att ha kommit. Han svarade med ett högt stön, tog mig djupt han också och sög stenhårt hela vägen upp till ollonet där han stannade och masserade det med tungan, fortfarande sugande. Hela mitt underliv låste sig i kramper och jag pumpade stråle efter stråle efter stråle in i hans mun. Till slut släppte han mig, svalde, drog ett djupt andetag och tog mig sen djupt ännu en gång för att mjölka ut det sista. Det pirrade hela vägen bak till anus av hans behandling.

Efter att ha tömt mig lade han sig bakåt på sängen och såg på mig, samtidigt som han runkade mig lätt med vänsterhanden.

- Ångrar du dig? frågade jag.
- Näääh. Det var rätt hett ju. Men inte ett ord till någon. Lova det.
- Hedersord.

Han skrattade till.

- Kommer du ihåg filmen "G"?
- Visst. Den såg väl typ alla.
- Du vet Ugglas karaktär, vad han sa till huvudpersonen när han var orolig att han var homo.
- Du menar "Lite procent - det har väl alla"?
- Precis. Jag undrar om inte du och jag ligger ganska nära hundra.

Vi skrattade gott, sade godnatt och jag kröp ner i min egen säng.
                        *********

Efter en tropisk natt med ganska lite sömn ( nänä, vi försökte faktiskt sova ), vaknade vi till den sista morgonen på vår vistelse och redan i gryningen visade termometern 22°. Det var utcheckning från stugan vid 12, så vi beslöt att packa bilen så fort vi kunde, städa stugan och lämna in nyckeln så snart som möjligt för att sedan tillbringa dagen på stranden i hopp om att kvällen skulle bli svalare och därför behagligare för bilresan.

Vi parkerade bilen och gick den dryga kilometern till sjön. När vi var framme på stranden valde vi en plats och slog oss ned. Jag tittade i min kasse.

- Satan!
- Vad är det?
- Jag har glömt badbyxorna! Åhhh, jag orkar inte gå tillbaka. Det är så jävla varmt.
- Bada i kallingarna???
- Jag har aldrig kalsonger.

Robban tittade forskande på mig.

- Du vet, jag sa igår att vi skulle hitta nån annan stans lite längs stigen, där det är lite lugnare. Då kan du bada naken om du vill.
- Det vet jag inte om jag vågar. Känns lite skämmigt.
-Du. Efter igår är det ett jag kan säga säkert ... du har ingenting att skämmas för. Kom så går vi.

Vi följdr stranden till stigen. Vattendraget, som troligen tidigare varit en krök i älven men som nu snörts av och bildat en sjö, svängde kraftigt åt höger och snart varken såg eller hörde man folket på badplatsen. Vi gick en bit till och hittade en bra, undanskymd plats med skapligt jämn mark och fin utsikt mot andra sidan. Vi lade ut våra handdukar och skulle precis till att klä av oss, när ett yngre par, en tjej och en kille i 25-årsåldern, hejade glatt, gick förbi oss och fortsatte längs stigen. Hon var av medellängd, blond och kurvig. Han var mellanblond, lång och vältränad. Så snart de var utom synhåll så började paltorna åka av. Trots att vår plats var så avskild så tvekade jag lite när jag kom till byxorna.

- Av med dom nu. Du är väl inte blyg för mig. Jag kan också näcka om det känns bättre.

Innan Robban talat färdigt så hade både byxor och kalsonger åkt av. Nu stod han där, spritt språngande naken framför mig.

- Kom igen. Av med dom så vi kommer i vattnet nån gång.

Snabbt slet jag av mig byxorna och sprang ut i vattnet. Det var skönt att svalka av sig och få skölja bort all svett. När vi kom upp torkade vi oss snabbt och började smörja in oss med solskyddskräm. Robban verkade närmast uppspelt.

- Om jag smörjer din rygg så smörjer du min?
- Okej.

Jag räckte honom flaskan. Han ställde sig bakom mig och jag hörde hur han sprutade en klick i handen. Så började han smörja ut krämen över axlar nacke och rygg, tog lite mer kräm och fortsatte ner över skinkorna. Hans handrörelser blev långsammare och långsammare. Noga smekte han ot krämen, till och med in mellan skinkorna där han flera gånger lätt tryckte mot mitt anus. Jag gjorde en ansats att vända mig om, men han hejdade mig.

- Stopp. Jag är inte klar än.

Han tog ännu mer kräm i handen, fördelade den på båda händer och sträckte sig runt mig, ner längs ljumskarna tills han nådde min kuk.

- Den här har inte sett solen på väldigt länge. Det får vi inte slarva med.

Så tog han tag om hela paketet och började massera in krämen över pungen, hela kukskaftet, drog förhuden bakåt och gav även ollonet en omgång. Till sist så tog han ett stadigt tag om min kuk med vänsterhanden samtidigt som han stack in höger hand mellan mina ben bakifrån och greppade mina kulor, masserade dem varsamt innan han smorde ut det sist över mellangården och upp mot analen, där han åter dröjde ett tag med fingrarna. Jag kände hur jag svällde i hans hand och kunde inte undgå att ge ifrån mig ett högt stön. Då släppte han mig.

- Nu är det din tur.

