Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

21/9, 2009 kl. 07:22, av Ellen-Karin

En kväll 40 veckor innan november

Del 4 av 13 i serien Hanna och Erik

Hanna försöker fokusera enbart på sin älskade Viktor. Hon anstränger sig på alla sätt för att komma honom nära.

Hon började förbereda sig redan på morgonen genom att ta en lång dusch. Hennes man hade redan åkt till jobbet när hon gick upp, men själv var hon ledig.  Hon sov alltid naken så det var bara att kliva in i duschkabinen och skruva på vattnet. Det första vattnet var alldeles kallt och hon rös när det kalla vattnet sköljde över hennes nakna kropp. Som tur var värmdes vattnet snabbt och snart fylldes hela rummet av ånga. Hon tvättade håret och skrubbade sig sedan noggrant  över hela kroppen. Hon valde en väldoftande duschtvål som hon endast använde vid speciella tillfällen och tänkte att idag, eller kanske snarare ikväll, mycket väl kunde bli ett sådant.  Åtminstone var det vad hon hoppades på.  

Hon kände hur det pirrade till mellan benen och hon kunde inte låta bli att smeka sig själv medan hon tvättade av sig. Fittan var våt av annat än bara duschvatten. Blygdläpparna var svullna och hon kände att klitoris redan var hård. Hon stönade högt för sig själv och tänkte på sin man. Hon tänkte på en gång för ett tag sedan när de duschat tillsammans och hon stått lutad mot duschkabinsväggen medan han stått på knä och slickat hennes fitta bakifrån. Hon kände hur kåt hon blev av minnet.

Hennes smekningar blev intensivare. Hon lät duschstrålarna massera fittans yttre delar medan ena handens fingrar smekte insidan. Hela tiden tänkte hon på sin man. På stunder tillsammans. Vad han skulle har gjort om han var där. Hur han skulle kunna hjälpa till. Hon föreställde sig att det var han som smekte hennes fitta, hon föreställde sig hur han skulle pressa in sin kuk i henne och knulla henne. Tanken på hans smekningar över hennes kropp ökade hennes njutning. Hans kuk i hennes fitta. Hur hans kuk smekte hennes inre. Hon kände hur fittan pulserade och hur orgasmen äntligen sköljde över henne lika intensivt som vattnet i duschen. Hon sänkte temperaturen lite och svalkade sig en stund med svalare vatten innan hon klev ut ur duschen.

Trots att hon var ledig hade hon inte tid att duscha hela dagen, hur trevligt det än var. Tvärtom hade hon en hel del som hon hade tänkt ordna innan hennes man skulle komma hem. Hennes lediga dag var en del i en kompensation för åtskilliga övertidstimmar den senaste tiden. Hon och hennes man hade knappt sett varandra på flera dagar. Han hade skött även hennes del av hemarbetet och dessutom sett till så hon fick varm mat varje kväll hon kom hem. Idag ville hon att han skulle slippa laga mat.

Dagen var en möjlighet för henne att pusta ut lite, men det gav henne också tid att ordna något trevligt åt mannen som kompensation för att han stöttat henne under denna period. Hon tänkte inte genomföra någon storstädning, men hon tänkte vädra ur lite och städa undan. Hon tänkte handla råvaror och laga en god middag. Och sen hoppades hon på en trevlig avslutning för dem båda. Hon hade inte haft ork för sex på grund av all jobbstress, men vetskapen om att det nu skulle bli lugnare i kombination med en god natts sömn med sovmorgon hade gett henne lusten tillbaka. Hon var riktigt kåt helt enkelt.

När hon torkat sig smorde hon in hela kroppen med hudkräm. Nu var hon både ren och mjuk. Hon drog en borste genom det långa håret och satte upp det i en tofs. Smink var inte riktigt hennes grej, men hon tog lite mascara på ögonfransarna och blev riktigt nöjd med resultatet när hon tittade sig själv i spegeln. Deo fick avsluta verket och hon gick sen in i sovrummet för att klä på sig.

Dagen till ära hade hon faktiskt köpt nya underkläder. Hon hade känt sig riktigt fånig när hon gjorde det, det kändes så stereotypt tråkigt att vara kvinnan som köpte nya underkläder för att tillfredsställa mannen. Men hon övertygade sig själv att det var lika mycket för hennes egen skull. För det första behövde hon faktiskt nya underkläder, för det andra njöt hon lite mycket som mannen av snygga, sexiga underkläder.

Och de här var verkligen både snygga och sexiga. En svart BH som satt perfekt och verkligen framhävde hennes bröst på bästa sätt. Den var enkel, men ändå exklusiv och framhävde mer än de dolde. BH:n matchade hon med ett par svarta, lågt skurna trosor. Pricken över i var en strumpebandshållare i samma stil i vilken hon fäste ett par snygga heltäckande, långa strumpor.  Hon kunde inte låta bli att slänga en blick på sig själv i spegeln när hon kommit så här långt och hon gillade vad hon såg. Det var inte alla dagar hon  kände sig nöjd med sig själv, men just idag var en bra dag.

