Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • STORSÄLJARE
  • LÖRDAGSGODIS

Information

Kön
Tjej
Ålder
39 år
Landskap
Uppland

Jenita Offline(Offline)

Jenita har ännu inte skrivit någon presentation om sig själv.

Gästbok

Pappi

Knepigt att skriva på telefonen :-) Ser inte om jag lyckats skicka iväg och så..... Och tack..

1/11, 2012 kl. 23:14

Pappi

Tack... Har gjort någon slags comeback på bubblan. Kände att jag behövde berätta lite om Sanna :-)

31/10, 2012 kl. 16:26

Pappi

Tack... Har gjort någon slags comeback på bubblan. Kände att jag behövde berätta lite om Sanna :-)

31/10, 2012 kl. 15:50

Ellen-Karin

Hej! Jag blir verkligen glad när du skriver att du gillar mina noveller och läser även gamla igen (även om jag ibland är lite kritisk och tänker att det finns många småfel i flera gamla noveller och om jag orkade skulle jag gärna skriva om minst några dussin).

Kul att du googlat grabbarna också! De var mycket tjusiga på "den gamla, goda tiden" och de har alltid haft fint samspel (inte bara jag som skrivit fanfic om dem, de har inspirerat många …).

När det gäller de påhittade karaktärerna så finns det en kille i min hemstad som jag springer på lite då och då som är på pricken lik så som jag tänker mig Elias. Både till utseende och stil, jag rycker till varje gång jag ser honom. Det enda som skiljer honom från "originalet" är att han är något kortare, men jag har insett att killar i verkligheten är något kortare och något mindre gay än i min värld! ;-)

Min sommar har varit mest jobb, jobb, jobb, men det har varit mestadels fint ändå. Hoppas att du också har haft det bra!

Kram!

23/8, 2012 kl. 20:08

Ellen-Karin

Tack! Det känns skönt att det finns någon som gillar det jag gör. :)

28/1, 2012 kl. 22:33

Ellen-Karin

Kul att du gillar det! Jag gör det främst för min egen skull. Ju bättre koll på de olika personerna jag har, desto mindre risk att blanda ihop och påstå saker som är orimliga (vilket jag har gjort flera gånger). Ny novell klar nu, även om jag känner mig lite kluven till att lägga ut dem här med tanke på responsen. Den här gången fick det bli så, men det är inte omöjligt att jag slutar lägga ut noveller med annat än heterosex. Vi får se.

27/1, 2012 kl. 07:49

Ellen-Karin

Jag har för mig att du också gillar Elias. Här är historien om hans liv (stora delar i alla fall): http://ellenkarins.blogspot.com/2012/01/ett-barn-ar-fott.html Kommer snart (nåja, när den är klar) en novell här också med lite snusk om Elias första tjej mm.

13/1, 2012 kl. 09:56

Ellen-Karin

Tänkte bara säga att nu finns Jesper och Jontes första möte ur Jespers synvinkel på bloggen: http://ellenkarins.blogspot.com/2011/12/jesper-traffar-jonte.html Förmodligen kommer Jontes version också.

30/12, 2011 kl. 23:48

Ellen-Karin

Tack Jenita! Jag börjar bli van, men visst är det tråkigt. Och det är lite trist också när ingen kommenterar nya noveller (okej, jag erkänner att jag är lite otålig …). Jag vet att udda ämnen inte alltid går hem och de här kan jag som tur är dela med mig på andra ställen också (fast översatta på engelska så det blir inte riktigt samma novell). Det tråkiga var att första kommentarer på den engelska versionen av den här var jätteotrevlig och avslutades med "this story sucks". Jag var så glad för min första kommentar och så blev det sådant antiklimax när den var så otrevlig. Men jag har fått flera trevliga därefter i alla fall. Kul att du gillade bilderna också. Jag är inte nöjd med alla, men så är det väl alltid. Jag tränar. :-)
Kram!

29/8, 2011 kl. 21:30

Ellen-Karin

Mer Elias på väg ut alldeles strax! Ganska troligt med ännu en om hans "ungdomssynder". Och Gustav har jag faktiskt också tänkt på, det är inte alls omöjligt att han får huvudrollen i en egen novell. Vi får väl se …

kram

8/6, 2011 kl. 00:02

Fröken H

Awww.. Tack. och skitkul med personlig respons :D
Tyvärr så har jag haft så fullt upp med allt omkring i mitt liv den senaste tiden och därför inte haft ro att skriva nytt.. men jag hoppas att jag ska kunna avsluta några noveller jag har liggande nu under sommaren..

KRAM till dig stumpan
/ H

27/5, 2011 kl. 12:49

Ellen-Karin

Är det någon av mina karaktärer som du är extra nyfiken på? Det kommer eventuellt en till novell om Elias, en tillbakablick av något slag och jag har eventuellt ett par andra idéer också, men om det är någon som du vill veta mer om kanske jag kan stå till tjänst!

19/5, 2011 kl. 21:17

Ellen-Karin

Kul att läsa dina kommentarer! Jag har skrivit så mycket ångest och problem att jag också behöver lite lyckliga slut just nu. Och jag tror nog på dem i verkligheten också, även om det inte är lika enkelt och sockersött där kanske. :)

9/4, 2011 kl. 12:55

Ellen-Karin

Det är verkligen roligt att du gillar novellserien. Jag håller precis på att översätta den till engelska *pust* för att kunna dela med mig till andra som är lika stora Nixa-fanatiker som jag. Det har blivit lite av en kult faktiskt, de är två snygga killar/män (ja, de är ju numera båda över 50) som dessutom aldrig haft några problem att visa att de gillar varandra, det är lätt att få fantasin i rullning när man ser bilder som den här: http://morgansmusings.files.wordpress.com/2007/06/nick_cave-blixa_bargeld_kiss.jpg
eller framträdanden som detta: http://www.youtube.com/watch?v=64Pg71iStWA
Som du kanske har förstått är jag ett hängivet fan, jag tycker att Blixa är en av de snyggaste som jag vet, dessutom är jag kär i hans röst. Men jag antar att antingen gillar man det – och då gillar man det mycket – eller så gör man det inte.
Det är kul att novellen fungerar även för icke-fans, det är väl visserligen en och annan detalj som blir roligare för inbitna fans (som Blixas barfotafötter och Anitas klänning med som det heter i sången "blue quilted violets" och att Nick faktiskt skriver en duett till honom och Blixa - The Weeping Song http://www.youtube.com/watch?v=thHx7cdoaAc

Nåväl, tack för dina fina ord! Alltid roligt och uppmuntrande. Kram

3/1, 2010 kl. 10:59

Ellen-Karin

Tack för din fina kommentar om novellen Oväntat besök I, fortsättningen ligger ute nu. De är skrivna som en och samma, men det blev så väldigt långt att jag valde att dela på texten. Sen måste jag bara fråga – du behöver inte svara om du inte vill – om du är Nick och/eller Blixa-fan? Jag är nyfiken på om man behöver vara det för att helt och hållet kunna uppskatta just den här serien. :-)

hälsningar
Ellen-Karin

18/12, 2009 kl. 07:29

Skriv i gästboken