Jag tog flaskan och gjorde precis som han gjort. När jag kom ner till hans ända tog jag mera kräm, ägnade mycket tid åt stjärtskåran där jag vågade mig på att lirka in långfingret i hans anus. Han stönade men stod still. Sen gick jag i omvänd ordning och började med mellangården, fram mot pungen som fick sig en massage. Till sist tog jag en ny klick, sträckte mig runt honom och började långsamt runka ut krämen över han kön. Min nu uppsvällda kuk trycktes lätt mot hans insmorda stjärtskåra,  och jag märkte hur han tryckte tillbaka så den gled in mellan skinkorna, samtidigt som hans kuk nu hårdnat i mina händer och stod som ett spett.

- Herre jävlar, nu får vi ge oss, sa han. Vi lägger oss och solar en stund.

Vi lade oss ned och lät solen värma våra kroppar. Jag hörde Robban mumla "100%" och skrocka lite för sig själv. Jag lät min han söka sig nedåt och känna på paketet. Kuken var visserligen halvslak men behagligt svullen, skön och tung. Plötsligt ropade Robban till.

- Ta mej faan, sjönk inte procenten ner till 50? Kolla!!!

Jag reste mig upp till halvliggande och försökte se vad han kollade på.

- Där ... på andra sidan sjön ... dom som gick förbi här förut.

Det var inte mer än högst 50 meter tvärs över. Jag skuggade ögonen med handen och tittade. Mycket riktigt. Där stod dom så som gud skapat dom. Och precis som oss smorde dom in varandra enligt samma procedur. Det var han som smorde henne och ägnade stor omsorg om hennes sköte, till och med pullade henne lite. När det var hennes tur gjorde hon det i samma ordning som mig och avslutade med att runka upp honom till ett rejält stånd. När hon var klar såg hon åt vårat håll, såg att vi tittade, och vinkade.

- Faan va läckert. HmHm, nu vet jag i alla fall att jag inte hundra homo.

Jag tittade på honom. Mycket riktigt hade synen fått hans kuk att resa sig i fullt stånd igen.

- Dom måste ha sett oss förut och härmat oss.
- Näääh, tror du? svarade jag retsamt.
- Kolla på dom. Dom tänker hitta på något. Och hon spanar hitåt hela tiden.

Mycket riktigt  hon satte sig ner på filten, särade på benen och tecknade till sin kille vad hon ville ha, hela tiden med blicken låst på oss. Killen lade sig ner med ansiktet mellan hennes ben och började slicka. Jag såg hur hon tecknade i luften, med stora armrörelser. Jag tolkade det som "Sätt igång" eller "Kom igen".

- Hon vill att vi är med, sa jag.
- Vaddå? Där borta?
- Nej nej. Här. Dom kopierade det vi gjorde förut. Nu vill hon att vi hakar på.
- Hur då? Han slickar ju fitta.
- Ja nån fitta har vi ju inte, men slicka kan vi ju. Jag är vaxad. Pungen också. Är du?
- Jag tyckte väl du var ovanligt len. Nej, jag rakar mig, men det är nog en vecka sedan.
- Ok, då börjar du slicka mig.
- Var då?
- Du får väl improvisera.

Jag satte mig så att vi båda skulle kunna se ut över sjön och särade på benen. Robban lade sig snabbt ner på handduken och började slicka. Först lite trevande, sedan allt djärvare. Lät tungan följa ljumskarna från mellangården och uppåt, slickade, kysste, nafsade vid sidan av och under pungen. Åter igen förundrades jag över Robbans talang för oralsex på män. Min kuk, som varit halvslak, reste sig nu stolt och låg stenhård mot min mage, en inbjudan han inte kunde motstå. Han följde skaftet uppåt med tungan tills han nådde ollonsträngen, där han stannade upp och lät tungan spela ett par sekunder. För ett ögonblick trodde jag, och hoppades, att han skulle ta den i munnen, men han kysste bara och sög lätt, något som fick kuken att rycka till och ställa sig ännu hårdare. Så vände han neråt igen och kysste sig hela vägen ner till pungen. Där avbröt han och vi spanade båda tvärs över sjön. Tjejen såg att vi tittade och gjorde "tummen upp" med handen högt ovanför huvudet. Sen pekade hon på sin kille för att uppmärksamma oss på vad han gjorde. Vi sträckte på oss för att försöka se.

- Mmmm, han pullar henne, med minst två fingrar, samtidigt som han suger henne, så Robban.
- Ok. Du vet vad du har att göra. Kör hårt, men ta det försiktigt.

Han lade sig tillrätta igen, kysste åter sin väg nerför skaftet tills han kom till pungen. Där lyfte han upp den och fladdrade med tungan ett ögonblick. Så stoppade han långfingret i munnen och blötte det för att sedan trycka det varsamt mot min rosett. Jag var ju van vid anala lekar så jag slappnade av och lät det sjunka in. Han verkade förvånad att det gick så lätt, för han blev stilla för ett ögonblick innan han började köra ut och in.

- Kör på med ett finger till du, det är lugnt.

Han blötte pekfingret också och tryckte sakta in båda och körde vidare.

- Om du vänder handflatan uppå och böjer fingrarna lite, ungefär som när du masserar en kvinnas G-punkt, så blir det ännu bättre. Ta det lugnt bara.

