Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Lustpirr för tjejer
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Inspireras

17/3, 2009 kl. 22:25, av Fröken H

FULLMÅNE

Del 9 av 13 i serien FANTASIER

En berättelse om hunger.. Rå sexuell och inte 100% mänskligMin hud börjar klia och min andhämtning blir snabbare, kortare.

Jag känner paniken växa, jag är inte redo för det här, inte nu, inte inatt! Naken och barfota, går jag över den tjocka heltäckningsmattan mot fönstret och särar på de fördragna gardinerna. Jag kisar ut i nattmörkret, ser ut över hotellets öde parkering och vänder blicken upp mot himlen.
Fullmånen kan anas bakom de mörka molnen som förespår ett rejält oväder.

Mitt huvud börjar bulta och jag drar snabbt igen gardinen och backar bakåt tills jag känner madrassen i hotellsängen vidröra lårens baksida och jag sätter mig tungt. Med stirrande blick tar jag in allt i det lilla rummet, sängbord, ett skivbord, en garderob. Min blick fastnar på den vita klänningen som hänger inlindad i skyddsplast över den ena garderobsdörren. Min bröllopsklänning som jag ska bära om mindre än 15 timmar..
Jag sänker ned huvudet i mina händer, muttrar för mig själv 'Nej inte nu.. Jag kan inte, jag får inte..'

Jag vet vad som är på väg att hända med mig, samma sak som hänt varje gång de senaste 13 åren när fullmånen lyst med sitt bleka silvriga sken. Jag måste gå på jakt!
Jag vet att jag har ett val att göra, jag har lärt mig under årens lopp att det finns sätt att förhindra förändringen. I vanliga fall hade jag mer än gärna, naken som den dag jag föddes, rusat ut i den närbelägna, välbekanta skogen där jag bott de senaste åren och ylat mot månen, låtit omgivningens vildhundar komma till mig, lockade men ändå skrämda av mina rop. Men nu, här i en främmande storstad är riskerna alltför många. Jag vet inte var jag kan finna jaktmarker där det inte finns risk att en annan människa blir skadad på vägen.. Dessutom brukar de tillfällena sluta med sår och rivmärken och att bara tänka tanken att gå ned längs altargången i min urringade klänning med nya sår lysande på huden.. Nej.

Jag ser mot den tysta telefonen på mitt sängbord. Det hade varit så enkelt, bara ringa ett samtal till min blivande man som för traditionens skull bor på ett helt annat hotell med sina manliga vänner, denna sista natten i frihet, och sagt åt honom att komma till mig. Låta mig rida ur mina maror med honom. Men han vet inget om min hemlighet. Och tiden tickar på för snabbt, jag tvivlar på att han skulle hinna ta sig hit innan jag börjar min förvandling.

Då återstår bara en sista utväg för mig. Att den sista natten i mitt liv som singel gå på jakt efter det elixir som förhindrar min förvandling. Sex! Orgasm och manligt testosteron!
Jag mår nästan illa när jag reser mig upp från sängen, jag vill inte göra det här. De senaste två åren hade jag då dessa stunder kommit över mig lyckats få min 'medicin' av min blivande make eller av skogens djur.. Att nu natten före bröllopet ge mig av ut, vara otrogen mot honom.. Nej jag vill inte.. Men jag måste och det måste ske NU.

Jag sliter till mig de kläder jag haft på mig tidigare på dagen, en kort veckad kjol och en vanlig bomullsskjorta. Underkläderna låter jag ligga kvar på stolen. Klär på mig som i trans, medan mitt medvetande redan börjat känna av förvandlingen. Mitt doftsinne är starkare, jag känner doften av matos från hotellresturangen två våningar ned och doften av damm som osynligt för de flesta nu retar i min näsa.

Jag står tillslut klädd och ser ned på mina bara fötter. Inga höga klackar, jag måste kunna springa. Jag sträcker mig in i garderoben och greppar mina träningsskor. Sätter dem på mig utan att knyta dem, jag måste skynda mig! Måste finna en man som ger mig det jag behöver innan förändringen går för långt för att stoppas.

