Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Nyhet för Honom
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Härligt rejäl stav i rostfritt stål
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Strapon för sköna lekar
  • Inspireras

13/2, 2009 kl. 15:13, av Jesper

Bättre på sex - Lektion 4

Del 4 av 5 i serien Bättre på sex

Markus har blivit kär. I ett rollspel måste man göra vad som sägs åt en och iklädda nylonunderkläder blir det hett!


Under veckan som gick hade jag väldigt svårt att sova. Tankarna kretsade intensivt och påträngande kring sex och Linda. Kombinationen som var omöjlig, eller? Ville hon lika mycket som jag? Hur skulle hon reagera om hon visste att jag var sugen på henne? Allt snurrade och det blev inte bättre av att en tjej som jag varit intresserad av tidigare flirtade med mig och jag avvisade henne kallt. Ett riktigt bombnedslag enligt min bedömning före kursen. Istället gick jag och väntade på att fredagen skulle komma. Vad höll jag på med egentligen?

Linda och jag sågs faktiskt några gånger under veckan, men det var korta ärenden och kaffe på stan där vi inte kunde prata fritt om vad som hade hänt och vad som kunde hända. På bägge två var det dock uppenbart att det var en spänning i luften och vi visste inte riktigt hur vi skulle hantera den. Pinsamma tystnader och generade blickar förekom ofta, vilket i stort sett aldrig inträffat förut. Alltså höll vi kontakten kort och vid så få tillfällen som möjligt.

Förutom detta lade jag ner mycket tid på att fundera över vårt uppdrag som gällde önskemål om rollspel. Jag fantiserade mycket om att ta en dominerande roll som lärare eller läkare och få Linda som min undergivna elev eller patient. Mitt sunda förnuft sade mig dock att jag nog behövde lite hjälp på vägen med att komma över mitt "kompissyndrom" och därför önskade jag mig en undergiven roll. Vilken det var spelade inte så stor roll. Jag lade dock till ett hemligt önskemål om att få spela mot Linda.

Fredag kom och det var dags! Laddad och nervös till tusen möttes jag och Linda igen. Hon såg strålande ut! På långt håll såg jag hennes leende och ett par tajta jeans avslöjade hennes sexigt vickande höfter. Hade de funnits där hela tiden utan att jag sett det? När hon kom fram kramade jag mig mot hennes mjuka kropp och brösten pressades upp en aning ur den urringning som hon valt. Jag önskade att jag kunde borra in mitt ansikte mellan dem och kyssa och smeka dem.

"Oj, det var en het omfamning!", rodnade Linda och fnissade.
"En het kram för en het tjej!!", stammade jag fram och vi fortsatte mot lokalen.

Liksom vid förra tillfället var källarlokalen till hälften avskärmad av draperiet. Vi var först på plats, förutom Robert som öppnat, så vi satte oss i ett par mjuka fåtöljer och väntade. Inom bara några minuter var både Tove och Paul på plats. Förväntansfulla som små barn på julafton satt vi och väntade på vad som skulle ske. Draperiet öppnade sig lite och Robert slank ut. Alexandra hade inte synts till alls.

"Välkomna allihop! Ikväll kommer jag och Alexandra att lämna över er i en erfaren kvinnas händer. Som ni kommer ihåg är det vår rollspelskväll och ni har faktiskt önskat er en undergiven roll alla fyra! Vi har planerat ett lite annorlunda rollspel där ni agerar mer med era kroppar än med vad ni säger… ni kommer att få se!"

Robert log hemlighetsfullt och jag fattade ingenting! Vad skulle hända och vem var den erfarna kvinnan?
"Kom ihåg att följa alla instruktioner noga och bryt inte mot dem! Om ni inte känner att något är okej så säg bara ordet "rött" så avslutas rollspelet! Det är väldigt viktigt att alla respekterar detta! Förstår ni?"
Alla nickade.

