Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

28/9, 2009 kl. 07:19, av Ellen-Karin

En förbjuden affär I

Del 5 av 13 i serien Hanna och Erik

Hanna inser att hon ändå inte lyckats glömma Erik under alla dessa år. Det har fungerat när de inte träffats, men vad händer när han dyker upp.

Ursprungsversionen av den här novellen skrevs till en novelltävling här på Bubblan. Reglerna var att följande skulle finnas med: knopp, vatten, eld, parkbänk, Champagne, röd, långfinger samt ljus. Orden fick böjas, till exempel knoppas och knopparna. Dessutom skulle en kändis finnas med någonstans. Nu är den lätt omarbetad språkligt.

En förbjuden affär del 1

Jag hade inte sett honom på många år, men en dag var han bara där. Jag var på väg hem från jobbet och hade inte hunnit så mycket längre än ut genom dörren. I parken, precis utanför mitt jobb, satt någon på en parkbänk och min blick drogs genast till denna någon. Jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var, men han såg väldigt bekant ut. Febrilt letade jag i mitt minne och försökte komma på vart jag sett honom förut, men jag lyckades inte.

När jag kom närmare bänken såg jag att han tittade mot mig. Våra ögon möttes och jag skämdes för att jag stirrat. Jag slog ner blicken samtidigt som jag konstaterade att det var något speciellt med hans ögon, hans blick fick mig alldeles darrig och jag kunde för allt i världen inte förstå varför.

– Hej Hanna.
Förvånat ryckte jag till när han tilltalade mig.
– Känner du inte igen mig?
Och då såg jag vem det var.
– Erik!
Han log mot mig och jag fick anstränga mig för att inte kasta mig om halsen på honom. Så lugnt jag bara kunde satte jag mig istället bredvid honom på bänken. Men jag var allt annat än lugn. Hjärtat bankade och det snurrade i huvudet. Så många gånger som jag tänkt på honom och nu var han här.

– Så du kände igen mig i alla fall?
– Jo, men det tog ett tag, svarade jag och log mot honom. Vad gör du här?
– Jag bor här nu. Jag flyttade hit för ett par veckor sedan, sa han och jag kände hur mitt hjärta slog allt fortare.

Jag sa ingenting. Jag hade svårt att förstå att det verkligen var han. Att han verkligen var här. Det var mer än fem år sedan vi pratade med varandra och lika längesedan vi sågs. Jag hade visserligen fått rapporter om vad han sysslade med via hans mamma som var en kompis till mig, men vi hade inte haft någon direktkontakt under alla dessa år.

Det var inte konstigt att jag inte kände igen honom. När vi senast sågs var han en sjuttonårig yngling och nu, ja, nu var han en fullvuxen man. Och han var snyggare än någonsin.

– Jag har jobbat några år efter gymnasiet, men nu har jag börjat plugga, fortsatte Erik. Jag har precis börjat på ”Kakis”.

”Kakis” var det gängse smeknamnet på konsthögskolan som låg i grannstaden. Det var nog ingen som riktigt visste vart det kom ifrån, men alla använde det, även de som jobbade där. Jag kom ihåg att Erik hade tecknat och målat redan när vi först hade träffats. Jag hade sett en del av hans bilder, han var duktig, så jag förvånades inte över hans val.

Erik tittade på mig och alla känslor från förr välde över mig igen.

– Jag … Jag har tänkt på dig, sa han och jag såg hur hans kinder färgades röda och han slog ner blicken.  Jag vågade knappt titta på honom. Hans erkännande fick mig att förstå att det inte var en slump att han suttit på den här bänken just när jag slutade jobbet.

Jag påmindes också om alla gånger som jag tänkt på honom Varje gång med skuldkänslor efteråt. Skuldkänslor för mina tankar och för att jag aldrig berättat om Erik för Viktor.  Viktor, mannen i mitt liv, mannen som jag var gift med sedan några år tillbaka. Jag älskade honom verkligen och det gjorde det ännu jobbigare,. Jag ville inte ljuga för honom, men jag hade ännu inte kunnat förstå hur jag skulle kunna berätta om Erik utan att såra honom och fram tills nu hade jag valt att stoppa huvudet i sanden och försökt låta bli att tänka på det.