Han gjorde som jag sa och träffade rätt direkt. Med de två fingrarna i min röv flyttade han den andra handen upp till min kuk, greppade den avigt och runkade den sakta. Jag hade suttit och blundat en stund och bara njutit av behandlingen men öppnade nu ögonen och såg ut över sjön. Tjejens breda leende syntes hela vägen till oss. Jag log och vinkade och hon vinkade tillbaka. I samma ögonblick som jag gjorde det sög Robban in min ena testikel i munnen och masserade den med tungan. Med hans två fingrar analt, hans andra hand på kuken och en testikel i hans mun höll det på att brista för mig. Aldrig tidigare hade mitt underliv fått så hängiven uppmärksamhet och jag ville egentligen bara jucka loss mot hans fingrar. Men då skulle det gå för mig och det ville jag inte ... inte ännu. Jag sköt varsamt undan hans huvud.

- Vi får hitta på något annat så jag får "svalna" lite. Annars är det färdiglekt för min del. Ställ dig upp.

Samtidigt som han gjorde det så signalerade jag över sjön att vi bytte. Hon tecknade att hon uppfattat, puttade undan killen och visade att han skulle ställa sig upp. Robban tittade på dom, sen på mig och sen ställde han sig lite bredbent och bjöd in mig samtidigt som han tittade över till andra sidan.

- Nu tar hon honom slak i munnen.

Jag ställde mig på knä framför honom, greppade om hans höfter. Hans kuk var bara halvhård så jag fångade in ollonet ned tungan och slöt läpparna runt det, sög lätt, masserade det med tungan och kände hur han svällde. Det tog inte länge så var han hård igen.

- Nu ger hon sig på pungen.

Jag kollade. Jo, hon höll upp killens kuk mot hans mage och slickade på pungen. Jag gjorde likadant och slickade lite prövande på påsen. Det var inte så hårigt som jag befarat så jag fortsatte slicka och kyssa. Till slut sög jag in en av kulorna. Robban stönade av välbehag, och ännu en gång när jag bytte och sög in den andra. Jag fortsatte så en stund.

- Nu tar hon kuken i munnen.

Jag hörde ett stänk av iver i hans röst, och jag ville inte neka honom det han önskade sig, så jag fångade in honom med munnen och började suga honom taktfast. Det kändes hur en rysning av välbehag gick genom hans kropp samtidigt som han lade händerna på mitt huvud och styrde mitt tempo.

- Okej, nu munknullar han henne.

Jag hade passat på att ta lite luft så jag svarade.

- Kör på, men ta det försiktigt.

Han greppade tag om mitt huvud, jag gapade och han började köra. Lugnt, taktfast och inte allt för hårt juckade han in i min mun. Det kändes faktiskt lite hett att vara passiv och bli nyttjad. Så plötsligt stannade han upp.

- Åhhh fy faan.
- Vad är det.
- Hon tar den ner i halsen. Klarar du det?
- Jag vet inte. Men den som sig i leken ger får leken tåla. Jag testar.

Faktum är att jag aldrig har haft mycket till kräkreflex, så det var med skapliga förhoppningar om att lyckas som jag rättade in mig framför honom. Jag runkade kuken lite innan jag matade in den i munnen. Den kom faktiskt rätt långt in innan jag, på grund av syrebrist, fick skjuta honom ifrån mig. Jag ruskade av mig känslan, drog ett par djupa andetag, fångade in kuken, greppade honom om skinkorna och pressade in honom hela vägen till roten. Förundrad över att det gick vägen, och att jag inte ville spy alls, stannade jag så  i alla fall 10 sekunder, sen lät jag honom dra sig ur.

- Det var som faan. Och du. Kolla.

Jag tittade över sjön. Hon stod på knä med hans kuk i munnen, men båda tittade på oss och applåderade med händerna ovanför huvudet. Nu hade faan flugit i mig. Jag tecknade något som jag hoppades skulle uppfattas som "En gång till. Kolla nu". De nickade i samförstånd. Med ena handen puttade jag isär Robbans ben lite. Sen blötte kap pek- och långfinger grundligt och stack in handen mellan hans ben. Robban såg på mig och det syntes att han delvis anade vad som var på gång.

- Nervös? frågade jag.
- Jooo.
- Bara slappna av och åk med. Det kommer gå bra. Du kan väl se om vi får någon reaktion där bortifrån. Andas djupt med magen nu.

Precis då nådde mina fingrar hans anus. Jag masserade lite runt och på rosetten tills jag kände att den fjädrade lite. Då började jag trycka försiktigt men bestämt. Robban tog ett djupt andetag och mina fingrar gled in ackompanjerade av hans djupa stön. Min mun hittade hans kuk, jag böjde fingrarna som en krok, drog honom i analhålet mot mig ända in till roten och höll honom kvar i min hals tills jag behövde mera syre. Då släppte jag honom.

- Åhhh ... herre guuud! Du är faan inte klok. Var fick du det där ifrån?

Jag öppnade munnen för att svara när ett "WooooooW" ekade över sjön. Vi tittade ditåt. Tjejen gjorde tummen upp och pekade sen, först på sig själv sen på killen. Så blötte hon sina fingrar och gjorde som jag gjort. Man såg på hans kroppshållning när hennes fingrar sjönk in och hur hon drog honom in i sin mun. Hon höll honom, liksom jag, länge i sin hals. Under tiden vände han ansiktet mot oss och sträckte leende armarna upp i luften.