"Nu kommer jag att dra bort draperiet och lämna över till vår gäst, fotografen Gunilla!"
Han drog bort draperiet och vi befann oss plötsligt i en fotostudio! Med lampor, kamerastativ, skärmar, bakgrundsmotiv och allt. På en stol mitt bland alla saker satt en kvinna som såg ut att vara strax över 50 år. Hon hade klarrött hår som var uppsatt i en stram hästsvans. Ett par svarta glasögon markerade de lagom sminkade blåa ögonen och en svart kavaj täckte en vit skjorta. De korsade benen var iklädda en svart knälång kjol och under den ett par svarta strumpbyxor. Två svarta blanka skor avslutade denna medelålders och sexiga varelse som alltså var Gunilla. Fotograf… vad skulle det innebära?

Gunilla reste sig utan att säga ett ord och gick runt och granskade oss en i sänder. Hon hade en bestämd, genomträngande blick och en naturlig pondus som gjorde att vi respektfullt intog en undergiven roll på direkten. Det kändes som att hon såg rakt in i mig. Henne lekte man inte med! När Gunilla kom fram till Tove granskade hon henne extra länge.
"Har du en mamma som varit här?"
"Ja…" mumlade Tove.
"Tänkte väl det! Hon var riktigt duktig!! Vi lekte herrskap och tjänstefolk den gången och hon var en utmärkt tjänstflicka!!!"

Tove rodnade och det var svårt att veta om det var av skam eller för att Gunilla hade tilltalat henne. Det brydde sig dock inte Gunilla om, utan hon vände sig om och gick och hämtade fyra små påsar.

"Det här är era kläder för fotograferingen idag! Hämta den med ert namn på och byt om så snabbt som möjligt. Vi börjar första fotograferingen direkt när ni är klara!"

Jag hämtade min påse av Gunilla och kände direkt att den var nästan tom. När jag öppnade den fick jag en mindre chock. I påsen låg ett par svarta boxershorts i ett supertunt genomskinligt nylonmaterial. Det liknade materialet i ett par tunna strumpbyxor. Jag hade aldrig sett något sådant förut! Instinktivt hade jag och Paul dragit oss åt samma håll för att byta om och jag såg att han hade fått ett par likadana fast vita. Vi utbytte förvånade och frågande blickar över våra nya kläder.

I mitt huvud kom jag aldrig ens på tanken att inte ta på mig dem. Trots att det var oväntat hade jag lärt mig under de tre tidigare lektionerna att lita på det som vi blev tillsagda och det hade alltid mer än uppfyllt mina förväntningar. Alltså klädde jag av mig naken och krängde på mig de tajta boxershortsen. De var verkligen tunna och det härliga nylonmaterialet kändes som en andra hud mot min känsliga kuk. I ögonvrån såg jag hur Paul fick brotta ner sin betydligt större kuk i sina trånga boxers.

I andra änden av rummet hade Tove och Linda börjat bli klara med sitt ombyte med. Herregud!! Bägge två hade dräkter i samma material som vi hade, men i helkroppsformat. Ben, armar, mage, bröst, stjärt, rygg och fittan var täckta av dräkten. Bara händer, fötter och huvud var nakna. Tove hade en vit dräkt och Linda en svart, liksom jag. Trots att de var heltäckande var det tunna nylontyget mycket genomskinligt och jag kunde inte låta bli att stirra på de underbara tjejernas vackra kroppar. Bröstvårtorna lyste igenom och man kunde ana Lindas mörka könshår och Toves renrakade springa.

"Kom och sätt er!", manade Gunilla och vi tog plats i en soffa med utsikt över fotostudion. "Vi kommer att ta några snabba bilder på er var och en först och sedan går vi vidare till några bilder där ni samarbetar! Jag vill börja med dig Tove!"

Hon var effektiv, bestämd och Tove lydde direkt. Den lilla söta blonda 18-åringen ställde sig upp och väntade på nya order. Gunilla baxade fram en stång i blank metall som stod på en tung fot. En strippstång! Hon satte på en CD med skön dansmusik och vinkade fram Tove.
"Dansa för oss Tove! Kåta upp oss rejält! Använd stången och ge oss riktigt sexiga bilder!"

