Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • STORSÄLJARE
  • VÄLKOMNA

19/9, 2010 kl. 23:36, av nilla

Johanna

Det var första riktiga sommardagen och jag var ensam hemma. Klockan var elva på förmiddagen och jag hade just ätit frukost. Mina föräldrar var på arbetet och skulle inte komma hem på länge.
Jag ordnade med musik och lite läsning på altanen

  Det var första riktiga sommardagen och jag var ensam hemma. Klockan var elva på förmiddagen och jag hade just ätit frukost. Mina föräldrar var på arbetet och skulle inte komma hem på länge.
Jag ordnade med musik och lite läsning på altanen för jag tänkte sola. Just som jag tagit på min bikini och hämtat sololjan ringde telefonen. Det var Johanna som undrade om vi kunde hitta på något tillsammans.
- Jag tänkte just lägga mig och sola, sa jag.
- Kan du inte sola hos mig då, frågade Johanna.
- Det är bättre du kommer hit, sa jag. Vår altan är insynsskyddad så vi kan sola topless.
- Okey, jag kommer om en stund.
Jag tänkte på Johanna som är jättesöt och sexig och en bra kompis. Ofta har jag känt att jag velat krama och kyssa henne men inte vågat eftersom hon kanske skulle bli arg på mig då. Jag är ju bisexuell men hon har inte visat några tecken på det. Fast ibland har jag inbillat mig att hon kollat in mina bröst. I alla fall kände jag mig pirrig och kåt när jag tänkte på att få se henne nästan naken.