Jag ger mig inte tid till att leta efter rumsnyckeln utan sliter upp dörren till mitt rum och börjar småspringa genom korridoren mot trapphuset, skyndar så ljudlöst jag kan för att inte någon av mina väninnor ska bli nyfikna på ljudet och öppna sina dörrar och finna mig, fråga vad som står på.
Ett par hjärtslag senare har jag rusat ned för trappan och står nere i lobbyn och ser mig omkring. Hotellets foajé ligger tack och lov öde denna sena timme och jag skyndar mig snabbt förbi receptionsdisken där en ung kvinna sitter. Hon ser med ett överraskat leende upp på mig när jag skyndar förbi
- Vi låser dörrarna klockan tolv så glöm inte att ringa på klockan när du vill komma in.

Jag nickar till svar och tvingar fram ett leende som jag anar mer ser ut som en grimas.
Hon låter sin blick glida över mig och jag ser hur hon få en rynka mellan ögonen
- Jaa ha en trevlig kväll.

Den här gången svarar jag henne inte utan jag skyndar mig bort mot den stora svängdörren. Väl ute drar jag in ett djupt andetag. Avgaser, smuts och parfym från förbipasserande som redan försvunnit får mig att grimasera. Jag ser mig snabbt omkring, gatan ligger öde då det är sent och jag känner paniken växa i mig. Jag behöver söka mig mot människor, en pub eller restaurang med bar där jag vet att det är enkelt att finna en man som jag kan utnyttja. Jag går snabbt ned längs gatan, snabbare och snabbare tills jag nästan springer fram. Nattluften rensar mina lungor, det känns som jag flyger fram över marken. Jag känner doften av gammal fiskrens och hav långt innan jag når fram till stadens hamnområde. Doften av den får mig att minnas att min blivande man nämnt att när han var yngre så höll han till på en sjaskig pub nere vid en av kajerna, 'Kaptens hak'. Jag börjar le för mig själv och ökar på mina steg. En gammal pub, där bara måste det finnas ett nattens offer till mig!

Plötsligt stannar jag.. Ser mig omkring medan jag sniffar i luften. Jag går sakta över en öde korsning bort mot en låg tegelbyggnad. Där stannar jag och blundar medan jag drar in djupa andetag. Jag känner vittringen av byracka. Av hanhund. Ååhh om jag bara kunde följa doften. Låta mitt sinne släppas fritt.

Jag minns inte mycket från de gånger jag låter mig själv förvandlas. Men jag minns små fragment av tänder som sliter i mitt nackskin, iver och parningsdans och den extas som blir i min kropp när jag får sätta mina tänder i ångade färskt kött. Och bara doften som nu ligger omkring mig får mina ben att börja skaka och ett lågt morrande stiga ur min strupe. Hanhunden finns här i närheten.. den är så nära..

Ett högljutt tutande får mig att plötsligt kasta mig upp på trottoaren och kisa mot ett par lysande baklyktor på en passerande bil. Med gnisslande bromsar som får mig att grimasera av smärta i mina känsliga öron stannar den bara ett par meter framför mig. Jag står kvar och känner hur min hud börjar pirra och hur mina ögon nu snabbt börjar vänja sig vid mörkret. Jag ser allt nu så klart som i dagsljus, alla detaljer och i ett underbart blått sken, som om hela världen var doppad i flourescerande ljus.

Jag ser en man kliva ur bilen, ett praktexemplar av sin art. Jag kommer på mig själv att slicka mig om munnen och jag känner hur min kropp gör sig redo innan mitt medvetande ens tänkt tanken. Men sedan slår det mig. En öde gata, en ensam man. Varför leta efter en skräning pub om jag redan nu kan få mitt lystmäte mättat? Jag börjar le och rätar på kroppen, sträcker ut varje led innan jag börjar hasa upp min korta kjol allt högre på mina lår.