Hon avslutade klädseln med en klänning med knappar. Det var ingen speciell klänning, men hon valde den för att den hade knappar hela vägen framtill. Hon föreställde sig hur hon stod framför sin man och långsamt knäppte upp alla knappar för att blotta det som fanns under. Tanken på hans förmodligen kåta blickar fick det att pirra till i henne och hon övervägde att ägna ännu en stund åt sig själv innan hon tog itu med övriga sysslor. Hon släppte dock den tanken och tänkte att det var bättre att spara på krafterna till kvällen.

Hon komponerade ett SMS till maken för att ge honom en försmak på vad hon tänkte bjuda på till efterrätt under kvällen. Hon skrev att hon längtade efter honom och preciserade exakt vad hon längtade mest efter just precis då. Att hon längtade efter hans händer över hennes kropp. Hans kyssar. Hans kuk. Hon kände att hon fick hejda sig för att inte hetsa upp sig själv för mycket. Sen plockade hon iordning i köket, tömde diskmaskinen och fyllde på med smutsig disk, tog ett varv med dammsugaren och avslutade sen med att byta lakan i deras gemensamma säng.

Hon gick sen igenom kyl och skafferi och skrev en inköpslista innan hon gick till affären för att handla. Det var bara en kort bit till affären och hon skulle inte handla så mycket så det kändes rimligt att promenera. Solen sken och hon kände sig uppfylld av det vackra vädret. Även om det var vinter var det inte så kyligt och de svala vindarna som letade sig upp under hennes klänning fick det bara att pirra till lite extra. Hon gillade verkligen att ha strumpor med strumpeband just av den anledningen. Dessutom kändes det skönt och upphetsande att känna strumpebanden gnidas mot låren.

Dagen flöt på och snart började klockan närma sig tiden då hennes man beräknades komma hem. Hon hade köpt en bukett tulpaner som nu prydde bordet där hon redan hade dukat för två. Maten var i stort sett färdig och allt som saknades var egentligen mannen. Hon hällde upp vin i glasen på bordet och i samma stund klev han in genom ytterdörren.

– Hallå? ropade han när han klivit in i hallen.

Hon gick ut i hallen och mötte honom.

– Hej, älskling, sa hon, maten är alldeles strax färdig så det är bara att slå sig ner.

Han hängde av sig och sparkade av sig skorna och gick sen fram till henne och gav henne en het kyss och drog henne tätt till sig.

– Om jag inte var så förbaskat hungrig hade jag gärna gått direkt på efterrätten, viskade han i hennes öra. Dina ord gjorde mig riktigt kåt och det blev inte direkt sämre när jag fick se dig.

Han pressade sig mot henne och hon kunde känna hans styva kuk innanför byxorna.  

– Jag ska bara byta om, fortsatte han. Jag kommer snart.

Och mycket riktigt var han snart tillbaka. Han hade satt på sig en kortärmad skjorta som han visste att hon gillade och hon  log uppskattande mot honom. Han hade låtit en extra knapp vara uppknäppt och hon kunde inte låta bli att sticka in handen och smeka honom över bröstet. Han svarade med ett stön.

– Det är nog bäst att du slutar med det där om inte maten ska kallna… sa han.

Hon skrattade och serverade dem båda. Stämningen var god och medan de åt pratade de om lite allt möjligt. De flörtade och lekte en lek fylld med sexuella anspelningar för att egga varandra. Hon var redan innan rejält kåt och så snart maten var uppäten kunde hon inte vänta mycket längre. Hon tog mannen i handen och drog med honom mot sovrummet.

– Är du redo för efterrätten nu? frågade hon och innan han hann svara greppade hon hans skrev där  hans styva kuk var svar nog.

Hon puttade ner honom så han satte sig på sängkanten. Hon ställde sig framför honom och äntligen fick hon genomföra sin tidigare fantasi. Långsamt knäppte hon upp knapparna i sin klänning. En efter en. Hela tiden höll hon sin blick riktat mot honom och han följde varenda liten rörelse. När den sista knappen var uppknäppt öppnade hon klänningen och lät den falla till golvet.

Han lät höra ett förvånat ”o” när han såg henne stå där framför henne i de sexiga underkläderna och hon njöt av att se hur kåt han blev. Hon blev stående en kort stund så han kunde se allt och sen ställde hon sig på knä framför honom och började knäppa upp knapparna i hans skjorta. Hon var lika grundlig som med sina egna knappar och när sista knappen var uppknäppt smekte hon av honom skjortan.

Hon fortsatte därefter neråt. Hon knäppte upp hans bälte och tog av honom byxorna. Strumporna tog hon av, en efter en och när det bara var kalsongerna kvar stannade hon upp för ett ögonblick och betraktade honom för en stund. Trots att de varit ett par i några år attraherades hon fortfarande av hans kropp.

Hon ville dock mer än bara titta så hon böjde sig ner för att varsamt smeka hans kuk med sin tunga. Det var så skönt att låta tungan glida över ollonets lena hud. Hon lapade i sig den söta försatsen och fortsatte att slicka ner över skaftet. Hon visste att han gillade när hon sög av honom och det gjorde det till lika stor njutning för henne som för honom. Det var eggande att göra honom kåt.

