Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • Erotiskt förspel eller bara öm omvårdnad
  • Våga lek
  • Lekfullt för lekfullt par
  • Inspireras

11/9, 2010 kl. 20:57, av Ellen-Karin

Alexander

Han hette Alexander och han var min bästa vän. (Och det här är min 100:e novell på bubblan!)

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

33 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#14

Ellen-Karin

Kul att du läser om ars amandi! Det här är en av mina personliga favoriter. :)

26/10, 2013 kl. 20:02

#13

ars amandi

Återbesökt en gammal kär novell

24/10, 2013 kl. 20:50

#12

Ellen-Karin

Det här är helt klart en av mina favoriter. Det finns en fristående fortsättning också, den finns här: http://bubblan.nu/user_article.php?view=1065

29/12, 2011 kl. 14:53

#11

Momill

Så känslosamt! Huden knottrar sig på mina armar och i nacken och på kinderna rinner tårarna... Det känns nästan som om det var ett minne av något jag upplevt själv!
(Gillade att hundarna var en gatukorsning!)

29/12, 2011 kl. 14:04

#10

Ellen-Karin

Kära ars amandi! Du behöver inte vara orolig, jag kommer inte sluta skriva som jag brukar – det tror jag inte att jag är kapabel till – utan det kommer komma fler noveller i samma gamla stuk. Min kommentar handlade mest om hur det faktiskt har varit, lika roligt som det är att få fina kommentarer som den här novellen har fått, lika tråkigt är det att se att en novell som jag arbetat en hel del med, och som jag också tycker är bra, bara får en tvåa i betyg enbart – antar jag, men jag kanske är helt fel ute – på grund av ämnet. Men jag tänker inte vara bitter, och alla kommentarer från er som faktiskt uppskattar det jag skriver oavsett vad det handlar om hjälper till. Du ska veta att jag nästan blev tårögd när jag läste dina ord (och det har därför varit hopplöst att komma på vad jag ska skriva till svar). Så tusen tack och en stor puss!

17/9, 2010 kl. 07:10

#9

ars amandi

Men snälla E-K ge FAN i vad du får för betyg av de som inte skriver själva.

Jag har sagt det förut och känner mig som en papegoja nu...

Skriv det DU vill skriva. Du skriver bra och har ett bra språk så snälla strunta i vad du får för betyg. Jag tänder inte på gay-bisex noveller men jag gillar sättet du skriver på oavsett "läggning".

Det där med att det är "fel" med otrohet kan ju diskuteras men det tar vi inte här. Skulle vilja se den hetroman som tackar nej till en het natt med lady gaga eller någon annan tok känd och snygg kvinna. Merparten av alla män med fungerande sexlust och normala drifter skulle nog vara pigga på att offra ganska mycket för att uppleva det.

Så snälla ge inte upp dig själv utan fortsätt att skriva det du vill skriva. Du får inte bli någon sådan däringa "kioskvältare" som skriver skit man glömmer efter 2 minuter och har en handling hämtad från mittlivsnovell eller nått liknande.

Du är unik här och jag skulle sörja om du tappade det.

Du har förgyllt många sömnlösa nätter för mig. Kan säga det att det finns tre personer som gjort att jag började skriva och det är Hannes II, blyerts och du själv. Så snälla tappa inte bort dig för att försöka vara massan till lags. Det är nog fler än mig som skulle sakna den E-K vi har kommit att älska.

Ars amandi /konsten att älska

13/9, 2010 kl. 20:46

#8

Ellen-Karin

Blyerts: Jag rodnar ju nästan, "mästerstycke", det är väl att ta i? Men jag är glad att du gillar den.

Domino: Tusen tack!

ars amandi: Du har nog rätt, jag brukar nog stoppa in ångesten längre fram. Dessutom brukar jag sällan stanna vid "bara" heterosex mellan två personer. Men nu har jag lärt mig: killsex=fel, otrohet=fel, ångestfyllda hetero kärlekshistorier=rätt. :-P Synd bara att det inte alls är vad som är pågående arbete (men det är inte killsex eller otrohet heller utan ett helt annat område som jag sällan berör, mer säger jag inte…).

13/9, 2010 kl. 19:12

#7

ars amandi

Det som gör den annorlunda är att du har lagt ner så mycket jobb på att få fram frustrationen INNAN mötet. När de väl blir ett par så är det ganska snabbt avhandlat. Du brukar inte riktigt göra så. Du får fram en helt makalös känsla med det iaf.

Visserligen för att jag i grund och botten är en hopplös romantiker så det är kanske inte så konstigt att du fick mig väldigt rörd.

13/9, 2010 kl. 16:23

#6

Blyerts

En novell som spänner över kanske 20 år läser man inte ofta!

Novellen har en grundton, en bas, som bär den framåt utan stora
ord. Stillsamt och lugnt går den mot sitt ödemättade slut.

Ett litet mästerstycke har du knåpat ihop!

12/9, 2010 kl. 14:38

#5

Ellen-Karin

Och han har visst en voyeuristisk biroll i Nytt liv http://www.bubblan.nu/user_article.php?view=505 också såg jag nu.

12/9, 2010 kl. 12:06

Läs in fler