Mannen vänder sig plötsligt mot mig. Jag ser förvåningen i hans ansikte. Han hade inte räknat med att se en ensam kvinna stående där. Jag spänner genast blicken i honom medan jag sänder ut de signaler som för en man kan liknas med en hanhund som blir lockad av en löpande hona.
Jag ser hur mannen tar ett tveksamt steg sedan ett till mot mig och jag börjar le. Det hade gått snabbare och lättare än jag förväntat mig. Plötsligt bryts tystnaden av ljudet av ytterligare en bildörr som öppnas och jag ser med fasa hur ytterligare en man kliver ut framför mig.
Jag hör hur han skrattar åt något han hör i den mobiltelefon han har vid sitt öra och han ser mig inte först. Jag står kvar i dunklet vid husväggen, andas stötvis medan jag försöker att se över den nya situationen. Det hade räckt med en man för att stilla min hunger, men två?
Jag drar mig till minnes hur jag många år tidigare testat mina gränser och då lekt med flera män. Men det var länge sedan. Jag ser mellan de två männen, en är redan påväg mot mig och den andra kommer snart att få syn på mig. Jag måste bestämma mig!

Efter en sekund skakar jag på huvudet som för att få bort oangenäma tankar. Jag har bestämt mig. Jag kommer att vara otrogen, det är redan klart så en man till kan inte göra någon större skada. Jag slappnar av och väntar, väntar att den mobilpratande mannen ska få syn på mig. För jag vet att hans undermedvetna kommer att känna av mig, tvinga honom att vända sig mot mig, se på mig som om jag ropat till honom trots att jag stått helt tyst och väntat.

Jag börjar le när det så tillslut sker. Jag har varit med om det tidigare.. Han vänder sig mot mig och tystnar när min blick bränner in i hans. Med en långsam rörelse ser jag honom stänga av mobiltelefonen och sedan släppa den där han står. Jag hör ljudet av den gå sönder men de båda männen verkar inget höra, de reagerar inte.
Jag står kvar, lutad mot husväggen med ena benet uppdraget under mig medan jag låter mina nu fuktiga handflator strykas över det veckade tyget i kjolen. Jag vet nu instinktivt att min jakt är slut. Det blir ingen 'Kaptens hak' för mig.

Ett steg, sedan ett till. Sakta närmar de sig.
Mitt leende sjunker undan, jag behöver det inte för att locka dem till mig. Jag vet att min blick redan lockat dem men nu när de kommer allt närmare så känner de även doften av mig, min upphetsning når deras näsor, de är fast. Frågan är nu inte om, utan var och hur jag vill ha dem.
Just som den första av männen, en lång jätte med vit sportjacka kliver fram och ställer sig framför mig känner jag hur det börjar svida i mina fingrar. Jag ser ned, ser hur mina välmanikyrerade naglar blivit längre, nästan som klor. Jag måste skynda mig..

Innan någon av männen hinner säga något till mig vänder jag mig om och ställer mig med benen brett särade och med mina båda händer utsträckta längs husväggen. Det dröjer inte länge innan jag känner hur två grova manshänder placeras mot mina höfter, kramar dem hårt medan jag hör en mans mörka basröst mot mitt öra
- Vad vill du?
Jag hör spår av överraskning i hans röst, någonstans i hans medvetande vet han att det inte är så här det brukar gå till och jag svarar snabbt för att få honom på rätt spår igen
- Knulla! Jag vill bli knullad!

Orden hinner knappt lämna mina läppar innan jag hör hur männen bakom mig unisont drar in ett djupt andetag. De har ingen egen vilja längre, det vet jag, min doft, mina feromoner har gjort dem till villiga statister i min jakt.
En hand förs strax efter tveksamt upp under min blus och kupas om mitt ena nakna bröst där vårtan redan är styv och vass, redo.

Jag hör plötsligt hur ytterligare en bil närmar sig och jag tvekar. Att bli påsatt här med risk att bli påkommen är frestande men troligtvis helt galet. För risken är ju att det då blir ett avbrott, ett som ger min kropp chansen att förvandlas ytterligare. Jag vrider på huvudet, ser mig omkring medan handen på mitt bröst börjar smeka allt ivrigare.
Då ser jag den.