Gunilla tog plats bakom kameran och Tove började dansa försiktigt. Hon greppade stången och lindade benen förföriskt runt den. Tryckte upp sina små bröst mot stångens hårda yta och gned den mellan sina ben mot sin fitta. Trots det tunna nylonet måste det ha känts nästan som att vara naken. Fotoblixtarna avlöste varandra.

"Bra Tove! Väldigt sexigt!! Vi vill se mer!!", uppmuntrade Gunilla och vred upp volymen på musiken.

Tove började släppa loss allt mer och slängde med det blonda håret. Hon gick ner på huk, höll sig fast i stången med händerna, lutade huvudet bakåt och tryckte upp sin fitta mot stången. I takt med musiken gnuggade hon sin fittskåra mot den skinande metallen med bara den tunna nylonen mellan. Hennes små bröstvårtor var nu alldeles hårda och det syntes av höftrörelserna att hon började bli ordentligt uppkåtad. Då avbröt Gunilla!

"Fint!! Det var allt för nu!! Gå och sätt dig igen Tove!! Jag fick toppenbilder!!"
Snopet och motvilligt släppte Tove taget om stången och gick på darriga ben mot vår soffa.
"Din tur!!", ropade Gunilla och vinkade till sig Paul.

Paul ställde sig upp och intog position på golvet där Tove precis stått. Han var inte opåverkad av strippdansen och hans grova kuk spände halvstyvt mot det vita nylonet. Gunilla flyttade på stången och tog istället fram några tunga hantlar och en skivstång.

"Vi vill se lite bodybuilding Paul!! Här!! Smörj in dig med lite babyolja!!"

Hon kastade en flaska olja till Paul och han lydde. Hans vältränade kropp var snart glänsande och musklerna spelade tydligt med varje rörelse trots att han var i 60-årsåldern. Gunilla var dock inte helt nöjd med resultatet utan hjälpte Paul med ryggen och oljade även in de tunna boxerkalsongerna. Med vana händer strök hon över hans stjärt och stora kuk. Kalsongerna blev nästan helt genomskinliga av oljan och kuken växte till ett fullt stånd.

"Mmmm… en riktig bamse!! Trevligt!!!", njöt Gunilla. "Ta nu några vikter och posera för oss!"
Paul gjorde så gott han kunde och spände upp sig med hjälp av tyngderna. Det såg riktigt bra ut och bodybuildingscenen passade honom perfekt. Vi satt alla och tittade på i stum förundran och även jag betraktade den stora slätrakade kuken som hotade att spräcka tyget i de positioner som Paul intog. Kameran blixtrade hela tiden.
"Fint Paul!!! Väldigt bra!!", berömde Gunilla. "Nu är vi klara!! Tack!!"

Hon gav honom en handduk att torka av sig oljan med och började fixa med nästa scen. Ur en låda grävde hon upp en stor hudfärgad gummidildo med sugpropp.
"Markus och Linda! Jag behöver er hjälp att illustrera en trekant! En tjej och två kukar. Ja… en riktig kuk och en i gummi alltså!!"

Gunilla viftade demonstrativt med dildon och flinade. Hon gick fram till en av kulissväggarna och satte fast den med proppen en halvmeter över golvet.
"Linda! Ställ dig på knä och ta dildon i munnen!"

Linda gick lydigt fram, gick ner på knä och ställde sig i läge för att ta gummidildon i munnen. Hon såg otroligt sexig ut i den tunna svarta nylondräkten och de stora brösten gungande förföriskt. Förväntansfullt tittade hon upp på mig och sedan på Gunilla.
"Ta plats bakom henne Markus! Greppa runt henne ordentligt! Det ska se ut som att du knullar henne!"

Jag gjorde som hon sade och gick ner bakom Linda. Vilken utsikt jag hade över hennes stjärt och rygg! Försiktigt greppade jag runt hennes höfter och njöt av att känna hennes hud genom det tunna nylonet. Så tryckte jag mig sakta mot henne och mellan hennes varma fitta och min hårda kuk skilde nu bara två tunna lager nylontyg.