– Har du … Har du tänkt på mig?
Han närmast viskade när han ställde frågan och med ens såg han väldigt liten ut.
– Ja, det är klart! sa jag och hann inte stoppa impulsen att lägga armen om honom innan det var för sent.

Han tittade upp mot mig. Vi tittade på varandra innan han lutade sig mot mig och kysste mig. Det kändes som om en han tände en eld i mig. Hans kyssar var brännande heta. Tid och rum försvann och jag njöt av att få kyssa honom igen. Jag hade glömt bort, eller snarare valt att fötränga, hur gott han smakade, men nu väcktes minnet till liv.  Jag lät mig föras bort till en plats där inget annat än vi existerade, jag lät honom kyssa mig och jag kysste honom tillbaka.

Plötsligt vaknade jag till och insåg vad jag höll på med. Jag satt här på en parkbänk mitt på ljusan dagen och kysste en man som inte var den jag var gift med. ”Vad tänkte jag egentligen? Tänkte jag över huvud taget?” Jag visste att svaret på den frågan var nej. I samma stund som Erik kysste mig slutade jag tänka rationellt, men jag kunde inte fortsätta på den vägen. Jag var tvungen att avbryta honom.

– Det här går inte. Vi kan inte. Jag kan inte.
– Viktor?
– Ja. Vi är fortfarande gifta som du kanske förstår, sa jag och hörde i samma stund att det lät som om jag nästan beklagade mig. Och jag vill gärna fortsätta med det, la jag därför till.
– Förlåt, sa han och tittade ner i marken. Jag… Jag tänkte inte.
– Nej, inte jag heller.
Vi såg på varandra igen.
– Det är inte det att jag inte vill… sa jag.
– Nej, jag vet.

Vi satt tysta bredvid varandra på parkbänken. Det var en fin sensommardag och solen gjorde att vattnet i den lilla dammen framför oss glittrade. Himlen var klarblå och fåglarna kvittrade. Det hela var egentligen ganska idylliskt. Om jag inte hade varit gift. Om Erik inte hade varit min vänninas son. Om jag inte hade varit nästan dubbelt så gammal som honom. Om allt bara hade varit annorlunda.

Jag tittade på honom. Det var inte klokt vad han var vacker! Jag hade många gånger föreställt mig hur han skulle se ut nu, men mina fantasier var ingenting emot verkligheten. Han hade fortfarande det mörka håret i sidbena. Han påminde lite om en yngre version av Morrissey, vilket förstärktes av hans propra klädsel. Kroppen var lite vuxnare än sist vi sågs, men han var lika slank som innan. Jag kunde inte riktigt se eftersom han satt ner, men det kändes som om han blivit lite längre. Och han var snygg. Så fasligt snygg. Så farligt snygg. Så snygg att jag inte kunde motstå honom. Det fick bära eller brista, men jag ville bara ha honom. Nu. Helst nyss.

– Var bor du? Kan vi gå hem till dig? frågade jag.
Erik tittade förvånat upp mot mig.
– Va? Jo. Javisst. Jag hyr en lägenhet på andra sidan parken, svarade han sen.
Jag reste mig genast upp och tog hans hand.
– Kom.
– Men …
– Inga men, kom nu innan jag ångrar mig.

Vi gick snabbt genom parken. Ingen av oss sa något. Det fanns inget att säga. Snart stod vi utanför ett vitrappat trevåningshus. Erik höll upp porten och visade mig in.
– Andra våningen, sa han och jag gick före honom upp för trappan.

Jag visste vad han hette i efternamn så det var inga problem att hitta rätt. Han fumlade lite med nycklarna, men snart hade han fått upp dörren och vi gick in. Jag undrade om hans ben darrade lika mycket som mina, men hann inte tänka så mycket mer på det för i samma ögonblick som dörren gick igen bakom oss drogs vi till varandra som två magneter. Vi var snart tätt omslingrade och heta kyssar förband våra munnar.