Vi står vid en gatukorsning där bilar passerar men ett par meter in längs den ena vägen finns en port som sitter djupt i väggen och där det nu är fullt av mörka skuggor. Om ingen hyresgäst ska in eller ut så kan vi vara så gott som osynliga där inne.
Jag drar mig ut från väggen och sliter mig loss till männens tysta protester. Jag tar ett steg bort från dem, mot den mörka porten innan jag vänder mig om och låter mina ögon glida över dem.
Där står de, två vuxna främmande karlar helt i mitt våld. Jag ler ett leende som är mer elakt än roat medan jag vinkar med ett finger mot dem
- Följ mig!

Utan att vänta in dem vänder jag mig om och går snabbt bort efter gatan. Jag känner hur avståndet till dem ökas, att de då börjar tveka. Jag för då ned mina händer under kjolen och lyfter den uppåt så jag går där med mina skinkor helt blottade in i mörkret. Lysande som två vita lockande halvor, frestande.

Ett hjärtslag, kanske två känner jag deras tvekan, sedan kommer de i rask takt mot mig medan de med ivriga och fumliga händer börjar knäppa upp sina ytterplagg. Nu kommer de inte att tveka något mera, de är fast.
Jag hinner knappt vända mig mot dem innan de är framme. Deras händer som tidigare varit tveksamma sträcks genast fram mot mig, nästan sliter upp min blus och drar den av mig. Jag ryser till när jag känner den lite kyliga luften smeka över huden och kastar huvudet bakåt, visar strupen för dem. Jag är redo, skriker min kropp tyst. Ge mig det jag behöver!

Jag behöver inte vänta länge innan jag känner en mun omsluta min ena bröstvårta medan den andra slickar längs mitt ena lår. En bestämt grepp om mitt ena ben tvingar det uppåt innan det läggs över en mans breda skuldra. Sedan känner jag hur min kjol dras upp och en varm pust av het andedräkt når mitt underliv. Åhh så skönt! Jag flämtar till och rör på mina höfter mot mannen och sedan får jag min belöning. En fuktig tunga pressas upp genom mina gömslen, direkt på min klitoris.

Jag kastar med mitt huvud och låter åter det låga ljudet komma ur min strupe. Men de två männen är nu allt för upptagna att höra, de leker med mig. Jag lyfter upp mina båda händer, ser hur mina naglar blivit om möjligt ännu längre, jag frustar till och låter dem glida över huvudet på mannen vid mitt bröst, ner mot hans nacke där jag rispar med mina naglar ganska hårt.
Jag hör hur han stönar till i protest men han drar sig inte undan utan fortsätter bara att suga och nafsa allt ivrigare.
- Kuk.. Jag måste.. smaka.. Kuk!

Jag känner knappt igen min egen röst när den pressas ut mellan mina hårt spända käkar.
De båda männen hör min vädjan men det är han som suger på mitt bröst som är snabbast och rätar på sig medan han fumlar med sin gylf. Jag stirrar nedåt, ser i det blå skenet hur hans kuk dras fram innan ens byxorna hinner lämna hans höfter. Mannen mellan mina ben slickar vidare bland mina gömslen, nu med två av sina fingrar instuckna i min savande fitta.
Jag låter då min ena hand glida in i hans hår, greppa det hårt och tvinga hans huvud bakåt, se upp på mig medan jag ryter till
- Vänta!

Jag ser hur det blänker till i hans ögon, irritation? Jag skakar på huvudet och ger ifrån mig ytterligare en morrning innan jag drar bort benet från hans axel och sedan glider ned och ställer mig på huk framför den andra mannens svajande kuk.
Med ett bestämt grepp runt roten riktar jag in den mot min mun, tar in den djupt, låter mina läppar smeka över den lena huden.