"Bra!! Håll i henne hårdare!! Tryck dig mot henne!! Ta gummikuken i munnen Linda!!"

Gunilla hetsade oss och fotoblixtarna lyste tätt. Jag gned min kuk allt ivrigare mot Lindas fitta och stjärt. Linda sög och slickade på dildon samtidigt som hon juckade tillbaka mot min kropp.
"Ta runt hennes bröst Markus! Håll dem samtidigt som du tar henne bakifrån!"

Herregud!! Vilken möjlighet!! Lite förläget böjde jag mig framåt och kupade händerna runt min bästa kompis stora bröst. De kändes mjuka och underbara. Bröstvårtorna var styva och jag vågade mig på att nypa lite försiktigt i dem. Ett lågt stön av njutning hördes från Linda. Med min kuk hårt tryckt mot henne bakifrån tänkte jag att så mycket närmare sex kommer man inte än så här med kläderna på.
"Bryt!! Vi tar en ny scen!!"

Gunilla flyttade upp gummidildon en bit på väggen samtidigt som jag och Linda rodnande sneglade på varandra. Vad höll på att hända med vår vänskap?
"Ställ dig bredvid dildon Markus!"

Jag ställde mig intill den stora gummikuken och den satt i samma nivå som min kuk. Gunilla betraktade mig och ruskade på huvudet.
"Det här blir inte bra! Vi måste göra något åt det!"

Ur samma låda där dildon legat fiskade hon upp ett rakblad. Hon gick fram till mig och ett ögonblick fruktade jag för min manlighet, men hon gjorde istället ett fint snitt i nylonkalsongerna och plockade ut mitt hårda stånd i det fria. Nöjt betraktade hon min kuk som stolt stod bredvid gummikuken.
"Så… mycket bättre!! Linda, ta plats på knä framför dina båda leksaker!"

Kraftigt rodnande och med händerna obeslutsamt hängande efter sidorna ställde hon sig framför mig.

"Ta gummikuken i munnen! Sug den som om den vore riktig! Håll i Markus kuk samtidigt!!"
Linda gapade stort och sög in den stora gummikuken i munnen. Trevande fattade hon tag runt mitt stånd med sin hand och runkade den mycket sakta och försiktigt. Det var nästan olidligt! Min kuk pulserade av upphetsning och att det var Lindas hand som höll om mig var förbjudet uppkåtande.

"Ställ dig närmre Markus!! Alldeles intill gummikuken!"

Jag vred mig och toppen av min kuk nuddade vid Lindas kind. Fotoblixtarna blinkade samtidigt som Lindas tunga slickade toppen av dildon. Hon var bara någon centimeter ifrån mitt blålila ollon och plötsligt vred hon på huvudet lite och hennes tungspets slickade över min hud istället för gummit. Linda höll fortfarande sin hand runt kukens rot och såg rakt upp i mina ögon när hon lät mig glida in i hennes mun. Otroligt hur skönt det var!! Jag kände hennes läppar på varje millimeter av min kuk.

"Bryt!! Det där var hett!! Väldigt bra!! Vi byter position igen!"

Jäklar! Jag drog mig mycket ovilligt ur Lindas varma mun och hon log besviket mot mig med. Kunde Gunilla inte ha låtit oss fortsätta nu när vi äntligen passerat gränsen för vad vänner gör med varandra? Taskigt!! Gunilla tog dock ingen notis om vad vi ville utan hämtade gummidildon från väggen och placerade den mitt på golvet.
"På knä Linda!! Här!!"

Hon dirigerade Linda på knä med kuken under henne. Med ett nytt snitt i Lindas nylondräkt skar hon upp ett hål rakt under hennes fitta och sedan styrde hon ner Linda mot kuken. Den stora gummidildon på sugproppen sviktade lite när toppen trycktes mot mynningen av Lindas skåra. Med ett utdraget stön juckade Linda in gummipålen till botten av sin blöta fitta och Gunilla hjälpte henne med att hålla takten under några ridrörelser.

"Markus! Din kuk i hennes mun! Nu!!"

