Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • STORSÄLJARE
  • VÄLKOMNA

11/11, 2009 kl. 10:57, av Ellen-Karin

Midsommarafton – en sexsåpa III

Del 3 av 6 i serien sexsåpan

Hur ärlig får man vara? Ska man berätta om man tänker på någon annan än den man har sex med?

Samarbete mellan mig, Ellen-Karin, och Sobro.

En varning: En del kapitel innehåller ingen sex alls!

(Om ni ha en förteckning över personerna finns det i del 1)

Del 3

Den var en onormal midsommarafton. Över tjugo grader, intensivt blå himmel, inga moln. Det blåste bara en lätt vind, grönskan hade fortfarande den där ljusgröna nyansen, överallt dofter av blommor, fåglar som sjöng. Helt onormalt.

Alla utom Jessica och Joel var där, stod och tittade på vattnet som kluckade förföriskt mot bryggan.
– Det är nog jävligt kallt, jag brukar aldrig bada före första juli, sa Andreas.
– Varför har man en bror som är ett sånt sillmjölke, bråkade Stefan.  Hade jag bara haft badbyxor skulle jag hoppa i direkt!
– Ja, men det ordnar jag, vi har extra i stugan, men du kanske vill näcka?
– Jo, Stefan, kom igen nu, näcka! Elisabet blandade sig brödernas tugg. Hon, Malin och Jenny var redan ombytta och Stefan tog in hennes kropp. Om hon inte kunde bli hans på något annat sätt måste han i alla fall få måla henne, hon var sinnebilden av kvinna för honom, konklusionen av allt feminint.

När alla hade skrikit klart över det kalla vattnet och började njuta bildades det små simmande grupper. Lukas och Andreas åt ett håll, Eric hade intensivt vattenkrig med Malin och Jenny, han verkade njuta av att vara överfallen av två halvnakna amazoner. Längre bort mot en vassrugge simmade Elisabet och Stefan långsamt samtalande, Stefan i lånade badbyxor.

– Vet du vad jag gjorde för mindre än en timme sen?
Andreas väntade inte på svar.
– Jag kysste en kille.
– OK…. Lukas dröjande svar bad om fortsättning.
– Äh, jag satt och snackade med Joel, han var ledsen och så plötsligt bara gjorde vi det.
– Var det första gången?
– Nej, vi höll på lite så när vi gick i högstadiet, mest i brist på tjejer men lite gott var det också. Men aldrig sen förrän idag.
– Hur kändes det nu då?
– Konstigt, det blev konstigt efteråt. Vill du pröva?
– Nähädu, din bögdjävel, men vi kan dansa tryckare ikväll!
– Men du är ju med barn?
– Ja, då är det ju säkert!

– Men… det känns lite konstigt på allvar. Vet inte hur det kommer att kännas när jag ser Joel igen.
– Är du rädd för att det ska bli något på allvar mellan er?
– Naej, det är jag nog inte, det är mera att han är så instabil, man vet inte vad som händer, liksom.

Fastän det sved i ögonen av sötvattnet måste han titta. Malin stod bredbent på botten och Eric skulle simma mellan hennes ben. Så nära ett kvinnokön hade han inte varit på länge. Det var svårt att komma ner riktigt under vattnet så i passagen mellan benen strök hela hans kropp mot hennes kön.
Han kom upp frustande på andra sidan och såg Malin stå där röd i ansiktet med ett stort leende.
– Det var jättetrevligt, sa hon glatt.
– Nu får du stå, Eric! Jenny var också på bushumör.
Vattnet i sjön var inte precis kristallklart men han såg henne glida fram mot honom under vattnet som man ser en stor fisk på djupt vatten. Plötsligt ryckte det till och trots att han stod bredbent hade hon lyckats dra ner hans badbyxor så mycket så att hans halverigerade lem sprätte ut under vattnet. Ytterligare en ljus skugga närmade sig innan han hann reagera och han kände en hand som tog runt hans kuk som reagerade blixtsnabbt och reste sig. 2-3 runktag, sen var hon borta.
Det hela gick så fort att han inte kom sig för att fundera över vad som hände. Malin hade kommit upp bakom honom men nu kände han något mjukt över kuken. Jenny undervattenssög kuk för första gången i sitt liv, nästan tio sekunder höll hon ut. Bakom honom stod nu Malin lika bredbent och höll om eller höll fast honom.
Jenny dök upp framför honom, frustade och skakade vatten ur örat. Hon tittade sig omkring. De stod bakom bryggan, Lukas och Andreas kunde inte se vad som hände och de andra två var alldeles för långt bort.