Mannen ger ifrån sig ett lågt kvidande, ett ljud som låter som musik i mina känsliga öron och jag suger honom allt ivrigare medan jag låter min ena hand runka längs skaftet och den andra rispa med de långa naglarna över hans bara skinkor.
Mannen som nu står bredvid stirrar ned på min mun. Jag ser i hans ansikte en önskan att han varit den utvalde, att det var hans kuk som nu om och om igen sögs och runkades med mina vana rörelser.

Min kropp skriker plötsligt efter mer och jag särar på mina ben där jag sitter på huk och låter mina höfter göra juckande rörelser. Mannen som står bredvid ser genast nedåt, ser hur min korta kjol svänger till mina rörelser. Innan jag hinner reagera så sjunker han ned bakom mig och lyfter upp min kjol. Jag ryser till när jag känner nattluften fläkta över mitt fuktiga och så svullna underliv, jag kvider
- Lägg dig ned!..

Mannen tvekar inte, han sliter upp sin gylf samtidigt som han lägger sig ned på den hårda kalla asfalten, med sitt huvud lutat mot den stängda porten och sina ben halvvägs ute i gatan. När han ligger där och jag ser hur han börjat runka sin kuk med långa tag flyttar jag mig utan att släppa den andra lena kuken ut ur min mun, och placerar ett ben på vardera sida om den liggande mannens kropp innan jag sänker mig nedåt.

Mannen låter genast sina båda händer glida upp under min kjol, smeka mina skinkor och bända isär dem så hans fingertoppar kan vidröra mina gömslen. När jag känner hur hans fingrar åter börjar röra sig in och ut i min fitta skakar jag frustrerat på huvudet och låter min underkropp pressas ned mot hans mage. Jag känner hur hans könshår sticker mot mina skinkor och jag flyttar mig bakåt så jag känner hur hans kuk gnids mellan dem. Då höjer jag mig uppåt igen.
Mannen frustar till och jag känner hur han greppar om sin nu stenhårda kuk och riktar den uppåt. Så snart jag känner det svullna ollonet mot mina inre lätt särade blygdläppar pressar jag mig nedåt så hans kuk sakta glider in i mig. Den inte lång men underbart grov och varje centimeter jag tar in känns i hela min kropp. Jag låter den andra mannens kuk glida ur min mun innan jag kastar huvudet bakåt. Stirrar med blank blick upp mot himlen där månen nu börjat skymta. Det börjar bli bråttom, jag börjar känna det i kroppen.
Jag vet att det inte räcker med att bara knulla, jag måste få orgasm och så även min partner.
Med blicken fäst på månen som nu framträder allt mera sitter jag först helt stilla med hela mannens kuk uppkörd i mitt inre. Men sedan greppar han om mina höfter och lyfter mig uppåt, det blir startskottet.

Jag börjar rida honom snabbt. Låter hans kuk masseras om och om igen av mina kramande muskler. Jag hör hur han kvider till av överraskning. Jag ler, vet att min fitta är något alldeles extra, så trång, så kramande att han säkert kommer att få blåmärken efter vår ritt.
Mina rörelser bli allt ivrigare. Små korta upp och ned samtidigt som jag gungar fram och tillbaka, gnider min klitoris mot hans blygdben.
Jag känner allt för snabbt hur han stelnar till under mig, hur hans händer på mina skinkor håller mig pressad nedåt mot hans kropp. Plötsligt höjer han upp sitt underliv så jag lyfts uppåt samtidigt som hans kuk pressas så långt in i mig den bara kan komma. Mannen ger ifrån sig ett lågt stön medan han sluter ögonen
- Ååhh.. Jaa!

Han kropp rister under min och jag känner genast hur en del av spänningen i min kropp börjar lätta. Men än är jag inte klar, jag behöver mera!
Innan mannen under mig har slappnat av sliter jag mig nästan loss från hans grepp och reser mig upp på darriga ben. Jag känner hur mannens utlösning börjar rinna längs mina lår, men jag bryr mig inte, jag har annat i tankarna.