Det sa jag absolut inte nej till och snabbt ställde jag mig på knä framför Linda. Nu tog hon mitt stånd direkt i munnen samtidigt som hon fortsatte att rida. Ögonen var alldeles blanka och kåtrusiga. Hon var lika galet upphetsad som jag och allting var som i en dröm! Äntligen fick jag knulla med min vän!

Linda sög min hårda kuk på ett underbart skönt sätt och snart började det pirra av orgasmens förvarningar. Linda hann dock före och med krampaktiga skakningar kramade hennes fitta gummikuken när hon kom i en stark orgasm. Hon sjönk ihop på huk på golvet och fortfarande uppfylld flämtade hon som efter en uttömmande språngmarsch.

"Wow!! Häftigt!!", hojtade Gunilla. "Vi måste ha en final på Markus med! Orkar du Linda?"

Linda tittade upp och nickade tjänstvilligt. Hon segade sig upp på ostadiga knän och den våta dildon gled vajande ur henne. Återigen tog hon min hårda kuk i sin mun och började suga den med stort engagemang. Hon varierade mellan läppar och tunga och smekte min pung med sina händer samtidigt som hon tittade upp på mig. Ögonkontakten med henne gav effekt och snabbt kände jag pirret igen och stönade häftigt.

"Inte i munnen Linda! Jag måste få bilder!! Inte inne i munnen!", instruerade Gunilla.

När jag kände att utlösningen började komma tog Linda samtidigt ut kuken ur munnen och fortsatte att runka den framför sitt ansikte. Jag hade aldrig sprutat en tjej i ansiktet förut och det kändes väldigt snuskigt när jag såg hur de första spermastrålarna träffade Linda på hakan, över hennes läppar och på kinderna. När kraften i strålarna avtog hamnade min sperma på nylondräkten ovanpå hennes bröst. Den vita säden syntes tydligt i kontrast till det svarta tyget och Gunilla fick säkert väldigt fina bilder. Själv brydde jag mig inte överhuvudtaget om fotograferingen, utan njöt för fullt av den fantastiska orgasmen.

Utlösningen ebbade ut alltmer och Linda tog min slaknande kuk i sin mun och slickade den ren från min egen sats. Det var en njutning att avsluta orgasmen i hennes försiktiga och varma mun. Till sist kom Gunilla fram med en handduk till Linda för att torka av sig med och två badrockar.
"Fantastiskt!! Underbart bra!! Ni två är nog inte kompisar så mycket längre till!! Det går inte att ta miste på att det finns något mer där!!", skrattade hon glatt.

Lite förlägna av hennes träffsäkra kommentar tog vi på oss badrockarna och gick och trängde ner oss soffan intill Tove och Paul. Toves lilla hand låg på Pauls lår och att döma av Pauls stora och stenhårda stånd kunde jag gissa att hon alldeles nyss hade haft sin hand där. Det var ett under att det tunna tyget i hans vita nylonboxers höll fortfarande. Linda och jag satt alldeles intill varandra och i skydd av badrockarnas utbredda tyg hittade våra händer varandra.

"Tove och Paul!! Jag vill ha upp er framför kameran!!", ropade Gunilla. "Få se om ni kan slå det här!"
Både Tove och Paul reste sig och inväntade instruktioner från fotografen Gunilla som kastade av sig sin kavaj på en stol.
"Gud vad varmt här är!!", hon lyfte aningen på kjolen och hasade ner ett par svarta spetstrosor. "Ni har verkligen fått upp temperaturen!!"

Utan trosor fortsatte hon att ge order till Paul och Tove. Hon ville få det att se ut som att Paul var en jätte som hanterade Tove som en 'liten docka'. Först skulle han lyfta upp henne i luften och Paul tog upp henne och lade den lilla blondinen över axeln som om hon inte vägde någonting. Vi kunde se hur den tunna nylondräkten skar in i hennes rakade fitta och Gunilla tog massor av bilder.
"Grip henne mellan benen Paul!! Visa att du är den som gör som du vill!!"