Vi brydde oss inte ens om att tända ljuset  i den dunkla hallen utan vi tumlade genom hans lägenhet in till hans sovrum. Plaggen föll till golvet medan vi rörde oss genom lägenheten och när vi nådde sängen var vi båda nakna.

– Om du visste vad jag har längtat efter det här… stönade han.
– Jag vet, för jag har längtat lika mycket...
Vi kysstes och händerna dansade över naket skinn. Jag hade aldrig trott att jag skulle få uppleva det här igen. Sex med Viktor var både bra och fint, men ingen hade någonsin väckt lika mycket lust i mig som Erik. De senaste månaderna hade jag och Viktor inte heller legat med varandra många gånger och nu kändes det som om en stor mängd uppdämda känslor släpptes loss. Känslorna rusade fram. Varenda smekning kändes som en elektrisk stöt som gick genom kroppen.

Han kysste mina bröst och ilningarna spred sig ner till fittan som var drypande våt. Jag ville känna varenda del av hans kropp. Jag lät händerna glida över hans mjuka skinn. Fingrarna trasslade in sig i hans hår och jag smekte den sträva stubben i nacken. Jag kysste honom över ansiktet. Öronen. Halsen. Och vidare ner över bröstet. Jag letade mig fram till hans bröstvårtor som var alldeles styva. Det smakade salt när jag slickade hans hud. Bröstvårtorna kittlade min tunga när jag sög på dem.

Stönen som kom från hans mun var som musik i mina öron. Jag kysste honom och hans tunga brottades med min. Hans andedräkt var varm och kyssarna goda. Jag arbetade mig neråt. Magen. Hans höfter med de kraftiga höftbenen. Låren. Benen. Fötterna. Jag förvånades över hur bekant allting kändes trots att det hade gått så lång tid. Ingenting var okänt, det kändes som om jag hittat hem. Hittat rätt.

Jag smekte vidare uppåt igen och jag greppade hans styva kuk. Han stönade högt när mina fingrar omslöt den och själv kände jag ren njutning när den vilade i min hand. Erik drog mig upp och kysste mig och medan vi kysstes smekte jag ömt hans kuk. Ömt, men målmedvetet. Jag ville göra det så skönt som möjligt för honom. För mig. För oss. Han drog sig undan. Tittade på mig.

– Vänta lite, stönade han fram med viss ansträngning.

Han ville dra ut på det, njuta längre. Nu var det han som smekande undersökte min kropp. Han kysste min haka. Halsen. Tungan gled över nyckelbenen och ut på axlarna. Han smekte mina bröst. Slickade. Sög in bröstvårtorna i hans varma, mjuka mun. Och jag njöt. Jag stönade av hans behandling och jag njöt. Han fortsatte ner över min runda mage. Han kysste den varsamt som om den var ömtålig.

– När? frågade han.
– November, svarade jag. Mitten av november.
– Behöver jag tänka på något speciellt? sa han generat.

Jag skakade på huvudet och kunde inte undgå att tycka att hans generade fråga var söt.

– Gör bara som vanligt du. Jag säger till om något skulle vara fel. Om det nu mot förmodan skulle hända …
Jag lutade mig mot honom och kysste honom. Han återgick sen till att smeka mig över magen.
– Den är väldig vacker. Du är väldigt vacker.
– Tack.

Smekningarna fortsatte vidare ner över höfterna och låren. Han särade mina ben och satte sig på knä mellan dem. Han böjde sig ner och kysste min fitta. Mjuka kyssar som snart blev allt hetare. Snart kände jag hur han borrade in sin tunga in i mig. Med tungan knullade han mig och jag bara tog emot. Samtidigt som han slickade mig kände jag hur hans fingrar retsamt gled runt fittöppningen. Han smekte kanten och jag kunde inte låta bli att pressa mig mot honom i hopp om att få känna hans fingrar längre in i mig. Han följde dock efter och fortsatte sin nästan plågsamt sköna behandling. Till slut kunde jag inte stå emot utan bad stönande efter mer.