När hon slutligen hade hämtat andan efter den senaste övningen tecknade hon för byte igen. Vi signalerade att hon skulle ta ledningen och hon nickade bifall. Hon beordrade ner sin kille på filten. Sen plockade hon fram en flaska och smorde in hans kuk ordentligt. Efter det så tog hon mer i handen och smorde in sig själv, och det var inte där fram.

- Ska hon ta den i röven?

Robban lät orolig.

- Det ser inte bättre ut, sa jag och log. Tanken kittlade lite.
- Men jag har aldrig ....
- Vi börjar med mig.
- Seriöst? Är du okej med det?
- Jaja. Jag har testat saker där bak, och jag har en tid fantiserat om att få prova på riktigt, men inte hittat någon jag litar på att göra det med. Så jag tar det nu, men du får nog räkna med att du får en omgång du också, sa jag med ett skratt. Sätt dig ner ... och ta fram solkrämen. Den får duga som glid. Smörj in dig rejält och ge den sen till mig.

Robban gjorde som jag sa och räckte mig flaskan. Jag tog den, hällde upp en rejäl klick och spred runt på anus och tryckte sen in så mycket jag kunde i hålet. Tjejen och jag såg på varandra över sjön. Hon vände sig ansikte mot ansikte med killen, ställde sig på knä över honom, riktade in kuken mot rosetten och sjönk ner över den. Jag gjorde som hon, men tog det lite försiktigare, tvekade lite med ollonet mot rosetten, men sänkte mig sedan sakta. Det stramade lite innan ollonet gled in genom öppningen, och ännu mer när det skulle passera den inre muskeln, men till sist sögs det in. Jag höjde och sänkte mig lite prövande. Jo, det funkade. Jag spanade över sjön. Vi, liksom de, var placerade längs med strandkanten,  så man hade god överblick på vad som hände. Hon hade placerat sin händer bakom sig och red honom i ett lugnt tempo. Jag insåg att jag måste få in Robbans kuk helt innan jag kunde byta stöd. Jag juckade försiktigt igen innan jag lät hans fulla längs penetrera mig. Så flyttade jag händerna bakåt och började min ritt.

- Åhhh, herre jävlar, stönade Robban.

Jag vet inte om det var bra eller dåligt. Själv tyckte jag det var galet skönt att vara så grundligt fylld, hur hans varma kuk masserade både min ringmuskel och min prostata. Jag hade hållit på en stund när jag kände hur hans händer greppade mina skinkor och stoppa mig ungefär halvvägs ner och hur han i stället började stöta in i mig. Hade det inte varit för paret därborta så hade jag gärna låtit det gå för mig, där och då. Nu signalerade de i stället för byte. Hon klev av honom och ställde sig på alla fyra framför honom och hur han smekte hennes fitta.

- Nu byter dom hål, sa jag och klev av.
- Hur fan ska vi kunna hänga på där. Vi har ju bara ett.
- Joo, men vi har varsitt. Så nu blir det din tur.

Robban såg på mig med ett höjt ögonbryn men sa inget utan vände sig om och parkerade på alla fyra framför mig.

- Ta det lugnt. Jag skall vara försiktig.

Så fiskade jag till mig solkrämsflaskan, smorde in pekfingret grundligt och började försiktigt pressa in det. Jag kände hur Robban spände sig.

- Lugn och fin. Djupa andetag.

Till sist gled mitt finger obehindrat och jag fyllde på med ett till. Han stönade lite lätt.

- Går det bra?
- Mmmm.

Jag tog mer kräm och fyllde på med ett tredje finger. Det tog inte lång stund så gick de lätt ut och in. Det var dags. Jag tog åter flaskan och smorde in min kuk ordentligt,  siktade in mig på rövhålet och började pressa. Vinkeln var fel och det tog emot.

- Isär med benen lite så du kommer ner ett snäpp - och slappna av.

Robban flyttade isär knäna lite och mumlade något som lät som "om nån frågat för en vecka sen vad jag skulle göra på lördag ....". Jag greppade hans höft med vänsterhanden samtidigt som jag med den andra hjölpte till att pressa mot hans anal. Sakta sakta trängde den in. Först toppen, sen hela ollonet. Jag kände hur det gled genom den trånga passagen och kom igenom på andra sidan. Jag började jucka försktigt. För varje gång kom jag djupare och djupare in. Robban flåsade som en tjur på en tjurfäktningsarena och jag såg hur han stödde sig på ena armen samtidigt som hans andra axel rörde sig rytmiskt. Över sjön hördes hur det gick för både killen och tjejen. Upphetsningen av att höra dem fick mig att öka takten. Också Robbans arm rörde sig fortare.

- Ohhh!!! jag har inte långt kvar nu, sa Robban.

I samma ögonblick han sa det sjönk huvudet ner, armen jobbade frenetiskt och hans röv klämde åt mig som en på tok för liten kukring. Jag upplevde det som att jag växte ytterligare och jag hade aldrig känt mig så stor tidigare. Jag tryckte på två, tre gånger till och  lade min sats långt inne i honom. Också våra stön ekade över sjön.

När samlat ihop oss efter urladdningen spanade vi över mot våra "vänner" på andra sidan. Tjejen satte händerna till munnen och ropade ...