Han tog ett fast grepp över hennes skrev med sin stora hand och smekte henne över fittan och upp över hennes stjärt. Tove vred sig och flämtade ljudligt. Genom det tunna nylontyget flödade hennes kåtsafter och det blev alldeles blött i grenen. Gunilla gick fram och gjorde ett minimalt snitt i tyget över hennes fitthål.
"ETT finger Paul!! Ett finger upp i hennes fitta!!"

Paul lät ett finger slinka in genom tyghålet och vidare in i den blöta tonårsfittan. Tove stönade och försökte otåligt jucka mot hans finger för att få mer. Hon kunde inte bärga sig utan ville få mer. Nu!! Paul fingerknullade retsamt hennes fitta ett tag tills Gunilla gav honom order om att lägga ner Tove på golvet.
"Slit upp hennes nylondräkt Paul! Sakta, men brutalt!!"

Paul började i det uppsnittade tyghålet och slet en reva upp över Toves mage så att hennes små bröst kom fram i det fria. Därefter slet han sönder tyget i stycken och till slut hängde det bara i trasor på hennes kropp. Tove kunde inte hålla sig utan började smeka Pauls kuk som sprängde mot sin instängande barriär. Gunilla gick direkt fram och avbröt.
"Inte än Tove!! Snart får du ditt!!"

Oväntat nog vände sig Gunilla till Paul och drog ner hans boxers. Den gigantiska renrakade kuken vippade ut och stod stolt rakt ut i väntan på behandling. Gunilla tog handlingskraftigt tag runt den och började vant runka den. Paul såg förvånad ut, men fann sig villigt i behandlingen. Han gav ifrån sig ett djupt stön när Gunilla böjde sig fram och tog kuken i munnen. Hon sög honom ett kort tag och gick sedan tillbaka till kameran.

"In Toves mun!! Knulla henne i munnen!!"

Eftersom Tove låg kvar på rygg satt sig Paul gränsle över henne och erbjöd henne den stora kuken mot hennes läppar. Tove gapade stort och fick nätt och jämnt in det stora ollonet. Gunilla fotograferade från alla håll då Paul munknullade Tove. När hon var nere vid Toves fötter lade hon ner kameran och kröp in mellan hennes ben. Med ett bestämt grepp särade hon på de smala benen och började slicka den slätrakade springan.

"Åhhh!! Jaaaaa!!!", skrek Tove. Hennes upphetsning hade laddats upp länge och nu äntligen fick hon direkt stimulering. "Meeeer!! Meeeer!!"
Gunilla slickade hennes fitta effektivt och hon fick allt svårare att koncentrera sig på att suga Pauls kuk.
"Kommer!! Jävlar, jag kommer!!!"

Hon vibrerade och spände kroppen i en vid båge från Gunillas mun. Orgasmen var stark och hon skrek sin njutning rakt ut. När hon väl började slappna av fortsatte Gunilla att försiktigt stimulera området kring hennes känsliga klitoris med sin tunga och snart var Tove igång och flämtade igen.
"Ta plats bakom henne Paul! Jag vill ha några kort när du knullar henne!"

Paul var inte sen att lyda och hjälpte Tove runt på alla fyra. Han ställde sig på knä bakom henne och riktade sin kuk mot den rosaröda blöta fittan. De båda slätrakade könen närmade sig varandra och det såg nästan groteskt ut när den stora kuken trängde in i Toves lilla kropp. Hon var dock tillräckligt uppvärmd och blöt så snart var han helt inne och började knulla henne.

"Jaaaaa!! Sååå stor kuk!! Trodde inte det skulle gå… Sköööönt!!!", flämtade Tove.
Kuken blev sjöblöt av hennes safter och Paul frustade upphetsat. Samtidigt tog Gunilla några sista bilder och lade sig ner på rygg framför Tove. Hon drog upp kjolen och visade sin troslösa fitta. Hon hade stay-ups på sig och könshåret var välansat i en triangel. Tove var inne i ett galet kåtrus och tvekade inte, utan böjde sig ner och stack in sin tunga i fittan på vår fotograf.
"Ooohhh!! Slicka mig din lilla kåtunge!!", stönade Gunilla. "Duktig flicka!! Lika duktig som din mamma…"