– Håll honom, Malin!
Inte för att det behövdes, Eric hade kapitulerat för länge sen. Medan Malin mer smekte än höll i honom bakifrån runkade Jenny hans kuk i ett furiöst tempo samtidigt som hon kysste hans sjövattenvåta kropp, hans hals, axlar, bröstvårtor. När hon till slut kysste honom på riktigt och deras tungor lekte, sprutade Eric långa strålar under vattnet.

Båda flickorna kramade honom, den ena framifrån, den andra bakifrån.
– Ni är inte kloke, fick han fram.
– Vi tycker om dig, Eric, sa Malin. Det här var vår lilla midsommarpresent till dig, det kan kanske bli mer, vem vet! Glad midsommar, Eric!

– Jag bottnar här, sa Elisabet. Det är en stor flat sten verkar det som, kom hit, du med.

De stod på stenen men vattnet räckte ändå upp till brösthöjd. Hennes klyfta mellan brösten var synlig över vattnet och Stefan kände sig osäkrare än vad han brukade. Han ville så mycket men med Elisabet fick det inte bli fel. Skulle han hålla om henne?

– Varför håller du inte om mig? Jag kan ju ramla av stenen annars, en stackars värnlös kvinna på djupt vatten!
I omfamningen kände hon honom igen, styv, den stod i badbyxorna rakt upp mot hennes mage.
– Du…. Stefan famlade efter orden. Jag… jag kanske verkar som att jag ska vara på alla, men…. det är speciellt med dig.
– Det är lite speciellt med dig också, sa hon lugnt. Så du menar att det är vi två ikväll?
– Ja, det kan ju inte jag bestämma men det vill jag. Och…  inte bara ikväll.

Elisabet var tyst ett tag.
– Du… jag tror att jag känner som du. Men vi kan väl ta en dag i taget och ikväll vill jag vara med dig och även om det blir tokigheter, man vet aldrig vad som kan hända, så är det vi ikväll!

Kyssen blev lång och hungrig. Trots det svala vattnet var det som om deras kroppar brändes mot varandra. Elisabet såg sig omkring och konstaterade att de andra var lite väl nära, trots den något skylande vassen.
– Kom, sa Elisabet och drog med sig Stefan. Vi kan väl gå någonstans lite mer … privat.
De lyckades kravla sig upp på land och Stefan ledde dem självsäkert bort till en skogsglänta där mossan var mjuk och träd och buskar bildade en skyddande vägg.
– Det verkar nästan som om du varit här förut, retades Elisabet och Stefan rodnade. Han mumlade något ohörbart som svar. Elisabet drog honom till sig och kysste honom. Hon struntade i om han så varit där med hundra andra, nu var det tillsammans med henne och hon ville ha honom. Med ett enkelt grepp drog hon av de blöta badbyxorna.
– Så du inte blir kall, sa hon.
– Vad omtänksamt av dig, men jag är nog redan lite kall. Här, känn, sa Stefan och la hennes hand på hans kuk.
– Ja, det verkar inte bättre, det är bäst att jag värmer dig lite.
Elisabet smekte varsamt den styva kuken och hon kände hur upphetsningen tilltog. Hon hade länge längtat efter det här och hade nästan slutat hoppas. Trots att de hade flörtat så länge hon kunde minnas hade de aldrig gått längre. En och annan mer vänskaplig kyss på fyllan var allt. Det hade alltid kommit något, eller någon, emellan. Men nu äntligen stod hon här med Stefan naken framför sig. Kunde hon vara annat än kåt? Och när han la sin hand på hennes pulserande, längtande kön ville hon inte vänta längre.
Hon drog ner sina bikinitrosor och Stefan verkade fatta vinken och hjälpte henne med överdelen. Han smekte, eller kanske snarare kramade hennes bröst. Blicken var hungrig och hon förstod att han ville det här lika mycket som hon. Nu tog han över befälet och drog ner henne i den mjuka mossan. Ett och annat barr stack mot huden, men just nu spelade det ingen roll.
– Jag vill ha dig, stönade Elisabet.
– Men … vi … tvekade Stefan, men Elisabet avbröt honom.
– Inga men, kom in i mig! Nu!
Stefan behövde inte mer övertalning än så utan styrde in kuken i hennes väntande, längtande fitta. Det var så mjukt, så varmt, så underbart. Han kunde knappt tro att det var sant, att han äntligen fick vara med allra vackraste Elisabet. Det han sagt till henne innan hade varit alldeles sant, det var något speciellt med henne och det var nog därför som han aldrig hade vågat ta det här steget. Förrän nu. Hur hade han kunnat stå emot? De kysstes igen. Händer dansade över naket skinn. De omfamnade varandra, smälte samman till en och samma kropp. Hans kuk i hennes fitta.