– Jag klarar inte mer. Jag måste få känna dig. I mig. Nu …

Han kröp upp och la sig intill mig. Vi kysstes och jag kände smaken av mig i hans mun.  Jag vände mig så han kunde komma in i mig bakifrån. Jag ville känna honom nära utan att magen skulle vara i vägen. Snart kände jag hans styva kuk mot min rumpa och hans händer på mina bröst. Varje sekund kändes som en evighet. Jag ville inte vänta längre. Jag ville bara ha honom. Hans kuk. I mig.

– Jag antar att kondom är överflödigt … viskade han.
– Jag utgår från att du är frisk, så ja.

I samma ögonblick som jag svarade kände jag hans ollon nosa mot min fitta. Jag tryckte mig mot honom och vi möttes. Min fitta omslöt hela hans kuk och hans styva lem smekte mitt allra innersta. Hans kuk kändes så skön. Jag hade fantiserat om det här många gånger, men jag hade inte kunnat minnas hur skönt det verkligen var. Hur skönt det var när hans kuk rörde sig in och ut ur mig. Hur skönt det var att knulla med Erik.

Jag njöt av att känna honom nära. Jag njöt av att låta min fitta krama hans kuk. Graviditeten hade gjort mig känsligare. Jag rös i hela kroppen när hans kuk smekte mitt inre.  Ilningarna spred sig ut genom kroppen. Fittan pulserade och sände signaler från knopp till tå. Njutningen fick mig att känna mig alldeles matt. Jag sträckte mig bakåt och smekte hans skinkor. Hans hud var len och jag kände hur hans muskler spände sig när han stötte sig mot mig. Han lät sin ena hand glida ner och smeka min fitta. När hans fingrar nuddade min klitoris kunde jag inte längre stå emot.

Det svartnade för ögonen när jag kom. Jag stönade högt och nästan skrek ut min orgasm. Han pressade sig hårt mot mig och hans kuk fyllde min fitta när jag kramade den. Jag kände honom långt inne i mig genom hela orgasmen. Det kändes som om jag var hel igen och när orgasmens stormar bedarrat ville jag bara gråta. Känslorna som sköljde över mig var så starka. Det var svårt att hantera att något som kändes så rätt kunde vara så fel. Han drog sig ur mig och höll om mig och jag grät. Jag grät så jag nästan skakade.

– Hur är det? frågade han när jag äntligen lugmat ner mig.
– Det är bra. Eller, nej, det är inte alls  bra. Det är en satans röra. Kolla på mig. På oss. Jag trodde att jag skulle kunna glömma dig…
Jag tittade på honom. Det skar i hjärtat när jag såg honom.
– Gud vet att jag har försökt glömma dig. Men varje gång jag sett någon som liknar dig eller hört någon nämna ditt namn har jag fått börja om igen. Och nu, jag vet verkligen inte om jag någonsin kommer kunna glömma dig. Det här. Eller om jag ens vill glömma…

Erik höll om mig och smekte mig ömt. Jag tittade på honom.
– Vad ska vi göra?
– Jag vet inte, svarade han. Jag vet verkligen inte. Vad vill du?
– Jag vet inte heller. Det är så komplicerat. Jag är gift. Vi väntar barn. Jag kan inte lämna Viktor. Jag kan inte det.
– Men …? sa han och såg på mig.
– Men det är dig jag vill ha …

Vi kysstes. Jag föll i hans armar. Jag föll bortom tid och rum.
– Vi måste inte bestämma något nu.
– Nej, vi måste väl inte det ... sa jag. Men jag borde bestämma mig. Och jag borde gå. Jag borde tänka på Viktor.

När jag nämnde Viktors namn igen kom jag att tänka på att han skulle undra vart jag var om jag inte var hemma när han kom hem från jobbet.
– Vad är klockan?
Erik vände sig och plockade upp en väckarklocka från golvet.
– Snart halv sju, sa han och jag kände en rysning fara genom kroppen.
Jag blev återigen påmind om vad jag hade gjort. Jag borde inte vara där. Jag borde vara hemma. Halv sju innebar att Viktor snart skulle komma hem och upptäcka att jag inte var det.
– Jag måste ringa Viktor. Jag måste hitta på en orsak till varför jag inte är hemma.
– Kan du inte bara säga som det är, att du sprang på en gammal kompis och att du följde med kompisen hem?