- Vi kommer över.

Robban tittade på mig.

- Är det som jag tror?
- Det är det nog.
- Då är det bäst att vi snyggar till oss.

Sagt och gjort. Vi vadade ut i vattnet och vaskade av oss alla eventuella rester av våra nyss upplevda äventyr. Sen lade vi oss i solen och väntade med spänning på vad som skulle hända. Det dröjde en stund innan de dök upp och vi hann båda dåsa till lite och vaknade av att någon skuggade oss.

- Hej! sa hon.
- Hej, svarade jag. Kul att ses på lite närmare håll.
- Eller hur, kvittrade hon. Jag heter Fie.
- Danskt?
- Nej, kort för Sofie ... och det här är Fabbe, ja ... eller ... Fabian då.

Medan hon talade satte de ner sin packning, krängde ogenerat av sig de kläder de haft på sig under promenaden hit, och snart satt de nakna mitt emot oss på filten. Jag räckte fram handen.

- Martin. Och det här är Robban ... eller Robert då.
- Så ni är ett par eller?
- Nää, bästa kompisar.
- Men hur hamnade ni här?
- Vi skulle egentligen fiska men ...
- Fiska ska väl alla som kommer hit. Jag menar här på stigen. Det är inte officiellt, men hit går man om man vill ha lite kul - eller för att se på.
- Jasså, här? Jo ... alltså ... jag hade glömt mina badbrallor i bilen, så vi gick hit för att kunna näcka. Men det spårade lite. Sååå ... du menar att vi kan ha haft publik?

Hon log bara brett.

- Men ni är gay!?! frågade Fabbe.
- Nää ... alltså, kom det från Robban, vi är straight ... eller i alla fall var ... tills igår kväll ... det var första gången vi testade killsex.
- Allvarligt?
- Allhärligt.
- All the way?
- Nä, bara sög av.
- Så det var första gången fullt ut nu då?
- Japp.

Både Robban och jag rodnade lite.

- Men det är ju perfekt, sa hon och knuffade sin kille i sidan. Jag har länge drömt om att ha tre killar samtidigt ... och Fabbe vill testa en kille ... eller två. Så om ni två spelar på båda planhalvorna ... och har nån "kräm" kvar?

Hon blinkade. Jag kände att jag inte längre var opåverkad av samtalet. Ämnet, tanken på eventuella åskådare, deras nakna kroppar framför mig och tanken på vad som troligen väntade. Det bultade rejält där nere,  och jag såg att samma sak gällde Robban, som till och med nu satt och smekte sig själv helt ogenerat. Fie fick också syn på honom, böjde sig fram och greppade hans kuk.

- Från och med nu - inget "gör det själv". Vi kan alla ta hand om varandra.

Så böjde hon sig ner och tog honom i munnen. Helt fascinerad satt jag och såg på hur hon, med ändan i vädret, lät sitt huvud färdas upp och ner över hans påle. Jag var inne scenen så till den grad att jag inte märkte att Fabbe flyttat sig och nu var bakom mig. Plötsligt kände jag bara ett par händer på min mage, en muskulös bröstkorg mot min rygg och såg hur han sträckte ut sina ben på var sida om mig. Ett kraftigt stånd trycktes mot min korsrygg, händerna sökte sig neråt och greppade om mitt paket, kramade om kulorna och masserade min kuk som nu var stenhård. Jag lutade huvudet bakåt mot hans axel och stönade.

- Lägg dig bakåt, viskade han i mitt öra.

Jag lade mig lite lätt på sida. Fabbe gjorde likadant fast åt motsatt håll och i samma ögonblick jag greppade hans lem kände jag något varmt, mjukt och vått runt mitt ollon. Jag böjde mig fram och sög in honom. Han började suga mig i långa lugna drag. Jag gjorde detsamma och snart hittade vi en långsam gungande rytm. Stönen från Robban blev allt högre. Till slut hörde jag honom säga ...

- Nu får du lugna dig. Jag har nog bara en laddning kvar. Jag vill att den skall räknas.

Fie fnissade lite.

- Vi får köra korta pass så sparar vi på krutet lite. Jag går bort till dom andra, så får du kyla ner dig. Ta ett dopp så kanske du kan komma och "doppa" sen.

Fie ställde sig upp och kom bort till oss.

- Maka på er så jag får plats.

Ingen av oss gjorde någon ansats att släppa taget. Vi var så inne i att njuta av varandra. Till slut så klev hon in vid Fabbes huvud och bröt isär oss, lade sig ner, passade in fittan vid hans mun och sög in mig djupt i sin. Jag trodde jag skulle gå åt. Hon var fantastisk med munnen. Mjukt, lyhört och djupt i varje tag. Hennes behandling fortplantade sig till min mun och Fabbes kuk. Jag tror att han var nära utlöning, för han drog sig plötsligt undan, ställde sig upp, gick ner till vattnet och lämnade Fie och mig åt varandra. Hon makade sin kropp närmare, slängde ena benet över mig så att vi låg i en regelrätt 69:a, detta utan att sluta suga min kuk. Jag fortsatte låta mig väl smaka av hennes safter, men blev tvungen att göra ett avbrott, och koncentrera mig på att inte komma, när hon plötsligt tog mig ner i halsen. Efter att ha gjort det ytterligare en gång satte hon sig upp på mitt ansikte och gnuggade sig mot min tunga.