Joel kysste hungrigt Jessica när de stängt om sig i gäststugan. Han var så kåt. Så kåt att han inte kunde minnas senast han kände kuken lika hård. Kåtheten hade legat över honom sedan han suttit bredvid Andreas på bänken bakom stugan. Det var Andreas som gjort honom så här kåt. Kyssen de delat hade gett mersmak och han mindes när de i ungdomen delat även mer. Nyfiket hade de känt på varandras kroppar och Joel hade redan då förstått att hans känslor för Andreas var mer än bara vänskapliga. Men det hade inte funnits utrymme att utforska dem mer, inte då och inte nu, ännu mindre nu när han hade Jessica som han faktiskt älskade.
Han skämdes lite när han såg Jessica i sina armar. Hon var fin, Jessica. Egentligen finare än han förtjänade. Och det var inte mer än rätt att han skämdes när han stod och tänkte på någon annan när han bara borde tänka på henne. Han tittade på henne och försökte hålla sig kvar i nuet, men så snart han slöt sina ögon dök Andreas upp igen. Joel insåg att det var lönlöst att försöka mota bort honom och bestämde sig för att strunta i det och bara njuta av stunden.
Om Joel hade kunnat läsa Jessicas tankar hade han kanske inte känt lika stort behov att skämmas. Inte heller Jessica var helt närvarande och även hennes tankar var hos någon annan. Hon tänkte på Eric, den stiliga engelsmannen som egentligen inte alls var hennes stil, men som hade väckt känslor i henne som hon inte känt på länge. Hon hade känt ett pirr i bröstet, något nyfiket spännande, något som letat sig vidare ut i kroppen och landat i fittan där det låg som ett kliande skavsår. Hon var kåt och hon ville bara få utlopp för det. Det kändes falskt att utnyttja Joel, men samtidigt skulle det kännas ännu värre att gå till Eric och vara otrogen.
Smekningarna blev allt hetare. Jessica kände Joels kuk hård mot hennes kropp. Han var inte hennes förstahandsalternativ just nu, men det var en kuk och hon ville ha den. Hon knäppte upp hans byxor och drog ner både dem och kalsongerna i samma rörelse. Med vana drag smekte hon den härliga kuken och hon vände sig sen om och lutade sig över det lilla bordet som stod i stugans ena hörn. Joel drog upp hennes kjol och ner trosorna, han smekte hennes kön och konstaterade att hon var drypande våt. Mer behövdes inte och han ställde sig bakom henne och styrde in sin kuk i henne och sen knullade de vilt och galet tills hennes fitta kramade satsen ur hans kuk.

De föll utmattade ihop i sängen efteråt. Joel kände hur känslorna snurrade i huvudet. Andreas. Jessica. Knulla skoningslöst och för en gångs skull kravlöst. Det blev för mycket för honom och han brast ut i gråt. Han hulkade högt, så högt att Jessica nästan blev skrämd. Hon kröp intill honom och höll honom nära.
– Såja, såja, sa hon och försökte lugna honom.
– Varför ska livet vara så jävla komplicerat? hickade Joel mellan hulkningarna.
– Jag vet inte, sa Jessica stilla.
– Det är så orättvist allting.
– Ja.
– Du förtjänar någon bättre än mig.
Jessica strök honom över huvudet och kände tårarna bränna i sina ögon. Joel kändes nära för första gången på väldigt länge. De hade glidit ifrån varandra på sistone. All press på grund av barnlösheten. Jobb. Ansvar. Ekonomi. Joel hade dragit sig undan, och i ärlighetens namn hade väl hon också gjort det. Och nu låg han här i hennes armar och grät som ett barn.
– Jag vill inte ha någon annan, sa Jessica och försökte förtränga hur hon alldeles nyss föreställt sig att det var Eric och inte Joel som knullade henne.
– Men … började Joel … det vill kanske jag. Det sista var närmast som en viskning och Jessica var inte säker på att hon verkligen hört rätt.
– Vad sa du?
– Jag har känslor för någon annan.
Joel blev själv förvånad över vad han sa. Han hade aldrig berättat det för någon annan, han hade knappt erkänt det för sig själv. Jessica svalde. Det här hade hon inte väntat sig. Långt ifrån. Om det var någon som skulle bryta så skulle det ju vara hon, inte Joel. Han var en skitstövel ibland, men han var trogen in i det sista. Han var alltid där. Genast började hon funderade på vem det kunde vara. Någon på jobbet? Någon av deras vänner? Någon här? Hon gick igenom alla kvinnor hon kunde komma på, men hon kunde inte ens komma med en gissning som kändes rimlig.
– Vem är det?
Joel tvekade. Skulle han verkligen berätta?
– Andreas, viskade han och i samma ögonblick han sa det kände Jessica hur pusselbitarna föll på plats. Andreas, det var klart att det var Andreas. Hur hade hon kunnat missa det?
– Fan Joel, under alla dessa år! Jessica kände att hon borde blivit arg, men hon kände bara medlidande.
– Blir du arg?
– Ja, eller nej. Eller kanske. Jo, lite besviken känner jag mig väl.
– Men jag älskar dig fortfarande! Du får inte tro något annat, sa Joel och Jessica såg desperation i hans blick. Hon trodde honom.

