Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Information

Namn
Tommy Gröndahl
Kön
Kille
Ålder
59 år

TG64 Offline(Offline)

Utvandrad till Finland men fortsättningsvis enbart svenskspråkig med svenskt medborgarskap. Har inte just några vänner så är det någon som bara vill prata så går det bra att ringa mig på: +358505575318

Gästbok

Huldran

Hej Tommy.

Först; tack för att Du läser min serie, "Mardrömmen".

Det är en serie med ett helt annorlunda innehåll än vad som är vanligt på denna typ av novellsidor. Hela denna serie är varningsflaggad. Det finns också läsare, som blivit minst sagt upprörda. Kanske är det så att dessa läsare endast läser de positiva sidorna i den dagliga pressen? Inte de hemska delarna, vilka i slutänden borde resultera i långa fängelsestraff. I den här serien är de hemska delarna mer detaljerade. Resultatet av när en attackerande person (man) går helt överstyr. No good.

Av anledning som jag inte går in på här, var jag tvungen att be Frk H om särskilt tillstånd för att få publicera texterna här på Bubblan. Just på grund av sitt speciella tema och innehåll. Och varför tror Du jag skrev serien? TÄNK själv, så kanske Du förstår?

Du är man, en man blir ytterst sällan våldtagen. Men det blir kvinnor. Unga, medelålders och gamla. Inte heller i din ålder går kvinnor säkra. Där har Du del av svaret. Den andra delen av svaret är att texten är skriven, som en del annat av mina texter, som terapi för något. För vad? Nu får Du tänka själv, Tommy! Men jag fortsätter att skriva!!
-----
Något annat som Du ibland talar om, Tommy. "De ömsinta minderåriga". Jag kan den biten också. Den kan visst vara just som Du säger, ömsint. Jag håller med dig, det gör jag.

Men! Den kan också vara dess raka motsats. Min fråga är då:

"Vem försvarar en 13 - 14-åring som blivit våldtagen?? Men som inte vågar anmäla det, därför att hon bor tillsammans med förövaren eller är en anhörig eller vän till familjen!"

Idag är det lite lättare, men för 25 - 30 år sedan, hur var det då? Och än idag kommer frågan upp under en domstolsförhandling av vissa försvarsadvokater.

"Hur var Du klädd, lille vän? Tycker Du inte att det var väl utmanande? Alltså, jag hävdar att det var kvinnas fel. Mannen blev ju utmanad! Dessutom hade han druckit, var inte riktigt medveten om vad han gjorde. Alltså, det var inte hans fel!!"

Hänger Du med i resonemanget?

Hälsningar från mig till dig, Tommy. //Eva-Lena (Huldran).4/7, 2020 kl. 17:48

Huldran

Hej Tommy.

Hela den serien Du nyss började på, "Snart medelålders", handlar om ett personligt helande efter en kvinnas separation och början på ett nytt liv.

Ett Gott Nytt år 2020. //Eva-Lena (Huldran).

31/12, 2019 kl. 22:28

Huldran

Hej, Tommy. Info!

Novellserien om slavflickan Azura får Du nog vänta på. Mrs_Robinson har tagit en längre paus från skrivandet. Vill du henne något, kan du alltid försöka att nå henne genom hennes gästboks privata del. Men fn tvivlar jag på framgång. Livet har kommit emellan.

Hälsning //Huldran.

23/12, 2019 kl. 01:02

Skriv i gästboken