Rätt som det var kom någon och puttade henne framåt igen. Jag såg en kuk nosa lite i fittöppningen innan den resolut trycktes in. Jag tittade uppåt. Det var Fabbe. Han knullade henne nu resolut bakifrån santidigt som jag slickade. Slaskande ljud och låga stön hördes från hennes huvudände. Jag antog att det var Robban som nu åtnjöt den ljuvliga munnen. Mellan flämtningarna hörde jag henne.

- Vi testar en grej. Vi kör en "dubbelmacka" typ XL.

Vi tre killar såg frågande på varandra.

- Martin. Du ligger kvar.

Så reste hon sig upp, hämtade en flaska glidmedel, smorde in sig där bak och gjorde sen samma sak med min kuk. Sen satt hon sig grensle på mig, siktade och lät mig sjunka in där bak som ingenting. Sen tecknade hon till Fabbe.

- Kom hit. Du knullar mig i fittan.

Fabbe klev fram samtidigt som hon lade sig bakåt på mig, drog kuken lite i skåran och körde sen in den resolut. Hon stönade till högt när han gjorde det.

- Robban! Nu är det du. Du får ta hans oskuld i röven.

Robban, som nu lärt sig tricken, tog flaskan glidmedel och mjukade upp Fabbes anal ordentligt innan han smorde in sig själv grundligt, klev fram och grenslade oss alla och tryckte sakta men bestämt mot rosetten.

- Uuuooohhhhh, hördes det från Fabbe.

Ollonet försvann in oändligt sakta. Robban gjorde ett par försiktiga juck. För varje gång gled kuken in längre och längre tills han var begravd till roten i Fabbes anus, och så började han knulla honom i lugn takt. Varje rörelse han gjorde i Fabbe fortplantade sig ner i Fie och mig. Man kan säga att han knullade oss alla tre en stund, men till slut blev det för tungt för henne med två män ovanpå sig.

- Killar! Vi bryter och byter. Gå ner och skölj av er och kom tillbaka. Skynda er.

Vi trasslade oss loss och sprang ner till vattnet och vaskade av oss. På vägen upp möttes vi av en härlig syn. Fie stod på knä, bakåtlutad mot sin vänstra arm, med benen brett isär och pullade sig själv så det slaskade. När vi kom fram till henne sa hon lågt ...

- Vänd er inte om nu ... men det sitter en snubbe bakom en buske på andra sidan och kollar på oss. Vad säger ni? Ska vi ge honom någonting att minnas eller bryter vi nu?
- Jag är på, sa Fabbe.
- Jag med, svarade jag.

Robban såg eftertänksam ut. Sen sa han ...

- För två dagar sedan hade jag sprungit härifrån om jag fått den frågan. Nu har jag gått över så många gränser så vad gör en till. Nu tycker jag vi knullar varann så hans ögon trillar ur.

Det sista sa han med ett brett leende. Vi log minst lika brett vi.

- Så hur gör vi? Hur är uppställningen? frågade jag.
- Vi måste ta det i "profil" så han ser så mycket som möjligt. Fabbe, säll dig på knä här, du Martin bakom och runka honom.

Vi tog regi som värsta porrskådisarna. Jag sträckte en arm runt Fabbe och greppade hans kuk. Den var redan halvhård och växte snart i mitt grepp. Medan jag höll på kände jag hur en av hans händer sökte, och fann, min lem och började runka mig sakta. Snart var jag lika styv jag och började, utan att tänka på det, jucka mot hans stjärtskåra. Fabbe stönade lågt, böjde sig lite framåt och hjälpte mig tränga in i honom. En djup suck kom över hans läppar när jag, näst intill obehindrat, trängde in i honom. Så reste han sig upp igen och så stod vi, stilla, hans rygg mot mitt bröst, jag i honom. Fie backade in mot honom på alla fyra och han greppade sin lem.

- Var vill du ha den?
- I tvåan.

Fie fortsatte backa, Fabbe siktade och jag höll emot. Både för att hjälpa till, men också för att inte själv åka ur. Långsamt långsamt trädde hon upp sig själv på Fabbes påle, gick ner på armbågarna, twerkade lite och stönade lätt.

- Mmmmmfyfaan va goa ni är. Har ni det bra?
- Mmmmmmm, svarade vi båda två.
- Robban. Lägg dig här framför mig.

Han placerade sig så att han halvlåg, med benen på var sida om oss och med skrevet framför Fies ansikte. Hon spillde ingen tid utan tog honom genast i munnen och började suga i långa mjuka drag. Ett högt stön undslapp honom och det blev startskottet för oss längst bak. Fabbe lutade sig lätt framåt, vilket gjorde vinkeln bättre även för mig. Sen började han jucka försiktigt. För varje stöt han gjorde in i henne gled jag ur lite och varje gång han drog sig bakåt gled jag in i honom. Jag behövde bara stå stilla och hålla mig fast. Där framifrån hördes Robbans stön och hur det slaskade när hon sög honom och jag stod och undrade vad som var bäst - Fabbes röv eller hennes mun.