Jag ringde till Viktor och det var precis vad jag sa. Naturligtvis utan att säga vem kompisen i fråga var. Naturligtvis utan att avslöja vad jag och ”kompisen” hade ägnat oss åt den senaste stunden. Jag sa bara att allt var bra och att jag skulle komma hem senare. Viktor godtog förklaringen utan att ställa några ytterligare frågor. Han sa bara att jag skulle ha det så trevligt. Redan innan jag la på kände jag åter det välbekanta dåliga samvetet.

–V i borde verkligen inte ha gjort det här, sa jag när jag åter låg i Eriks famn.
– Nej, jag vet, sa han och strök mig över håret. Vi borde inte … göra det här heller, fortsatte han och kysste mig ömt i nacken.
– Mmm … Nej, det borde vi verkligen inte göra… svarade jag och med ens var inte bara det dåliga samvetet utan alla tankar på Viktor som bortblåsta och jag vände mig mot Erik och kysste honom.

Han stönade och vi kysstes. Vi kysstes. Och kysstes. Och kysstes. Vi smälte samman och med lite möda tumlade vi runt och jag hamnade ovanpå honom. Eriks kuk var fortfarande hård och genast kände jag en längtan efter att få känna honom i mig igen. Jag smekte den och det kändes skönt.

– Går det bra? sa jag.

Han svarade inte, men jag såg i hans blick att han inte tänkte protestera.  Han stönade högt när hans  kuk hittade rätt och omslöts av min våta fitta. Jag red honom. Sänkte mig upp och ner över hans kuk. Hans händer vilade på min mage och fortsatte upp mot mina bröst. Mina bröstvårtor styvnade direkt vid hans beröring. De var lika känsliga som resten av mig och när han rörde dem ilade det i hela kroppen.

Jag såg hur han grimaserade av njutning. Hans miner var upphetsande att se. Jag rörde mig snabbt. Han mötte mig med motjuck. Hans stön blev starkare. Andhämtningen tyngre. Jag förstod att han närmade sig klimax.  Jag ökade tempot.  Jag red honom snabbare. Hetare. Hans kropp stelnade till och jag kände hur hans kuk pulserade när han sprutade långt in i mig. Han flämtade och jag drog mig av och la mig intill honom.

Erik kysste mig och kyssarna var fortfarande heta.
– Är du inte nöjd? viskade jag skämtsamt i hans öra.
– Jag får aldrig nog av dig …
Han smekte mig och jag smekte honom. Jag kände hur det ryckte i hans kuk och när mina fingrar omslöt den styvnade den under mitt grepp.  Jag runkade honom och snart var den lika styv som förut.
– Jag får aldrig nog av dig heller …

Han smekte mig och jag vred mig under hans fingrar. Jag låg på rygg och han kysste mig  över hela kroppen, ner över brösten, magen och ner till fittan. Hans tunga var varm och mjuk mot min fitta. Tungan letade sig fram mellan mina läppar. Han lapade i sig mina safter.
– Mmm … Du smakar så gott … sa han och log förnöjt mot mig. Godare än champagne.
Jag log för mig själv åt hans närmast fåniga liknelse. Han fortsatte slicka min fitta och hans fingrar hjälpte till att göra det skönt för mig. De letade sig fram och in. Han lät ett finger glida in i mig. Och ännu ett. Han höll dem alldeles stilla, långt inne i mig medan hans tunga smekte de yttre delarna. Jag försökte få honom att röra sina fingrar genom att jucka mot hans hand, men det var lönlöst. Han följde efter och var kvar på samma sätt inuti mig. Det var så skönt att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Det var så skönt att vara uppfylld av hans fingrar och när han äntligen började röra fingrarna in och ut ur mig stönade jag högt ut min njutning.

Han fingerknullade mig med långa taktfasta drag och jag bara stönade. Jag spjärnade emot med benen och juckade mot honom. Det var så skönt. Så otroligt skönt. Och synen av honom mellan mina ben, slickandes och smekandes min fitta, var vackrare än någonting jag sett förut. Jag smekte hans huvud och lät fingrarna åter trassla in sig i hans hår. Han tittade upp mot mig under luggen och hans blick var det enda som saknades. När våra ögon möttes gick det för mig igen. Hela kroppen spändes och jag kände fittan pulsera och krama hans fingrar. Det kändes som en evighet och efteråt sjönk jag ner, alldeles matt och svettig.