Mannen vars kuk jag tidigare runkat stirrar på mig när jag plötsligt står där framför honom igen. Jag sträcker fram en hand och gnider mina fingrar lite hårt längs hans kuk, från det blålila ollonet ned till hans pung medan jag börjar le mot honom. Efter ett tag ger han mig ett lite osäkert leende tillbaka och jag kliver då fram till honom, lutar mig fram och sträcker ut min tunga och drar ett vått sträck längs hans käke.
Jag låter tungan glida från hakans spets upp mot hans öra. Väl där viskar jag lågt
- Knulla mig!

Jag känner hur mannen rycker till och jag drar mig då bakåt. Jag ser mig omkring, allt är fortfarande öde och tyst omkring oss. Då släpper jag hans kuk och flyttar mig så jag kommer att stå över den liggande mannen med mina ben på var sida om hans axlar. Sedan lutar jag mig framåt och lägger mina händer mot det kalla glaset i dörren innan jag gungar till med mina höfter och nästan väser fram
- Nu!

Mannen kliver genast upp bakom mig. Lyfter ivrigt upp min kjol och låter en hand glida ned mellan mina lår. Jag hör hur han grymtar till när hans fingrar dras genom den sega vätan som är min upphetsning blandad med den andra mannens utlösning.
Jag putar mera med min rumpa, gungar den från sida till sida, lockar mannen att komma närmare.
Plötsligt känner jag en av hans händer på min svank och sedan toppen på hans lite salivfuktiga kuk nudda vid mina svullna blygdläppar. Med en bestämd rörelse pressar han den sedan in i mig, hela vägen tills den dunkar mig i botten. Sedan drar han sen snabbt ut igen innan han åter pressar sig in. Ljudet av hans tunga andhämtning hörs i natten och den får mig att rysa till, låter bekant, som ett vild djur på språng.

Jag kvider till och sänker ned mitt huvud mellan mina armar och ser ned på mannen nedanför mig. Han ligger fortfarande kvar, stirrar upp på mina bröst som nu gungar i takt med jucken från den andra mannen.
Som om han känner min blick vänder han upp sitt huvud och ser tillbaka på mig. Det är nästan svart omkring oss och jag anar att han inte kan se mycket av mitt ansikte, Själv så ser jag varje rynka, varje litet strå på hans lite orakade haka. Jag visar tänderna som i ett grin, drar sedan med min tunga längs dem, känner hur de blivit vassare. Jag känner mig plötsligt glad över att det är så mörkt. Tänk om mannen sett mig i dagsljus. Mina mörkblå ögon som nu nästan skiftar i vitt och min mun full av tänder som ser ut som jag brukar sluka rått kött till frukost.
Plötsligt känner jag hur det bli ljusare runt oss. Jag vrider på huvudet och ser hur gubben i månen nu stirrar tillbaka på mig med ett hånleende. Jag känner paniken stiga i kroppen.
Med ett snabbt ryck med min ena hand greppar jag tag i den liggande mannens hår och i det närmaste sliter honom uppåt. Jag väser sedan fram
- Slicka mig!

Mannen tvekar inte, om det är min bestämda befallning eller av egen vilja vet jag inte och skiter i vilket.. Jag måste ha en orgasm och det Nu för snart är det försent!

Mannen som knullar mig hör tydligen även han mina ord för hans rörelser i mig saktar av och blir mer försiktiga när mannen under oss nu vänder sig under oss så han blir sittande med sin rygg mot mig och kan sträcka fram sitt ansikte och nå min klitoris med tungspetsen.
När mannens tunga genast hittar min blodfyllda knopp rister det till i mig och jag kastar huvudet bakåt och ylar. De båda männen stelnar till men fortsätter sedan med sina rörelser, nu ivrigare som om de anar spänningen som finns i mig.