Vi gungade alla fyra i ett behagligt tempo där den enes rörelser fortplantade sig till den andra och tredje. Våra röster blandades och ljuden av vällust och njutning måste ha hörts över sjön, kanske ändå bort till badplatsen.

- Ooooo .... Mmmmm ... Aaaaaahhh ... Åååhhgud ... Åhhhfyfaan ... Det går snart ...

Det var Robban som yttrade det sista. Fie tog kommandot igen.

- Vi bryter och byter. Nytvättade givetvis. Och med mera glid.

Alla rusade ner i vattnet, hjälpte varandra med tvätten, kanske rentav onödigt noga, det var ju bara så underbart och spännande att röra vid varandra. Men när Fie gick upp skyndade vi andra efter. Hon började genast dirigera.

- Okej. Fabbe på marken. Jag ovanpå. Robban tar mig i tvåan ... och spara inte på glidet. Det börjar bli lite ömt.

De intog snabbt sina positioner. Robban smorde på rikligt med glid. Han lyckades till och med trycka in en del i hennes anal. Så ställde han sig bakom henne och pressade sig in.

- Oooooaaaahhhhmmmmm!!! kom det från Fie.

Han började genast stöta in i henne. Jag stod ensam kvar bredvid.

- Jag då?
- Du .. kommer .. hit. Tänkte .. att .. Fabbe .. och .. jag .. skulle .. suga .. lite .. kuk.

Jag gick ner på knä bredvid dem.

- Nej nej .. grensle .. över .. hans .. huvud. Fabbe! .. Upp .. på .. arm .. bågarna.

Han lydde, och när jag ställde mig vid hans huvud böjde han det bakåt och tog min kuk i munnen. Fie reste upp överkroppen något, lade armarna om min hals och viskade i mitt öra.

- Munknulla honom nu.

Hon behövde inte säga till två gånger. Sakta började jag jucka in i hans mun samtidigt som hon kysste mig. Vilken kyss. Där fanns mer värme än jag väntat mig.

Det började göra lite ont i knäna, och smärta är aldrig bra för "trycket", så jag viskade till Fie.

- Jag måste ställa mig upp.
- Okej. Jag vill i alla fall suga lite också. Och det kanske det finns fler som vill. Men satsen vill jag att du sparar till Fabbe. Han måste få smaka vad han själv erbjuder

Jag tittade upp på Robban, som nickade och log. Så jag tog mig upp på fötter och ställde mig med kuken vajande framför Fies ansikte. Snabbt sög hon in mig, jobbade snabbt upp och ner på skaftet, sörplade och slaskade. I ögonvrån såg jag Robban teckna till mig att jag skulle komma, så jag bad Fie lägga sig så platt hon kunde, så jag kunde stå grensle över henne.

- Håll i dej nu, sa han.

Robban kastade sig över min kuk med en iver jag aldrig trott om honom. Han sög och slaskade, masserade ollonet med tungan och smekte mina kulor med ena handen. Jag stortrivdes verkligen i hans mun. Faan, han var nästan lika bra som Fie. I samma ögonblick jag tänkte det kände jag två fingrar stickas in och krökas i analen, och så drog han mig mot sig. Jag bara åkte med ... ändå ner i halsen. Gode Gud! Vad var det som hände. Utan att tänka knäppte jag händerna bakom hans nacke och bara stod och stönade. Jag väcktes av att han klatchade till mig på skinkan och jag drog mig ur. Han drog häftigt efter andan, spottade och fräste lite. Sen flinade han.

- Det trodde du aldrig va?
-Vad håller ni på med? Vi är hungriga här framme, tjoade Fie.
- Vi diskuterar vem som suger bäst av er tre. Robban tog den just i halsen, svarade jag samtidigt som jag blinkade till honom.
- Vaffan säger du? Game on! Kom hit.

Jag krånglade mig fram till Fie igen. Ivrig att bevisa sina färdigheter spottade hon på kuken ett par gånger och runkade ut saliven över hela. Sen tog hon den i munnen, drog in luft och med en hand under min ena skinka drog hon in mig tills näsan nuddade min mage. Hon var definitivt trängre i svalget än Robban och det kändes nästan lite för mycket. Jag drog mig, om än motvilligt, ur och tittade på Fabbe, han i sin tur tittade på Fie. Hon nickade.

- Du klarar det. Det vet jag.

Han såg åter på mig och log.

- Då kör vi. Bring it on.

Han lade sig till rätta för att få en bra vinkel. Jag gick ner på knä igen och lät honom bestämma när det var dags. De andra två var stilla i väntan på vad som skulle ske. Till sist vätte han läpparna, vinklade huvudet bakåt och öppnade munnen. Jag stack försiktigt in kuken och började jucka försiktigt. För varje gång testade jag att tränga in längre. Någon gång kom jag emot något längst in, men han reagerade inte så mycket. Jag pausade lite och knäppte händerna under hans nacke för att stötta. Då kunde han böja huvudet mera bakåt. Vi gjorde ett nytt försök och nu gled jag obehindrat hela vägen ner förbi svalget. Jag tog mig för att jucka lite längst in innan jag drog mig ur.

- Det var som fan. Fick du knulla han i halsen? Jag vill testa, kom det från Fie.
- Men spara satsen åt mig, hördes där nerifrån.