Jenny rusade upp ur vattnet. Med ena handen som stöd mot ett träd hulkade hon och kräktes. Lukas skyndade bort till henne. Han höll undan hennes hår.
– Hur är det gumman?
– Inte så bra, sa Jenny, men leendet på hennes läppar skvallrade om att hon ändå såg något positivt med det hela. Jag behöver nog gå upp och lägga mig en stund.
– Vill du att jag ska följa med? frågade hennes make.
– Nej, det behövs inte. Jag klarar mig.
Malin kom bort till dem.
– Hur är det? frågade hon oroligt.
– Det är nog bara hormonerna, log Jenny. Det blir nog bra, men jag behöver vila en stund.
– Gör det du, sa Malin. Vila ordentligt så fixar vi andra maten.
– Är det säkert? Ni får komma upp om ni behöver hjälp.
– Tänk inte på det. Vi klarar oss. Det viktiga är att du tar hand om dig. Om er.
Malin la sin hand om Jennys mage och log mot henne.
– Ja, jag ska göra mitt bästa.
Malin gav henne en kram och gick bort till bryggan.
– Du vill inte att jag ska följa med i alla fall då? sa Lukas.
Jenny skakade på huvudet.
– Nej, jag klarar mig, och jag behöver nog vara själv en stund. Passa på att ha trevligt du!

På väg upp till stugan såg Jenny Elisabet och Stefan smyga upp ur vattnet vid vasskanten. Hon log för sig själv. Det var väl på tiden att de skulle få till det, tänkte hon. Stefan och Elisabet hade under flera år gått som katter kring het gröt när det gällde varandra. Ingen hade vågat ta det första steget trots att det var uppenbart att de båda var intresserade. Nu verkade det som om det äntligen skulle bli ändring på den saken.
Jenny kände dock samtidigt ett liten styng av avundsjuka när hon tänkte på saken. Hon hade alltid varit lite svag för Stefan. Det var inte det att hon inte var lycklig med Lukas, det var hon. Lukas var mannen i hennes liv utan tvekan. Men ändå hade hennes hjärta alltid klappat lite extra för Stefan, och det var inte bara hjärtat som han fick igång. ”Skärpning!” sa hon till sig själv när hon kände kåtpirret rusa genom kroppen. Upphetsningen hade dock inte hunnit lägga sig när hon sekunden senare kunde skymta Joel och Jessica genom gäststugans fönster. Precis som väntat innebar ”vila” även vissa mer fysiska aktiviteter. Jennys kinder hettade till och hon fick anstränga sig för att inte bli stående som en voyeur.

Det var skönt att borsta tänderna och bli av med den sura smaken efter kräkningarna. Jenny passade på att kissa också när hon ändå var i badrummet. Hon hade märkt att hon behövde kissa stup i kvarten, ännu en av graviditetens baksidor och hon undrade hur det skulle sluta. Illamående, trötthet och ett ständigt tryck på blåsan. Och så hungern. Nuförtiden var hon alltid hungrig och när hon tänkte på saken var det faktiskt ett tag sedan hon åt sedan. Hon gick inom köket innan hon gick för att vila.
Tuggandes på en macka med kall potatis och sill gick Jenny upp till rummet som Lukas och hon fått till sitt förfogande. Hon la sig i den ena sängen och åt upp det sista av mackan. Tröttheten var inte lika påtaglig nu, istället var det en annan känsla som övervägde. Hon var kåt. Tankarna på vad Stefan och Elisabet sysslade med i skogsbrynet och föreställningen Joel och Jessica gett henne hade fått henne kåt. Och när hon tänkte på stunden med Lukas förut blev hon inte direkt mindre kåt.
Lukas, fina fina Lukas. Hennes fina Lukas. Hon trivdes verkligen ihop med honom. De var ett bra par och nu skulle de alltså bli tre. En riktig familj. Hon skämdes lite när hon tänkte de orden. Det var klart att man kunde vara en familj utan barn, men för henne var det ändå viktigt, det kunde hon inte bortse från. Ibland var känslorna inte rationella. Hon klappade över magen och tänkte en stund på vem det kunde tänkas vara som bodde där inne. ”Gabriella” tänkte hon. Gabriella om det är en flicka, och kanske Malte på en pojke.