Gunilla tog tag i Toves blonda hår och tryckte henne hårdare mot sin fitta. Hon slickade villigt den 30 år äldre kvinnan medan Pauls jättekuk knullade henne bakifrån. Snart hördes ett utdraget stön från Paul när han drog sig ur den trånga tonårsfittan och sprutade över hela ryggen och stjärten på Tove. Den vita vätskan hamnade i strängar och pölar på henne ihop med den sönderslitna nylondräkten. Paul runkade av sig den sista utlösningen och föll därefter tillbaka sittande på sina hälar och andfått flämtande.

Tove ersatte dock hans kuk med sina egna små fingrar och snart var hon i full gång med att smeka sig till en ny orgasm. Samtidigt hade hennes slickande effekt på Gunilla som nästan våldsamt höll hennes mun mot sin fitta. Medan Tove själv kom i en utdragen orgasm som dämpades av att hon hade munnen full, fick också Gunilla en högljudd orgasm.
"Slicka mig hårdare!! Meeeer!!! Du får mig att komma Tove!! Nuuuuuu……"

Jag trodde nästan att hon skulle kväva Tove mellan sina lår. Gunilla drog henne mot sig med både ben och armar i en okontrollerad sammandragning av musklerna i hela kroppen. Hon skrek rakt ut och gång på gång. Till slut efter en lång stund släppte hon taget om Tove som antingen på grund av syrebrist eller på grund av sin egen orgasm föll ihop och blev liggande ihoprullad på sidan helt utpumpad.

Nöjda med den näst sista lektionen samlade vi ihop våra kläder och tog på oss. Gunilla berömde oss oavbrutet och påstod att vi var bland de bästa klasserna hittills. Samtidigt lovade hon att bilderna skulle förvaras säkert och absolut inte komma ut på något olämpligt sätt. Jag var alldeles för upptagen av mina tankar på Linda för att bry mig om några bilder. En efter en droppade vi av från lokalen och jag och Linda gick samtidigt hemåt.

"Duuu… hur blir det nu?", sa Linda förläget. "Är vi fortfarande kompisar, eller…?"
Jag hade en klump i magen, men tog mod till mig och sa precis vad jag kände.
"Klart vi är kompisar, men jag vill gärna mer. Tror att jag har blivit förälskad i dig…"
Linda sken upp som en sol och slängde sig runt min hals.
"Markus… jag har varit förälskad i dig under flera år!! Äntligen!!"
Herregud! Och jag hade inte märkt något. Pinsamt, men härligt!!
"Kursen…", undrade jag.
"Robert och Alexandra vet om allt! Jag skrev till dem om mitt 'problem' med dig och de lovade att hjälpa till! Det gick ju bra…", fnissade hon.

Vi fortsatte hand i hand hemåt och där vi brukade skiljas åt var det bara en diskussion om vi skulle fortsätta hem till mig eller henne. Den natten blev det inte mycket sömn och för första gången hade vi ett riktigt samlag där jag knullade min ex-kompis sköna fitta. Att vi aldrig gjort det här förut! Jag måste ha varit blind!! Dagen efter fortsatte vi att knulla som kaniner och allt var som himmelriket. Vi kom fram till att vi redan skulle presentera oss som ett par bland våra vänner och det kändes helt naturligt.

Trots att allt var perfekt funderade jag mycket kring nästa veckas kurstillfälle. Det var en gång kvar och vad skulle hända då? Kunde vi överhuvudtaget gå och skulle vi i så fall förklara för Robert och Alexandra att vi var ett 'riktigt' par nu? Att vi bara kunde ha sex med varandra, eller…? Förra veckan hade jag slickat Toves fitta, men det var väl fel nu? Hur skulle Linda se på det och ville hon överhuvudtaget gå på den sista lektionen?

12 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

TheTenderPoet

Grymt upphetsande!

10/1, 2017 kl. 14:05

#1

jagkommer

Detta är en av de bättre serierna jag läst på Bubblan, skriv gärna något mer!!

26/3, 2012 kl. 07:44