Hon kom efter en halvtimma klädd i kort kjol och linne, och hon hade färgat håret i en härlig röd färg.
- Vad fin du är, sa jag.
- Tack, du också, sa hon.
Vi gick ut på altanen, där vi har skog på baksidan och växter och plank på sidorna så grannarna kan inte se in. Jag satte på Kents senaste cd för jag visste att hon också gillade deras musik. Hon tog av sig kjol och linne och lade sig jämte mig på filten som jag lagt på altangolvet.
- Ska vi sola topless, frågade jag.
- Ja det kan vi göra, sa hon. Kan du knäppa upp min bh?
Det behövde hon inte fråga två gånger och när jag lossat hennes så vände jag ryggen till så hon kunde knyta loss min. Hon har underbara bröst, lite större än mina som är ganska små. Annars är vi ganska lika i kroppsbyggnad.
- Jag har sololja här, sa jag. Ska jag smörja dig på ryggen?
- Ja tack, sa hon.
Hon lade sig på magen och jag började vid axlarna och gick neråt till troskanten.
- Jag tar benen också, sa jag och kröp ner.
- Mm, lät hon.
Så jag började vid vänstra vaden och gick uppåt. När jag var på låret såg jag konturerna av hennes blygdläppar genom tyget, och det gjorde mig mera kåt. Jag gick så långt jag vågade på innanlåren men på nästa ben råkade jag stöta mot fittan lite så hon ryckte till.
- Oj förlåt, sa jag.
- Ingen fara, sa hon och skrattade till.
- Nu är det klart, sa jag. Ska jag ta framsidan också?
- Jag gärna, sa hon och vände på sig.
Hon log mot mig, men sen slöt hon ögonen och väntade.
Jag började nu på magen och gick upp mellan brösten ut på axlarna. Sen tog jag mer olja och masserade in på brösten, och kände hur vårtorna styvnade. Jag glömde mig och kelade med vårtorna ett tag.
- Så sköna händer du har, sa hon och suckade.
Jag kände nu att jag var blöt mellan benen och tänkte att det kommer att synas på trosorna att jag är kåt.
Jag fick kämpa emot för att inte böja mig ner och kyssa hennes bröstvårtor. Men sen började jag på framsidan av benen istället. När jag omsorgsfullt smort in låren ända upp till troskanten så daskade jag till henne på fittan och sa att det var klart.
- Synd, sa hon och log. Det var så skönt.
- Ska jag smörja in dig nu, frågade hon.
- Ja  tack, sa jag och lade mig på mage.
Det var så skönt att känna hennes mjuka händer massera in sololjan på min rygg. Tyckte hon dröjde sig kvar länge på mina skinkor men det var kanske som jag inbillade mig. Hon var försiktig när hon var på baksidan av låren och rörde inte vid fittan fast jag önskade det.
- Så nu kan du vända dig, sa hon
Jag vände mig och slöt ögonen när hon började vi axlarna, och gick snabbt över brösten ner på magen.
- Jag tror du missade lite här, sa jag och pekade på bröstvårtorna.
Hon fnittrade lite men började massera brösten noggrant och drog fingrarna över bröstvårtorna som genast blev styva, och då nöp hon lite i dom.
- Åh så skönt, suckade jag.
- Räcker det nu, frågade Johanna.
- Ja, fast det vart jätteskönt, sa jag.
- Jag kan fortsätta lite till sen om du vill. Men först ska jag ta benen.
Jag var så fruktansvärt kåt och hade låtit benen glida isär, och när hon låg och masserade låren var jag säker på att hon såg en våt fläck på mina trosor. Låg och längtade efter att hon skulle röra vid min fitta, men hon stoppade strax före på innanlåren.
- Färdig, sa hon, och drog ett finger över mina fuktiga trosor, medan hon skrattade till lite generat.
- Ska vi sola lite nu?
- Ok, sa jag och la mig på mage.
Hon la sig också på mage jämte mig och jag kände hennes hand snudda vid min. Då la jag min hand över hennes och kelade med fingrarna, och snart kelade hon tillbaka. Det var så upphetsande att känna hennes fingrar mjukt kittla min handflata.
- Puh, vad varmt det var här, sa hon efter ett tag.
- Ja, jag ska hämta något att dricka, sa jag.
Ute i köket hittade jag några cola i kylskåpet. När jag kom tillbaka så såg jag att hon vänt sig på rygg. Jag stannade i dörrhålet och jag stod och beundrade hennes kropp en lång stund. Hon var så vacker där hon låg med det röda håret utspritt runt hennes huvud.
Till slut löstes jag ur förtrollningen och gick fram med en flaska till henne. Hon reste sig på armbågen och tog några klunkar, sen lade hon sig ner igen och slöt ögonen. Jag fick ett infall när jag såg på en liten grop på magen där naveln fanns, och hällde lite cola där.
- Aaahh, vad gör du, skrek hon. Det är ju iskallt.
- Förlåt, sa jag, böjde mig fram och sörplade i mig det och slickade naveln ren.
När jag såg på hennes ansikte såg jag ett stort leende på läpparna.