Jag krånglade mig upp till Fie. Robban hade börjat köra igen, så det var lite svårt att sikta, men Fie greppade min höfter och slök snabbt hela härligheten och innan jag hunnit röra mig så började hon "runka" mig med svalget. Det blev för mycket för mig.

- Jag kommer, stönade jag.
- Ner med dig då, kommenderade Fie.

Snabbt ner på knä till Fabbe igen. Händerna bakom hans nacke, in med kuken, tre korta jucka och sen tryckte jag till. Med ett vrål kom jag. De första två strålarna gick ner i hans hals, nästa två i hans mun på väg ut. Sen ställde jag mig upp och erbjöd Fie nästa som hon tacksamt tog emot. Sist gick jag till Robban som tog mig riktigt långt in och sög stenhårt för att få ur mig det sista. Helt urlakad satte jag mig ner och såg på när de avslutade. Alla tre rörde sig snabbt, rytmiskt och målmedvetet. Till slut ...

- Ååååhhh, kom det från Robban samtidigt som han tryckte sig in hårt tre gånger och sen tömde sig i Fies bak.
- Guuuud! skrek Fabbe, spasmiskt juckande i Fies fitta.
- Jjjjaaaaaa ... jjjjäääävvlllaaaarrr! Fie skakade som ett asplöv när orgasmen härjade hennes kropp och rasade sen ihop mellan dom.
-Ååååååhhhhmmm! hördes från andra sidan sjön.

Vi föll i gapskratt alla fyra, pallrade oss upp på fötter och vinkade till honom. Först var allt stilla på andra sidan, sen kom han fram från sitt gömställe, med den fortfarande hårda kuken utanför badbyxorna, applåderade över huvudet och vrålade ...

-Tack!!!

Vi vinkade glatt tillbaka än en gång och gick sen att vila på våra filtar. Vi var för trötta för att hitta på något mer, samtidigt som vi inte kunde hålla händerna ifrån varandra. Fie smekte lätt min kuk, liksom jag lät mina fingrar leka med hennes svullna blygdläppar. Fabbe och Robban låg på sid i en sextinia och lät läppar och tunga spela över varandras halvslaka kukar, enbart för att visa ömhet och känna närhet.

Snart gock dock solen ner och det var dag att dra sig tillbaka. Vi var lite dröjande när tog på oss kläder och packade ihop. Ingen av oss ville egentligen bryta upp. Fie tog min hand.

- Martin, var bor du?
- Stockholm.
- Jag med.
Hon log.
- Och det är säkert att du och Robban inte är ett par.
- Nej, vi är bästa kompisar. Känt varann sen plugget.
- Men ni har förhållanden eller?
- Nää, vi är singel, svarade jag och log.
- Eeeehh  ... du vet ... jag bor också i Stockholm ... jag skulle gärna träffas igen ... om du har lust?

Hon såg osäkert på mig. Bet sig lite i underläppen.
- Gärna! Men vad säger Fabbe om det?

Hon sken upp.

- Fabbe? Näää ... haha ... vi är bara KK. Du vet ... träffas, reser, knullar. Tror förresten att han gärna hakar på när det passar. Tror du Robban skulle va sugen?
- Vet inte. Det är upp till honom. Men ge honom lite tid så ...

Fie och jag bytte telefonnummer och addade varandra både på Facebook och Instagram innan vi gick skilda vägar. Det var med vemod i hjärtat jag satte mig bakom ratten. Robban verkade inte direkt uppåt han heller. Han satt tyst i uppåt två mil sen skrattade han plötsligt till.

- Herre jävlar vilket dygn.
- Mmmm.
- Det kommer att ta ett tag innan det här har sjunkit in.
- Jooo.
- Alltså ... missförstå mig inte nu ... jag ångrar ingenting av det jag just gjort, ingenting Det är bara det att det krockar i skallen på mig. Jag menar ... jag ÄR straght. Men jag gillar att suga, bli avsugen, knulla och bli knullad av killar. Jag får inte ihop det. Ähhh, du fattar.
- Jooo, jag tror det.
- Vaddå "tror det". Det var väl första gången för dig med? Eller?

Robban stirrade på mig.

- Ja. Det var första gången. Men jag tror inte min inre konflikt är lika stark som din. Jag har tänkt på det här ett tag ... velat prova. Steget var inte lika långt för mig som för dig. Vilket, just där och då, var svårt att tro. Var har du lärt dig suga sådär?

Robban rodnade lätt.

- En tjej jag träffade ett tag. Hon var för jävla bra med munnen. Jag lade märke till hur hon gjorde och kopierade bara ... fick lite feeling.

Han blev tyst ett ögonblick, sen frustade han till.

- Jag kom att tänka på en grej. Du vet, för en notorisk singel som jag så var det här det bästa som kunde hända.
- Hur då?
- Jag menar ... på krogen. Andelen potentiella hemsläp ökade just med 100 %.

Han flinade. Sen blev han allvarlig.

- Fie. Tror du det kommer bli nåt'?
- Jag vet inte. Du vet, man säger saker, men sen blir det inte av.
- Men om det blir av ... säg till mig då ... om du vill.

Jag såg på honom och log.

- Shure.
- Och om det inte blir nåt' ... så ställer jag gärna upp som din KK.

Behöver jag säga att vi tog god tid på oss hem.
                      ************* 

7 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.