Erik kom upp till mig och kysste mig och jag kände återigen smaken av mig själv i hans mun. Han förde ner min hand mot hans kuk.
– Du kanske kan leka lite med den här en stund? frågade han lite försynt.
– Gärna, svarade jag. Kom.

Jag drog honom upp mot mig så att hans kuk hamnade i höjd med min mun. Jag låg på rygg och han stod på knä. När mina läppar nuddade hans mörkrosa ollon stönade han högt och jag såg hur han tog tag i sänggaveln för att inte tappa balansen. Jag lät tungan glida ner och slickade över kukskaftet. Han smakade gott och jag kände lite av mina safter. Jag sög in ollonet och han stönade ännu högre. Jag slickade. Jag smekte. Jag sög. Och han stönade.

Jag blötte mina fingrar med saliv och letade mig in mellan hans skinkor.  Jag blötte upp området kring hans anus innan jag lät mitt pekfinger glida in. Jag knullade honom med mitt finger och smekte hans inre. När han var ordentligt uppmjukad fortsatte jag med långfingret och med två fingrar inuti honom knullade jag honom samtidigt som jag behandlade hans kuk med både min mun och min andra hand. Min behandling var uppskattad och det tog inte lång stund innan jag kände hur han hade svårt att vara stilla. Han juckade och följde med mina smekningar och snart kände jag återigen de välbekanta signalerna som visade att han snart skulle spruta. Hans kuk styvnade till och pulserande sprutade satsen in i min mun. Jag smekte honom genom hela orgasmen och han närmast hängde i sänggaveln. När kroppen slutat darra sjönk han ner i sängen bredvid mig.

– Du är så otroligt skön, stönade han.
– Tack, du med.
– Jag vet inte hur jag ska klara av att bo i samma stad som dig och inte få träffa dig.
– Nej, jag vet … Jag vet inte heller hur jag ska klara av det. Jag vill aldrig gå härifrån. Men jag måste.
– Ja, du måste väl det. Får jag träffa dig igen?

Jag funderade ett ögonblick, men jag insåg att jag troligtvis inte kunde låta bli.
–Jag ringer dig.

Jag klädde på mig igen och fick hans telefonnummer på en liten lapp. På vägen ut gick jag inom badrummet och tvättade av mig så gott jag kunde. Erik låg kvar i sängen när jag gick och jag tänkte att det nog var lika bra för annars hade jag troligtvis aldrig kommit därifrån.  

Det var en fin kväll. Trots att klockan började bli mycket var luften ljum och jag njöt av att promenera genom den stilla staden. I huvudet snurrade tankarna. Jag visste att det var fel, men det kändes som om mitt liv äntligen var komplett.

9 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

Ellen-Karin

Jag är helt säker på att Viktor inte skulle uppskatta trekant, det är inte alls hans grej. Dessutom är hans och Hannas äktenskap inte tillräckligt stadigt för att klara det. Och jag vete katten om Hanna skulle vilja det, hon vill nog ha Erik helt exklusivt när hon väl träffar honom, det är hetare så. Vad Erik skulle tycka, det vet jag inte. Han skulle nog bli lite osäker, men han skulle nog å andra sidan ställa upp på vad som helst för att få vara med Hanna.

2/10, 2009 kl. 07:31

#1

Nils

Det är inte bra att träffa gamla unga älskare.Men man kommer ihåg hur skönt det var förr när det då är precis lika fint nästan bättre nu så är det kört.Kan du inte prova att ha båda samtidigt.Skulle Viktor misstycka när han väl fick smak på att vara tre i sängen.Då behövde du inte välja bort någon av dem & ni kunde njuta alla tre.Det skulle nog putta på Viktor så han blev en ungdomlig älskare han med & du skulle både bli nöjd & inte några samvetskval.

28/9, 2009 kl. 17:06