Med hjälp av händerna kunde hon smeka hela hans kuk. Hon kramade, smekte, slickade och sög. Hon omslöt kuken med sina läppar och slukade så stor del av den som hon bara kunde. Han stönade högt när den gled in och ut ur hennes mun. Hennes smekningar fortsatte ner över pungen och ner mellan skinkorna, precis som hon visste att han ville ha det. Med salivdränkta fingrar lät hon ett finger glida in i honom, precis som hon visste att han ville ha det. Han stönade högt och bekräftade vad hon redan visste.

–Du måste sluta … om du inte vill att jag ska komma, stönade han.
–Och om jag vill det då? svarade hon med ett förföriskt leende och snarare ökade takten än minskade den.

Och mycket riktigt så kom han. Sprut efter sprut av varm sperma slungades ut i hennes mun. Hon svalde och slickade upp det sista från hans kuk innan hon kröp upp i sängen intill honom.

– Jag ville se till att du blev lite uthålligare, viskade hon.
– Bra tänkt.

De kysstes och nu tog han kommandot för ett tag. Han såg till att hon hamnade på rygg och särade varsamt  på hennes ben genom att sätta sig till rätta mellan dem, han kysste hennes mun och sedan nerför hela kroppen. Hakan. Halsen. Nyckelbenen. Bröstet. De mjuka brösten. De hårda bröstvårtorna. Magen. Höfterna. Venusberget. Könshåret. Han fortsatte ner på insidan av låren för att sedan vända uppåt igen och kyssa mellan de särade blygdläpparna.

Hans tunga lekte över hennes fitta. Varje del, varje vrå. Från den yttersta spetsen till det allra innersta. Han slickade och sög och hon stönade och njöt. Och när han kombinerade tungans smekningar med fingrarnas kom hon i en underbar orgasm.

När orgasmens ryckningar bedarrat kröp han upp i hennes famn och kysste henne. Smaken av henne i hans mun eggade henne, att känna att hans kuk var styv igen eggade henne ännu mer. Hon var kåt och han var uppenbarligen det också.

– Jag vill ha dig, stönade han.
– Kom, bara kom, sa hon.

Han sträckte sig mot sängbordet för att plocka fram en kondom, men hon hejdade honom.

– Vill du göra barn med mig? frågade hon med blicken riktad rakt mot honom.

Han tvekade ett ögonblick för att se om hon verkligen menade allvar innan han omfamnade henne.

– Det finns inget jag hellre vill, svarade han sen och kysste henne ömt.

Han la sig ovanpå henne och medan de fortfarande kysstes lät han sin kuk glida in i henne. Det kändes underbart för dem båda. Det var visserligen inte första gången de hade sex utan kondom, hon hade ätit p-piller en period, men fick så mycket biverkningar att de bestämde sig för att köra med kondom istället. Att ha sex helt utan preventivmedel var dock helt nytt och en spännande erfarenhet.

Det var verkligen eggande att det kunde bli barn, att de kunde skapa liv. Omtumlande. Helt plötsligt blev det inte bara sex och knulla utan något mer, något mycket större. Hon såg på honom med dimmig blick och hon tänkte att han aldrig varit vackrare än precis där och då. Han hade aldrig smakat godare. Aldrig knullat skönare. Det var njutning på alla plan. Bara tanken på vad de nu gjorde var upphetsande.

Hans kuk rörde sig så skönt in och ut ur henne. Hon njöt av hur han smekte hennes innersta. Hon ville att han skulle komma så långt in i henne som möjligt. Hon ville så gärna. Tiden var den rätta, men hon visste att det sällan var så enkelt. Hon ville öka chanserna. De snurrade runt, han hamnade bakom henne och bottnade nästan helt i hennes fitta. Stötarna var heta och hon mötte honom vid varje rörelse.

Hon kände att hon var nära och de vände om så hon nu var ovanpå honom, hon gränslade hans kuk, red honom hett och hörde honom också närma sig. Och han kom och hon kom. De förenades inuti henne och de förenades i mjuka kyssar. Nu kunde de inte göra något mer, nu kunde de bara vänta. Hoppas. De låg i varandras armar, hon med kuken fortfarande i fittan, och njöt av ett ögonblick som kändes magiskt.

6 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

Ellen-Karin

I stabila relationer finns det ju annars andra typer av skydd, men jag fattar vad du menar. :-) För egen del vete katten om det där kladdandet alltid är så kul! ;-)

24/9, 2009 kl. 07:14

#1

Nils

Hej det är juvliga toner i sängen.Inget är så skönt & avslappnande som när man slipper tänka på SKYDD.Att bara få släppa loss fördämningen i en skön orgasm i en kramande blöt mus & bara känna hur det rinner ner på pungen efter hennes sköna ritt samtidigt krama och suga på de sköna brösten.O bara kniper & kniper till sista kommer ut då sjunger fåglarna o man tror att man hamnat där uppe.Ja du vet var ja menar.

22/9, 2009 kl. 16:23