Jag står där och bara njuter.. Känslan av en kuk som pumpar ut och in och mannens sträva tunga som nu lapar fram och tillbaka. Jag frustar och fnyser och rör på mina höfter i cirklande rörelser.
Plötsligt känner jag hur mannen som lapar min fitta greppar tag om mina skinkor och bänder dem isär innan han trycker på med ett finger mot det bakre hålet. Jag är på väg att protestera men just då suger han in min klitoris i sin mun.
Min protest blir till ett utdraget tjut och min kropp börjar skaka i kramper
- Ååhh jaa.. Mer. Ge mig.. mer!

Båda männen lyder. Mannen som knullar min fitta pumpar nu allt snabbare. Mannes vars mun nu omsluter min klitoris suger och retar med sin tunga om och om igen medan hans finger i min rumpa dras ut och in i takt med mannen som kullar mig.
Jag klarar plötsligt inte mera. Min kropp rister till och skarpa blixtar exploderar bakom mina ögon
- Gaahh nuu!

Jag pressar bak min underkopp, tvingar mannen bakom mig att pressa sig in till botten medan jag gör allt jag kan för att stå kvar upprest. Tungan mellan mina lår rör sig nu med snabba lätta rörelser över min klitoris, retar och lockar över huvan så min orgasm blir underbart lång och fortsätter genom hela min kropp, om och om igen.
Just som jag känner att nu allt är bra, min kropp har blivit mättad så känner jag hur mannen bakom mig drar ut sin kuk och sedan låter den spruta långa slingrande strängar över min rygg. Jag känner först värmen från hans utlösning, men de svalnar snabbt i den kalla luften och får mig att rysa.

Tillslut är det helt stilla runt om oss. Ett stilla regn har börjat strila ned från himlen, det är kallare i luften. Jag hänger med huvudet, känner svettiga hårtestar ligger fastklibbade mot mitt ansikte. Mannen som knullat mig drar sig bort från mig, lämnar mig stående där med min kjol upphasad som ett skärp vid midjan.

Jag rätar sakta på kroppen, mjukar upp mina lemmar som nu mist sin vighet innan jag sträcker mig efter min skjorta som jag tidigare sett ligga i en liten hög vid dörren. Min syn är redan sämre och jag blir tvungen att famla ett tag innan jag hittar den.

Medan jag sedan drar på mig skjortan hör jag hur mannen under mig reser sig upp. Hör hur han fumlar med sina kläder. Ingen av oss säger något. Jag vet sedan tidigare att min makt över männen snabbt försvinner när jag åter är människa igen och därför är det bäst att jag skyndar mig, inte finns kvar här när de 'vaknar' upp ur den dröm de ännu är fångade i.
Så jag knäpper med darrande fingrar den enda kvarvarnade knappen i min skjorta innan jag vänder mig bort och börjar gå i det kalla regnet bort mot korsningen. Jag haltar lätt, känner mig helt mörbultad. Jag hör hur de båda männen börjar gå bakom mig men när jag kommer fram till korsningen vänder jag mig inte om och ser tillbaka utan jag fortsätter att gå.

Fullmånens sken lyser upp vägen framför mig. Nu gör den mig inget, men jag bävar redan för nästa och nästa efter den. Hur ska jag klara av att dölja mitt andra jag för min man? Det får bli ett senare problem. Just nu vill jag bara komma upp till mitt rum på hotellet, ta en dusch och sedan sova. Om ett par timmar ska jag gifta mig.


Vill ni läsa mer av den här sortens 'story' så berätta det gärna !! Var kul att skriva..:)
© Fröken H/bubblan.nu 2007 -

12 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#6

LX

Najs! gärna mer om det finns.

3/12, 2017 kl. 21:25

#5

Researcher

WHhooOOOOUUUUUYYYYYl!!!

28/1, 2011 kl. 09:07

#4

ainjel

Mer mer mer sånt här =)

27/12, 2010 kl. 01:21

#3

ainjel

Mer! =)

22/5, 2010 kl. 01:45

#2

Fröken H

Tack! Gillar den själv, udda men..kul :)

8/2, 2010 kl. 23:22

#1

Ja jag vill gärna läsa mera av denna typen. Njutningsfull och eggande :-)

8/2, 2010 kl. 15:59