Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Information

Kön
Kille
Ålder
59 år
Landskap
Södermanland

Senaste novellerna

18/10 kl. 11:10
Oskyldigt anklagad
14/10 kl. 23:22
Början
2/10, 2022 kl. 10:12
Min chef kom på mig
10/6, 2022 kl. 23:20
Kvarsittning efter lektionen i sexualkunskap
4/5, 2022 kl. 21:38
Sara på Östermalm
29/7, 2021 kl. 13:47
Vad doktorn ordinerade
1/7, 2021 kl. 22:41
Vi hade blivit sedda, konfronterad av chefen.
29/6, 2021 kl. 14:16
Ungt celibat, faster Lisa och läkaren
11/4, 2021 kl. 14:53
Överraskad i massagestolen
20/7, 2020 kl. 14:11
Vad mitt sommarjobb på biblioteket ledde till
Visa fler noveller

TheTenderPoet Offline(Offline)

Jag är en medelålders man som saknar tillräckligt med erotik i min relation. Skriver sexnoveller i hemlighet. Fantiserar mycket, berättelser om hud och längtan. Ge hemskt gärna respons! Försöker skriva så att det ger något för både män och kvinnor. Om jag lyckas med det är upp till er att bestämma.

Nu har jag ganska många halvfärdiga noveller, ska försöka göra dem klara. En del är fortsättning på serier som finns här, andra enstaka noveller och så finns det helt nya serier.

Vet inte vad det är med mig men för tillfället är jag kåtare än på länge. Är det någon som vill prata snusk med mig så varsågod!

Jag gillar att hänga här. Trevlig ton.

Har bestämt mig för att sätta press på mig själv i mitt skrivande. Det innebär att mina noveller får en chans här men att de åker bort om jag märker på era reaktioner - eller brist på reaktioner - att de inte håller måttet. Hittills är det serien "Praktik på teatern", del 2 och 3 i serien HardForThree, del 2 av Det började i tvättstugan som försvunnit. Hoppas det lär mig något i mitt skrivande. :-)

Gästbok

Huldran

Hej, Poeten.

Det kan vara svårt detta med att sätta in bilder i profilen. Som det nu är, blir åtminstone min nacke krokig. Plocka ut den Du har, vrid sedan bilden i 90 grader medsols och montera igen. Till och med jag som tjej tycker det är enkelt -- numera.

Kram //Eva-Lena.

12/3, 2019 kl. 23:31

Huldran

Hej på dig, TheTenderPoet.

Ha ha, vad skoj att jag lyckades väcka några tankar om könsrollen genom din novell "Tröstad av mobbarens mamma". Nu skall Du få ett längre uttalande att fundera över.

Den uppkomna frågan: MILF - ung man kontra dito man - ung kvinna. En kvinna i min ålder kan kallas för MILF. Vad kan då en man runt trettiofem - fyrtiofem år kallas? FILF? Garanterat inte vedertaget!

Mobbning. Jag skulle kunna ge mitt bidrag till det också men dessvärre från fel sida. Det är klart att man kan skylla på kompistrycket. Men är man tjej, femton - sexton år gammal, gäller det också att våga och kunna hävda sig. I mitt fall gällde det utseendet. Mer utvecklad och med större bröst i förhållande till den / de som inte var fullt så utvecklad och fortfarande såg ut som en tolvårig unge. Hänger Du med?

I just detta sammanhang kom han in, mannen på drygt trettio år, som kunde vara 'nästan pappa' till flera av oss. Bara ett litet problem; han försökte inte 'rädda' den mobbade, utan tyckte att vi, som var mer utvecklade, skulle hjälpas till ett annat liv. I övrigt blev det på liknande vis som i din story. Kläderna försvann snart på oss som mannen lyckades erövra. Vi var ju som gjorda att vara 'modeller'! Hans modeller! Very nice. Och där slutar den offentliga berättelsen.

En MILF, vilken 'räddar' en yngre man (som i din novell). Gör det troligen för egen vinnings skull. (Jag också idag om tillfälle ges). Men inga andra baktankar (tror jag). Men en man, som gör på liknande sätt, tror jag har mer än en tanke i huvudet.

Dessutom, den unga killen anses ha fått en fördel, medan tonårstjejen anses ha blivit utnyttjad. Detta är allmänhetens subjektiva uppfattning. Detta följer i tjejen / den unga kvinnan medvetande, som till slut kan se sig utnyttjad. ÄVEN om hon i början inte tyckte det!

I dag har det blivit ännu mer problem för den man som vill hjälpa till. Me Too - rörelsen har inte gjort saken lättare!

Idag kan en ung kvinna börja hojta om Me Too om en man tittar närmare på henne. Även om han bara tycker att hon är snygg. Fråga mig som har två döttrar över de tjugo! Men varken de eller jag själv hojtar på Me Too. Vi har andra sätt att hantera män av olika kategorier om vi känner deras närgångna blickar.

Har jag bidragit med något till diskussionen? Vet inte.

Kram // Huldran.

18/8, 2018 kl. 00:44

erosvän

Har med glädje läst samtliga dina noveller. Bra upplagda och vad jag gillar riktigt mycket är din hyllning av fittbusken. Vill inte ha renrakat utan buske att kunna smeka och någon gång spruta i! Håll den håriga fittans fana högt. Kommer att följa dina alster med intresse framöver.

15/8, 2018 kl. 07:20

blåögd

Tack!

10/1, 2017 kl. 15:41

Morgonrodnad

Tack för fina ord på min novell!
//Morgonrodnad

5/10, 2016 kl. 11:47

blåögd

Tack.

10/8, 2016 kl. 16:11

Skriv i gästboken