Det var bara Andreas som var kvar i vattnet. Både Lukas och Malin hade stannat på bryggan sedan de kollat läget med Jenny och Eric gjorde dem snart sällskap.
– Var det inte du som var en badkruka? skrattade Lukas.
– Jo, men det sträcker sig bara till själva inledningen, när jag väl är i vill jag se till att få ut allt! sa Andreas och skvätte vatten mot vännerna på bryggan.
Joel och Jessica kom gåendes ner mot sjön. De höll om varandra, men såg lite dämpade ut.
– Hej! ropade Andreas. Ni ska inte bada?
Det knöt sig i magen på Joel när han såg den halvnakna Andreas. Alltid lika snygg.
– Nej, jag tror inte det, sa Jessica. Kanske senare. Nu börjar jag faktiskt bli lite hungrig.
– Ja, instämde Eric. Och törstig! Mer öl, någon?
– Gärna, sa Joel.
– Jag med! sa Andreas. Och eftersom alla andra är mesar får jag väl göra er sällskap på land, fortsatte han och svingade sig upp på bryggan.

– Ska vi börja med maten då? frågade Malin Jessica.
– Visst. Var är de andra? sa Jessica och tittade sig omkring.
– Jenny mådde inte riktigt bra så hon gick upp för att vila en stund. Stefan och Elisabet har jag inte sett på ett tag. Är det någon som sett dem?
De andra skakade på huvudet.
– Nej, det är faktiskt ett tag sedan jag såg dem. Jag hade knappt reflekterat över att de var borta, men jag kan nog gissa vad de ägnar sig åt, log Andreas. Om jag känner brorsan rätt.
Ingen protesterade utan alla var överens om att Andreas outtalade gissning var den mest troliga.
– Men då blir det du och jag som får stå för matlagningen då? sa Jessica till Malin.
– Ja, till att börja med i alla fall.
– Jag hjälper gärna till, sa Eric och hans leende fick Jessica att känna sig yr.
– Tack, men vi ska nog klara oss, log Malin.
Jessica kände ett uns av irritation över Malins snabba svar. Hon hade gärna sett Eric som sällskap i köket, men samtidigt var det kanske bäst som skedde. Eric följde i alla fall med upp för att hämta en laddning öl.

Andreas satte sig bredvid Joel på bryggan när han bytt om till vanliga shorts.
– Hur är det?
Joel tvekade ett ögonblick. Det skulle vara så lätt att bara säga ”bra”, men samtidigt kändes det fel att ljuga för sin bäste vän. Hur mycket kunde han säga utan att avslöja allt?
– Inget vidare faktiskt.
– Nej, jag märker det. Är det något du vill prata om?
– Jag tror inte det.
– Du vet att jag finns här om du ändrar dig, sa Andreas och la handen på Joels axel.
– Nu ska det bli gott med några kalla öl, sa Lukas och satte sig bredvid de andra två på bryggan.
Andreas suckade lätt åt Lukas dåliga taktkänsla, men så tänkte han att det kanske var medvetet och att Lukas faktiskt kommit för att avbryta. Kanske anade Lukas att det var mer i det hela än Andreas valt att berätta. Det blev i vilket fall ingen tid åt att tänka vidare på den saken för snart var de involverade i ett samtal om kulturpolitik, vilket stundom blev ganska hätskt. Eric kom med ölen och ju fler öl som rann ner i struparna desto livligare blev diskussionerna. Det var först när Stefan dök upp som de bytte samtalsämne.
– Men tjenare brorsan! skrålade Andreas. Och var har du hållit hus den senaste timmen?
Den alltid så självsäkre Stefan såg för en gångs skull generad ut. Generad, men glad. Han log mot de andra grabbarna.
– Ge mig en öl så kanske jag berättar.

6 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.