Jag låg kvar på sidan och stödde huvudet i handen och tittade på henne medan jag strök hennes arm som hon hade liggande utmed kroppen. Efter en stund tog hon tag i min hand och drog den upp på sin mage, och släppte den där. Jag förstod att hon ville att jag skulle smeka henne, så jag strök henne lätt över magen.
- Hihi, det kittlas, sa hon, när jag kom ner på sidan av midjan.
Då gick jag upp med handen på brösten istället och masserade och kramade dom varligt. Genast kände jag bröstvårtorna bli styva och Johanna suckade tyst.
- Är det skönt, frågade jag.
- Underbart, sa hon, och log med slutna ögon.
Nu tog jag mod till mig och böjde mig fram över henne och slöt läpparna runt ena bröstvårtan. När jag med tungan slickade på vårtan och sen på andra bröstet så kände jag hennes hand smeka min nacke, och när jag lyfte huvudet så drog hon det mot sitt medan hon putade med läpparna. Jag kysste hennes fylliga läppar och våra tungor började leka, men sen drog jag mig undan.
- Ska vi gå in på mitt rum, frågade jag. Jag har sett grannens pojke smyga omkring i skogen här ibland.
- Ok, sa hon och tog min hand.
Hand i hand gick vi in till min säng. Där stod vi ett tag och höll om varandra medan vi smekte varandras ryggar och rumpor.
- Jag är så kåt, viskade jag.
- Jag såg det på dina trosor, sa Johanna och log. Jag är också skitkåt.
- Kom så lägger vi oss på sängen, sa jag.
Jag la mig på rygg och Johanna kom efter och kysste mig först på munnen, sen ner mot brösten. När hon kom till bröstvårtorna började hon suga in dom in munnen och genast blev dom hårda.
Under tiden drog jag mina fingrar genom hennes hår och vidare ner på nacke och rygg. Hon la sitt ben mellan mina och tryckte låret mot min fitta, och då började jag automatiskt röra underlivet. Jag la armarna runt hennes rumpa och tryckte henne mot mig när jag gnodde min fitta mot hennes lår.
 Plötsligt drog hon bort sitt ben och istället la hon handen på min fitta och masserade utanpå trosan. Jag stönade högt när hon sen stack in handen under och jag kände fingrarna halka omkring på blygdläpparna. Jag lyfte på rumpan och drog ner trosorna en bit och Johanna hjälpte till att dra av dom.
Sen började hon fingra ivrigare på min dyblöta fitta. Jag kände orgasmen byggas upp och stönade mer och mer när jag kände att hon doppade sitt finger i mig och sedan masserade klitoris. Jag ropade till när det gick för mig efter någon minut bara, och spasmer for genom kroppen.
- Åhh Johanna, vad skönt det var.
Hon la sig jämte mig och kysste mig på kinden medan jag återfick normal andhämtning.
- Nu är det din tur, sa jag efter en stund och satte mig gränsle över henne.
Jag masserade hennes bröst först, sen lutade jag mig framåt och kysste hennes läppar. Våra tungor lekte en stund men sen drog jag mig neråt och kysste och slickade hennes bröst. När jag lät tungan rotera runt bröstvårtorna suckade hon förnöjt.
Sen gled jag vidare neråt medan jag kysste hennes mage och stack in tungan i naveln. Mina fingrar masserade hennes fitta utanpå trosorna först men sen tog jag tag och drog av dem helt, och då spred hon ut benen så fittan öppnade sig framför mig. Jag stirrade på de rosafärgade fylliga läpparna och på de inre läpparna som stack fram, innan jag började fingra på dom. Såg att det droppade lite sekret så jag doppade fingret och slickade på det innan jag stack in huvudet mellan hennes lår och lät tungan utforska.
Johanna rörde underlivet mot min mun allt vildare medan jag höll blygdläpparna åt sidan och sög in klitoris i munnen. Det blev för mycket för henne och kroppen böjdes i en båge när hon kom med ett kvävt skrik.
- Du Sofia, sa hon efter en stund. Det här var den bästa orgasm jag haft på länge men det gick nästan för fort för mig.
- Så bra, sa jag, det är du värd, och vi har ju tid på oss att fortsätta innan mamma kommer hem.
Jag kröp upp och lade mig jämte henne alldeles kladdig runt mun och näsa.
- Vill du smaka på dina safter, sa jag och böjde mig fram.
- Nä fy, sa hon, men sen tog hon tungspetsen och slickade min näsa.
- Det smakar ju riktigt gott, sa hon och fnittrade.
Sen slickade hon mina läppar också.
- Tyckte du inte det var äckligt att slicka mig, frågade hon.
- Nej det var härligt, sa jag.
- Jag vill nog prova också, sa Johanna
- Åh nu blir jag kåt igen när du pratar så, sa jag.
- Lägg dig på rygg då, sa hon.
Jag rullade över på rygg med benen långt isär och Johanna kysste och sög på mina bröstvårtor så skönt innan hon hasade sig neråt där hon kysste min bulle. Sen låg hon och tittade in i min fitta medan hon med fingrarna utforskade alla skrymslen. Hon hade hittat min klitoris för där kände jag först tungspetsen röra sig, men snart slickade hon ivrigare och smackade högt. Det var så skönt att jag kände en ny orgasm byggas upp.
- Stick in ett finger, viskade jag.
Hon lirkade in ett finger och drog det ut och in samtidigt som tungan for över klitoris. Jag började skaka precis innan det gick för mig och jag snyftade när orgasmen kom som en explosion.
- Du är underbar, sa jag när jag återfått normal puls.
- Det var ju riktigt gott, fnittrade Johanna.
- Din fitta är sexig när blygdläpparna hänger ut så där, sa hon, där hon låg med huvudet mot mitt lår.
- Kom hit får jag krama dig, sa jag.
Hon kröp upp till mig och vi låg och höll om varandra en stund tätt omslingrade med mitt lår mellan hennes ben. Jag kände hur hennes underliv började röra på sig och jag tryckte min lår hårdare mot hennes fitta.
- Vill du prova min stav, frågade jag.
- Har du en sån, sa hon. Vad häftigt.
- Är den inte fin, frågade jag, när jag plockat fram min röda stav med vibrator.
- Jo, den ser ut precis som en kuk, sa hon, och runkade den med handen. Men den är så grov.
- Ingen fara, jag ska vara försiktig, sa jag
När jag satt på vibratorn så strök jag den mot hennes kind och hals ner på brösten, runt bröstvårtorna och vidare neråt.
- Lite till på bröstvårtorna snälla, sa hon. Det var så skönt.
Så jag fortsatte att dra toppen på staven runt dom styva vårtorna medan Johanna suckade. Men sen kröp jag ner mellan hennes ben och drog staven över blygdläpparna och sen in mellan. Såg att staven genast blev våt av hennes safter så jag provade att trycka den mot hålet. Den började tränga in lite och Johanna drog efter andan.
- Gör det ont, frågade jag.
- Lite, sa hon, men fortsätt snälla.
Så jag tryckte lite till och den gled in en bit. Då drog jag ut den igen och sen tryckte in, och varje gång kom den lite längre in. Till slut verkade den vara i botten och jag körde den ut och in med långa drag. Johanna stönade mer och mer och gav ifrån sig små pip medan hennes underliv lyftes och sänktes i takt med dildon som for ut och in.
- Vilken härlig kuk du har sa hon, och skrattade till.
- Jag den har varit i mig många gånger, sa jag.
- Ohh, nu kommer jag snart, sa hon, och drog sin hand till fittan och masserade klitoris.
Då böjde jag mig fram och slickade på hennes fingrar.
- Jaaa, slicka mig, sa hon med ett stön och drog bort sin hand.
Jag hann bara slicka klitoris en kort stund innan hon skrek till kroppen ryckte till så häftigt så dildon for ut. Jag stängde av vibratorn och hörde bara hennes häftiga andhämtning.
- Gud vad härligt det var, sa hon, och kysste mig när jag kom upp jämte henne.
- Ska vi sola lite nu, frågade jag.
- Ja, fast jag är så kladdig, sa Johanna och flinade.
- Jag också, sa jag. Kom så tar vi en dusch först.
När vi duschat och tvättat varandra noga så tog vi på trosor och gick ut i solen igen. Jag hade plockat fram torra bikinitrosor så jag kände mig anständig. Jag tror vi somnade båda två på rygg där för rätt var det var så hörde jag mammas röst.
- Hej tjejer, sa hon. Vad skönt det ser ut. Jag kommer ut med fika om en stund.
- Hej mamma, sa jag. Vi har lite cola här fast den är nog varm nu.
- Jag fixar lite saft, sa mamma.
Vi steg upp och satte oss i soffan som stod i skuggan. Vi hade blivit lite rödbrända på framsidan.
- Ni får passa er så ni inte bränner er så här i början, sa mamma när hon kom med fikat.
- Nä vi ska nog inte sola mer nu, sa jag.
- Du kan låta filten ligga kvar, sa mamma,  så ska jag sola en stund sen.
Hon hade redan tagit på sig korta shorts och bikini-bh. Johanna och jag satt fortfarande utan bh på oss. När mamma fikat klart tog hon av sig behån och lade sig på rygg på filten.
Johanna stirrade på mammas stora bröstvårtor.
- Ska vi gå in på mitt rum, frågade jag Johanna.
- Okey
- Vilka stora bröstvårtor din mamma har, sa Johanna när vi kommit in på mitt rum.
- Kanske jag som sög för hårt när jag var baby, skämtade jag. Om du vill ha stora så kan jag suga på dina också.
- Ja det får du gärna, men jag tror inte dom blir större i alla fall, sa hon och skrattade.
Innan Johanna skulle gå hem så ville jag fråga henne om en sak.
- Du får inte bli arg, sa jag
- Nejdå det blir jag inte, fråga på du.
- Skulle du kunna tänka dig att va med mig och min pojkvän nån gång?
- Ha sex menar du? Jag vet inte, sa hon. Men jag kan tänka på det.
Sen kramade hon om mig och gick.

12 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#3

Deep

Snällt, oskyldigt och lockande.Tack för en fin stund!

18/5, 2014 kl. 19:31

#2

ese

Underbar

21/9, 2010 kl. 02:08

#1

pelleponken

Så fin och oskyldig :)

20/9, 2010 kl. 19:23